Vind: Lækkert, lyserødt sengetøj

bed1_zpsaa2d1d1e

Måske det er lige lidt for stort et spring at hoppe ud i et lyserødt sengestel, som det jeg har (indrømmet, jeg skulle også lige tænke mig om en ekstra gang), men man kan få lidt af fornemmelsen med lækkert, lyserødt sengetøj.

bed2_zps422e05d2

Nu har jeg aldrig rigtigt fråset med sengetøj. Som regel har jeg købt det i Ikea, så måske jeg er nem at begejstre, men det her er uden tvivl, det dejligste sengetøj jeg har ejet. Det er lige så blødt og rart som det sengetøj, jeg sov i hos mine bedsteforældre som barn. Der var sådan noget af høj kvalitet, der var blevet vasket 1000 gange og som det var det bedste i verden at krybe i.

bed6_zpsb9b094e8

I morges tog jeg mig selv i at ligge og frydes over, hvor rart det her sengetøj føltes mod min hud. Og gad slet ikke stå op. Så advarslen er hermed givet videre: Hvis du har svært ved at komme ud af fjerene, er det her ikke sengetøjet for dig. Det er alt, alt for behageligt.

Og nu kan du vinde mit vanvittigt dejlige sengetøj. Eller det er selvfølgelig 2 helt nye (og knapt så krøllede, ahem) sæt, som Auping har været så flinke at sætte på højkant.

Bare fortæl mig, hvad du skal lave i weekenden i en kommentar, så er du med i konkurrencen om 2 sæt ‘Gradient Soft Pink’ sengetøj fra Auping til en værdi af 1.770 kr.

Konkurrencen slutter på mandag d. 12/5 kl. 12.00.

God weekend! :)

Ps. Mine weekendplaner består af Ikea-møbelsamling (a.k.a. kærestetesten) og biograftur i aften og garderobebygning, brunch, drinks og pedicure fordelt over lørdag og søndag. Og knapt så sexede ting som regnskaber og papirstakke, der skal ordnes. Og så burde jeg måske stryge mit sengetøj…

Pps. Auping har netop lanceret en customizable seng, hvor man selv vælger farver, materialer m.m. Det er forskellige varianter af den, I kan se nedenfor. Ret så flot og hvis jeg ikke allerede havde min drømme(prinsesse)seng, så ville jeg sende Criade, som den hedder, lange blikke.

4545_large

Ahmen se lige! Så pænt altså. Gad godt have sådan et imponerende hovedgærde en gang. Måske når jeg lige har lidt mere plads at have det på ;)

Og dem nedenfor. Pænt, pænt, pænt! Bliver helt glad, når man kan hente så meget indretningsinspiration i kampagnebilleder!

criade_curl_0Auping_Criade_boxspring_Bend_OOST_Slaapcomfort_Amsterdam CD269-4289

(Visited 1.901 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

815 Kommentarer

 1. Altså min weekend skal bestå af speciale-skrivning, speciale-skrivning og speciale-skrivning. Med lidt søvn i mellem. Så et lækkert sæt sengetøj ville virkelig være rart.

 2. Nøj, det gad jeg godt vinde! Weekenden står på “skøn” eksamenslæsning og et velfortjent break med venindehygge lørdag inkl. asti og sushi.

 3. Jeg har gang i den helt store oprydning i hele lejligheden.. Altså som i den slags, hvor ALT alt kommer ud af skabene, og kun det nødvendige kommer tilbage på plads..:)

 4. Hygge med familien på mors dag,og så skal jeg se melodi grandprix med familien,en fast tradition

 5. Jeg skal til at bo alene igen, og så skal der noget lyserødt ind i mit ungpigeværelse :-p

  Denne weekend skal jeg lave så lidt som muligt. Jeg skal pleje min forkølelse, hente spisebord købt via DBA, se Melodi Grand Prix med fødderne oppe på sofabordet, og på Greasy Spoon og spise burger.

  Held og lykke med IKEA-testen!

 6. Hold nu fast det er pænt! Det hele :D Jeg skal om lidt være sammen med min søde mor + pelstot, i morgen står den på fejring af ynglingskusinen og om aftenen selvfølgelig MGP hygge med dejlige damer og vin i lange baner :D Og lur mig om jeg ikke skal forbi min søde mor med blomster på søndag.

  Rigtig god weekend søde Emily

 7. Min weekend skal jeg tilbringe hos min far med hygge, restaurantbesøg og en masse shopping :) så skønt med en masse intensiv hygge. Og nåja – det skal også lige rettes lidt bachelorprojekt…

 8. I dag skal jeg fejre at jeg lige har afleveret min bachelor, så tror den står på drinks! Dertil senere kombineret med kærestemanden og lækker middag somewhere. I morgen skal jeg shoppe lidt sammen med to veninder, hvor vi senere holder et BRAG af en melodi grand prix fest – man er vel fans ;)
  Søndag står den på afslapning, måske lidt liggen i arm og ellers bare slappe så meget af, at man er tæt på at føle, at det ikke kan blive mere afslappet! :)

  God weekend.

 9. Træning, venindehygge og hygge med mutti søndag :)
  Det er såå fint det sengetøj! :)

 10. Lækker præmie. Jeg skal desværre bruge weekenden på at blive rask da jeg er syg med voksen skoldkopper (helvedesild) og selvfølgelig undgå at gnubbe mig op af ALT for det klør som ind i ja helvede ;) Så lidt nyt sengetøj ville være helt perfekt da det bliver brugt meget flittigt her i sygesengen. God weekend :)

 11. MIn weekend skal stå på bachelor-skrivning, eurovision fest i morgen med de bedste piger og tømmermænd, BA og hundepasning søndag. :)

 12. Hvem vil ikke gerne sove i dejligt, blødt sengetøj!

  Jeg regner med at jeg skal føde min lille pige i weekenden. Jeg har termin idag d.9, så jeg er sat i venteposition :)

 13. Jeg skal være barnepige for min søsters to dejlige guldklumper i morgen, og søndag må jeg lige forbi Finders Keepers i Aarhus. Så dejlig weekend forude efter en presset uge med deltidsjob og fuldtids speciale skrivning…

 14. Så fint sengetøj!
  Jeg skal på arbejde hele weekenden, og så skal der holdes grand prix aften med en sød veninde i morgen ;-)

 15. Jeg skal løbe en hel del km fordi jeg træner til et Marathon. Desuden skal jeg til frisøren og have styr på hus og have fordi det gør man jo når man fylder rund i næste uge og får overnattende gæster.

 16. Jeg skal besøge min veninde i Roskilde, hvor vi også skal til fødselsdagsfest – søndag står derfor på film, snacks og putning :-)

 17. Jo altså jeg sidder på Sri Lanka og er lige kommet hjem fra elefantridning – i morgen skal vi slappe af på stranden og søndag tager vi en formiddag på stranden og så en tur på turtlefarm om eftermiddagen :-)))

 18. Min venindes og hendes kæreste har lige slået op, så nu har hun vildt mange ideer til mærkelige ting, der skal laves. Vi skal ud og køre på segway i weekenden!!!

  Jeg føler mig vildt bedstemor-agtigt over turen, men hvad gør man ikke for sine veninder.

 19. Min weekend er en stille og rar en af slagsen. I dag skal der rykkes rundt på værelset, gås en tur i regnen og så burgere, chokolade og disneysjov (bliver aldrig for gammel til det!) om aftenen. De næste par dage skal vel bruges på hyggeskrivning, gåture, seriemarathon, læsning og andre småhyggelige ting :) Også god weekend til dig, søde Emily!

 20. Weekenden står på Melodi Grandprix – fest og hygge. Glæder mig til lækker mad, fjollede stemmesedler og vilde sceneshows, sammen med sjove mennesker. En udmærket opladning til tømme-loftsrum-øvelsen søndag.
  Håber jeg vinder det fine sengetøj, det ville passe perfekt ind i vores nye lejlighed og mine drømme om mere tid til at sove (eller mere kvalitet af den søvn jeg får).

 21. Min weekend starter med at jeg laver en ordenlig stak pandekager som vi derhjemme skal hygge med, mens vi samler briobaner igennem hele huset.

  Resten af weekenden skal foregå med masser af leg i børnehøjde sammen med min søn, masser af tid på ruchebaner og gynger – så det kilder for vildt i vores maver.

  Når sønnen er lagt lørdag aften, så skal manden og jeg fejre 6 års bryllupsdag med en god film og et glas køligt rosevin.

 22. Lækker lækker give away!! Jeg får besøg sf min familie fra Jylland og så står den ellers bare i familiens tegn med hygge, gåture og melodigrandprix.

 23. Suk, jeg skal arbejde i nat og søndag nat. Lørdag er det planen at rydde op/lave mere plads i mit lille opmagasineringsrum, så jeg kan sætte flere ting ind næste uge. Satser dog på at runde det indre af Kbh også for at fange lidt Eurovision stemning uden at behøve se det ;-) Nå ja… Og så skal der SOVES!

 24. Nøj hvor lækkert! :)
  Min weekend står på specialeskrivning, lidt mere specialeskrivning, og så skal jeg hjælpe en veninde med at flytte. Hader normalt flytning, men ser nu frem til et dejligt afbræk i specialeskrivningen :)

 25. Åh hvor ville jeg gerne vinde det! Mine unger sover i lækkert sengetøj, mens jeg nøjes med IKEA (eller som nu, min søns aflagte Lynet Mcqueen sengetøj!). Jeg skal slappe af, grave i min have, hygge med mine børn og lave så lidt som overhovedet muligt denne weekend oven på en hektisk måned med flytning, børnefødselsdage, start på nyt job er det tiltrængt med en weekend helt uden planer…

 26. Smutter til Fyn om lidt. Hjem til forældre, løbetræning i skov til kbh’s kvindeløb, lege m hunde og niece, læse til historieksamenerne og en konfirmation hos granfætter

 27. Jeg smutter til kapsejlads i Aarhus lige om lidt, og bliver der indtil i morgen. Mine veninder og jeg skal ud og svinge træbenet, og feste til den lyse morgen!!
  Når jeg kommer hjem skal min søde kæreste og jeg ligge under dynen og pleje tømmermænd resten af weekenden.
  – Jeg forestiller mig at det kunne være ekstra hyggeligt hvis dynerne havde lækkert lyserød sengetøj på!! (Måske skal kæresten lige overtales om dette)

 28. I aften skal jeg på arbejde på bodegaen, hvor jeg skal være klædt ud som hveps (maskot for Brønshøj Boldklub). Resten af weekenden skal bruges på at skrive semesterprojekt og sove – hvorfor lækkert sengetøj også ville booste kvaliteten af min weekend væsenligt!

 29. Sikke en dejlig konkurrence. Jeg skal ind og se generalprøve på melodi grand prix i aften og fejre min søde venindes fødselsdag imorgen.

  Rigtig god weekend :o)

 30. Jeg skal på en l.æ.n.g.e ventet tøseweekend i sommerhus på Langeland, med mine bedste veninder.

 31. Jeg skal skrive bachelor og lede efter et nyt sted at bo på det håbløse københavnske boligmarked. Så ja tak til nyt sengetøj :D

 32. Herlig konkurrence, jeg har netop taget hul på min anden lyserøde periode (sidst var i 1. klasse)
  Weekend betyder for det meste, at jeg skal se min kæreste, da jeg er den heldige pige som er havnet i et langdistanceforhold for ca. 8 måneder siden (han bor i Sønderjylland, jeg i KBH). Så i aften skal vi danse i ægte 20’er-stil til mit gymnasies “Big Bang Ball” til jazz, swing og soul. Her skal han også møde dem fra min klasse, han endnu ikke har mødt, ja, han skal rigtigt vises frem! ;-)
  I morgen tidlig skal vi cykle med min cykelklub (vi cykler begge) omkring 90 km (pyh), og så står resten af weekenden på lektie/eksamenlæsning og hygge.

  God weekend til dig! :-)

 33. Hej emily.

  Åh hvor er det bare et fint sengetøj, rigtig piget på den gode måde (-;
  I weekenden skal jeg i aften fredag mødes med min bedste veninde, som jeg ikke har set alt for længe – vi skal spise lækker mad og et smut i Tivoli og se kato (lidt pop tøs er man vel (-; ) imorgen får jeg først min mormor på besøg og dernæst min søde lillebror, som kommer og holder mig med selvskab til melodigranprix og (selvfølgelig) dejlig aftensmad (-: søndag står på arbejde og så skal der også presses lidt træning ind. Knus og rigtig god weekend til dig. Det er altid hyggeligt at høre, hvad andre har af planer (-:

 34. Eksamentiden er oppe over, og hele min weekenden er desværre dedikeret til opgaveskrivning. Måske det bliver tid til en tur ud at spise i morgen aften :) God weekend!

 35. Ihh lækkert, blødt, (nyvasket) sengetøj er simpelthen noget af det bedste, og noget jeg virkelig værdsætter og prioriterer højt. Jeg er igang med specialet, så weekenden skal stå i læsningens tegn (dog afbrudt af arbejde og granprix-hygge med dejlige veninder).

  Tak for en dejlig blog – jeg ville elske at være den heldige inder af dette fantastiske sengetøj :D

 36. Jeg skal arbejde lørdag og søndag morgen, og så har jeg inviteret familien til fødselsdag søndag eftermiddag :-)

 37. Hej

  Vi kører lørdag til Fjeldsted på Fyn hvor min søn skal køre speedway
  og søndag står den på afslapning og hygge med familen.

  God weekend :-)

 38. Og stort tillykke med ham kæresten, altså! Det er dæleme dejligt for dig. :) Det er egentlig lidt sjovt med blogverdenen, at man sådan går og glæder sig på folk, man slet ikke kenders, vegne, men som man alligevel føler, man kender lidt.
  Anyway:
  Jeg skal drikke øl med gode venner i aften, lave lidt mere bachelor (som snart skal afleveres) og skrive jobansøgninger i morgen og til familiefødselsdag. Og kigge på min altankasse, ikke at forglemme.
  God weekend til dig. :)
  Kh Luna Bærmonster
  baermonster(at)gmail.com

 39. Jeg skal hjem til min gamle klasselærer fra folkeskolen (jeg er 21) i morgen hvor det meste af min gamle klasse kommer til frokost, det er en årlig tradition og jeg glæder mig SÅ meget hvert år! Og så skal jeg gå en laaang (ehm, afhængigt af vejret måske…) søndagstur med min veninde på Amager Strand, det ser jeg også meget frem til <3

 40. Med en søn på 1 1/2 år, står den på tur til den blå planet og se på fisk i flotte farver – men aftenen skal bruges med gode venner hvor vi selvfølgelig bliver nødt til at se Melodi Grand Prix når nu. ‘vi’ er værter;-) Så håber på et fantastisk show og en dejlig weekend på trods af regnvejr :-)

 41. Iih det er pæænt! Har den bedste weekend i vente!
  Fredag: Fri fra arbejde, rydde op. Søde piger kommer i aften – sofaer, film og mad!
  Lørdag: Konfirmation hos min kærestes fætter. Melodi Grand Prix om aftenen med min familie – der gives point for sang, show og pæne ben!
  Søndag: Sove længe med min kæreste, hente morgenmad, lidt opgaveskrivning og en udendørs aftenkaffe med tæpper med min sødeste ven. Perfekt weekend :)

 42. Mine weekendplaner består af specialskrivning fra morgen til aften (/nat), inden aflevering om små 14 dages tid. Jeg kender derfor ALT til at have svært ved at komme ud af sengen om morgenen, men ville elske at vågne op i dette sæt, når jeg har afleveret!
  God weekend!

 43. Åhh mine weekend planer starter allerede om et par timer, hvor jeg skal til galla på gymnasiet og efterfølgende til gymnasiefest. Lørdag kommer vidst til at blive en blanding af tømmermænd og køb af aaaaalt for dyr ny computer og søndag arbejde. – så lidt af det hele :-)

 44. Min weekend løber af stablen med i alt 32 timers arbejde hvor jeg har vågne og sovende vagter på en institution for handikappede børn og unge. En weekend som jeg på ingen mulig måde finder særlig ophidsede hvorfor jeg egentlig godt kunne bruge en lille opløftning! Desuden ville det være ret sejt med et nyt sæt sengetøj, da jeg for nyligt glemte mit ene sæt i vaskemaskinen i et par dage (læs: 5 dage) efter et par dunke Rodalon har jeg måtte sande nederlaget og fandt en ret fin plads til mit sengetøj i skraldespanden…

 45. Virkelig pænt og jeg trænger virkelig til nyt sengetøj, da mit yndlingssæt er ved at synge på sidste vers:)
  Min weekend skal gå med noget så kedeligt som speciale heeeele fredag og lørdag og søndag til konfirmation :)
  Ha en dejlig weekend:)

 46. Hvor lækkert :) Jeg skal dyrke en hel masse yoga hele weekenden og jeg glæder mig sådan!

 47. jeg skal hænge valgplakater op i en lilleputby, der mangler. Og hygge mig med min mutti og melodi-finale – og så arbejde en hel søndag. Nårh ja – og krydse fingre for sengetøjet. Kan allerede mærke det mod huden haha.

 48. Nøøøj, hvor lyder og ser det lækkert ud! I aften skal jeg, efter tre års gymnasietid, til min sidste gymnasiefest. Når min kæreste og jeg, efter at vi sikkert er endt i byen, trasker hjem med en McDonalds-pose i hånden, kan vi lægge os til at putte i vores IKEA-sengetøj, med tanken om at kunne sove så længe vi vil i morgen, hvor vi ikke skal lave andet end at pleje tømmermænd med serier og rundstykker. På søndag skal vi på morsdagsturne hos mødre og bedstemødre med favnen pakket af blomster og chokolade. Det skal nok blive en skøn weekend, og jeg ønsker dig én lige så skøn!

 49. Weekenden bliver temmelig hektisk og spændingsfyldt for mit vedkommende. Jeg skal springe i faldskærm for første gang imorgen! Resten af weekenden skal jeg bruge på at fejre min fødselsdag – så alt tegner på, at det skal nok blive en rar weekend! Lækkert sengetøj vil virkelig være rart, når faldskærmsspringet er ovre – det har kostet nogle timers nattesøvn i den her uge, for jeg er en smule (ok det er løgn – meget) nervøs.

 50. Sikke noget fint sengetøj!
  Jeg har termin i morgen lørdag, så jeg bliver måske mor til en lille dreng her i weekenden :)
  Hvis den lille mand ikke er helt enig i, at det er hans fødselsdag i morgen, skal weekenden bruges på en lang gåtur, lidt blog-læsning og en obligatorisk ‘morfar’ :)

 51. Årr, jeg skal holde fødselsdag sammen med nogle venner og veninder i dag(fredag). Lørdag skal jeg bare hygge med min familie og søde kæreste!

 52. Min weekend kommer til at bestå af arbejde, arbejde og mere arbejde…om natten.. Så ku godt bruge noget nyt sengetøj at sove skønhedssøvn i ;-)

 53. Jeg skal tilbringe min weekend hos mine dejlige forældre. Fordi jeg elsker dem og har været så uheldig at forstuve nakken, så jeg intet kan gøre uden hjælp. Så den skal stå på en hulens masse dårlig tv ;)

 54. Min weekend kommer (vigtigst af alt) til at bestå af en tur på Nimb, for at spise mig igennem deres lækre kagebord :-)

 55. Jeg deler gerne mine weekend planer med dig til gengæld for chancen for at vinde sådan et lækkert sæt sengetøj. I denne weekend er jeg nemlig i sommerhus med hele familien. Sommerhuset er en af den slags med pool spabad og savna og så ligger det kun en spytklat fra Vesterhavet. Så ud over hygge med hele familien og dejlig mad står weekenden helt sikkert også på dejligt lange gåture langs det brusende vesterhav ♥

 56. Jeg skal arbejde i Illums Bolighus hele weekenden, men i aften skal jeg til påskefrokost med mine bedste piger. Der er dog intet bedre end at lægge sig med lækkert nyt sengetøj og kigge op på himmelen fra min seng.

 57. Min weekend skal stå på lidt korte løbeture inden Cph marathon næste søndag, de sidste rettelser af bachelorprojektet, så det kan afleveres mandag (wee :) ), skype-date med en veninde som er på udveksling, MGP og tapas fra Cofoco med en anden veninde, en enkelt øl med studie-vennerne, en impulsiv kaffe-gåtur-pause med en tredje veninde, et home-made-forårsrulle (friske og stegte) projekt og kysse en masse på min kæreste :) En dejlig travl weekend :)

 58. Min weekend står på eksamenslæsning, eksamenslæsning og mere eksamenslæsning. Og så selvfølgelig mors dag på søndag, hvor min mor skal hyldes.
  Hvor ville det være dejligt at vinde det lækre sengetøj, for at muntre min, for tiden ret triste, hverdag op! :-)

 59. Weekenden står i Melodi Grand Prixets tegn. Dresscode er guld og glimmer og maden består af rejecocktail, steg med hasselbagte kartofler og så bananasplit. Glæder mig til en sjov fest :)

 60. Mine weekendplaner består af sommernydelse, læse spansk og så lidt mere sommernydelse! – Vejret i Madrid, hvor jeg er, er perfekt sommervejr lige nu!

 61. Ej hvor lækkert!
  Jeg skal ud og drikke nogle drinks / cocktails med en masse dejlige venner i dag – ellers læse i en bog jeg lige har lånt på biblioteket samt slappe af og nyde weekenden :)
  God weekend! :)

 62. Min weekend står i arbejdstegn. Jeg er pædagog i et bofællesskab for voksne udviklingshæmmede. Folk omkring mig spørger ofte, om jeg ikke er træt af at have et job, hvor jeg skal arbejde i weekenderne. Mit svar til dette er nej, jeg synes det er hyggeligt, da der også er weekendstemning i Bofællesskabet. Så bager vi (sukkerfrie) kager, går lange ture, ser film osv. Men jeg skal da ærligt indrømme, at jeg altid glæder mig ekstra meget til weekenden efter, hvor jeg skal hygge med min kæreste, vores hund og den lille nye spire i maven. Og hvilken bedre måde er der at gøre det på, end at hygge under dynerne med et nyt lækkert sæt sengetøj :)

  God weekend.

 63. Jeg skal til svigerfars fødselsdag i aften, til bryllup hos nogle af vores gode venner i morgen og gøre mit speciale trykke-klart på søndag. Phew! ;)

 64. Jeg skal ud og kigge på lille skøn hundehvalp, som forhåbentlig flytter ind om nogle uger.. Og så står den ellers på 2xfødselsdage! Så det ser ud til at blive en dejlig weekend

 65. Ihh jeg elsker godt sengetøj, men må indrømme det også mest er Ikeas der ligger i mit skab! I weekenden skal jeg arbejde (så jeg kan få råd til sengetøjet, hvis jeg ikke er så heldig at vinde). Derudover spise middag og i byen med mine dejlige veninder, som jeg også skal bruge søndagen på loppemarked med. God weekend!

