Så pænt at det gør ondt

Beautyspace

Mange tak til Emily som har inviteret mig med i det fornemme selskab af gæstebloggere. Jeg hedder Anette og har blogget siden 2008 på Beautyspace – og elsker det på grænsen af afhængighedsstadiet. Udover at blogge, kloger jeg mig på skønhed i Børsen, på Go’ Morgen Danmark og i ELLE.

Som du måske allerede har gættet, skal det handle om forårets nude power, som faktisk er en mini-tendens i sig selv. Endda selvom nude-ness jo ikke er nyt – den har bare fået en opdateret lækkerhedsvask med tilbagekig til 40’ernes Hollywood-divaer. Men glem alt om cigaretrør og rød læbestift. Der er i stedet tale om et underspillet boudoir-look med plads til både pudderkvast, nude lakker og selvfølgelig den sunde skønhedste. Jeg er solgt. Og også lidt glad for, at denne her matcher i farven.

Billedet flasher: Kropspudderen Decadent Dusting Powder fra Juicy Couture, Neglelakken Paint Pot fra Ciaté, Nudish øjenskygge fra Clarins døbt Mineral Eyeshadow nummer 04 Golden Satine, Velduft når det er bedst (i tilfældet her let og frisk) fra SeeBy Chloé Eau Fraiche, sundhedste Nute Rose & Berry og my book Flot Hud uden hokuspokus.

Håber vi ses på Beautyspace og Instagram @Beautyspace

(Visited 344 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

5 Kommentarer