Shellac

I torsdags var jeg en smut forbi Beauty Avenue for at få fikset neglene på forpoterne, denne gang med Shellac, der er en blanding af lak og gele. Først påføres en basecoat, der efterfølgende bliver hærdet et par sekunder under uv-lys, så påføres den farvede lak, der igen skal hærdes og ligeledes med det sidste og afsluttende lag topcoat. Resultatet er en skinnende og fejlfri lakering, der efter sigende skulle holde til lidt af hvert og i op til 2 uger uden at skalle af, få mærker eller blive ridset (selvfølgelig afhængig af hvad man laver med dem). Det koster 250 kr., tager ca. 20 min. og der findes en hel del forskellige farver at vælge mellem. Den jeg valgte er den mørkeste og minder til forveksling om Chanels Rouge Noir :)

Ligesom da jeg fik lavet Minx, skal jeg nok vende tilbage med en vurdering af hvor længe det holder og om det lever op til hvad det lover.

Just had my nails done with Shellac, a mix of varnish and some sort of hardening gel, and the result is super shiny and flawless. It promises to stay perfect for approximately two weeks, without chipping or getting scratches. I’ll return with a review on the matter in a couple of weeks :)

(Visited 1.002 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

11 Kommentarer

  1. Emily du er blevet mit daglig fix! Elsker dine indlæg; bolig, tøj, rejser, tanker, mad og livet generelt. Du er sådan en livsnyder og giver indtrykket af at være sådan en glad sjæl – du er en evig inspiration…..TAK!

  2. Aawwww the matryoshka! I mean, the nail polish looks cool, but I’m drooling over the matryoshka because I love matryoshkas :)

  3. Som CND tekniker glæder det mig at se dette indlæg – Shellac er simpelthen en udvikling der er så fantastisk ! Det holder jo op til 14 dage, så synes bestemt ikke det er dyrt. Materialerne er hundedyre, gennemtestede og uden farlige acrylater mm, så det koster naturligvis lidt mere; ligesom økologi fx. ;-)

    Skøn farve til dig – du er jo så klar til at indtage modeugen med storm :-)

    /Linda

  4. Jeg fik lavet shllac negle i starten af december og var rigtig glad for det – og det holdt i mere end de lovede 14 dage. Så smukt. Men jeg må dog sige, at mine negle ikke kunne holde til det. De er blevet meget flossede og tøre efter – selv om jeg gav dem negleolie hver dag to gange om dagen. Så jeg skal ikke have lavet dem igen. Min kollega der også fik lavet dem havde samme oplevelse. Men jeg glæder mig dog til at høre dine oplevelser med det :-) Det kan ske jeg bare var uheldig.

  5. Kom til at tænke på noget du skrev i et tidligere indlæg om vasketøj, da jeg handlede i dag. Jeg savner nemlig også duften af parfumeret vaskemiddel og købte derfor 2 æsker uden parfume og én med. Nu er det blandet sammen i den metalspand jeg bruger til at opbevare det i og jeg får et hint af dejlig duft uden helt så meget kemi. Ved ikke om du vil gå på kompromis på den måde, men det er da en mulighed :)