Ze air movie

Her er den så. Min lille film ‘ about ze bitchy air’:

Behøver jeg at sige at jeg er fuldstændig syg med stjernehårstylisten Teddy Charles’ accent? Den er altså for nuttet. Specielt ‘ze air’ og ‘bitchy air’ var blandt favoritcitaterne. Og husk at lægge mærke til hans assistent i baggrunden! Så er man altså noget ved musikken, når man har en til at række én produkter, børster og hårtørrer i et væk. Og se lige hvor samkørte de er, ret imponerende :) ‘Vores egen’ Mette Thorsgaard fra Unique Look giver gode råd om hårvask (og om at skære ned på samme) og om hvordan man  laver bølger med glattejern (se min v-log om det samme lige her).

I må endelig sige hvad I synes om et lille sammenklip fra sådan en event. Vil jo gerne forsøge at inddrage jer så meget som muligt og det her er måske en god måde? Altså, ved godt at der helt sikkert er plads til forbedringer, specielt hvad det filmtekniske angår, men der er jo en begyndelse for alting :)

I går var jeg til en presse-brunch i anledning af, at Sunsilk relancerer deres hårplejelinje, nu med produkter lavet i samarbejde med toppen af poppen af hårstylister fra hele verden. Som I kan se fik jeg filmet en masse + en ordentlig spand produkter med hjem og min første tanke var egentlig at udlodde dem i en konkurrence til jer, men for at være helt ærlig har jeg snart brugt lidt for mange portopenge på at sende hårprodukter ud, de er jo tunge, så tror jeg denne gang vil dele lidt ud til veninder og prøve at få dem til at komme med en tilbagemelding. Jeg er jo selv lidt sippet/hysterisk/frelst med de hårprodukter jeg bruger og ikke nok med at jeg helst vil have at de er sulfat- og silikonefri, så er jeg også mest til noget grønt/rent/øko. High maintenance kinda gal, I know…

Edit: Jeg har byttet lidt rundt på rækkefølge af billeder/tekst/video i dette indlæg i forhold til det oprindelige. Kunne pludselig godt se, at det var en fejl at sætte videoen til sidst, når det egentlig er den, der er sjov og interessant og idéen med hele indlægget. Min fejl…

A little potpourri of a press-event for the new Sunsilk Co-Creations I attended yesterday. I absolutely adore hair stylist Teddy Charles ‘frenglish’ :)

(Visited 305 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

23 Kommentarer

 1. Super fedt sammenklip! (næsten) som at være der selv – vil jeg tro ;) og hvem vil ikke gerne have ‘bitchy air’?

 2. Har det fuldstændig på samme måde… Jeg bruger meget sjældent produkter der ikke er grønne/rene/øko, og også sjældent hårprodukter med sulfat og silikone i.
  Det begyndte jeg på efter, jeg var startet på at læse blogs, for jeg synes mange bloggere, specielt dig, har givet mig en masse viden om hvad der er godt for håret/huden/miljøet, og hvad der ikke er. Det er noget jeg ikke anede noget om i forvejen, så jeg vil gerne sige tusinde tak :-)
  Btw, er vild med din blog, fortsæt med det gode arbejde!
  Kærlig Hilsen Asta

  1. Mange tak og det er jeg rigtig glad for at høre. Dejligt hvis man kan påvirke lidt i den rigtige (ifølge mig) retning ;)

 3. Super fantastisk mand, bare ærgeligt at han ikke har en niche med at style hår i bar overkrop (eller er jeg den eneste som tænker det???). Synes det er en god måde du har sat alle klippene sammen på, og fik et par gode fif eller to, så tak:-)

  http://antiblog-supercarla.blogspot.com/

 4. Jeg ville gerne bruge nogle mere “rene” produkter til håret, for mit hår er ret slidt osv, og tænker det ville have godt af at slippe for alt det skidt. Men kan bare ikke finde nogle produkter der passer mit mærkelige hår, og har smidt flere ud, eller givet væk, som bare ikke gjorde noget godt.

  Nåh, men jeg synes det er fedt at se billeder og videoer fra events!! Så bare keep them coming ;) altså billederne.. hehe :D

  1. Æv, kender godt det der med at prøve en masse der ikke duer… Håber at du finder det rette for dig på et tidspunkt. Godt at høre mht feedback, mange tak ;)

 5. Sunsilk tester på dyr :( Så jeg har givet lidt op på deres billige produkter. Men jeg er også endt super hysterisk med mine produkter til både hår og hud.

  Du må endelig ikke tage dette som kritik, jeg er bare nysgerrig. Men hvorfor deltager du til et event, hvis du ikke kan stå inde for produkterne?

