Vind: Plakat fra Livink

livink

 1. Marmor 5-kant Original. 2. Marmor 5-kant Goldlock. 3. Marmor 5-kant Grunge.

Med en forestående flytning om bare to uger, er jeg gået helt i indretningsmodus og jeg er især ved at planlægge en fin gallerivæg i min nye lejlighed. Både med gamle kendinge fra mit nuværende køkken, men bl.a. også med nummer 1 ovenfor tror jeg. Eller nummer 3. Eller begge i to forskellige størrelser. Den søde designer bag, har under alle omstændigheder været så rar at sætte en plakat på højkant til en heldig én af jer. Det er en af de smukke marmorplakater ovenfor I kan vinde i størrelse 50 x 70 cm, til en værdi af 899 kr.

1507809_10152145994278080_492683565_n

Tanya, der er designeren bag marmorplakaterne, er i øvrigt en sej fighter, der på trods af en bilulykke med traumatiske psykiske og fysiske følger, har nægtet at give op og blive kastebold i systemet. I stedet knokler hun for at realisere sine plakatdesigns og er medstifter af Livink: Et jysk designkollektiv bosiddende i Holstebro. Herfra tilbydes en række grafiske designs i form af typografiplakater og smukke kollageplakater. Og så har de også nogle mægtigt nysselige sugerør. Se bare her.

Hvis du køber en plakat fra Livinks designere, gør du samtidig en god gerning.
Livink har nemlig sat en ære i at støtte bl.a. Gigtforeningen, da flere af designerne hos Livink har haft længerevarende sygdom tæt inde på livet.

Konkurrencebetingelser
For at være med i konkurrencen om en 50×70 Marmor 5-kant plakat, skal du lægge en kommentar nedenfor med et link til den plakat fra Livink du synes bedst om. Se hele udvalget her

Konkurrencen slutter fredag d. 21. marts kl. 12. 00 og jeg trækker en vinder umiddelbart derefter.

Held og lykke :)

(Visited 795 times, 7 visits today)

Skriv en kommentar

404 Kommentarer

 1. Denne er min favorit: http://livink.dk/product/50-x-70-her-bor-jeg

  Glæder mig til at høre mere om dit indretningsprojekt. Der er næsten ikke noget bedre end at planlægge og surfe nettet rundt for at finde inspiration.
  Jeg går bare og venter på, at vejret arter sig, så jeg kan begynde at indrette min altan :)

 2. Jeg er helt vild med nummer 3! Så skal jeg vist også have gang i den billedbog jeg har drømt om længe :-)

 3. Uha de flotte alle sammen. Men jeg er mere til det mørke.
  Jeg ville vælge: http://livink.dk/product/a3-marmor-5-kant-grunge

  Også ville jeg komme den i en tynd mørk ramme og hænge den op i vores nye lejlighed. Den skal nok hænge inde på soveværelset da jeg godt kan lide der ikke er de vilde ting at forholde sig til der.. Og her ville den smukke plakat jo være perfekt!

  God (regnvejrs) dag

 4. Fantastisk baggrund og ikke mindst fantastisk kvinde, det vil være en ære og have et stykke kunst af Tanyas hængende i mit hjem.

  Der er jo mange gode citater og illustrationer, men denne er vidst min farvorit:
  http://livink.dk/product/a3-marmor-diamond

  Glæder mig til at følge indretningsprojektet ;)

 5. Jeg er helt klart mest fan af nr. 3 Grunge, som jeg ville elske at have hængende i mit lille hjem!

 6. Hehehe Emily, denne her synes jeg var virkelig morsom http://livink.dk/product/50-x-70-knocks

  Kender du iøvrigt society6.com? Jeg står også midt i en flytning og har både købt badeforhæng, ure, plakater og puder derinde. Det er meget fantastisk! Glæd dig til at gå på opdagelse derinde hvis du ikke kender det i forvejen.

 7. Uh hvor er de fine. Især nummer tre kunne helt sikkert være et bud på deres fineste plakat, men er nu også ret vild med ‘knocks’ plakaten. Selvironisk, flot og vis (:

 8. Det er nogle rigtig flotte billeder. Jeg er vild med nr.3, det ville passe godt til min stue:o) 50 x 70 Marmor 5-kant Grunge
  899 DKK

 9. Hej Emily. Min kæreste og jeg har netop besluttet at flytte mine ting ind hos ham og skabe et liv sammen. Plakat nr. 1 ville se så fin ud i det nye køkken, vi snart får sat ind. Tak for en fin blog :)
  Mvh. Sabine

 10. Jeg er ret vild med nummer 3, må jeg sige. Den ville pynte over mit arbejdsbord!

  Derudover er jeg forelsket i denne:
  http://livink.dk/product/a4-bergland

  Den skal jeg have købt hjem under alle omstændigheder, min lille 1-årige datter vil kunne drømme sig langt væk til spændende steder når hun kigger på det fine billede.