 66. Weekenden skal bruges med min søster og diverse hyggelige planer med hende! -Glæder mig! :)

 67. Jeg skal bruge mange timer på at putte under dynerne efter et par weekender med lidt for meget arbejde. Jeg regner med at netflix og ulækker mad joiner mig ;-)

 68. Jeg er så heldig at have fået mine foældre på besøg langt væk fra. Så jeg skal bare hygge med dem og gøre alt hvad de måtte have lyst til i store København :)
  På søndag glæder jeg mig til at forkæle min mor i forbindelse med mors dag. Vi var ved at miste hende til sygdom sidste år, så jeg er yderst taknemmelig for at få lov til at gøre noget specielt for hende :)

 69. Min weekend skal bruges i min kæreste arme, da han er hjemme på weekend fra sit studieophold i Tyskland.

 70. Er du gal hvor kunne jeg godt bruge noget lækkert sengetøj i stedet for mit ikea til 80 kr!
  Min weekend skal gå med specialeskrivning, jeg er så tæt på aflevering nu at mit stress-niveau har nået nye højder, jeg sover derfor virkelig dårligt – så tror du ikke sengetøjet ville virke? ;)

 71. Mine weekendplaner består af bachelorskrivning, der er på sit højeste lige nu, og ambitionerne er at blive færdig denne weekend. Der bliver dog også plads til kærestehygge i sofaen med en god film i regnvejret :)

 72. Familie, hund, på hest i skoven, god mad, løb, masser kage og lææææsning (skal desværre presses ind, i den ellers så hyggelige weekend) :)
  FLOT sengetøj! :)

 73. Det sengetøj er SÅ fint – og jeg elsker at det er lyserødt!
  Jeg har holdt fri et par dage i denne uge fordi min mor var på besøg, så jeg er bagud med en masse arbejde, som jeg nu skal lave i dag fredag, lørdag og søndag. Meeen, jeg får naturligvis også tid til at hygge med god mad og Melodi Grand Prix.

 74. Jeg skal arbejde det meste af min weekend, så bløde dyner kan hurtigt blive en attraktion i sig selv. Nyt blødt sengetøj ville være et hit :)

 75. Det sengetøj ser virkelig lækkert ud.
  Min weekend skal gå med specialeskrivning hele fredag og lørdag (måske lidt melodi gran prix), så der kan blive plads i programmet til mors dags hygge og en konfirmation søndag.

 76. Jeg skal til Aarhus med manden og svigersøsterne og se Les Miserable på Aarhus Teater. Ellers skal der bare hygges med mine dejlige piger.

 77. Weekenden står på eksamenslæsning :( I morgen skal jeg dog afprøve det nye banh mi (vietnamesiske sandwiches) sted på Elmegade. Glæder mig! Du må ha’ en rigtig god weekend :)

 78. Min kæreste og jeg skal holde indflytterfest for alle vores gode venner, der hjalp til med flytningen. Opsummeret betyder det: rengøring, madlavning, godt selskab og rødvin lørdag. Søndag skal der soves længe – her kunne et nyt sengetøj være rart! – og rydde op efter herligheden.

 79. Min weekend står på hovedopgave skrivning og servering til en konfirmation :)

 80. Min weekend står på hus- og havearbejde, men hvad gør det når det er drømmehuset “Olivia”, der nusses om.
  For det ikke bliver for kedeligt, så skal kæresten og jeg selvfølgeligt hygge med Melodi Grand Prix lørdag aften tilsat uanede mængder snoller :)
  Sådan et par sengesæt her ville godt nok pynte på min seng mange weekender fremover :)

 81. Jeg skal slappe af sammen med min famile efter en travl uge – jeg plejer også at købe sengetøj fra Ikea, så jeg er sikker på at dette også ville være stor luksus for mig at sove i ;-)

 82. Jeg skal holde polterabend for min storesøster imorgen og søndag inviterer jeg min mor på hjemmelavet brunch, da det er mors dag :-) Så jeg går en fantastisk weekend i møde :-)

 83. Uh, LYKKE! Min kæreste har lukket for sengetøjsbudgettet, og har man først mærket det blødeste sengetøj, så sover man altså ikke i andet!

  Weekenden byder på vasketøj (øv), kaffehygge med en veninde (nice), MGP måske (?), messe i Øksnehallen (nice) og familiefødselsdag (ok)! Alt i alt fint for en ganske gravid pige med minimalt energinivau.

 84. Jeg skal skrive eksamensopgave hele weekenden i erhvervsøkonomi – og jo da, så skal jeg også på arbejde i morgen. Glæder mig …

  Derudover burde jeg pace min søde kæreste til at rydde op i skuffer og skabe – men den kamp må vente – jeg har en der er mere presserende. Vender i skrivende stund tilbage til skrivningen!

 85. Jeg er saa heldig lige at vaere kommet til Mexico, saa weekenden kommer til at byde paa ruinudforskning, solbadning og ikke mindst dyk i det caribbiske hav og saa en god del tacos, guacamole og margheritas til at skylle alle oplevelserne ned med (;

 86. Ud og høre noget musik og drikke øl med nogle søde veninder i aften, og så selvfølgelig Melodi Grand Prix aften i morgen med en anden flok veninder (og grill og kage!) Og nå ja, så lidt eksamenslæsning…

 87. Størstedelen af min weekend skal gå med eksamenslæsning, dog med et lille break i form af klatretræning :)

 88. Jeg vil så gerne ha skiftet mit gamle sengetøj ud og nej hvor ser det her da bare dejligt ud!

 89. Denne weekend drager jeg(jyden) til KBH, ikke pga. Melodi grand prix, men for at høre klarinettisten Martin Frost i koncertsalen! Glæder mig helt vildt til at komme i koncertsalen for første gang i mit liv. :-)
  Har desuden afleveringer, der skal afleveres lige inden karaktergivning mandag, så det ville være skønt, at komme hjem til en god nats søvn i lækkert sengetøj på søndag ;)
  – ha’ en god weekend :-)
  Vh. Sofie

 90. Totalt yndlingsweekend, med familiemiddag i aften, kandidatfest for god ven lørdag og råhygge i sofaen søndag (efter en omgang svømning). Til sidstnævnte ville et lækkert sæt sengetøj være helt fantastisk når dynen finder vej til stuen og fjernsynet :)

 91. Den bedste weekend vente forude. På vej til nyborg for at hente mine 2 nevøer på 6 og 9 år. Vi skal i zoo og løbe børneløb søndag. Ellers skal vi bare hygge og ses med min søster og lille nevø på 1 år, som også bor i københavn. Glæder mig :) god weekend.

 92. I aften skal jeg undervise i et fitness centre og i morgen skal jeg så selv træne og så måske ind til byen og ose lidt. Søndag skal jeg ud til min forældre og forklæles lidt.
  Så ville det være rart at kunne ligge sig i det dejlige sengetøj efter sådan en dejlig weekend :)

 93. Jeg skal skrive eksamensopgave og læse en kæmpe stak noveller af Klaus Rifbjerg. Måske bliver det under dynen, der også drømmer om nyt betræk.
  Højdepunktet bliver nok melodi grand prix lørdag aften. Er det i sådan en situation, man bør overveje at tage sit liv op til revurdering?

 94. Jeg skal til natløb på fredeiksbeg i aften. Lørdag har jeg en aftale med en veninde og søndag skal jeg til fødselsdag hos min bror, og indimellem bør jeg også læse til eksamen.

 95. Jeg skal puste 31 fødselsdagslys ud i morgen, spise lagkage med flødeskum og jordbær, drikke kold champagne, grine højlydt og nyde jeg har familie og venner, som vil fejre at jeg bliver et år ældre. Tak for en skøn blog, og en fin konkurrence:-)

 96. Jamen, jeg skal da se MGP med pigerne. Sushi, chokolade, stemmesedler og Pilou Asbæk på fransk. Måske endnu mere lækkert end sengetøj fra Auping? Men jeg tager gerne begge dele. Rigtig god weekend til alle!

 97. Jeg skal have min forældre på besøg til en omgang græsk mad og masser af melodi grand prix-hygge på sofaen med vores dyner & masser af bland selv slik <3 :)

 98. Jeg skal rengøre min kærestes gamle lejlighed, da vi skal flytte sammen. Ikke den meste spændende weekend :)

 99. Jeg skal puste 31 fødselsdagslys ud, spise lagkage med flødeskum og jordbær, drikke boblende kold champagne, grine højlydt og nyde at jeg har familie og venner, som vil fejre dagen med mig. Tak for en skøn blog og fin konkurrence:-)

 100. Min weekend byder på natarbejde, som de fleste weekenden gør i mit tilfælde.
  Jeg er super træt og glæder mig til at putte under dynen, når jeg har fri. Derfor ville det da bare være lækkert med et lyserødt (som desuden er min yndlingsfarve) og lækkert sæt dyner og smide sig hovedkuls i!

 101. Min weekend kommer til at byde på den sidste gymnasiefest, i aften. Min lørdag og søndag kommer til at stå i eksaminernes tegn, der skal læses op på alt til sommer, før jeg kan kalde mig student og tage den fine, meget omtalte, hue på!

 102. Sikke noget fint sengetøj! Min weekend byder på opgaveskrivning, arbejde og måske et smut forbi kortfilmfestivalen i Aalborg.

 103. min weekend står på eksamenslæsning, loppemarked og koncerter på blågaardsgade og MGP fest!

 104. Åh, sikke noget LÆKKERT sengetøj! Mine weekend byder både på lækker mad og cocktails med nogle veninder i aften, Finders Keepers i morgen, efterfulgt af en lang løbetur og endnu mere lækker mad – i morgen er det dog med kæresten :-) Fuldstændig perfekt weekend, som jeg har glædet mig til!

 105. weekenden skal bruges på at pakke og gøre klar til at flytte til vores nye hus, på drinks aften med skønne kollegaer og bedst af alt være sammen med min elskede mand og fantastiske datter :)

 106. Jeg skal bage en lækker kage, drikke god kaffe og spise frenchtoast til morgenmad, i bio og se En Du Elsker, gå lange ture og til en dejlig yogatime :) Fuldstændig hygge weekend fordi manden har fri fra job og vi trænger til lidt selvforkælelse. God weekend :)

 107. Jeg skal bruge min weekend på at tilbringe med min ynglings person i hele verden – min mormor! Det glæder jeg mig enormt meget til!

  Ha’ en fantastisk weekend alle sammen,
  Kh Mie

 108. Uhhhh det er lige mig.. vi får nemlig i weekenden nøglerne til vores hus og skal til at gøre alt fint, personligt og ja så skal der indrettes for vildt :)

  God weekend herfra, min bliver helt sikkert hård men dejlig.

  <3

 109. Jeg skal sove – vores lille datter på fem måneder, er ved at få tænder, så nætterne er korte pt., men i weekenden har farmand lovet at tage nattetjansen. Så jeg vil dykke ned i dynen og ser frem til seks timer… I streg

 110. Jeg skal til SMK friday senere og drikke drinks med nogle veninder. Senere står den på flere drinks i ægte fredagsstil. Lørdag og søndag bliver afslapning og læsning og kærestetid. Håber jeg vinder!:-)

 111. min søn kommer desværre ikke hjem og holder mors dag, da han arbejder på en borre platform, så jeg har inviteret en kær veninde til spisning, vi skal på gåtur til stranden med vores hunde så den står på ren afslapning, rigtigt dejligt, ønsker allle en rigtig dejlig wekend <3

 112. Jeg skal hygge med min lille “ny” familie, dog intet med at sove længe, så nyder det når jeg kan:) Skal for første gang fejre mors dag med min lille søn på et par mdr❤️
  Lidt lyserødt ville være skønt i en efterhånden meget blå hverdag

 113. Åh! Jeg skal skrive speciale hele weekenden, og jeg har vældigt ondt af mig selv faktisk. I aften skal jeg dog lige fejre, at min kæreste har fået job! Hurra!

  God weekend, kære Emily.

 114. Hej Emily!
  I min weekend skal jeg nyde mine friske Birkenstock klipklapper, der lige er fløjet ind med posten i dag – jeg er helt lykkelig over at have fået fingererne i et par! Derudover står den på forårsrengøring og ren afslapning (i mit dejlige Ikeasengetøj ;-) )

  Mange solhilsener
  Johanne ♡

 115. Weekenden herhjemme skal bruges på hygge med manden min og vores tre drenge. Og til sådan en weekend ville det være super lækkert at kunne putte, alle fem, under så dejligt noget sengetøj!

 116. Hej Emily :)
  Denne weekend står i konfirmationens tegn, da min søster skal konfirmeres søndag. Der skal bages flødeboller,pyntes op og gøres klar :-)

  Håber at du får en dejlig weekend!

  Knus
  Kathrine

 117. Jeg skal hjem på weekend hos mine forældre (jeg flyttede hjemmefra i sommers), og vi skal bandt andet en tur til Flensborg.
  Netop fordi jeg lige er flyttet hjemmefra, består min sengetøjs-samling også kun af sengetøj fra IKEA ;-).

 118. Nøøj, hvor lyder det som noget helt vildt rart sengetøj.
  Min weekend står på venindebytur, melodi granprix, BA og arbejde. Sødt med surt/surt med sødt. ;)

 119. Hygge med familien, træning og i byen med veninderne lørdag aften :) Det bliver en alt for dejlig weekend.

 120. Afslapning og atter afslapning. Gåture med hunden, slentreture i byen og et glas rosé med kæresten. God weekend!

 121. Jeg skal til 18 års fødselsdag i aften og i morgen til den helt store firmafest i aften. Derfor kunne det være herligt, at kunne komme hjem og sove i lækkert nyt sengetøj!

 122. I aften står den på date med kæresten på Salon 39 og resten af weekenden er afsat til hygge i køkkenet :)

 123. Uhh, det sengetøj ser jo alt for lækkert ud – jeg er sikker på det ville pleje mig godt imellem mine weekend-planer, som bl.a. står på fødselsdagsmiddag på Kiin Kiin i aften, en lang cykeltur med gode venner i morgen formiddag, burger (yndlingsspise!) inden en housewarming, og endelig et møde med min venindes nyfødte dreng. Dejlig weekend!

 124. I weekenden skal jeg slappe af med min kæreste, til et smukt bryllup (i skoven), lave lidt praktisk og ellers bare lade op til en ny uge.

 125. Jeg er nordjyde bosiddende i Kbh, og jeg skal bruge weekenden med besøg af min familie nordfra :) Så det er noget med at lege turist i Kbh ;)

 126. I aften skal jeg passe mine to søde søstre, vi skal spise fredagsslik og se frozen – Det bliver ligesom at være barn igen!
  Og i morgen skal jeg holde reunion med 4 dejlige mennesker jeg var ude og rejse med i sidste måned, vi har aftalt at se hinanden alle 5 mindst én gang om måneden, da vi simpelthen havde den skønneste rejse til Madrid, og vi har ikke kunnet holde op med at savne hinanden siden.

  Næste weekend kan jeg så forhåbentlig tilbringe i sengen i dette vidunderlige sengetøj!
  God weekend.

 127. Min weekend står på teatertur, lidt bagning, familiebesøg, nattevagt og så ellers bare en hulens masse eksamenslæsning!

 128. Jeg skal kærestehygge i bløde dyner i aften med min hjemvendte premierløjtnant højst sandsynligt i selskab med mr. og mrs. Underwood, i morgen står den på skydning i DGI-byen og pizza og drinks på Mother med søde kolleger og søndag står den på praktiske sager og mest mulig hold i hånd inden min soldat smutter retur til Jylland. Og så en killer løbetur søndag aften – den bedste måde at afreagere på savn og ondt-i-maven-følelser!

 129. Åh, hvor det bare ser lækkert ud!!! :-)
  Jeg skal skrive speciale og hygge med mine dejlige venner i morgen.
  I aften skal jeg arbejde…. Liiiidt kedelig weekend! Må tage inspiration af nogle af dine planer for at gøre den lidt dejligere :)

 130. Jeg skal skrive bachelor, så det bliver ikke voldsomt spændende. Men mon ikke, at jeg også får tid til at se lidt Eurovision :)

 131. Min weekend byder på kærestehygge i sommerhus i sverige, med ild i brændeovnen, hyggesokker og rødvin. Og skoven lige uden for til dejlige gåture :) Så dejligt!

 132. Jeg får gæster til middag i aften, og lørdag skal bruges på forberedelser til søndag morgens madlavning i og morgen Danmark :)

 133. Jeg skal hjælpe min kære farmor med at pakke hus ned, så hun kan flytte på plejehjem – der bliver helt sikkert en dejligt masse minder at gå igennem og så har jeg netop også stået og lavet en cheesecake, som vi skal fortære, når nedpakningen bliver lidt for træls :)

  Håber du får en skøn weekend!

 134. Jeg skal desværre bruge hele weekenden på at skrive eksamensopgave, så søvn er pt. overvurderet, øv!

 135. Jeg har netop fået fri fra job! Om et par timer skal jeg ud at drikke drinks med kæreste og vennepar, og senere i aften til noget fest. I morgen har jeg (såklart) tømmermænd. Når den værste hovedpine er stilnet af, så skal jeg se på møbler med min kæreste. Vi rykker snart over i en fin fin lejlighed på vesterbro:) Søndag er der intet på programmet. Perfekt weekend, egentlig:)

  Det lyder læks det sengetøj! Jeg er også en af dem, der altid har købt mit i ikea-agtigt. Så en opgradering på den front, ville være for fedt.
  God weekend:)

 136. Jeg skal arbejde på en opgave, jeg skal lave til en jobsamtale om drømmejobbet på tirsdag, så jeg kunne godt bruge lidt lækkert sengetøj at se frem til :-)

 137. Ihh hvor er det lækkert, ville elske at putte i sådan et lyserøde sengesæt.

  Weekenden står på eksamenslæsning, gåture med hunden og hygge med kæresten.

  Rigtig god weekend!

 138. Skulle rigtig gerne få taget mig tid til at vaske netop sengetøj.
  På den lidt mere fornøjelige front så står den på loppemarked på Værnedamsvej, der holder gadefest med Grand Prix tema.
  Hvis ikke jeg har fået nok af pailletter, så skal selve showet også ses i dejligt selskab med bobler on the side.

 139. Åh, et dejligt sengesæt! Jeg drømmer allerede. I weekenden skal jeg besøge min søde, gravide veninde og hendes mand i verdens hyggeligste kolonihavehus, og i morgen skal jeg høre nordjysk, flabet hiphop på gode, gamle V58. Så det blir en skøn godt&blandet weekend :)

 140. Jeg skal hygge mig med at skrive speciale – hele weekenden, morgen og aften. Men for hver dag der går, kommer jeg et skridt tættere på målet, aflevering og kandidatgrad, så det går nok. Men en præ-specialeafleverings præmie i form af lyserødt sengetøj ville helt sikkert gavne humøret lidt :) Hilsner, Karoline

 141. Jeg har fødselsdag i dag, så håber lidt på at jeg skal forkæles af mand og børn, lørdag og søndag står den på arbejde, da jeg arbejder med blomster, er det jo en af årets travleste weekender, så kunne være fantastisk at krybe ned i noget lækkert sengetøj når alt ræset er overstået :)

 142. Min weekend skal stå på bachelorskrivning, arbejde og tapasaften med pigerne. Lidt forkælelse er godt – det samme med nyt sengetøj :D

 143. Jeg er så sindssygt priviligeret, at jeg skal til Eurovision-finale og til trav om søndagen. Hurra for en weekend!

 144. Jeg er SÅ begejstret for lyserødt interiør i øjeblikket. Min kæreste? Not so much. Derfor tror jeg at det med at vinde noget lyserødt vil være den letteste måde at få noget lyserødt ind i hjemmet på ;)

  Weekendplaner? I eftermiddag skal jeg forbi SMK Fridays, og efterfølgende ud og spise med gode venner. I morgen står den på fødselsdag og søndag ren og skær afslapning. En weekend lige efter mit hjerte!

 145. Min weekend starter i aften med øl på den lokale pub i selskab med dejlige damer. I mogen skal der løbetrænes og så skal jeg ellers hygge mig med en tung og spændende bog. Derudover skal jeg lige nå at nyde at foråret er kommet til London, og derfor skal jeg have hængt mine dyner og puder i till uftning i haven- mens jeg drømmer om at kunne iføre dem det skønne sengetøj fra Auping.

 146. Min weekend består blandt andet af mexicansk tema aften med min bror aka. Alt for meget guacamole :) Der skal også shoppes Mors dags gave, hun får en smuk Kähler vase.

 147. Jeg skal med kæresten til fest i hans “mandeklub”, så der bliver fin lejlighed til at lufte det “fine” tøj og gå all in på make up’en :)

  Søndag er slappe-af-dag :)

 148. Min weekend består af at finde lejebolig og job i Aarhus.. hvilket ikke er helt nemt!
  Lørdag står den heldigvis også på fest, farver og filmfestival, og med håb om at min film vinder for bedste dokumentar :D
  God weekend derude

 149. Jeg kunne så godt tænke mig at vinde det skønne sengetøj. Jeg har nemlig lige købt et hus sammen med min kæreste. Vores aller første hus – det er så vildt! Så derfor skal min weekend gå med at kigge i byggemarkeder, IKEA, bolighuse osv. Jeg glæder mig!

 150. Lækkert sengetøj i min yndlingsfarve, ja tak :)
  Jeg er netop på vej hjem til hygge/afslapnings weekend hos mine forældre, så der skal nok bages, læses, gåes tur og strikkes. Skal også lige servere til en konfirmation.

 151. Arbejde, Arbejde og Arbejde… Nårh ja… og så sleep-over med mine søde veninder på lørdag. :D Jubii! Så ville det da være ret sejt at hive sådan et lækkert sæt tøse-sengetøs ind i stuen til alle chick-flick-filmene!

 152. Jeg er også en af dem der sover med sengetøj fra Ikea, så det ville være skønt at prøve et blødere et af slagsen :)
  Min weekend står på læsning, en forsinket påskefrokost med de gamle venner fra gymnasieklassen og så en dejlig afslappende yoga time søndag morgen
  God weekend

 153. Uh, det lyder sørme lækkert! I weekenden skal jeg ned til min kæreste et smut, arbejde, besøge min far og hygge med min mor på morsdag! Og så krydse mine fingre for at jeg vinder denne konkurrence ;-)

 154. Weekenden står i kærlighedens tegn. Vi skal til bryllup hos min bedste ven i morgen :)

 155. jamen altså, min weekend er forfærdelig kedelig :) Jeg skal have skrevet en opgave færdig, så derfor kommer jeg til at sidde klistret foran skærmen indtil jeg bliver skør i hovedet

 156. Jeg skal ikke lave det store i weekenden. Får besøg af en veninde i aften til flødeboller fra lagkagehuset og te, lørdag står vist på praktiske sager akkompagneret af yndlings Mads & Monopolet og søndag, har jeg tænkt mig at være et godt barn og overraske min søde mor med surprise besøg og morgenmad, når nu det er mors dag :)

 157. Min weekend består af eksamenslæsning og så skal jeg på min første date, som jeg efter grundig analyse af mit sind føler måske kunne blive til noget, siden min ekskæreste og jeg gik fra hinanden for snart 1,5 år siden. Meget spændende og yderst nervepirrende!

