Etsy favoritter

Etsy girly

1. Naturligt og vegansk hudplejesæt. 2. Fineste iPhone-cover. 3. Yndigt indpakket lip-scrub. 4. Typografisk ‘håndskrift’-print. 5. Kæde med ‘guldklumper’. 6. Personlig to do-liste. 7. Kønt træfad. 8. Finurlige små vaser. 9. ‘Love’-armbånd. 10. Pæneste håndfarvede garn. 11. Ferskenfint gavepapir med dyr. 12. Smarte bakker til transport af cupcakes eller lignende (bemærk 10 stk.).

En omgang nysselige og – indrømmet – ret pigede Etsy-favoritter til inspiration til en rar shoppe-søndag i sofaen med et tæppe, fin musik og en kop te.  Sådan skal min søndag i alle tilfælde se ud, inklusiv en tur ud at se på det begyndende snevejr. Og håndbold og Arvingerne i aften. Og popcorn med rosmarin og Primadonna-ost. Dem skal I nok se mere til i morgen :)

Jeg er lidt besat af nr. 4. og 7. ligesom jeg er svært fristet til at klikke nr. 12 hjem. Anede ikke at sådanne fandtes, men det er lige sådan nogle jeg altid mangler, når jeg skal transportere kager. Nr. 6 bor allerede hos mig og er en klar yndling hos frk. Liste-freak (undertegnede).

Læs min guide til hvordan man handler på Etsy og hvordan det fungerer lige her.

ENGLISH RECAP: Current favorites on the amazing trading community of Etsy.

(Visited 556 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

  1. De har SÅ mange fine ting på Etsy! Kan bruge timevis derinde :)
    Ved du om man kan vælge kun at se på varer som bliver sendt fra Europa? Så man undgår tolden :)