Give Away – Sunsilk


Kunne du tænke dig at vinde ovenviste? I så fald skal du blot skrive en kommentar med et hårtip, hvem du synes har det flotteste hår i hele verden, dit værste hårmareridt eller lidt om din bedste hårdag. Eller noget helt andet, bare det handler om hår.

Mine ‘svar’ kunne således eksempelvis være et af følgende:

 • Giselle Bundchen har pææææænt hår synes jeg. ELLER
 • Værste hårminde: Dengang jeg fik klippet bundesligahår (tilmed i et hår, der for nylig havde været både afbleget og permanentet) af lidt for kreativ frisør. Lignende kronisk en der havde fået stød. Jeg var 19 og det tog faktisk næsten 2 år før mit hår igen blev pænt :( ELLER
 • Da jeg som 13-årig fik lyserøde og lilla striber i hele håret (ikke bare sådan som det er moderne nu, HELE mit hår var skrigpink og lilla). Tæller vist både som bedste og værste hårminde egentlig :)

Har du lyst til at komme med til Sunsilk styling session, så se min video fra denne lige her eller Fredes her.

Konkurrencen slutter på søndag d. 6/2 kl. 16.00 og jeg trækker hele 10 vindere hurtigst muligt derefter.

This give away is only for my Danish readers. Sorry :(

(Visited 1.088 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

134 Kommentarer

 1. Jamen mit værste hårminde var dengang jeg var lille og havde den der “Playmobilfrisure”, som alle børn har. Problemet var bare at jeg har tykt krøllet hår og derfor altid havde totter i pandehåret der ikke lystrede min frisure og bare stak vertikalt op i luften. Sidenhen har jeg fået mere styr på mit hår, bandlyst tungt pandehår og er ganske tilfreds med resultatet. Kunne dog stadig godt tænke mig hår som Blake Lively fra Gossip Girl. Måske lidt nyt shampoo og balsam kunne hjælpe? *hint hint* ;)

  Tak for en dejlig blog!

  Kh, Anne-Sophie

 2. Jeg har efterhånden prøvet rigtig mange (som i RIGTIG mange!) puddere til håret og min favorit er helt klart Star Dust fra GB by Gun-Britt! Den kan helt klart anbefales.

  / Rikke H.

  1. Hej Emily, vil du ikke slette min tidligere kommentar? Den popper op når man googler mit navn – det var en fejl jeg skrev efternavn på dengang :-)

 3. Flotteste hår må da være beyoncé! hun kan jo det hele, krøller, glat, kort pandehår, langt pandehår – you name it!

  Værste hårminde ….efter sidste skoledag, hvor mit hår havde været smurt ind i en kombination af barberskum, øl og regnvand, som havde fået lov til at blive i natten over….øv det skulle vaskes mange gange, lugtede af barberskum i flere dage og var et helvede at rede ud! (jeg har vilde krøller…)

  Godt hårtip til piger med krøller: Hvis du har råd – invester i en krøllecreme. Alle med krøller har brug for det, da vores hår bare ikke producere lige så meget fedt som glat hår, og derfor hurtigt bliver tørt.
  Det billige alternativ: (mørke)blå nivea creme på flaske! efter du har været i bad, inden du reder det, put en klat i længderne og spidserne. Fugter håret, gør det nemmere at rede ud og definerer krøllerne mere…

  Caroline ;-)

 4. Da jeg var mindre (omkring 3-4. klasse), fik jeg klippet pandehår.. Min mor havde sagt at jeg havde en hvirvel i håret, som gjorde at det ville blive grimt – men jeg gad ikke lytte og fik hende til at klippe pandehår på mig alligevel…. Og guess what? Det lignede LORT! Nogle piger i klassen drillede mig lidt, og jeg blev rigtig ked af det. Jeg fik en glimrende idé (Syntes jeg selv), og besluttede at klippe det HELT kort, faktisk klippede jeg det nærmest af – genialt!! Så var jeg altså “Sára med EKSTREMT kort pandehår” i stedet for “Sára med skævt pandehår”… Det skal måske lige nævnes at jeg gik med et hæsligt hårbånd/pandebånd/whatever indtil mit pandehår var vokset helt ud….

  Det har dog ikke stoppet mig fra at klippe mit hår selv senere hen, og det er blevet meget vellykket de sidste par gange jeg har gjort det! :b

 5. Værste hårminde: De gange jeg selv har farvet mit hår = JEG GØR DET ALDRIG IGEN!
  Bedste hårminde: Hver gang jeg bliver farvet og klippet, det giver en fornyelse, og de produkter jeg på det sidste har købt, er bare så lækre.

  Jeg kan anbefale nice.dk – som sælger alle frisørernes produkter, bare til halv pris.

  /Joanna
  http://www.joannanielsen.blogspot.com

 6. Jeg har aldrig forstået hvorfor min mor pålagte mig grydefrisuren da jeg var lille – bedre blev det dog ikke, da jeg i protest lod mit tynde hår vokse langt omkring 10 års alderen, for derefter at få lavet to stk. KNALDsorte striber i de første hårtotter der faldt fra min drønkedelige og klaskede midterskilning. BUT WHY??? Men okay – den matchede sikkert fantastisk til den grønne læbestift med glimmer, som jeg altid havde på, når jeg fik lov til at gå til sodavandsdisko “nede i hallen” – BANG!

  … Suk! ;-)

 7. Lækkert :) Prøver mig frem.
  Mit bedste hår tip er at lade det lufttøre istedet for at sætte det op med et håndklæde, da det knækker håret.. Og ved at sætte håret op derefter som er vådt, gør at man kan risikere at få lettere svamp i hovedbunden, og det er heller ikke sundt for hovedebunden :)

  Værste hårminde: Det var sidste år – tre dage før min konfirmation.. Jeg havde været hos en dårlig frisør, som bare klippede i mit hår, og ekspemiterede.. Jeg skulle kun få etager og lidt løft – men, intet andet hvis det var. Men, det endte med at jeg havde fået permente krøller i, og ja – jeg lignede en puddel da jeg gik ud der fra. Det er sidste gang jeg går hen til den frisør :) Dårlig information og service de gav mig.

  Den dag idag har jeg stadig lidt bølger i mit hår i spidserne, virkelig nederen.

  Min bedste hår dag var da jeg gik hen til en frisør i KBH – en ven af familien..
  Og så fik jeg klippet mit hår i etager, og det var så flot! Jeg elskede det virkelig.

  Jeg synes Justin bieber har det flotteste hår ;) Ej, men det er perfekt. Men, ellers må jeg sige Miley cyrus – det er tykt og flot :)

  // Caroline.. :)

 8. Min hår er en kæmpe fuglerede, og da jeg vågnede i morgens, var det bare så stort!!! Men jeg fik styr på det, heldigvis ! :D

  Så derfor vil jeg gerne vinde :D

  Hilsen Charlotte

 9. Det er sjovt, jeg mener da, du skrev noget om, du ikke havde tænkt dig at dele ud af de sunsilk produkter ;-) ?

  Hmn.. Noget med hår.. Det kan være dengang jeg betalte 1200 kr for at permanente mit hår, der røg tilbage til normal frisure allerede en måned efter.. Eller det kan være den gang jeg farvede mit hår postkasse rødt, og jeg mener postkasse rødt. Har også engang afblejet det.. ingen af delene var særligt heldige :-( Én person jeg synes har flot hår.. Det kan altså ikke koges ned til en.. Er helt vild med: Beyoncés, Katie Holmes’, Scarlett Johansens og Angelina Jolies hår.. De formår altid at have det ubesværede hår, der bare ser knaldhamrende godt ud alligevel. Og sundt! Jeg er misundelig, fordi mit hår efterhånden er blevet så misbrugt af mine udskejelser..

  Gode hårtips er nok de mest kliché agtige: lad vær at redde dit hår for meget, og aldrig når det er vådt. Brug hårkur engang om ugen, vask kun dit hår hver anden eller tredje dag, og lad vær at brug for mange stylingsprodukter, og når du gør, så anvend nogen der er skånsomme mod håret ;-)

  http://www.nellienielsen.wordpress.com

 10. Da jeg selv er en “curly girl” ville mit bedste tip til tøser med krøller, at undgå at bruge alt for meget shampoo, da dette kan skabe krus. For at få de bedste krøller plejer jeg at vaske håret med en fugtiggivende shampoo samt balsam. Jeg benytter balsammen to gange, første gang kører jeg en bredtandet kam gennem håret, og anden gang krammer jeg blot balsammen ind i håret. Herefter krammer jeg vandet ud af håret og benytter mig af forskellige styling produkter, der fremhæver krøllerne i håret :)

  Det er nok nogle af de bedste tip jeg kan give til krøllet hår. Tusind tak for en vidunderlig blog!

  Vh Charlotte

 11. Er dyyyyyyybt rastløs når det gælder mit hår, så har aldrig formået at gro det længere end til skuldrene hvilket egentligt gik mig lidt på i en periode. Det var indtil jeg sad hårmodel for Wella og frisøren fik hele salen til at sidde og sige at jeg bar kort hår utroligt pænt. I dag er det kun pandehåret der har længde, og jeg bærer det med stolthed! (:

 12. Som så mange andre er jeg også slave af hårfarve, især når den forfærdelige udgroning viser sit grimme ansigt,så et af mine værste hårminder var da jeg sammen med en veninde gjorde et forsøg på at farve min udgroning, men istedet for at blive pænt lyst som var meningen ble min udgroning grå, jeg stod og skulle i byen dagen efter, så var lettere panisk! Fik heldigivs rettet fejlen et par dage efter, men måtte være meget kreativ med mit hår da jeg skulle i byen for at camouflere mit grå hår :)

 13. mine bedste og vildeste hårminder stammer fra min efterskole hvor jeg på et enkelt år nåede at have dreadlocks som måtte redes ud igen fordi jeg fik en mærkelig svampet hovedbund :/ sort hår, rødt hår, aldrig redt hår, sidecut og grønt hår i selve sidecuttet :D åh det var så sejt! derudover creppede jeg alt de resterende og forsøgte på den måde at brænde nogle af mine kælelus af.. mærkeligt nok samlede de sig altid i det korteste.. meget mærkeligt!
  den fedeste følelse var simpelthen da jeg havde plysset mig helt i begge sider, og den lille hippeunge jeg var, stolt gik ned og viste det til mine punkervenner som jeg gerne ville være som, og de sagde at jeg var opgraderet fra 10% til 60% punker -NØHJ jeg var stolt! det var næsten (kun næsten) helvedet med at gro lortet i siderne ud igen, værd!

  1. Mit værste hårminde spøger ugentligt mig – da jeg regelmæssigt drømmer at jeg er blevet klippet korthåret og vågner panisk op fra mine drømme.
   Som lille tvang min mor mig til at have kort hår, og lille er vist ikke ordet, da det varede helt op til jeg var 12 år gammel. Jeg kan ikke huske hvor mange gange jeg er blevet helt rød i hovedet, fordi folk troede jeg var en dreng.
   Så når jeg endelig får taget mig mod til at tage til frisør, så diskuterer vi altid længe om hvor meget hun må tage af, mit nu lange lyse hår, og hun får aldrig lokket mig til mere end max. 1 cm.
   Det er åbenbart noget der har sat sig dybt i mig :-)
   Min datter skal i hvert fald selv have noget til at bestemme hvilket noget hår hun vil have.

