Perfekt sweat

653421_main

Se nu lige engang hvor fin den er, den sweatshirt. Med klare Acne-referencer, men i utroligt  Emily-likable farver og til en brøkdel af prisen. Den er fra River Island og den er at finde lige her. Jeg burde virkelig ikke købe noget som helst, før efter jeg er flyttet, men er lidt fristet, når den nu er i verdens pæneste farvekombi. Men hvis jeg skulle købe noget, burde det være denne tee, der desværre passer umådeligt godt på mig ;)

ENGLISH RECAP: I’m really tempted to buy this Acne-inspired (but in prettier color combo) sweatshirt from River Island. Find it here.

(Visited 469 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

19 Kommentarer

  1. Åh, den er da SÅ fin! Perfekt til forårsdagene med det grå og den pastel lyserøde. Jeg er kæmpe fan! Og den der t-shirt. Den passer vidst også alt for godt til mig =/

  2. Hvordan er River Island i størrelserne? Jeg har aldrig bestilt noget derfra, men bliver nødt til at eje denne ❤️️ Please hjælp any one?!

    1. Det er et stykke tid siden jeg har købt noget derfra, men mindes at de er ret true to size. Jeg er en 8 eller en 10 (i overdele) derfra :)