The Battle

Jeg har designet en taske! Eller i alle tilfælde været med til det, hvilket er sejt nok (og lidt til) for mig. Det havde jeg nemlig ikke lige regnet med at kunne skrive på cv’et, da jeg startede på litteraturvidenskab i sin tid. Og sådan har denne blog, på mange måder formet mit voksenliv mere end min uddannelse, men det er en helt, helt anden snak.

Det er ikke den taske på billedet ovenfor, der er mit værk. Men det er den, der var udgangspunktet eller skabelonen om man vil. Kan I mon gætte hvilken farve og hvilket print, der er på min? ;)

Jeg glæder mig som et lille barn (ok, et stort 28-årigt barn, dog med bøjle på tænderne, hvilket må give nogle ungdoms-point), til at vise jer ‘min’ taske. Og jeg er så spændt på, om I synes om den. Det gør jeg selv. Med chance for at lyde lige vel tilfreds, så blev den som jeg drømte om og lidt til. Lige den taske jeg manglede i samlingen. Og jeg glæder mig til at lufte den og præsentere den for jer. Fik jeg sagt, at jeg glæder mig? Det gør jeg altså virkelig. Det har været drønsvært, at holde noget man er så begejstret for hemmeligt…

Hvilket jeg heldigvis kun skal lidt endnu. Tasken er nemlig en del af et designsamarbejde og -konkurrence med Markberg, og denne The Battle går i luften d. 14. april. Jeg er oppe imod nogle virkelig seje modebloggerdamer, I kan se hvem + nyheder om The Battle her.

(Visited 339 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

22 Kommentarer

 1. Fantastisk! Jeg har altid haft lidt af en designdrøm, så rart at vide man stadig kan drømme om det, selvom man går på Litteraturvidenskab ;D glæder mig til at se dig vise tasken frem!

 2. Hej Emily

  Det lyder rigtig spændende :)
  Vil du ikke lave endnu et indlæg ang. din bøjle? Hvilken én fik du på, er du glad for den og hvor længe? :) Jeg skal op hos Luca hos Brønshøj tandlægerne d. 25 for at have en snak om mulighederne, så jeg kunne godt tænke mig at høre fra en, der allerede har en på.

  /Maria :)

  1. Det kan du tro :) Jeg har Invisalign og skal have den i ca. et halvt år og det er selvsamme Luca, jeg går hos. Men jo, der kommer et længere indlæg snarest :)

 3. Glæder mig vildt meget til at se den! Altså jeg tænker noget leo og lysrødt. Eller måske bordeux.? :-)

 4. Hey Emily,
  Jeg kunne ikke undgå at bemærke, at du har studeret litteraturvidenskab. Jeg er selv igang med 4. semester og står derfor på randen af en færdiggjort bachelor (jojo, der er godt og vel halvandet år endnu, men det går altså stærkt!) – og jeg kunne forfærdelig godt tænke mig at høre, hvordan du er endt hvor du er idag karrieremæssigt?
  I disse tider, hvor litteraturstuderende og humaniora-studerende generelt bliver dadlet, kunne det være skønt at høre din historie, som for mit blik har en god indtil-videre-slutning :)

  … Og tillykke med designet af en taske!
  Ha’ en fortsat dejlig tirsdag,

  1. Hej Louise,
   Det er vist mere tilfældigheder og bloggen, der har ført mig hen hvor jeg er i dag og meget lidt litt.vid. selvom det bestemt har givet mig nogle analytiske kompetencer og gode skrivefærdigheder. Men skal overveje at skrive et indlæg om det :)
   Klem
   Emily

   1. Jeg tænkte nok, at det ville være noget i den stil at du ville svare – men jeg synes stadig det kunne være rigtig spændende med et lidt mere dybdegående indlæg :)
    Håber alt er godt for dig og solen skinner på din vej,

    Louise