 14. Dér er en frisure jeg ALTID bruger når jeg har en dårlig hårdag: En HØJ fletning. (Du ved hvor man først laver en høj hestehale og fletter den). Den kan redde enhver hårkrise.
  Apropos dårlige hårdage har jeg erfaret at det ofte kun er én selv der lægger mærke til den der irriterende tot som bare ikke vil makke ret! Folk ser mere på ens udstråling, og så er det dælme ligemeget hvordan håret sidder :)

  Tak for en god blog.

  Mvh Mette

 15. Jeg har en frisør, som på trods af, at jeg altid frabeder mig at få klippet etager, elsker at gøre det. Hun har netop gjort det igen, og mest i den ene side, så lige nu er jeg bare frygtelig ked af mit hår. Det er blev tyndt, grimt og træls! Heldigvis gror det jo ud igen, men er ret træt af at skulle bruge de næste par måneder på at få det ordentligt igen -måske jeg burde skrifte frisør…

 16. Mit værste hårminde. Åh nej, traumer når jeg tænker tilbage på det. Jeg skulle til frisør for første gang alene og havde dengang det smukkeste lange hår. jeg har måske været en 10-12 år. Der sker så det, at jeg sætter mig i frisørstolen og den søde frisør spørger mig, hvordan jeg vil have det. Jeg svarer “til ørerne” – for det havde mor vidst sagt engang til frisøren og hendes hår var da meget pænt!(det skal lige siges, at jeg nok troede jeg ville få klippet mine spidser) og hun svarer “er du sikker?”. Selvfølgelig var jeg det! Så af røg mine lange lokker en efter en, mens jeg skrækslagen kiggede mig selv i spejlet.

  Jeg var grædefærdig, da jeg kom hjem. For mit hår var virkelig klippet helt op til ørerne. ØV!

 17. Mit værste hårminde må uden tvivl have været i mine børnehave år.
  Min dengangværende besteveninde Louisa, havde lige klippet sit eget pandehår, og som 4 årig med krudt i røven, kunne jeg da ikke se hvad der var galt i, at jeg selvfølgelig også skulle gøre hende nummeret efter.
  Så jeg snuppede da lige en saks, mens min far sad og ordede regnskaber.
  Hvilket så til alt skræk og rædsel resulterede i, at min far lynhurtigt fik taget mig med til frisøren og fik klippet mit hår mere eller mindre af.
  Derfor gav min børnehavpædagog (en skrap ældre dame, kaldet inge-lis) mig navnet “drengen” resten af min tid i børnehaven…..

 18. Mit hår-mareridt startede således:

  Jeg var lige kommet hjem fra et længerevarende ophold i Afrika, hvor mit hår, på grund af en hulens masse varme, sol og støv, var blevet godt og grundigt slidt – det trængte i dén grad til en ordentlig omgang hårførstehjælp. Derfor svingede jeg selvfølgelig forbi min kære frisør (dette skulle senere vise sig at blive den mest fatale fejl i min hårhistorie). Mit hår blev klippet og nusset om (og jeg kom selvfølgelig til at købe mig fattig i selvhjælpsprodukter-til-hår, da jeg var villig til at gøre alt for at slippe af med knastør hovedregion) – og min frisør foreslog rent faktisk, at jeg skulle være hårmodel til hendes næste projekt. Jeg takkede ja (må ha’ haft et udfald på linien lige i det sekund). Dagen for min debut som hårmodel oprindede hurtigt og jeg var skidespændt! Frisørdamen havde tidligere sagt, at jeg skulle have nogle ‘naturlige pudderfarver’ i mit blonde hår. Planerne var imidlertid blevet ændret en smule, for nu insisterede frisørdamen pludselig på, at jeg skulle have grønne (som i græs) striber i garnet (!!!). Jeg blev en smule skeptisk, men jeg kunne ikke få mig selv til at droppe projektet, da frisørdame skulle bruge billeder af mig og mit græsplænehår til en stor konkurrence. Mit hår blev derfor grønt (en meget flot grøn – bare ikke i hår-sammenhænge) og jeg mistede en smule af min værdighed. Folk kom med sjove (syntes de selv) kommentarer som ‘er du muggen?’ og ‘du er nok grøn af misundelse, hvar hvar hvaaaaaaar?!’ MEGET morsomt! Det er nu ved at være et halvt år siden, at dette mareridt udspillede sig på mit hovede – men hvis man kigger nøje efter, kan man stadig skimte et grumt, grønt skær i mine elles smukke, gyldne lokker.

 19. Jeg synes, verdens flotteste hår er naturligt hår :-) Håber ikke, jeg træder nogen over tæerne, når jeg siger, at jeg synes sådan noget afbleget gult/hvidt/gråt hår er det grimmeste i verden! Moden med at få farvet gråt hår forstår jeg slet, slet ikke! Er det med vilje, man gerne vil ligne en på 68?? Anyway, dette skulle ikke være en negativ besked (mega meget ups), men jeg synes helt klart naturligt, ufarvet hår er pænest! Også selvom man er sådan en “leverpostejs-dansker”, som vi jo næsten alle egentlig er.. Naturligt hår ser både sundere, og nåja.. mere naturligt ud! :)
  Btw, LÆKKER KONKURRENCE! Ville falde i god jord hos en med liiiidt for spaltede spidser og tørt hår ;) (altså mig, hæhæ)

 20. Jeg sad for 2 ugers tid siden med min veninde… og en blå sprit-tusch. Vi fik den idé at farve noget af mit hår.
  Jeg fik farvet 8-10 cm af mit ellers rødlige hår, dog kun foran!
  Det gik ikke ligefrem af… øvvvv…

  Tak for en fed blog!

  //Andrea//

 21. Værste hårminde:
  Startede godt hos en ny frisør der havde både styr på farver, hvirvler og klipning. Da jeg efterfølgende skulle ind og have lavet et touch up, var frisøren desværre stoppet og jeg havde fået mig en ny. Han mente at vi skulle gøre den blonde farve lidt koldere, men så lægge nogle varme elementer ind i siderne.
  Efter nogle timer i stolen gik jeg ud fra frisøren med grålillat hår og hvis jeg tog håret op i siderne, havde jeg 3 flotte (!!!!) orange striber. Skøøøn combi!
  Jeg skulle efter mit frisørbesøg ud på shoppingtur, og alt afhængig af hvordan lyset var i butikkerne, skiftede håret farve fra lilla til blå og gråt. Festligt indslag i hverdagen.
  Efter en weekend iført kasket, fik jeg en ny tid hos en noget fornærmet frisør. Jeg gik fra frisøren med jordbærblond hår….

  Det var satme ikke i orden!!!

 22. Antitip: forsøg dig ikke med at blege dit hår med citronsaft og solstråler. Det resulterer blot i forfærdelig hår om vinteren, der ligner udgroninger fra en dårlig, tisgul afblejning. (taler af erfaring, hehe)

 23. Det ligger kun et par måneder siden.
  Jeg lysnede håret i foråret med rimelig succes, så jeg tænkte en gang i efteråret at jeg da ville gentage succesen…
  Lad mig sige det sådan, at jeg ikke vidste om jeg skulle le eller græde, for mit hår var blevet pisgult, noget jeg ellers havde forsvoret ikke at ville have igen, da jeg lige som havde prøvet det af i 10. klasse og var den hårfarve jeg havde, da jeg startede i 1.G få måneder senere.

  Da jeg ikke vidste om jeg skulle le eller græde, besluttede jeg mig for at annoncere uheldet på både facebook og dedikerede et indlæg til det på bloggen.

  For sket var sket, for jeg tænkte at jeg næppe var den første i verdens historien til at ende med den hårfarve.
  Dog nægtede jeg at acceptere farven, så jeg gik lynhurtigt på rov i Kvickly, da jeg fandt ud af de forhandlede en shampoo (samt balsam) der kunne minimere den gule farve.

  Efter det uheld sætter jeg langt større pris på mit leverpostejsfarvede hår, i stedet for at tvinge hårfarven frem, som jeg havde i min barndom.

  Det der gør det til et af de absolut værste hårminder, skyldes at jeg ville ordne håret, inden jeg skulle til en større fest, og jeg følte mig mildest talt ikke toplækker den weekend.

  Jeg tror næppe at jeg kaster mig ud i projekt “lysning af hår” igen, skulle jeg få den lyst igen, så overlader jeg det til en frisør.

 24. Mit allerbedste hårminde er fra dengang, jeg var 13 år og kiddie på den onde klinge. Jeg havde trukket mit hår igennem et helvede af afblegninger for endelig at kunne farve det skrigpink! HELE håret, ligesom dig selv. Jeg kan tydeligt huske, da jeg cyklede til skole og triumferende noterede mig, hvordan alle drejede nakkerne af led i deres biler – sådan noget var aldrig før sket i lille Ballerup! Jeg var den sejeste og mest farvestrålende på hele skolen, og ham, jeg nu har været sammen med i 3 år, blev for første gang opmærksom på mig dér… Those memories.

 25. Sidste skoledag i 9.klasse. Klædt ud som troldepus (ham den søde fra børnebøgerne..) lavede min venindes mor den mest fantastiske frisure på mig, stort, tuperet og “a little to much”, som man ellers aldrig får mulighed for at have og kun kan misunde på modellerne! Elskede det og følte mig som en million (selv med blade i håret og brune skygger i ansigtet..) lige indtil det skulle reddes ud og ingen balsam havde! Hold nu op, det var jo noget så slemt. Troede aldrig det skulle lykkedes. Siden den dag har jeg haft en dyb respekt for modeller med stort hår på podierne – og mindst én flaske balsam på lager! Never again..

  Både mit bedste og værste hår minde til dato – og stadig min ynglings frisure, som meget vel kunne være inspireret af America’s Next Top Model :)

  http://www.youtube.com/watch?v=HMGqBvHJfms

 26. ha ha, sjov konkurrence :)
  Da jeg var 12år farvede hele mit håndboldhold vores hår blåt, det var jo ligesom holdtrøje-farven. Det var fantastisk grimt, ha ha :) og det var så første og sidste gang, jeg fik farvet hår, ha ha.
  Knus Katrine

 27. Jeg har ikke haft nogen slemme hårminder (medmindre tyggegummi i håret som 5-årig tæller). Til gengæld kan mit yndlings-mærke inden for hårpleje kun købes i Frankrig. Æv!