 158. Udover at få afsluttet den sidste eksamensopgave (bortset specialet) på medievidenskab, så skal jeg mødes med en flok seje crossfit-tøser til hård træning efterfulgt af hygge, spas og løjer.
  Og som barn af 80’erne, så indrømmer jeg gerne, at der også skal ses Eurovision

 159. Min weekend står på eksamensopgaver, stand på Finders Keepers og en lille fest i morgen aften:-)

 160. Weekenden skal bruges til familiehygge :) På søndag skal jeg høre min mor synge til en gospelkoncert i Tivoli, det bliver en hyggelig måde at fejre ‘mors dag’ på :)

 161. Jeg skal et smut til Aarhus, og selvom jeg havde håbet på solskin i den skønne by, må jeg tage mig til takke med regnvejr. Men byen er jo skøn alligevel.

 162. Arbejde, veninder og familie – desværre slipper jeg nok ikke helt udenom afleveringer, dog er det den sidste for i år, så det går liiiige..

 163. Min fredag aften kommer til at foregå på sofaen. Har planer om en masse friske bær og noget chokoladeovertræk (men måske bland selv slikken vinder, haha) Lørdag står på brunch og efterfølgende fødselsdag og søndag, ja den skal vidst bare have liv at være søndag :) God weekend til dig!

 164. Jeg skal aflevere eksamener på onsdag, så der bliver ikke meget tid til at ligge og snooze under dynen til langt ud på formiddagen. Til gengæld tillader jeg mig et afbræk a la eurovision med nogle dejlige damer lørdag aften :)

 165. Jeg har ligget i min seng hele ugen med blodforgiftning i foden og allergisk reaktion på antibiotikaen der skulle hjælpe mig! Der var lækkert sengetøj savnet. I weekenden forsøger jeg mig dog på job da der må penge til.

 166. Min weekend er ikke fyldt med planer endnu( ?? )

  Lidt senere skal jeg hente min datter fra børnefødselsdag – og ellers er der planer om svømning og legegruppe med hende i morgen – søndag er indtil videre fri, men jeg skal nok også have nået noget rengøring og tøjvask i weekenden :-)

  1. og så selvfølgelig Melodi grand prix lørdag aften mig og min datter – og kæresten i det omfang han gider :-)

 167. I aften får jeg besøg af en sød veninde som skal sladre med mig imens kæresten er på nattevagt. Bliver top-hyggeligt! Resten af weekenden kommer til at stå på en spændende mountainbike-tur i de aarhusianske bakker og så forberedelse af kærestens fødselsdag på søndag. Hele familien kommer til boller og lagkage. Det bliver en rigtig rar weekend! Håber jeg vinder sengetøjet, tror det er den slags sengetøj, som kan bringe weekendfølelsen med ind i hverdagen :)

 168. Min weekend står på eksamenslæsning en masse samt en pause fra en intensiv omgang telefonsnak og mailen frem og tilbage om en digital eksamen, der på grund af en teknisk fejl er blevet afleveret blankt (suk! Det er svært at stille noget op mod universitets magtmænd).
  Heldigvis har jeg også en dejlig aften med en sød veninde at se frem til samt en familiemiddag på mors dag. Så helt galt er det ikke! :)

 169. Åh, det er jo eksamenstid, så min weekend står primært på læsning. Dog har jeg en biografaftale med en veninde i morgen aften, og så kunne der jo godt snige sig en enkelt lille øl eller to ind efterfølgende. Og så skal jeg også lige et smut på arbejde på søndag. Men ellers: udelukkende læsning (note to self!).

  PS. Min kæreste ville være helt vild med lyserødt sengetøj ;) Men det er jo så pænt…

 170. Min datter skal passes hos sin mormor i aften, og så skal min mand og jeg drikke champagne med gode venner og fejre, at han lige har fået job :-) I morgen skal vi til fødselsdagsbrunch og søndag har vi ingen planer udover babysvømning. Krydser fingre for det lækre sengetøj :-)

 171. Her står den på klargøring af terrasse med indkøb af lidt pæne blomster plus stille familie hygge med vores datter på 7 mdr. Har lige idag tænkt på at kæresten og jeg virkelig godt kunne bruge lidt nyt sengetøj og det der ser så lækkert ud!

 172. Uh lækker prøve – det er så vigtigt at sove godt:-)

  Min weekend står på svømmehal med ‘niece’ og dejlig veninde, 28 års fødselsdag, 40 års fødselsdag og så selvfølgelig en søndag der skal bruges i selskab med min mor og mormor, som skal forkæles på mors dag ;-)

  God weekend.

 173. I aften skal jeg drikke vin med en veninde, og i morgen skal jeg spise pizza og drikke mere vin med en anden veninde. Hele weekenden står i de forsømte veninders tegn – dem skal man nemlig huske at passe ekstra godt på ind i mellem! :)

 174. Jeg rejser på forretningsrejse idag og kommer først hjem næste mandag igen = minus 2 weekender plus en helligdag. Derfor ville jeg elske at komme hjem til beskeden om at det fine og mega seje girly sengetøj var blevet mit. Jeg krydser alt hvad jeg har!

 175. I morgen skal jeg holde hyggeaften med familie og venner til Melodi Grand Prix. Og på søndag skal min mor have nogle blomster på mors dag.

 176. Det ser lækkert ud det sengetøj.
  Min weekend står på frokost med en dejlig veninde. Lørdag aften er uden manden, så der skal min dejlige brune lab.

 177. Jeg har et kapløb mod tiden i weekenden – færdiggørelse af speciale, så jeg er klar til aflevering om to (!) uger!

 178. Jeg skal holde fødselsdag, da jeg sjovt nok har fødselsdag :)
  Så en lille ekstra forsinket fødselsdagsgave, ville være super dejligt :)

 179. Jeg skal besøge min kusine der er på idrætshøjskole i Vejle :) Vi skal spise, spille badminton og volleyball og så skal vi til en vild pirat-temafest lørdag aften! Glæder mig for jeg er, ligesom du, vild med weekender og hygge med mennesker omkring mig.

 180. Woaaawh, hvor er det fint og lækkert .. Og smukt, og helt sikkert fantastisk at sove i. Jeg skal desværre bruge hele weekenden på eksamensopgave, faktisk hver dag de næste 14 dage :( Men det skal være skidt før det bliver godt og om en månede har jeg en uddannelse

 181. Jeg skal da ind og se Melodi Grand Prix finalen! :) Glæder mig til opvarmning med Sushi, vin, friske forårsruller, vin, cupcakes, mere vin og drinks ;)

 182. Weekenden byder på besøg hos min yndlings-veninder i Århus. Island ser smuk ud som altid.

 183. Jeg er så heldig at skulle skrive speciale hele weekenden – og de næste par uger med. Nyt sengetøj ville derfor være en skøn gave, så jeg kan nyde det til fulde, når specialet givet mig lov til at få lidt søvn.

 184. Jeg læste en anmeldelse af det her sengetøj og har drømt om det lige siden! Det ser så lækkert ud og er oveibkøbet rigtig pænt ;-) Mine planer består af svigermors årlig fødselsdagstur i Tivoli med hele familien og resten af weekenden står på specialeskrivning! :-)

 185. Jeg skal bruge weekenden sammen med min tyske veninde der kommer et snit til København et dejligt gensyn med hende, og så bliver jeg altid nyforelsket i København når jeg ser byen gennem en turists øjne

 186. Orv, det sengetøj kunne jeg godt tænke mig :)
  I aften skal jeg slappe af med min søster efter en lang og hård uge. I morgen har jeg endelig en tid til at få lavet øjenbryn hos Beauty Avenue efter at have læst dine erfaringer. Det glæder jeg mig meget til, især mine øjenbryn, som jeg har ladet vokse de sidste to måneder :O Så det bliver rigtig dejligt! Om aftenen skal jeg til Melodi Granprix fest med en masse veninder, hvor der skal festes til den lyse morgen.

  Jeg håber også du får en dejlig weekend.

 187. Nøj hvor eksklusivt!! Jeg skal besøge mine forældre på landet og holde (lidt) fri fra mit bachelor projekt – i hvert fald for i aften :) Så jeg skal spise god mad og gå lange ture med sød hund når regnen er holdt op :)

 188. Dejlig konkurrence! Selv ELSKER jeg sengetøj, og gerne så knitrende og tykt som muligt <3

  Min planer i weekenden står på arbejde lørdag morgen (gaab), og så forberede en dejlig Grand Prix fest for mine veninder, som kommer lørdag aften. Jeg glæder mig!

 189. I weekenden skal jeg komme ordentligt ovenpå en træls omgang nyre bækken betændelse og forhåbentlig skal jeg finde en gave til min søde mor som fylder år lige om lidt! :-)

 190. Det ser desværre ud til at jeg skal ligge syg hele weekenden, øv bøv! Det er sneget sig ind på mig idag, tilgengæld for fulde drøn :-( så sådan et dejlig sæt sengetøj kunne da være skønt at putte sig i !

 191. Hvor ser det skønt ud !
  Min weekend er godt besat m fødselsdagsbrunch, biftur, konfirmationsfest

 192. Uuh det ser mega lækkert ud, det sengetøj!

  I weekenden skal jeg til SMK friday på Statens Museum for Kunst, lørdag til frisør, lidt i butikker og til skinkefest (med sådan en lækker spansk sortfodsskinke + vin) og søndag sove længe i mit IKEA-sengetøj og bare nusse lidt rundt, løbe en tur og sådan.

 193. Ihhhh så smukt. Det ville jeg blive lykkelig for at vinde :)
  Jeg skal skrive engelsk opgave og lave en overraskelsesdate til min kære mand :))

 194. Jeg drager mod Berlin med min gymnasieklasse! Jeg glæder mig som en baby (elle bare mig, som nu), der skal have den lækreste chokoladekage nogensinde

 195. Min weekend står på arbejde, arbejde og mere arbejde (fredag,lørdag OG søndag), og eftersom lille Robbie W kommer og spiller lørdag og søndag, så får jeg lov til at løbe mine små ben af, ikke bare én men 2 dage i streg. Tiden hvor jeg så ikke skal arbejde, den skal bruges på at lave afleveringer (ynk, ynk)… Så jeg kunne godt bruge at vinde sådan et lækkert sæt sengetøj til at bringe lidt lyserødt glæde til min weekenden ;)

 196. Weekend står på arbejde, lidt hygge med pigerne, og så skal jeg lige hurtigt svinge forbi mine forældre – men hovedsageligt arbejde :-) Ville sgu elske at snue en dejlig søndag morgen i det sengetøj….

 197. Weekend skal gå med en dejlig aften med venner, god mad og farverige drinks. Så derfor bliver søndag en ren afslapningsdag. Muligvis med en familietid i svømmehallen for, at lilletrolden ikke skal kede sig alt for meget

 198. Ulykkelig historie: Jeg skulle have været til Kapsejlads på Uni i Århus, men har lagt mig med feber, buhuu!! I stedet må jeg så blive hjemme og modtage snapchat-billeder af de ca. 20.000 mennesker der drikker øl i (næsten) solen. Og hvad endnu værre er; feberen vil jo ud, så jeg ligger i min seng og sveder som et lille svin. Har virkelig behov for at skifte sengetøj – ooorker det bare ikke. Men HVIS jeg skulle skifte det, skulle det helt sikkert være til et fint lyserødt ét af slagsen ;)

 199. Wauw, det lyder som om man kommer fuldstændig i drømmeland med det sengetøj! Min weekend lyder desværre ikke lige så hyggelig som din. Har halsbetændelse og skal have skrevet videre på mit studieprojekt, så weekenden skal gå med at lave ingefær shots, skrive analyse og blive rask. Dog har kæresten i aften lovede at købe sushi så lidt hygge er der alligevel plads til. <3

 200. Jeg skal spise sammen med en god veninde iaften. Og lørdag skal jeg lave opgave og planlægge londontur med nogle veninder om aftenen. Søndagen står på kvalitetstid med min mor, hvor jeg har købt en cover og en pegepind til hendes nye iphone

 201. Min weekend står på bal-lignende arrangement på gymnasiet i aften, eurovision hygge med pigerne i morgen aften (der skal poppes lyserød champagne) og sidst men ikke mindst konfirmation søndag. Skønne weekendplaner alt i alt.

 202. Jeg skal i min travle weekend, i skoven med en masse gamle venner. Tradition gennem 10 år (10 års jubilæum i år), mormors 70 års fødselsdag, eksamenslæsning og måske tid til en træningstur. Hvem ved?

 203. Jeg skal i sommerhus med nogle veninder hvor jeg skal fortælle at jeg har købt hus (hvor det her sengetøj vil passe perfekt). Jeg glæder mig til at vise dem billeder. God weekend og held og lykke med testen;)

 204. Min weekend står først og fremmest i eksamenslæsningens tegn… Og så skal jeg nok også bruge weekenden til at blive lidt bedre venner med mit nyklippede hår. Synes måske der røg lidt rigeligt af . Søndag bliver nok højdepunktet hvor vi skal holde øvedag med mit kor, hvor der skal synges en hel masse, hygges og spises kage :-)

 205. Vi skal til bryllup hos nogle af vores bedste venner, så ved det bliver en fantastisk weekend <3 og så er et af mine bedste tømmermænds trick faktisk at sørge for helt rent sengetøj at krybe ned under når man engang når hjem ;)

 206. I weekenden skal jeg låse mig inde på mit værelse så jeg ikke bliver distraheret og så skal jeg drikke en masse kaffe og ellers lave et portfolie som jeg skal have sendt af sted til en skole i Istanbul.

 207. Jeg skal bare arbejde, arbejde, arbejde, men heldigvis arbejder jeg som handicapmedhjælper i en aflastning for børn, og disse børn er de dejligste i verden :-)

  Fantastisk flot sengetøj og god weekend!

 208. Sikke en lækker præmie :-) Jeg skal på Grand Bazar i morgen (bor i Istanbul), da jeg har fundet et par ting, jeg gerne vil eje. Det kræver dog, at jeg har min kæreste med, da han er bedre til at prutte om prisen ;-) Søndag skal jeg på jagt efter gode sager i en outlet ved lufthavnen. Og så skal der ellers også bare slappes af, drikkes the og puttes i sofaen :-D

 209. Jeg skal have en rigtig hyggeweekend, hvor jeg ikke skal lave andet end at læse gode og spændende bøger, lave lækker laks og pizza og se et par gode film I tv. Måske bliver det også til et kig til Melodi Grand Prix. Det kunne jo være, at Østrig gik hen og vandt :)

 210. Åh hvor ville jeg gerne vinde, har et gammelt sengesæt jeg bliver ved med at vaske og genbruge, da det aldrig er lykkedes mig at finde et der er lige så blødt. Måske de her sæt i denne lækre konkurrence kan overbevise mig? :) jeg skal i sommerhus med tre veninder og jeg glæder mig heerlt vildt – afslapning på fuldt blus :)

 211. Lækker konkurrence! :-D

  Mine planer i weekenden består af en hyggelig aften hos min moster i aften, fri med kæresten i morgen og Robbie Williams koncert om aftenen og svigerfars fødselsdag på søndag. Virkelig dejlig weekend :-D

  Rigtig god weekend til dig :-)

 212. Jeg skal arbejde i morgen formiddag og i morgen aften skal jeg spise lækker mad sammen med familien. Søndag vil jeg bruge på at lave lektier og slappe MAX af.. :-)

 213. Jeg skal skrive jobansøgninger og til 30-års fødselsdag om lørdagen. Søndag skal jeg hygge med min mor og mormor på mors dag. Regner med at de skal have blomster og Summerbird-flødeboller :)

  Hav en dejlig weekend :)

 214. Ih hvor er det flot! <3
  Min weekend skal bruges på på lektier og andre praktiske ting (det skal jo gøres..) og så skal jeg selvfølgelig se Eurovision! :-D

 215. Hej Emily
  Min weekend skal nydes til fulde, da det er den sidste inden eksamenerne begynder – hele næste måned er dedikeret til eksamener, men er ok da der er en studenter hue i sigte.
  Weekenden skal tilbringes med veninder. Vi skal smide en italiensk middag sammen i morgen aften, som skal nydes sammen med en masse rosé – derefter smutter vi i byen en sidste gang inden eksamens racet begynder i næste uge.

  God Weekend til dig og dine.

  Hilsen Karen

 216. Går den dejligste weekend i møde. Er på vej hjem til Danmarks Provence aka Svendborg for at fejre fødselsdag i morgen med min dejlige familie, skønne venner og lækker brunch. Mon ikke også der bliver tid til en dukkert i det sydfynske øhav, en koncert på havnen og en lang gåtur i den forårsgrønne skov… Når man har alt det i vente er det ikke så skidt at blive et år ældre! Dog ville en lyserød, blød og søvndyssende ekstra gave sætte prikken over i’et :)

 217. Jeg vågnede imorges med en lammelse i venstre del af ansigtet, og er blevet sat på binyrebarkomol (?) kur, så jeg skal bare slappe af. Skal dog bage din opskrift på kanelsnegle da vi skal holde en stille fødselsdag imorgen.
  Vi har lige lavet nyt soveværelse, så dejligt nyt sengetøj ville da være fantastisk!!
  Ha en god weekend

 218. Hvem vil ikke gerne have sengetøj, der gør, at man ikke vil forlade sin seng nogensinde? :)

  I morgen lørdag, får jeg besøg af en god veninde. Vi skal selvfølgelig se Melodi Grand Prix, og så skal vi spise en masse is. Jeg har nemlig lige været igennem en større kæbeoperation i forbindelse med mit eget tandreguleringsprojekt, så det er begrænset, hvad jeg kan spise :)

  Rigtig godt weekend!

 219. Mine weekends planer består af:
  At arbejde og læse op til eksamen som jeg har på mandag. Holder dog en hygge melodigrandprix aften for to af mine venner som kommer over lørdag aften. Så skal vi spise snacks (som jeg lige bikser sammen), drikke en cocktail eller to og højst sandsynligt grine af nogle sange!

 220. Min weekend skal gå med at pleje mine kærestesorger i sommerhus med min familie. Nyt og lækkert sengetøj ville være lækkert, specielt nu hvor jeg står og skal ud og købe en masse nye sager til ny lejlighed..

 221. Skal bruge weekenden på at skrive eksamensopgaven, men jeg håber der bliver tid til en tur på loppemarked søndag..
  GOD WEEKEND <3

 222. Wauuuu det sengetøj kan kun give skønne drømme!
  I weekenden skal jeg sove læææænge! Vågne til lyden af regn som trommer mod mine ruder. Drikke morgenkaffe og læse avis i selskab med solen som titter frem bag en sky. Glæde mig til jeg skal:
  – så salat og radisser.
  – gøre mig lækker og præsentabel til middag med søn og jordens dejligste svigerdatter, som just har fortalt jeg skal være farmor! Oh hvilken lykke:-)
  – se melodigrandprix og drikke vin.
  – i fitness.
  – lave fælles havearbejde.
  – lave rabarbersaft.
  – vaske vinduer ( som ikke er vasket i et halvt år…!)
  – cykle i Dyrhaven
  – bade i Øresund
  – plukke blomster
  – falde i søvn på sofaen
  …og så er den weekend gået.
  PS. Skiftning af sengetøj venter jeg med til jeg forhåbentlig er så ustyrlig heldig at vinde det smukke sæt fra Auping ;-)
  Pss. Tak iøvrigt for din dejlige blog, som jeg dagligt følger!

 223. Hvor fint sengetøj! Jeg skal ud og “lufte ørerne” med veninder i aften, spise med andre gode veninder i morgen aften, besøge min søde, gamle farmor på søndag og klassisk praktisk/oprydning/opvask/vask/rengøring derudover :)

 224. Vi har, for første gang siden nytår(ca), en weekend hvor vi slet intet skal! Og nøj jeg glæder mig.. Her ville det være perfekt med lækkert sengetøj, for vi planlægger nok ret meget at bruge hele formiddagen i sengen

 225. NØJ for en konkurrence! Jeg eeeeeelsker sengetøj – og lyserød! – så jeg håber jeg vinder! Mine weekendplaner er ret nervepirrende. Jeg skal ud og klatre på forladte bygninger som et led i et feltstudie i mit eksamensprojekt. Og jeg har højdeskræk! Hvad har jeg dog kaster mig ud i..?!

  God weekend!

 226. Jeg skal til fejre min dejlige venindes 30-års fødselsdag til et brag af en fest, hvor den ikke får for lidt med masser af drinks, glimmer og røde læber! Søndag skal jeg hjem til Aarhus og ligge under dynen med en masse dårlig tv og chokolade :-)

 227. Min weekend (og al min tid frem til d 19) står på eksamensdkrivning, så noget nyt og lækkert sengetøj ville lige være det der kunne få mit humør lidt op

 228. Jeg skal på arbejde kl 07-19, lørdag og søndag. Det ville være så skønt med et lækkert sæt sengetøj.

 229. Jeg skal holde fødselsdag og familetræf sammen med 87 familiemedlemmer!!!! Som dog på ingen måde er nære relationer

 230. Det er SÅ pænt det sengetøj !
  Min weekend står på afslapning i form af venindehygge, god mad og melodigrandprix :-)

 231. Jeg tilbringer weekenden hjemme i min fødeby, da min far desværre er indlagt. Min familie og jeg forsøger at få det bedste ud af en meget svær situation, og jeg vil bruge undskyldning om, at når nu jeg er i Jylland, så er det kun forventet at tilbringe fredag aften sammen med DM-finalen i herrehåndbold (Jydernes national sport). Lørdagen skal fordrives med hospitalsbesøg og Eurovision-finalen. Et så tilpas gakket show har potentiale for at lede tankerne væk fra Intensiv, ventetid og en kommende afsked, i hvertfald for et par timer. To sæt sengetøj ville gi’ et øjebliks materialistisk lykke og måske et symbolsk håb om en lidt mere lyserød fremtid. Det kan næsten kun blive bedre. God weekend, Emily

 232. Fredag aften er jeg alene hjemme og skal hygge med dameblade og guf!
  Lørdags står den på meget sød ung dames konfirmation.

 233. I morgen har kæresten fødselsdag og på søndag får vi et vennepar på besøg med baby:-)

 234. Min weekend er allerede startet, med halsbetændelse og bachelor skrivning!
  Men bare rolig imorgen bliver den endnu mere fantastisk!
  Hovedrengøring og havepyntning, FOR på søndag sker det!
  Svigerfamilien kommer, og dennes søster og mand!
  Når de så engang er taget hjem skal jeg sidde og nyde mit nye teaktræs spisebord med mere bachelor!
  Er der for ude i fyldt weekend, hvor selvforkælendelsen ikke står først, men det kunne den komme til næste weekend, i nyt sengetøj og morgenmad (og ja ja mere bachelor) på sengen ;)

  Glædelig hyggelig weekend til jer alle sammen!

