9 ting jeg ønsker mig i 2014

liste

Da jeg lavede listen over Mine bedste køb i 2013, blev jeg pludselig bevidst om, hvad der (for mig) virkelig er værd at bruge mine penge på og hvad der lynhurtigt går i glemmebogen. Det var en ret fin øvelse og derfor besluttede jeg at bruge min nye viden (ja, ja ved godt at det ikke er hjernekirurgi) til at planlægge dette års køb, større som mindre, og derved forhåbentlig styre fri af en masse om ikke alle fejlkøb. Og i stedet ‘investere’ (let’s face it: Med mindre det er fast ejendom eller en kulttaske, der går ud af produktion eller lignende, er det jo aldrig rigtigt en investering…) i noget, jeg kan have glæde af og glæde mig over dagligt.

 

9 TING JEG SPARER OP TIL I 2014

 1. Min meget gamle, brugte (den er fra 1993, købt for 400 kr.) cykel synger på sidste vers og med en hel del længere på arbejde fra april, er en ny cykel førsteprioritet. Denne her er er et godt og (måske vigtigere) lyserødt bud.
 2. Love-tag halskæde fra Jane Kønig (måske med endnu et bogstav ;)). Jeg havde den, elskede den og mistede den. Og savner den.
 3. Pæn, pæn, flaskegrøn Savannah Wild-taskelækkerhed.
 4. Drømmer om marmorbordplader, -gulve og -vindueskarme. Men skal bo i en skotøjsæske, så nøjes med fade og plader, som dette fra Hay.
 5. En dekadent hårbørste i naturhår, gør efter sigende underværker for manken og jeg skal have fingrene i denne fra Moroccanoil.
 6. Rockstuds’ne fra Valentino har jeg sukket efter i umindelige tider, og i år skal det være.
 7. Jeg har skambrugt min shopper fra By Malene Birger og den kunne godt bruge lidt aflastning fra en klassisk, men costumized Goyard.
 8. En anden ting som jeg med stolthed har drevet rovdrift på er min gamle saftpresser og derfor vil jeg gerne opgradere til Wilfas slow-juicer.
 9. Nyt spisebord til mit nye spisekøkken. Jeg drømmer om det her fra Malling + Living med messingstel (på bestilling) og sort bordplade.

Sparer I op til noget fint?

ENGLISH RECAP: 9 things I’m saving for and plan to add to my home and wardrobe this year.

(Visited 2.839 times, 5 visits today)

Skriv en kommentar

41 Kommentarer

 1. Hvor kan man købe hårbørsten henne? Har kigget rundt på forskellige online butikker og kan ikke finde den der. Den er ret fin. :D

  1. Ja, det synes jeg også og en hel del billigere end Mason Pearson-børsterne :) Den kan købes hos de frisører, der forhandler Moroccanoil :)

 2. Fik Wilfa Juicemasteren, godt nok den anden model, til fødselsdag efter at have rablet om den i 3 måneder – så det kan måske betale sig ;) Og jeg knuselsker den og bruger den hver dag – jeg synes saften smager bedre end de der hurtige juicemaskiner, og den kan rengøres på 0,5. Helt sikkert en god investering :)

  1. Åh, hvor dejligt at høre, det bekræfter mig i mit ønske om at have sådan en at presse saft på :) Tak for feedback!

 3. Hvor spændende med ham der den søde! ;) Håber du køber halskæden med endnu et bogstav! ;) :)

  Jeg må indrømme at jeg ikke selv har erfaring med Cykelbanditten, men mener at have læst flere steder at det ikke er speciel god kvalitet… Ville ikke umiddelbart selv købe cykel der, men i en “rigtig” cykelforretning.

  1. Haha… ja, eller måske får den af ham ;)

   Men det er ikke en af deres egne cykler? Dem kender jeg egentlig heller ikke noget til, så det skal jeg ikke gøre mig til dommer over. Det er nogle super cykler (altså Tokyo-bikes), der kan købes alle mulige steder :)

   1. Årh, han lyder som en rigtig dejlig en ;)

    Ah, klikkede ikke lige på linket – kender ikke Tokyo bikes, men de er sikkert helt fine så :)

 4. Jeg har selv en tokyo cykel og er så glad for den! Min er blå og nogle gange drømmer jeg også om eg lyserød udgave:)

  1. Dejligt at høre! Tak for feedback :)

   Har du fået sat skærm og bagagebærer på din?

 5. Åh, så mange skønne ting.
  Den hårbørste skal uden tvivl også på min liste. Derudover tror jeg der skal et par virkelig lækre jeans på listen – er snart færdig med at være gravid og så skal jeg forkæles med nogle lækre jeans når kroppen er nogenlunde tilbage til normalen igen.
  Hvordan har du lavet den fine collage?