 28. (Jeg vil smadder gerne takke Caroline Laura for tippet med at luftørre håret så håret ikke knækker).
  Det er nemlig mit helt store problem. Jeg er ved at få SPAT af mine knækkede hårstrå ! :-(

  En ting jeg fortryder at have gjort ved mit hår er at farve det. Jeg gør det aldrig igen ! (Ikke før jeg bliver gammel og gråhåret i hvert fald)

  //Emma I

 29. Åh ha, syntes efterhånden der er så mange forfærdelig/sjove hårminder. Jeg tror jeg har prøvet det hele – og har først nu endelig (!) accepteret at jeg er rødhåret.. og dog.
  De værste må være da jeg som 5 årig havde klippet alle mine barbie dukker korthåret og var blevet så bidt af at klippe med saksen, at jeg lige tog mit eget tynde hår med i et snubtag – det resulterede i at folk i indkøbcenteret sagde til min mor, at det var synd at putte en dreng i kjole!!
  Derudover har jeg virkelig mange gange prøvet at farve mit hår – hvilket har resulteret i tisfarve, grønt og lilla. Hmm..

  Man bliver vidst klogere med alderen, eller det må man håbe. :)
  Kunne virkelig godt tænke mig sundt tykt hår som dig og Serena (gossip girl) haha – så den orangepakke ville ikke skade. God lille fredag :)

 30. Det flotteste hår i HELE verden (jo!) tilhører min veninde. I kan ikke se det, men jeg kan beskrive det: langt, langt, langt sort hår, perfekt shine, sundt og lette krøller. Sammensat med hendes nougathud og olivenfarvede øjne – man føler sig ikke just wow ved siden af hende!
  Da vi gik i klasse sammen, kunne man sidde bag hende og tanke ”har det kvindemennesker ALDRIG en dårlig hårdag?”. Nej, det havde hun ikke én gang i gymnasietiden… Misundelig much???? ;)

 31. Mit bedste hårtip må være, at bruge en god hårkur en gang om ugen – og så en gang om måneden lade kuren sidde i natten over :) min favorit er nutrive masque oleó-relax fra kerastase! Den gør mit hår silkeblødt og skinnende, uden det bliver fedtet og tungt.. Et andet godt tip er, at købe hårprodukter online istedet for hos frisøren fx hos nicehair.dk (de forhandler dog ikke kerastase)

 32. Mit værste hårminde er klart dengang jeg var til frisøren som ca. 10-årig, og jeg sagde til frisøren, at jeg ville have skulderlangt hår (havde ret langt hår). Den tarvelige frisør klippede dog mit hår til et par cm. under ørerne, og dermed blev det IKKE skulderlangt. Da jeg mødte op i klassen næste dag, sagde min daværende store forelskelse: “Hej, hvem er du?…….. LINEA! Ej, jeg troede lige, der var startet en ny dreng i klassen!!” Siden den dag, har jeg ikke været så meget til frisøren.. :)

 33. Værste hårminde må da uden tvivl være dengang jeg fik lus (havde aldrig haft det før fælleskæmning i skolen… hmm).
  Langt, tykt, mørkt hår og så sådan nogle onde sataner.

  (… Det er lige gået op for mig, at min kommentar måske matcher lidt for godt til mit nick. Tis, altså.)

  /Line

 34. Mit bedste hårminde, må være da jeg Magasin sidste år mødte Ole Henriksen foran hans stand. Han så på mig og sagde, at mit hår så sundt og frisk ud – jeg måtte for guds skyld aldrig klippe mig korthåret!
  Det gjorde mig virkelig glad og jeg er aldrig i tvivl om længere, at lyst hår ikke bare behøver være kedeligt!
  / A

 35. Hejsa.

  Mit værste hår minde er fra da jeg var godt stresset over mit studie og min psoriasis derfor gik helt amok. Jeg havde så mange plamager i min hovedbund og tabte så meget hår at jeg ikke kunne dække plamagerne…:-(

  Generelt har jeg oftest dårlige hårdage de dage hvor jeg vasker mit hår, så et fif fra mig vil være vask ikke hår hver dag :-)

  og lige en ting mere, jeg synes du har helt fantastisk hår, det ser så dejligt tyk ud… Man vil jo altid have det man ikke har :-)

 36. Da jeg var barn havde jeg helt kort hår og pisk i nakken! Det så forfærdeligt ud, og tvivler på at det nogensinde kommer på mode igen!
  Ellers har jeg prøvet alle slags frisure (blond,sort,pink, blåt, postkasserød, lilla, brunt). For et halvt år siden fik jeg klippet mange cm af, og græd! Mit hår er ofte det eneste smukke på mig, og derfor vil jeg aldrig klippe et skade det igen!
  Man skal passe på sit hår mens man har det (ved jo aldrig hvad der sker) og nu er mit heldigvis ved at være langt igen og nu skal det passes og plejes som en baby!

  Mit bedste tip er mandelolie, hårkur (evt over natten) silkedråber til spidserne, og glansspray..

 37. Min værste hårminde var da jeg i 7 klasse trodsede min mor, og selv bestilte tid hos en frisør for at få mit lange hår klippet af, til trods for strithår…Agghhhh, jeg græd seriøst i tre dage, ville ikke i skole. Ved ikke lige hvilken hjerneblødning jeg havde fået. Men det var jo tiden, alle havde det, Kim schumacher, Annie Lennox…. Meget 80’er frækt. Brugt 2 måneders optjent løn (sang i kirken om søndagen – selvom jeg ikke har en god stemme)på dette rædsels scenarie…. Gør aldrig sådan noget mere, har hår ligesom dig, dog helt så langt og smukt, men med natur fald…. VH Gunilla

 38. Hehe det her er sjovt!
  Da jeg var 10 år synes jeg altså at mit hår skulle klippes helt kort i nakken og lidt længere foran, det fortrød jeg forholdsvis hurtigt da jeg før havde hår helt ned til taljen. Men det er heldigvis vokset næsten ud igen :)
  Jeg har også engang på en spejder lejr fået en meget stor tot hår farvet med henna, fordi vores ledere mente at det da bare voksede ud igen :) Det gjorde det jo så ikke, så min kære mutti var liidt sur. ;)

  /Lise

 39. Sjovt nok, så sidder mit hår altid bedst, når jeg skal til, at i seng!

  Mit bedste hårminde er fra fornylig, hvor jeg fik klippet pandehår. Dog er mit hår blevet for langt nu, så der er ikke meget pandehår tilbage, øv, øv. Det var pænt så længe det varede, og jeg er ret sikker på, at jeg skal have pandehår igen!!

 40. Jeg samlede engang mit hår i en hestehale, men kun det øverste var med.
  Så blev resten klippet helt milimeter kort med en trimmer. Jeg forsøgte blot at skabe det silke bløde, tynde look som alle andre rendte rundt med, men min heste manke ville ikke reagere på noget som helst så det endet med at jeg rendte rundt med hestehale og mægtig kort hår på resten af hovedet.
  Det var i 8 klasse og jeg skulle flytte til en ny by, så jeg kunne ha gravet mig ned. Men det sjove ved historien er at alle pigerne i byen lod sig inspirere og pludselig rendte alle rundt med den noget finurlige klipning!

  Min heste manke ville så gerne behandles af Sun Silk i et lækkert bad, så jeg deltager hermed i konkurrencen :- )

 41. Dette er ikke for at kysse bagdel, men jeg synes virkelig at du har noget flot hår! Jeg er også vild med Taylor swift’s flotte krøller og lyse hår.

  Værste hårminde, da jeg gik i 5. klasse og ville være blond. Jeg hjemmefarvede det rigtig mange gange, og det blev bare SÅ slidt og tørt. Har helt ondt af mit hår, at det skulle igennem sådan et helvede :-) Idag er jeg brunette, og skal aldrig være blond igen..

  Bedste hårminde, må være sidst jeg var til frisør. Frisøren brugte lang tid på at føntørre mit hår med sådan en defuser, så krøllerne rigtig kom frem i mit hår, og flere dage efter var det bare så blødt og sundt at se på :-) Elsker følelsen når man lige har været til frisør.

  Tak for en lækker blog!

  Kh Emma.

 42. dårlig hårdag for mig, er hver evig eneste gang jeg er til frisør. Det burde være (og er det nok for andre) en fantastisk dag, men jeg ender nu alligevel altid med at blive utroligt skuffet. Jeg må øve mig i at være mere modtagelig for forandringer, men når det gælder mit hår er det bare sindssygt svært. Ellers er det bare frisørerne i min lille by, der ikke er kvalificerede nok. Nu har jeg besluttet mig at jeg ikke skal klippes i meget lang tid, når det nu alligevel bliver så forfærdeligt. Har bare på fornemmelsen at jeg ikke kan holde beslutningen, og der vil alligevel være mange dage fremover hvor jeg har været frisør og derfor har dårlig hårdag. Men jeg kommer nok over det..
  (+ hatte er altid gode når dit hår får sit eget liv)
  min e-mail er: drude-rasmussen@hotmail.com, og hvis man gerne må fedte lidt, så mener jeg faktisk, ærligt nok, at du har noget meget skønt hår!

 43. mit værste hårminde var dajeg skulle have farvet mit hår dejligt lysebrunt og det endte med at blive sort med grønt skær ): men heldigvis var det på efterskolen, så det jokkede vi jo bare med :D

 44. Hmm, dengang jeg valgte at prøve en helt ny hårkur lige inden galla på min efterskole..
  Dette resulterede i, at jeg var nødt til at vaske håret endnu gang, fordi hårkuren
  fik mit hår til at slaske fuldstændig sammen! :(

 45. Min værste håroplevelse må vist være dengang det var moderne med lyse striber i håret (for første gang – engang i 80’erne). Min veninde, som var frisørlærling, ville gerne lave det på mig – gratis – for at hun kunne øve sig. Jeg fik badehætten på og hun gik i gang med at hive totter ud med en tynd hæklenål. Det var en almindelig badehætte, for det var før man kunne købe dem med forlavede huller. Totter sad fint og strittede ud, så jeg lignede en skamklippet dukke. Så på med brintoverilteblandingen. Men da jeg har lidt rødt pigment i mit hår, blev det ikke bleget, men fik en tisgul farve. Nå – det skulle nok sidde lidt længere! Og lidt længere! Og lidt længere – så da den lyse farve endelig var opnået var mine totter nærmest gået i opløsning og havde konsistens som vådt spagetti. Da badehætten kom af viste det sig også at totterne var hevet ud gennem badehætten i et noget uregelmæssigt mønster. Mange i nakken og på højre side, mens venstre side kun havde 5 totter. Mit hår skulle jo så vaskes for at få det sidste af brintoverilteblandingen ud og alle mine lyse totter lå nu i vasken og jeg var nu i besiddelse af en noget underlig og temmelig pjusket frisure. Grimt!!!!! :-) Jeg tudede hele vejen hjem og min mor betalte for en genopretning hos hendes egen frisør – pludselig var jeg meget korthåret – og min veninde fik aldrig nogensinde lov til at røre mit hår igen!

 46. Hårtip – til langt lækkert hår:

  1: Overhold vaskerækkefølgen (Shampoo, Kur, Balsam, Leave-in)
  2: Brug Balsam eller Leave-in som stylingprodukt.

