Vind: Pænt porcelæn + rar te

I dag er det torsdag og det er en af mine yndlingsdage (kun overgået af lørdag, der er alleryndlings), så det synes jeg, vi skal fejre med en hyggelig konkurrence :)

Jeg har et rart kit på højkant bestående af fire topnuttede æggebægre og to kopper fra Keith Brymer Jones (det er også der mit seje kagefad er fra) og så er der også to dåser lækker te + en smagepakke med forskellige tebreve fra Nute på højkant til en heldig læser.

Det er bl.a. to gange denne her kop, der er i puljen i min torsdagstombola.

Og en bøtte lækker ‘Spring Tea’ med hyldeblomst, pebermynte og lakrids (også virkelig god som iste!), samt min personlige favorit, ‘Rose & Berry’ (holder sådan af alt med rosensmag… og -duft for den sags skyld), kan man også vinde. De er fra topseje, danske Nute (skal udtales nu-te, altså som i ‘te nu’), der tilbyder økologisk te af højeste kvalitet og med et nordisk twist. Og så er de også noget så pæne at se på!

De her æggebægre fra Keith Brymer Jones kan man også vinde (sikke en fin pakke hva?). De er måske noget af det mest nuttede, jeg længe har set.

Og som om det ikke var nok, så er der også en sample-pakke med forskellige slags Nute i breve, så man kan smage en masse og finde ens personlige yndling.

Alle herlighederne er på højkant til en heldig læser.

Bare fortæl mig om noget hyggeligt du laver (eller kunne tænke dig at lave) om morgenen eller noget rart om at drikke te i en kommentar nedenfor, så er du med i konkurrencen om te, kopper og æggebægre.

Konkurrencen slutter på søndag kl. 12.00.

Hav en rigtig dejlig torsdag :)

(Visited 1.248 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

557 Kommentarer

 1. Jeg elsker at sidde og hygge over morgenmaden sammen med mine forælde når jeg er der. Så laver vi gerne et æg, spise noget lækkert brød og frugt… og så drikker en kop god te eller kaffe! Det er hygge!
  Når jeg er alene kan jeg godt lide at sidde med computeren. Lige blive opdateret på min verden, tjekke mail, facebook og blogge, men jeg drikker en kop te putter!

 2. Lige nu drikker jeg morgenteen i sofaen, mens min kæreste (der åbenbart ikke synes, han var helt færdig med at sove) har taget dynen med herind og snuer videre med hovedet på mine ben, mens vores lille, bitte søn sparker inde i min mave. Det er ret hyggeligt:)

 3. Jeg starter hver morgen med en myntete og slutter hver aften af med en kamillete. Begge dele er godt til mit sind og krop – beroligende og afstressende men holder gang i systemet samme tid. Ville nu også meget gerne smage NUTE! Og åhh opbevaringsdåserne er så fine.

 4. Jeg har læseferie, så jeg har morgenerne for mig selv herhjemme i lejligheden – min kæreste møder tidligt på arbejdet. Jeg går og drømmer om at give mig i kast med at lave en lækker rabarberkompot til morgen, som kan spises på græsk yoghurt. Jeg ville ønske, at jeg havde en lille kolonihave, hvor jeg kunne plukke stængler, men jeg må lige nøjes med Rema i dagens anledning. Og så skal herligheden lige tilsættes en dejlig, stor kop te – så bliver morgenen da ikke bedre.

 5. Står altid op i god tid så jeg kan sidde i ro og mag og nyde morgenmaden og læse et par blogs imens. :) Det er en hyggelig morgen for mig. :)

 6. I går aftes passede jeg lille Alba for min veninde, som havde lagt dyne på altanen og gjort en lille bakke klar til mig med the og andre lækkerier! Jeg var i himlen og lå på altanen hele aftenen og følte mig ret heldig :) God solskinsdag til alle!

 7. Noget af det, som jeg værdsætter utrolig meget, er de lørdag morgener, hvor kæresten og jeg har mulighed for at sætte tid af til at ligge i sengen og lytte til Mads og monopolet. Det er som om, at tiden går lidt i stå, og vi får delt ting, vi normalt ikke får talt om. De stunder vil jeg ikke være foruden :-)

 8. Sikke en rar præmie. Morgenmad er faktisk mit yndlingsmåltid. Jeg har bare ikke mulighed for at gøre så meget ud af det i hverdagene fordi jeg vist kommer lidt for sent ud af fjerene, ahem.. Men i weekenden, der bliver der skruet op for hyggen. Jeg kan aller bedst lide, at sidde med min kop lakridste imens jeg læser avisen eller lytter til Mads og monopolet om lørdagen :-)
  God torsdag Emily :-)

 9. Om morgenen plejer jeg som det første at lufte mine to sheltier. På mine morgenture ynder jeg at medbringe en kop god the. Både sommer og vinter synes jeg, at det er så hyggeligt at kunne starte dagen, med en god morgengåtur ved Odense å. Især her om sommeren hvor duggen stadig ligger, gummistøvlerne må på, og hundene morgenleger i solen. Så sidder jeg nogle minutter og vågner med min the, mens de tuller rundt og nyder at komme ud og strække benene efter putning hele natten. Det er mit lille morgenritual, som bliver udført hverdag som weekend, sommer som vinter. Når man er hundejer og bor i lejlighed, er denne handling den første der skal gøres når man står op, og det sidste der skal gøres inden man går til køjs. Men især i de tidlige morgentimer nyder jeg, at vågne op af søvnen med en god kop the.

 10. Det bedste jeg ved ved mine morgener er den timelange gåtur med vuffen, der er fast del af alle morgener. Vi står op pokkers tidligt for at nå det hele, men har så til gengæld også hele nabolaget for os selv (vuffen og jeg forstås). En bedre start på dagen findes ikke<3

 11. Det vigtigste for mig om morgenen er at hygge over morgenmaden (i sengen) mens jeg ser god morgen Danmark. Jeg står ofte gerne en halv time tidligere op end jeg kan, bare for at have tid til at vågne og få en god start på dagen :) og mit forhold til the, det er nok lidt unormalt, drikker mindst en kande selv hver aften :p

 12. Lækker konkurrence.

  Jeg elsker at starte dagen med at spise morgenmad og hygge sammen med min mand og dreng på 19 mdr. hvor vi sidder alle sammen stille og rolig og vågner op, og snakker om hvad dagen skal bringe af hyggelige oplevelser.

  Er stort-drikkende te-menneske, drikker alle former for te, da jeg ikke kan tåle kaffe. Så disse Nute ville være dejlige at have til samlingen.

 13. Jeg elsker når min datter på 1,5 kommer ind i vores seng hver morgen og hygger lidt indtil vi står op :)

 14. Min morgen starter altid med radio (P3), havregrød/havregryn (afhængig af årstid) og en kop te. Da det ofte skal gå lidt hurtigt fra morgenen foretrækker jeg brevte fremfor løs te, så det kunne være lækkert med lidt variation i udvalget.

 15. Hej, jeg er på 5:2 kuren, og te er det, som får mig igennem fastedagene, og især te med masser af smag. Har ikke prøvet de smukke bøtter Nute, men det bil jeg glæde mig til, når/hvis jeg er så heldig at vinde:-)

 16. uh det er da det fineste service at vågne op til heri sommer og lækker the <3 ,, Jeg har en lille forhave hvor solen er om morgenen og der elsker jeg at sidde og nyde roen i solen , inden den kommer om i haven ,, en kop the om aftenene når roen igen falder på efter en lang dag ,,, så ja tak vil da gerne vær den heldig

 17. Jeg tager altid fem minutter til st tømme hovedet og bare stå og kigge ud af vinduet. Jeg er i et meget kreativt job, og nogle gange får jeg inspiration af det, men andre gange er det bare rart at møde på job med en ren tavle!

 18. For mig er det vigtigt at få en god start på dagen. Selvom det er rart at ligge og putte under dynen, så prioriterer jeg altid at have tid til at sidde og spise morgenmad i ro og mag, samtidig med at jeg læser i den bog jeg nu har gang i. Det føles som en slags morgenmeditation, med morgenradio, duften af ristet brød, mit smilende æg og min te. Teen betyder også at jeg bliver nødt til at tage mig tid til at koble lidt af før en travl dag starter – for man slubrer ikke bare sådan en varm kop te i sig på et splitsekund. Så te er en stor del af min morgenhygge og har betydning for, at jeg får en rigtig god og rar start på dagen.

 19. Jeg elsker de morgener hvor man har tid til at slappe af, nyde morgenmaden og hygge med sin kæreste. Der sker sjældent, men nogle gange går den ene af os til Meyer og forkæler den anden med det lækreste morgenbord. Og pludselig bliver dagen lige 50% bedre :)

 20. For nyligt sov jeg hos min søster, der passede mine forældres hund. Næste morgen kom de forbi med morgenbrød og -kager, og det var simpelthen så hyggeligt at sidde der ligesom i de gode gamle dage, da man boede hjemme. Den slags måtte gerne blive en tradition ind i mellem :)

 21. Åh hvor er det en skøn konkurrence! Jeg krydser alle mine fingre.
  Jeg forkæler mig selv allerbedst om morgenen ved at lave en bakke med æg, skyr og frisk frugt, som jeg tager med ud på altanen. Og så sidder jeg der og nyder morgenen og dens friskhed, mens jeg lige vågner :)

 22. Mine morgener foregår ofte i roligt tempo med te og morgenmad ved spisebordet, imens jeg sidder og kigger ud på min dejlige, skøre hund som leger i haven. :)

 23. Jeg elsker eftermiddagene med min datter. Særligt de dage, hvor det ikke er helt godt vejr udenfor og vi sætter os godt til rette i sofaen med tæpper, chai, kys, knus, kærlighed og tegnefilm. Dét er hyggeligt. Og jeg elsker det.
  – og sikke en fin pakke :-)

 24. Godmorgen,
  Sjovt nok er æg en ynglingsmorgenspise.
  Står gerne op før familien vågner specielt på morgener som denne (torsdag), for at sidde helt stille og lytten til morgen og drikke te og lave æg til familien. Der er intet som når sommeren er på vej…
  God torsdag.
  Kh Birgitte

 25. At sidde på terrassen på en af de her skønne sommermorgener er noget af det bedste jeg ved <3 En dejlig varm kop te som selskab, og lyden af fuglekvidder, duften af morgen og vores to katte som boltrer sig i det våde græs :) Det kan simpelthen ikke blive bedre <3
  I øvrigt superfine æggebægre og krus! De må vist ejes uanset udfaldet :)

  Kh Rikke

 26. Jeg elsker at lave en god skål morgenmad, for eksempel køleskabsgrød efter din opskrift, og så spise den under dynen, hvor min kæreste stadig ligger og bobler. I weekenden spiser jeg gerne morgenmaden på altanen, mens jeg kan høre hvad der sker i nærheden.

 27. Sikke nogle pæne ting! Jeg ville ønske at jeg havde en altan til min lejlighed så jeg kunne sidde derude hver morgen i frisk luft og dejlig sommervejr og nyde min morgenmad! Det er svært at vænne sig til ikke lige at kunne gå på terrassen efter en barndom med stor terrasse og altan der altid blev brugt :-) Er lidt misundelig på din lille have der ligner et rigtig godt sted at være i sommervejret ;-)

 28. Jeg er et simpelthen sådan et langsomt morgenmenneske – jeg står altid op i god tid inden jeg skal ud af døren – i hverdagene er jeg oppe 2,5 time inden jeg skal møde på arbejde. Jeg elsker at gå sådan lidt søvndyssende rundt og langsomt vågne med en god kop te i hånden, alt i mens jeg smører min madpakke og pakker taske. Det er så hyggeligt, ig en del af mit faste morgenritual! Hvis jeg inden planer har, laver jeg gerne ekstra god morgenmad som f.eks. bananpandekager eller crossainter. Søndag er dog min ynglings morgen – her har jeg nemlig næsten aldrig nogen planer! Det vil sige at jeg har god tid til at vågne op i armene på min kæreste, og bagefter nyde en lækker morgenmad sammen :-) Det er ren lykke!

 29. Nurh! Hvor er de æggebægre bare nuttede! De ville passe perfekt ind i mit hjem.
  Til hverdag har jeg desværre ikke særlig mange hyggestunder om morgenen. Er lidt for god til at stresse afsted og ud af døren. Men så tager jeg til gengæld revanche i weekenden, hvor den som regel står på fuld afslapning og hygge med kæresten som selvfølgelig sørger for blødkogte æg og hjemmebragt morgenbrød :)

 30. Jeg elsker at starte morgenen stille og roligt, og hvis morgenen har været god bliver det næsten med garanti en god dag! Jeg starter gerne morgen med skyr eller overnight oats og et blødkogt æg. Når jeg er alene hører jeg radio – Mads og Monopolet er favoritten, eller ser et eller andet på computeren. Men jeg inviterer også ofte en veninde på morgenmad. I min verden er der ikke noget hyggeligere end en god kop kaffe, en god morgenmad, og en god veninde at vende verdenssituationen med :)

 31. Mine bedste morgener er de dage, hvor jeg møder sent, så jeg har tid til at lave lækker morgenmad og nyde den sammen med en kop mint-te og et afsnit af gossip girl :-) Og så er solskinsmorgener, hvor det er muligt at sidde ude, også en favorit!

 32. Morgenmad ER dagens vigtigste og bedste måltid, så jeg holder meget af at tage mig tid til at lave og nyde den hver morgen :-) Jeg hygger gerne med alle former for sociale medier mens jeg drikker min te eller kaffe og smagsløgene har en fest! Det kunne jo være så fint at vinde dette lille ‘morgenkit’, som helt sikkert ville bidrage med lidt ekstra til min morgen.

 33. Nej nej nej, hvor ER det bare fint! Jeg stod faktisk forleden og tænkte på, at jeg ikke ejer et æggebære. De her er da alt for fine!

  Jeg er en rigtig livsnyder og holder afsindig meget af morgener, hvor jeg har tid til en lille rolig stund med lidt læsning. Det er oftest i weekenden, der er tid til den slags her hjemme (bortset fra liige nu, hvor jeg netop er gået på barsel ;-).. ). Jeg nyder simpelthen disse rolige stunder så meget :-)

 34. Nu går vi ind i eksamens perioden og som altid er jeg meget nervøs. I dag skal jeg op i matematik(mit hadefag), så jeg er ekstra nervøs. Det jeg plejer at gøre for mig selv morgenen op til eksamen er, at jeg laver en god, stor kop the, jeg laver noget lækkert morgenmad med masser af fibre, og så sidst men ikke mindst et stort glas mælk. Jeg står op i god tid så jeg ikke har travlt, nyder at jeg ikke skal have makeup på, og kan nøjes med løbebukser og en løs top. For mig er dette den perfekte morgen – intet andet end afslapning.

 35. Jeg skriver speciale i disse måneder. Det sidste data blev samlet igår, så nu er der “bare” statistik og skrive delen tilbage.. Jeg har gennem de sidste måneders hårde arbejde med laaange vagter set frem til at jeg nåede til dette sted. Nu behøver jeg ikke længere at stå op kl kvart i kvalme, men kan i stedet sove lidt længere og holde mine morgener fri for speciale.. god tid om morgenen med en god kop kaffe og en lækker grød – det er den ultimative luksus og den bedste start på dagen for mig..
  Te drikker, jeg først om aftenen.. men Nu te ser da virkelig lækker ud.. og sikke en fin emballage :-)

 36. Jeg sørger altid for at have god tid om morgenen. Det er rart at starte dagen i langsomt tempo, nyde sin kaffe og kigge på blogs og netaviser, inden dagen for alvor går i gang. At man bliver nød til at stå en time op tidligere end de fleste, er det hele værd!

 37. Ja det er en nuttet sampak! Og jeg håber på at blive den heldige vinder, da min kæreste ikke synes kombinationen af varm te og vores lille søn på otte uger er god. Så er iste jo genialt:-D

 38. Jeg elsker bare at kunne tulle lidt rundt, spise god morgenmad og læse lidt blogs måske :-) Et glas friskpresset grøntsagsjuice er altid en dejlig måde at starte dagen på og sikke et fantastisk fint sæt :-)

 39. Elsker de morgener hvor tiden er til at ligge på sofaen med min dejlige hund og nyde en kop te. Der er ikke noget som slår det.
  Især i denne tid hvor fuglene kvidre udenfor eller om vinteren hvor der er koldt og sne. At starte morgenen med en god portion morgenmad og en kop te i dejlige omgivelser gør, at dagen ikke kan gå helt galt. :-)

 40. I weekenden elsker jeg at vågne tidligt, lave mig en god morgenmad(og en god kop the!) og så ligge under dynen og se gossipgirl! Derefter tager ofte ned og træner og så er man ligesom klar til dagen!!

 41. Min yndlingsmorgen er også lørdag hvor jeg starter med et langt bad og samtidig får klaret shaving, scrub og diverse masker. Herefter starter Mads og monopolet som jeg lytter til mens jeg starter op på at tilberede en god og lækker morgenmad, som jeg spiser i sengen i morgenkåbe mens jeg læser ugens aviser med Mads og co kørnede i baggrunden…

 42. Jeg så det gode vejr her til morgen, og besluttede mig for at afspasere et par timer for lige af nyde morgensolen, så nu sidder jeg på altanen og nyder min morgenmad inden den står på arbejde fra kl. 10..:)
  For mig er det en perfekt morgen..:)
  Rigtig god dag..:)

 43. Åh jeg fik sådan lyst til at vinde disse til min veninde Elisabeth. Så ville jeg invitere mig selv på brunch og så overraske med nogle af disse herligheder. Ser hende alt for lidt i min hverdag, så dette havde været en perfekt surprise :)
  Venligst, Anne

 44. Morgenhygge er for lig med en god og stor kop thé, noget lækkert morgenmad bestående af måske en skål frisk frugt og en hjemmebagtbolle eller æg og bacon når det skal gå all out. Alt dette skal selvfølgelig ske med min mand siddende overfor mig.
  Jeg er thé-drikker med stort T, og min bedste veninde er det ligeledes. Da jeg skulle besøge hende på den anden side af jorden, var det vigtigste for hende jeg tog med thé. Og hver dag i den måned jeg besøgte hende, tog vi os tid til at drikke en kop thé sammen og sidde og skvadre om alt hvad der var sket i vores liv i den tid vi har været adskilt.

 45. Jeg har taget løb op igen, og når vejret nu er så godt, som det er, så er det helt klart blevet min yndlings morgenbeskæftigelse. Ellers nyder jeg selvfølgelig at spise en god morgenmad i fred og ro, mens jeg læser og bliver inspireret på emilysalomon.dk – tak for en dejlig blog! Rigtig god torsdag!

 46. Sikke en hyggelig konkurrence! Min te hyggestund er nu noget klichéagtigt men ikke desto mindre noget af det mest afstressende – en stor kop lækker te, et tæppe, solbriller, forårsvejr og en rigtig god bog, så bliver det vidst ikke bedre!