 235. I aften skal jeg fejre min bedste veninde, som fylder 25 år i dag. Men i morgen skal jeg dykke ned i eksamensskriveriet igen. Og det samme søndag faktisk. Der er pt ikke tid til meget sjov. Men mon ikke, der bliver tid til at se Eurovision? ;-) jeg ville ELSKE det lyserøde sengesæt. Det ville virkelig klæde mit lysegrå Hay sengetæppe!
  God weekend :-)

 236. Det er simpelthen for nysseligt det sengtøj! :D
  Jeg er hjemme på Sjælland i denne weekend, så den kommer til at bestå af en tur på sticks’n’sushi før biograftur med meget savnet veninde i aften :) I morgen står den på 60-års fødselsdagsbrunch i Vedbæk efterfulgt af reunion med gymnasiekammerater om aftenen, før turen går hjem til Aarhus på søndag. Tiden indimellem bliver tilbragt med min dejlige mor. Så der er lagt op til en herlig weekend :)
  God weekend og tak for en dejlig blog Emily!

 237. Weekenden står i børnernes tegn, plus lidt praktiske gøremål. I aften står den på Disney Sjov og slik med børnene, i morgen havelugning og cykeltur. Søndag skal der hygges med morgenbrød og avis, døtre skal køres til svømning og der skal løbes med nabo….. Plus alt muligt andet.
  God weekend
  Anne

 238. Min weekend kommer ikke til at føles så weekendagtig, da jeg er med i et stort teaterprojekt, der er ved at blive stablet på benene. Det bliver hårdt – men kreativt – arbejde med en masse passionerede mennesker. Vi kommer til at diskutere detaljer til langt ud på natten over tomme pizzaæsker og fyldte notesblokke – så det ville være dejligt at kunne drømme sig til smukt, lyserødt sengetøj med en indbygget følelse af barndom og bedsteforældre. Det lyder helt fantastisk!

  Og kærestetest – hvor er det dejligt for dig! Held og lykke med det. :-)

 239. Hvor er det bare fint. Jeg vil rigtig gerne deltage i konkurrencen (:

  I aften skal jeg ud og spise med en veninde, og resten af weekenden skal tilbringes hos mine forældre (:

  Du må have en god weekend.

 240. Åh hvor er det bare fint! Jeg skal slappe af med fredagsslik og en god bog i aften. Imorgen skal jeg øve lancier og finde gallasko, og søndag står den på en masse rengøring og afleveringer. Og måske en enkelt løbetur, hvis vejret er godt ;-)

 241. Jeg har mange dejlige planer for weekenden :)

  Skal spise sushi med min kæreste i aften, og så skal vi ud at have fredagsøl med nogle venner. I morgen eftermiddag skal jeg til fødselsdag med boller og kakao, og så skal jeg se Eurovision med min søster, hendes kæreste og min kæreste om aftenen. Søndag skal nok bruges på at læse lektier og være lidt fornuftig – og gå en lang tur hvis vejret er godt.

 242. Jeg skal da holde Eurovision aften sammen med verdens sødeste piger fra min gymnasie tid, det bliver fantastisk! :) Der er intet bedre end at være sammen med mine piger, det sker efterhånden alt for sjælendt eftersom vi er spredt ud i landet.

 243. Jeg skal til grillfest i aften som jeg trods vejret glæder mig meget til. Jeg elsker grillmad! Resten af weekenden står på arbejde og selvfølgelig fejring af mors dag på søndag ;-)

 244. Jeg skal STORNYDE, at jeg idag er gået på barsel – så mine to store piger skal forkæles m kage, opmærksomhed og hygge:)

 245. Imorgen står den på konfirmation i min kærestes familie, så vi skal hygge med dem hele dagen. Søndag trænger vi så nok til en dag på langs, hvor det ikke ville gøre noget, at sengetøjet holdt lidt fast på os :)

 246. Jeg skal være personal shopper for en veninde, der får meget let ondt i øjnene og derfor hverken kan gå i butikker eller kigge for længe på computerskærm! Godt netshopping er en af mine spidskompetencer!:)

 247. Ungerne og jeg er taget på besøg hos mine forældre, mens min bedre halvdel skal være vild og festendes. Vi må i stedet lege, drikke smoothies, bade læææænge i badekar, spise luksusburgere og se tegnefilm — og dufte til alle mormors krydderurter! :-)

 248. Min weekend står på eksamenslæsning, dog krydret med en hyggeaften lørdag hvor den står på melodi grand prix. Føler mig lidt som en på 80, men hey, jeg holder fanen højt på grand prix fronten :-)

 249. Lækker konkurrence! Min weekend kommer overvejende til at stå i eksamenslæsningens tegn, men får heldigvis også tid til en fødselsdagsfest og lidt hygge!

 250. Jeg skal læse til eksamen i forvaltningsret (aka. døden kombineret i ét fag!) så jeg kunne i hvert fald godt bruge noget dejligt sengetøj at putte i imens! :)

 251. Jeg skal bruge min weekend på eksamensforberedelser, hvilket uden tvivl vil give mig lyst til at snooze for alvor længe i mit nuværende (kedelige, hvide Ikea-)sengetøj. Dog skal jeg heldigvis først drikke et par øl med gode venner i aften, og for enden af weekenden venter der madklub med flere søde folk. God weekend til dig!

 252. Udover at gøre rent og samle op på alle de mange siders anatomi, jeg ikke har nået at læse i løbet af ugen (åh nej!), skal jeg mødes med en gymnasieven på Nyhavn og have en lille øl. Så lad os krydse fingre for, at vejret holder! :-)

 253. Det ser super lækkert ud! Det vil passe perfekt i stilen i vores nyrenoverede soveværelse. Jeg skal hygge med 3 af de skønneste veninder i Aarhus med finderskeepers hele lørdag. Søndag cykler jeg en tur hjem til mor og forkæler hende særligt meget på mors dag :-)

 254. Jeg elsker lækkert sengetøj, uanset om jeg har svært ved at komme ud af dynerne eller je :-)
  Hvad med at lave dig en gavl af MDF-plade og enten male eller sætte stof på. Det er billigt og en hyggelig DIY opgave. Jeg har selv i planerne at få lavet én og male den kobberfarvet (Flügger).
  Nå men min weekend bliver med at sy mig en jakke, bukser og hvis jeg når det, en kjole (store ambitioner ved det godt). Lørdag skal jeg på golfbanen mellem bygerne tror jeg. Søndag skal jeg lige hjem forbi min mor med en flot mors-dags buket og lidt hygge. Måske der bliver tid til at ligge lidt på sofaen efter en hård uge.

 255. Min kæreste og jeg skal til 30-års fødselsdag – udklædt som hyrdinden og skorstensfejeren (han er hyrdinden ;-) ). Det er samtidig også første gang Bettemanden skal passes, så det er spændende for både forældrene, Bettemanden og mormoderen, som skal passe ham! :-D

 256. Min weekend skal bestå af et besøg til min far, min mor på mors dag, en sleepover med min veninde og en hyggedag med en ny ven. Oh, og så selvfølgelig spise en masse is. Uh, hvor jeg elsker is.

 257. Fredagsbar, sove, køre forældre i lufthavnen, fødselsdag, sove længe – hos kæresten, hundeudstilling og hygge. Alt i alt en temmelig travl weekend inden igen igen begynder og jeg tæller ned til weekendtur med ham den dejlige :D

 258. Jeg sidder i skrivende stund i toget til København. Har i dag været til eksamensfremlæggelse i Odense, som gik helt efter planen! I weekenden kommer mine forældre fra Jylland for at fejre min 24-års fødselsdag!

 259. Uhh, det ser lækkert ud og matcher din kobbersengelampe så fint (som tilfældigvis også bor i mit soveværelse!). Min weekend byder på fødselsdagsfejring med mine to yndlingsdrenge.

 260. Jeg har været til festlig Kapsejlads i dag og i morgen venter endnu en fest! Krydser fingre for at vinde dejligt pænt sengetøj :-)

 261. Åh, det gad jeg godt vinde… Jeg er på vej i sommerhus med familien. Vesterhavet i regn og rusk kan forhåbentligt blive hyggeligt – og bøger er med i tasken, så det går nu nok <3

 262. Jeg skal slappe af og hygge med min kæreste, arbejde, holde Harry Potter maraton med en veninde, træne, forberede fremlæggelse til studiet, læse til mandag og spise hos svigerforældrene i denne weekend, så der er både positive og negative ting (her hentyder jeg til læsning og fremlæggelse ;-))

  Ps. Sikke en dejlig konkurrence på en grå fredag, hvor jeg skulle have været til kapsejlads!

 263. Weekenden står for mit vedkommende på masser af afslapning med gode blade/bøger, familiebesøg, sushi i morgen aften og måske tid til at være lidt kreativ med symaskinen søndag! En dejlig weekend er i sigte:-)

 264. Åh, jeg gad godt sove i det sengetøj! Ikke at jeg får meget søvn i weekenden.. Den står op eksamensopgave nr. 1 ud af 8…. :-O

  God weekend! :)

 265. Lørdag skal jeg have massage, træne, skrive på mit bachelorprohjekt og ud til mine forældre, hvor jeg skal være til søndag aften. Søndagen skal bruges på at hygge om min mor (mors dag) og min mormor, træne og skrive på bachelorprojekt :-) – Håber det kommer til at regne, så det er rigtigt indevejr :D

 266. Jeg skal arbejde, da jeg har ligget syg med maveinfluenza i halvanden uge og derfor er håbløst bagud! MEN når det er sagt, har jeg også en date med en sød fyr :)

 267. Jeg skal skrive projekt… Hele weekenden…
  Der er ca. 2 uger til aflevering af mit speciale, så jeg er kun hjemme for at sove – og til det ville det jo passe meget fint med ny sengetøj ;)

  /Anne

 268. Eksamenslæsning, puha! Biokemi er bare ikke spændende ligemeget hvordan man grejer det. Heldigvis kommer mine forældre og hiver mig ud at spise lørdag aften :-)

 269. Jeg skal på arbejde i weekenden, og derudover skal jeg bl.a. vaske sengetøj faktisk. Nyvasket sengetøj er noget af det bedste, jeg ved! Af samme grund stryger jeg det heller ikke. Eller det er så også, fordi jeg er doven og hverken ejer strygejern eller -bræt og konsekvent undgår at købe tøj, der skal stryges… God weekend :)

 270. I weekenden skal jeg først undervise, så fiske med min kæreste (-eller jeg skal måske mest drikke kaffe og heppe) og senere se film med mine søskende. Søndag står på gåtur med ham kæresten og nogle venner med en sød baby. Hvis der er en ledig time eller to skal jeg transskribere nogle interviews til mit speciale – det bør jeg nok! Alt i alt ganske okay. God lyserød weekend til dig og dine ;)

 271. Min weekend står på Brunch med nogle skønne damer, og en spændende beslutning der skal tages.. yaiks!

 272. Nøj, hvor er det bare pænt! Det ville klæde min seng helt enormt godt! :)
  Jeg har en skøn, afslappende weekend i sigte – god mad og hygge i aften, have-dag imorgen (og lidt grandprix ;)), og så slutter jeg af med at forkæle min mor i stor stil på søndag. Det har hun fortjent :)

 273. Jeg skal have gang i den helt store oprydning i weekenden, og mon ikke også der bliver tid til at se melodi grand prix :)

 274. Nu skal jeg så ikke lave andet end at krydse fingre for, jeg bliver den heldige vinder… Havde ellers en masse gode ting og hyggelige venindedates på programmet :)

 275. Jeg skal spise og hygge med nogle veninder på Greasy Spoon i Studiestræde i aften , og i morgen står den på glimmer og glitter i selskab med Basim, skæggede damemænd og andre underholdende elementer til Melodi Grand Prix. Søndag skal bruges under dynen med gode serier, og mon ikke et nyt sæt sengetøj ville gøre det endnu rarere :)

 276. Skøn konkurrence!

  I aften skal jeg med to af mine bedste veninder ud og spise lækker sushi på Sticks’n’sushi.. Det bliver skønt!

  I morgen skal jeg ud og se en af ovennævnte veninders kæreste spille fodbold og efterfølgende til noget så kedeligt som et bestyrelsesmøde i andelsforeningen! Er netop blevet valgt ind – til min første bestyrelsespost nogen sinde, så er ret spændt på hvor meget arbejde det egentlig indebærer..
  Og lørdag aften står vist bare på hygge med vores søde naboer..

  Søndag skal jeg slappe af i mit gravide korpus, så sikkert bare ligge på sofaen og dangdere den :-)

 277. Det sengetøj ville jeg sørme gerne eje! Ser super lækkert ud. Jeg skal være sammen med en veninde fredag, og lørdag står den på en omgang fitness og om aftenen melodi grand prix med familien. Derudover skal mors dag fejres på søndag. :)

 278. Min weekend byder på hygge med kæreste og svigerfamilien idag. Imorgen står den på den årlige firma fest i Netto med intet mindre end hawaii tema og optræden af Nik og jay, jo jo ;-) – så jeg ser frem til en voldsom omgang tømmermænd på søndag (som ville have elsket at ligge i sådan noget lækkert sengetøj ;-) ) Min kære mor skal selvfølgelig også have en sød tanke med på vejen på søndag :-)
  God weekend til alle :-)

 279. Min weekend bliver desværre ret begivenhedsløs. Jeg skal skive det sidste på min bachelor, som skal afleveres om en uge. 45 siders jura – så bliver rettearbejdet vist ikke bedre…
  Heldigvis er min søde kæreste også hjemme, så mon ikke han hygger om mig? Det plejer han at være sød til, når jeg har ondt af mig selv

 280. Jeg skal forberede de sidste ting, så jeg kan flytte ind i min nye lejlighed, hvor dette sengetøj ville passe perfekt ind :-)

 281. Orh, jeg ville blive glad for luksus sengetøj.

  Jeg skal bruge weekenden på at skrive mit speciale! Glæder mig til at kunne sove med ro i hjertet igen, om et par uger.

  God weekend til dig, Emily :)

 282. Min weekend bliver en blanding af topnederen og superfed. Jeg skal læse til eksamen – det er jo aldrig særlig sjovt. Men lørdag aften skal jeg lige et smut ud i B&W hallerne og se melodi grand prix finalen. Og jeg eeeeelsker altså grand prix (og tør godt at stå ved det!) Tror jeg vil invitere min kæreste på en gang sushi inden vi skal derud.

  Søndag står den atter på læsning…

 283. Jeg skulle skrive afsluttende eksamen meeen jeg har fået lov til at hjælpe med at stille op til medhjælperfesten for sidste års medhjælpere til Skanderborgfestivallen, og på den måde tjene til en billet til dette års (ellers total udsolgte) festival. Jeg retfærdiggør det som en fremtidsinvestering!

 284. I denne weekend, ligesom de sidste mange weekender (i 2 måneder) skal jeg bruge på at gøre de sidste deltaljer færdige i min nye lejlighed.

  Jeg er lige flyttet en i min nye lejlighed i NV. Min far og jeg har lavet den fuldstædig om, eftersom jeg købte den af en gammel mand. Den er blevet så flot!
  Jeg flyttede ind i lejligheden i lørdags og har sovet der ligesiden – men problemet er bare at det sengetøj jeg har nu, er utrolig varmt! jeg kan love dig for jeg nogen gange vågner op, hvor jeg virkelig sveder!! :-D så det kunne være så fedt med et lækkert sengetøj fra HAY og så passer farvene bare utrolig godt til mit nye hjem! (-:
  Efter vi har lavet de sidste deltaljer lørdag, har jeg inviteret min mor og far på mad og så skal vi bare hygge med at se Basim vinde melodi granprix :-) Go DK!

  God weekend til dig!

 285. Det er simplethen så vigtigt at have noget godt at sove i!!
  Jeg skal skrive en trilliard siders bacheloropgave, holde fødselsdag for min veninde, forhåbentlig danse lidt og strikke en masse :-) God weekend!

 286. Jeg skal slå 10.000 m2 græs og ellers bare forsætte på evighedsprojektet med at sætte vores gamle gård i stand. OMG, jeg ville dø for det der sengesæt. Please hjælp mig med at bringe lidt lyserødt ind i det voldsomt maskuline møbel-miljø jeg er flyttet ind i hernede. Jeg trænger til noget der får mig til at blive et par ekstra timer i sengen!

 287. Ej hvor er det fint! Jeg er ligesom dig helt besat af pink, og det er min absolutte yndlingsfarve! (Hvis du er mean girls fan havde de 10 års jubilæum onsdag d. 30. april – “on wednesday we wear pink” – du skulle have set mit outfit, haha – pink all over, selv på læberne og undertøjet) Men tilbage til spørgsmålet; min weekend bliver ikke super interessant. Jeg skal arbejde begge i dag i 8 timer på mit opvaskerjob, ikke ligefrem et hit, så det ville da være den fedeste opmuntring, hvis jeg vandt. I aften skal jeg heldigvis hygge med en veninde og en omgang ben&jerrys – nogle gange må man heldigvis godt synde.
  Hav en dejlig fredag og god weekend! Kh Clara

 288. Altså, jeg skal egentligt bare arbejde.. Så et lækkert sæt sengetøj til at putte med, i de resterende timer der er i min weekend udover arbejde, villle være rigtig rigtig dejligt (og så passer sengetøjet også til mit lyserøde sæt nattøj, jeg købte i går) :D. God weekend, Emily!

 289. Min weekend består af lidt regnskab, læsning til lektion i skatteret, afslapning efter en lang uge og så tror jeg at jeg vil bage en lækker kage :-)

 290. Jeg skal arbejde hele weekenden, så det ville være rart med noget lækkert sengetøj til når jeg kommer hjem :)

 291. Jeg skal skrive eksamensopgave hele weekende og bekæmpe migræne på samme tid, så et pænt sæt sengetøj ville virkelig gøre det hellere meget sjovere:)

 292. Vi skal til FRBdage og måske forbi loppemarked i Blågårdsgade eller Bondens Marked på Vesterbro. Håber, vejret bliver bedre end de seneste par dage.

 293. Min weekend kommer til at bestå af hygge med familien, Melodi Grand Prix:-), læse “Bridget Jones: Vild med ham” færdig – kan anbefales! Hele søndagen til bagagerumssalg – regner med at bruge overskuddet til et par nye sjove indkøb. ER helt sikkert træt søndag aften – så nyt sengetøj kunne være skønt. Tak for en inspirerende blog.

 294. Jeg skal have en vaske ægte kæreste weekend, med hjemmelavet brunch og fingrefletteri mens vi går lange ture (så sødt at det er lige til at brække sig over ;) ), og hvad ville så være bedre end åndssvagt behageligt sengetøj? intet vel? ;-)

 295. Jeg skal ordne i min nye lejlighed, som jeg skal flytte ind i på onsdag. Det kunne være dejligt med noget lækkert nyt sengetøj til det nye sted.

 296. Jeg skal bare råhygge med min dejlige kæreste, som jeg har set alt alt for lidt til pga. rejse, arbejdsweekender og aftaler. Det bliver så skønt! Brunch, biograftur og burger…-ja tak! :)

 297. Weekenden står på eksamenslæsning for mit vedkommende. Den velfortjente sommerferie må gerne byde på laaange morgener under lækkert sengetøj :-)

 298. Så fint sengetøj – det kunne være skønt at få ind i lejligheden:)
  Jeg har som så mange andre en date med Robbie Williams i Boxen i Herning i morgen;)
  Inden koncerten, skal jeg ud at spise og hygge med min kæreste og 3 gode venner.
  Skøn weekend..

 299. Jeg skal på arbejde om lørdagen, og lørdag aften skal jeg da se Melodi Grand Prix med hele familien ;-) Søndag skal jeg forhåbentlig bare slappe af og lave ingenting!

 300. Jeg skal holde filmaften med mine bedste veninder, hvor det kunne have været lækkert med sådan et sæt sengetøj, derefter skal vi holde kæmpe surprisefødselsdag for den ene af dem og bare feste og hygge med venner resten af weekenden ;)

 301. Jeg skal til kusine brunch, ud og spise hos en veninde og lave min eksamens opgave færdig (:

 302. Min weekend og start på en uges ferie!;) skal skydes i gang med et 6 times spinning event (av min mås) Og så skal min kære moder forkæles. Og søsteren min skal overrasket med fødselsdags fejring:) nå ja, vigtigst af alt har jeg tænkt mig at æde en masse! (Diet starts monday;))

 303. Jeg skal se Melodi Grand Prix med min veninde, og forhåbentlig skal vi ud og drikke gode drinks i byen bagefter :)

 304. Ih, det er pænt.
  Jeg skal dække Eurovision Song Contest for JP, så der bliver absolut ingen lange, bløde morgener til mig i denne weekend. Men masser af sjove, skæve personligheder, regnbuer og sene deadlines.

  Krydser fingre for sengetøjet, så jeg kan muffe i det, når jeg på et senere tidspunkt får weekend.

 305. Jeg har fået fornøjelsen af en søsterweekend i skønne London! Min søster venter barn nr 2, så der skal hygges, snakkes og shoppe for alle pengene inden baby kommer:-)
  PS… Er vildt med det sengetøj, har luret på det fra første gang du lagde billeder op på siden! God weekend:-)

 306. Jeg får besøg af en jysk veninde fra min efterskole tid, og så skal jeg ellers vise hende storbyen med shopping, bytur og hvad vi ellers lige får lyst til.

 307. DÉT sengetøj vil jeg meeget gerne vinde – det er jo alt for tøset på en skønne måde! ☺️

 308. Hej Emily.

  Jeg går på uni, så hele min weekend står på stress, kaffe og eksamensskrivning. Og så lidt mere stress oveni. Men man skal jo igennem det. Ville dog ikke have noget imod at kunne sove i så fint sengetøj imellem de stressede dage :) Håber din weekend bliver dejlig!

 309. Min weekend ligner ret meget resten af min uge, jeg skal nemlig arbejde – på Eurovision Island til det store finale show! (okay, så jeg sørger for at pressen ikke bliver dehydreret, men man er vel stadig lidt med alligevel?)
  Og søndag skal bruges på langs – mine ben har stået op ALT for meget denne uge og trænger desperat til en pause og hvor ville det være skønt at kombinerer med dejligt nyt sengetøj! :)

 310. Jeg skal fra netop kl. NU have intensiv mor/døtre tid med mine piger på 7 og 1 år, da faren er på herre-tur til London indtil mandag. Jeg skal dog ikke sove i lækker hotelseng, men hvem går den bedste weekend i møde af ham eller mig? Mig da!!(Også selvom at netop søvn bliver mangelfuld hos mig i denne weekend, that I know;-).

 311. Jeg får en rigtig dejlig weekend! Lørdag skal min kæreste og jeg med min farfar og morfar på vores ugentlige brunch-tur i Salling. Søndag skal jeg først med min søster til finderskeepers i Aarhus, og så laver jeg og mine 3 søskende lækker mad til vores mor om aftenen :)

  Så alt i alt en rigtig hyggelig weekend!