 47. Bedste hårminde: Roskilde festival 2010 – Jeg havde ikke vasket hår i 3-4 dage og mit hår var en gigantisk høstak med et dejlig fedtet look. Lækkert. Her er det så, at min gode veninde fra campen afslører at hun har en hel flaske tørshampoo med. Hvilken befrielse! Så følte man lige at ens hår gik fra høstak til l’oreal-model-sniny (også selvom følelsen højst varede et par timer – tak til støv, urin og sved…) Loving Ros anyway! :)

 48. Åh værste hårminde må helt sikkert være min konfirmation. Jeg havde bruggt omkring et helt år på at kigge efter forskellige frisurer, spørge min frisør om hvad hun synes, søge rundt på alle sprog og alle mulige manuals inklusiv spanske(som jeg ikke forstod dengang og stadig ikke rigtig forstår et ord af). Tilsidst endte jeg med efter min frisørs idé og vemmers opfordring bare helt enkelt at krølle håret super smukt og så sætte en lille tot op, så mit dengang faktisk ret flotte lange år kom til sin ret. Det endte jeg altså med at gøre og med min mors hjælp fik jeg efter to timers krølning med et krøllejern efter et langt bad med hårkur og det hele da også et smukt krøller hår, jeg faktisk var rigtig glad for. Det var så bare sådan at det her i Aarhus havde valgt at pis, pis, PISregne den dag. Det stod ned i stænger og bare de 100 m. der var fra vores bil til kirken var nok til fuldstændig at ødelægge hele min smukke frisure, så jeg faktisk har nægtet at kigge på mit konfirmationsportræt siden. Dét er det jeg kalder en dum hårdag :D

  The Fashionphile

  -http://fashionphileme.blogspot.com/

 49. – Jeg synes bestemt at Gala Gonzalez fra am-lul.blogspot.com har det smukkeste hår i verden. Der er egentlig ligemeget hvad hun går med det, så ligner det en million! (Bemærk specielt hendes indlæg nummer 3 “shake a fist”)
  – Mit bedste hårtips på være citronsaft! Da jeg er blondine (ikke hvidhåret) benytter jeg mig ofte af, at fyre noget citronsaft i håret. Specielt her om vinteren da min hår hurtigt kommer til at se lidt kedeligt og gråt(?) ud, så lysner det lige en smule.
  – Mit værste hårmaridt må være når jeg i de sene aftentimer (meget meget træt) går i bad, bagefter lægger mig ind i sengen for at prøve at tage mig sammen til at stå op og tørre mit hår, men det istedet for ender med at jeg falder i søvn, UDEN at få håndklædet ud af håret. Dagen efter? Håret er UMULIGT at gøre noget ved!
  – De gode hårdage findes ikke mere :-D

 50. hej
  mit værste hårminde er, da jeg valgte at klippe mit lange lyse får af, og i stedet få det klippet kort page og farvet det mørkt! mit hår er nu nået til skuldrene, men der er stadig langt vej til det lange hår igen. mit bedste hår tip må være at forkæle håret med en hårkur. Nogen gange laver jeg en med halv oliven olie og halv honning.
  – tak for en skøn blog!
  /Emma

 51. Da jeg var mindre, hadede jeg at få børstet mit hår. Og jeg skrev og hylede hver gang. Min mor truede flere gange med at få klippet mig helt drengekort, men jeg troede ikke rigtig på hende. Ved hendes tredje “trussel”, blev jeg slæbt med til frisøren og det blev klippet helt kort. Og jeg havde inden det mest dejlige lange tykke hår. Nu er det så blevet langt igen, og jeg har lært af det:)

 52. Om det er bedste eller værste hårminde, ved jeg ikke rigtigt, men et hårmindet det er det! Det var da jeg fire-fem år, jeg var åbenbart meget ræd for frisøren. Jeg husker ikke selv så meget om det, andet end at jeg ikke blev klippet af frisøren, men af min far. Min mor har så senere fortalt mig, at jeg flere gange har siddet i frisørstolen og hylet som en sindssyg. Velkommen til Astrid fire år, siger jeg bare! Jeg er godt nok glad for, at jeg ikke var frisøren, for jeg indrømmer gerne, at jeg den dag i dag, i hvert fald kan skrige højt, hvis det passer mig.. Nu er jeg da heldigvis ikke bange mere, og nyder hver gang jeg er hos frisøren og kommer hjem med nyklippede lokker! ;)

 53. Mit værste hårminde er fra i sommers, hvor jeg havde været til frisøren og blive farvet og klippet lidt flere etager.(det skal altså lige siges at mit hår er ustyrligt! Virkelig!! Jeg har de vildeste krøl/krus i mit hår, har kun fundet meget få frisører der kan takle det!)
  Meen.. Hende her var virkelig god, og jeg havde fået nogle besteme olie prøver med hjem, (ved virkelig ik hvad jeg skulle gøre uden et glattejern) Og havde ikke plads til dem andre steder end i mine shorts.
  Jeg blev kørt på stranden og skulle en tur ud på bade anstalten(Amagerstrand), og på vej på ned af broen møder jeg en masse venner, og jeg bliver da selvfølgelig skubbet i med tøj på.. Og ja, olie prøverne ryger ud af min lomme.. Og mit hår bliver vådt, og har ingen hår elastik med så jeg bare nogenlunde kan styre mit hår.
  Og solen bager, og mit hår bliver mere og mere kruset, så beslutter mig for at gå hjem efter mit tøj var blevet tørt, det tager ca. 20 min at gå derfra og hjem. Og ALDRIG har folk dyttet så meget efter mig, og det er da klart? Jeg lignede en omvandrende trold med det hår! :-)
  Men hjem kom jeg og fik mig et bad og ordnet håret. thank GOD!

 54. Når jeg ser dem fra min efterskole har jeg altid lyst til at klæde mig i islandske sweatre og farve/klippet håret. Ser du, på efterskole var jeg nemlig indehaver af skrigrødt krøllet hår. Jeg elskede det! Da jeg startede i gymnasiet blev det brunt igen, som før farvningen. Sidste år, da jeg var i sommerhus med 5 fra efterskolen, væddede jeg med nogle veninder om hvem der turde klippe den korteste page.. jeg var på dette tidspunkt indehaver af hoftelangt, mørkebrunt hår med den perfekte mængde krøller og fald. Vi væddede 1000 kr. og da min pung var rungende tom tænkte jeg “tja.. hvorfor ikke?”. Så jeg fattede køkkensaksen og klippede håret til godt 3 cm. før øreflipperne. Dette resulterede i den såkaldte playmobilfrisure, som alle havde da de var børn. Jeg var bare 17, og havde krøller så håret stod godt 5 cm. ud lige ved kæben… flot var det ikke, men hey: 1000 kr! Jeg ringede dernæst til pigerne fra sommerhuset og sendte dem alle en mms af mit nye hår, hvorefter alle forargede sagde at det blot var blevet sagt i sjov.. Lad mig sige det sådan.. jeg fik aldrig hverken de 1000 kr. eller et kompliment for mit nye hår. :)

 55. Mit værste hårminde kan helt sikkert spores tilbage til konfirmationsfrisuren. Kort tid forinden fik jeg (jf. tidens trend) permanentet mit hår. En permanent som ifølge frisøren nok hurtigt ville forsvinde igen pga. mit glatte hår, men til min store skræk skulle de GRO ud:( Behøver jeg sige det var første og eneste gang jeg har prøvet det l…!?

 56. mit bedste hårminde må være da jeg forrig år besluttede at gå fra meeget langt hår til helt kort, skarp page ala victoria beckham ;)
  Jeg synes selv jeg var mega fin og følte mig vildt lækker da jeg ville vise kæresten det… Hans reaktion var dog helt modsat han synes det var tude grimt, og erklærede at han aldrig ville finde mig smuk igen FØR håret voksede ud igen. Han synes jeg var direkte utiltrækkende og lignede en dreng :( Han vænnede sig aldrig til det, og først nu hvor håret er vokset ud igen får jeg hårkomplimenter! UPS. Det afskrækker mig dog ikke fra at gøre det igen, han skal jo ikke bestemme over mig :D Så i ren provokation tror jeg sgu snart jeg klipper det kort igen ;)

 57. Åh, hårmareridt! Jeg farvede engang mit hår rødt, postkasse rødt i sådan en “i am so differeeeent”-rus! FLOVT!? JA TAK! Og især fordi jeg da også lige skulle lege frisør selv og klippe lidt i det, så jeg mest af alt lignede en dreng medmindre jeg glattede det.

  Nå ja, og inden jeg startede på efterskole blev mit hår farve først grå-lilla, derefter noget der minder og en svag gulerodsfarve.. HEJ VENNER!

  Nå ja, og da jeg skulle ha sorte striber som lille 9 årig pige, og endte med at ligne jeg havde et grå skær som en på 80 i stedet. FEDT DA!

  Jeg kan anbefale Matas luksus balsam, jeg har hvert fald været rigtig glad for den :)

  Det var vist det jeg havde. Du kan fange mig på min blog MichellesModeslam.blogspot.com

 58. Rihanna er en af mine særlige favoritter, når det gælder ideer til hår. Jeg synes altid, at hendes hår er festligt og anderledes – på den fede måde. Jeg ville selv ønske, at have modet (og egentlig også pengene?) til at turde prøve mig frem med så mange forskellige tendenser, når det angår mit hår. Jeg har ALTID været langhåret, har dog prøvet lidt forskellige farver, men kun i nuancerne rød, brun, mørkebrun, lyse striber (alt det kedelige, you know) og så har jeg en enkelt gang haft klippet Victoria Beckham frisure – jeg har aldrig fået så mange komplimenter for mit hår, som dengang, måske fordi mit hår ellers altid nærmest er det samme. Jeg synes, det er sejt, at hun tør skille sig ud fra mængden på den måde – og hun bærer det rigtig smukt, synes jeg.

 59. Min bedste hårdag må være, da jeg besluttede at gå fra langt, afbleget, slidt og i det hele taget uheldigt hår, til en kort pagefrisure. Det var sidste forår, og den dag følte jeg virkelig at mit hår gjorde noget godt for mig :)

 60. Jeg har altid haft det fineste, lyse, lange prinsesse hår, som aldrig har været kruset eller slidt pga. farvning osv, og har altid været meget sårbar omkring mit hår og passet godt på det. Jeg var været omkring 11-12 år, da min elskede farmor havde læst i Familie Journalen (eller Ude og Hjemme?) at det ville være en rigtig god idé at putte eddike i håret. Ja, mad-eddike. Det skulle åbenbart gøre det fantastisk sundt (har efterfølgende fundet ud af, at det åbenbart ER et wonder-middel til håret?!). Anyway, hun propper godt med eddike i mit fine hår. Da jeg kommer ud af badet er mit hår 1.) UTROLIG ildelugtende 2.) grønligt?! 3.) FULDSTÆNDIGT uglet – som i 100% fugleredde! Jeg bliver straks placeret på en skammel, hvorefter farmor griber hårbørsten og begynder at redde. Resultat? Not worth mentioning! Hint: endnu værre! Efter 45 mins forsøg på udredning og et stk. tudende lille-pige, må vi ringe efter mor, for at få håret back to normal. Hun bruger intet mindre end 2 timer på det – jeg blev omkring 10.000 hår fattigere og et stk. frisørbesøg rigere, da alle mine knækkede hår måtte klippes til. Åhhh, altså stakkels mig, hahahh:-)

  /Nina

 61. Da jeg i 9 klasse til sidste skoledag farvede mit hår rødt (og ikke en pæn rød!)
  troede farven ville gå ud igen efter nogle vaske,det kunne den så ikke så det tog
  min frisør MANGE gange hvor vi blev nødt til at klippe farve ud :) ikke sjovt..