 47. Jeg elsker mine morgener. Jeg står op som den første og bruger tiden på mig selv, inden jeg går med hunden og derefter hygger med morgenmaden, æg, ristet brød, te eller kaffe❤️ Så passer det med, at husets andre er smuttet i skole og på job. Jeg går og venter på lille Ella(bella)’s ankomst lige nu, så derfor har jeg ikke noget jeg skal afsted til☺️ Da det er min første, så er jeg bare vildt spændt på, hvad der venter

 48. Sikke en fin præmie!
  Jeg pendler hver dag over 2 timer til min uddannelse, og det er altså nogle lange ture engang imellem. Jeg elsker at hygge mig om morgenen med god morgenmad og kaffe eller te, men det bliver slet ikke prioriteret mere når jeg skal så pokkers tidligt op! Derfor er jeg begyndt at stille min termokop frem hver aften med lidt instantkaffe eller et tebrev, såå eg kun lige skal koge en gang vand om morgenen og så har jeg ellers en varm kop kaffe eller te til mine tidlige morgentimer i toget. Så er det faktik okay hyggeligt alligevel :-) Især med en gang radio i ørene også :-)

 49. Lige nu har jeg en af de morgener, jeg elsker, at man kan have som studerende. Jeg har været tidligt oppe, sat tre vaske over i kælderen, og nu sidder jeg med en kop brandvarm kaffe og kigger nyheder og blogs, inden jeg skal i gang med læsning. Jeg ved ikke, hvordan jeg nogensinde skal vænne mig til et rigtigt voksenliv hvor man møder kl. 8 …

 50. Om morgenen elsker jeg at have god tid til at vågne, gå at nusse med at lave madpakke til min kæreste og mig selv, måske se nyheder og have tid til at nyde min morgenmad

 51. Drikker spandevis af te, men den hyggeligste kop er den om morgenen, efter gåtur med hunden, og lige i øjeblikket er det ekstra fint, fordi solen skinner og fuglene synger :-)

 52. Lige nu er jeg i gang med eksamensforberedelse, og det er ikke altid det mest hyggelige. Men jeg kan godt lide at starte mine morgener med en stor, lækker morgenmad, så jeg har masser energi til dagen. Der er ikke tid til rigtigt at sidde og hygge omkring det, men med et kys fra min kæreste, når jeg skal ud af døren, så har jeg fået alt den hygge jeg behøver.

  Og så bliver der drukket nærmest sygeligt meget te i løbet af sådan en forberedelsesdag. Men hvad gør man, når man ikke kan lide kaffe? :-)

  Dejlig konkurrence og endnu dejligere blog!

 53. Jeg er først lige ved at lære at drikke te. For mig hører det ikke morgenen til, men skal nydes en rolig aften med benene oppe. Ah:)

 54. Min søde mand har bygget en bred bænk i hjørnet på vores store altan. Det er uden tvivl verdens bedste krog at nyde morgenteen i… lidt i skjul i morgensolen med den smukkeste udsigt over vandet! Elsker det!

 55. The nyder jeg hele dagen, i forskellige kopper og med forskellige the smage. Så bliver det ikke hverdag, men hver thestund bliver et øjebliks break fra det man ellers er igang med.
  Lige nu en skøn the fra Holland i en stor rosenblomsteret kop hvor øjeblikket er specielt særligt….. Sender tanker til min kære veninde som skal have kejsersnit lige om lidt, og så ånder jeg lettet op efter rokade på mit job, hvor det heldigvis ikke blev mig som blev flyttet fra mine skønne kollegaer – uha…hvilken stress fyldt uge! Nu trække vejret igen, og en tår rygende varm afslapnings the :-) Go dag, allerkærligst Maria

 56. Jeg starter hver morgen med verdens største kop grøn te – og jeg mener verdens største. Min mor har foræret mig en tekop på størrelse med en tekande for at kunne matche mit enorme te-indtag, og jeg kan sagtens få kværnet 4-5 kæmpe-kopper på en dag.
  Lige for tiden drikker jeg en grøn te med kvæde i, som har den dejligste runde smag. Dagens første kæmpekop bliver indtaget ved mit spisebord imens jeg ser Go’Morgen Danmark, hvilket efterhånden er blevet lidt af en rutine.

  Min far er englænder og min mor er tefanatiker, så det er nok ikke helt tilfældigt at jeg har et kæmpe forbrug af te… Men jeg skammer mig ikke!

 57. Jeg sidder paa kontor og moeder hver dag kl. 07.00. De andre i min afdeling moeder foerst ind fra kl. 08 af, saa jeg har altid en time for mig slev “foer raeset begynder.” Det er min ynglingstime, perfet til lige at vaagne op paa. Maerke solen staa op, lave te og tjekke blogs og nyheder paa nettet. Ren terapi! Saa er dagen godt begyndt! (;

 58. Det er torsdag morgen nu. Ungerne er lige sendt i skole og jeg har en fridag :)!!
  Lige ved at lave mig en kop the og vil ud på terrassen og sidde lidt med min bog og nyder morgensolen:) skøn torsdag!!!

 59. Jeg ammer pt og har derfor byttet kaffen ud med te. Elsker at tage em kop te, mens den lille sover middagslur – det er ren hygge at kigge på sovende baby med en varm kop te i hånden.

 60. I stressede perioder (eksempelvis eksamenstid) drikker jeg te om morgenen i stedet for den sædvanlige kaffe, fordi te giver en mere blid og rolig start på dagen. Om morgenen drikker jeg som regel earl grey med grape eller grøn te – i weekenden gerne med et æg og en croissant fra den lokale croissantpusher. Resten af dagen står den på alt fra chai og balancete til hvid te med blomster og urtete.

 61. De allerbedste og hyggeligste morgener er, når jeg er hjemme hos mor og far og tager kaffen med ud i haven, der er helt stille, mens byen stadig vågner, solens varme kan man allerede mærke, men der er stadig dug på græsset, og familien siger ikke så meget endnu, men koncentrerer sig om kaffen i kopperne. Både hund og kat vil også være med, men af en eller anden grund respekterer de morgenens stilhed og venter med dagens fjendskab lidt endnu og holder øje med eventuelle godbidder. Sådan nogle morgener er helt magiske og vækker et savn efter at være en lille hjemmeboende pige igen.

 62. Lige nu sidder jeg i en park og lytter til Fuglsang, og nyder roen inden der skal gang i dagens gøremål.
  Jeg elsker lige at gå eller få løbet en tur om morgen inden byen rigtigt vågner. Der er sådan en ro over det hele..
  PS jeg er vild med din blog og stil ;)

 63. Jeg glæder mig til at skulle dele morgenerne med min kæreste, når vi fra den 1. juli flytter samen – og disse kunne snildt starte over æg og en hyggelig kop te :-)

 64. Hver morgen inden jeg skal ud af døren, giver jeg mig selv mindst en halv time til at sidde og nyde min morgenmad, enten i selskab med Go Morgen Danmark eller min dejlige kæreste. Det er så hyggeligt, og sikrer mig en god start på dagen. :)

 65. Jeg er vild med morgener med god tid, kaffe og dejlig morgenmad med mine to ynglings mennesker. Min datter og mand ;)

 66. Jeg glæder mig til at skulle dele morgenerne med min kæreste, når vi fra den 1. juli flytter sammen – disse kan snildt startes med æg over en hyggelig kop te(nok mest fra min side med teen) :-))

 67. Mine yndlingsmorgener starter med et blødkogt æg, yogurt med friske bær og en stor kaffe på altanen med min kæreste som selskab. :) Elsker sommermorgener.!

 68. Min favoritlaven om morgenen må være at stå tidligt op, lave en kande stærk te, og sætte mig ned i gården med min yndlingsbog og bare nyde.. allerhelst i selskab med min dejlige kæreste.

 69. Jeg står normalt meget tidligt op (4.30) så derfor nyder jeg min morgente i toget på vej i skole, det er en dejlig måde at vågne på, og så bliver man så dejlig varm på en kold vinter morgen :)
  Jeg sætter derfor utrolig meget pris på weekendmorgnerne hvor jeg nyder min te med et æg, og dine koldhævet boller som jeg virkelig er blevet fan af!

 70. Det bedste jeg ved, hvis jeg har en lang dag foran mig, er at stå ekstra tidligt op, lave en lækker kande te og så ellers sidde i min vindueskarm og læse blogs. Helst med vinduet åbent, så solstrålerne og lyden af København, der vågner, kan komme helt ind i stuen.
  Dét sæt der ville være ultimativt at vinde!

 71. Jeg nyder “næsten” altid min te om aften, og det er min måde at slutte en tit travl hverdag af med :-)
  Det foregår tit på sofaen med tæppe og ligegyldigt tv og manden ved siden af :-)

 72. Som kandidatstuderende pendler jeg fra København til Odense flere dage ugentligt. Nogle gange skal jeg med toget klokken 6.00 og dermed op klokken 5.00. Så weekenderne for mig er de mest hyggelige og i disse dage er min morgen hellig. Blødkogte æg, bacon og the. Så er jeg glad!

 73. Jeg elsker at tænde samtlige stearinlys på mit værelse. tænde for en god film (eller høre et godt album for den sags skyld) også drikke en dejlig varm kop te imens. Den dejlige varme, duft og smag gør det hele tusinde gange bedre – også om morgenen, hvis jeg ellers står op til tiden!

 74. Noget af det bedste jeg ved er, at sove ude på altanen, vågne tidligt til fuglenes kvidren og solstråler i ansigtet, hente en varm kop te og langsomt nyde udsigten over Aarhus, der lige så langsomt vågner op.

 75. Uh, jeg elsker at stå op i god tid, lave noget god morgenmad – for eksempel spejlæg og lidt havregryn med mælk, det behøver ikke være noget vildt – og så sætte mig med min te og min morgenmad og se et afsnit af Americas Next Top Model. Jeg har set hver sæson 100 gange, men jeg synes det er så hyggeligt at se om morgenen mens man spiser morgenmad :P

 76. Det bedste er at sidde med en god kop te om morgenen efter en veloverstået løbetur.

 77. Jeg elsker at sidde og spise min morgenmad om sommeren. Især fordi der er en masse friske bær og solen skinner ind igennem vinduet. Morgenmåltidet er generelt mit yndlings-måltid, men det bliver altså lige lidt sjovere, når vejret er lækkert og der er friske bær fra haven. Jeg har været indlagt på sygehuset i to måneder her i vinter, da jeg blev opereret i hjernen, og der har været tidspunkter efter operationen, hvor jeg ikke kunne spise. Derfor sætter jeg ekstra stor pris på det. Og morgenmaden nydes gerne med en god kop te eller kaffe.

 78. Jeg møder meget tidligt, så om morgenen er der ikke rigtig tid til noget. Men når det så er weekend, elsker jeg at sidde lang tid og hygge over morgenmaden og med en god kop te :)

 79. Mine børn og jeg elsker virkelig at få blødkogte æg om morgenen i weekenden hvor vi har tid til det :-)

 80. Hver morgen følger jeg mine to skønne drenge afsted til skole sammen med vores choko-brune lækre lille vaps. På vejen afsted får vi altid lige hygge sludret lidt om løst og fast og på vej hjem alene med vapsen er det bare fantastisk at nyde stilheden og suge alle indtryk af dufte osv. til mig.

 81. Jeg er absolut ikke morgenmenneske, så det er vigtigt for mig at få en stille og rolig opstart på dagen. ;) Derfor spiser jeg altid en god morgenmad og drikker spandevis af kaffe inden jeg for alvor starter dagen.
  Kaffe egner sig dog ikke rigtig efter klokken 21 (med mindre man vil ligge vågen den halve nat), og her er god te et must! Jeg gider ikke det der pickwick-ræs. ;)

 82. Lige nu sidder jeg med eksamen, og har ikke tid til meget andet en havregryn om morgenen. Jeg drømmer mig hen til den 16. juni, hvor jeg afslutter min bachelor. Når eksamen er ude af verden, vil jeg glæde mig til at vågne i en solstråle, og spise bananpandekager toppet med skyr, forskellige bær, nødder og mørk chokolade. Meget gerne med en god kop te ved siden af.

 83. Indtil jeg blev 18 kunne jeg kun lide at drikke vand og det var virkelig kedeligt! Så jeg gik i kamp med smagsløgene og lærte bl.a. at drikke kaffe (som jeg nu er dybt afhængig af), vodka (som gjorde det lidt sjovere at gå til fest, men som også var skyld i nogle virkelig slatne søndage) og te. Jeg har altid elsket duften af te, som minder mig om min mor, men det var altså først ret sent jeg fik lært at drikke det. Nu elsker jeg en kop god te om morgenen, eller om aftenen over strikketøjet. Elsker elsker elsker desuden også et blødkogt æg om morgenen og mangler i den grad nogle fine æggebægre!

 84. Hej Emily,
  Hvor er det nogle fine ting, der er i puljen denne gang.
  Jeg holder af at starte dagen ud med en god portion gryn og kerner af alverdens slags med mælk og en frisk, skivet banan oveni. Dertil skal der helst følge en kop varm, sort kaffe – så er jeg tilfreds :)
  Der er ikke noget som morgenmad, hvis du spørger mig…

 85. Vores weekendmorgener starter næsten altid med et blødkogt æg og et ristet stykke rugbrød. Det er min absolutte yndlings morgenmad! Desværre er mine æggebægre vildt grimme (som i, rustfrit stål og fra midt 90’erne) og jeg burde for længst ha’ købt mig nogle nye… Det her kunne være chancen for endelig at få dem skiftet ud – Jeg krydser fingrer :-)

 86. Det bedste ved mine morgener er at blive vækket af vores datter. Ofte lidt tidligere end ønsket, men hun griner og smiler og er i humør til at fjolle. Så det gør vi hver eneste morgen i sengen. Det giver mig en følelse af lykke som kun få andre ting.

 87. Jeg starter altid morgenen med en kop rar te, og så tænder jeg for radioen og trisser lige så stille rundt og blir rigtig vågen :)

 88. I gamle dage gik mine weekender typisk med at være ude til sent om aftenen, og med at sove morgenerne væk. Det har det været småt med de sidste par år, særligt efter, at vidunderlige Agnes er flyttet ind. Hun vågner kl. mega tidligt, og selvom det er hårdt, har det også sin charme. Det betyder, at vi sidder hele familien – Agnes, min kæreste og jeg – i køkkenet og spiser sammen kl. halv 7 en lørdag morgen, længe før resten af huset vågner. Det har sin egen magi – selvom jeg indrømmet får gnedet øjnene mange gange, før kl. bliver 9.

 89. Hyggelige morgener, er weekend-morgener. Hvor vi bare er. Vi slapper af. Spiser dejlig morgenmad. Drengene leger. De voksne nyder. Familien er samlet og roen er (ikke at forveksle med støjniveau med to drenge :-)) lige der hvor vi er. Jeg elsker det.

 90. ☀️ jeg tager ud og bader inden jeg skal på arbejde om morgenen og nyder et solidt måltid morgenmad inden jeg skal i bølgen blå, som gerne består af grød, te og æg.

 91. Elsker når mine morgener starter stille og roligt, og jeg har tid til at nyde en kop the (allerhelst chai the med skummet mælk), mens jeg kigger ud over det blomstrende kastanietræ i gården.

 92. Det bedste er de der sommermorgener som i dag, hvor man kan kaste en kjole over hovedet og ellers stikke af sted efter morgenmad som tages med hjem til stadig sovende kæreste. Vinduerne slået op, stempelkaffe, fuglekvidr og sommerbær. Så er eksamen lige til at overskue.

 93. Jeg står gerne ekstra tidligt op om morgenen så jeg har god tid inden jeg skal afsted… Her elsker jeg at sidde med en kop te foran computeren og læse de sidste nye indlæg fra de blogs jeg følger.. Nu skal vi snart flytte ind i vores nye lejlighed, hvor det ville være ekstra hyggeligt med noget lækkert te i en fin kop :)

 94. Jeg ville for alt i verden ønske, at jeg hver dag kunne stå tidligt op mens resten af byen sover og gå tur med min labrador, Bertram, som desværre bor hjemme hos mine forældre og ikke hos mig i Århus. Vi ville gå en tur rundt i uniparken og måske købe noget lækkert morgenbrød at tage med hjem og på turen bare se, hvordan byen lige så stille vågner. Det er noget jeg savner meget, især nu når det er godt vejr :) Det er opskriften på en dejlig morgen i mit hovede :)

 95. At stå ti minutter tidligere op for at nyde en kop te og kigge ud af vinduet, læse lidt avis eller i en bog inden dagen går løs med bad, madpakkesmøring, osv. Eller i weekenderne at tage sig god tid til at nyde morgenmaden sammen.

 96. Hvor er det bare en fin give away :)
  Jeg elsker mine morgener hvor jeg sidder foran computeren og blogger og vågner lidt samtidig :)

 97. Jeg elsker morgener, med god tid og te. Her til morgen fik jeg serveret hyggelig og dejlig morgenmad af min søster med solen skinnende ind af vinduet. Te, smoothie, stenalderbrød og æg – hvad mere kan man næsten så ønske sig?

 98. Jeg elsker at lave morgenmad til min familie. Børnene er vilde med æg, vafler, pandekager, skyr og frugt. De sidder på køkkenbordet og hjælper med at pynte tallerknerne. Man kan kun blive grund-glad, når morgenen begynder med den slags hygge.

 99. Om morgenen sidder jeg altid og kigger ud på København, mens jeg lægger makeup – det er ret hyggeligt! :-)

 100. Det hyggeligste er at lave en god morgenmad af frugt og yougurt (sommetider, når det er en god dag – en tebirkes) samt en god kop te fra perchs tehus. Det er den hyggeligste morgen. Det ville gøre den endnu mere hyggelig med en kop te fra Nute for at prøve denne, hvilket jeg kun har hørt godt om. Hav en skøn dag – hvilket altid starter med morgenmaden

 101. Synes det er så hyggeligt at sidde og spise morgenmad alene med min datter Ida på 2 år (selvom kl er 6) – hun er så mega glad og morgen frisk og sidder og synger for mig, så man selv kun kan blive i godt humør.
  Og så tager hun altid lige en ekstra potion morgenmad når drengen (min mand og søn) står op, så hele familien kan spise sammen

 102. Jeg gad godt være bedre til at lave en lækker morgenmad – gerne med noget der rimer på frugt. Lige pt. sidder jeg faktisk og venter på at min the køler ned, så jeg kan få lavet isthe! Det er også en okay start på morgenen :)

 103. ÅÅhhh den skønne pakke, ville jeg æææælske at vinde.
  Den vil passe perfekt til mit kolonihavehus, hvor jeg bor hele sommeren.
  Jeg er kun te drikker, og drikker alle slags dagen lang.,
  Men om sommeren, smager den første kop te bare meget bedre, når jeg på bare tæer og i badekåbe lister ud på det dugvåde græs og drikker teen til en koncert af fuglekvider …. Elsker det der kolonihave liv og elsker det flotte stel du har på højkant.

 104. Jeg starter HVER morgen med te og yoga. Det er noget nyt – min snart 30 årige krop var nemlig blevet så stiv at jeg knapt kunne nå mine egne knæ så jeg tænkte det var på tide at modarbejde tidens hårdt slidende tand, og desuden udskifte en daglig kop kaffe med te. Expanding my comfort zone du ved…Og nårh ja, jeg spiser blødkogte æg ca. 4 gange om ugen. Både morgen og aften. I’m weird that way ;)

 105. Jeg er en vaskeægte te-drikker. Hver morgen, hver aften og især de der eftermiddage hvor man har styrtet rundt på arbejde eller uni – så skal jeg bare lige have en kop te. Men te er jo ikke bare te. For mig er det en måde fuldstændig at koble af på og bare lige nyde at være lige der i hvor man er, i nu’et. Det giver en ro, der er blevet fuldstændig vital for mig (og nu også for min kæreste, juhuu!! mission accomplished) i en ellers hektisk hverdag. Min bedste te-vane er dog at tage en kop med ud på badeværelset imens jeg er igang med det helt store skønhedsritual. Så stiller jeg koppen i vindueskarmen i badet ved siden af duftlyset, mens jeg scrubber, vasker, smører.. Min kæreste (og sikkert en del andre) synes det er noget underligt noget, men det fuldender virkelig hjemme-spa oplevelsen og får en til at slappe helt af! Og så er det bare rigtig hyggeligt. :) Hvis nogle tør kaste sig ud i det er tippet hermed givet videre, og så krydser jeg fingre for at de fine Nute te’er bliver mine.

