Filmtip: The Grand Budapest Hotel

The-Grand-Budapest-Hotel-Poster

Det er hundrede år siden, jeg har filmtippet jer. Hvilket har den helt naturlige årsag, at det er hundrede år siden, jeg har været i biografen. Men forrige weekend skete det og jeg kom op på hesten igen med en film, der var lige dele finurlig og fantastisk. Det geniale legebarn, filminstruktøren Wes Anderson, har nemlig begået endnu en magisk filmoplevelse, der både var rørende og herlig og tilmed så stjernespækket at det ingen ende ville tage. Og hvor der er kælet for og tænkt over hver en detalje.

Men en film med så fin en plakat, kan vel også kun være fortryllende ikke? Den må jeg i øvrigt have fat i, den ville gøre sig noget så pænt over mit skrivebord.

De søde piger fra Girls On Film tippede allerede om Grand Budapest Hotel, da de gæstebloggede for mig i februar. Læs indlægget + deres andre anbefalinger her.

ENGLISH RECAP: Last weekend I was amused and mesmerized by Wes Anderson’s Grand Budapest Hotel. Go see!

(Visited 475 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

9 Kommentarer

  1. Gud, hvor er det en fin plakat! Jeg blev lige nødt til at se traileren, og den virker helt sikkert seværdig og underholdende. Tak for tip!

  2. Jeg eeeeelsker Wes Andersons film! Og har i flere uger glædet mig til date night med Grand Budapest Hotel på programmet. Det er første gang, vi får lille Penny passet en hel aften, så det føles meget, meget stort! Og så skal der altså noget særligt, som fx Wes Anderson, til at lokke mig hjemmefra :)

  3. Det er den bedste film jeg har set LÆNGE! Og så er det en fantastisk film at se i biografen, fordi deltajerne kommer til deres ret. Har du set Moonrise Kingdom? Helt fortryllende fin!

  4. Selve filmen er teknisk rigtig flot lavet, men jeg må sige at jeg var meget tæt på at falde i søvn i biografen, hvilket aldrig før er sket for mig…