  Tak for en rigtig fin blog, en fornøjelse at læse dine fine indlæg :)

  1. Kan kun tilslutte mig lækre jeans. Har for nylig ‘investeret’ i 2 par fra Rag & Bone og har aldrig været så glad for et par (2 par ;)) jeans før. De hænger på mig altid :)

   Den er lavet i Photoshop :)

   Selv tak og tak for at du læser med <3

 6. En Mason Pearson børste står højt på ønskesedlen. Og så sparer jeg op til road trip til usa til sommer, som jeg godt tør kalde en investering for livet ;-)

  1. Ja, de er også så fine! Håber på at ovenviste fra Moroccanoil er lige så god, den er i alle tilfælde en hel del billigere :)

   Av, det lyder vel nok dejligt, dét tror jeg trygt du kan regne med :)

 7. Super god ide med sådan en liste! Har også en must liste på min mobil. Mit fortsæt for i år er nemlig at undgå alle de der små køb, og så istedet for spare op til noget virkelig lækkert! Jeg har lige købt lovetag kæden med mine to drenges forbogstaver i, og elsker den!!! Drømmer om et par Rayban briller til sommeren, og så skal vi holde dåb i august og til bryllup i september, så noget kjole og stilet værk skal der til. Tænker umiddelbart Ganni :) Lidt nogle poster på en su, men håber ;)

  http://www.blueeyedflower.dk

  1. Den kan købes hos de frisører, der forhandler Moroccanoil. Nærmeste forhandler på telefon 36161609 :)

 8. Åh, den cykel kiggede jeg også efter da jeg skulle ud og have en ny! Og nu fortryder jeg helt at jeg ikke gik efter den =/ Jeg har i øvrigt helt lyst til at sige tillykke med det ekstra bogstav til halskæden – altså når du får investeret i den ;)

  1. Ja, det er så pæne altså!

   Det vil jeg i alle tilfælde gerne overveje og skrive på min huskeliste :)

 9. Det er en rigtig god idé at lave sådan en ‘investeringsliste’.
  Og hvad er nu det for noget med nyt job?! Det ekstra bogstav i halskæden har vi vist kunnet fornemme lidt på det seneste ;) uuuh, det glæder mig :)

  Jeg har også sådan en liste, dog ikke kun for 2014. Men ligesom dig kan jeg godt lide at gøre tanker og skrive lister :) Jeg har bl.a. et Piet Hein bord på min liste samt nogle elementer til mit spise-stel.

  1. Ikke noget nyt job, men flytter til Brønshøj 1. april, så jeg får længere på arbejde :)

   Hehe, ja det er meget dejligt <3

   God idé med lidt længeresigtede lister også, så er det nemmere at være standhaftig og spare op og ikke bare fortabe sig i småindkøb :)

 10. Super fine ting! Jeg drømmer også om Valentino stiletterne. I påsken skal jeg til Paris, så måske ryger de med hjem der fra ;-)

 11. Sikke mange fine ting! Jeg har selv haft overvejet Valentinoerne flere gange, men jeg har et lidt ambivalent forhold til kitten heels – jeg har flere par, og de er superpraktiske fordi man uden problemer kan have dem på en hel dag, og dresse dem op og ned. Men jeg har indtil flere gange læst interviews med kvinder, hvis stil jeg beundrer og savler efter selv at have, hvor de udtaler, at kitten heels er totalt no-go. På den anden side, din stil er jo også upåklagelig, så måske skulle jeg give efter (igen, igen) :-)

 12. Hej Emily!

  Tak for skøn inspiration!

  Jeg har godt hørt om fokus på hårbørstning, men med krøllet hår, som du jo også har, kan jeg bare ikke se denne slags børster for mig. Fungerer de til krøllet hår? Jeg mente at have læst, at krøllet hår ikke skal børstes ret meget? Hvor ofte og hvordan vil du bruge den fra din ønskeseddel

 13. Jeg bruger Pinterest til at lave min “wish liste”, og ønsker mig bl.a. en Celine Trio taske i en skøn “bubble-gum” farve, ring fra Marianne Dulong og maleri af Cathrine Raben Davidsen.
  Tænk sig, jeg har også mistet min Jane Kønig halskæde med bogstaverne af mine to børn, og jeg har også tænkt på om jeg skulle købe den igen, for jeg var bare så glad for den….nu må jeg hvis hellere sætte den på igen. Frygter dog at tabe den igen…

  1. Ja, den er lidt dum den s-lås omend den er pæn. Måske man skulle få sat en anden lås på…
   Fine, fine ønsker du har også :)

 14. Jeg sparer op til en telefon..er ikke kommet med på iPhonebølgen endnu (har været Samsungbruger i seks-syv år), så overvejer, om det er nu, det skal være.. Og så er der skørt nok et kæmpestort hus på ønskelisten – vil så gerne ha en have, min hund kan løbe ud i. Men en cykel kunne også være godt – min er ikke fra 1993, men fra min konfirmation i 2002, og den må også godt blive skiftet ud…og så drømmer jeg om sommerhusture med tid til at læse bøger, som i dit næste indlæg.. Det er vist det.Tak for tip og drømme- inspiration