Vamset cardigan og strik med print

cardigan mbyM// strik med slangeprint Six Ames// strikket nederdel Aiayu// taske By Malene Birger// handsker Lundorf// støvler Opening Ceremony

Selvom det ikke er sådan rigtigt koldt, så er der noget hyggeligt ved at hoppe i strik i flere lag og en vamset cardigan. Og lyserøde handsker må der også til.

Jeg er helt flad efter for en gangs skyld at have sovet helt elendigt, så er hoppet i det blødeste sæt fra Moshi Moshi Mind og glæder mig til en aften med burgere på menuen (som nogle andre har været så rare at lave til mig) og en rar bog. Og så ellers tidligt i seng.

Håber I får en rar aften og at den ikke slutter helt så tidligt som min formentlig kommer til :)

(Visited 628 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

22 Kommentarer

 1. Det er simpelthen så mystisk, næsten alle jeg har talt med i dag inkl. mig selv er helt bombet og kunne ikke falde i søvn igår aftes. Det siges at være fuldmånen! Mærkeligt fænomen alligevel :) Tak for en fin blog..

  1. Så underligt, men ja det er nok det. Plejer altid at sove som en sten, men blev ved at vågne… Selv tak og tak for at du følger med <3

 2. Hvor er det bare et lækkert sæt. Du er virkelig god til at matche mønstre på en laber måde, Emily.
  Og så er jeg ret vild med, at handskerne på det øverste billede lidt ligner et par hænder, der sniger sig ind på tasken. :)

 3. Tænk at være helt flad, og så kunne se så skøn ud:O) Der må være et trick, vi andre kan lære noget af:O)

 4. Mastermønstermixer!!! Så flot!
  Enig med Maria, det er månen, også sovet dårligt her.
  Håber vi alle sover godt i nat;)

 5. Nå, men jeg har forsøgt ikke at blive alt for opslugt af “Alle elsker Emily”-bølgen, men det er som om, at det er umuligt. Jeg eeeeelsker din blog. There, I’ve said it.
  .. du gør det SÅ godt! :)

  Og ps. sikke en lækker cardigan!

  1. Tusind, tusind tak for den søde kommentar Marianne! Er glad for at du stoppede med at kæmpe imod ;) klem!

 6. Jeg sov også dårligt i går! (Og jeg burde gå i seng nu. Nu, blev der sagt.)
  Du ser skøn ud ellers, så jeg håber du er mere frisk i morgen :)

  Men Emily, jeg må altså klage over de lækre ting du har fra Aiayu. Det er uretfærdigt for det ser så smukt og lækkert og blødt ud, og jeg har ikke råååd til det. Håber der kommer noget blødt Aiayu på udsalg til mig i januar ;)

  1. Sorry! Ja, det er nemlig alt for lækkert, men også ret kostbart, men det hele værd, så krydser fingre for dig og Aiayu og udsalget :)