Slangeprint og en bagermester

jakke Ganni// kjole Second Female// tørklæde Besos// handsker Lundorf// støvler Isabel Marant pour H&M// taske Christina Dueholm for Markberg// armbånd byBiehl, Balenciaga og Pandora// øreringe Vera Vega

Hvis torsdagen er grå og hovedet føles tungt, er der kun én kur: På med dyreprint i rigelige mængder og gerne forskellige slags. Hvis også jeg havde haft lidt tiger og zebra, havde det været helt i top, hehe.

Lige nu kan jeg ikke se om det er gråt eller ej, men mørkt er det i alle tilfælde og jeg synes at morgenkaffen er ekstra rar i dag. Måske fordi jeg i aften har en hyggelig middags- og biografaftale med to af de bedste piger. Vi skal se Adèles liv og jeg glæder mig.

Håber at I også får en dejlig dag :)

ENGLISH RECAP: If the weather outside i grey and gloomy the best cure is to put on loads of animal print in different varieties ;)

(Visited 653 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

11 Kommentarer

  1. Forbered dig på EKSTREMT lange sexscener i Adèles liv…. Det bliver nærmest helt akavet, haha :D Ellers en rigtig god film, som efterlod et stort indtryk hos mig. God fornøjelse :)

  2. Jeg er vild med dyreprint. Og mix af det ligeledes; jeg synes det er så smukt, at du har holdt det i de samme nuancer.

  3. Haha, jeg fattede ikke lige den der bagermester. Jeg undrede mig sådan over hvor det kom ind i overskriften, indtil jeg så baggrunden! Det er da så sandelig også en bagermester. God fornøjelse med bio i aften :)