 106. I disse dage starter jeg morgen med at tænde min computer og skrive på mit speciale mens jeg drikker te og spiser morgenmad. Der er nok ikke så mange der vil syntes det lyder super hyggeligt. Men i morgen er det slut og det bliver både mærkeligt, sørgeligt og super dejligt. Så fra i morgen kan jeg igen få mine skønne morgner tilbage, mit liv tilbage! Normalt står jeg op 2 timer før jeg skal noget så jeg har tid til at gå og hygge, jeg ved ikke rigtigt hvor tiden bliver af. De morgner starter med en stor dejlig kop te og jeg elsker det. Forresten står æggebærgene og kopperne på min kandidat ønskeliste :) Kopperne er nemlig dejlig store så man ikke behøver at lave te 8 gange i løbet af et moregn ritual. Nå men nu må jeg heller tilbage så jeg faktisk kan være færdig til at nyde min morgen i morgen! God dag til jer alle!

 107. Jeg har desværre ikke meget tid til hygge om morgen, da jeg går i skole og nægter at stå op før 6 hver morgen. Dog får jeg læseferie på tirsdag, og der håber jeg, der bliver tid til lange hyggestunde om morgen :)

 108. Min mor og jeg har en tradition, når jeg er hjemme og besøge hende og min far.
  Om aftenen – foran fjernsynet – skal vi have en kop te og en ostemad. Det er slet ikke er “rigtigt” besøg hos dem, hvis min mor og jeg ikke har fået en kop te og en ostemad.
  Min mors motto er: “En kop te og en ostemad kan gøre en dårlig dag god igen, og en god dag endnu bedre”.

 109. Jeg har lige fået verdens bedste altan i min nye lejlighed, så te og æg skal helt klart nydes derude under parasollens skygge.. Har min plante med mynte ,som leverer skønne kopper te, men kunne være så skønt at prøve den fine te.

 110. Morgenmad er noget af det bedste jeg ved – især i weekenden, hvor man har lidt ekstra tid til forkælelse. Den hyggeligste morgen for mig starter med en kort løbetur, mens de hjemmebagte boller er i ovnen. Når jeg kommer hjem koger jeg et blødkogt æg og sætter mig ud i sommersolen på terrassen med nybagt bolle, hjemmelavet marmelade, æg og en kop kamillete – allerhelst i selskab af mine søde forældre eller veninder :-)

 111. For tiden bor jeg hjemme, og min mor og jeg har starten en dejlig ny morgenrutine op sammen. Først en halv times morgengymnastik hjemme i stuen (morgengymnastik på DR3!!) og derefter morgen-te og knækbrød – det er virkelig en dejlig morgen-tid vi begge nyder.

 112. Mine morgener ville bare ikke være det samme uden God Morgen Danmark. Jeg sidder lige så stille i min sofa med tæppet på og nyder min morgenmad, som er ret forskellig hver morgen, det er mit yndlingsmåltid og bare noget jeg vil tage mig tid til at nyde inden en dejlig dag bliver skudt igang :)

 113. Jeg sidder og læser til eksamen (har hele 9 dette semester, pyyh!) Dog hjælper det lidt at jeg har puttet blåbær og jordbær på min havregrød, at solen skinner ind gennem vinduet og Mads & Monopolet podcast kørende i baggrunden. Det gør eksamenslæsning lidt mere hyggeligt :-)

  God solskinsdag herfra!

 114. Hej Emily
  Jeg kunne godt tænke mig, at have en stille og rolig morgen i hverdagen, med tid til at spise morgen mad hjemmefra. Men jeg møder meget tidligt, og skal bare op, i gang og hurtigt ud af døren! Men te, det når jeg altid på arbejde, og sådanne fine Nute kunne stå rigtig fint i mit skab :)

 115. Noget hyggeligt jeg glæder mig til er lørdags tur på grøntmarkedet og efterfølgende sol på næsen med kaffe I koppen (eller lækker the…:-))

 116. Min bachelor makker og jeg er i slutspurten af vores projekt og er kommet ind i en hyggelig (god start på dagen) med en kop te til mig og en kop kaffe til ham, inden vi påbegynder dagens/eftermiddagens/aftenens arbejde :)

 117. Jeg skal aflevere bachelor i morgen, så drømmer mig frem til weekenden med lange dovne morgner, uden en opgave hængende over hovedet. Elsker de morgner hvor der er tid til, at sidde længe over morgenmaden, med enten Mads og monopolet eller udvalgte podcasts fra ugen i ørene.

 118. Sikkenogle fine fine sager ;)
  Elsker morgenerne i weekenden… Hvis den er rigtig god så først en løbetur og derefter morgenmad med ungerne og min kæreste :)
  Julie

 119. Jeg drikker en kop te hver morgen inden arbejde imens jeg ser go’ morgen danmark. Det er en dejlig afslappet start på dagen.

 120. Jeg har for ikke så forfærdeligt lang tid siden arvet min farfars gamle lænestol med uldbetræk på. Det bedste jeg ved er at lave en god kop te med mynteblade (hjembragt fra Sydfrankrig) og så sætte mig i stolen med en god bog, og bare glemme verden omkring mig.

 121. Det hyggeligste morgenritual er at læse for mine børn mens vi spiser morgenmad. I dag har vi læst om to børn der møder sømanden Egon, som fortæller røverhistorier.

  På en andenplads over morgenhygge er det at snige sig til en hjemmearbejdsformiddag (som jeg også har gjort i dag) med en kop the og udsigten over de solbeskinnede Københavner-tage.

 122. Jeg går og nusser med min lejlighed gør klar osv, har nemlig termin i morgen. Derudover nyder jeg det dejlige forår, som nærmest er sommerligt.

 123. De sidste to år har jeg arbejdet i Kalundborg på trods af at jeg bor i Valby. Og da jeg møder kl 7 står jeg rigtig, rigtig tidligt op om morgenen, hvorfor jeg også kun bruger tid på det allermest nødvendige. Om et par måneder skifter jeg dog til en arbejdsplads i cykleafstand fra Valby og så glæder jeg mig til at ha’ tid til at drikke en kop te og spise et blødkogt inden jeg skal ud af døren :)

 124. Hvis vi morgen skal være rigtig god, så skal jeg gerne komme op i god tid og så nyde min morgenmad foran fjerneren til TV2 Go’Morgen Danmark. Ja, det er måske ikke det det mest romantiske, men det er bare sådan en god start på dagen for mig :-)

  Nina

 125. En af mine hyggelige morgenpligter (eller -ritualer om man vil) er at drive gæs. Ja, bogstaveligt talt. For en lille måneds tid siden fik vi 5 gæs (og ja, vi bor på en gård på landet :-)), som er indenfor om natten, men hver morgen står og venter spændt på at komme ud på græs. Så så går vi en tur gennem haven sammen (de spiser lidt græs og mælkebøtter på vejen), og de tilbringer resten af dagen i en indhegning, hvor de har masser af græs at spise. Men morgengåturen med dem er en af mine yndlingsting at gøre. Og så drikker jeg en kop te bagefter. :-)

 126. Efter min kæreste og jeg gik fra hinanden, har jeg virkelig skullet vænne mig til at have morgenerne helt alene… Og i starten forsømte jeg mig selv helt vildt; stod først op lige inden, jeg skulle ud af døren, og spiste sjældent morgenmad. Nu har jeg fået indarbejdet et lille morgen-ritual, hvor jeg (især takket være nogle af dine nemme morgenmadsopskrifter – vafler FTW!) hver morgen sætter en halv time af kun til spisning og te-drikning. At give mig selv tid til at samle tankerne samt forkælelse i form af ordentlig mad har hjulpet mig med at “reclaime” mine morgener, og det nyder jeg :)

 127. De sidste mange morgner har vågnet op til et hovede der arbejder på højkant. Jeg er igang med mit afsluttende eksamensprojekt på studiet derfor spekulerer jeg fra morgenstuden over ting jeg skal huske, om det jeg har skrevet nu har en rød tråd – og hvad var det nu liiige jeg fik fortalt om pivottabeller til forelæsningen? ….. Ikke særlig ophidsende!

  Jeg drømmer dog om en dejlig solskinsmorgen, hvor solen står ind ad køkkenvinduet og fuglene kvidre udenfor – dagen starter stille og roligt med en lækker morgenmad og en kop ingefær the! Det er den perfekt morgenstund for mig..

 128. Den bedste måde at starte dagen på er med en dejlig kop te og en lækker morgenmad der er lavet med kærlighed og omtanke. Disse morgenstunder betyder altid lige noget ekstra, når man er ramt ind i tiden med de mange afsluttende eksaminer – men det betyder dog også at man endelig har ekstra tid til at gøre sig omhyggelig med en god portion morgenmad :-)

 129. I hverdagen er der ikke meget til til morgenhygge, men i weekenden elsker jeg at stå op lidt før min kæreste og bage pandekager til os. Det er så hyggeligt at have lidt ro og ‘mig’ tid i køkkenet og så spise en god morgenmad sammen bagefter.

 130. Det må være vores hverdagsmorgenceremoni! Jeg er ikke just morgenmenneske, men må tidligt op da jeg skriver speciale for tiden. Så min kæreste (der er morgenmenneske!) står op og tænder musik, åbner vinduer, masserer mine fødder eller andet rart, henter en stor pude jeg kan sidde op ad og vågne og kommer så som regel ind med en kop varmt vand med citron, som jeg ynder at drikke om morgenen. Men så er jeg som regel også klar til en ny dag!! Forkælet vist :-P og så er jeg vild med te og ku’ godt ha’ lyst til en slags i skabet:)

 131. Morgenhygge bliver det kun til i weekenden, men det glæder jeg mig så også altid til.
  Blødkogt æg, godt brød og min favoritsalat med rød grapefrugt, granatæblekerner og avocado (godt nok med kaffe til) så
  er man godt kørende.
  Te hygger jeg med en hverdagsaften med en god bog. Urtete er en af mine favoritter og har 10 forskellige, som jeg vælger imellem. Jeg drikker nok 5 kopper på en aften, så gaven vil være kærkommen.

 132. Jeg elsker at stå op før før mand og mine to drenge vågner, nyde roen og drikke en kop the. En stund hvor jeg bare kan være med mine egne tanker og gøre mig klar til dagen som kommer :-)

 133. Jeg har læseferie i denne uge. Så når kæresten tager tidligt på arbejde, vender jeg tilbage til dynerne og sover videre indtil vores ene lille kat, Anakin, vækker mig ved at “banke” på døren. Så får han lov at komme ind og ligge ved min hovedpude mens jeg tjekker facebook, instagram og bloglovin inden dagens læsning går i gang. Det er hygge; at starte dagen med en blød og brummende babykat ❤️

 134. Jeg drikker ikke så ofte te men hvis jeg gør er det ofte om morgenen hvor det sjældent bliver til en ekstra kop. En ekstra kop. Det er en af hverdagsdrømmene. Det er en rigtig rar drøm. I det små.

  Hilsner
  Christine

 135. Sikke nogle fine ting! :)
  Det hyggeligste jeg laver hver morgen, er såkaldt “tyggehygge” med min dejlige hund Monty. Det vil sige, at jeg sætter mig på gulvet med et tyggeben, som han så ligger og gnaver lystigt i mens jeg holder det (gerne med en pote over min hånd, så han også lige kan være lidt med til at holde hihi)
  Det har været et fast morgenritual lige siden han var lille, og han ved at når jeg rejser mig efter at have spist min morgenmad, så er det tid. Så han springer glad op og render efter mig ind efter morgenens tyggeben – og hvis jeg skulle finde på lige at ordne noget andet i mellemtiden, så begynder han at pive utålmodigt :p
  Det er virkelig hyggeligt! :D

 136. Det bedste er de langsomme morgener, hvor min kæreste og jeg laver vafler og har god tid til at hygge over morgenmaden. Jeg drikker selvfølgelig te, mens han drikker kaffe. :)

 137. En kop te imens jeg laver lektier, er noget jeg nyder. Så er lektierne ikke helt så kedelige. Specielt i de kolde måneder, hvor man virkelig har lyst til, at hygge med noget lækkert, uden at være for usund.

 138. Om morgenen er det bedste når kæresten hopper ind i seng igen og putter efter at have været i bad og dufter rigtig dejligt. Og så når man har tid til at hygge sig med god morgenmad(=blødkogt æg) og kaffe.
  Den bedste sommerdrik er hjemmelavet hyldeblomstsaft (til festligere lejligheder blandet med hvidvin, danskvand og lidt gin) :-)
  Om aftenen en varm kop te, og et stykke chokolade som man lader smelte på tungen, mens man tager en tår. Yndlings! :-D

 139. Jeg skal gerne have god tid om morgenen, så jeg rigtig kan nyde min morgenmad og morgen te og vågne helt op :-)

 140. Top hygge her i huset er stå tidligt op..nappe en kop lækker kaffe eller the….placerer liggestolen på fliserne, ved siden af have dammen, hvor de flotteste Koi’er svømmer rund i – så man helt uden at gøre noget, når en form for meditativ sindsstemning!! forudsætningen for dette er klart super vejr…som lige nu!!

 141. The får mig altid til at slappe helt af, derfor drikker jeg det faktisk mest om aftenen. Det resulterer til tider i et par tisseture i løbet af natten, men jeg synes nu det er det værd. Der er intet som den varmede fornemmelse det giver i maven, eller som varme i hænderne fra en thekop på en kold dag.

 142. Herhjemme står vi næsten altid op sammen. Når vækkeuret ringer har vi tid til lige at putte et øjeblik, inden vi på skift kan smutte i bad. Så bliver morgenmaden sat på bordet – der er altid både juice, kaffe og te. Her bruger vi så op mod en halv time på at spise, sludre og lige få tjekket op på de sociale medier, nyheder osv. inden vi skal i gang med dagen.

  Jeg elsker lidt vores morgenrutine <3

 143. De sidste mange morgener står jeg op, og skærer frugter og bær til at putte i min chiagrød, der er forberedt natten før. Til det drikker jeg te, og når vejret er dejligt sidder jeg ude i solen og nyder at få lidt ekstra d-vitamin.

 144. En god morgen for mig starter med god tid. At kunne bruge morgenen på at tulle rundt, lave en lækker te, koge et æg og blende en frisk smoothie – yes, totel god start på dagen…. Desværre forholder virkeligheden sig noget anderledes i mit hjem om morgenen, hvertfald i hverdagene. Bestemt også en af de grunde til, at jeg i weekenden sætter på at nyde mine morgenen, med ro, lækker mad og ja så bliver dagen bare altid god :-)

 145. Dejlig konkurrence! Lige noget for en som mig, der sidder på den anden side af jorden – en lille rundrejse i Laos sammen med min skønherlige kusine.
  Når jeg rigtig nyder morgen hjemme i Danmark, så er det med et smilende æg og en kop te sammen med familien.
  Men her i Laos er temperaturene allerede ret høje fra morgenstunden. Så er det dejligt at sidde på en café med et glas meget koldt iced tea, lytte til fremmede sprog og se på de mennesker, der kommer forbi ;-)

 146. Jeg elsker at stå op og lave morgenmad til min kæreste og jeg! Det er rart med en god og rolig start på dagen sammen. Og jeg er sikker på, at kopper og æggebægere vil pynte på vores morgenbord :)

 147. jeg ser altid frem til mandag morgen hvor min kæreste altid hjælper mig med at komme op, efter weekenden, han vækkermig
  med en god kop te og ristet toast med smør og kogt æg. Det er en traditon
  som jeg i den grad nyder

  #kunnegodtbrugedennelækrete #verdenssødestefyr ;)

 148. Mine bedste morgener, er når min kære lillesøster har sovet hos mig og ligger og snuer til morgen-TV, mens jeg rumsterer ude i køkkenet og forsøger at fremtrylle en lækker weekendmorgenmad til os! Ofte med lækkert brød, frugt, æg, juice og te! Allerbedst er det om sommeren, når vi kan nyde morgenmaden på altanen, mens vi kan høre København vågne…

 149. Det skønneste om morgenen er at hive hunden med ud på en gåtur i skoven og bare nyde stilheden, og ikke mindst udsigten over byen! Og turen toppes hvis jeg får mulighed for at spotte de små nuttede rådyr – så bliver morgenerne ikke bedre! : )

 150. Jeg skriver bachelor i den her tid, og nu hvor jeg sidder så meget af tiden indendøre og kigger længselsfuldt ud på den dejlige sommersol, så er mit tidlige morgenritual noget af det vigtigste. Det holder mig kørende og gør dagen god og dejlig trods lidt kaos-travlhed. I morges nød jeg sol ind af vinduet, koldskål med blåbær, god kaffe og de linjekonvaller, jeg plukkede i den blå time i går aftes. Så virker selv BA-tiden ikke så slem – og sommer, lyse nætter og dage udenfor kommer, før jeg aner :) Nu nynner jeg lidt fjollet “Nu lyser løv i lunde” som mit soundtrack denne formiddag. Jeg håber din torsdag bliver god!

 151. Jeg elsker de weekend morgener, hvor man ikke skal hurtigt op, og min kæreste og jeg bare kan ligge inde i senge og snakke og høre Mads og monopolet fra mobilen :)

 152. De hyggeligste morgener er når min kæreste og jeg bare ligger i sengen, solen skinner, og vi taler om alt mellem himmel og jord – elsker det! Apropos te, skal jeg til Afternoon Tea i Fortnum and Mason i London til sommer. GLÆDER MIG!

 153. Jeg elsker når min kæreste står op med mig kl. 5.00 hver morgen ( på trods af han først møder kl. 8-9 stykker) Vi spiser gerne morgenmad sammen og snakker om vores planer. Det var især hyggeligt i den kolde vinter periode at dele mine morgener med min kæreste. Vi drikker altid te hver morgen til vores havregryn. Når jeg er rigtig sent på den, puster min kæreste gerne til min te, så jeg kan nå at få et par afkølede mundfulde af den, inden jeg smutter ud af døren.

 154. Jeg drikker te, mens jeg sidder og læser til eksamen og kigger ud på det smukke præ-sommervejr :)

 155. Om sommeren en kop te om aftenen på min fine altan for at koble helt af og nyde de lange, lyse dage. Jeg drikker mest Pukka te, men ville rigtig gerne prøve denne NUTE samling. Jeg drikker te i alle smagsgenrer, så længe det ikke earl grey, for det kan jeg altså ikke lide.

 156. Årh Emily, du har de skønneste konkurrencer.
  Morgenkaffe i drivhuset mens jeg nulrer rundt…te, blødkogt æg, frugt og hjemmebagt brød kunne være dejligt op ad formiddagen. Drivhuset er en hverdagsnydelse – formiddagshygge er mest i weekenden.

 157. Jeg elsker at få en god kop te om morgenen til min morgenmad, så er min dag startet på en rar måde :)

 158. Om morgenen elsker jeg at have god tid til at kredse om min morgenmad og så kunne nyde den efterfølgende i ro og mag med en god kop the med et lille skvat mælk :)

 159. Den fine keramik minder mig om den dejligste tid i London, hvor jeg hver søndag købte solsikker på ‘Columbia Road Flower Market’ og købte én Keith Brymer Jones kop med samme titel i en lille bitte butik. Så jeg altid ville huske den tid. Jeg drikker te søndag, mandag, tirsdag, onsdag, torsdag…og bliver mindet om London, spændende dejlige mennesker, Brick Lane og mange kopper English Breakfast Tea.