 312. Ja jeg må i Ikea selv for min Mand dumpede Kærste-testen i Ikea. Men da han bliver hjemme og laver et Orangeri til mig, tager jeg gladeligt i Ikea alene og hygger mig – isært i st. etagen for starinlys og lanterner kan man ikke få nok af. God Weekend.
  Mvh. Gitte

 313. Jeg har glædet mig til denne weekend meget længe, hvor der skal skråles med på melodigrandprix-hits og stemmes på de nye hits med søde venner :-)

 314. Ih, hvor er det noget fint sengetøj! Min weekend skal stå i eksamenslæsningens tegn – åh den kære eksamenstid! Det bliver dog heldigvis kort afbrudt af brunch med en savnet veninde, på søndag! :)

 315. Uhhhhh hvor ser det dog lækkert ud :)

  Mine weekendplaner består af, at gøre hele huset rent, sætte nogle hylder op.
  Og sidst men ikke mindst, være sammen med mine børn, vi skal på legepladsen søndag og ud og spille basket hvis vejret er til det :) Go weekend

 316. Min weekend skal bruges på opgaveskrivning i selskab med min dyne, så der ville det fine sengesæt uden tvivl have pyntet! :)

 317. Det bliver en skøn weekend, hele dagen imorgen skal jeg have kusine hygge med mine to kusiner, min søster og vores børn, det er en længe ventet dag i kalenderen. Nu har jeg ikke set min ene kusines søn, siden han var et par uger gammel og nu er han 4,5 måneder gammel, som tiden går.
  Søndag skal manden og jeg i biografen og se En jeg elsker, og bagefter skal vi mødes med mine forældre og vores piger i tivoli friheden, så en dejlig weekend :D

 318. Jeg starter weekenden ud med at ligge på sofaen med aaaaalt for meget bland-selv-slik og tv. Lørdagaften står den på spisning med gode venner til Melodi grand prix (well ofcourse) og masser af vin og hygge. Søndag sluttes af med brunch med verdens bedste søster. Alt dette = perfekt weekend i mine øjne :)

 319. Forberede undervisning – hvilket faktisk er rigtig godt, for det er et nyt vikariat, jeg har fået efter endt barsel:-)

 320. Først og fremmest en skøn blog at læse. Dernæst smuk taske du har designet, som jeg selvfølgelig har stemt på! Min weekend bliver skøn med 50 års fødselsdagsfest lørdag med 80’er tema og udklædning! Søndag mors dag og hygge med brunch og familie. Elsker lyserødt og er sikker på at jeg ville få de bedste drømme i det smukke sæt sengetøj. God weekend… :-)

 321. I aften har jeg vagt på min seje arbejdsplads (en bar), så der hænger jeg ud fra 23 – 5.
  Lørdag formiddag skal jeg gå model til modeshow på Frederiksberg Rådhus for nogle butikker på Gl. Kongevej. Om aftenen tager jeg i byen med min søde veninde og hendes kusine.
  Og søndag holder vi familiemiddag hos min søster og fejrer mors dag.

  God weekend! x

 322. I weekenden skal jeg skrive en opgave færdig og begynde på en ny, men der bliver heldigvis også tid til MGP med gode venner, rødvin og bland selv-slik :-)

 323. Jeg skal til den årlige Eurovision fest med mine veninder, og hold op hvor jeg glæder mig. :-)

 324. Det ser vidunderligt ud ♥

  Denne weekend er egentlig ret booket op. I morgen skal jeg en tur ind at kigge efter en kjole til minis barnedåb (helt alene!) og naturligvis se Eurovision :-)

  Søndag stater med lidt god morgenmad og så står den på mors dagd frokost med hele min familie hos mine forældre

 325. Min weekend står på eksamenslæsning da jeg har en vigtig en på mandag. Puha det bliver en nervepirrende omgang!

 326. Elsker blødt sengetøj a la bedsteforældre. Krydser fingre for at kunne putte mig ind i dette
  /Linn

 327. Jeg skal tilbringe min weekend med min skønne nevø, Albert, på 1,5 år – således kan Alberts mor og far få tid til at gøre noget helt særligt og jeg kan få uundværlig kvali’tid med det mit ynglingsbarn. Det er da en win-win-situation ;-) Desuden skal jeg i biografen med en sød veninde – og jeg glæder mig.

 328. Ej! Sikke pæne de er! :D
  Jeg skal self forkæle min dejlige mor hele weekenden med alt det bedste hun fortjener! Både lave kage(er) til hende, og forkæle hende ekstra med bloster og gave på mors dagen! Hvis jeg kunne vinde dette pæne sengetøj, ville jeg forære det til mine forældre. De har snart sølvbryllup! :)
  Håber at du også har en god mulighed for at kunne forkæle og være sammen med din mor denne weekend ellers bare søndagen! ;)
  Knus Rana

 329. Åååh, det sengetøj gider jeg herre gerne springe ind under!
  Min dag i dag har stået på brunch med to dejlige damer, en tur i FitnessWorld (hvor kvinden på løbebåndet ved siden af svedte PÅ mig. Æhm. Som hvis jeg ikke havde nok i mit eget..) og nu ren afslapning.
  I morgen ringer vækkeuret kl. 5, og arbejdet som sygeplejerske kalder. Derefter 3 retters middag og Melodi Grand Prix med 6 søde og pæne damer.
  Dynerne kalder tidligt for mit vedkommende (her kunne det jo være rart, at det var iført lyserøde sengeklæder..)
  Arbejde igen søndag og så derefter hjem til mine forældre, kramme den sødeste mor (og far! – men nu er det jo mors dag) og spise kæmpe god mad.
  Ah, hvor jeg egentligt glæder mig til det hele!

  God weekend til dig (:

 330. Jeg skal til en kær venindes fødselsdagsfest i morgen og ellers så står den bare på eksamenslæsning. Ikke noget vildt og voldsomt, men på trods af det, så tror jeg faktisk, at det bliver en virkelig rar weekend :)

 331. Jeg skal have rettet opgaver, lavet elevplaner, rettet tyske stile, vasket tøj, lagt bukser op (vi skal til bryllup næste lørdag) have forberedt overraskelse til brylluppet og måske have slået græs (hvis det ikke regner for meget). Jeg håber, at jeg når det hele ;-)

 332. Endelig hjem til DK og se min kæreste i morgen! Hygge med kæreste og venner og se MGP og synde den for vildt. HELE weekenden. Og så tilbage til job i Norge på mandag. Åh glæder mig så meget til denne weekeend!

 333. Hvor er det smukt og lækkert sengetøj! Dét og min søde mand gad jeg godt have liggende i min seng i weekenden. Men min lille dreng på 1 år er syg, så det skal weekenden gå med. Alle aftaler er aflyst, nu skal der bare krammes og trøstes.

 334. Sikke fint sengetøj, det ville helt bestemt pifte min kedelige hvide ikea-seng op.

  Min weekend skal bruges på fødselsdag og eksamensskrivning.

 335. Jeg skal bruge det meste af lørdagen på at læse en masse om farmakologi, sådan at jeg med god samvittighed kan fejre min venindes fødselsdag med en glas vin om aftenen. Søndag skal jeg ud og spise pommes fritter med den samme veninde, og senere tilbage på læsesalen og læse mere farmakologi.
  En god balance mellem eksamenslæsning og hygge synes jeg.
  Og god weekend til dig :-)

 336. I dag har jeg brugt på at spinne med en veninde, og så røg der lige nye glas med hjem fra Bahne bagefter, ups…
  I morgen vil jeg fortsætte på mit maleri, gå en lang tur med mine to tæppetissere og endnu en spinning time.
  Søndag vil jeg bruge på at forkæle min skønne mor og bare hygge om hende <3

  – Afslapnings og hygge weekend!

 337. Min weekend står på loppemarked, rengøring og tøjvask, lidt arbejde og en biotur i godt selskab :-)

 338. Jeg skal fejre min mors fødselsdag og mødes med en veninde til en kop te i weekenden. Udelukkende rare planer :)

 339. Blandet godis! Lørdag arbejdsdag i gården (Gaaab) søndag skal jeg se min søsters lille nyfødte søn…og Mad Men! :-)

 340. Der er intet som dejligt sengetøj! Det er ikke noget jeg har smidt mange penge efter nogensinde, men det her lyder til at være værd at hoppe i!
  Min weekend står på arbejde i morgen. Jeg er studerende, så lidt penge til sommerferie vil jeg gerne tjene. Og søndag står den på hotdogs og møde med min læsemakker. God weekend til dig/jer (pøj pøj med “Ikea-testen”) ;)

 341. Min weekend står på eksamenslæsning, arbejde og besøg af familie langvejsfra. Så en godt kompakt weekend her ;)

 342. Jamen, denne weekend står på; træning, Eurovision, rengøring og ikke mindst Dirch Passer Festival på Frederiksberg på søndag ( håber vejret holder ) – så måske man kan få luftet Emily tasken ??
  Knus

 343. Jeg skal spise brunch med 2 af mine veninder ♡
  Søndag skal jeg gøre rent og så besøge min mor og svigermor med blomster :-)
  God weekend til dig :-D

 344. Spille tennis, spise frokost med bror, prøve ‘stand up paddling’ og se veninder :-)

 345. Min weekend står på afleveringer, da alle mine lærere, her i slutningen af skoleåret, fandt ud af at de liiiige manglede et par elevtimer eller 10 for at opfylde kravet til 2g… Og så skal jeg hygge med MGP og sushi sammen med et par veninder imorgen :-)
  God weekend!

 346. Hold da op, der er mange kommentarer allerede!
  Min weekend bliver rimeligt flad – er småsyg, men starter dagen i morgen med arbejde fra 10-17, kommer hjem, og så skal jeg lave en synopsis, som skal afleveres mandag. Så det går søndag også med.
  Så jeg holder weekend på mandag! Og skal sandsynligvis bare flade ud i sengen med Netflix og glæde mig til at starte nyt job tirsdag.
  Aldrig havde man troet, at man skulle glæde sig sådan til en mandag!

 347. Jeg er så heldig at jeg skal tilbringe weekenden med gode venner i Madrid – med tapas og vin, vil derfor drømme om dette lækre sæt mens jeg sidder og slumrer i flyet på vej derned

 348. Nøøøøj, det sengetøj altså!
  I morgen skal jeg prøve at tage mig sammen til at stå tidligt op, da jeg SKAL starte på eksamenslæsning. Dog er et par glas vin her til aften liiiidt for fristende. Senere skal jeg passe min skønne niece på 2 år. På søndag skal jeg arbejde fra 8-19 (gaaaab!), og derefter forbi mine forældre med en gave til min mor. Det er jo mors dag, og derfor oplagt lige at huske på at få sagt, hvor meget jeg holder af hende :)

 349. 1. årsprojekt, 1. årsprojekt, 1. årsprojekt, konfirmation, 1. årsprojekt og 1. årsprojekt.

  Optursweekend…

 350. Jeg skal tilbringe min weekend i Jylland. Først skal jeg besøge min kæreste i Aarhus – Så til familefødselsdag og weekenden sluttes af med Tina Dickow koncert i Aalborg :-)

  God weekend :-)

 351. Kan se frem til eksamenslæsning, eksamenslæsning og måske lidt mere eksamenslæsning – det bliver en fest uden lige med kaffe i lange baner, blødt tøj og måske en enkelt kanelsnurre eller to :)

 352. Min weekend skal bruges sammen med nogle af de aller dejligste mennesker i mit liv. Bare fordi man skal gives sig selv lov til ikke at lave kedelige ting engang imellem <3

 353. Weekendns program(med forbehold for ændringer!): Morgentræning kl meget tidligt lørdag morgen – herefter tre timer på job i hjertet af Aalborg. Direkte herfra kurs mod Fyn til årets brag af en firmafest.Yeeeesh – ingen Melodi Grand Prix her…..feste hele natten og herefter til konfirmation fra søndag formiddag i Århus indre by.
  Så det blir en omgang “en-stor-del-af-DK-rundt” i denne weekend. Med fest på.
  Vinder jeg ovenpå DEN indsats, skal min lille Crille-Bille have sengetøjet, så hun kan sove som en prinsesse.
  God weekend fra Nordjylland.

 354. Vi skal til bryllup lørdag, og til fødselsdag søndag. Krydser fingre for at det lækre sengetøj ender hjemme hos mig.

 355. I morgen skal spise frokost og til Finders Keepers i Århus med mine søde forældre.
  God weekend!

 356. Uf! Jeg skal bruge hele min weekend på at skrive eksamen. Den skal afleveres på mandag, og jeg har travlt! I morgen står den på lummer madpakke på Den Sorte Diamant og en masse didaktiask og pædagogisk teori og analyse, søndag håber jeg, at der kun skal korrekturlæses og finpudses. Og så skal jeg faktisk noget ret fantastisk, jeg skal nemlig se min veninde for sidste gang inden hun bliver mor. Hun er, som den første i min tætte vennekreds gravid, og har termin på onsdag. Det synes jeg er ret fantastisk.
  Ud over det skal jeg faktisk et smut i Jysk, for jeg har set at de har tilbud på dyner, og eftersom min kæreste og jeg er træt af vores dobbeltdyne, vil vi have to almindelige – det kunne faktisk ikke passe bedre at deltage i en lækker konkurrence som denne! Hvem drømmer ikke om lyserøde sengetøj man kan slumre i til langt hen ad formiddagen en forårssøndag? :-) god weekend!

 357. I weekenden skal jeg noget så kedeligt som skrive projekt på universitetet, som skal afleveres her om små 2 uger. Søndag er min plan at lave brunch til min søde mor, og om aftenen skal vi spise nede hos mine bedsteforældre og fejre mor og mormor :-)

 358. Mine weekend-planer indeholder bland-selv-slik, en stak gode bøger og min dyne. Har haft en hård uge, og trænger til at slappe af og forkæle mig selv. Så nyt sengetøj ville jo være perfekt :)

 359. Nøøj hvor er det fint og prinsesseagtigt! Det gad jeg godt sove i! Min weekend kommer til at stå på en enorm oplevelse, jeg skal nemlig heppe på Basim til den store finale i København lørdag:)

 360. Jamen vores weekend skal bruges på børnefødselsdag, bagning, tilberedning af god mad og søndag måske en overraskelse….

 361. Lørdag står den på nonfirmation med en lille forsamling, og så søndag står den nok på lektier til næste uge :(

  Det er en rolig weekend, lige som jeg kan lide det. :O)

  God weekend du ønskes. :)

 362. I aften står den på afslapning og monolog-øvning. Jeg skal tidligt op imorgen for at bage(!), inden jeg tager til dramakursus, da jeg skal optræde på tirsdag :)
  Imorgen aften holder jeg min 18 års fødselsdag for en masse skønne venner, så søndag står på rengøring, afslapning og lidt mere drama-øvning. Det ville da være skønt at kunne hoppe i sådan et lyserødt sæt når weekenden er omme! :)

  God weekend!

 363. Imorgen skal jeg arbejde fra 7-16 og 17.30 går turen mod forum Horsens og firma fest… Søndag skal min nevø og nieces konfirmation fejres… Jeg glæder mig allerede til næste weekend som uden tvivl skal indeholde en del mere søvn! ;-)

 364. I dag har dagen stået på 4,5 times skole og efterfølgende et 8 timers førstehjælpskursus – som jeg heldigvis bestod! Nu hygges der på sofaen. I morgen står dagen på en tur i fitness og et smut på arbejde, og så skal der selvfølgelig ses Eurovision i morgen aften! Søndag skal der hygges med brunch med to søde veninder inden vi kaster os over den sidste aflevering i 2g!
  Så alt i alt en helt fin weekend, men nyt, lækkert og sidst min ikke mindst lyserødt sengetøj vil da være prikken over i’et ;)

  1. Glemte da helt at søndag også skal stå på at forkæle min dejlige mor, hvilket betyder gaver og en tur til Århus for at spise lidt lækkert. Der smutter vi da også lige forbi min søsters måske nye lejlighed :)

 365. Jeg skal holde dejlig og rolig weekend med min lille familie, midt i eksamensskrivning.

 366. Min weekend skal bruges på ren afslapning i aften, læsning i morgen og måske et lille glas vin og ti øl lørdag aften. Søndag skal jeg sove i hundrede år – dog i mit Ikea-sengetøj :-)

 367. Jeg skal sove længe i min Auping seng (min er sort, og kostede mange penge, men er dem alle værd). Så skal jeg op og en tur i hundeskov, hvor der er en forhindrings bane -glæder mig! Derudover håber jeg vejret bliver til have arbejde. Altså ikke så mange planer, hvilket er mine yndlings weekender.

 368. Det ser og lyder super lækkert!

  I aften skal jeg hygge med en veninde, måske det bliver til et par drinks?
  Lørdag står den på arbejde og derefter min kærestes fars fødselsdag hvor vi skal have god mad og vin :-)
  Søndag skal jeg hygge om min mor, da det jo er mors dag

  God weekend til dig

 369. Rengøring og vasketøj skal først overståes og så venner til aftensmad lørdag aften

 370. Min weekend er startet ud på bedste vis, nemlig med kapsejlads i uniparken i Århus. Det er seriøst årest fest – regn eller ej!! Resten af weekenden står på eksamenslæsning – you have to study hard to party hard(er) ;)

 371. Weekend er startet med lækker 3-retters menu på restaurant med min kæreste, så mountain bike i morgen med samme prægtige mandfolk og så oprydning i vores nye hjem både lørdag og søndag.

 372. Weekenden er tæt pakket med skønne aftaler. Lørdag står jeg for et arrangement med en masse skønne bloggerdamer og skal derefter videre og feste til polterabend for nogle gode venner :) Søndag er der Finders Keepers og svigerforældrevisit.

  Pyh blev helt forpustet blot ved at skrive det :) Krydser fingre for at det bliver mig (og kæresten) der skal sove i det ualmindeligt flotte sengetøj!

  /Lou

 373. Ej, er ved at flytte i egen lejlighed – ville elske at få noget lækkert at sove i )

  I morgen skal mor vækkes med morgenmad. Søndag er vi nemlig ikke hjemme, så overrasker hende i morgen :) Hun er altid så god til at søger for vi har det godt og ikke mangler noget!
  Søndag er det farmors tur!

 374. Hvor LÆKKERT sengetøj – gad godt eje :-) Hygger her fredag aften med musik og bloglæseri. I morgen skal jeg ud og ose på loppemarkeder, hvis solen skinner lidt mellem bygerne. Og så ud at spise om aftenen. Søndag står den på venindebrunch og bagefter skal jeg ud og danse argentinsk tango… ÆÆÆLSKER weekend!

 375. årh jeg skal nærmest ikke holde weekend, da jeg er i fuld gang med mit afgangsprojekt fra Kolding designskole og skal til eksamen om tre uger, så den står på intensiv møbelsamling (Dog ikke Ikea møbler) men egne designs :D og så holder jeg self fri i morgen for at se melodi grand prix sammen med min kære mor!

 376. Min weekend består af bachelor skrivning, bachelor skrivning og lidt mere bachelor skrivning! Der kommer muligvis til at snige sig lidt melodi grandprix ind, men det er ikke meget liv man har i sådan en periode, så et dejligt sengesæt ville være lykken til efter den her pressede periode! :)

 377. Jeg skal ned til min kære familie og så står den på hygge, og ellers er der arbejde på søndag forude :)

 378. Jeg skal forkæle mig selv på mors dag og forkæle svigermor. Håber min egen kan vente lidt uden at blive fornærmet :)

 379. Min weekend skal desværre bruges på kedelige ting som arbejde og eksamenslæsning! Kan dog “heldigvis” se ved at skimme kommentarfeltet, at jeg er langt fra den eneste ;)

 380. Min weekend står på min mors 49 års fødselsdag, hvor jeg hat været i gang hele dagen med og lave både jordbær tærte fordi min lillesøster elsker jordbær og en lækker Othello lagkage. Lørdag kommer der gæster til kage og grill senere. Perfekt weekend i mine øjne :)

 381. Weekenden skal gå med at give en bordplade olie. Min kæreste og jeg nok lige kigge ind i København, der er gejlet op til grand prix! Ellers bliver det vigtigste at slappe af og bage boller, for denne weekend er den første i lang tid uden aftaler – tiltrængt :-)

 382. Jeg skal træne, træne og træne til et stort crossfit stævne afholdt over 3 dage i Ballerup i næste weekend. Så et nyt sæt sengetøj vil være så lækkert når jeg skal sove ud efter den oplevelse :)

 383. Min weekend (hvis man kan kalde den det) består i denne omgang af en 9 timers arbejdsdag hos Irma (nogen skal jo gøre det ;), dog i selskab med gode kolleger! Søndagen byder på hygge i dynerne (er selv en sucker for lækkert dynebetræk!) og måske en gåtur i regnvejr!
  (Kan forresten både føle og lugte min mormors sengetøj fra dengang jeg sov hos hende :)

 384. Det er jo det yndigste sengetøj man kan forestille sig..Mon ikke man svæver på lyserøde skyer når man putter med det om sig??..;)
  Står for at skulle flytte i slutningen af måneden, så denne weekend, som de efterfølgende også, kommer til at gå med at sortere ud i skabe og skuffer, og få stillet de ting fra som ikke skal med videre, men som går til genbrug..Der er en del tror jeg..Men, heldigvis kan andre så få glæde af det..;)

 385. Jeg er flyttet ind på mit arbejde denne we og skal være sammen med fire dejlige børn fra fredag eftermiddag til mandag morgen. Den kommer til at stå på film hygge motion og grand prix. På mandag ville jeg elske at sove i lyserødt sengetøj i 10 timer. Mindst!

 386. Lørdag hedder studieforberedelse med en hel del læsning i bl.a. anatomi/fysiologi (sygeplejestuderende). Derudover står den lidt rengøring og så skal der bages “chokoladeballade” kage og laves rabarberkompot. Hvis jeg så er rigtig god, får jeg klemt en løbetur ind søndag formiddag inden den står på kagespisning med en dejlig folkeskoleveninde. :)

 387. Weekenden står på fødselsdagsfejring af kæresten og lidt havearbejde i vores nye hus… Så håber på bedre vejr :-)

 388. Min weekend skal bruges i hyggeligt sommerhus med de aller sødeste venner og veninder, god mad, afslapning, og måske en flaske vin eller to <3

  God weekend til dig også !

 389. Har faktisk bare en stille, rar og velfortjent afslappende weekend! Iaften står den på film, nyvasket (ikke særlig blødt) sengetøj, mig-tid og tidligt i seng.. Skype med kæreste, besøge veninde, læse, på loppemarked samt spise brunch fordelt hen over lørdag og søndag – lige til at holde ud! Nyt, blødt, lyserødt, kært sengetøj ville være vældigt kærkomment! God weekend :-)

 390. Nøj noget lækkert sengetøj!! Jeg skal arbejde det meste af dagen imorgen og derefter til min fars fødselsdag. Søndag fødselsdagsbrunch hos en veninde :)
  Julie

 391. Ja jeg får nok ikke lov til at sove længe med en datter på 9 mdr, men hun vil nok gerne med ind og hygge i mors og fars seng i morgen tidlig :) Det er de eneste planer jeg har indtil videre.

