Beauty Weeks

Indlægget er udgivet i samarbejde med Magasin

emily:beautyweeks

Du kan shoppe mine favoritter lige her og på Kongens Nytorv, men vent lige til næste uge (uge 8) hvor du får 3 for 2 :)

For en rum tid siden blev jeg spurgt, om jeg havde lyst til at være en del af Magasins Beauty Weeks i uge 8 + blogge derfra. Det behøvede jeg ikke at tænke længe over, før jeg sagde ja. Ikke nok med at Magasin hører til blandt mine yndlingssteder i København, så er jeg i særdeleshed vild med deres skønhedsafdeling, hvor jeg kan bruge timevis (den og madafdelingen!). Den rummer ikke bare de fleste af mine egne favoritmærker, men har også har fingeren på pulsen og tager nye og interessante ting hjem og er først med seje beauty trends og mærker. Det føles lidt som at træde ind på skønhedssiderne i et stort internationalt magasin.

Jeg selv er at finde i Magasin på Kongens Nytorv torsdag, fredag og lørdag i næste uge fra kl. 16-18, hvor I er noget så velkomne til at kigge forbi at prøve mine skønhedsfavoritter og få en snak eller et tip. Eller give mig et. Der er også lidt godt til ganen, lækker musik og masser af andre seje happenings (se nedenfor) :)

Beauty Weeks starter nemlig allerede i denne uge med masser af skønhedsbegivenheder i Magasin. Og det er ikke kun i København det går løs. Se bare her:

Nail It
Få lakket neglene og hør om de nyeste negletrends fra Essies og OPI’s eksperter. OPI laver også gelnegle, men det er kun på Kongens Nytorv.

Hvornår
Torsdag, fredag og lørdag fra kl. 12-18
Uge 7: Kgs. Nytorv
Uge 7: Århus
Uge 8: Odense
Uge 9: Lyngby

Hair Styled
3 dage med lækre hårtips, inspiration til sæsonens hårlooks og vejledning i hvilke produkter, der passer til dig og dit hår. Mød bl.a. de dygtige frisører fra Gunbritt.

Hvornår
Torsdag, fredag og lørdag kl. 12-18
Uge 7: Lyngby
Uge 8: Kgs. Nytorv
Uge 8: Århus
Uge 9: Odense

Makeup
Magasins makeupartister lægger smuk forårsmakeup og giver inspiration til sæsonens looks. Du kan også få lavet en hudanalyse og blive guidet til hvordan du plejer din hud bedst muligt, samt møde eksperter fra bl.a. Rudolph Care, La Mer, MAC m.fl.

Hvornår
Torsdag, fredag og lørdag kl. 12-18
Uge 7: Odense
Uge 8: Lyngby
Uge 9: Kongens Nytorv
Uge 9: Århus

I kan også se hele kalenderen her, husk at vælge dit varehus ude til venstre.

Jeg glæder mig til at se jer i næste uge :)

(Visited 399 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

20 Kommentarer

 1. 3 for 2? Sounds too good to be true ;-)

  Hvor stor en del af sortimentet gælder det, og hvornår

  Super lækre favoritter Emily, men vidste jo godt at du altid har en god smag :-)

  1. Det er ‘kun’ på mine favoritter (ovenfor) i uge 8, online og på Kongens Nytorv :)
   Det er den billigste, man får gratis.

 2. Det lyder fedt, men jeg kan ikke lige gennemskue om det koster noget, at få lagt almindelig neglelak i f.eks. Aarhus?

 3. Uh, der er vel nok mange fine ting :-) Tak for inspirationen!

  Hvordan bruger du serum?

  Jeg har også lagt mærke til den der Clarisonic børste men er lidt i tvivl om, hvad det præcis er, den gør?

  Og hvordan med Essie glimmeret? Lægger du det oven på den rosa neglelak, eller hvordan fungerer det?

  1. Serum bruger jeg om morgenen efter rens og under dagcremen. Af og til blander jeg også lidt i min foundation, så den lægger sig pænere og ikke ser så ‘tung’ ud :)

   Den vibrerer (den pulserer med ‘soniske’ bevægelser) og renser huden meget effektivt, men nænsomt. Lidt som elektrisk tandbørste vs. almindelig tandbørste.

   Essie-glimmerlakken, kommer jeg ovenpå den nude lak, som her: http://emilysalomon.dk/2014/01/sma-ting-22/ :)

   1. Mange tak for svar! Så lærte jeg noget nyt igen i dag :-)

    Tror jeg må eksperimentere lidt med glimmer og pasteller på neglene; det ser rigtig fint ud!

 4. Uh, der er vel nok mange fine ting :-) Tak for inspirationen!

  Hvordan bruger du serum?

  Og hvad er det præcis den dér Clarisonic børste gør?

  Og hvordan med Essie glimmeret? Lægger du det oven på den rosa neglelak, eller hvordan fungerer det?

  På forhånd tak for svar!

 5. Ih, spørger man dumt, hvis man spørger om det er gratis? Det med neglelakering lyder i hvert fald som noget jeg lige skulle finde tid til i løbet af de næste dage!

 6. Hej Emily!

  Velkommen hjem fra ferie;-)

  Dejligt (fristende) indlæg;-) Lige et par spørgsmål…

  Din parfume – kan man på nogen måde fortælle noget om, hvordan den dufter?

  Og Gunbritts Star Dust hårpudder – hvor længe har du brugt den? Jeg sørger kun, fordi jeg plejer at følge ret begejstret med i dine indlæg om hår og hårprodukter, og jeg er ikke stødt på den her før (og som forbruger med sund skepsis kan jeg ikke undlade at tænke i konspirationssammenhænge, når jeg samtidigt ser, at Gunbritt er del af denne event i Magasin – sorry, en erhvervsskade…;-)

  I hvert fald – tak for tippet og bedste hilsner;-)

  1. Den dufter af bl.a. viol. Du kan se mere her: http://www.magasin.dk/paris-eau-de-parfum-50-ml./VA02190743-00000001_061.html

   Hehe… næ ingen grund til konspirationstanker. Jeg er storforbruger af tørshampoo og hårpudder og er (selvom jeg vist ikke har blogget om den) rigtig glad for denne også. Den er god til prisen og suger fedt og giver let volumen uden at give hold. Lige som jeg kan lide det. + den fås i flere farver, hvilket er et stort hit hvis man er mørkhåret eksempelvis :)

   Jeg har helt frit udvalgt mine favoritter, så sammenfaldet med eksempelvis Gunbritt og Essie er tilfældigt :)