Etsy favoritter

Etsy mønster og farver

1. Colorblock clutches. 2. Cool vandmelon-cover. 3. Aztec nail art stickers. 4. Fine ringe. 5.  Mønstret washi tape. 6. Yndige fødselsdagslys. 7. Sej kamerastrop. 8. Huskeliste. 9. Taske i læder og uld. 10. Armbånd med perler og kvast. 11. Lækker, ternet uldplaid. 12. Inviation med kvaster.

Lidt hyggelige sager til ønskelisten eller hvis I planlægger lidt søndags-webshopping. Jeg har en langsom søndag, der skal bruges på at trække vejret helt ned i lungerne og få hovedet med ovenpå en mildest talt omtumlet uge med jetlag og meget omvæltende nyheder. Så sidder nu og fletter fingrene ind i Pennys pels, kigger ud i luften og på fine sager på Etsy og om lidt smutter jeg ud til mine forældre og bager fastelavnsboller og søndagshygger.

Har lige klikket vandmelon-coveret hjem. Det skal minde mig om sol og sommer og Thailand :) Og så overvejer jeg om nummer 11. skal hjem at bo i min nye lejlighed, som jeg overtager 1. april (det er en af ugens omvæltende, men GODE nyheder).

God søndag fineste!

ENGLISH RECAP: My current favorites from Etsy. Hi, I’m Emily and I’m a Etsy-holic…

(Visited 462 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

11 Kommentarer

 1. Spændende! Hvor flytter du hen så?? God fornøjelse med bollerne, jeg tager også hjem til mine søde forældre i dag. :)

 2. Ja, det lyder da godt nok som noget af nogle omvæltninger – men så længe størstedelen af positiv, så er det dejligt! Og nu sidder jeg her – snotforkølet og med hovedet i dampbad – og har lyst til fastelavnsboller og den flotte kamerastrop. God søndag, Emily!

 3. Ih, hvor spændende med den nye lejlighed, Emily! Som du jo skrev, så var pigekollektivet jo kun en midlertidig et-årsløning, men det har nu været hyggeligt at føle, at man var en lille bitte virtuel del af det :)
  Men den nye lejlighed også er på Amager? Og så håber, jeg at de fleste andre omvæltende nyheder også er af posivitv karakter. Kender godt til det der med at livet af og til slår kolbøtter – jeg er netop begyndt på et nyt job, efter det, jeg troede ville være verdens fedeste job, viste sig ikke at være helt sandt. Så er det godt at trække stikket ud med en god og langsom søndag.

 4. Glæder mig til at høre mere, om alle dine spændende nyheder! Forstår dog godt, at man kan trænge til at trække stikket ud efter sådan en uge. Hvis bare jeg havde muligheden! I stedet hedder den kæmpe pensum-marathon.. Hvad man dog ikke ofrer for sin uddannelse :b

 5. Sikke nogle fine ting! Hvornår finder du forresten vinderne af Rudolph Care konkurrencen? – Hvis er selvfølgelig ikke allerede er fundet:)

 6. Pletnæse 2 og jeg kommer til Amager til juni som sagt – please sig, at du ikke flytter et andet sted hen?!
  Er spændt på at høre de andre nyheder også

 7. Tillykke med din nye lejlighed! Så går det nok, at du kun fik to fastelavnsboller ;-) Og tak for lige at skrive det med vejrtrækningen. Vejr hermed trukket – ordentligt!