 62. Min værste hår oplevelse, var i starten af gymnasiet, året inden havde jeg gået på efterskole, hvor vi havde et flip med hårfarvning. Mit hår blev afbleget MANGE gange, det resulterede også i at halvdelen pludselig røg af i den ene side. Så jeg gik rundt med 2 forskellige længder, men lærte min lektie :D

 63. Da jeg i 2. klasse, dagen før klassebillede session, tog til en frisør med min mor, var der ikke et øje tørt i flere dage. Jeg har tykt, stort, bølget/krøllet hår, som bare ikke skal klippes i en kort page uden etager. Det blev klippet i en kort page uden etager. Jeg fik en klokke på hovedet (i en midterskildning for at toppe det) og på mit 2. klassebillede har jeg helt røde øjne og holder min klasselærer i hånden. Lige siden har jeg klippet mig selv.

 64. Jeg har et hårtip :D
  Noget af det bedste du kan gøre for dit hår, er at bruge Aussie’s 3 min. mirakel kur!
  -den er helt overdreveet fantastisk.!

 65. Jeg kan bare ikke glemme mit bedste hårminde. Jeg var 7 år, på Lanzarote, og fik flettet de der mega populære fletninger, og jeg synes bare de var så seje – jeg tror jeg havde dem i 2 måneder, og mit hår var helt ødelagt bagefter, men jeg elskede dem sååååååå højt!
  – desværre tog det næsten 4 timer at få dem flettet og jeg kunne ikke bade de 2 næste dage.. MEN jeg kan tydelig huske hvor stolt jeg var af dem, og de er nok det sejeste hår jeg nogensinde har haft!!
  btw, det smukkeste hår i verden -> whitney port, så afslappet og tilfældigt, men alligevel skøøøøøønt ;)
  møsss

 66. For ca et år siden vandrede jeg rundt med hår på ca en meter. Jeg har altid haft langt hår, så bestemte mig for at klippe mig korthåret. Jeg donerede mit hår til de kræftramte børn, så de kan få en paryk ud af det.
  Det endte på ud i et fedt look for mig, et barn med hår på hovedet og helt sikkert en god samvittighed.

 67. Hej Emily :-)

  – Jeg elsker Christinas hår, tjek linket hvor du kan se det: http://passionsforfashion.blogspot.com/2011/01/osmo-hair-products.html#comments
  Jeg har altid været vild med krøllet hår, men de skal være store krøller ikke små(som jeg selv har)
  – Det bedste du kan gøre for dit hår er højst vask dit hår med shampoo 2 gange i ugen, og brug hårkur 1 gang i ugen. Ikke brug glattejern, føntørre eller krøllejern. Men husk at dit hår skal have en masse at arbejde med, så sørg få at give det nogle produkter som det kan arbejde med. :-)
  -jeg elsker at lave hår på andre, sætte det på mig selv, i det hele taget bare bruge en masse tid på hår!

  KH -Joe

 68. Et, eller flere af mine værste hårminder, har været de gange hvor jeg selv (!) har haft klippet mit pandehår.. Det var ikke just smukt, og min mor, mine veninder og resten af mit omgangskreds havde meget svært ved at forholde sig til det, for jeg syntes selv det var flot, men det syntes de åbentbart ikke, så når jeg spurgte om det ikke var pænt, så var det nogle ret vage svar de kom med, såsom “hmmm” og “tjaa”..
  Indså så selv senere, at det var ret grimt..

  Håber jeg vinder!

  Kh, Frederikke

 69. Mit værste hårminde er fra 9. klasse.
  Her besluttede jeg mig for at klippe mine spaltede spidser, hvilket resulterede i at jeg klippede SINDSYGT skævt.. Dette betød, at mit lange pæne hår blev forvandlet til det, man i dag ville kalde en page. I dag går jeg i 3.g og nu er det næsten vokset ud igen, på trods af brug af glattejern og diverse farvninger.
  Krydser fingre for at jeg vinder et af de to par hårprodukter, så der kan komme lidt liv i det igen :-)

 70. OK min værste hårhistorie er fra da jeg gik i 8. eller 9. klasse og min søster var på efterskole og der gik henna-farvning i den. Jeg have så en permanent i håret i forvejen og “sort” henna blev aldeles ikke sort, det blev grågrønt! Så smukt smukt heksehår (not). Så vi endte med at give det en ordentlig gang rød henna og så var jeg rødhåret i 3-4 år, hvilket mange troede var naturligt, pga. rygterne om rødhåredes temperament, hehe :)

 71. Den med det flotteste hår må være Beyoncé. Hun kan jo klare alle slags frisurer: pandehår, kort, lang, krøller, glat, og også forskellige slags hårfarver. Samtidig har hendes hår en fantastisk hårfarve og glans :)

 72. Mit tip/værste hårminde er nok den gang jeg havde læst i et blad at en banan-maske bare ville gøre ens hår overdrevet lækkert – det resulterede så i at efter 3 hårvaske, havde jeg stadig banan i hele håret – det sætter sig fuldstændig fast i ens hår – så mit tip er: Don`t!

 73. Som 13 årig fik jeg glad og fro farvet lyse striber i håret i forbindelse med min konfirmation, og da jeg et par år siden sprang ud som “flipper” med lapper på tøjet og lange blomstrede nederdele, valgte jeg at eksperimentere med henna. Da jeg stadig havde nogle lyse striber tilbage i spidserne fra konfirmationen, resulterede sammenstødet mellem blegemiddel og 100 % henna i totalt turkise spidser og ellers sådan lidt spejderuniforms grønt hår. Det tog flere år og MANGE farvninger i en meget dybrød farve, før mit hår blev normalt, da jeg nægtede at klippe det hele af! Nu er det heldigvis sig selv (og lyst) igen :)

 74. Uha. Jeg har et rigtigt grimt hårminde fra gymnasietiden. Jeg har krøller præcis som dig og kom i kløerne på en frisør (med bundesligahår), som troede, at hun havde forstand på etageklip. Det havde hun så ikke. Så by, by Carrie-hår under studenterhuen og hello meget utjekket koneklip. Frisører kunne undre sig over mine spøjse etager i flere år efter. Gys og gru…

 75. Mit værste hårminde var helt klart da jeg som yngre troede det var lykken at være hårmodel, men fandt straks ud af at det var rædselsfuldt – godt nok gratis, men ikke det værd. Mine lange lyse hår blev forvandet til en kort fisure med skævt pandehår, og mørkt indenunder den lyse (Virkelig frygtelig hårmode).Men det groede heldigvis ud igen, og her 7-8 år efter har jeg igen langt lyst hår. Jeg har dog altid drømt om at have mikrofonhår – ville gerne have en fisure som Nabiha :-)

  Din blog er fantastisk!

 76. Mit værste hårmareridt på denne tid af året er uden sammenligning ELEKTRISK HÅR – øv, øv og øv! Ét er når det stritter lidt til højre og venstre, men når det klæber sig fuldstændig til hovedet, føler jeg alt håb er ude… særligt fordi jeg i forvejen har meget tyndt hår.
  Mange hårprodukter kan ligge en dæmper på det først på dagen, men når klokken nærmer sig fire, og man har siddet på skolebænken siden tidlig morgen – så kan tøj og make-up være noget så lækkert, men håret sætter altså en stopper for look’et :-(

  /M
  http://worldofwhimsywonders.blogspot.com/

 77. lige nu, er jeg godt i gang med at få mit hår til at gro, for jeg vil rigtig genre langt hår! det er nået okay ned over mine skuldre. (det var sidste jul jeg fik klippet mit hår page, altså julen 2009) og jeg har en tendens til at ville have page, hele tiden! jeg har fået af vide at page virkelig klær’ mig, så den ligger ligesom lageret i baghovedet…
  når jeg nu ser en med page, så kommer jeg selvfølgelig sådan til at savne de tider – men alligevel har jeg ikke haft langt hår siden, 5 klasse (jeg går i 9. lige nu ;-)) så jeg kæmper virkelig for at holde ved! og jeg glæder mig til denne dag skal komme, hvor mit hår end dag bliver langt nok..
  ps. et godt tip til slidte spidser – brug vaseline! :-)

 78. ej rigtig godt hårtip er at hvis man har fedtet hår så vask gnub havregryn i hårbunden – det hjælper suverænt godt

  ellers er lidt sesamolie rigtig godt for tørrede spidser

  Jeg synes at Emma Watsons nye korte frisure er super fed, ved bare ikke om jeg selv turde klippe mig så korthåret

  mvh. Mine

 79. Åh mit kære hår.. Når jeg ser tilbage på, hvad jeg har udsat det for gennem de sidste mange år, skammer jeg mig næsten, hehe.. Har ligesom dig eksperimenteret med ikke helt så naturlige farver. Husker fx jeg syntes det ville se helt vildt godt ud med grønne striber da jeg var 7, men kunne ikke betale for hårfarve, så det resulterede i et grønt frugtfarvehelvede..
  Derudover har jeg (sikkert ligesom halvdelen af Danmarks kvindelige befolkning) prøvet mig frem med både lyst, brunt, sort og også rødt hår for til sidst at finde ud af at min originale farve (honningblond) nok egentlig bare ser bedst ud. Ville ønske at jeg hver eneste dag kunne vågne op og have bølget, glansfuldt hår ligesom Victoria’s Secret modellerne, men tit og ofte, inden jeg overlader det til glattehjernet og adskillige hårprodukter, ligner jeg nok nærmere enhver piges værste hårmareridt,

 80. åhåhå jeg har en masse dårlige hårminder, altså faktisk utroligt mange. Lige nu prøver jeg bare på at gro det langt, efter en masse eksperimenter både i min barndom, og omkring konfirmationsalderen.
  Da jeg var lille havde min mor flettet de sødeste små “rottefletninger”, men da jeg kom hjem fra børnehaven var der en af drengene der havde klippet dem af. Det tog mig virkelig lang tid at komme over.
  Et hår som jeg rigtig godt kunne tænke mig selv t have solidt placeret på mit hovede, skulle være christina fra passion for fashion. Jeg har selv fuldstændig glat hår, men jeg ville ønske at jeg havde de der slangekrøller, wow.
  Også lige et hårtip herfra:
  Jeg synes personligt at ens hår bliver utrolig smukt, især om sommeren, når det har været en gang under saltvandet. Kan selv finde på at rende ned i vandkanten, bare for at dyppe håret, hvis man ikke lige hår lyst til at blive helt våd ;) nårh ja, og så kan man jo bare købe en saltvandsspray her til om vinteren ;-)