  1. Jeg synes der er rigtig stor forskel på at have fravalgt produktet med sulfat og silikone, fordi det passer bedst til mit hår, og så ikke at kunne stå inde for nogle produkter eller et arrangement. Jeg tager bl.a. til sådan et arrangement for at hente inspiration til mig selv og forhåbentlig suge noget til mig jeg kan dele med jer læsere. For jeg blogger jo i høj grad for jeres skyld også, så selvom det måske ikke er noget jeg selv kan bruge personligt, så kunne det jo være en af jer kunne ;)
   For mig at se er der også stor forskel på om jeg direkte anbefaler et produkt eller om jeg skriver om en event, det tror jeg da også sagtens I som læsere kan afkode :)
   Det primære formål med dette indlæg er at vise en (ret sjov synes jeg) video med stylingtips.
   Mht. dyretestning er jeg efterhånden lidt fortvivlet og perpleks, synes simpelthen det er komplet uigennemskueligt :(
   Ser frem til at det bliver helt forbudt i EU!!
   Ved du hvor man kan se en oversigt over alle mærker og om de gør eller ej?

   1. Tak for svaret :) Skønt, at du er åben omkring dine tanker omkring valget :)

    Det er SÅ rodet at finde rundt i. Jeg håber virkelig, at du får ret i at EU forbyder det, ved du om, det er noget de har haft oppe? Jeg bruger ofte peta.org’s lister (http://www.peta.org/living/beauty-and-personal-care/default.aspx & http://www.peta.org/living/beauty-and-personal-care/companies/default.aspx), også googler jeg. Det ville være rart, hvis der kom et øko-mærke, bare med dyreforsøgsfrit, så man bare kunne gå efter lidt når man handler.

    1. Enig mht. mærkning. Mener at have hørt at det skulle blive helt forbudt i 2013?! Det kunne være dejligt…

 6. Synes det er super fedt, at du fortæller os din ærlige mening.
  Jeg elsker at du viser produkter, og er rigtig glad for at du smider en video med i indlæget.
  Nu har jeg ihvertfald fået et par nye tips, vil meget gerne kunne lave de seje krøller med glattejernet :-)
  Så jeg siger mange tak fordi du lavede en god video :D

  -Joe
  http://thejoes-blog.blogspot.com/

 7. Alt for vild synkronisering mellem ham og assistenten, og hvor fedt er det lige at assistenten har total stoneface imens!! Grineren!
  Synes det er en super video, Emily, rigtig godt klippet, og fedt at du på den måde “tager os med tli arrangementer” – sådan føles det :)
  Super arbejde!!

  1. Ja ikke? Sad også virkelig og kæmpede for at holde pokerfjæs og ikke komme til at sprutte af grin ;) Og mange mange tak!

 8. Jeg synes, at du har valgt en meget sjov vinkel på indlægget i modsætning til de traditionelle “jeg-har-været-til-bloggerevent-og-smider-lige-et-par-billeder-af-produktet-og-maden-og-medbloggere”-indlæg, som jeg egentlig synes er temmelig uinteressante. Når det er sagt forstår jeg egentlig ikke at du overhovedet deltager i/omtaler eventet, når du ikke kan stå inde for produkterne? Men respekt for at du skriver din ærlige mening om dem og ikke kun det positive :)

  1. Se mit svar til June angående det samme længere nede :)
   Og det var et rigtig godt (og skægt) arrangement, så det kan jeg sagtens stå inde for + er glad for at have været med til ;)

 9. Man må da give dem at designet ser meget flottere ud :)
  Nå, men du har sikkert nævnt det andetsteds på bloggen, men jeg er rimelig ny her – efter jeres ‘sammenlægning’, men hvilke produkter kan du så anbefale? Jeg går ikke så meget op i hvad de tester på eller hvad der i da jeg ikke kan overskue det og oftes ikke har råd, men det skader jo ikke at blive klogere :)

  1. Hvis du følger linket oppe i teksten (den grå tekst hvor der står ‘de hårprodukter jeg bruger’), så kan du se mit seneste indlæg om de hårprodukter jeg er glad for og som passer godt til mit hår :)
   Og det er altså ikke fordi jeg ikke kan anbefale Sunsilk, har jo ikke prøvet det. Jeg ved bare at produkter med sulfat og silikone ikke passer til MIT hår…

 10. Hej piger,
  Kan se at nogen af jer tolker det som om jeg IKKE kan lide Sunsilks produkter. Det er altså ikke tilfældet. Lad mig lige understrege, at jeg ikke har prøvet dem og at jeg derfor hverken kan synes for eller imod. Jeg ved bare af erfaring at MIT hår reagerer rigtig dumt på shampoo med sulfat og at MIT hår på sigt ikke kan lide balsam med silikone. Det er egentlig bare det jeg mener og prøver at sige (og har skrevet, tror jeg nok). Men selvom jeg ikke bruger det, kan der jo sagtens sidde nogle læsere derude, der ikke har så besværligt krøllet/kruset hår som mig og som synes det er en spændende nyhed, at der kommer nye budgethårprodukter på hylderne. Eller nogle som synes, det er skægt at se klip fra stylingen til arrangementet. Hår er så utroligt forskelligt og man bliver nød til at prøve sig lidt frem. Måske er Sunsilk det helt rigtige for DIT hår, måske er det John Masters. Fordi det fungerer for mig (eller ikke gør) betyder det jo overhovedet ikke at det er det rigtige for alle eller omvendt :)

  Og kan vi så ikke koncentrere os om at være politisk ukorrekte og snakke om fransk accent, flotte fyre, assistenter og bitch- nå nej beach hair?? :D