Test + Give Away: Hair Straightener


For et par måneder siden var jeg til et rigtig fint arrangement i anledning af at Braun lancerede en ny linie af stylingredskaber. Her fik jeg sågar et glattejern med hjem og jeg lovede i den anledning jer at teste det. Jeg har brugt det to gange (bruger sjældent varmestyling) og det er et rigtig godt glattejern og ikke mindst er det vildt smart at man kan indstille det efter hvor fint/groft hår man har. På den måde undgår man at smadre fint hår unødigt og samtidig kan man få det varmt nok, til hvis man har et grovere hår. Det er et rigtig godt glattejern til prisen og nemt at lave krøller og bølger med (jow jow, ved godt jeg skylder jer en ‘bølge-video’, samler stadig mod).
Men det slår altså ikke mit trofaste ghd-jern, på en eller anden måde er der bare lige lidt mere ‘køreglæde’ ved ghd’et. Det ligger lidt tungere i hånden, glider lidt bedre gennem håret… Men det koster jo så også langt over det dobbelte…
Nå, nok sludder – nu til sagen. For hvad skal jeg med to glattejern?

Derfor udlodder jeg et styk Braun Satin Hair Straightener på bloggens facebookside. Det er som skrevet brugt to gange, skulle jo lige teste det, men er fuldstændig som nyt :)

OG der følger en lækker goodie-bag med Wella-produkter med. Alt du skal gøre for at være med i konkurrencen er at ‘like’ bloggen på facebook og skrive en kommentar under ‘Give Away: Braun glattejern’ :)

I’m so sorry, this give-away is for my danish readers only. I’ll hopefully have one for everybody soon :)

(Visited 268 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

3 Kommentarer

  1. IHH hvor lyder det spændende :-) har faktisk ledt efter din blog på facebook før, men fandt intet så dette link er jo perfekt :-)går straks ind og synes godt om det :-)