 160. Waow en lækkerhedspakke! Den indbyder til sommerhushygge med langsomme morgener og græs mellem tærerne :) Det er det jeg glæder mig til her gennem sommeren.. Gerne med lækker nute i krus og pænt porcelæn!

 161. Lige nu skriver jeg kandidat-projekt, så der er ikke så meget tid til at hygge om morgenen, men den perfekte morgen ville stå på en løbetur, et varmt bad og derefter ville jeg skrue højt op for radioen og nyde morgenmad og en dejlig kop te (jeg drikker ikke kaffe, så voksen er jeg ikke blevet endnu!). Jeg skal aflevere om en uge, og så skal der skal virkelig hygges igennem og nyde solen. Det er virkelig tiltrængt <3

 162. Jeg elsker – som rigtig mange andre, tror jeg – at have god tid om morgenen, lave lækker morgenmad (blødkogt æg, lækkert brød med (saltet) smør og ost og gerne en lille croissaint/pain au chocolat til at slutte af med) med grøntsagsjuice og te til, som jeg indtager og nyder sammen med min kæreste eller over en stak magasiner, hvis jeg er alene. Jeg er på mange måder ikke noget morgenmenneske (udover at morgenmaden er mit favoritmåltid på dagen), og jeg skal fuldstændig ro den første times tid (gerne to, men det er godt nok svært i en travl hverdag, hehe), uden tv, musik, computer og anden form for “støj” – bare hygge med min kæreste og vores to små kæledyr, mens jeg langsomt vågner :) Jeg tager også gerne 15-20 minutters yoga inden morgenmaden, når der er tid til det.

  Og så må jeg også sige, at jeg elsker at høre, at der også er andre, som har lørdag og torsdag som sine favoritdage – det er også mine :D

 163. Det er simpelthen noget så hyggeligt at drikke te. Når jeg rigtig giver mig tilladelse til at nyde den, tar’ jeg den ud i min lille hytte der ligger i et naturreservat på vestkysten, sætter noget Nora Jones på radioen, forsynet med en rigtig god bog, et fuzzy tæppe og en dejlig morgen, så får man i sandhed en fantastisk (smags)oplevelse og en følelse af ren afslapning – og god samvittighed resten af dagen :-)

 164. De morgener som jeg igennem tiden har holdt allermest af, har været mens jeg gik på efterskole. Hver lørdag kl.10.00 var der brunch med æg, bacon og masser frugt. Efter vi alle havde spist os prob mætte, så sad vi med dyner i fællesrummet og hørte Mads og monopolet. At sidde samlet og diskutere og grine med en kop te i hånden med nogen af mine bedste venner, er noget af det jeg savner aller mest.

 165. Kære Emily. Jeg sidder altid med min søn og spiser i ro, efter at have gået morgentur med den lille hund. Min søn er 14 nu og spiser yoghurt med müsli, æg, og brød med pålæg hver eneste morgen. Så vi sidder længe og spiser og taler. Det er noget af det bedste jeg ved. Det er meget simpelt, bare meget rart og roligt. Når han går ud af døren får jeg altid et stort kys og et stort knus og så er dagen ligesom allerede helt perfekt, uanset alt andet der er på spil i mit liv. Det ville være fantastisk at vinde, da vi både mangler æggebægre, krus og te. Min søn er æstetiker ud til fingerspidserne, meget modsat mig faktisk, så han ville elske de her smukke ting. Ha det dejligt i dit nye liv, hvor ser det fint ud det hele. Stort knus Anja

 166. De bedste morgener er sådan en som i dag, hvor jeg vågner fem minutter før mit vækkeur ringer, fordi solen kaster lange stråler ind af mit vindue. Jeg har alle ting i mit køleskab til at lave bananpandekager toppet med jordbær og honning, og lidt ekstra tid inden jeg skal i gang med min eksamensopgave.

 167. Det mest hyggelige jeg kan lave om morgenen er, at putte med min kæreste indtil jeg er så sulten at jeg må stå ud af sengen og lave mad. Maden kunne meget vel være et blødkogt æg og måske nogle pandekager. Mums! Og så om vinteren noget varmt te og kaffe til herren, eller kunne man om sommeren proppe juice i de fine kopper man kan finde. Kan faktisk næsten ikke forestille meget noget hyggerligere, udover hvis jeg havde en lille hund der også tog del i det hele! :)
  Drømme er rare at have.

 168. Jeg forsøger at have tid til at spise lidt god morgenmad med min søde mand hver dag. Men det bliver mest til noget i weekenden :) Og der er det vigtigt at få blødkogte æg! Og når vi så sidder der og hygger med morgenmaden venter prinsesse-hunden Holger utålmodigt på at vi flytter over i sofaen og hygger med ham.
  God torsdag til sig søde Emily!

 169. Når jeg hveranden mandag aften skal arbejde i nærheden af mine forældre og lander helt stresset og ‘på-farten’-agtigt hos dem, kommer lige fra studie og har det ene ben ude af døren på vej til job.. Så laver min søde mutti lige en lille kop chai i mit navne-krus og sætter sig ned og lytter til hvad der fylder i knolden på mig :-)

 170. Jeg elsker at lave mini-brunch til mig selv på dage, hvor jeg har lidt ekstra tid. Gerne bestående af skyr med frisk frugt og ristede nødder, et smilende æg og måske lidt brød. Og så med masser af grøn rabarber the og capuccino ved siden af :)

 171. Skøn konkurrence <3

  Elsker at nyde morgenmad med min kæreste, det bedste jeg ved er at stå tidligt op i weekenderne, og lave lækker morgenmad til ham – med friskpresset juice, te, pandekager, frugt, æg og lækkert brød.
  Enten at nyde det på altanen, hvis solen er fremme – eller i sengen under dynen, med en god film

  / Liselotte

 172. Jeg starter hver dag med at drikke morgenkaffe i min Royal Copenhagen Mussel Mega termokop, som min søster har malet til mig med ordene “Din søster er stolt af dig”. Dét er kærlighed.

  Carina

  Ps. Jeg elsker Keith Brymers ting!

 173. Jeg bor stadig hjemme hos mine forældre, og je synes det kunne være virkelig hyggeligt hvis vi igen kunne få tid til at spise morgenmad sammen. Det er bare sådan et lille ritual, der gør dagen ti gange bedre :-)

 174. Jeg elsker te, og at prøve nye varianter. Lige nu sidder jeg og læser til eksamen, og kan godt lide at drikke en kop imens jeg læser, så ville blive meget glad, hvis jeg vandt denne lækre præmie, og kunne forsøde min lange eksamensperiode lidt :-)

  Kh Cathrine

 175. Om morgenen efter træning, når jeg møder på arbejde før alle andre på kontoret og sidder og nyder en kop te og spiser min morgenmad inden det går løs. Det er mit yndlings tidspunkt på dagen.

 176. Er storfan af både te og blødkogte æg, så denne præmie er jo lige efter mit hovede :) Jeg drikker te to-tre gange om dagen, så der burde være rig mulighed for at få afprøvet alle disse lækre tevarianter og om morgenen nyder jeg min kop te med et blødkogt æg eller to, men jeg ejer ikke to ens æggebægre, så det ville være lækkert med en hel serie <3

 177. Elsker weekendmorgenerne hvor man kan ligge lidt længere i sengen og har tid til at læse en godmorgen-historie for min søn :-)

 178. Elsker sommer-søndage på vores dejlige terrasse med udsigt til have og alt det grønne og blomstende. Der står nybagt brød fra bageren, te, juice, æg mm. på bordet. Rundt om bordet sidder mine tre dejlige piger og min mand:-)

 179. Jeg elsker de morgner, hvor min datter og jeg bliver lignede i sengen og hygger, mens min mand puslet rundt i køkkenet og laver lækker morgenmad til os

 180. Det bedste er morgener på altanen, hvor solen står lige på. Om foråret med en varm kop te og om sommeren med en forfriskende iste med mynte i :)

 181. Da du skrev at man skulle skrive lidt om te og morgener, vidste jeg med det samme hvad jeg ville skrive.

  Som barn er jeg vokset op med at hele familien altid var samlet til morgenmad HVER dag. Morgenmad var noget man gjorde sammen, også selvom det måske bare var et kvarters tid i de travle hverdage. Sådan var det helt frem til jeg flyttede hjemmefra. Jeg syntes det var skideirriterende som teenager at blive jaget op for at sidde og tygge i en krydderbolle, men i dag er jeg så glad for at mine forældre gik op i det. Når jeg snakker med andre jævnaldrende så er det virkelig få, som har haft samme morgenritual hos deres forældre. Det synes jeg er synd, og jeg vil helt klart videreføre det når jeg selv får børn.
  Men til dette morgenmåltid hørte altid te! Ingen af mine forældre drak kaffe om morgenen, så der blev altid brygget en dejlig stor kande med te som hele familien delte. Det var den samme te altid, orange te fra Perchs thehandel i København. Bare duften af orange te får mig i dag til at smile, og barndomsminderne om hyggelige morgener er tæt knyttet til den te. Perchs thehandel er et helt magisk sted, og jeg er kommet der så længe jeg kan huske. I dag kommer jeg der ret ofte, for at købe orange te og hvid tempel te, og for liiiige at få et Sømods bolche på vej ud af døren.. Har man aldrig været forbi Perchs thehandel er det bare om at hanke op i sig selv, det er ren nostalgi.
  God dag til dig søde Emily, og tak for at tage med mig ned a memory-lane :)

 182. Jeg elsker at sidde i køkkenet med benene oppe og kigge på min kæreste der spiser sin morgenmad og drikke the. Han syntes det er lidt fjollet – imens jeg syntes det er den bedste start på dagen.

 183. Det mest hyggelige tidspunkt med en kop te, jeg kan komme i tanke om… Det må være, når jeg vågner tidligt oppe i mine forældres ødegård i Sverige, hvor jeg lister ud og sætter mig på trappestenen med en kop te. Og simpelthen bare nyder skoven om morgenen med fuglefløjt og dejlige dufte :)

 184. Først og fremmest: sikke en skøn konkurrence:).

  Jeg skriver speciale for fuld skrue i øjeblikket (skal aflevere i næste uge), så tiden er noget knap og derved desværre også tiden til morgen-hygge. Men jeg glæder mig uendeligt til at indføre stille og rolige morgener igen efter min aflevering, for det giver en rigtig god start på dagen. Jeg er en rigtig the-drikker, specielt om morgenen – så jeg ville glædes meget over at vinde denne lækre konkurrence til min stille morgener snart:)

 185. Jeg elsker når alle dem, jeg er sammen med, har tid til at spise morgenmad i deres nattøj:-) Det giver en dejlig ro og en fornemmelse af, at ingen har travlt med at komme videre.

 186. Jeg har netop fået læseferie, hvilket er lig med masser tid til forkælelse på madfronten morgen, middag og aften. Jeg elsker at starte dagen med et æg, hvorti jeg laver en lille salat og noget frugt. Derudover drikker jeg gerne the med ingefær i, da jeg ikke er nogen stor kaffeelsker, så the bliver drukket med et smil på læben hver gang :-)

  Ha’ en dejlig solbeskinnet torsdag, Emily!

 187. I går var en ægte hygge/velværedag for mit vedkommende: Min kæreste afleverede sin bachelor i går, og det skulle fejres. Så vi sad i solen med vores skønne naboer, gik i Netto hele flokken og købte ind til grill. Hele aftenen gik med gode samtaler, grillmad, gin og tonic, godt vejr og generelt ægte velvære! Og det var skønt at kunne fejre min kæreste med dejlige mennesker og generel afslapning!

 188. Hygge for mig er en søvnig lørdag/søndag morgen hvor der er god tid til det hele, nybagte boller, blødkogte æg og masser af te eller kaffe. Og kæræighed og godt selskab forståes!

  Lise B

 189. Det bedste jeg ved er at stå tidligt op i weekenden, sætte mig på altanen i morgensolen med en kop kaffe (eller te!) og nyde at alt er stille, før hele byen vågner – dét er hyggeligt og en top fin måde at starte dagen på synes jeg

 190. Lige nu hygger jeg mig med morgenteen på altanen hver morgen og mærker solens dejlige stråler varme op til en ny skøn dag med sommervejr. Når vejret ikke er så godt, ja så er det teens varme der giver besked om en god dag er i vente :-)

 191. Jeg elsker at have god tid om morgenen (som i dag). Så nusser jeg lidt rundt, dyrker lidt yoga, oil puller mine tænder (google “oil pulling”, hvis du er nysgerrig), bager boller af en dej som har stået i køleskabet natten over eller laver anden lækker morgenmad og nyder den på min altan, ser Go’ morgen Danmark, ordner lidt praktiske ting og sådan. Morgen og formiddag har altid været mit yndlingstidspunkt på dagen, og for det meste når jeg meget mere på denne tid på dagen, end jeg fx gør om eftermiddagen og aftenen.

 192. Jeg glæder mig over de weekend morgener, hvor mine børn sover længere end mig, så jeg har mulighed for en god løbetur og derefter stille tid med en god kop te og diverse blogs, inden hele familien vågner :-)

 193. Det bedste jeg ved om morgenen er at have eller tage mig god tid. Jeg er ligesom dig – jeg planlægger og glæder mig til, hvad jeg skal spise til morgenmad dagen før, og jeg elsker at anrette det fint på en bakke og hente avisen og sidde ned og spise – om det så kun er 10 min. Dét er morgenkvalitet for mig :)

 194. Min morgen er mest karakteriseret af “lean”, som jeg er et kendt fænomen inden for de fleste virksomheder. Mit tøj er lagt klar aftenen før, tasken er pakket, madpakken står klar i køleskabet og morgenmadsskålen og müslien står på bordet klar til min morgen-skyr. Og hvordan jeg spiser min morgen-skyr er også “leanet”. Morgenmaden bliver nemlig indtaget på badeværelset, mens der sættes hår og lægges make-up. På den måde er jeg hurtig til at komme ud af døren, men nøøøj hvor er der ikke meget hygge over mine morgenrutiner!

  Jeg vil ønske, at jeg kunne indtage et lækkert blødkogt æg og en dejlig kop morgenthe i lænestolen foran terrassevinduet, mens morgensolen skinner mig i ansigtet og byder velkommen til en ny dag.

  Man har tit noget, man skal arbejde på med sig selv – Dette vil jeg arbejde på: Hav hyggelige morgener med morgenthe, en skål skyr og et blødkogt æg. Så kan dagen da kun blive fantastisk!

 195. Jeg læser til sygeplejerske og er i øjeblikket i klinik på et plejehjem i Nordsjælland lige ud til strandvejen med den skønneste udsigt over havet. Normalt bor jeg i København og derfor er 10 uger i klinik med sammenlagt 3,5 timers offentlig transport om dagen lidt af en hård nyser men når jeg ved frokosttid kan tage en kop te med ned til strandkanten og nyde solens stråler og lyden af bølgeskvulp, så er transportentiden og hjemveen lige pludselig ikke så ubærlig. :)

 196. Hej søde Emily :-)
  Jeg elsker når man sover længe og så min kæreste laver god morgenmad til mig, men det er jo ikke altid at det sker ;-)
  Men så elsker jeg at sidde på bloglovin på min MacBook, og sidde med en kop te, ristet brød og frugt. Jeg elsker faktisk alt morgenmad – det er det bedste jeg ved!
  Og elsker når solen kommer ind og man ved at det snart er sommer <3

 197. Det hyggeligste om morgen er at stå tidligt op og gå en tur. Jeg elsker, når byen er helt stille, og jeg vide, at jeg har alverdens tid…

 198. Jeg starter altid mine morgener i hyggeligt tempo. Som studerende (specialeskrivende) er det nok det største privilegium – altid at have god tid.
  Derfor har jeg et temmeligt udførligt morgenritual, hvor jeg virkelig får nydt stilheden og roen inden min dag går igang, og desuden får kræset rigtig godt om dagens første måltid, som altid inkluderer en god kop kvalitetsthe.

 199. Sikke en dejlig gave – vil give den perfekte start dagen!
  Hjemmehold mig spiser vi blødkogte æg eller spejlæg de fleste morgener. Og grøn te.

 200. Om morgenen bliver jeg tit vækket af at min lille hund Olga kommer ind og lægger sig i min seng. Hun ligger opad mig under dynen, mens jeg vågner og drikker te :)

 201. Jeg sidder skørt nok med en kop te i skrivende stund :-) Jeg elsker te og drikker det flere gange i løbet af dagen, men det er især en nødvendighed når jeg skal ud af fjerene og giver en dejlig rolig opvågning. Min yndlings-te om sommeren er enkel: Mynte fra krydderurtehaven og en skive øko-citron – det er virkelig en skøn kombination!

 202. Jeg elsker at driike en kop te om morgen når jeg er alene,nogen gange læser jeg,eller ser en god film imens,når jeg har tid til det,det er så hyggeligt.

 203. Neeeeej en fin konkurrence :)

  Jeg elsker at starte morgenen med at tusse rundt i min stille lejlighed, hvor jeg kan høre underboens radio og dufte deres kaffe, med min egen kop i hånden, mens jeg nusser om mine planter, og vander og ser hvad der er kommet op af jorden siden i går. Havde jeg en have, ville jeg tag en omgang i denne hver morgen :)

 204. Jeg elsker at se Godmorgen Danmark om morgenen før jeg tager på arbejde mens jeg gør mig klar. Da jeg på den måde ser at en ny dag er startet er det lettere at komme ud af døren. Jeg er nemlig tæt på umulig at få ud af sengen om morgenen :P

 205. Nej, hvor ville jeg gerne vinde! Jeg elsker at lave et ingefærshot om morgenen – så er jeg i gang. Om aftenen plejer jeg at lave en beroligende kop plain kamillete. Det er sådan en dejlig måde at afslutte dagen :-)

 206. Lige for tiden har jeg læseferie (gym), og hver eneste morgen laver jeg blødkogt æg, ristet rugbrød med smør og en kop varm te. Perfekt måde at starte dagen på, og vildt hyggeligt i selskab med et afsnit Ugly Betty, som jeg lige har genopdaget. Ha’ en dejlig torsdag :)

 207. Mit vækkeur ringer hver morgen kl. 6, fordi jeg elsker morgener.
  Jeg skal ikke selv ud ad døren på noget bestemt tidspunkt, men da min kæreste skal på cyklen kl. 7, står jeg op og koger æg, laver latte og serverer morgenmaden, imens han tager bad og gør sig klar.
  Mange spørger mig hvorfor jeg gider det, og siger at de da hellere bare ville sove videre. Men jeg elsker morgener – eller jeg elsker i hvert fald samværet. Jeg nyder at have ro og hygge om morgenen – også selvom det betyder at jeg skal meget tidligt op.

 208. Min søn på 2 kommer ind og putter hver morgen og så vågner vi stille og roligt indtil han hvisker ‘op, op, op’. Dét er hyggeligt :-)

 209. Jeg kan godt lide at have god tid om morgenen. Specielt i weekenderne er det rart lige at starte dagen med min familie, inden vi alle skal have lavet en masse ting, der er altid massere der skal laves på en gård !

