Små ting

{‘Overnight oats’ med chiafrø (opskrift her) og yndlingstoppings: Friske bær, ristede kokosflager, mandler og raw chokolade morbær}

Den seneste uge har for mit vedkommende handlet om at komme lidt ned i gear, få pakket ud fra Berlin og Island og komme lidt videre med lejligheden. Jeg mangler stadig at få hængt billeder og lamper op og ikke mindst få bygget et garderobesystem (barsler med en udbygget hjørneversion af Christinas tøjstativ), men ellers begynder enderne så småt at mødes og det hele at falde på plads. Og det giver ro i maven og gør mig glad. Ligesom jeg ser frem mod en lidt mere rolig hjemmeperiode, dog spækket med kandidatfester, ELLE Style Awards (bliver SÅ glad hvis I vil stemme på mig her), fødselsdage og andet festivitas her i maj og juni.

ENGLISH RECAP: The little things that made me happy the past week. Overnight oats with great toppings, my living room and walk in closet coming together, new beauty finds, alcoholic souvenirs from Iceland and pretty flowers.

{Stuen begynder så småt at være der. Nu mangler jeg bare det tæppe… og at få hængt billeder op…}

{Projekt ‘walk-in-closet’ er også påbegyndt}

{To nye skønhedsfavoritter: Naturhårsbørste fra Moroccanoil og Rudolph Care Body Scrub}

{Ugens blomster. Nogen, der kan hjælpe med hvad de hedder?}

{Søndag blev jeg forkælet med en fodbehandling hjemme med Matas nye (og dødpæne!) striber til fødderne. Nu har jeg babybløde, sommerklar fusser. Der findes produkter til alle typer fødder. Mine favoritter er Fodscrub og Fodsalve}

{Souvenirs fra Island: Reyka Vodka og Rabarber Likør, tror det kan blive til nogle liflige sommerdrinks}

(Visited 975 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

34 Kommentarer

 1. Hej Emily.
  Er for nyligt begyndt at følge din blog og hvor er jeg bare glad for at have fundet dig. Dejlig lys og glad blog, som fordi du deler både godt og ondt fra din hverdag bliver alt andet end overfladisk. Herligt. Glæder mig til fortsat at følge med:)
  Jeg er ikke den store botaniker, men er ret sikker på at roserne hedder Kronprinsesse Mary. De dufter helt vidunderligt.
  Kh og igen tak for en skøn blog!
  Johanne

 2. Elsker bare dine billeder – SÅ stemningsfulde og dejlige, selv når det bare er “små ting”. :-)

  Blomsterne? Stemmer på gule roser! ;-)

  1. Tak, hvor er det dejligt at høre :)

   Ja, men de er ligesom tykkere og tættere + de dufter af mere :)

 3. Nu kan jeg ikke længere holde min nysgerrighed tilbage :-)

  Hvad betyder brugen af tuborgklammer? Har bemærket, at der efterhånden er flere bloggere, der kommer sætninger i tuborgklammer, også på Instragram.

  Er der er mening med det? Er der en historie bag? Jeg er SÅ nysgerrig :-)

  Ha’ en fin dag. Kh

  1. Hehe… næ tror snarere det er en trend hvis det er noget ;) Jeg bruger det til at ramme ‘billedteksten’ ind her i ‘Små ting’ indlæggene og ligeledes på instagram. Slet og ret fordi (jeg synes) det ser pænt ud :)
   Tak og lige over. Kh. Emily

   1. Hos en frisør på Amagerbrogade. Den kan købes i de fleste frisører, der har Moroccanoil-produkter. Du kan få oplyst nærmeste forhandler her: 36 16 16 09 :)

 4. Nøj hvor er det en flot skål du har din lækre morgenmad i! Hvor kan jeg finde den og den tilhørende kop? :-)

 5. Hej Emily
  Virkelig lækkert bord.
  Hvordan fik du sofabordet med hjem fra Berlin og hvad kostede eventuel fragt?

  1. Jeg er også helt forelsket i det! Jeg var i bil og kunne have det i bagagerummet :)