 81. Ej hvor lækkert!
  – Da jeg fik på efterskole i 2008 der fyrede jeg den af med dreadlocks og pink pandehår! Det resulterede i et par ret korte klipninger de efterfølgende gange hos frisøren, men det er nu ikke noget jeg fortryder den dag idag, for jeg var rigtig glad for det da jeg havde det – en del mindre da jeg skulle ha fliteret dem ud, for det er da godt nok den mest voldsomme smerte i hovedbunden som man kan fortille sig! avavavavav :S Men humlen er at man skal gøre det man har lyst til, springe ud i det, når alt kommer til at så er det jo “bare” hår og det vokser jo ud igen. For mig var det en oplevelse jeg tog med, og den dag idag passer jeg selvf. så godt på mit hår som jeg nu kan for det har trods alt været igennem en del med alle de carzy farver osv. det har haft igennem årene :)
  – Rikke

 82. Værste hårminde: Da jeg jo (selvfølgelig!) skulle gå fra at være brunette – faktisk nærmest sorthåret til blondine. Det blev intet mindre end en katastrofe, mit hår var orangefarvet i flere uger, fordi det ikke kunne tåle at blive farvet for hurtigt, og jeg endte med at farve det tilbage i den gamle farve – fattigere og kendt som hende med det grimme hår – ØV! (Hvorfor kan de kendte altid gøre som de vil, bare farve sådan… Jeg ville også! Læg mærke til ville, er blevet klog af skade;))

 83. Værste hårminde…ever…
  13 år. Lettere fattig. Hårmodel? Det lød som en fin ide, det var jo gratis og hvor slemt kunne det være?
  Det blev klippet asymmetrisk, dvs over øret i den ene side og under øret i den anden. Toppet med -ikke krøller- BØLGER?!
  Traumatisk..

 84. Min værste hår-år var da jeg var til en lidt skod frisør da jeg var ca. 7 år og havde afro hår. De var en mand der skulle klippe mig og sådan en dårlig frisør som han var, tog han en stor tot af mit hår fra midten af mit hoved og klippede af. Lige meget hvad jeg gjorde havde jeg en 4 cm lang tot der stak op i midten af mit hoved!
  Jeg synes nu også at Vanessa Hudgens har SÅ flot hår! Jeg har lyst til at stjæle det……..

 85. Her er et lile digt om hår. Sæt gerne en melodi på – så lyder det meget bedre :P

  hår hår hår
  sommer, vinter, vår
  Det vokser og det gror.
  Det der lusene de bor
  De suger dejligt blod
  nede ved din hårrod
  Men bruger du Sunsilk
  drikker de det som mælk,
  så får de ondt i deres maver
  tilgengæld slipper du for en gnaver.

  Hår hår hår
  der fik det sig en tår
  af sunsilks produkter,
  der håret dejligt fugter.
  Har jeg mon en chance
  i denne konkurrence?
  Mit hår vil gerne eje
  denne lækre pleje
  Så syng med på dette her
  så lover jeg ikke at rime mer!

 86. Mit værste hårminde: jeg gik i børnehave og har nok været 4-5 år. Da jeg en eftermiddag er på besøg ved mine bedsteforældre, og min mormor mener at mit pandehår var aaalt for langt, så hun vælger at klippe mit pandehår. men hun er meget sådan vi tar’ hvad vi har. og hun åbenbart ikke finde en saks så hun tog en neglesaks, sådan en der bøjer. så hun klippede mit korte pandehår, en cm fra rødderne med en neglesaks, så kunne jeg ellers rende rundt i nogle måneder med alt for kort og UTROLIG grimt klippet pandehår!! spørg lige om jeg er nogle skrækminder om mit pandehår da jeg var lille – nok derfor jeg ikke har pandehår den dag i dag :P

 87. Min klassekammerat Edith har det smukkeste lange tykke rødbrune naturlige hår der findes, OG hun har aldrig(!) dårlig hårdag..
  Den eneste direkte dårlige håroplevelse jeg har haft, var tilbage i 5.klasse, hvor min frisør var helt sikker på at ultrakort hår var lige mig, hvilket det ikke var! det var så slemt at jeg nægtede at gå i skole, og da jeg endelig kom afsted gik jeg med hat. Og så har jeg en forbandelse, der betyder at det kun er hver anden gang at mit hår bliver pænt hos frisøren.
  Til gengæld har jeg lavet mange vilde hårfarvningsforsøg: jeg afblegede håret to gange og syntes selv det var okay, indtil jeg så besluttede at farve det rødt bagefter, og ikke bare kom jeg til at ligne “Aqua-Lene” (hvilket blev mit “kælenavn” resten af min gymnasietid), men jeg fik også at vide at det afblegede hår havde fået mig til at ligne en “polsk havneluder”. Desværre var det en dårlig rød hårfarve jeg havde fået købt, så mit fantastiske røde “Aqua-lene”hår ente med at blive hindbærbrus-rødt, og siden da har jeg holdt mig til at farve mit hår med rød hennafarve, hvilket giver det smukkeste røde hår.
  Det bedste hår råd jeg har er: hvis det skal farves, så gør det med (rød)henna, for godt nok er tager det tid og lugter, men resultatet er fantastisk og er en anelse sundere end almindelig hårfarve (og mit hår bliver faktisk lige så lækker af hennafarvning som hvis jeg giver det en hårkur)

 88. Da jeg for nogle år siden var i Indien havde jeg en gruopvækkende håroplevelse: Jeg havde et halvt års tid forinden (som sædvanlig) fået lyse striber i håret, altså ved hjælp af afblegningsmetoden. Efter en måneds tid med jævnlige pool-dukkerter fandt jeg til min store rædsel ud af, at mit hår langsomt var ved at tage en imponerende gusten-grøn farve i spidserne. Det så helt sygeligt og sci-fi-agtigt ud og efter tre panik-hårvaske og tre timers panik-hulken besluttede jeg mig for at gå ned til den nærmeste frisør og bede om at få klippet en kort page (der var den store up-coming in-frisure på det tidspunkt), men min kære veninde fik talt mig fra det. Det er jeg glad for i dag, da jeg jo egentlig godt kan huske hvor mange rigtig dårlige frisurer, der var i omløb dernede (undskyld til alle indere, men hvert land sin mode). De er helt vilde med orange-røde farver dernede, så jeg var nok kommet ud derfra med en Jytte Abildstrøm-lignende page. Og det er jeg ikke modig nok til ;)

 89. Dårligste hårminde:

  Jeg har vel været 15 år, og var i øvrigt vildt forelsket i denne her fantastiske fyr, som jeg altså skulle på besøg hos. Jeg havde på det tidspunkt et ret kort hår (vel ca. 5 cm.), men jeg var ganske godt tilfreds med det. Til gengæld var jeg ikke længere tilfreds med farven (hjemmefarve min mor havde kylet i håret på mig halvanden måned tidligere, så det skulle der altså gøres noget ved. Jeg var en ret fattig femtenårig, så min mormor tilbød at sponsorere farve. Problemet var bare, at farven havde stået i hendes skab ALT for længe. Jeg endte således ud med aubergine-lilla hår, i stedet for den pæne, brune farve, der var på pakken. Ret hurtigt fik vi farvet håret om, så det blev brunt i stedet; nu manglede jeg bare at få klippet lidt frisure i manken.
  Hos frisøren sidder jeg og kigger i de dersens frisure-bøger, og finder frem til en feminin hanekamsagtig frisure, som jeg forelsket mig ret meget i. Da jeg viser frisøren billedet, spørger hun om det også skal afbleges, så jeg kommer til at ligne pigen på billedet. Jeg afslår, men på en eller anden måde, lykkedes det alligevel frisøren at begynde på afblegningen uden jeg egentlig bemærker det, før de første blå/grønne klatter farve rammer mit hår. Der er ligesom ikke rigtigt nogen vej tilbage, da vi når til det punkt, så jeg lader mig afblege, selvom jeg egentlig ikke er ret meget for det. Håret har jo ikke godt af alt det farve! Frisøren begynder på en anden kunde, mens min farve sidder og “virker”. Efter en halv times tid, kan jeg pludselig mærke, at mit hår er blevet MEGET varmt under tørrehjelmen. Jeg nævner det for frisøren, der skynder sig at fjerne den. Så snart tørrehjelmen forlader mit hår, kan jeg se damp stige op fra den plastikpose, der er spændt omkring mit hoved. Frisøren ser relativt panisk ud, mens hun hiver posen af mit hoved og får guidet mig over til håndvasken. Mens hun vasker mit hår, ændrer ansigtsudtrykket sig ikke meget.
  Da jeg endelig er færdig og håret er tørret, virker det meget blåligt, i forhold til at det burde være platinblond. Det viser sig, at mit hår har været utroligt tæt på at selvantænde på grund af kemikalierne i hårfarven, og at den blå farve skyldes en slags shampoo/kur, som frisøren puttede i håret, for at redde bare lidt af strukturen. Således kom jeg altså på kærestebesøg hos den fantastiske fyr, med rædselsfuldt, blåligt, høagtigt hår :( behøver jeg at sige, at jeg næppe bliver platinblond igen?

 90. Min værste oplevelse, var da jeg for 2,5 år siden havde brug for fornyelse (det blev til mine store fortrydelse ALT for meget fornyelse!). Jeg har altid haft naturlige lange lyse krøller, og jeg havde førhen aldrig prøvet at farve mit hår eller forsøgt mig med spontane klipninger. En dag fik jeg nok af at føle mig kedelig, så jeg tog op til min frisør og fik klippet pagehår – samt en hel mørk bundfarve (som overhovedet ikke fungerede). Farven var slet ikke mig, og pagehåret blev jeg træt af efter 14 dage. Så jeg måtte igang den helt store afblegningstur de næste mange måneder, og mit hår tog virkelig skade af alt den lyse farve. I dag er mit hår stadig tyndt og ødelagt, og vil desuden ikke få længde. Øv.
  Det er fint at være spontan, men jeg fandt hurtigt ud af at det for mig er mest oplagt at bevare mit naturlige hår – eller i hvertfald være mere sikker i min sag.
  /C
  http://walk22.blogspot.com/

 91. Åha. Værste hårminde. Here goes.
  Det var i 2007. Mit første år på gymnasiet. Jeg blev mere og mere forelsket i idéen om scene, punk og emo, og ville altså også være med (Why God, why!?) Så jeg besluttede at nu skulle mit hår være lilla. Fordi, why not?
  Så jeg afblegede mit hår og fik en fin ræve-rød-farve som jeg beholdt i et stykke tid, men så! Fik jeg min bedste veninde til at købe en lilla hårfarve med hjem til mig fra KBH. og så gik det løs. Og det gik ikke så godt. Fik så en gusten brun/lilla/rådden aubergine-farve. Den holdt jeg mig så i to dages tid. Men det var ikke vildt nok! Så tog en svipper ind til KBH, til Black Nr. 1. og så handlede jeg stort ind! Tre afblegninger, og tre “dåser” knald-lilla hårfarve. Så blev jeg sgu lilla-håret. For alvor. Men det vokser altså hurtigt, det skidt, så jeg afblegede og farvede tre gange. Mit hår har altid været stærkt og tykt på trods af at jeg har voldet det hver dag, men dét kunne det altså ikke lide. Så jeg farvede det sort, som er min normale hårfarve, og lod det være sådan.. Ind til en dag jeg kom hjem fra at have hippie-drukket i den lokale park, og syntes, ej nu var det for kedeligt. Så haps, haps, haps, så klippede jeg mig en flot lille Justin Bieber frisure. Øv.
  Nu er mit hår dog ENDELIG ved at være helt normalt igen. Thank God!
  Så mine bedste hårtip er: 1. Lige meget hvad din indre flipper fortæller dig, så er det en dårlig idé at afblege dit hår! Især tre-fire-fem gange i træk! 2. Du skal ikke, jeg gentager, du skal IKKE, gribe en saks og selv klippe den smarte page du så i Kig Ind, efter indtagelse af alt for meget alkohol. Hvis du er for fuld til at køre bil, er du HELT SIKKERT for fuld til at klippe dit hår. Bom.