 210. Søndag er min absolutte yndlingsdag og det elsker jeg at fejre med et herligt morgenmåltid! I søndags blev det endda til lidt (selv)forkælelse. Jeg bagte nemlig banan og hindbær pandekager (yndlings!), dryssede dem med hakkede mandler og serverede dem med lidt honning, et blødkogt æg, melon og myntethe. Og så blev det endda indtaget i selskab med min søde kæreste. En bedre søndag morgen kan jeg ikke forestille mig.

 211. Jeg starter altid dagen med en herlig skål morgenmad, som jeg bruger tid på at kredse om samt nyde. Jeg står gerne 10 min tidligere op, hvis det giver mig tid til at starte dagen med et lækkert måltid

 212. Min mor har altid drukket meget te, og vi havde sågar en skuffe i køkkenet kun beregnet til fine dåser og krøllede poser med alverdens forskellige slags te. Det var et virvar af dufte uden lige, når den skuffe blev åbnet! Da jeg var lille, fik jeg ofte lov til udvælge en te i skuffen, som min mor og jeg skulle drikke sammen i fællesskab. Vores favorit var som regel en kop stærk Earl Grey-te med mælk, og for mit vedkommende var prikken over i’et de minimum tre teske sukker, som skulle omdannes en sød, klæbrig sirup i bunden af kruset, som jeg efterfølgende kunne lappe i mig med en ske.
  Den dag i dag drikker jeg stadig ofte Earl Grey (dog med knapt så meget sukker), og det bringer altid gode minder om dufte og smag frem fra dengang jeg var barn.

 213. Meget a pro pos de lækre præmier er noget af det bedste, jeg ved, æg om morgenen. Jeg får (eller laver) det yderst sjældent der hjemme, så derfor er det noget af det første, jeg kaster mig over, når jeg er på hotel på ferie eller konferencer.
  Tja, så det, jeg godt kunne tænke mig at lave (lidt mere) om morgenen, er at spise noget mere æg :)

 214. Det bedste er når min kæreste bestemmer sig for at lave pandekager, og vi bare kan bruge morgenen sammen (han tager normalt afsted længe inden jeg står op).

 215. Jeg ville sidde og drikke the med min bedste veninde i haven en eftermiddag. Jeg vender om få uger tilbage til Danmark efter at have boet i udlandet i 3,5 år. Så glæder mig til masser af kvalitetstid med veninder og familie. Kvalitetstid med the og god dansk hygge :)

 216. Om morgen nyder jeg at sidde på min terrasse og se solen stå op. En kop dejlig te i hånden og kæresten liggende i sengen (så er der mere ro, haha) Fuglene der pipper og temperaturen der stiger. Sådan burde alle morgener være, rolig og afslappet :-)

 217. Mine yndlings (hverdags)morgener er de morgener hvor jeg skal møde sent på studiet. De dage kan jeg godt lide at stå tidligt op, hygge mig med en tekst eller en avis, samt en kande te som jeg drikker op stadig iført nattøj. Sådanne dage som starter rart, ender som oftest med at blive de bedste :)

 218. Noget af det hyggeligste og bedste jeg ved er at sidde på altanen med fødderne oppe, morgente i hænder og lyder af min kærestes snorkelyde gennem den åbne altandør i ørerne.

 219. Jeg elsker at læse en god bog om morgenen. Der er ofte sådan en dejlig ro og det er et dejligt, mentalt pusterum inden jeg skal op i gear og i gang med dagen :)

 220. Lørdag morgen med unger i sengen og forventninger til dagen der venter – det er det bedste! Og så kan jeg glæde mig til, at vi skal spise morgenmad (forhåbentligt snart med det fineste keramik).

 221. Jeg går på barsel om en lille måned.. Kaffe kan jeg ikke længere drikke, så te er blevet en favorit. Jeg drømmer derfor om at sidde i min sofa med en stor struttende mave OG TE i min hånd :)

 222. Her i foråret elsker jeg at stå tidligt op, spise en hurtig morgenmad også løbe en skøn tur med min hund, Arnold. For os begge er det en god start på dagen, han er træt og sover de efterfølgende timer hvor han er alene og jeg har haft skønt selvskab på min tur+plus jeg har løbeturen helt for mig selv :)

 223. Jeg eeelsker at have god tid om morgenen, og det bedste jeg ved er at spise morgenmad med hele familien en lørdag morgen med Mads og Monoploet i radioen, en banan-waffel med deluxe-topping og en god kop te :-)

 224. Om morgenen skal min kæreste altid først ud af døren, så velvidende at der alligevel ikke er plads på badeværelset, tager jeg mig god tid i dynerne til rigtigt at stå op sammen med vores lille kat, som elsker sin morgennus.

 225. uh, te – hvad er der ikke at elske. Må desværre indrømme at teen er udskiftet med kaffe lige for tiden da jeg sidder med en næsten bachelor opgave og derfor har brug for alt det energi man kan skaffe :) Te har en skøn beroligende effekt, i hvert fald på mig, og jeg ved intet bedre end at starte en kold vinter dag med en dyb sort te blanding eller en sommermorgen på altanen med en skøn frugt eller bær te. Det ligger bund for en dejlig dag. Te er simpelthen meditation i flydende form.

 226. Morgenhyggen er to overkærlige katte, der kræver hygge på langs en times tid – derefter affodring af dem og så en time på altanen med en kande te. Så er jeg klar til dagen.

 227. Jeg elsker at vække min kæreste med kys om morgenen og efterfølgende spise en lang morgenmad i sengen. Det er især hyggeligt de dage, hvor det regner og er koldt og gråt, så bliver vi i sengen og putter hele formiddagen med lidt varmt at drikke og hjemmelavede vafler. Lange lørdage er det bedste, jeg ved.

 228. Jeg er lige gået på læseferie i mandags, og at kunne nyde dét at læse op til de sidste eksamener, med en hyggelig kop te, og et dertilhørende æg, ville være fantastisk!
  Og så er et lækkert æg og en kop te jo generelt en fantastisk måde at starte dagen på :)

 229. Sikke en fin og brugbar præmie. Den ville jeg gerne vinde, for både porcelæn og Nute ville passe perfekt til vores morgenritual.

  Herhjemme har vi valgt virkeligt at prioritere morgenerne. Det er ret vigtigt for os, at vores drenge på henholdsvis 3 år og 7 md. får en god start på dagen. Derfor er vi altid samlet omkring morgenbordet, hvor vi spiser havregrød + blødkogte æg. Lige i øjeblikket er yndlingsteen, som vi drikker til, faktisk også en Nute variant – nemlig deres grønne Earl Grey. Den er SÅ god.
  Vi får snakket aller bedst sammen ved vores morgenbord, fordi vi har sat tiden af til hinanden. Det er der, lillebror får chancen for at grine sine fine babylatter af storebrors fjollerier, det er der, min mand og jeg får lagt planer for dagen eller ugen, det er der, vi får lagt et puslespil eller to, og det er der, vi skiftes til at få læst avisen.

  Det lyder ret rosenrødt (og overhelligt) for en børnefamilie, og det kan også KUN lade sig gøre, fordi vi prioritere det så højt, som vi gør. Vores eftermiddage og aftener kan ofte være hektiske, så det er virkeligt godt, vi har et tidsrum hver dag, hvor der er tid og overskud – og det skaber faktisk yderligere overskud for os alle sammen. Inden vi indførte de her faste 45 minutter løb vi allesammen rundt og ledte efter gummistøvler og tabte nøgler, mens vi blev mere og mere svedige og arrige. Det var ren stress og jag. Det blev vi enige om, at der skulle laves om på. Nu elsker jeg vores morgener, for de gør alle dage gode at starte op på – også regnvejrsmandage.

  Kh Marie

 230. Jeg er en sucker for rutiner, så når jeg kan få lov til at stå og hygge om madpakkerne og få et dejligt varmt bad og alt forløber så godt at jeg får
  sendt en glad mand og barn ud af døren, ja så er min dag godt begyndt
  og jeg kommer smilende på arbejde.

 231. Det er eventyrligt simpelt. Der findes ikke noget bedre end at sidde med dagens første kop kaffe, Bøger-sektionen fra Weekend Avisen og en skive ristet hjemmebagt brød med en tyk skive ost. Måske lidt mandler on the side. Det er en GOD hverdagsmorgen :)

 232. Jeg elsker at drikke the med min dejlige søster. At sidde i hendes hyggelige lejlighed, på slagbænken i køkkenet og sludre, det er noget af det bedste.

 233. Noget af det bedste efter en lang dag er at gå i seng med en stor kop dampende te (min favorit er Sweet Chili fra Yogi Tea) og en god bog :)

 234. Det bedste er, når der er gjort lidt ekstra ud af morgenmaden og hele huset spiser sammen – endnu bedre hvis vejret er godt, og man kan sidde ude i solen :)

 235. Jeg elsker te. Og det ved alle omkring mig. Hvis der skal snakkes dybt, kan det kun gøres med en kop te i hånden. Den bliver dog skippet om morgenen, til fordel for at ligge og snooze med kæresten om morgenen. Hvis bare man havde tid til det hele!

 236. Te i min gamle sprøde hvide og blå blonde kop fra Bing og Grøndahl balancerer på havestolen, mens morgensolen vækker den gamle gule daglilje med duft og den rosafarvede gigantvalmue – den pelsklædte gemmer sig under stolen. Der er helt stille. Om en halv time vågner byens villakvarter op. Og her sidder jeg og har et te øjeblik – stille og dejligt. Te er altid med til at give en særlig ro og fornemmelse af fordybelse. Og jeg elsker tekopper i alle varianter. De to du viser frem er meget charmerende.

 237. Noget rart om te… Min mand gjorde mig for nyligt opmærksom på, at jeg altid siger: “skal vi have en DEJLIG kop te?” Ikke “skal vi have en kop te?” Altid en DEJLIG kop! Det er da lidt hyggeligt :-)

 238. Jeg er ved at afslutte 3. G på gymnasiet, så nu ligger mulighederne jo åbne.. Jeg har sådan en lille drøm om at skulle til Norge og stå på langrend. Med mig er planerne om en rygsække med en termokande som indeholder dejlig varm te, til når vi holder pause og nyder udsigten. :-)

 239. Jeg drikker altid te sammen med mine bedsteforældre, hvor vi taler om hele verdenssituationen ;-)

 240. Hvor det nogen fine billeder, kommer helt i påske-stemning omend lidt sent! Læste til eksamen i påske”ferien”, så der havde jeg slet ikke tid til andet en at læse. Min tro følgessvend gennem de lange dage (indendørs, grr…), blev dog lidt bedre med op til flere kander te (lige pt. Kvæde, Lakrids og Dragon Mint). Lidt variation skal der jo til. Nu er jeg dog på den igen! Sidste eksamen. Jeg elsker det, men har brug for lidt lækkert til min travle læsning. Derfor ville jeg elske, at modtage sådan en fin gave! Så kan jeg fejre overstået eksamen og påske når stormen har lagt sig. Tak for en inspirerende blog. Kh. Ida

 241. Når jeg kommer træt hjem fra job. .så lave sig en kop te og så flade ud i sofaen med en god bog :-) det er dejlig afslapning for mig ♡

 242. Højdepunktet for mig HVER morgen, er min morgenmad. Den skal nydes i fred og ro og gerne anrettes lidt lækkert. Det giver den bedste start på dagen :-)

 243. Vejret er i den grad kommet i sommerhumør, og det er jeg og min kæreste også. Vores nye morgenritual er at svinge os i sadlen mod Islands Brygge, og tage et lynhurtigt og iskoldt dyp, og efterfølgende nyde en latte to go, inden hverdagens pligter kalder.

 244. Te forbinder jeg med min svigermor, der er en power woman uden lige. Hun klarer alt! Og alting bliver gjort med en kop te i hånden – ja, også når hun luger ukrudt i haven. Hun fortjener noget lækkert te :)
  …og æggebægerne? De fås vist ikke mere nuttede og de må meget gerne pryde MIT morgenbord.

  Tak for en hyggelig blog – jeg bliver hundeskruk af alle de Penny-billeder!

 245. Jeg skal helst have mindst to timer for mig selv om morgenen inden, at jeg skal ud af døren. Hellere tidligere op, end at stresse rundt. Jeg elsker stille og rolige morgener og dejlig morgenmad.

 246. Det allerbedste ved morgenen er, at jeg får lov til at vågne op ved siden af verdens dejligste mand. Derudover så er morgenmad mit yndlingsmåltid over dem alle. Hvis jeg skulle bestemme, så skulle alle måltider være morgenmad! Det bedste er nok weekenderne, hvor vi kan sidde i køkkenet med yoghurt, æg og brød fra bageren, læse lidt i avis, snakke lidt om ugen og sippe til kaffen. Det ER bare godt, ja det er!

 247. Weekend morgenmad er for mig enten hjemmelavet brunch eller hjemmelavede pandekager, hvis det skal få stærkt. Det er altså super hyggeligt. Alternativt at ligge i sengen og vågne langsomt, mens man snakker om løst og fast.

 248. Ih hvor er det altså en fin konkurrence :) jamen jeg elsker de morgener hvor jeg tager mig tid til at sidde ned i 15-20 min med min morgenmad, en lækker kop the og godmorgen Danmark kørende på tv – endnu mere elsker jeg weekend morgener hvor der er mere tid til at lave en lille lækker brunch og bare virkelig slappe af sammen med min kæreste! Jeg elsker the og kan hygge mig med det på alle tider af døgnet og særligt er det godt hvis min søde tand skriger om aftenen :) mine veninder og jeg drikker alle the og der er ikke pigehygge uden at der bliver brygget flere liter the undervejs i de mange sladderhistorier <3 se det er både rart og hyggeligt :D

 249. Hygge om morgenen er at tage et langt bad og derefter putte sig i morgenkåbe og tøfler med en kop kaffe. Gerne i pæne kopper som dem her <3

 250. Jeg er så heldig at jeg i denne uge er blevet ejer af en lille perle af en kolonihave, og jeg forudser mange hyggestunder i solen, med grill og øller:) Men på kølige aftener eller regnfulde dage, så kunne være rart at putte sig under tæpper og sidde i den overdækket terrasse og nyde noget lækkert te. Og så ville de fine nu te beholder pynte smukt i min kolo <3

 251. Midt i eksamenslæsningen er det skønt at holde pause med en dejlig kop the, så man husker at holde det hele lidt hyggeligt. Det er skønt at sætte sig hen i sengen med en bog (man læser frivilligt) og hygge sig med en god kop :)

 252. Jeg elsker morgner, hvor jeg har god tid til at lave lige hvad jeg har lyst til. Mine absolut ynglings morgener er når jeg intet skal nå, men bare kan nusse om en dejlig morgenmad, som nydes med et stort krus the eller kaffe og en god bog. Disse morgener topper når vejret samtidig indbyder til at de flyttes ud på altanen.

 253. På denne årstid drikker jeg morgenkaffe på terassen, nyder haven og alt det der vokser, mens jeg lytter til byen der vågner:-)

 254. Jeg elsker bare, at bruge god tid og hygge rundt om morgenen. Jeg står gerne op to timer før, at jeg skal noget. Så kan man lige sidde og drikke morgenteen, mens man får styr på sin verden og den kommende dag :)

 255. Vi har vores egne høns i baghaven, så hver morgen spiser vi blødkogte æg med de mest orangegule blommer, man kan tænke sig til. Vi elsker vores morgener med te, æg og ristet rugbrød og synes det er en dejlig vane at spise sammen allesammen – så har vi i hvert fald gjort vores til at få en god dag.
  Det fine morgenmadssæt kunne ikke lande et bedre sted end her ☺️

 256. I øjeblikket befinder jeg mig i slutspurten inden projektaflevering klinet til min computerskærm, begravet i bøger og tekster. Det betyder et helt ekstremt indtag af kaffe og hurtig, nem morgenmad. Så jeg drømmer mig væk til det, der virker som det skønneste i verden lige nu: Søndag morgen med en varm kop the og luksus morgenmad bestående af blødkogte æg, lækkert brød og frugt :)

 257. Min yndlingsmorgenstund er når jeg kan sove længe, stå op og se genudsendelsen fra go morgen Danmark samtidig med at jeg sidder i sofaen i nattøj og med tæppe med en god morgenmad. Så er det en god start på dagen! :-)

 258. Sikke en fin give away – er ved at flytte hjemmefra så det ville være så fint at have noget hyggeligt starte med
  Jeg elsker at have god tid om morgen, så der er tid til at slappe lidt af. Nyde maden, læse lidt avis eller lave soduko, og en gang i mellem og varm kop te. Det er dog mest om søndagen min morgen ser således ud.
  :)

 259. I disse dage nydes min morgente i sengen på langsomme, solskinsfyldte læseferiedage – meget gerne i selvskab med ristet rugbrød og blødkogte æg. Det er vidunderligt at have tid til at sætte tempoet helt ned og nyde dovenheden i sommervarmen.

 260. Det bedste jeg ved om morgen, er en dejlig kop varm te i min to-go-kop, mens jeg går morgentur med min altid trofaste ven, nemlig min chokoladebrune labrador, Merle :-)

  Tak for en rigtig skøn blog:-)

 261. Jeg elsker morgener! Det er det bedste tidspunkt på dagen. Der er ro og tid til at hygge sig med god morgenmad og en dejlig kop te.

 262. Jeg holder aller mest af, spise morgenmad i sengen. Både fordi det er top komfortabelt, men også fordi det føles lidt forbudt, og hører sjældenhederne til. Jeg ville elske at servere en bakke med lækkerier i det fine service :)

 263. Efter en dejlig aftentur ned til Amager strand er det skønt med en kop te på terrassen. Har endnu ikke smagt Nute så det håber jeg at jeg får mulighed for snart

 264. Drømmer mig væk fra eksamenslæsning… Tænker tilbage på de dejlige to måneder jeg havde i Asien, hvor jeg heldigvis har bragt dejlig te med hjem fra. Og hvad er bedre om morgenen, end en kop grøn te, med lidt honning og en squeeze lime, selvfølgelig med tilhørende æg. Jeg elsker æg – på alle mulige måder. :-) Samtidig kan jeg ikke lade være med at smile, ved tanken om de ”æggebægre” vi selv har stående i skabet. Shotsglas har en smart dobbeltfunktion ;-)

 265. For nogle år siden stod jeg altid op i god tid for at gøre mig klar, så jeg kunne nå et spil kort med min mor inden jeg skulle ud af døren og i skole. Det var den hyggeligste måde at starte dagen på. Ingen stress eller noget, bare et afslappende spil før dagen startede.

 266. Jeg kan ikke undvære mit blødkogte æg om morgenen og står gerne op 5-6 min før, bare for at kunne få det! I de varme dage drikker jeg ikke kaffe eller te før arbejdet, det får mig til at koge over, så jeg har som regel hjemmelavet iskaffe eller iste stående i køleskabet (men det kan man også drikke af flotte kopper! :)) Og så spiser jeg min morgenmad på terassen, men det hele vågner omkring mig – det er hygge i min forstand!

