Think Pink

Det er fredag, mit hår er lyserødt og jeg skal lutter rare ting. Det kan kun blive en god dag <3

ENGLISH RECAP: It’s friday and my hair is pink. This day is going to be great <3

(Visited 1.430 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

27 Kommentarer

  1. Virkelig fine billeder :D Har du mon fået det samme i som Cathrine? (det der balsam med farve) Jeg vil også være lyshåret så mit hår kan blive lyserødt hvis jeg føler for det ;-)

    Rigtig god weekend til dig pæne pæne Emily

    1. Det er ‘farvet’ med Davines Alchemic System conditioner i ‘Red’, skal nok vise + forklare nærmere :)

      1. Så hyggeligt! Undskyld, at jeg sådan fik hacket dit kommentarfelt, jeg havde ikke lige forudset at du ville lave et indlæg om the sweet pinkness, så jeg tog lige initiativ til at svare dem der havde spurgt! Når nu man selv var så glad for det. Nå, jeg glæder mig i hvert fald til at se dine billeder og din beskrivelse af processen!