 392. Jeg drukner i arbejde og skoleopgaver i denne weekend, desværre. Så god søvn bliver prioriteret højt nu – og lyserødt sengetøj ville da udelukkende gøre det bedre!

 393. Ihh, synes det ser så fint ud :) Ved ikke om manden vil synes det samme, men mon ikke han kan overtales, hvis det er så blødt :)
  I dag fik jeg en sms på job fra min kæreste om at stå klar kl. 18.30, da han ville tage mig på spontan fredagsdate :)
  Weekenden står på årets første (og sidste) konfirmation, en løbetur om mosen og en masse søndagshygge på sofaen :)

 394. Det sengetøj har jeg sukket over så længe! Og selvom det er krøllet er det yndigt :)

  Min weekend er ikke særligt spændende, den står såmænd på intet mindre end 3(!) sygebesøg hos bedsteforældre som er indlagt.. Så der er ikke så meget at smile af i disse dag. Så en knap så spændende weekend med knap så spændende planer er hvad jeg går i møde.. Altså hvem ønsker at pendle mellem to forskellige sygehuse? Ikke mig, men det skal gøres!

  Din weekend virker trods alt mere spændende ;) Og lækker give away!

 395. Jeg skal bruge min weekend på at ordne en masse praktiske ting – ikke så spændende, men (desværre) nødvendige. Jeg skal desuden (i løbet af i nat) have lavet min sidste aflevering på gymnasiet, da jeg om en god uge får læseferie og forhåbentlig snart kan kalde mig student.
  God weekend, Emily :-)

 396. Weekenden skal bruges på besøg af familien. Var så heldig at blive mor til en fantastisk lille dreng mandag aften, som lige skal dikkedikkes lidt af familien. Måske vi er så heldige også at få os lidt søvn. Krydser fingre.

 397. Jeg skal rette opgaver og vejlede afgangsprojekter i døgndrift – dog afbrudt af hundeluftning, hvor hjernen lige får ilt, samt en velfortjent shoppetur på nettet, når jeg alligevel hænger over den computer fra 8 til 24.
  Sådan lidt lyserød kulør ville matche min franske seng særdeles godt…omend jeg tror, man sover bedre i en Auping

 398. I morgen går turen til markedet Finders Keepers på Godsbanen i Århus, muligvis ud og lure nærmere på lagersalg v. Gai & Lisva og så muligvis lige svinge omkring Danefæ lagersalget i Beder! Udover det en dejlig frokost med min søde kæreste, gåtur til stranden med hunden lille Anton, afslapning og god latte! Så er jeg at finde ved symaskinen søndag❤️
  Rigtig god weekend!
  Kram fra Lene.

 399. Min weekend er desværre ikke så spændende og rar som din lyder, min står på bachelor skrivning, halv panik og halv kampgejst fyldt med en masse overspringshandlinger som at tage hjem og spise hos moa og far lørdag, og så skrive og skrive kloge ting og foretage to interviews om søndagen, der heldigvis starter med rar morgenmad med bachelor makkeren.
  (At kigge forbi din dejlige blog, er også en overspringshandling lige i disse timer, hvor jeg sidder fredag aften og skal skrive om Durkheim)
  God weekend! (og jeg vil drømme om skønt sengetøj og ikke om projektstruktur og teori)

 400. Mmm, der findes ikke noget bedre end helt nyt sengetøj, der blødt omfavner huden. Og så skader det jo heller ikke, at det er pænt :-). Min weekend er startet med Kapsejlads i Aarhus Universitetspark og fortsætter med skattejagt på FindersKeepers på Godsbanen og efterfølgende fodboldkamp på stadion. Og så skal der slappes af, læses i Begynderyogabogen og laves god sund forårsmad.

  Nyd weekenden.

  Vh. Katrine

 401. Gad godt have sådan et fint sæt på min seng! :-)

  Mine weekendplaner er ret så dejlige. Jeg er på forlænget weekendbesøg hos min veninde, som bor i Paris. Vi spiser baguettes i solen ved Seinen, får lagt manicure, spiser masser af lækre macaroons, is og kager, og i morgen skal vi besøge overdådige Versaille. Verdens bedste weekendplaner! :-D

 402. Lækkert lækkert. Kunne godt bruge nyt sengetøj og erstatte noget af det gamle slidte IKEA:)

  Jeg skal arbejde både lørdag og søndag, mine sidste dage inden barsel. Og Så glæder jeg mig meget over at keg skal jeg på date med min mand lørdag aften:)
  God weekend til alle

 403. Ser fantastisk ud! Er også vant til ikeas og jysks :-)
  Weekenden starter ud med polterabend for min bedste veninde. Der er planlagt aktiviteter hele dagen og det bliver dejligt at komme lidt væk mentalt fra eksamensræset. Søndag skal bruges på bachelorskrivning og hygge med min kæreste (som jeg btw godt kan få overtalt til at sove i lyserødt) :-)

 404. Jeg skal tilbringe min weekend i Århus :) Først står den på brunch-hygge og shopping med en flok af mine dejligste veninder og efterfølgende barselsbesøg hos min skønne søster. Så det tegner til, at blive en af de gode weekender ;)
  God weekend til dig :)

 405. Nøj, hvor er det flot :D Min weekend består af kursus og arbejde, så der bliver desværre ikke tid til så meget weekendhygge og afslapning, men det har jeg heldigvis til gode til næste weekend <3

 406. Hvad jeg skal denne weekend?
  Jeg skal:

  1) …flashe mine nye sølvfarvede paillet-Louboutins til niecens katolske firmelse (sv.t. protestantisk konfirmation).

  2) …læse tips og guides til Barcelona, som jeg stikker af til lige rundt om hjørnet for første gang

  3) …stå på hovedet. Det har min kollega nemlig fortalt mig, at hun gør hver dag og altid har gjort. Det er skruphamrende skørt, men jeg var nødt til at prøve det igen som voksen, og jeg er faktisk ved at blive bidt af det…!

 407. Min weekend skal bruges på at læse lidt op på pensum inden eksamen, drikke lidt kaffe og ellers et par lange løbeture :)

 408. Forude venter der en 1 års fødselsdag i morgen og derefter konfirmation og mors dag på søndag. Det vil sige en dejlig weekend i familiens tegn :) og imellem alt hyggen skal jeg lige presse noget opgaveskrivning ind. Sådan er det jo når man tager en hel dag ud af kalenderen for at hygge til kapsejlads i Aarhus – man går travlt de andre dage.

 409. Jeg skal til ridestævne med den bedste firbenede kammerat i verden! Desuden står den på MGP-hygge og lækker sushi med min skønne kæreste samt en lille surprise-brunch for min søde mor på søndag :-). Glæder mig til det hele! Må I alle have en skøn weekend :-)

 410. jeg skal bare slappe af, træne lidt, hygge mig og skrive på forskellige eksamensopgaver :-)
  det er virkelig noget lækkert sengetøj!

 411. Min weekend skal bestå af eksamensskrivning, firmafest med koncert fra Nik & Jay, Christopher og Shaka (jeg er helt solgt) og søndag går med tømmermænds plejning med dynen inviteret ind på sofaen.. Det der sengetøj er så smukt og vilde fuldende mit prinsesse soveværelse :)

 412. Jeg har sammen med min far og søster planlagt en surprise weekend for min mor i anledningen af mors dag på søndag. Så jeg tager imorgen tidlig hjem til mine forældre og bruger weekenden på at hygge om min kæreste mor ❤️

 413. Jeg skal skrive opgave til min master uddannelse, træne til Ironman Copenhagen og meget gerne også nå et smut forbi min frisør.

 414. I morgen tidlig, skal jeg køre ( med to børn på 3 og 1) i to timer til min kærestes TVILLINGEBRORS og brorens fødselsdag – min kæreste skal holde surfstævne!? Og jeg er blevet taget af hans familie i ikke at skulle andet end at tulle rundt – så kunne jeg jo lige så godt komme ned til dem… Tjo.. Det kan der selvfølgelig være noget om… Svært at passe på den! Så må afsted.. Men må da med lidt selvynk i stemmen sige, at lidt forkælelse -og der gerne i det der lækre sengetøj, ikke ville være helt i vejen! ;)

 415. Åh, jeg skal arbejde hele weekenden.. Work, work, work – men jeg kan heldigvis lide det og de mennesker jeg arbejder sammen med, så i sidste ende er det slet ikke så slemt :)

 416. I morgen skal jeg til fødselsdag hos en ny veninde, hvilket jeg er spændt på, da jeg samtidig skal præsenteres for resten af hendes venindeflok, og det er jo altid lidt spændende. På søndag skal jeg deltage i Aarhus-1900 stafetten, hvor det vil vise sig og de sidste måneders løbetræning har båret frugt. så jeg kan løbe hele vejen og ikke må kravle i mål. Senere søndag regner jeg med at tage på Stadion for første gang i fem/seks år for at støtte byens hold (AGF) i en svær tid. Det ville være en katastrofe for holdet og byen, hvis de rykker ud af superligaen. Det var lige lidt om mine weekendplaner – God weekend til dig :-)

 417. Lørdag skal jeg læse anatomi (kedeligt) og træne lidt med mine hunde – og mon ikke der bliver tid til en lang gåtur med dem også, hvis vejret arter sig.

  Søndag skal jeg til min kusines konfirmation, så der skal ikke ske så meget andet. :-)

 418. jeg skal til finders keepers på godsbanerne i århus, et smut på hotel med kæresten og hygge med min søster. perfekt weekend efter en meeeeeget lang uge!

 419. Min weekend står på arbejde. Om lørdagen lægger jeg ud med en dagvagt, så har jeg heldigvis fri om aftenen, som skal nydes i vennernes selvskab sammen med melodi grandprix og hjemmelaver burgere ;) og søndag står på en lille 13 timers vagt.. Så lækkert blødt og lyserødt sengetøj ville ikke være dårligt at putte i om natten :D

 420. Jeg skal have gang i løbeskoene for med god samvittighed senere at kunne kaste mig over noget kanelsneglebagning, der senere igen skal indtages med lidt Erlend Loe-roman (indsæt kluklatter). Og apropos sengetøj skal jeg have vasket vores sengetøj og forhåbentligt tørre det udendørs (hvis det ikke står ned), så man kan få den ultimative sommerduft ind i soveværelset; det må nok være en af de dufte, jeg holder allermest af om sommeren. Jeg ville i øvrigt elske at kunne lægge et sæt lyserødt sengetøj på – dét har jeg aldrig ejet før.

 421. I weekenden tager jeg en overraskelses-forlænget-weekend-tur til Berlin med min søde, kærestesorgeramte veninde, Lily. Hun tror endnu blot, at vi skal en forlænget weekend i sommerhus. Glæder mig sindssygt meget til at opleve hendes reaktion, når vi pludselig nærmer os grænsen :-)

 422. Brormands 20 års fødselsdag samt konfirmation i det vestjyske – en hel weekend i familiens skød:-)

 423. Min weekend skal gå med to fødselsdage og melodi grand prix. Og så håber jeg der falder lidt mors dag-morgenmad på sengen af på søndag. Jeg har ihvertfald givet min kæreste mange hints.

 424. Lækkert hjem og lækkert sengetøj!

  Skal til finders keepers i Aarhus, 40 års – kombineret fødselsdag og grand prix fest og kys og kram til sønnike!

 425. Weekenden går med tømmermænd og recover! Hvad bedre end at vide det næste gang bliver i dejligt nyt sengetøj? Mums! Tak for altid gode indlæg :*

 426. Jeg skal til 18 års i morgen/i dag og og så skal jeg bruge min lørdag på at få skrevet det sidste til min dansk case opgave :-)

 427. Jeg skal åbne butik på mandag med manden.
  Derfor er hele weekenden pakket med butiksindretning, oprydning, skruer, søm, rengøring og diverse ting. Det hårdt men bliver godt når alt er på plads til at slå dørene op!
  Derfor drømmer jeg om lækkert sengesæt så vi kan sove længe næste weekend i bløde dyner :-)

 428. Ih hvor er det bare fint !! Min weekend bliver ret sørgelig da jeg lørdag morgen skal hjem fra 2 måneders rundrejse i Mexico :'( + jeg skal tage afsked med 15 fantastiske rejsevenner .. Dog glæder jeg mig til at komme hjem til kæmpe rugbrødsbord og min egen seng (hvor sengetøjet ville pynte noget så fint) :)

 429. Jeg skal nyde weekenden i Nuuk med fjeldtur, iskiggeri, hygge og stor Grand Prix fest imorgen. Det bliver også fejret her i Grønland!
  Det er godt nok noget fint sengetøj! Det vil jeg vildt gerne prøve!

 430. Dit soveværelse er for lækkert!:-)

  Min weekend står i at flyve hjem fra Spanien imorgen med min 3 mndr, og ikke længer kolikramte baby til hendes søde lille storebror og dejlige far som venter på os derhjemme. Så skal vi familiehygge resten af weekenden med ESC, guf og sushi lørdag aften og Tour de Legeplads søndag. For så at falde omkuld søndag aften i udvasket sengetøj:-)

 431. Åhh jeg har nattevagt hele weekenden og drømmer bare om at ligge i en blød varm seng. Så et nyt sæt superlækkert sengetøj er lige hvad jeg kunne bruge :-)
  Anne K

 432. Min weekend består af arbejde og fejring af verdens bedste mor ❤️.
  Starter lørdag kl. 10 med at sælge sko i et lille center og heldigvis, har jeg de bedste kollegaer og byens bedste kunder, så dagen går stærkt!
  Bagefter er det hjem til “de gamle” hvor min mor rigtig skal forkæles. Hun har nemlig fødselsdag i dag og det er jo mors dag i morgen. Jeg er så heldig at have den bedste mor i verden, som i høj grad fortjener forkælelse.
  Så weekenden består af en masse kærlighed til de folk jeg omgiver mig med i min hverdag og i mit liv ❤️

 433. Overleve i bryggerod, men glædes ved tanken om nyt soveværelse hvor nyt sengetøj kun kan være et must!

 434. Sikke noget lækkert sengetøj! Jeg skal bruge weekenden på mig selv skal til frisør fra morgenstunden lørdag, derefter fødselsdag med min familie, til aften står den på gensyn med nogle skønne tøser i madanmelderklubben. Søndag skal bruges på IForm løbet og se min mand og twins! God weekend til dig.

 435. Vi skal cykle rundt på Frederiksberg, hvor der er Frederiksberg dage, så der sker mange forskellige ting. Lørdag aften skal der ses Eurovision. Kh tine

 436. Jeg skal bruge weekenden på at hygge med manden min og vores to drenge. Det står på håndboldafslutningsfest og sponsorløb. Søndag er der krammermarked hvilket jeg elsker. Hav en dejlig weekend :-)
  Henriettethorup@hotmail.com

 437. Jeg skal bruge min weekend på at arbejde, og når jeg har fri skal jeg bruge aften (og nat) på at skrive bachelor, som snart skal afleveres .. Så at kunne krybe i lækkert, lyserødt sengetøj ville være luksus og er sikker på at jeg ville sove bedre pga lyserøde drømme :)

 438. Jeg skal noget så kedeligt som at læse til eksamen, heldigvis bliver vejret ikke til andet og heldigvis har jeg noget at se frem til om 14 dage, hvor jeg har termin. Skal have en lille dreng..
  I aften skal jeg selvfølgelig se Grand Prix.

 439. jeg skla være sammen med min søde nye kæreste (1 mdr dag i morgen) og vi skal på tur til stranden:)

 440. Jeg sidder begravet i speciale. I eftermiddag skal jeg besøge min nogle venner. Imorgen står den på mors dags hygge hos Mutti.

 441. Jeg er præcis ligesom dig tror alt det sengetøj jeg har er fra IKEA. Det sengetøj som jeg elsker virkelig meget at hoppe i er oppe i mine forældres sommerhus. Det er så blødt og rart. Min weekend skal bruges på at skrive bachelor-opgave (den skal afleveres om 13 dage). Så mig og min gruppe skal mødes både lørdag og søndag, så det er ikke ligefrem en festlig weekend. Men det kunne et nyt sengetøj jo pynte på :)

 442. Uh, jeg knuselsker lækkert sengetøj i god kvalitet – til stor forundring for min kæreste, som slet ikke kan sætte sig ind i det behov ;) Mon ikke dette (hmm..lyserøde..) sengetøj ville overbevise ham? Weekenden står på god mad med gode venner, besøge min venindes lille pige på godt en måned og afslapning oven på en laang uge :)

 443. Jeg startede weekenden igår med en tur i Grand teatret med mine to søskende og min kæreste. Vi så Hayao Miyazaki´s “Når vinden rejser sig”. Den var virkelig god :-)
  Idag, lørdag, skal jeg bruge på at gøre klar til fødselsdagsfejring, for imorgen får jeg 10 veninder på besøg til boller og kage.

 444. Mine weekendsplaner var igår middag med 4 yndlingskollegaer, i dag konfirmation hele dagen med god mad og vin og i morgen hygge med manden min og vores dejlige lille vuffer Dejlig weekend ;)

 445. Min weekend står på hundetræning, farmors fødselsdag og så skal jeg færdigøre Borte med blæsten.

 446. Weekenden startede i går med det store kapsejlads i Århus med Monte Carlo! Lørdag skal bruges på tømmermænd og afslapning og søndag på eksamens opgave :) skøn weekend – som godt kunne sluttes af med et fint sengesæt! :)

 447. I går havde jeg besøg af to veninder til rabarbercrumble og mexicanske burgere senere på aftenen. I dag skal jeg besøge min lillesøster som er indlagt i Århus. Jeg har lovet hende at vi skal se Melodigranprix :-)

 448. Jeg er allerede i fuld gang med weekendplanerne: på besøg hos min kæreste i sydfrankrig! Glæder mig til at hygge med ham inden den desværre står på kbh igen inden længe :( langdistanceforhold, æv!

 449. Hej Emilie,

  Sikke noget fantastisk sengetøj.
  Min weekend foregår i Barcelona hvor jeg er på messe, så der skal tales med kunder og sælges :-) og der bliver nok også tid til lidt tapas i denne fantastiske by.

 450. Heldigvis har jeg friweekend fra jobbet, så weekenden bliver brugt på skønne ting! Lørdag står på pulled pork hos søde venner, og søndag har jeg planer om at tá kæresten under armen og se på Tivolis smukke have! God weekend!

 451. Jeg skal tilbringe lørdag aften med en skøn veninde, som jeg har inviteret på tapas. Søndag står også i bedste-venindernes tegn, så der skal rigtig hygges. Indimellem skal der læses “Statistik i ord”, knap så wauw, men skal jo gøres, og så overspringshandles med lidt yogatræning begge dage.
  Og WAUW det sengetøj vil gøre sig godt i mit nye hjem, når jeg flytter om en måneds tid :)
  God weekend.
  Venligst, P

 452. jeg skal nyde weekenden sammen med min dejlige datter på 3½ og min mand. Vi skal i haven hvis vejret tillader det og ellers bare nyde at både manden og jeg har fri i denne weekend. Vi skal ha købt et par mors dags gaver til vores forældre og måske finde nogle ænder vi kan fordre , det elsker vores datter.

  Totalt lækkert sengetøj man kan vinde

 453. Det er så fint det sengetøj (krøllet eller ej)! :)

  Jeg skal være hos mine forældre i provinsen, lave lektier, spise god mad (mors mad er den bedste i verden), slappe af, sove længe og gå nogle gode ture med hunden.

  God weekend (:

 454. Fantastisk lyserøde sengetøj:)
  Jeg skal være sammen med min mor og (extra mor) min faster. Det er morsdag på søndag og vi plejer at hygge sammen i weekenden , ingen faste planer men vi skal kigge på noget garn!!

 455. Igår (fredag) startede weekenden ud med Nephew koncert på mit gymnasium, lørdag står på fødselsdagsbrunch med gode veninder, og søndag går turen til Aalborg, hvor jeg skal lytte til verdens bedste Tina Dickow <3 <3 <3 SKØN weekend!

 456. Min weekend står på Grand Prix hygge hos min veninde :) Og så kan jeg nok ikke komme udenom at studere heller. Noget lækkert sengetøj er er lige hvad jeg kan bruge, og at det er lyserødt er jo bare fedt!

 457. Ihhh det er så fint <3 Jeg er sygemeldt pga fertilitetsbehandling, så alting går i roligt tempo her pt. Min mand skal arb videre på at lægge fliser til vores nye terrasse, jeg tror jeg tager et slumretæppe med ud og slænger mig i flyderen mens jeg ser på han og vores søn Bastian mens de arbejder/leger. Eller står den bare på hygge og afslapning, for nu SKAL et af de æg altså sætte sig fast, basta!!!

  Kh Maria Seidelin (mariaseidelin@hotmail.dk)

 458. Stor fødselsdagsfest fredag, statens museum for kunst lørdag og arbejde søndag :O puha, så er endnu en weekend gået!
  Sengetøjet ser virkelig lækkert ud!

 459. Ved ikke helt hvor begejstret min bedre halvdel vil være for lyserødt sengetøj, men det må jeg så finde en løsning på.

  Her står den på afslapning og familie fødselsdag.

 460. Denne weekend skal jeg bare læse, læse og læse, skal nemlig til eksamen i obligationsret mandag morgen, er mega nervøs :/
  Men selvfølgelig får jeg en lille pause, da jeg skal til konfirmation søndag :)
  Mvh Jeanette :)

 461. Min weekend, består af en Kinesisk aflevering, fødselsdags hygge hos min søde veninde (Tillykke til hende), mere skolearbejde (Der er snart eksamener) ellers bare afslapning i sengen med en god bog eller film, dog uden lyserødt sengetøj :)

 462. Min weekend kommer til at bestå af rengøring, lægge planer for indretning af soveværelse og kontor, og så skal der også lige arbejdes lidt ved computeren. Indimellem skal der dog lige findes tid til en smule afslapning inden hverdagen og arbejdet melder sig igen :-)

 463. Vi har en lidt hektisk weekend foran os. I dag er jeg på arbejde, men senere skal jeg have min ældste datter på 7 til svømmestævne – også skal vi selvfølgelig se melodi granprix i aften :) I morgen skal vi fejre min ædste datter hele dagen med morgenmad og gæster til frokost. Det bliver super hyggeligt :)

  I øvrigt en dejlig blog du har og super skønt sengetøj:)

 464. Min weekend skal bruges i sommerhus med min kæreste, hvor vi skal læse bøger, se film, gå ture og prøve at bage de sunde cup cakes du lavede med Anne for noget tid siden! God weekend!

 465. Jeg skal bruge weekenden på at gøre mit bachelorprojekt færdigt og forhåbentlig bliver der også tid til lidt veninde- og kærestehygge :)

 466. Jeg startede weekenden ud i en meget våd universitetspark sammen med 20.000 andre. Det var koldt, men sjovt! I dag skal jeg til 5 års jubilæum på efterskolen med efterfølgende bytur i Odense! I morgen er der tømmermænd, togtur og eksamensopgave på programmet – knap så fedt! Og mon jeg ikke i mellemtiden kommer til at irritere mig lidt over dumme drenge?
  Trænger til lækkert sengetøj!