 267. Åhh, så flot en give away. Må bare eje, uanset hvad der sker. ;)
  Mine morgner starter altid med te og lunt groft brød med diverse oste til, som min mand altid står for i hverdagen. I weekenden giver jeg den gas med æg, bacon, og friskbagt brød. Pandekager får vi tit som dessert. Så behøver vi ikke mere mad før end ved 2 tiden. Om sommeren sidder vi ude på morgensol-terrassen. Og det er altså den skønneste tid på året, hvor der er fuglereder i hækken, og humøret er højt, selv for en morgenstille lille gut. ;) Der er ingen mobil, eller andet forstyrrende. Blot nydelse og tid..
  Glad sommer fra Birthe R. Nygaard // birthe.gug@live.dk

  1. ups ikke hele beskeden kom med – da jeg sendte via iphonen tidligere idag.. Er i gang med at læse Krokodillens gule øjne af den franske forfatter Katherine Pancol og den er god! og når der skal læses er det bestemt meget rart med en dejlig kop te…. og det er yderligere rart at vide der to bøger mere i vente -da det er første bog i en triologi plus en filmpremiere i sigte ;)

 268. Jeg elsker weekend morgener hvor der er er tid til stille og roligt at vågne, gå i min egen verden, tænde radioen på P3, lave mig en lækker kaffe eller the, god morgenmad bestående af et kogt æg, ufiltreret æblejuice og en skål skyr med frisk frugt (ved denne tid gerne jordbær og blåbær/hindbær) og hjemmelavet granola, læse dagens nyhedsoverskifter og bare sidde med mig selv og nyde roen og fundere, spise morgenmaden i det tempo der nu passer mig. Det er hygge for mig, hvis den blev tilbragt med en dejlig veninde og hyggelig snak over bordet, evt sidde i have og nyde morgensolen ville heller ikke være dårligt :)

 269. Altså, lige pt er alting speciale. Også morgenæg. Også aftente. Suk.
  Men pt-pt, altså lige nu og imorgen og i overmorgen, har jeg listet mig i sommerhus med sød veninde. Så hedder det fælles morgenæg, en kort, kold og dejlig badetur, arbejdsom aftente og et lillebitte men uhyre velfortjent glas rødvin før sengetid. Så bliver selv specialer hyggelige. Og de fiiiiiineste æggebægre ville i en grad skrue op for rarheden. Tak for fin konkurrence.

 270. Hold da op hvor yndigt, det gad jeg godt vinde. Jeg er vild med weekendmorgener hvor der er god tid til at lave pandekager til min datter, det er nemlig hendes aller-yndlingsmorgenmad :)

 271. Jeg ville ønske, der var tid til fælles morgenmadsspisning noget oftere. Det er så hyggeligt at starte morgenen sammen :)

 272. Når jeg har god tid, så elsker jeg at drikke en kop te i min stol, mens jeg læser en god bog.

 273. Jeg elsker at sidde i sofaen om morgenen med en god kop te sammen med min søde mand, mens min smukke datter på tre måneder ligger ved siden af og griner. Så kan det ikke blive meget bedre :)

 274. De morgener hvor tiden er til det, er det fantastisk at gå ned i gården og drikke en kop te i solen og nyde freden inden gården vågner for alvor.

 275. Lige for tiden, hvor alt hjernekapacitet er fokuseret på eksamener både overståede og kommende, så er der ikke noget mere skønt med en lille mental pause. Heldigvis for den skønne opdagelse med varmt vand på blade. At lukke bøgerne og nyde den varme the, så er der dømt pause i alt eksamensræs og jeg elsker det! Og så bliver det jo ikke ringere, hvis det drikkes fra fine kopper :)

 276. Jeg elsker mine morgener. Jeg elsker at have god tid og starte dagen i et roligt tempo. Især når det er lyst uden for. Jeg står op kl. 5.45 alle hverdage og afhængigt af hvornår jeg skal møde på job, har jeg måske tid til at meditere/lave yoga/træne “Balder uden buler” med kettlebells. Derefter pusler jeg rundt og laver morgenmad, der som regel indebærer noget med skyr med avocadoolie/vaniliepulver/kerner/frø, Pukka te og vand. Jeg har aldrig smagt Nute, men det ser ud til at være lækkert.

 277. Jeg arbejder i en SFO, og der drikker vi virkelig meget te! Børnene elsker at sidde med en god kop og te og hyggesnakke, og hvis jeg er så heldig at vinde, så vil jeg helt sikkert forkæle børnene med noget nyt og lækkert te :)

 278. Mine morgener er typisk lidt travle, men jeg ville ønske, at jeg kunne få mig selv til at stå tidligere op noget oftere og bare nyde stilheden. En god morgen for mig er, når jeg har roen til at tilberede en lækker morgenmad med blødkogte æg, appelsiner, en smoothie, skyr og lidt ristet rugbrød. Det bedste er, når jeg kan nyde min morgenmad sammen med en lækker te. En af mine morgente favoritter er Pukkas morning time. Mhm. Og så skal den helst nydes i et af mine store runde blå kopper fra Søstrene Grene. Jeg har aldrig smagt ‘nu te’, men det kunne være virkelig lækkert at prøve! :)

 279. Ej hvor er det en hyggelig give-away :-)

  Jeg elsker de dage hvor jeg først skal til forelæsning ved middagstid! Så er der tid til at gøre lidt ekstra ud af morgenmaden, tage et bad, vælge tøj med omhu, drikke en stor kop kaffe og bare hygge. Derudover ringer reklame-manden på min dørklokken for at komme ind i bygningen hver dag omkring klokken 10, og han er så sød og ønsker altid “en dejlig dag”.Sådan en hyggemorgen skaber bare lidt mere overskud.
  Men det jeg mest elsker ved en hyggemorgen, er at putte lidt ekstra tid med ham den søde jeg så godt kan li.

  Glæder mig til lørdag nu :-)

 280. Mine hverdags morgener er ikke altid lige hyggelige, da min førsteprioritet er sætte alarmen på snooze gentagende gange, hvilket resulterer i, at jeg forhastet kommer ud af døren. Men i weekenderne kan jeg til gengæld godt lide at tage mig god tid og lave en lækker brunch med enten veninder eller familie :-)

 281. En dejlig kærlighedsfuld dag med familien, kunne jeg godt bruge. Og helst ude i det skønne danske vejr… At slutte dagen af på sofaen med et blødt tæppe og en dejlig kop te, ville være rart… (Og det må meget gerne være “Spring Tea” – den lyder skøn!)

 282. Mine morgener skal altid indeholde god musik, så starter dagen bare lidt bedre – og også gerne med en god kop te :)

 283. Jeg har for det meste stressede morgener, da jeg skal op på cyklen og afsted mod skolen halv 8 i alle hverdagene. Derfor sætter jeg altid god tid af til at hygge med en stor, lækker og lang morgenmad i weekenderne. Jeg elsker hjemmelavet müsli, blødkogte æg, friskpresset juice og en kop varm te til. Helst med mintsmag, lakridssmag eller citronsmag! Så læser jeg som regel i et blad imens eller ser en god serie i tv’et. Sådan nogle lørdag og søndag morgener er bare det mest afslappende der findes!

 284. Jeg elsker at lave en god kop te , æg og ristet rugbrød mmmh også lige blive opdateret på de socalemedier imens jeg hører god musik.

 285. The er noget jeg drikker mindre af, nu jeg er flyttet hjemmefra. Min mor drikker rigtig meget the, så der er altid the på kanden der hjemme. Når jeg så endelig drikker the hjemme hos mig selv, så minder det mig om min mor, og alle de sjove ting vi laver sammen, og alle de alvorlige ting, som vi har snakket om over the.
  Det er egentlig en skam iat jeg ikke drikker det oftere, for elsker the! Gerne med mælk og honning i ❤️

 286. Helt perfekt og rar morgen for mig er at stå tidligt op, få løbet en morgentur og komme hjem med tid nok til bad, morgenmad og en kæmpe kop the. Elsker at have tid til min morgengrød.
  …. Men lige nu er det eksamensperiode, så nu er det stress og kaffe der fylder min dag allerede fra morgenstunden. G.L.Æ.D.E.R mig til ferie:)

 287. Jeg drømmer om at forsøde min ellers lidt kedelige eksamensperiode med hyggestunder med lækker te og smilende æg :)

 288. Jeg drikker, på trods af at jeg er pædagog, ikke kaffe, så elsker at smage en ny the eller flere!! Jeg elsker weekend morgner hvor min yngste søn og jeg lister nedenunder og bager boller til ældstesøn og deres far, de sovetryner. Min yngste Emil på 4 år elsker at bage og vi finder tit inspiration i dit opskrift arkiv, sidst var det kanelsnegle, mums de var lækre

 289. Jeg elsker at have god tid om morgenen, så kan jeg ligge og hygge med familien længe i sengen, og min store pige bliver så glad, hvis vi også spiser morgenmaden i sengen;-)

 290. Hej Emily.
  Jeg har også haft en skøn torsdag morgen: blødkoget æg, smootie, den gode te på kanden og min kæreste ved min side, helt alene på tagterrassen i solen. Dejlig morgen! Te er ligeså godt som kaffe om morgenen :-)

 291. Selvom jeg har travlt med bacheloropgave, og derfor ikke uendeligt tid om morgenen, så prøver jeg stadig at gøre morgenerne rare.
  Her er en god kop hjemmekværnet kaffe sagen, måske lidt tid til avislæsning og helt sikkert radiolytning til P1 eller P3 afhængig af humøret.
  Og eftersom jeg blev en meget lykkelig altanejer i september, så begynder mine morgener lige så stille at starte herude. Her sidder jeg og glor ud i luften, lytter til fuglefløjt og beundrer de krydderurter, jeg har plantet, som stadig gider at leve. Dét er altså skønt.
  Bedste hilsner
  Luna Bærmonster
  baermonster(at)gmail.com

 292. En kop lækker te skal nydes i en helt særlig stund, hvor jeg lige kan summe lidt over livet. Helst m en god bog som selskab.

 293. Jeg spiser morgenmad i dyner på sofaen og ser Mumitroldene med min kæreste. Det er det bedste i hele verden.

  /May

 294. Jeg elsker at lave det helt store morgenbord med min kæreste – det er altid en god start på dagen (men desværre bliver det ikke så tit som man kunne ønske sig..)

 295. Om weekenden, elsker jeg, specielt her om foråret at side ude i køkkenet med en kop te og se hvordan det hele omkring en bliver lyser og varmer. Gerne mens der er hjemmelavet boller i ovnen.

 296. Sikke en lækker præmie (igen)! Jeg elsker at drikke te, men den skal helst være lidt afkølet og det har jeg ikke tid til at vente på om morgenen, så der drikker jeg sjældent te. Min bror går meget op i te og køber altid noget lækkert te i tebutikker. Ser altid frem til de dejlige kopper te der er i vente, når jeg besøger ham :-)

 297. Jeg har aldrig set morgen-tv i min barndom, men når jeg er på besøg hos mine forældre, efter jeg er flyttet hjemmefra, elsker jeg at have Go’ morgen Danmark kørende i baggrunden. Det er ligesom om at hverdagens strabadser rykker lidt bagud i bevidstheden midt i tv2’s feel good-verden.

 298. Jeg står ofte en del tidligere op end min kæreste, så når jeg har været morgeneffektiv og løbet eller læst, så kan jeg godt lide at kravle ind under dynen igen med min morgenkaffe og sidde der mens han vågner. :)

 299. Lørdag morgen, Mads og Monopolet i radioen, langsom morgenmad med kaffe, blødkogte æg og hjemmebagte boller er noget af det hyggeligste jeg ved :)

 300. Jeg har en ret bred vindueskarm, som jeg har ‘pyntet’ med puder og tæpper, så om morgenen sidder jeg oftest der og drikker min morgen-te (for jeg drikker ikke kaffe). Det er specielt dejligt om vinteren, da radiatoren er lige nedenfor, så man kan sidde med fusserne på den, og så kigge ud af vinduet, ud over Århus og nogen gange også en spotte en solopgang :)

 301. De bedste morgener for mig, er lørdag morgen, når vi sover længe, og min kæreste giver mig morgenmad i sengen. Det er så hyggeligt og fredeligt, bare lige at sidde i sengen og slappe af med en kop te eller varm kakao og lækker morgenmad eller brunch, med hundene i fodenden og manden i mit liv ved min side. Og hvis solen så også skinner ind gennem vinduet, og vi kan høre fuglene synge, så topper det fuldstændig!

 302. Jeg ELSKER morgener hvor der er tid til at nyde et smilende æg, en ostemad og en god kop te. Det er altså det bedste. Dog mangler mit ellers velassorterede køkken netop æggebægre.

 303. Aj, krydsekrydsekrydse fingre for at jeg vinder denne præmie!
  Om morgenen vil jeg allerhelst have god tid. Om det så er havregryn eller den store brunch, der står på bordet, er faktisk ligegyldigt, men luksusen er at have tid til en kop varmt, mens jeg kigger på min søn, der leger for sig selv.

 304. Sikke nogle fine ting:) mine morgener overlader desværre ikke så meget hyggetid – to børn og madpakker ;) men vi forsøger dog hver morgen at spise morgenmad samtidig – stort set altid med en variant af æg.
  Teen drikker vi om aftenen samme – lyder som nogle lækre varianter;)
  Go aften og tak for en super inspirerede blog:)

 305. Jeg eeeelsker te – drikker det døgnet rundt og blogger faktisk også en del om te. Min næse er også før blevet forført af NU-teen, desværre ikke min SU-pengepung, så jeg ville elske at vinde teen og ikke mindst også kopperne og æggebægrene nu den snart står på UNI og flytte-hjemmefra. Inden da er dog lige et par eksaminer og hvis det er noget som kan forsøde dem er det te!

 306. Jeg er altid først oppe herhjemme og nyder at sludre kaffe, mens solen står op :-) Men det jeg nyder allermest er weekendmorgener, hvor jeg kan sove lidt længere, bage boller og spise frisk frugt med min kæreste :-)

 307. Jeg styrter altid rundt om morgenen fordi jeg er lidt af en sovetryne. Jeg ville ønske, at jeg kunne sætte mig og lade lidt op inden dagen går løs – måske Nute ville hjælpe med at kickstarte en ny morgen-rutine?

 308. Jeg elsker morgener, hvor jeg har masser af tid og langsomt kan vågne op. På disse morgener elsker jeg at tage mig god tid til at lave en lækker morgenmad bestående af lidt hvert; det kan være æg, boller, en form for yoghurt med topping eller alle tre ting sammen. Og hertil nydes selvfølgelig enten en stor kop kaffe eller te – det varierer en smule. Dertil tilsat enten et afsnit af en god tv-serie eller en lille smule læsning. Og så skal det hele selvfølgelig gerne nydes i min dejlige kærestes selskab :)

 309. Denne uge har jeg sluttet morgenens rutiner af med at sidde 5 minutter udenfor ved mit lille cafebord og kigge på mine nyplantede blomster og den sjove chokoladeblomst, jeg har fået af en god veninde. Sådan må alle morgener gerne være!

 310. Den bedste måde at tilbringe morgenen er i selskab med en kop varm te og en god bog, mens min vidunderlige kæreste tilbereder morgenmad til os begge, med sådan en start kan dagen kun blive god :)

 311. Jeg elsker at have god tid om morgenen, men har det virkelig sjældent. Jeg læser til sygeplejerske og er i øjeblikket i praktik på Herlev hospital. Derfor ringer mit vækkeur lidt over fem, og jeg skal sidde på cyklen kl. 6 for at nå frem i tide. Derfor glæder jeg mig så meget til på søndag, hvor min kæreste og jeg får min familie på besøg til lækker brunch med alt der nu hører sig til; godt brød fra bageren, frisk frugt, god kaffe og te, røræg osv. : )
  VIRKELIG fint kit du har på højkant. Rigtig god aften : )

 312. jeg elsker mine stille morgener, hvor vinduet til mit køkken står på vid gab, og jeg kan høre kirkeklokkerne fra Århus Domkirke (som vi kan se fra køkkenvinduet, og er i samme højde som tårnuret) ringe ind til gudstjeneste, sidde morgen søvnig, og teenageren forsat sover. Nyde en skøn kop fredfyldt morgen te, og hvor vil det være skønt, at kunne prøve den lækre te, og servere blødkogt æg til teenageren, når han så vågner, og kommer træt ind i stuen og giver mig en morgenknuser :0)) <3 det er morgen lykke, når den er bedst, og især på en stille Søndag

  smil Lene :0))
  http://justlove2ndhandbyleneb.blogspot.dk/

 313. Jeg elsker ligesom dig lørdag! Især lørdag morgen er skøn, vi sover længe og putter i sengen(hvis det er dårligt vejr) eller starter dagen på altanen med morgenbrød og altid blødkogte æg! Vi er ikke så gode til at få lavet the, men det kan der jo laves om på; )

 314. De er søde, de kopper! Som regel drikker jeg te fra krus fra Le Creuset, de er så fine! Jeg har et, som rummer 0,4 l – jeg kan rigtig godt lide at drikke te… Jeg drikker altid urtete, når jeg drikker te, for det kan jeg bedst lide. Nogle gange drikker jeg også kaffe, oftest hario-kaffe, det er fantastisk lækkert og aromatisk. Jeg nyder virkelig stille morgener med te og kaffe og lækker morgenmad, jeg elsker både at være sammen med andre om morgenmåltidet, men i særdeleshed også at være alene om det og bare nyde.

 315. Elsker at sidde om morgenen i ro og bare nyde min morgenmad. Det er for mig hverdagsselvforkælelse at få lov bare at vågne stille og roligt op – uden stress! :) Og mht. te, så nyder jeg gerne en kop frugtte om aftenen til lige at slutte dagen af på en god og hyggelig måde. Det var især noget jeg yndede at gøre med mine forældre, da jeg boede hjemme, og så kan man jo passende drikke aftenteen til de sene nyheder, og lige blive opdateret samtidig :) Men te er generelt for mig et afslapningsmiddel, og jeg kan ikke forestille mig noget bedre end, at sidde inde en regnvejrsdag med en kop varm te, mens hunden sover i sin kurv.
  Tak for en dejlig blog, som jeg nyder at følge!

 316. Hvis jeg har fri elsker jeg at stå tidligt op, trisse ind i stuen i nattøj med dyne, spise bananpandekager m. nødder og chokoladepålæg og lave en skøn koppe the! Alt imens jeg ser Godmorgen Danmark og putter videre i sofaen :)

 317. Starter de fleste hverdagsmorgener med at stå ekstra tidligt op, så min kæreste og jeg kan nå at se et afsnit af en serie, vi nu er i gang med, mens vi sidder på sofaen og spiser vores morgenmad og drikker en latte :)

 318. Jeg er en rigtig hyggetrold om morgenen. Det er ekstremt vigtigt at jeg har tid nok om morgenen til at jeg kan sætte mig ned i sofaen og se Go’ Morgen Danmark mens jeg spiser morgenmad, så vågner jeg ligesom op, og det er et skønt morgenritual :)

 319. Jeg holder orlov for at passe min datter på 3 år, og det giver os nogle hyggelige og dejlige morgener, hvor vi ikke skal ræse ud af døren. Dét sætter jeg rigtig stor pris på;-)

 320. Jeg elsker weekend morgener, hvor den lille familie er samlet og der er god tid til at nyde et blødkogt æg, brød fra bageren og friskpresset juice og en dejlig kop kaffe eller the. Om sommeren sidder vi under æbletræets store parasol . De æggebægre og krus ville bare pynte så fint i mit nye køkken og på havebordet den kommende sommer …

 321. Det bedste jeg ved er et blødkogt æg (i mit 15 år gamle æggebærger fra Barbie som er det eneste jeg har, udover et ligesom gammelt et fra Action Man (trænger til nye!!!;))) med en god skive ristet rugbrød og min computer på skødet + Go Morgen DK i baggrunden når jeg står op. e.l.s.k.e.r.d.e.t. <3

 322. Åh det bedste jeg ved er at have god tid om morgenen, hvilket sker lidt for sjældent. Men når jeg har det, bruger jeg det til at lave lækker morgenmad og en kæmpe balje kaffe til at vågne på og så at se Go’morgen Danmark. Ikke på grund af indholdet i netop dette program, blot fordi det er blevet en morgentradition :-)
  Noget lignende gør jeg de aftener, som ikke står på lektier. Der laver jeg nemlig en kop the til en film eller en god serie. Det er, for mit vedkommende, indbegrebet af hygge!

