Pudder & leopard

Hvad gør man, når man får lov at designe en taske, der må se ud lige præcis som man lyster? Først blev jeg helt perpleks og kunne ikke finde hovede og hale i det, men stille og roligt fik jeg en klarere og klarere vision af hvordan min drømmetaske skulle se ud og ikke mindst hvad den skulle kunne.

Og heldigvis var skellettet givet, men derudover var der frit spil både med farver, materialer, hvad der skulle indeni, lynlåse, foer, hanke og stropper. For der er meget at tænke over og beslutte med sådan en taske.

Min springen ud som taskedesigner er en del af Markbergs The Battle-projekt, som I kan læse mere om her. Og om to uger går det for alvor løs og jeg kan endelig løfte sløret for hele mit design og ligeså for de 4 andre bloggerdamer, der også er med i projektet og konkurrencen.

Men lige lidt mere om min taske og ikke mindst et lille sneak peek af den nedenfor.

To par yndlingssko, der (bl.a.) fungerede som inspiration.

For tilbage til hvad man gør, når man får alle muligheder på hånden, men også skal ende med et pænt og brugbart resultat.

Det kom ret hurtigt til mig at tasken skulle være lyserød. Fordi det er den pæneste farve i verden selvfølgelig, men også fordi den farve er så meget mig og ikke mindst bloggen. Og fordi jeg gerne ville have en taske der var wearable, men hvor det også var tydeligt, hvem der var afsenderen.

Næst efter lyserød er leopard flottest og grå og lyserød er som bekendt gode venner. Så jeg fik indfarvet en grå/taupe variant af leopardpræget pony, specielt til min taske. Der i øvrigt er fuld af små rum, hvilket jeg altid savner i tasker, ligesom den både kan være clutch, cross-body eller håndtaske, idet den har to hanke, der begge er aftagelige. Den er så tilpas feminin, at den kan tilføre lidt yndighed til et råt outfit og så tilpas rå, at den kan tilføre lidt rock og attitude til en yndig sommerkjole. Synes jeg i alle tilfælde og kan ikke vente med at tage min egen i brug <3

Et lille glimt af min fine taske, som jeg slet ikke kan vente med at vise for alvor d. 14. april. Glæder mig umådeligt meget!

(Visited 402 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

17 Kommentarer

  1. Det lyder som et virkelig sjovt projekt! Og resultatet lyder både fint og meget brugbart, jeg vil i hvert fald vente spændt på at se helheden. Hvem ved, måske du kan lokke mig væk fra alle mine sorte tasker ;)

  2. Det lyder intet mindre end fantastisk! Jeg gad SÅ godt ha en taske med lyserød og leo – der er vi rørende enige. Jeg glæder mig meget til at se resultatet :-)

  3. Jeg tror jeg taler på alles vejne når jeg siger, at vi også glæder os til at se den perfekte Emily-taske! :)

  4. Den ser SMART ud! Sørme heldigt at jeg er i DK til den 15. Hvordan kan man få fingrene i den???

  5. EJ! Hvor spændende! Super fedt for dig ;) Bliver den så sat i produktion på et tidspunkt og kan den så købes for menneske penge? ;)
    God dag til dig midt i dit flytterod!
    Lene.

  6. Hvor er du smuk på disse billeder, som altid. Glæder mig til at se din taske, den lyder super fin!