 467. kære dig
  jeg skal nyde det med mine to drenge.. Den store er lige hjemme på orlov , han er ude på Mærsk skib som kaptain elev ( cadet) og har lige en uge hjemme , også på mors dag , det er jo skønt så vi skal nå at holde både hans og min fødselsdag ( 22 og 23 maj )

 468. Jeg skal noget så usexet som arbejde HELE weekenden med den sidste examensopgave der skal være færdig. Mine børn og min mand skal bygge LEGO landsby hele dagen og jeg ville MEGET hellere være hjemme ved dem.
  Sådan et lyserødt prinsesse-sæt ville godt nok være et monster plaster på såret. Og mine 3 små piger ville være HELT med på den. Vi er nemlig SÅ meget i lyserødt mode hjemme hos os.

 469. Sikke et lækkert sæt!
  I weekenden besøger jeg mine forældre sammen med mine børn – Vi skal nemlig have lavet bil :)

 470. Hvor er det pænt! Jeg skal fejre min skønne mor på mors dag, sammen med min søser, lave mad til hende og i biografen! Vi skal ind og se en dejlig tøse film og spise lots of chocolate!

 471. Min weekend kommer til at foregå på Samsø, hvor jeg skal besøge mine bedsteforældre ;-)

 472. Jeg sover faktisk alt for lidt, så jeg kunne sagtens bruge et incitament til at blive lidt længere i sengen.
  Weekenden byder kun på rare planer for mit vedkommende. Lige nu sidder jeg og kommer mig efter en dejlig date med min bedre halvdel, hvor der var en lind strøm af drinks involveret, og senere står den på hygge med min veninder, hjemmelavede hotdogs (og nok også lidt Eurovision).

  God weekend til dig!

  Kh.

 473. Min weekend startede med vask af tøj; da jeg efter friluftstur med overnatning på Amager Fælled med elever kom hjem og lugtede utrolig meget af bål.
  Derefter god middag hos venner og så hjem og sove i min egen seng, som man efter en overnatning i shelter sætter endnu mere pris på.
  I dag står den på en rolig morgen, hygge hos veninde og fødselsdag med MGP-tema senere hos en kollega.
  Søndag byder på sofatid, gåtur i naturen og planlægning af skole/hjem-samtaler mandag, og måske bliver der tid til et par afsnit Homeland.
  Håber du får en god weekend fineste Emily!

 474. Jeg skal arbejde hele weekenden, og se eurovision med en sød veninde! Så det er ikke meget afslapning der kommer herfra :/

 475. Jeg skal skrive eksamen, til spisning ved svigermekanikken og til konfirmation i morgen ved min kærestes something-something fra den del af familien, som jeg ikke kender endnu ;-) Haha.

 476. Ligger i sengen i dag med ondt i halsen og snot op til begge ører – det er nok min egen skyld efter jeg skrålede med til Justin T’s fantastiske koncert i tirsdags og gik lidt for meget rundt i et regnvådt København dagen efter! Lidt lækkert sengetøj ville have været rart i denne weekend – håber, håber HÅBER jeg bliver klar til i morgen aften, hvor jeg skal se Robbie Williams i Herning. Det ville være så ærgerlig, hvis jeg ikke kunne give den lige så meget gas

 477. I første omgang skal jeg vågne op efter min sidste gymnasiefest, og derefter skal de 3.G’s sidste afleveringer sendes af sted – yes! I morgen står den på konfirmation, og så er den weekend nok gået :-)

 478. Jeg er ude at rejse med mit arbejde, så den står på arbejde hele weekenden, men i eksotiske omgivelser! Når jeg kommer hjem på fredag ville det være vidunderligt med en lur i bløde og fine dyner.

 479. Jeg må skrive ferdig to stiler, en engelsk og en norsk. Norsk stilen handler om blomster- språket. Så helgen min blir nok inne-dager fylt med masse te-kopper. Sengesettet ser helt nydelig ut! Øynene mine er forelsket <3

 480. Waou hvor er det et lækkert sæt – tror det giver gode drømme (0: I denne weekend skal jeg læse til eksamen, sidde i sofaen med min datter og se MGP og så kommer jeg ikke uden om lidt vaske tøj og en støvsugning

 481. Det ser SÅ lækkert ud det sengetøj. Man bliver helt glad af den lyserøde farve:) Min weekend skal bestå af økonomi læsning (kedeligt!), kvalitetstid med familien, en lang gå tur i den skønne forårs natur. Og selvfølgelig Melodi Grand Prix i aften.

 482. jeg starter med ud med yoga, efterfulgt af middag med en gammel veninde. I morgen står den på afleveringsskrivning…
  rigtig god weekend til dig :-)

 483. Min weekend står ikke på andet end MGP, afslapning og god mad så det er ligetil at overkomme :)

 484. Min mand har arbejds weekend, så jeg er alene hjemme med vores to sønner. I dag skal vi på biblioteket og i morgen kommer farmor og skal med i svømmehallen :-)

 485. Jeg skal selvfølgelig se Melodi Grand Prix og så har jeg fødselsdag, så det skal jo også passes ;) Krydser fingre for, at jeg vinder en ekstra fødselsdagsgave! :D

 486. Ååh jeg kunne godt bruge så dejligt sengetøj til at forskønne min weekend, som skal bestå af en date med en fyr jeg har skrevet lidt sammen med på Tinder, masser af venindetid, jobsøgning og et smut forbi min yndlings-antikvar på Enghave Plads :)

 487. Ej hvor er det lækkert, kunne jeg godt bruge hehe (;
  Jeg skal på arbejde hele weekenden ..og senere om lørdagen til 70 års fødselsdag hos min mormors mand :) så det bliver en hård, men hyggelig weekend :)

 488. Stille og rolig eksamenslæsning er det eneste, der er på tapetet de næste mange weekender.
  Men når man siger eksamenslæsning, må man også sige overspringshandlinger, og dem bliver der sikkert også et par stykker af ;-)

 489. Jeg er så heldig, at jeg får en veninde fra Jylland på besøg her i København! Vi har ikke set hinanden siden januar, så det bliver super lækkert!! Vi skal ud og spise en masse lækkert sushi, gå shoppe amok (Esbjerg gågade er bare ikke det samme som strøget ;-)), se MGP, heppe på basim og rå hygge, og så skal det hele hvis rundes af med en omgang brunch og eventuel en havnerundfart – det er jo næsten obligatorisk, når man er i København! ;-)

 490. Kære Emily. Tak for en skøn blog. Jeg kunne mægtig godt tænke mig at vinde det fine sengetøj. Weekendplanerne rummer læsning, venindetid, gåture i København og søndagsmiddag hos min familie. Jeg ønsker dig en dejlig weekend.

 491. Hvor er det dog noget lækkert sengetøj – mit sengetøj fra IKEA kan ikke helt hamle op med det.
  Min weekend er en af de mere kedelige, den står på eksamensskrivning. Skal aflevere et researchpaper på mandag, og som sædvanlig er jeg ikke startet i god tid :) Så sidder på CBS fra 9.00 om morgenen til 21.00 om aftenen hele weekenden, har dog købt en masse bland selv slik, hvilket hjælper lidt på det.

 492. Næh, hvor er det sengetøj fint! I weekenden skal jeg arbejde med mit speciale, som skal afleveres inden længe og som desværre betyder lidt for lidt søvn i denne tid – hvis jeg vinder sengetøjet, må det være en god undskyldning for at give mig selv en “sove-længe-dag”! Heldigvis byder weekenden også på andet end arbejde, da jeg i aften skal fejre min søde venindes 25 års fødselsdag. Dét glæder jeg mig til :)

 493. I min weekend skal jeg op og træne i fitness world (første gang i præcis et måned! :O ), fejre min fars fødselsdag og mors dag med brunch og gaver :))

 494. Jeg skal skrive eksamensopgave :-) og “nusse” i lejligheden,er lige flyttet ind hos min kæreste, og det ville pynte med lidt feminint sengetøj :-)

 495. Hold nu op noget pænt og tøset sengetøj. Ville passe så fint ind på mit værelse!
  Min weekend står på fest med gode venner fredag, tur til KBH med min søde søster lørdag og afslapning og lektielæsning søndag. :))

 496. En dejlig konkurrence:-) Jeg skal til København med min søde søster og shoppe. Klokken fire tager vi lige et smut forbi palads for at se Divergent og slutter af med café. En rigtig tøsetur! Håber at alle i andre får en god weekend, min bliver i hvertfald!

 497. Åh vi sad og savlede over de lækre senge fra Auping i sidste uge. De er kommet på ønskesedlen, hvis vi nogensinde får mulighed for at ønske os så stor en gave.
  Weekenden skal bruges på hygge hjemme, og hvis alt går vel til Danefæ lagersalg :-)

 498. Jeg skal desværre læse til eksaminer :( Hele fem styks i næste uge. Derefter ville jeg ELSKE at sove længe i dette sengetøj :D

 499. Der er ikke så meget på programmet for mig denne weekend udover min nevøs fødselsdag i morgen. Men det er nu også meget rart en gang imellem. :)

 500. I den her weekend skal vi hente den nye seng som vi bestilte i sidste uge. En rigtig voksen-seng med to madrasser – totalt 180 cm bare til at hygge og sove på. Og så skal den styles med de mest fantastiske, kæmpestore puder, jeg shoppede i Ilva sammen med nogen små søde pynte-puder. Og nåh ja – så skal vi selvfølgelig se Melodi Grand Prix. Fra den nye seng. Med snacks, der ikke krummer og fedter. Bedste weekend længe (:

 501. Min weekend står på en masse praktisk, eksamens skrivning, træning og rengøring
  og hvis tiden byder på det, så håber jeg at få en kaffe ind med en veninde :)

  God weekend

 502. Nyt sengetøj er altid lækkert! Det bedste jeg ved er at lufte dyner og skifte sengetøj! Følelsen af rent og blødt sengetøj er så dejligt :) Jeg skal bl.a. skifte sengetøj i weekenden, hvilet jeg gør hver uge pga. allergi. I denne weekend har jeg været til middag med nogle venner, idag står den på 2 x 25 års fødselsdag og i morgen konfirmation – en travl weekend, men i godt selskab :)

 503. Efter et par måneder med fuld knald på, både i hverdag og weekend, skal jeg nyde, at jeg bare kan slappe af og nusse rundt derhjemme. Jeg har for eksempel lige ryddet ud i garderoben (og ja, den slags hører under begrebet “slappe af” hos mig :)). Måske skal der også ses lidt grandprix på sofaen i aften :)

  God weekend til dig, Emily :)

 504. Min weekend startede ud helt perfekt i går til Kapsejladsen i Aarhus Universitetspark, og nu med tømmermænd og træt træt hoved har jeg kæmpet mig til forstæderne og skal hygge som hundepasser i en hel uge. Jaa! Nyt sengetøj står højt på ønskelisten, og må sige at det flotte lyserøde vil være en stærk kandidat.
  Hav en dejlig weekend.

 505. Jeg skal en tur i IKEA/jysk/IdéMøbler osv. og kigge på møbler! Har købt andelsbolig alene og skal nu til at flytte rigtigt hjemmefra for første gang fra næste måned af! Er så spændt men også nervøs.. Kunne rigtig godt bruge dette sæt da jeg ELSKER lyserød og der nok ikke bliver til så meget luksus når alle regningerne er betalt. Elsker lækkert sengetøj, men har også ofte bare været en af dem der har købt det i IKEA eller når der var gode tilbud i jysk, men dette slår vist dem alle! :D Så krydser fingre og håber virkelig meget at jeg vinder! :)

 506. Weekenden står på eksamensskrivning, afbrudt af socialt arrangement med ungdommens røde kors, hvor vi skal ud og skyde med bue og pil :) Pt. skrives der teori i sengen, hvor sengetøjet godt kunne være lidt mere lækkert!

 507. Min weekend skal bestå af en gåtur i skoven med min hund og kæreste, melodi-gram-prix hygge med pigerne og et kvindeløb imorgen. Verdens bedste blanding. God weekend :)

 508. Min weekend står på afslapning og konfirmation. Sengetøjet ville helt sikkert gøre afslapningsdelen mere lækker!

 509. Min weekend er startet med morgenmad på sengen – og her ville det lækre sengetøj have fuldendt starten på dagen :)

 510. Læse til eksamen :( Har faktisk lidt meget ondt af mig selv. Specielt fordi solen står ind af vinduet og varmer på mig.. Kunne komme på en million ting jeg hellere ville…

 511. Første del af min weekend skal jeg bruge på at slappe af og komme mig ovenpå Kapsejladsen i går. Derefter skal jeg skrive opgave.
  Jeg ville elske at vinde et lækkert sæt sengetøj. Jeg har en lille et-værelses lejelighed, så jeg har desværre ikke plads til en lækker sofa. Naturligt bruges min seng derfor til mange ting – bl.a. også ofte til opgaveskrivning! God weekend til dig, Emily :)

 512. Det lyder godt nok som noget lækkert sengetøj! I weekenden skal jeg til madklub med søde veninder og se melodigrandprix med familien :)

 513. Fantastisk sengetøj :-) og jeg husker også tydeligt det der med at sove i tunge dyner og dejligt sengetøj ved bedsteforældre.
  Weekenden bliver brugt på at fejre min søns 4 års fødselsdag…. både fredag-lørdag og søndag!!! ja vi er en stor familie :-) så jeg er helt sikkert smadret søndag aften…. og her kunne jeg da drømme om, at falde i søvn i dejligt sengetøj.

 514. Min weekend står på forsinket fødselsdagsmiddag for gode veninder. Lækker mad og godt selskab er altid højt på weekendlisten. Desuden begyndende flytte-nedpakning, så sengetøjet vil passe perfekt i min nye lejlighed:)

 515. Min lørdag kommer til at gå med at ligge i sengen og have ondt af mig selv og pleje mine meget ømme og ramponerede knæ, efter et styrt i fredagsbaren i går. Og nej, jeg var ikke fuld! Derfor ville noget lækkert sengetøj have været perfekt lige nu. Jeg elsker lyserød! :)

 516. Jeg skal bruge weekenden på at være sammen med dejlige mennesker, og lede efter ting til min lille pige der kommer til oktober:) God weekend til alle:)

 517. Jeg har som ægte århusianer været til Kapsejlads i går (fredag) og skal mest slappe af og kommer mig over det resten af weekenden ;)

 518. I denne weekend skal jeg udarbejde eksamensrapport med deadline mandag… HELDIGVIS har jeg indlogeret mig med alle mine bøger hos en meget sød fyr – så det bliver nok ikke så strengt endda :)
  Rigtig god weekend, og tak for en meget fin blog. Dit univers er så inspirerende, indholdsrigt og yndigt.

 519. Jeg tilbringer weekenden hos mine bedsteforældre. Vi skal i skoven, spise god mad, se melodi grand prix, samt nyde en enkelt brunsviger eller to(som kun de kan lave den i det jyske!) til kaffen :)

 520. Jeg har en date med læsesalen og mit speciale hele weekenden. Ikke særlig spændende, men har heldigvis tid til at se lidt melodi grand prix i aften, hvor der måske er nogle flotte kjoler :)

 521. Min weekend bestod af Kapsejlads i går, læsning i dag og arbejde og Finderskeepers i morgen ;-) Stille og rolig og rimelig dejlig weekend!

 522. Jeg skal til eksamenskursus både i dag og i morgen, så jeg forhåbentligt kan klare obligationsretseksamen (det er præcis så kedeligt som det lyder..) på næste mandag med et OK resultat. Og det er vist det. Ikke den allersjoveste weekend.

  Weekenden startede heldigvis rart med, at min sovetryne af en kæreste lå og boblede, og jeg lå og læste i teenage-bøger ved siden af, og forsøgte at glemme alt om jura og eksamen. Det fine lyserøde sengesæt ville have gjort det om muligt endnu rarere og hyggeligere. Jeg håber meget, jeg er den heldige! :)

 523. Ihh hvor er det fint, ville elske at få lidt lyserødt ind i mit hjem :)

  I dag har jeg en smule tømmermænd efter firmafest igår, så dagen går med afslapning og bloglæsning ;-) i aften skal min kæreste og jeg hjem til nogle venner og have god mad og se melodi grandprix.
  I morgen skal jeg tidligt op og med min mor på loppemarked. Jeg har en stand, og hun synes det er så hyggeligt at hjælpe med at få solgt en masse. Så win-win, vi hygger på mors dag og jeg går forhåbentlig en masse penge som skal bruges på ferie til sommer :-)

  Rigtig god weekend <3

 524. Jeg har lige købt mit livs første bil, som jeg hentede fredag eftermiddag – jeg skal derfor cruise rundt hele weekenden i den sødeste knaldrøde Fiat 500 capriolet! ps. hvis jeg skulle være den heldige, så må det gerne være i den lange udgave: 220 cm. Men altså, jeg føler mig ret heldig alligevel, når den lille røde står og blinker til mig uden for mit vindue :-)

 525. Åh det ville da være alt for lækkert at putte sig i den lyserøde drøm!

  Min weekend startede ud med hyggelig middag med et vennepar i går. Lørdagen skal bruges på shopping, bagning, hjælpe veninde med en surprice-middag for hendes kæreste. Søndagen byder på træning, skal til ”Finders keepers” med ynglings veninde og slutter det hele af med Robbie Williams koncert søndag aften :)

 526. Jeg skal: Spise billig middag med veninderne, se Eurovision, forberede mig til eksamen og skrive en jobansøgning, der sparker så meget røv, at de ikke kan andet end give mig jobbet. Wish me luck.

 527. Min weekend startede godt ud med kapsejlads i Århus Universitetspark i går, lørdag og søndag skal bruges på eksamenslæsning, rengøring og andre mindre spændende ting, men så er det godt, du har lært mig at nyde de små gode ting, såsom en lækker morgenmad og en smuk buket blomster, som lige nu pryder min vindueskarm :)

 528. Weekenden står primært på bachelor-skrivning (og opspringshandlinger i form af bloglæsning og lign.).
  I morgen, søndag, står dog også på konfirmation, da min søde lillesøster skal konfirmeres. Det ser jeg frem til. Hun ser så fin ud i sin By Malene Birger kjole!
  God weekend til dig :)

 529. Hvor ser det bare dejligt ud! I dag skal jeg besøge min søster, og i aften står den på Eurovision hygge men veninderne! I morgen bliver en slapper dag. Skal selfølgelig være sammen med min mor, nu hvor det er mors dag. Har endnu ikke købt en gave, det kunne måske være lyserødt sengetøj?! :)

 530. Jeg bruger i dag (lørdag) på ren tiltrængt, velfortjent, bh-løs webshopping-på-sofaen-afslapning og i aften står den på Melodi Grand Prix i fjernsynet. Man skal da vel lige heppe på søde Basim :)
  I morgen skal jeg til konfirmation (og have pænt tøj på, hvilket vel opvejer min grimhed i dag ;)), og jeg glæder mig til at bruge hele dagen i godt selskab og med lækker mad.
  God weekend!

 531. Sengetøj der er så rart, at man ikke har lyst til at stå op – det lyder jo perfekt. Arbejder som vikar i en vuggestue, og pt står det sløvt til med vagter, så jeg har massere af tid til sløve morgener!
  Jeg er ligesom dig, også kun vant til IKEAS bedste (læs: billigeste) så dette vil virkelig være et par trin op af kvalitetstrappen!
  Min weekend består af rengøring, afslapning og så i aften skal jeg hjem til mine forældre der holder Melodi Gran Prix aften for nogle venner og mine søskende med stegt flæsk og persillesovs og is. Mere dansk bliver det vidst ikke.
  Krydser alt hvad jeg har, for at mine morgner kan blive endnu bedre med dette fine sæt sengetøj (der forresten vil se skide smart ud til mit tapet!) :))))

 532. Sikke et fint sæt sengetøj!
  Denne weekend kommer til at bestå af eksamenslæsning, oprydning og måske en smule Melodi Grand Prix (selvom jeg faktisk slet ikke er til sådan noget). :-) God weekend til dig!

 533. Sikke noget smukt sengetøj! Min weekend skal bruges på bachelor skrivning, kæreste-hygge og melodi grandprix :-)

 534. Havde en KÆMPE to-do liste da jeg skulle være vært for Melodi Grand Prix fest, men måtte aflyse det hele da jeg lige skulle vælte ned af min trappe igår og brække min ankel. Så min weekend står på sofa-hygge, og så tror jeg også at jeg skal øve mig i at gå med krykker. Suk!

 535. Ej men altså – så pænt det er!
  Jeg skal kigge lidt på en eksamenopgave der skal være færdig søndag aften. Regner dog også med at holde pause undervejs med Melodi GrandPrix og rødvin. Yderst spændende weekend ;)

 536. Min weekend står på oprydning i lejlighed, da vi står for at skal flytte om lidt. Ville elske dette sengetøj i mit kommende soveværelse.
  Derudover står weekenden på hygge med min datter og min mand.

 537. Jeg skal på cafétur med nogle længe savnede efterskole veninder, i forhåbentlig højt solskinsvejr. Så skal jeg hygge med både mor og farmor på mors dag, hvor der vil være rigeligt med chokolade! :-)

 538. Jeg fejrede min 23års fødselsdag igår fredag til Kapsejlads i Århus, så idag lørdag står den på chill og eftermiddagskaffe med familien efterfulgt af melodigramprix med nogle veninder. Søndag kalder hverdagen og eksamen desværre..

 539. Fredag stod den på fest med veninderne, hvorpå i dag lørdag står på tapas dinner med en anden dejlig veninde, som jeg ikke har set længe! Søndag skal jeg til dans om formiddagen, og så skal det sidste af weekenden ellers bare nydes :-))

 540. Min weekend står på et mix af det sure og det søde; Stor gallafest og eksamensopgaveskrivning. Begge dele lægger op til at tilbringe en del tid i min seng, som både bruges til at helbrede tømmermænd og inspirere til alle guldkornene ;-) Derfor måtte det flotte, lyserøde sengeset meget gerne flytte hjem til mig <3

 541. Min weekend har indtil nu budt på blåmuslinger og drinks med efterfølgende brandert og overnatning på en klinkegulv i en syntetisk sovepose…. Ahem, ikke helt så lækkert som det der sengesæt ;-) I aften står den på Grand Prix hygge under dynen med min søde veninde og bjerge af snacks. Perfekt weekend!!