 323. Har altid drukket te om morgenen – og især pebermyntete fra Twinings! Og nu hvor læseferien er startet tilbringer jeg morgenerne med min veninde, hvor vi sammen får en kop et-eller-andet inden vi igen går hver til sit for at læse :-) det er så hyggeligt, og jeg tror bestemt ikke at hverken min veninde eller jeg ville have noget imod at tage en slurk “Nute” en gang i fremtiden! At det så kunne blive af sådan noget fint porcelæn gør jo bare det hele endnu bedre! God sommer! :-)

 324. Noget hyggeligt jeg laver om morgenen er, at jeg aldrig spiser morgenmad alene (da jeg boede alene gjorde jeg selvfølgelig) Men lige fra jeg var barn, husker jeg morgener med ro på – fordi min far lavede morgenmad til os alle, mens vi piger dullede os. Jeg tænkte altid, at min mor var ret heldig, af han gad gøre dét hver eneste hverdagsmorgen. I dag gør min kæreste faktisk det samme, og nu forstår jeg slet ikke, hvordan jeg selv har været så heldig :) Jeg laver dog ofte morgenmad i weekenden og dér kunne æggebægrene bl.a. være rigtig fine – lige nu har vi kun to!

 325. Sikke nogle fine ting! Elsker æggebægerne :D

  Jeg holder meget af at starte morgenen med en god bog, nogle gange når jeg kun at læse en lille smule, og så nyder jeg min morgenmad, imens fuglene synger lystigt udenfor. :)

 326. Mine morgener starter altid på den samme måde – næsten.
  Hverdage: Vores dreng vågner ved 6-tiden, hvor jeg lister ham op af sengen og ned på sofaen for at amme. Når dette, verdens hyggeligste stund, er over bliver han puttet igen. MEN denne gang ved siden af sin far. De sover en time mere, mens jeg hygger i sofaen med en kop the, og bliver klar til en dag med verdens sødeste trold.
  Weekenderne: Ritualet med vores lille trold er det samme, at putte alene med far er det samme, hyggestunden alene med tid til at vågne er det samme men her er også tid til et godt morgenbord med både blødkogt æg, skyr med granola, brød, ost, juice, frugt, kaffe og THE. Min kæreste arbejder en del, så weekenderne er meget hellige for os og det føles ikke som rigtig weekend hvis ikke de starter lige præcis sådan.

  At skrive det får mig længes efter weekend – godt det er lige om lidt :)

 327. Jeg drikker ofte en kop the om aftenen – gerne med lidt honning i. Det er en hyggelig og afstressende måde at slutte dagen af på og hvis det ikke skal være løgn, er min kæreste super god til at lave det til mig helt uden, at jeg behøver at spørge om det. Han er nu meget sød :)

 328. Jeg får aldrig en rigtig god dag, hvis ikke jeg har haft god tid om
  morgenen, gerne med et blødkogt æg, og skyr med noget godt på toppen, og det bedste sted at nyde det, er på mine forældres terrasse eller med en god veninde efter en sen bytur.

 329. Elsker weekendmorgener, når kæresten laver amerikanske pandekager og vi hygger med frugt, te og vores lille pige ved morgenbordet.

 330. Er så priviligeret og heldig kun at have en eksamen i min læseferie, så min juni skal bruges i sommerhuset med (forhåbentlig) masser af solskin og alverdens tid til at spise rar og god morgenmad. Det er noget jeg virkelig ser frem til!

 331. Mine hverdags morgener går desværre alt for hurtigt, men i weekenden er der tid til at blive liggende i sengen og putte mens min dejlige kæreste laver de bedst pandekager. Sådan en morgen kan strække sig langt op af dagen, når vi hygger med hver sin bog, afbrudt af en masse snak om alt og intet, sådan som man kun kan, når man ikke skal noget og har tid til bare at være. Er sikker på, at der ville komme en masse blødkogte æg på menuen, hvis de skulle spises af de søde æggebægre! Måske der endda også ville blive tid i hverdagen.

 332. Mine morgener starter med at koge havregrød til den lille 7-måneders bandit, der er centrum i min verden lige nu (og nok også fremover). Hun nyder den især med sveskemos eller hindbær-æble, hvis farverne skal være mere friske. Det er nogle meget vigtige øjeblikke, når tidlig morgensol rammer det lille grødindsmurte ansigt og det tandløse smil.

  På en delt andenplads over gode morgenøjeblikke kommer kaffe generelt og så blødkogt æg lørdag morgen, når far også er hjemme ;) Så jeg ville da blive himmelhenrykt over ny pæn servering af vores lørdagsæg :)

 333. Jeg står ofte op før min kæreste og jeg elsker min alenetid om morgenen. jeg elsker når der bare er helt stille, men jeg elsker også at sætte jeg lidt musik på, det kommer an på mit humør :)

 334. Jeg elsker morgener – det kan enten være af den rigtigt sene slags, hvor jeg har nydt en hel aften og nat, som løber ud i en hyggelig morgen med mine yndlings omkring mig. Det kan være med en solopgang, knus, kram, grin og hygge i et helt stille og gryende København. Eller det kan være en dag, hvor jeg først skal møde kl. 9, så jeg har tid til at sidde på min altan med en kop god te eller kaffe og bare nyde roen. Og morgenmaden selvfølgelig.

 335. De dage jeg møder sent, kan jeg godt lide at tage mig god tid, med lækker morgenmad fx omelet, en kop kaffe eller te, lytte til Godmorgen P3 eller se Go’ Morgen Danmark. Det er bare hyggeligt at have god tid, og nyde livet og den dejlige morgen uden stress og jag. Det er desværre bare ikke sådan hver dag… :)

 336. Pænt porcelæn og pæne te-dåser!
  Jeg elsker at få lov at sidde i sengen, viklet ind i min dyne og så drikke min morgenkaffe. Begge dele er hyggeligt og varmt. :)

 337. Te er for mig noget der nydes i skøn keramik/ porcelæn og jeg har snart en kop til al slags humør. God te er også en skøn lille pause i en ofte travl hverdag- Får helt lyst til en kop, så vil smutte ud og lave mig en kop milky-oolong i en dejlig Ursula kop fra Kahler.

 338. Luksus for mig er min cafe latte fra CPH coffee, der ligger på vej til job på Christianshavn :) Jeg giver mig selv lov mandag og fredag :) Mangler dog en fin tekop og god te til resten af dagen på job, så ville blive så glad for at vinde :)

 339. Mine yndlingsmorgener er når jeg sidder i min vindueskarm og kan kigge ned på min dejlige gade. Hvis jeg er overskudsagtig drikker jeg der en hjemmelavet chai latte, ellers nyder jeg bare en kop grøn te og så er jeg klar til dagen!

 340. Jeg elsker de dejlige forårs-/sommermorgener, som vi har haft i den seneste tid, hvor jeg kan sidde og nyde min morgenmad og solens stråler på min lille altan. Dét er for mig indbegrebet af en perfekt morgen :)

 341. Jeg nyder en morgen hvor jeg er kommet tidligt op og kan sætte mig på min altan med morgenkåbe og en kop te i hånden – det er for mig en god start på dagen!

 342. Jeg spiser næsten altid grød med skyr og lækre toppings og med en god stor kop kaffe ved siden af om morgenen :) jeg elsker at stå tidligt op for at have nok tid til min morgen!
  Lækker konkurrence!!

 343. Ville ønske jeg havde tid til at lave lækker morgenmad hver dag. Sådan lidt i stil med nogle pandekager/vafler, lidt røræg og så lune boller! Det ville jo være alt for lækkert. Det har jeg dog langt fra desværre :(

 344. Jeg vil helst begynde dagen med at tjekke de blogs, jeg følger på Bloglovin over en kop te.

 345. En morgen uden the og hygge er en skidt start på dagen hjemme hos mig!
  Uanset travlhed bliver der derfor sat en halvtime af til morgenmad og the hver morgen. Der er intet bedre end at trække benene helt op under mig på stolen og varme mig med en kop god the til Go’ morgen DK. I weekenden rækker morgener gerne til langt ud på formiddagen (læs: middag), hvor morgenmaden bliver nydt i sengen sammen med den dejligste mand, jeg kender. Jeg er overbevist om, at denne fantastisk præmier ville gøre morgenhyggen den tand hyggeligere – eller hvert fald pænere ;)

 346. Te betyder bare hygge. Om morgenen drikke jeg og ungerne te (manden drikker kaffe) ungerne skal have honning og mælk i, det er deres lille luksus hver morgen.

 347. Mine ynglings morgener er når min kæreste sover hos mig. Så bruger vi typisk lidt tid på at ligge og hygge i sengen, hvorefter han står op og begynder at lave morgenmad til os, mens jeg får lov til at snuse lidt længere indtil teen/kaffen er klar. Herefter plejer jeg at sidde i min skænk i køkkenet, mens han laver omeletter til os.
  Det er så hyggeligt og rart at have god tid om morgenen, og vi kan bruge lang tid på at sidde og nyde maden mens vi snakker!

 348. Jeg ammer den mindste på 6 måneder imens den store på 2 spiser sin morgengrød inden vi skal over i vuggestuen. Så synger og snakker vi. Yndlingsstund

 349. Når min gode veninde er på besøg til overnatning, og jeg serverer hjemmelavet brunch for hende. Havregrød, æg, frisk frugt og græsk youghurt og kaffe.
  Det er en skøn start på dagen, og jeg elsker at forkæle andre :)

 350. Jeg elsker de morgener hvor jeg møder sent (hurra for universitetet), for der er der tid til at spise god morgenmad med juice, blødkogt æg, ristet brød og alt det gode. Mmmh, så bliver en mandag lige pludselig meget mere overkommelig.

 351. OM MORGENEN ELSKER JEG AT BLIVE LIGGENDE I SENGEN OG LÆSE ET KAPITEL ELLER TO I EN GOD BOG, INDEN JEG STÅR OP OG TAGER HUL PÅ DEN NYE DAG :-)

 352. Lige i øjeblikket har jeg læseferie, så jeg står tidligt op og går/løber en tur med min søde lille hund og laver mig derefter en lækker morgenmad med æg, yoghurt, og ristet rugbrød for at forkæle mig selv lidt, inden studiet kalder. Elsker at sidde for mig selv og hygge over morgenmaden med god musik og en kop kaffe i hånden!

 353. Elsker når hele familien er samlet i weekenderne, 4 drenge og 2 voksne, vi hygger altid rigtig meget og længe over morgenmaden :)
  Vi spiser hjemmelavede koldthævede boller og blødkogte æg og drikker massere af kaffe og the til :)
  Glæder mig til sommeren kommer for at blive, så morgenmaden kan indtages på vores terasse :)

 354. Jeg har først lige “lært” og drikke te. Men nu kan jeg ik undvære det! Det er så lækkert med en kop te og en franskbrød med ost på om morgenen i weekenden :) og hvor er de da søde de æggebægre!!

 355. Jeg hører altid p2 eller p8 jazz om morgenen mens jeg spiser min skyr/yoghurt med musli og frugt (for tiden abrikoser og nektariner, nam), drikker the og stirrer ud af mit køkkenvindue. Det er skønt!

 356. Hver mandag-fredag starter dagen med, at enten jeg eller min kollega, alt efter hvem der kommer først, sætter noget vand over til te, så vi er klar til lige, at tage en lille sludder mens computeren starter op og inden arbejdsdagen rigtig starter.
  Jeg synes det er en fantastisk måde, at starte min arbejdsdag på og jeg ville ikke for noget i verden være den foruden :-)

 357. Jeg elsker stille morgener med god tid til at nyde en god kop te og lækker morgenmad. Favoritten herhjemme er pukka, men jeg har længe gerne villet prøve nu te.

 358. Jeg nyder lige min godnat-te på terrassen i det gode vejr, hvor der bliver trukket det sidste ud af en varm dag. Jeg har lige sat en gang overnightoats i køleskabet, og kan ikke vente til at guffe den imorgen. Det er super hyggeligt at sidde der med tæpper omkring sig, og med små stearinlys som bryder tusmørket :)

 359. De fleste morgener ruller jeg ud af sengen 10 min før jeg skal ud af døren og flyver stresset rundt.. Så der er ikke meget tid til te-hygge .. Men jeg ved at det bliver en god dag, når jeg har lange morgener, hvor jeg kan sidde og nyde en god kop te, spise lækker morgenmad og se Go’ Morgen Danmark.. Så kan dagen vist ikke starte bedre ;)

 360. Uhh der er så mange hyggelige og rare ting jeg ynder at lave om morgenen. Men et hyggeligt ritual jeg gør hver morgen er en halv times pilates, hvilket i sig selv er total luksus, det bliver endnu bedre af massevis af kærlige afbrydelser af min kat der vil have min dagens første opmærksomhed. Der er ikke tal for hvor mange øvelser hvori jeg kan kaste en legemus efterhånden.. :)

 361. De bedste morgner for mig, er de dage hvor man vågner og er frisk som en havn ørn. Hvor man har god tid, kan nusse lidt omkring ens outfite, gøre lidt ekstra ud af sit hår. Hvorefter jeg laver en bananommelet, med lidt nødder og frugter til. Sætte sig ned og spise sit første måltid med et glas kold mælk eller noget varmt at drikke (Hvad man nu lige føler for). Mens man læser de seneste postes på blogsne.

  Så er man næsten garanteret en god dag. For når man møder verden med et smil, er chancen stor for, at man får det samme tilbage!

 362. Te er rar ting, det er der vidst ingen tvivler om. Te det bringer minder frem, ofte er det i forbindelse med en masse hyggestunder og sommetider når humøret er lavt og te synes som den eneste udvej til bare lidt hygge.
  Ét centralt minde som der bliver frembragt i mine tanker er efterskoletiden. Jeg har ikke tal på hvor mange aftener jeg har brugt med at hygge med te og et spil kort. At mindes noget så fantastisk (selvom det til tider var hårdt at være i sådan et socialt miljø) blot ved at gribe teen fra skabet, er en sand fryd for mig.
  Så du skal være mere end velkommen til at sende de lækre sager i min retning, så kan jeg inviterer over til en te-reunion med dem fra efterskolen. Mon ikke de også bliver glade?

 363. Der skal helst være én dag i weekenden hvor der bare er tid til at slappe af og have det godt. Især nu, efter jeg har fundet en hel fantastisk mand, synes jeg det er ekstra hyggeligt at hygge i weekenden. Sidde sammen og få god morgenmad, og snakke sammen om alt eller intet :-) dét er hyggeligt for mig, og her passer gevinsten perfekt ind :-)

 364. Jeg elsker the, både sort, grøn, hvid, urte og rooibos. Lige nu er jeg gravid og det er varmt, så drikker jeg lækker isthe med frosne bær, mynte, citrus og æble. Så dejligt, og et sundere og sukkerfrit alternativ til saft og sodavand. Jeg ville elske at prøve Nute, lyder med lækre kombinationer. Synes i øvrigt æggebægrene er de fineste længe set, tror de må bo ho mig selvom jeg ikke er heldig at vinde:-).

 365. Hold da op hvor er det nogle søde kopper! Drikker altid te eller kaffe om morgenen, så det kunne da være rart med sådan en kop til at starte dagen på :) Teen ser også virkelig lækker ud, gad da godt smage den der “Rose & Berry”. Lige nu drikker jeg te med mango eller hindbær, jeg elsker at prøve nye varianter!

 366. Jeg drikker altid-alti-altid te om morgenen :)
  Noget “hyggeligt” jeg laver må være at kigge ud af mit vindue og se, hvad folk har på den pågældende morgen. Kan anbefales, hvis man er i tvivl om det er varmt nok til bare ben kl. 7.00 ;)
  Tak for en god blog!

 367. I øjeblikket er mit hygge morgenritual at hente mindstemanden når han vågner (kl5…) og så putte ham i vores seng med en iPad med Rasmus klump :-)

 368. Hånden på hjertet, så synes jeg bare, at det er allermest hyggeligt at rende rundt med håndklæde om kroppen og om håret efter badet, og se lidt morgentv (jeg står altid op, meget mærkeligt), mens jeg spiser en skål ymer med ymerdrys. Færdigt arbejde!

 369. Den bedste morgen for mig er at vågne af mig selv uden larmende vækkeur. For så at stå op, trække i badetøjet og badekåben og tage ned at få en dukkert i havet. Det er sådan set ligegyldig hvordan vejret er, men en lækker solopgang siger man da ikke nej til :) Man har sådan en lækker frisk følelse i kroppen bagefter og den bliver heldigvis siddende i mange timer bagefter. Og så er det hjem at få et varmt bad, en stor kop lakrids te og ristet rugbrød med vesterhavsost og et blødkogt æg. Mmmmm

 370. Hej
  Hver morgen starter med en lang gåtur med min hund. Jo bedre vejret er, des længere bliver turen. Efter turen er der morgenmad, der består af te og brød. Hvis vejret er til det, foregår det på terrassen, ellers er det i køkkenet.
  Alle ønskes en dejlig fredag

 371. Jeg drømmer om en morgen med masser af sol og varme, så jeg kan sidde på træterrassen og spise min morgenmad sammen med familien. Det giver en helt anden stemning at spise morgenmad udenfor :) Så er det ligesom at være på ferie sydpå.

 372. Den hyggeligste kop te er den jeg drikker hver morgen, når jeg står op en 1/2 time før de andre – dette for at nyde roen, sidde med min IPad og opdatere mig på mine ynglingsblogs, hvor i blandt din selvfølgelig er den 1.

 373. Elsker at have tid til at blive liggende lidt i sengen og læse en god bog eller et blad + varm kako, og så have god tid til at gøre klar bagefter. Det sker som regel kun i weekenderne, men det er også rart, så er der noget særligt over dem :)

 374. Jeg elsker mine lange og langsomme morgener, hvor jeg gerne læser aviser/magasiner, imens jeg hører radio og spiser min morgenmad i ro og mag – og i min kop, er der heller aldrig kaffe om morgenen, men derimod te. Elsker simpelthen te!

 375. Det bedste jeg ved er at vågne op sammen med min kæreste ❤️. Vi bor over 100 km fra hinanden, så vi ses ikke hver dag, men når vi er sammen er det bare mere specielt.
  Men den mand er så dejlig at man blidt bliver kysset godmorgen og inden man vågner lister han ned i køkkenet og forbereder morgenmad. Men han starter altid med at komme med en kop the eller kaffe til mig, så jeg kan vågne og hygge i sengen, og så lidt efter kommer han med dejlig morgenmad som selvfølgelig nyder i sengen…
  Det er bare et lille “ritual” vi har som vi værner om og det er bare rart at tænke på, når vi er langt fra hinanden og når vi har gang i vires hektiske hverdag.
  Håber alle andre kvinder nyder godt af så omsorgsfuld og dejlig en mand ❤️

 376. Om morgenen plejer jeg altid at drikke en kop the og kigge mine emails og yndlingsblogge igennem, imens jeg spiser morgenmad, så starter dagen altid dejligt :)

 377. Det hyggeligste er lørdag morgener i nattøj på sofaen, med en stor kop økologisk te i hånden, Mads&Monopolet i radioen og en sprød avis. Glæder mig til i morgen :) God weekend!

