I mit næste liv vil jeg…

Indlægget er udgivet i samarbejde med Magasin

I mit næste liv vil jeg arbejde i Magasins skønhedsafdeling. Eller måske allerede i dette liv. Jeg havde slet og ret den hyggeligste eftermiddag til Beauty Weeks i stueetagen i Magasin på Kongens Nytorv i går og glæder mig allerede til endnu en omgang i dag og i morgen (begge dage 16-18).

For ikke nok med, at jeg mødte og talte med nogen af jer (så hyggeligt!) og nogle ret så pudsige og excentriske ældre damer (af allerbedste, glimmerelskende slags), så var ‘beauty-pigerne’ fra de forskellige stande simpelthen så søde og fik mig til at føle mig som en af dem på 5 minutter. Og inkluderede mig i sladderen, gav mig prøver og blandede foundation til mig. Og snakkede om heste. Og fiksede mit hår. Og var usandsynligt rare og smilende og positive overfor alle. Også selvom, at de havde stået der i mange, mange timer.

For at helt ærlig var min små kontorben nemlig ret trætte af at stå op, da mine sølle 2 timer var ovre og jeg er fuld af forundring over hvordan pigerne klarer 8 timer i streg dag efter dag. Og samtidig mønstrer et overskud og humør, som de færreste kan præstere på trods af alskens komfort.

Kom endelig forbi og spis slik og læg glimmerneglelak med mig i dag eller i morgen og/eller få fikset håret til weekenden hos en af de andre stande. Der er også DJ og drinks ;)

Havde min blonde dobbeltgænger med ;)

Og alle mine skønhedsfavoritter. Du kan købe 3 for 2 (den billigste er gratis) i denne uge på Kongens Nytorv og på Magasins webshop.

(Visited 465 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

22 Kommentarer

 1. Åh! Jeg MÅ bare eje de der fine lyserøde og pinke lakker fra Essie! De er så flotte!
  Dejligt du havde nogle fantastiske timer!

 2. Hvor ser du godt ud med det nye hår! Blondt som da vi var børn :-)
  Ville ønske jeg boede i København og kunne komme forbi glimmerbiksen…
  Kram

 3. Det lyder altså super hyggeligt og spændende. Din stand var i hvert fald en, jeg gad at se forbi, hvis jeg var i nærheden af Sjælland.

  Nogen gange er det træls at være jyde. *blinker*

  Knus

 4. Ser ud til at have været et fantastisk arrangement :)

  Har du navnene på de to Essie typer? Skal helt sikkert lege med nude pink og glimmer i weekenden :)