Kig forbi

Skærmbillede 2014-02-19 kl. 21.05.39

Så er det i morgen (torsdag), fredag og lørdag fra 16-18, at I kan kigge forbi Magasin på Kongens Nytorv og hilse på mig, snakke tips og tricks med mig og shoppe mine favoritter med rabat. Eller se nærmere på nogle af alle de andre spændende ting, der sker i forbindelse med Beauty Weeks. Jeg glæder mig helt vildt til at hilse på jer :)

Der sker i øvrigt ting og sager i alle Magasin-afdelinger og du kan læse mere om alle begivenhederne her.

Mine favoritter kan I se her og der er 3 for 2 (den billigste er gratis) i denne uge på Kongens Nytorv og på Magasins webshop.

(Visited 161 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

  1. Hej Emily
    Jeg ville spørge dig hvilket renseprodukt du bruger sammen med din clarisonic? Fik maskinen i julegave men har ikke fået den brugt endnu, da jeg efterfølgende fik af vide at man ikke kan bruge rensemælk og desværre er sæbe noget møg til min meget tørre hud. Tror du man kan bruge rudolphcare cleansing foam sammen med den?
    Tak for en skøn blog…

    1. Jeg bruger Rudolph Cares renseskum og det fungerer rigtig godt. Jeg ville nu heller ikke være bleg for at bruge rensemælk med den ;)

      Selv tak <3