Små ting

{Perfekt brunch hos Wulff & Konstali}

Jeg er mør helt ind i sjælen ovenpå sidste uge, hvor et større logistisk mareridt med flytteforberedelser og nedpakning af (alt for mange!) sager startede, samtidig med at arbejde, hund, spirende forhold (og høfeber galore!), blog, fine mennesker og alle de andre ting også skulle passes. Og selvom jeg lidt har lyst til at lægge mig i fosterstilling og sove i et par dage, så var sidste uge også fuld af rare, små øjeblikke, der er værd at fremhæve. Nogle dog lidt bittersøde, for hold nu op hvor kommer jeg til at savne Amager. Men jeg glæder mig også til at flytte og selvom denne uge sikkert bliver dobbelt så hård, så kan jeg ikke vente med at indrette mit nye sted. Og have!

ENGLISH RECAP: The little things that made the past week a little more memorable. A great brunch, blooming cherry trees, a new cookbook and perfume and having packed almost all of my stuff before moving this week.

{Jeg holder af min vindueskarm, men endnu mere af, at jeg på tirsdag får rigtig have at slå mig løs i}

{Og en have jeg kan grille i, med Louisa Lorangs nye, fabelagtige Grillbar ved hånden}

{Ny yndlingsduft herfra. DIY guide til glimmerbakkerne her}

{Flytning og flyttekasser hører ikke til blandt mine favoritter, men det gør det faktum, at det meste nu er pakket ned til gengæld}

{Pletten og jeg har været rundt at sige farvel til vores (blomstrende) yndlingssteder på Amager}

(Visited 471 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

  1. Ja, det er også lidt med en klump i halsen, men glæder mig nu også til noget nyt :)

 1. Dit flytterods billede fører tankerne tilbage til oktober, hvor jeg selv flyttede. Synes simpelthen altid at ens ting ser SÅ grimme, rodede og uhomogene ud, når de er pakket ned og midt i en flytning, at man tænker, at der aldrig kan komme et pænt hjem ud af det. Men det gør der jo heldigvis :) Held og lykke med flytningen og hvor bliver det spændende med alt det nye!

  1. Ja, jeg bliver også lidt trist af at bo i flytterod, så tak for påmindelsen! Glæder mig SÅ meget til at komme ud på den anden side :)

 2. Den der super fine rystikke potteskjuler du har i din vinduskarm, må man spørge hvor den er fra :)

  1. Altså den røde i ler? Det er bare en der har stået ude og fået lidt vind og vejr :)

 3. Dicks flytteforretning, hi hi hi hi :-) ;-)

  Glæder mig til at følge med i dit nye hjem og have.

 4. Din brunch tallerken ser virkelig yummy ud. Must go!
  Held og lykke med flytning.

 5. Hej. Det er første gang, vi hilser på hinanden. Jeg har kigge med et par måneder. Ved du, at du kan live vaccineret for din pollenallergi, så du kan blive fri for rindende, trætte øjne og snotnæse? Min søn er blever kureret for græspollenallergi. Det er værd at tage med. Fortsat god flytning.

  Kh Rikke