 92. Min værste håroplevelse var samtidig sjov. Var helt platinblond og ville væk fra det “dullede” look, som jeg fik med det hår. Jeg fik derfor farvet mit hår rødt med hennafarve, hennafarve binder sig i håret på en helt anden måde end andet hårfarve og er derfor ekstremt svært at komme af med igen. Nå men det var rigtig fedt i en 2-3 uger, indtil farven blev nærmere gulerodsfarvet .. Jeg ville straks have mit gamle hår tilbage!! Det kunne kun gøres ved at først at farve det brunt, og det var jeg så i et par måneder. Indtil jeg så måtte få lyse striber hele tiden indtil det ble lyst. Lang proces, men sjovt at prøve noget andet! :)

  Flot hår: Lucie Silvas og hende fra 5 inch an up!!
  Tip: tørshampoo er genialt til alle med tendens til fedtet hår!

 93. Jeg har meget fint hår som vokser utrolig langsomt. Da jeg var 18 år havde mit hår endelig vokset så langt at det gik til midt på brystkassen. Men selvfølgelig var min spidser spaltet og for at spare penge tænkte jeg ‘Hey’ jeg lader da bare min mor klippe mine spidser, så spare jeg de penge. BIG MISTAKE! Jeg viste hende hvor meget hun skulle klippe og hun gik igang. Lige pludselig bemærket jeg at hun klippede da lige godt nok meget af, da jeg kommenteret på det, var hendes svar bare at hun sørgede for at mit hår ikke blev skævet. Men da hun var færdig, i stedet for mit hår gik mig til lidt over mine skuldre, var mit hår nu så kort at det gik mig til hagen. Selvom min mor betalte mig for en tur til frisøren, var jeg bare utrolig ulykkelig. Jeg er i dag 21 år og mit hår er stadig ikke blevet så langt som da jeg var 18, dog er det godt på vej. Men jeg lader aldrig min mor i nærheden af mit hår igen!

 94. Ved ikke helt hvem jeg synes der har flotteste hår i verden. Men kan utrolig godt lide Rihanna’s, mest fordi hun ikke er bange for at prøve noget helt nyt.

  Hårtip: husk at bruge en god kur mindst én gang om ugen, så holder dit hår sig bedre.

  Værste hårminde: Da jeg i 6. klasse bestemte mig for at farve mit hår rødt ligesom min mor gjorde. Det skal så lige siges at min mor normalt har brunligt hår og jeg havde blond næsten hvidt hår på det tidspunkt, så det blev i hvert fald ikke fint mørkerødt som min mors, men gulerods orange. Bare for at gøre det endnu bedre havde jeg lidt tidligere fået det klippet kort, så jeg lingede en dreng med orange hår. Jeg kan drillet af alle!
  Det har dog ikke skærmet mig fra at prøve noget nyt sidden, men holdt lige en pause indtil jeg kom i gymnasiet.

  // Sufi

 95. Hej Emily

  Først – SUPER fed blog! Det er en perfekt blanding af mode, mad, gode tips og dit eget skønne personlige præg på det hele!

  Pæneste hår -> Er der andre end Jennifer Aniston?!;-) Hun har da bare altid haft FABULOUS fritz ligemeget hvilken frisure hun har haft. Er det lovligt både at have perfekt hår OG have været kæreste med Brad Pitt?! Det burde det ikke være….

  Værste hårminde -> Åha, don’t go there.. Jeg havde engang en periode hvor jeg da mente at skater-stilen var det eneste rigtige. Det betød da også at alt håret blev klippet kort i et meget uheldigt forsøg på en smart strit-frisure… OMG hvor kan hår dog være lang tid om at vokse ud igen…

  Bedste hårdag -> Den var svær… Muligvis den dag jeg forsøgte mig med dit tip om krøller med clips :-) Det blev et ret fint resultat – så tak for tippet :-)

  Ha’ det fantastisk!

  Mvh Line

 96. Det hårminde jeg har, der stadig vækker angstens sved, var da jeg som teenager ville krølle mit hår med min mors krøllejern. Utålmodig som jeg var, kunne jeg ikke nøjes med små totter hår ad gangen. Vups, sad mit hår ubehjælpeligt fast i jernet, og min mor måtte klippe, hive, slide mig fri…

 97. Dengang jeg var lille (ca.7) havde jeg det flotteste blonde, lange hår som gik til ryggen.
  En dag gik mig og min storebror ud til vores legehus og jeg spurgte om han ikke ville lege frisør med mig. Det ville han gerne, så vi hentede alt muligt som kunne bruges, og han begyndte at rede mit hår og spurgte hvordan det skulle se ud ligesom hos frisøren. Jeg ville have klippet mine spidser så det begyndte han på.
  Da min far kom hjem spurgte han om der havde været katteslagsmål ved legehuset. Nej grinede jeg og viste ham mit nye “etage” klippede hår som gik til ørene.. :)

 98. Mit værste hårminde er, da jeg gik på frisørskole for at blive klippet og farvet, for at spare nogle penge.
  Eleven foreslog at jeg fik farvet mig (leverpostejs/blondehår) i en varm, brun farve, med et rødligt skær.
  Jeg gik derfra med helt sort hår, med en voldsom, og helt rød stribe i håret, som i øvrigt var klippet i meget emo-like, med to lange totter foran. Så da jeg kom hjem klippede jeg de lange totter af, og prøvede at skjule den røde stribe bag mit sorte hår, indtil farven falmede lidt. ALDRIG IGEN!

  Tak for en rigtig god og inspirerende blok. Ikke mindst for dine hårtips til krøllet hår!
  KH Alberte :)

 99. Man kan nok betegne mit hårs udvikling som noget af en dannelsesrejse. Den er næsten for lang til at skrive her, men i korte træk begyndte mit ellers ret glatte hår at krølle ustyrligt, da jeg var omkring 12 år. Siden da har det stået på op og nedture, hvor det i teenageårene blev tæmmet med mousse, så det sad i klæbrige og sprøde kager af hår. Nu har jeg heldigvis fundet mig et par københavnske frisører, der lader krøllerne komme til sin ret, på den fede måde! Well, det jeg egentlig ville fortælle, var en våd nat på en bar i Køge, som jeg trods alt husker tilbage på med et smil på læben! Af uransagelige årsager dansede damen her på bordet. Det er der jo som sådan ikke så meget galt i, når der spilles Depeche Mode. Problemet opstod i, at mit lange hår på en eller anden måde fik fat i ilden fra et par tændte fyrfadslys. Det blev heldigvis hurtigt opdaget og gymnasieveninder hjalp med at få slukket ilden, og der var en besynderlig stank på baren i timerne derefter. De afbrændte spidser blev klippet af, og jeg måtte i månederne efter “ulykken” gemme de korte totter lidt bag det andet hår – så der kom mit tykke krøllede hår da til sin ret :-)

 100. Jeg vælger at kommentere på det første – nemlig det pæneste hår… Eller egentlig ikke…
  Den person i HELE verden – EVER!!! med det pæneste hår, var en pige i gymnasiet, der hed Charlotte. Det gik hende til midt på ryggen, var mørkt, kraftigt, bølgende, skinnende og smukt og så var det samtidig “fleksibelt”, så det altid sad PRÆCIST som det skulle. Hold k… hvor var jeg, med mit grimme, leverpostejsfarvede, slaskede hår, bare SÅ misundelig!
  Indimellem er det ikke superstjernerne der har det lækreste… I dette tilfælde var det Charlotte! (og spørg mig ikke, hvor hun er i dag… Måske hun har klippet sig skaldet?!)

  Mette

 101. Hej :)

  Mit absolut værste hår minde er da jeg på et tidspunkt, i en ren hjerneblødning valgte at farve mit meget platinblonde hår rødt. Det gik så men fint nok, indtil jeg efter 3. uger blev træt af det, og tænkte at jeg da sagtens kunne farve det helt lyst igen. Men suk det skete selvfølelig ikke… I stedet blev mit hår helt tis-gult. Jeg var ulykkelig og tog straks til frisør, problemet var bare, at mit hår var så ødelagt efter 2 afblegninger at de nægtede at røre det, fordi de var bange for at det ville knække. Det resulterede i at jeg måtte rende rundt i ca. et halvt år, med dejligt gult hår, før jeg fik min lyse hårfarve tilbage… Det skal lige siges at jeg ALDRIG farver mit hår selv igen, og at jeg nu tager jeg glædeligt til frisøren ;)

  Vh. Yasmin Jørgensen

 102. By the way, dette skete på 2. år i gymnasiet :) Super fedt tidspunkt at rende rundt med gult hår…

  Yasmin Jørgensen

 103. Mine Veninde Julie har så smukt hår, at jeg bliver helt misundelig.
  værste hårminde: det må være i sommers da jeg skulle prøve at lave permanent i mit eget hår med hjælp fra en veninde. da permanent væsken havde siddet i i 7 min skulle det vaskes ud. Da jeg stod ude i badet begyndte mit hår at falde ud og blive helt gummiagtet. det endte med at jeg stod og tudede under bruserenm imens min veninde prøvede at trøste mig. dette mareridt endte med at mit hår blev fuldstændig brændt af, og jeg måtte haste indlægges hos frisøren som endte med at klippe næsten alt mit hår af – det må da være det ultimative værste hår minde :(
  Bedste hårminde: Det må være at efter mit værste hårminde er mit hår nu begyndt at vokse sund og flot ud, og er allerede nåed til lidt under skulderen.