  Håber du havde en dejlig weekend i Sverige! :)

 11. Jeg er virkelig vild med plakat nummer 3 :-) Det er godt nok nogle flotte plakater, hun laver!

 12. Hoppede op ad stolen da jeg så dette indlæg, og blev grebet af en iver for at vinde denne super fede Give-Away.
  Er faldet pladask for Tanyas flotte plakater, men med en økonomi på SU har jeg desværre kun måtte nøjes med at længes efter sådan en.
  Derfor krydser jeg arme og ben for at vinde denne skønne præmie!

  Min favoritplakat er uden tvivl den flotte MARMOR 5-KANT GRUNGE:
  http://livink.dk/product/50-x-70-marmor-5-kant-grunge

  Er vild med det lidt dystre sammenfattet til noget skønt.

 13. Nøj, nogle flotte plakater!

  Selvom jeg ville elske at vinde plakaterne du har lagt op på bloggen, håber jeg nu alligevel jeg er heldig nok til at vinde denne her, så jeg kunne gøre min gamle far glad, hæhæ: http://livink.dk/product/a4-superhero-dad

  P.s. Jeg er fuldstændig forelsket i din blog, stil og kærlighed til indretning og nipsting!
  Og du har da bare den sødeste hund ♥ Hvilken race er det? :)

  Knuus
  Eva Maria

 14. Det her citat på denne plakat (http://livink.dk/product/a3-in-this-home) er bare så sigende ift., hvad min familie har og stadigvæk gennemgår lige nu. Vi har været rigtig tæt på at miste flere og har endda også mistet ét familiemedlem pludseligt her gennem det seneste år. I tråd med dette har jeg egentlig også i tankerne, at få lavet en ny tatovering, hvori der skal stå “Family above all” – vi ville ikke have klaret alle de her ting, hvis vi ikke havde stået sammen som en familie.

 15. Tænk sig, at verden kan være så lille! Jeg er selv fra Holstebro og bor her stadig. Men jeg har aldrig hørt om dette arrangement eller virksomhed. Så er det jo heldigt at jeg kan læse det hele på din blog og endda blive klogere på min lille by ;-)

  Jeg ønsker mig nr. 3 – jeg synes den symbolisere min hverdag og mit liv. Det hele kører op og ned – ligesom i en 5-kant. Men tilsidst, så ender det hele sammen og man får styr på livet igen. Sikke en glæde!! Og så trækker den fine marmor op i kategorien ;-)
  Jeg håber at du har haft en dejlig mini ferie. Jeg krydser fingre :-)

 16. Hej Emily og Tanya!
  Jeg er faktisk helt vild både med Jarn+Pafbird og Marmor 5-kant Grunge. Så det ville da være helt fantastisk at kunne vinde sidstnævnte! Det ville være den bedste præmie for forhåbentlig at være kommet igennem eksamen om en uges tid.

 17. Wauw, der er mange flotte! Og sikke en viljestyrke hende Tanya har.
  Den her med “her bor jeg” er ret fin: http://livink.dk/product/50-x-70-her-bor-jeg
  Med min fødselsdag i morgen kan jeg vel næsten ikke nå at skrive plakaten på ønskelisten? Håber jeg er den heldige vinder af konkurrencen i stedet ;)
  God mandag!

 18. Selvom der er mange fine prints, må mit yndlings blive danmarkskortet. Jeg har i forvejen en illustration fra KLAMide af Aarhus, og kan også rigtig godt li’ kortkartellets geografiske designs.
  Dette print er inden for samme genre, og jeg synes det er så fint både med ‘form’ og farvevalg!
  http://livink.dk/product/50-x-70-her-bor-jeg

 19. Hold nu fast, hvor er de fine! Plakat nr. 3 ville være SÅ fin hjemme hos mig. Jeg flyttede hjemmefra í sommers, og mangler stadig noget fint på nogle af væggene :) Så fine med marmor!

 20. Hej Emily

  Er du interesseret i nye plakater til en konkurrence, så vil vi i BY LUX gerne give lidt produkter til det. Du kan se vores plakater her, og har det interesse, må du meget gerne skrive til vores mail på siden. http://bylux.dk/shop/frontpage.html

  Fortsat dejlig weekend :)