 542. Her står den også på samling af Ikea møbler, dog er det min mors møbler der skal samles og min kære mand der står for der hårde arbejde, mens resten af familien hygger med mor/ mormor ;)

 543. Har en rigtig god weekend, med fejring af en venindes 25-års fødselsdag, forårsrengøring, eksamens læsning (med tilhørende slik-spisning og god kinesisk take-away), melodi grand prix, træning og lidt ekstra arbejde søndag. Elsker når man kan kombinere lidt praktisk med lidt hygge i sådan en weekend.! :)

 544. Jeg skal spise middag og drikke drinks i godt selskab på Frederiksberg….og gad også rigtig godt bruge lidt af weekenden i selskab med min dyne iklæd fint sengetøj

 545. Jeg har lige overstået en arbejds-formiddag i min boligforening og nu ligger jeg under min dyne i sofaen og ser House of cards inden jeg, i aften, skal hjem til en kammerat og have hjemmelavet agurkedrinks og så i byen :) Regner med kærestehygge, pizza og putning søndag! Fantastisk weekend ;)

 546. Sikke et fint sæt sengetøj! Jeg skal fejre min søsters fødselsdag hele weekenden, med bowling og spisning i aften og brunch i morgen (hvor også min mor skal have mors dags gave). Og så skal jeg nok en tur forbi min svigermor med en mors dags gave også, det er min kæreste nemlig ikke så god til at huske selv :)

 547. I denne weekend skal jeg hygge mig sammen med mine tre søstre inden jeg går den sidste uge på gym imøde. Så ville det ikke være så dårligt med det skønne lyserøde sengetøj :)

 548. Superfed konkurrence :) Min weekend har desværre stået i eksamenslæsningens tegn. Selvom vejret er dårligt er det stadig hårdt, så jeg har bevæbnet mig med kaffe og hjemmebagte cookies. Om et par timer står den på et velfortjent break med Eurovision og øller, inden jeg vender tilbage til eksamenshiet :)

 549. Jeg er “hjemme” på Fyn ved mine forældre og blive nusset om. Det er lidt dejligt at komme ud af København, bare en gang i mellem….

 550. Som mor til 3 drengede drenge og bonusmor på hverandenweekendbasis til 3 pigede piger, så sker der altid noget her i hytten.

  Nogen af os var på shoppetur idag ;) Det krævede soft ice bestikkelse. I aften skal der ses MGP!!! Det er en tradition!

  Imorgen skal vist bare bruges på afslapning, boglæsning og lektiehjælp! :)

 551. Jeg sidder desværre med eksamensopgave hele weekenden, så der er ikke tid til mange sjove fornøjelser. Men en smule bloglæsning bliver det da til :)

 552. Åh det vil jeg vinde til mit nye hjem! Hvortil jeg på mange måder finder inspiration på din blog :)
  Min weekend består af hygge med veninderne og en masse slik, lange cykelture i nordsjælland og så en og anden artikel som skal læses til at pågående projektarbejde.. God weekend!

 553. Jeg skal i weekendrn søsætte en båd, jeg har bygget i samarbejde med Roskilde Vikingeskibsmuseum, fejre søsætningen med en masse sømænd, og lørdagen skal bruges på Dyrehavsbakken med lyserøde candyfloss og glade mennesker!

 554. Min weekend består af en fødselsdagsfest i aften med en masse gode venner, som jeg har set frem til længe – og så bliver søndagen nok i sengen og med en lille smugle lektier.. :-)

 555. Jeg skal arbejde på mit speciale, som jeg har deadline på inden for 2 ugers tid, så det er temmelig presset for mig i øjeblikket, og jeg arbejder i døgndrift for at nå det! Så ingen weekendhygge her ;-)
  Bedste hilsner, Franny.

 556. Mine weekendplaner består i at tilbringe en masse dejlig tid med min søde veninde og min bror også. Den står blandt andet på løbetur, café-hygge, gå ture og en familiefrokost om søndagen. :-)

 557. Min weekend er rimelig stille og rolig med færdiggørelse af de sidste afleveringer og hygge med nogle venner! Forhåbentlig også lige et smut forbi Eurovision i tv’et ;)

 558. De næste 3 måaneder befinder jeg mig paa det dejlige Island og i weekenden skal jeg besöge min morfar og mormor ude paa landet, bade i deres varme “pott”, ride en tur og maaske fiske. Dejligt, ikke? Nyd din weekend :)

 559. Sikke fint sengetøj! Jeg prøver at komme mig over tømmermændene efter fredagsbaren i går og synes egentlig mit sengetøj er lidt for stift. Om lidt er der Grand Prix og i morgen skal jeg cykle en tur i Dyrehaven med mine teenagepiger og slutter weekenden af med biograftur. Vi skal se “The Other Woman”.

  Rigtig god weekend!

 560. Nu kan det godt være at jeg spørger dumt, men er det ikke rimelig nemt at lave lyserødt sengetøj. Bare blande lidt farvet tøj i vaskemaskinen – den bummert har jeg da ihvertilfald lavet et par gange hvor det ikke var meningen :-)

 561. Min weekend har indtil videre stået på KU’s forårsfestival og opgaveskrivning. Resten af weekenden er reserveret til mere opgaveskrivning.
  Sengetøjet er SÅ fint og feminint!:)

 562. Har for engang skyld INGEN planer udover at hygge max med min dejlige kæreste heeeeele weekenden, så lækkert sengetøj ville da kun gøre en skøn weekend endnu bedre! :o)

 563. Jeg er i sommerhus for at fejre mine forældres 60-års fødselsdag med mine brødre, svigerinder og nevøer :) I morgen står den vist på vasketøj. Det trænger efter en travl uge. God weekend til dig!

 564. Jeg har haft min kusine på besøg fredag-lørdag. Vi spiste middag og drak cocktails på Foderbrættet og bar-hoppede ellers rundt på Vesterbro. Skød lørdagen i gang med at spise brunch med min kusine og derefter til stram op i Fitnessworld (to ting, der kunne dræbe mine tømmermænd). I aften skal jeg hjem til en god veninde og se Eurovision. Ingen af os er garvede grand prix-seere, men vi går all in og har købt pynt og laver fondue til aftensmad (da det er klassisk Eurovision-mad i vores verden). Søndag skal jeg arbejde, men det er okay, når jeg nu har hygget så meget de andre dage :-)

 565. Jeg er så heldig at være i New York over denne weekend, og vejret er sommerligt og helt fantastisk. Så jeg er lige hoppet i de åbne sandaler og silkebukser, fordi om lidt skal jeg se NYC Ballet. Imorgen søndag står den på brunch og park afslapning med en god bog. Den lyserøde farve på sengetøjet er jeg forresten helt vild med, og er jo også in denne sæson ;)

 566. Ihh hvor ville det være dejligt med nyt sengetøj!
  Weekenden står bare på besøg hos familien hvor vi skal se Eurovision.. Bliver super hyggeligt! Ellers skal jeg bare slappe af :)

 567. Lyserødt sengetøj er altid lidt et tryout, når man bor med sin kæreste, men min kæreste taler altid om det sengetøj, han sov i, dengang han var lille – hos bedsteforældrene…så mon ikke det ville blive en succes ;-)

  Min weekend står på absolut afslapning, god mad og hjemmelavet cheesecake til Melodi Grand Prix, en løbetur, tøjvaskning, oprydning og en tur i Tivoli, hvor min stedmor skal synge og har inviteret på middag hos Madklubben…..Nårh, ja og så skal vi have nydt sengetøj på og have luftet dynerne :-)

  God weekend til dig :-)

  Vh. Sophie

 568. Jeg har været på eurovision island og føle suset og så skal jeg se showet i aften! selvfølgelig!

 569. Jubii, perfekt prinsessesengetøj! Jeg skal se Melodi Grandprix med venner og oste/pølsebord, og arbejde 9,5 time i morgen!

 570. Sikke noget fint sengetøj – ville være er smukt plaster på såret ved at opgive soveværelset til datteren

 571. I weekenden skal jeg hjem til Fyn hvor mine forældre bor. Lørdag skal vi til fødselsdag ved min dejlige gudsøn som fylder 5 år! Søndag skal jeg bruge på at få noget frisk luft og motion, inden turen går tilbage til hovedstaden :-)

 572. Min weekend består af: Veninde-besøg fra Århus // Shopping // Sushi-date // Melodi Grand Prix // Hyggelæsning // Hot Yoga // Botanisk Have // Olufs Is // Hygge //

 573. Fredag var jeg til galla med min kæreste. Lørdag bliver der ladet op til mgp og få ordnet en masse små ting, som er så rart! Søndag skal jeg se fodboldkamp og lave lektier :) Så alt i alt en lækker weekend!

 574. Da jeg har været til kapsejlads i går, fredag (årets must-go-to event når man er studerende i Aarhus), er hele lørdagen gået med dejlig kæreste tid for at komme ovenpå igen.
  I morgen har vi inviteret mine forældre på en tur i Aros og efterfølgende til kaffe og kage. Dette er ren undskyldning for at smage en kage fra Langenæsbageriet, som jeg har cravet i frygtelig mange uger nu.

 575. Min weekend kommer udelukkende til at bestå af eksamensskrivning (lige så vel som de næste seks uger) og iaften er jeg så heldig at min mormor har inviteret mig med ud på en god gang oksesteg, så der er heldigvis også lidt at se frem til i eksamensræset :-)

 576. Sikke en skøn konkurrence! Har længe drømt om lækkert sengetøj men su-budgettet tillader kun indkøb i onkel Ikea, men så er der til gengæld råd til et par hotdogger på vej ud ;) I morgen kommer hele min dag til at gå med en 8-timers bustur fra Madrid til Barcelona. Tog en frisk beslutning og fulgte mavefornemmelsen, der skriger på strand og vand. Håber det bliver den lange bustur værd! Tak for en dejlig blog! :)

 577. Veninde fødselsdag i tisvilde med seafood
  Melodi grandprix med svigerforældrerne
  Hygge med børnene og arbejde søndag aften :)

 578. Åhhhh jeg æææælsker lyserødt. Det er så fint det sengetøj.
  Fredag hygge med datter, søster og nevø.
  Lørdag konfirmation i Århus og dermed hygge med vennerne.
  Søndag tøjvask, oprydning, afslapning og arbejde.
  Kh., Tine

 579. Jeg skal bruge hele weekenden på, at læse op til eksamen, som er på mandag. Så, at vinde dette sæt sengetøj, vil helt sikkert pynte på en ellers stresset eksamensperiode, hvor søvn er en by i Rusland. At kunne sove i dette sengetøj, vil helt sikkert forsøde nætterne.
  Fantastisk blog!
  God weekend.

 580. Weekenden står på en rigtig fin blanding af oprydning i garderoben og eksamenlæsning.

 581. Min weekend har indtil videre bestået af kapsejlads i Århus med vennerne og i aften er der råhygge på min kollegiegang med fællesspisning og eurovision, med dyner i sofaen! Bedre måde at bruge sin lørdag på, findes vist ikke! – Det skulle da lige være for at have det sengetøj på dynerne, det ser så fint ud!! (:

 582. Familiedag på svigersiden lørdag.
  Forhåbentlig en god nats søvn – meget tiltrængt – til søndag.
  Gymnastik med vores tvillinger på 2,5 år søndag formiddag, og noget med regntøj, gummistøvler, skov og vandpytter søndag eftermiddag.

 583. Jeg har glædet mig til denne weekend i et år! I går var der Kapsejlads på Århus Universitet, hvor jeg som en del af sejlerholdet var med til at skaffe Psykologistudiet en 3. Plads. En fantastisk dag med 25000 smukke og fulde studerende i Universitetsparken og med Monte Carlo som konferencers. Jeg ha festet hele natten og vågnede i morges op hos min søde fyr og sammen tog vi op og ryddede op i Universitetsparken sammen med de andre foreningsfolk. Nu ligger jeg i min dejlige seng og lader op til at skulle på arbejde i morgen og drømmer om lyserødt sengetøj.

 584. Ej det kunne være lækkert at hoppe i – er sikker på en dag i sengen vil blive lidt bedre af det sengetøj;-)

 585. Min weekend kommer til at gå med at skrive bacheloropgave. Selvom jeg synes det er spændende, så er det sgu lidt trist at sidde hele dagen og sumpe foran skærmen!
  Så det der bløde sengetøj ville bestemt berige mine timer fri fra opgaveskrivning (aka de timer jeg sover!)

 586. Min weekend
  Lørdag bestod overarbejde & derefter havearbejde og nu Melodi Gradprix :-)
  Søndag op og med tog, sammen med datter & barnebarn,til konfirmation i Vejle. Alt i alt en dejlig weekend :-)

 587. Jeg skal nyde i weekend, hvor vi slet ingen planer har! En sjældenhed, som er noget af det mest fantastiske:) jeg elsker de weekender. :)

 588. Min weekend består af :

  Lørdag: 60 års fødselsdag hos en af mine gode venner… går dog tidligt hjem, for…

  Søndag: Skal jeg smøre 130 stk. højt belagt smørrebrød til en komfirmation + jeg selvfølgelig skal forbi min søde mor med en morsdags-gave.

  Pyyhhh… så meget for afslapning :-/ Tak i øvrigt for smug kikket på skønne senge… jeg står for at skal købe en ny seng, så nu er jeg virkelig i tvivl :-D

 589. Weekenden her står på hygge med mine to små toårige. Jeg har dem selv denne weekend, så nu hvor der er ro får jeg et glas god rødvin og selvforkælelse i form af fodbad og nyindkøbt Boligmagasinet. Søndag skal der hygges med farmor og farfar.
  I øvrigt ser det sengetøj virkelig skønt ud, både med og uden krøller. :)

 590. Bage macarons for første gang, løbe en tur med min datter og finde et sted nær mig der kan lave de lækre hvide negle du har :-)

 591. Min fantastiske weekend består af
  -hothot yoga
  -redigering + bog-layout
  -skoshopping med min datter på 9 (oooh)
  -masser af langtids-hjemmelavet mad
  -masser af søvn :)

 592. Skal passe hund, gå tur i regnvejret på Vesterbro og på loppemarked en ynglingsbeskæftigelse i weekenden. Krydser fingre for at jeg sover i den lyserøde drøm næste weekend.

 593. Ihhh, hvor er det fint. Jeg er flyttet ind hos min kæreste og vi har hans sorte seng. Tror nok lige at det sengetøj ville kunne veje lidt op :)
  Jeg skal til rhodos med min mor – en uges afslapning og mor-datter catch up.
  God weekend!

 594. I går var jeg til sommerfest med arbejde – så i dag har jeg plejet mine tømmermænd og min mand der har måtte tage sig af børnene. Så i morgen skal der hygges med dem.

 595. Min weekend står på færdiggørelse af min hovedopgave, hvilket jeg har brugt de sidste mange weekender på, så ville være lækkert med noget dejligt nyt senge tøj :)

 596. Indtil videre har min weekend stået på gymnasiefest, lidt isspisning med søde veninder og her til aften en øl med en flok venner og nu melodi grand prix. I morgen skal der arbejdes, laves afleveringer, og så skal jeg fejre morsdag.
  Det der sengetøj lyder simpelthen så lækkert, at de ville være synd ikke at deltage i konkurrencen, og jeg er sikker på de ville gøre underværker en tømmermandsmorgen ;-)

 597. Fredagsbar med sportsklubben, ordne ejerforeningsting, glo bold, sparke lidt bold, se stoleræs på Frederiksberg (www.stoleræs.dk) og måske invitere manden ud og spise søndag, når nu det er blevet 4 år siden vi var på første date :)

 598. Åh, det er jo lige det, jeg ønsker mig! (Særligt i længden 220 cm ;-))
  Her er weekenden ladet med arbejde, Eurovision i fjerneren og Robbie Williams koncert søndag aften i Herning.
  God weekend :-)

 599. Min kæreste og jeg er, ligesom dig, også lige flyttet. Så weekenden er også blevet brugt på at samle IKEA møbler og pakker kasser ud. Vi trænger sådan til noget nyt sengetøj, og da soveværelset er mit domæne, bestemmer jeg, at lyserøde dyner er lige sagen!!!

 600. Min weekend står på Melodi Grand Prix, lidt eksamensskrivning, samt en familiefødselsdag. Ganske lovende, efter min mening :-) Just som det lyserøde sengetøj ;-).

 601. Ååååh sikke et lækkert sæt sengetøj :-)!
  Min weekend bestod fredag på besøg af min kusine til en masse sladder og hygge. Lørdag har jeg passet min søde niece på 1 år hele dagen og er selvfølgelig igang med at se melodi grand prix. Søndag skal jeg arbejde og derefter til aftensmad ved mine forældre (livet på SU) ;-)

  Fortsat god weekend!

 602. Århhh mand, gad jeg godt at vinde!! Min weekend skal bestå af havearbejde, udrydde alt ukrudt! Og forhåbentligt bliver der også tid til lidt kagebagning:)

 603. weekenden står i flytningens tegn, da min kæreste og jeg efter næsten et års søgen har fundet den skønneste lejlighed på Vesterbro. Min weekend kommer derfor til at gå med at bære kasser op og ned ad trapper, spise pizza på gulvet i flytterod og drømme om nye møbler og indretnings ideer. -God weekend til dig.

 604. Jeg skal arbejde fredag på flammen, efterfølgende hygge med nogle veninder. Lørdag står den på træning, vasketøj, gøre lejlighed rent og så selvfølgelig se Melodi Gran Prix med tøserne. Søndag skal jeg suprise min mor, med et besøg en gave, efterfølgende har mig og min far planlagt og male deres soveværelse og forhåbentlig også nå at samle deres seng, så mutter kan sove som en drøm imorgen. :D Det var vidst den weekend. <3

 605. Min weekend består af arbejde, arbejde og lidt mere arbejde… Det ville være fantastisk at komme hjem og ligge i det flotte sengetøj :)

 606. Indtil videre en dejlig weekend med mine to piger og min søster, bestående af hygge, snak og legepladsbesøg:-) go weekend

 607. I weekenden skal jeg rydde op i mine pigers tøjskabe (så er der nemlig plads til nyt ;-) Og så skal jeg hjælpe min mand med at sætte markise op på terrassen (måske er jeg hende der henter en skrue og laver kaffe i pausen…?) Og søndag skal jeg til svømmestævne med ældstepigen hele dagen. Det kan godt være lidt langtrukkent og kedeligt, men så vil jeg drømme om lækkert lyserødt sengetøj!

 608. Hej Emily
  Lyder som en dejlig weekend du har gang og gad nu faktisk godt bytte for min står på showaften i vores lille polestudio, rengøring, 3 polterabender med pole (pyh var lidt træt til sidst :)), lave en masse bogføring, træne med min søde fyr og heldigvis også en afslappende søndag aften hvor jeg håber at lokke ham til at læse endnu et kapitel i den bog han læser højt for mig :)
  Således flyver endnu en weekend forbi hvor jeg ikke helt fik tilbragt tid min dejlige seng som jeg er vældig glad for :)

 609. Fint fint fint sæt!
  Weekenden står på MGP stemning. Fredag tema fest (MGP) med arbejdet, Lørdag the real deal MGP! Og søndag skal lillebror og jeg overraske mor med lækkert morgenbord og blomster <3 Go weekend!

 610. Fredag har jeg fejret min morfars fødselsdag – 81 år (eller 18, som der jo også kunne stå på kagen) og frisk som en havørn! Og i dag stod den på hemmelig rådhusvielse af min søde lillebror med efterfølgende frokost med den nærmeste familie. Så nu, efter at have hørt Østrigs vindersang igen, står den på søøøøøøøvn…!

 611. Min weekend har opgaveskrivning som hovedfokus, men de obligatoriske overspringshandlinger (som det her) ;-)

 612. På vej hjem fra polterabend for veninde. Resten af weekenden står på afslapning og familiehygge

 613. Lækkert og super fint sengetøj!; gad godt eje!
  Fredag startede godt med en tur til Aalborg sammen med kæresten for at se på gulv og derefter middags-date, og lørdag blev også brugt i Aalborg, denne gang sammen med forældrene for at købe blomster til haven. Weekenden slutter knap så godt og søndag må bruges til opgaveskrivning…

 614. Fredag stod på lækker middag og bytur med gamle veninder fra efterskoletiden. Lørdag stod på tømmermændshygge med veninderne og efterfølgende Melodi Grand Prix-aften hjemme hos min mor. Søndag starter jeg med brunch med mine to tætteste veninder og derefter står den på forberedelse af præsentation til mandag morgen.

 615. Efter at have været med til afvikle en lækker årsfest (galla) på mit universitet i fredags (for 4500 mennesker) blev lørdag morgen brugt på en fed fustage fest med alle bartender og vagter som gav en hånd med :)
  Søndagen står på hygge med en veninde, hvilket indebærer gåtur og sushi, efterfulgt af hygge-læsning i aften (er fanget af en fantastisk bog) :)

 616. Årh, hvem der bare havde sådan et lækkert sengetøjssæt! Min weekend har stået på shopping i København og i dag bare afslapning :)

 617. Min lørdag bestod af praktiske gøremål og melodi gran prix hygge hjemme hos min veninde. Søndag kommer til at blive brugt på noget træning og et par timer under dynen på sofaen med en god film på iPaden tror jeg… Og så liige lidt vasketøj on the side ;)

 618. Weekenden skal bruges (er brugt) på at heppe på min drengs fodfoldhold igår men vi skal også ud idag ;-)
  Og ellers skal vi bare hygge hjemme med krydsede fingre – det ville jo være skønt med nyt sengetøj ;-)

 619. Det gad jeg godt at vinde! Virkelig lækkert. Min weekend har indtil videre bestået af den sjoveste dag til kapsejlads i Århus fredag. Lørdag kom mine veninder gennem mange år til Århus for at besøge mig og vi havde den hyggeligste dag. I dag glæder jeg mig til, at min kæreste kommer. Den dejligste weekend længe!

 620. Jeg har brugt det meste af weekenden på bare at slappe af og nyde livets herligheder med ham her den søde fyr, som er godt på vej til at slå benene væk under mig, som jeg ikke har oplevet før! :) Søndagen står på Femina kvindeløb!

 621. Min weekend har/og er stoppet med arrangementer i området sammen med familien. Først forbi Kasernen til åben hus, Forårsmarked på herregården Ausumgaard, MGP og fodbold søndag. (Godt vi snart har forlænget weekend igen :-))

  Ser lækkert ud sengetøjet – gad vide hvordan manden min ser ud i lyserødt :-)

  Kh Heidi

 622. Min weekend går med at få styr på en enorm vandskade i vores håndværker-tilbud af et hus samtidig med at jeg prøver at forberede mig på at føde mit 2. barn lige om lidt….så der ‘er gang i den’! Jeg ville elske det fine, bløde sengetøj :-)

 623. Virkelig lækker give away! I fredags var jeg til dvd aften og bagefter til pigesoveaften ( til den næste kan jeg måske blære mig med mit nye sengetøj fra auping;). I går var jeg til fest og den skægede dame vandt eurovision. I dag skal jeg til crossfit og lave en gave til min tyske veninde som er i danmark i et halvt år. Det er en t shirt hvor der står jeg <3 dk

 624. Idag kører jeg i plantecenter og henter det sidste til køkkenhaven; squash, rosenkål, grønkål, porrer og fennikel. Og så vil jeg have jord under neglene. Efterfulgt af et søndagsaftenbad med ekstra negleomsorg og en pæn farve til den nye uge…og så i seng i rent sengetøj, der dog ikke er halvt så pænt som det fine lyserøde. Det må godt blive mit :)