 104. HVIS HVIS jeg bare havde hår som Megan Fox eller Vanessa Hudgens. Så ville jeg stadig spraye noget surferspray i og shake it up. ;) Elsker lange mørke lokker, der bliver lidt lysere i spidserne og skiller sig i rå bølgede lokker.
  Jeg har selv langt mørkt hår, men det er så fint og mangler fylde. Jeg elsker mit hår, når jeg er til festivaller og er meget ude. Så fedter det ikke som normalt og bliver mere fyldigt og råt.
  Mit bedste trick er at bruge tørshampoo istedet for at vaske hver dag. Min favorit er Batiste Original (den grønne), som jeg køber på trendsales. Udover saltvandsspray fra Matas eller H&M, bruger jeg også Goldwell waxspray, som gør at håret beholder bølgerne efter lufttørring og bliver nemmere at ‘flytte rundt på’ og mindre flyvsk og fint. Meeen alt det surferspray og waxspray gør håret mat og tørt, så en god plejende shampoo/conditioner ville helt sikkert lande på et tiltrængt sted. :)
  Tak for en god blog, tjekker ind hver dag.
  // mannab83@hotmail.com

 105. Mit værste hårmareridt var dengang jeg fik farvet mit hår i en meget meget mørk kold brun farve. Jeg er ret bleg i huden og den farve var bare slet ikke hvad jeg havde forventet og bedt om. Jeg havde bedt om en honningfarve med rødligt skær. Sikke en skuffelse – nu får jeg kun striber i håret, da jeg er bange for at den samme katastofe sker igen hvis jeg får farvet hele håret. :)

  Når jeg har en dårlig hårdag plejer jeg at sætte mit hår op i en høj knold, men her for tiden er jeg begyndt at sætte håret op i en høj fletning og det fungere super godt! Så det er også et lille hårtip :).

 106. Jeg kan huske, jeg i ottende klasse fik farvet blå striber i håret, men jeg må sige, at striber var måske ikke ordet, for meget af håret blev blåt, men det så okay ud. Efter noget tid, begyndte den blå farve at falme, som egentligt er meget normal, men jeg havde jo ikke tænkt på det, så det resulterede i, at mit hår falmede til en grøn farve, der faktisk lignede mug :-( Jeg fik ikke fred i skolen, for selv folk jeg ikke kendte sagde: “Ad du har kommet mug i” og grinede enormt meget – og du kan tro jeg var flov, og især når man ikke er ældre end 14-15 år. Jeg kan kun sige, lad være med at farve det blåt, det kan godt være, det er pænt i staren, MEN når det falmer, så er det ikke pænt.

 107. Min værste oplevelse med hår var helt klart da jeg som barn fik klippet alt mit hår af, fordi min mor synes at “spidserne så lidt slidte ud”. Min nye frisure var faktisk ret moderne – blandt drenge… Det var den samme dag mine brødre omdøbte mig “Thorkild”.

 108. Mit bedste hårtip er fra min far indiske nabo, der fortalte mig, at de i Indien putter kokos olie i deres hår, hvilket resulterer i deres flotte sorte glansfulde hår. Og det virker. Jeg putter kokos olie i mine spidser hver aften og de er bløøøde. Jeg putter også et LET lag hist og pist for at give håret lidt shine. Jeg vil klart anbefale dette!

 109. Mit værste hårminde må være da jeg var på udveksling i USA, og skulle til Prom i slutningen af året. Det var årets højdepunkt, og jeg havde glædet mig SÅ meget til at opleve festen og de flotte flotte kjoler. Jeg har et stort, og MEGET krøllet hår, og bliver ærlig talt ikke klippet ret ofte. Dagen inden Prom besluttede jeg mig for at gå til frisøren, og min værtsmor foreslog et sted som var meget billigt (Jeg skulle have set den komme!) – Her kom jeg til, og fik en meget åbenlyst homoseksuel ung fyr. Han virkede rigtig flink, men desværre havde han mere travlt med at fortælle de andre frisøre i salonen om den fyr han havde haft med hjemme aftenen inden, så han glemte næsten mit krøllede hår. Dette resulterede i en frisure som helt sikkert ikke var egnet til krøllet stort hår, og han gjorde ALT det modsatte af, hvad jeg havde bedt ham om :( Jeg absolut hader alle billeder fra mit prom, og selvom det var en uforglemmelig aften, selv 4 år efter, så er det stadig mig værste hårminde til dato!

  Tak for en dejlig blog :)

 110. Jeg tror mit værste hårminde var da jeg var kort håret som barn(min mor syntes jeg var SÅ smart), var vel en 9-10 år og ALLE troede jeg var en dreng. Blev endda spurgt på en spejder lejr af en pige, om jeg ikke ville være kærester med hendes veninde – oh no :/

  Idag har jeg langt hår og har heldigvis udviklet nogle former, der gør forvekslingen nok ikke sker igen :P

  Men chancerne for jeg ender med frisk, kort hårs frisure er nok ikke så store. :P

 111. Mit konfirmationshår endte som et meget mislykket forsøg på at lave flotte krøller som Cristiane Schaumburg-müllers hår i 2900 happiness. Jeg havde prøvet at forklare den søde frisør dame om frisuren ud fra det flotte billede af Mercedes fra TV3. Men såden skulle mit hår ikke komme til at se ud, for mit lange lyse hår blev klippet op til skulderne og i spravlede etager. Derefter “ekspermenterede” hun med sit krøllejern, på at lave de her sen smukke naturlige krøller. Desværre blev krøllerne afsindig grimme, efter som mit hår jo var blevet ret kort og de ønskede store krøller kom til at ligne nogle meget kunstige dukke krøller. På dagen måtte jeg derfor leve med, at høre min familie komme med spøjse kommentarer om min fantastiske paryk! :)

 112. jeg har en kæmpe og lang manke som dig og mit bedste tip både til at få langt hår og beholde det trods farvninger og strand er mandelolie! (virker i øvrigt også på samme lækre måde på kroppen)

  min far har det smukkeste hår.

  jeg har haft sidecuts, røde, sorte, brune, hvide og gyldne farver, ekstremt langt, meget kort, krøller, glattet. idag har jeg et hår der til forveksling ligner dit, så jeg er godt tilfreds:)

  er sygeplejerske så man kan sige at jeg er heldig det alligevel bare skal sættes op på arbejdet, men synes det er helt synd når det sidder godt. but well..

 113. Bedste tip må være at holde det ved lige. At få det klippet ofte, bruge balsam og lade det sidde i min. 5 min (put lidt ekstra i spidserne), ikke bruge shampoo for ofte OG huske at bruge varmebeskyttende materiale i håret inden det bliver glattet, krøller ect…)

  Håber på det bedste :)

 114. Når jeg tænker tilbage på min barndom, tænker jeg ret ofte på mit hår. Jeg havde det flotteste, lange og meget lyse hår, som jeg ELSKEDE! Hver gang jeg var til gymnastik og vi skulle stå i kø til at lave et spring i trampolinen, var der kamp om, hvem af de andre piger der skulle stå bag mig, for at røre mit hår. Så jeg har tit et billed af mig, 8 år gammel, midt i gymnastiksalen, men 5-6 stående og røre ved mit ultra glatte hår.
  Sidenhen er det blevet lidt mørkere og bliver udsat for både det ene og det andet stylingsgrej. Det fortjener noget lækkert shampoo :) – Dorthe Louise

 115. Da jeg gik i børnehave synes jeg simpelthen det var så sjovt at lege frisør, så en dag fik jeg lov til at klippe min veninde. FOR REAL!!:D Så jeg klippede hende rigtig fint, synes jeg selv. Men da hun så sig selv, begyndte hun at græde, så jeg gik hen og samlede hendes afklippede hår op i favnen, og gik hen til hende med det største smil på læben. Skammer mig dagen i dag, over min lille djævelske side. :(

 116. Da jeg var mindre var jeg rigtig ked af mit hår, jeg har krøller, rigtig mange krøller. Jeg var dårlig til at sætte mit hår, og jeg huske især en episode, hvor jeg var til frisøren og skulle have sat mit hår inden min konfirmation, frisøren havde sit besvær med at redde mit filtrede hår ud og siger så: “det ligner jo kokasser du har i håret”. Jeg var simpelthen så ked af det, og har aldrig været ved den frisør siden. Men jeg har dog lært at styre mine krøller med årene og er nu blevet rigtig glad for dem. Nu er krøllerne blevet mit kendetegn :-)

 117. Mit bedste hårtip er Aussie’s Frizz hårkur, hvis man har meget elektrisk hår. Hvis jeg bruger hårkuren ca hver 5 dag, undgår jeg at håret står ud til alle sider. Desuden giver den et smukt velplejet hår :)

 118. Da jeg var omkring de 15 år, var det TOP moderne at farve håret sort under og mega blond ovenpå. Da jeg var mørkhåret med brune øjne, var det ikke så nemt for mig. Derfor den fantastiske ide, at farve håret lyst under. Mørkebrunt ovenpå og afbleget under, og med et par lyse striber, hvis jeg husker rigtigt.. TOPKIKSET !

 119. Jeg må ærlig talt sige jeg synes du, Emily har helt fantastisk flot hår! Din frisure et ret enkel og så flot med dine krøllede fald. Det er så fint, med dit pandehår, som sidder ned i siderne, har selv lige fået det klippet sådan ;)
  Mit værste hårminde, var engang jeg fik klippet én etage i håret, så jeg ligesom havde to lag hår. Det var så grimt!!! og der gik ret lang tid, før det blev pænt igen :s
  Et godt hårtip, er at man ikke vasker sit hår med shampoo hver dag. For så vender man sit hår til det, og så kommer det hurtigt til at se fedtet ud, og det er jo ikke fedt. Så gør det hellere hver anden dag ;)

 120. Mit værste hårminde var da jeg så inderligt ønskede mig flotte krøller, som mine danske, lyshårede veninder – men når man har tykt og mørkt asiatisk hår, er det ikke ligeså nemt at flette fugtigt hår og sove med det – lesson learned, da jeg dagen efter havde en kæmpe stor løvemanke, der IKKE kunne tæmmes!

 121. Det er godt nok pænt, det nye design :-) Mit hårtip er, at alt hvad der er godt for kroppen er også godt for håret. Når jeg f.eks. er på ferie eller i svømmehallen, og har glemt et stylingprodukt, så får håret lige en gang bodylotion i enderne for at samle det og give det nærring. Genialt.

 122. Min værste håroplevelse er en længere varende oplevelse, for da jeg gik i 9. til slutningen af 10. havde jeg næsten konstant lus! Hvilket godt kan være ret problematisk når man har hår ned til midten af ryggen som ikke ligefrem er tyndt. Disse små dyr betød 2 timers lange kæmninger og 1 mio. lussekure, også de alternative af slagsen (olie og eddike). Denne oplevlse har også betydet at hvis jeg nogensinde får lus igen så ryger håret, om end med en smule vemod :(

 123. Min bedste og hår(d)este beslutning tog jeg i december sidste år.

  Efter at være blevet klippet hos forskellige frisører adskillige gange uden at blive glad for min (efterhånden) kortere og kortere frisure, gik jeg ind til min altid trofaste frisør og fik det klippet kort, Emma Watson-style. Det var et ordenligt sug i maven da det blev så kort, og selvom jeg til tider savner at sætte en frisure, lave fletninger und alles, så er jeg utroligt glad for min korte frisure som jeg heldigvis jo stadig kan pynte med hårbånd, spænder and what-nots :-D

 124. Jeg er helt vild med dit hår + dine guides til, hvordan du sætter det. Man mangler tit gode råd til langt hår, hvis det ikke bare skal hænge løst eller ende i en hestehale. Så tak for det! :-)