En til hverdag, en til fest

Indlægget er udgivet i samarbejde med Adax

Leopard-shopper fra Adax

I’m a bag lady. Ok, også lidt en skodame, men allermest en taskedame. Mit første større køb var en taske fra Gucci. Det var i 1. g og den var i logoprint (det var vel 2002) og fik lidt kant af et par hanke i bambus. Jeg har den stadig og selvom den sjældent bliver luftet, er den propfuld af gode minder og jeg kunne ikke drømme om at skille mig af med den.

Tasker er særlige fordi de passer alle uanset størrelse. Og fordi de er så meget med os. Og bærer på alle vores små og store sager, vigtigheder, dims og dullegrej. For nyligt kiggede jeg på min kærestes lommer og tænkte (højlydt), at hans stakkels bukser nok godt gad, at han ejede en taske.

Lille taske til fest fra Adax

Og selvom de to, jeg her har udvalgt fra Adax kollektion, nok er vældigt fine, så er de nok også mest for piger. Ligesom tasker vist er det generelt. Drenge forstår ikke rigtig det der med, at man bruger 1.000, 5.000, 10.000 kr. eller endnu mere på en ekstern lomme.

Men vi ved jo godt det er meget mere end det. Det er den berusende duft af nyt læder, en rar leopard at klappe, lige det der fuldender ens outfit og så er det på en eller anden måde også lidt trygt at have den at klamre sig til. Hvad end man får taget outfitbilleder i fuld offentlighed eller er den nye pige til festen.

Her er en taske til hverdag, en shopper i ‘leopard’, og en lille, elegant taske til fest, som jeg er så begejstret for, at den kom med mig til ELLE Style Awards i går (se bare her). Og begge er gode kandidater til lige at give ‘det lille ekstra’ til ens outfit, foruden at passe på og aflaste ens lommer ;)

(Visited 1.093 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

31 Kommentarer

 1. Åh, Adax laver altså de lækreste tasker. Jeg har selv 2-3 stykker, som jeg elsker, og den der leopardsag måtte rigtig gerne få lov til at bo hjemme hos mig :)

 2. Og det allerbedste ved tasker er nemlig at uanset om man føler sig tyk, træt, ikke lige synes at jeans’ne sidder som de skal eller éns make-up eller hår ikke vil samarbejde når man skal ud af døren – så funker tasken ALTID :) Derfor holder jeg ligeså meget af tasker som dig :)

 3. Åh jeg kan godt lide fest-tasken. Og billedet på Instagram. Og ordet “kæreste” i dit indlæg. Og allerbedst den måde du skriver på! x

 4. Hahaha ..”ekstern lomme” – det er garanteret sådan mænd tænker! Er det udtryk kommet direkte fra en mand eller er det dig Emily, der er så god til at sætte dig ind i den mandlige tankegang?

 5. Dejligt velskrevet indlæg om tasker ;) Mit første store (læs: dyre designerkøb) var et klassisk Alexander McQueen-tørklæde. Jeg ville aldrig skille mig af med det, netop fordi, som du skriver, det rummer så mange minder!

  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  1. Av, det var også et godt første køb. Og nok mere brugbart stadig end min Gucci-taske ;)

 6. Meget fin pung. Leder pt efter en lille fiks pung man kam have med i selv en lille smart festtaske. Hvor er din fra?? :)

 7. Du har så evig ret!! Tænker altid selv at mænd, inkl min kæreste ! mangler noget at aflaste deres lommer med… Og her er kæresten faktisk helt enig!! Det er bare så uendeligt svært at finde en klædelig herretaske i en passende størrelse! For størrelsen her er jo vigtig, ligesom det er for os kvinder – den skal jo netop kun rumme det fornødne til enhver lejlighed :)

  Hvis det det bare var så nemt med mænd, som det er med kvinder :)

  1. Ja, herretasker er lidt noget juks…

   Lige på det punkt har de det svært, men til gengæld nemmere i forhold til skønhedspleje, gøre sig klar om morgenen osv ;)

 8. Uhh hvor ville leo tasken bare være fin på min skulder, men min kæreste ville nok ikke følges med mig så. Han har sat en grænse for leo ting, og den er nået :( Og han er nu altså min bedste accessorie

 9. Haha nej tasker siger ikke mænd noget, derfor ender jeg som regel altid med manden mins ting i min taske, for er der “ikke lige plads til mine…” :)