Girls On Film: YSL, Woody Allen og Susanne Bier i skøn forening

grandbudapesthotel-e1390731029244labor_amm

Da Emily for et par uger siden kontaktede os og spurgte, om vi havde lyst til at gæsteblogge hos hende, var vi ikke langsomme til at svare JA TAK! Ikke blot er Emily en af de bloggere, vi selv ynder at følge – hun er også en dame med god smag. Derfor følte vi os meget beærede!

For de af jer, der ikke kender os (endnu!), kan vi kort fortælle, at vi, Stine, Sissel og Signe, driver bloggen Girls On Film. Det er en blog om film og tv – al slags tv, alle slags film. Vi er ikke for fine til hverken sæbeoperaer, romantiske komedier eller reality, og vi elsker alt fra Ryan Goslings photoshoppede six pack til fransk art film og Woody Allens neurotiske væsen.

Vi har i dag valgt at tippe jer om nogle af de film, der kommer i 2014, som vi personligt glæder os til at se. Hvilke film glæder I jer umiddelbart mest til?

KH Stine, Sissel og Signe

Sissel:
THE GRAND BUDAPEST HOTEL
Alene rollelisten burde få enhver til at ile til biografen – min yndling Bill Murray selvfølgelig, men også Tilda Swinton, Willem Dafoe, Jason Schwartzman, Léa Seydoux (der spillede Emma i Adéles liv), Edward Norton og så fremdeles. Og det tyder på, at The Grand Budapest Hotel, ligesom Wes Andersons sidste film, er gennemført ned til mindste detalje. Filmen er sat i tiden mellem de to verdenskrige og handler om det legendariske hotel og den ligeså legendariske Gustave H, der styrer The Grand Budapest Hotel med hård hånd. Med sig har han Zero Moustafa, lobby drengen, med hvem han udvikler et enestående venskab.

The Grand Budapest Hotel har premiere d. 27. marts.

Trailer:

YVES SAINT LAURENT
Der har altid hvilet en vis mystik over de store modehuse og de mest prominente modemagasiner. Men de senere år har flere ladet os komme ind bag den glamourøse facade og givet os et indblik i en ellers lukket verden. Nu er der en ny film på bedding om en af de helt store. Denne gang om Yves Saint Laurent og set med de fiktive briller. Filmen handler om den franske designers liv helt tilbage fra begyndelsen af hans karriere i slut 1950′erne.

Yves Saint Laurent har premiere d. 3. april

Trailer:

Stine:
LABOR DAY
Kate Winslet har gennem tiden spillet nogle fantastiske roller i blandt andet The Reader,Revolutionary Road og miniserien Mildred Pierce. Det kunne godt se ud som, at Labour Day kan frembringe endnu sådan en pragtpræstation. Her spiller Kate Winslet en forladt kvinde, der bor og lever temmelig isoleret sammen med sin søn. En dag bliver de tvunget til at give husly til en kriminel mand på flugt, men helt uventet udvikler fangeskab sig til kærlighed.

Labor Day har premiere 19. juni.

Trailer:

FADING GIGOLO
Jeg ELSKER Woody Allens film. Jeg synes dog også, han er en rigtig god skuespiller. I år kan man få fornøjelsen af se ham i Fading Gigolo, hvor han spiller en mand, der helt tilfældigt bliver pimp (ja, ikke lige prototypen på en pimp, tænker du nok). Filmen er instrueret af John Tuturro, der også spiller rollen som manden, der bliver lejet ud til sexglade kvinder. Jeg synes, den ser ganske fornøjelig ud, og jeg glæder mig at opleve neurotiske Allen på det store lærred. Fading Gigolo har premiere 1. maj.

Trailer:

Signe:
THE MONUMENTS MEN
Der står i sandhed George Clooney udover hele The Monuments Men. Han har skrevet, instrueret og spiller hovedrollen i det stjernebesatte drama om en gruppe kunsthistorikere og museumsinspektører, der under 2. Verdenskrig forsøger at redde alverdens kunstgenstande, før de bliver destrueret af Hitler. Filmen ser ud til at indeholde en fin blanding af humor, seriøsitet og drama, og med folk som Matt Damon, Bill Murray, Cate Blanchett og føromtalte Clooney på listen over medvirkende, er der lagt i kakkelovnen til en Signe-film! The Monuments Men har premiere den 27. februar.

Trailer:

EN CHANCE TIL
Susanne Bier har hele to film coming up i år. Den ene er den engelsksprogede Serena med Bradley Cooper og allestedsnærværende Jennifer Lawrence, den anden det danske dramaEn chance til med intet mindre end Nikolaj Coster-Waldau, Ulrich Thomsen OG Nikolaj Lie Kaas på rollelisten. Haps! Der lugter af godt gedigent (og Biersk) drama, hvilket – i min optik – plejer at være et hit! Nuvel, hun overgør måske tingene en smule en gang imellem, men jeg har alligevel været fan af hovedparten af hendes film igennem tiden. En chance til har premiere den 28. august.

 

(Visited 346 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

 1. The Monuments Men minder bare usandsynligt meget om Ocean’s Eleven! De har sågar brugt den samme lydklip i traileren.. Det synes jeg er lidt ærgerligt – at man ikke i det mindste forsøger at sælge den som en selvstændig film.. Men det kan godt være at de bare forsøger at imødegå det med det samme, fordi de godt selv kan se det :)
  De viser den for øvrigt i CinemaxX om to uger; http://www.cinemaxx.dk/koebenhavn/events/machomandag – jo, damer må også gerne komme med til Macho Mandag ;)
  The Grand Budapest Hotel skal jeg ind og se på mandag i Grand Teatret – bliver SÅ godt! :D

  1. Hej Cecilie. Jeg er enig i, at det umiddelbart ser ud som om, der er mange ligheder imellem de to film. Men det gjorde ikke lysten til at se The Monuments Men mindre for mit vedkommende – så det er nok lidt Fifty/Fifty, hvilken effekt ligheden har på folk, der ser traileren. Og tak for tippet mht “Macho Mandag” ;-) Hilsen Signe, http://Www.girlsonfilm.dk

 2. Knuselsker stort set alle film af Wes Anderson.
  Det altid helt fantastiske, men også ofte dysfunktionelle persongalleri er lige mig.
  Så kan det næsten kun blive den 27. marts for langsomt.
  Tak for tippet.

 3. Ej hvor dejligt med noget om film – jeg elsker film og glæder mig SÅ meget til at der ‘snart’ er CPH PIX! :)

  Glæder mig bestemt også til The Grand Budapest Hotel og Labour Day. Der er mange film jeg glæder mig til indenfor den nærmeste fremtid, bl.a. Dallas Buyers Club, Out of the Furnace, 12 Years a Slave, Lone Survivor, Her og Inside Llewyn Davis!

  Kendte ikke jeres blog, så den vil jeg lige kigge på! :)