 378. Jeg starter morgen med en god omgang powerwalk. Når jeg kommer hjem sætter jeg vandet over til kog og får lavet mig en omgang detox te. Elsker pureteas detox te. Mærker et dejligt velvære ved at drikke denne. Smutter i bad også er teen klar til at drikke bagefter med en omgang lækker morgenmad – en god start på dagen :)

  Du/I vil have mulighed for at købe jeres egen detoxte på http://www.pureteaaus.com . Benyt koden; CORINNAMDK og få 15% rabat på ordren :)

  @Corinnam

 379. Næh hvor fint! Når jeg skal møde sent, så plejer jeg at bruge den ekstra tid til at lave ekstra god morgenmad. Dette inkluderer ofte en smoothie, æg (enten “smilende” eller som røræg) og en kande te – dog lidt afhængigt af hvor varmt det er (min krop kan ikke håndtere alt for meget varme haha) og så sætter jeg noget helt fantastisk, afslappende musik på, så jeg kan nyde tiden og starte dagen rigtig godt.
  Jeg håber, jeg bliver den heldige vinder. Hav en rigtig dejlig dag! Kh Clara

 380. I øjeblikket er mine dage fyldt til randen med eksamensprojekt – jeg drømmer mig derfor frem til aflevering og hyggelige morgener. En hyggelig morgen for mig, indebære at have god tid til at tulle rundt i lejligheden, være sammen med dem jeg holder mest af, spise nybagte boller, med blødkogte æg til og drikke dejlig the på altanen- det er indbegrebet af hygge! Det fine kit er den perfekte sammensætning for mig!

 381. Min dreng, på snart tre, og jeg har et fast morgenmads ritual i weekender og på fridage. Han ælsker blødkogte æg, så vi koger altid to, som vi så deler sammen.. Han vil helst ha blommen, så moren må nøjes med den kedelige hvide. Vi har faktisk ingen æggebægre, så vi spiser af gamle Rosendal shotsglas

 382. Kunne tænke mig at kreere en sorbetis med smagen fra spring tea, har nemlig lige været i Budapest, hvor jeg smagte earl Grey sorbet. Tror den kan overgåes med smagen af hyldeblomst og lakrids.

 383. Dejlige ting i din torsdagstombola :)
  Jeg er desværre blevet syg, så jeg ligger i sengen. Men forsøger at hygge lidt med te, nektariner (yes! endelig i sæson) og ikke mindst: Game of Thrones. Det regner og tordener uden for, så det er næsten heller ikke vejr til andet end at søge ly i dynen.
  God weekend til jer allesammen :)

 384. Jeg er ikke hjemme i hverdagene og spise morgenmad med min mand og søn. I sidste uge og denne uge har den stået på fødselsdag, og så er det EKSTRA hyggeligt når vi alle tre er hjemme sammen på en hverdagsmorgen. Det synes især min søn er noget helt særligt… Den har dog ikke stået på æg – det kommer der på bordet hvis jeg vinder de fine æggebægre (har stadig nogen virkelig grimme i grønt platik som jeg fik da jeg flyttede hjemmefra…).

 385. Elsker at vågne i et fremmed land i en fremmed by og glæde sig til dagens oplevelser, som kun kan blive anderledes end dem man er vant til. Sidder i skrivende stund i BERLIN og kan ikke vente med at opleve byen, som jeg ikke har besøgt i 15 år – selvfølgelig med min Emily Salomon guide ved hånden – god dag derude;-)

 386. Der findes næsten ikke noget der har mere hygge-faktor end te. Mit skab derhjemme er fyldt med alskins hygge. Min morgen starter ikke uden en god kop Grøn te mynthe, og inden sengetid nyder jeg fx Kusmi’s grøn te med jordbær eller Tante Te’s grøn te rabarbar på altanen, mens jeg finder ro i at se solen gå ned over København :-) Dét er hygge!

 387. For tiden bliver jeg vækket af et lille væsen, der sutter på sine fingre og er sulten. Det bedste er, at solen skinner ind gennem gardinerne, at trække dem fra, og det lille væsen, der stråler og jubler på sit eget sprog, når det bliver lyst i værelset. Det er SÅ hyggeligt! :-) Herefter står den på morgenmad og dertil en dejlig kop te.
  Dejlig sommerdag til dig

 388. Jeg synes, at det er rart at stille vækkeuret lidt ekstra tidligt, så jeg har mulighed for at vågne på den langsomme og dovne måde. Jeg elsker at have god tid. Derudover er det vældig dejligt, når min kæreste laver havregrød eller æg til mig – simpelt men kærligt. God morgen.

 389. Som du holder jeg meget af lørdage!
  Elsker at starte morgenen stille og roligt og bare have god tid til at nyde morgenmad, morgenkaffe og Mads & Monopolet. Ahhh (:

 390. Jeg eeeeelsker at gøre noget ud af min morgenmad om morgenen – jeg laver næsten altid lækker havregrød kogt op på bær og topper med frugt, nødder og skyr. Man får altid en god dag med en god start på morgenen :-)

 391. Her i huset er vi som regel tidlig oppe, med to små børn, der nyder at vågne foran tv’et til ramasjang. Nybagte boller og friskpresset juice.
  Jeg er faktisk blevet dårlig til at huske at lave te efter jeg har fået børn, det var førhen et must og når jeg ser på dine fine billeder, må jeg hellere finde den musselmalet tekande ned fra skabet

 392. Jeg har den hyggeliste tradition med en veninde gennem de sidste 5 år. Vi ses, så ofte det er muligt, over en ordenlig spand the og bare tøsesludret om alt fra det vigtigste i håndtasken til at finde prinsen på den hvide hest. Uanset hvor vi har boet henne i landet, har vi fundet dage at mødes på midten til en sludder. Hun har inde for de sidste par år fået ikke mindre end 2 børn, så vores eftermiddags – the – sludder er blevet rykket til om morgen/formiddagen og slået morgenmaden med i hyggenb, for at det kan passe ind i den travle hverdag. Det ville jo være fantastisk, nu da vi har den stærke tradition, kunne tilføje faste traditions kopper og æggebære til vores morgenhygge :)

 393. Ikke noget så hyggeligt som dejlige morgener, hvor en smuk tekande er blevet fyldt med vand og skøn te :) Og nu hvor man også kan sidde i gården og nyde den med avisen eller computeren, så er det bare perfekt <3 Livsnyderi <3

 394. I dag skal jeg hygge med en veninde. Vi skal have massage sammen, og derefter sidde og skrive opgave imens vi hygger med te og frugt! Ved at hygge bliver det meget sjovere at skrive de opgaver man mangler..

  Jeg er helt vild for at smage den spring te, har duftet til den i magasin nemlig!!!

 395. Det allerhyggeligste ved mine morgener er når jeg bliver vækket af min 3 1/2 måned gamle søn, der altid sender mig det største smil – så ved jeg at det kun kan blive en dejlig dag :-) Efter et par timers hygge og leg er det tid til hans formiddagslur og så er det min tur til lidt mig-tid, hvilket meget gerne indeholder en god bog, er par afsnit gossip girl og en skøn kande te :-)

 396. Elsker at stå op før de andre i huset om morgenen og bare hygge mig med at lave en god morgenmad. Heller en spændende morgenmad end spændende aftensmad. Sådan er vi jo så forskellige. En klar vinder er omelt med svamp, bacon, rød peberfrugt og røde løg. Toppet med salsa sauce og en halv avokado. Holder mig mæt og glad længe. Og så selvfølgelig min obligatoriske kop grøn te ( gunpowder eller jasmin Pearls). Og skal det være ekstra luksus så tilføjes et glas Valsølille appelsinjuice. Så kører det! Eller i hvert fald den første del af dagen;-)

 397. Nøj hvor lækkert!
  Jeg er en klovn til at komme op om morgenen, så har normalt ikke meget tid til hygge i hverdagen, og slet ikke te desværre (det er for varmt at drikke i den fart). Men ihh hvor jeg nu også nyder weekend morgener! Især lørdag, hvor der hygges med rigtig morgenmad, te med citron og ingefær, Mads og Monopolet i radioen og ikke mindst bloglæsning. Gid jeg kunne tage mig sammen og have sådan nogle morgener noget oftere.

 398. Jeg knusnyder at blive vækket af de insisterende morgensolstråler før vækkeuret ringer… lister ud af sengen uden at vække kæresten… løber en tur og får solen lige i øjnene… tager et lynbad og laver morgenmad med godhederne æg, skyr, kaffe og te. Nu vågner kæresten!

 399. Jeg vil aller helst drikke min te i en solskinsstråle i min dejlige vindueskarm!

 400. Jeg elsker god tid om morgenen. Mine veninder undrer sig over at jeg står så tidligt op, men jeg elsker at starte stille op med en god morgenmad som ikke bare skal skovles ind :)

 401. Åh, hvor er det dog et fint give-away! Jeg elsker at drikke te om aftenen, især hvis jeg har haft en lang dag. Så nyder jeg at sidde med min yndlingskop, lytte til Bon Iver og have tændte stearinlys. Te er lidt ligesom et karbad for sindet.

 402. Min yndlingsbeskæftigelse i hele verden er at afslutte min aften med en dejlig kop te, stearinlys i vores stue og en god bog. hvis det skal være allermest hyggeligt, sidder mine forældre sammen med mig og læser. så sidder vi i vores dunkle stue med hver vores bog og er sammen i stilhed. det elsker jeg :)

 403. Min morgen er ret struktureret, så jeg ikke behøver stå tidligere op end højst nødvendigt, og det er en del af rutinen, at jeg har 10 minutter, hvor jeg kan sætte mig under dynen igen (eller ud i solen, hvis det er solskin og sommer) og drikke en stor kop the og lige vågne helt :)

 404. Jeg tusser rundt på barsel (kom nu snart lille baby!) og har lige brugt formiddagen på at gøre vores altan ren og pynte den lidt så timerne derude bliver endnu bedre

 405. Som i morges, da jeg lå under dynen til lyden af torden og skybrud med åbent vindue.. lyden af regn er det mest hyggelige ever.. og nå ja, så en at ligge i ske sammen med.. (hvilket også var en realitet lige netop denne morgen ;-)) ahh, flere af dem tak – med kaffe i sengen (i fine kopper selvfølgelig)!
  Love your blog! Kærlighed herfra <3

 406. Jeg bruger ligeså lang tid på at forberede min morgenmad som at nyde den ude på altanen med en varm kop te, da tiden lagt i det gøre min morgen helt fantastisk. Det er aller bedst når min kæreste og jeg kan nyde morgenen sammen :)

 407. I disse dage hygger jeg mig med min lille 3 måneders søn! Når far er taget på arbejde bliver vi i sengen og ligger og pludrer og griner sammen. Vi kan sagtens ligge 1 time og hygge på den måde! DET er livet :)

 408. Jeg har den sødeste barndomsveninde der elsker te, og som virkelig er indbegrebet af glæde, hygge, bløde sokker og trøjer samt dedikeret tesamler!
  Desværre er en i hendes nære familie meget kræftsyg, og det kniber med at holde glæden og hyggen oppe. I sådanne situationer er det vigtigt også at huske de små glæder, som en hyggelig hilsen (også dem der står på kopper og æggebæger) og duften samt varmen fra en rar kop te.Derfor kunne jeg rigtig godt tænke mig at opmuntre hende lidt med nyt te (som hun faktisk ikke har!) samt fint og hyggeligt service.

 409. Jeg er gravid og meget dårlig, jeg er derfor sygemeldt. jeg har en datter på snart to år, som jeg ikke har kunnet være der 100 % for i den sidste periode grundet graviditeten. Jeg er begyndt at få det lidt bedre og det tidspunkt jeg er bedst er om morgenen.

  jeg nyder at spise morgenmad med min dejlige datter og kæreste, hvilket jeg normalt ikke gør, da jeg kører på arbejde før de står op.

 410. Drikker kun varme drikke af mine RC kopper – det giver lige lidt mere luksusfeel synes jeg :)

 411. De rareste morgener er de, hvor min kæreste og jeg vågner op sammen og laver en skøn morgenmad med den altid dertilhørende te. Og muligvis lige snoozer 10 min ekstra og putter..:-)

 412. Min søde veninde/læsemakker og jeg sidder i vores hårdeste eksamensperiode nogensinde. Vi mødes fra tidlig morgen til sen aften, men heldigvis er vi gode til at gøre hyggelige ting. Vi mødes for det meste til hyggelig morgenmad med te, blødkogte æg og ristet rugbrød. Derudover lå vi hele dagen i haven igår, og spiste vandmelon og is. Det er en hård, men hyggelig tid, ikke mindst fordi jeg deler den med en af mine allerbedste veninder. Men vandt man denne konkurrence, ville det med sikkerhed forsøde livet endnu mere.

 413. Jeg elsker at stå op i weekenderne på et tidspunkt der gør at jeg stadig kan få noget ud af dagen men samtidig har fået lov til at nyde min lune seng fuldt ud. Derefter elsker jeg at kunne tulle rundt om morgenen med en kop te uden at stresse.
  Derfor står jeg typisk også lidt før op om morgenen i hverdagene så jeg kan nå at lave en lækker og mættende morgenmad, jeg er stor fan af æg, hvilket typisk kræver lidt ekstra tid end bare at lave en skål havregryn med mælk!
  Jeg vil dog ønske at jeg ikke skulle så tidlig af sted hjemmefra, så jeg kunne spise morgenmad med min familie <3

 414. Da jeg er midt i bachelor-skrivnings-fasen, er alt hvad der ikke handler om at stå tidligt op og være ansvarsfuld, hyggeligt. Jeg glæder mig til at kunne ligge i sengen flere timer efter man egentlig er vågnet og gøre lige hvad jeg har lyst til den pågældende dag :)

 415. Når jeg har tid bruger jeg riiigtig lang tid på morgenmaden, hvilket indebærer både greenie, æg, frugt, the og kaffe. Nogle gange så lang tid at man bliver helt stresset over at nå resten af dagens gøremål. Men pyt, morgenmad og hygge er nu engang det bedste!

 416. Jeg elsker at have god tid om morgenen! Der findes ingen ting der er værre end at løbe forvirret og stresset rundt for at gøre sig klar til dagen. Derfor elsker jeg at spise min grød med skyr på toppen i stille og ro, og dertil få en dejlig kop te. Det gør altid mig klar til dagens udfordringer.
  God weekend

 417. De sidste uger har jeg om morgenen nydt god kop thé i min nye, lækre stol, benene oppe i vindueskarmen og god udsigt til morgensolen. Dét er den perfekte start på dagen!

 418. Jeg elsker langsomme morgener med smukt morgenlys, når jeg er på besøg hjemme hos mine forældre. For så har min mor lavet en kande the klar, når hun kan høre, at jeg står op – og af en eller anden grund, så smager den bare meget bedre og virker meget mere rar, når den serveres hjemme på landet i den faste kop og brygget med kærlighed. :-)

 419. Jeg er begyndt at bruge isvand i min te i stedet for kogende vand. Det er så dejligt, når solen varmer løs på os i løbet af dagen. Mh, et glas iste med ingefær og så Øllingegaards koldskål. Så kører vi. Det er næsten blevet et fast søndagsritual her i lejligheden.

 420. En kop dejlig varm te…. Mmm… Jeg tænker…:
  – Rolige morgener med nybagte boller, skyr og frugt sammen med min datter og mand, hvor vi hiver energi til dagen.
  – Weekend-hygge med plads til eftermiddagskage – måske med teen i termokande på skovtur :)
  – En alene-hyggestund i sofaen med velfortjent afslapning og en god bog.
  – Hygge og snak med en god veninde over den varme kop.
  – Ro på inden sengetid, hvor koffein rushet fra kaffen ikke er godt for mig.
  – Eller som lige NU TE i haven, hvor solen er kommet igen efter skybrud!!

 421. Jeg elsker te, som i elsker elsker elsker. Det er virkelig mit daglige drug! Når jeg kommer hjem fra skole eller arbejde, skal der et puste rum til, inden jeg kan foretage andet. Og dette puste rum indeholder altså en kop god te :) Hvis jeg har tid til at skabe sådan et pusterum en morgen, så er det også helt fantastisk! Hvilket jeg derfor prioterer højt i mine weekender. En langsom morgen med min te i hånden :)

 422. Jeg er bestemt ikke et morgenmenneske, men en gang imellem tager jeg “hjem” for at spise morgenmad med min mor og søster. Dér for vi vendt verdens situationen. Vi får som oftest æg, rundstykker og kaffe. Et smilende-æg til mig (som vi bare kalder mellem-kogt, for det er hvad det er) og blødkogt til mor og søster.
  Det er ren hygge!

 423. Jeg elsker morgener med god tid! Hvis vejret er til det, tager jeg morgenmaden og en kop te eller kaffe ude på min dejlige altan :)

 424. Jeg er i øjeblikket på barsel med nr 2 barn. Når den store er blevet afleveret i vuggestue og den lille er blevet lagt til formiddagslur, så er det mor tid og det nydes altid med en kop te :-)

 425. Jeg synes, det allerhyggeligste man kan lave om morgenen er at kreere en fin og lækker morgenmad, hvorefter man nyder den i godt selskab. Især hvis det er vejr til at sidde ude på terrassen

 426. Favoritmorgenerne er dem hvor jeg står tidligt op og sidder i haven med min mor, med en god kop te eller kaffe. Vi får altid vendt verdenssituationen, og der er noget småmagisk ved at mærke hvordan verden langsomt vågner. Så laver vi lækker morgenmad, og vækker min far som kvitterer med et smækkys og et klap i måsen til min mor (efter 28 års er de stadig forelskede, det er så vildt).
  Det er specielt vigtigt nu, efter min mor blev syg i vinter med celleforandringer og utallige operationer. Det er ikke slut endnu, men vi kan så småt se en ende på det. Og derfor betyder de stille morgener med tid også alt for mig og min lille familie.

 427. For mig er det et helt ritual .. et hyggeligt ritual .. at lave te. Jeg bruger min mormors gamle stegetermometer til at måle, hvornår vandet har den rigtige temperatur. Jeg køber kun god, løs te, som jeg måler op og kommer i teen i en lille tesi. Derefter vender jeg min lille te-timer og venter på, at min gode te trækker nøjagtigt det antal minutter, den skal. Og SÅ slutter det selvfølgelig med, at jeg sætter mig og nyder min velfortjente te :-) Vil meget gerne vinde det fine sæt ;-)

 428. Jeg nyder at drikke te og få en god sludder med min mor ude på terrassen, specielt sådan en dag som i dag hvor det er overskyet er det super hyggeligt at tage et tæppe omkring sig og så sætte sig under halvtaget med en varm kop te. :-)

 429. Jeg elsker morgener – det ‘uspolerede’, stille tidsrum, hvor man endnu kun kan glaede sig til dagen og ikke ved, praecist hvad den vil byde paa. Kaffen smager allerbedst, alle slags vejr er rare og luften er allermest frisk om morgenen. Det hyggeligste, jeg ved, og en fast del af min morgenrutine, er at gaa hen til min yndlingskaffebar, Allpress i Redchurch Street (jeg bor i London) sammen med min soede flatmate, og indlede dagen med en himmelsk americano, et par avisartikler og lidt venindesludder, inden vores veje skilles og jeg spadserer ind til mit arbejde i Soho med min mor paa Skype eller P3 i radioen mens jeg betragter morgenmenneskemyldret i gaderne (maalrettede londoners og mere afslappede turister) og overvejer at snuppe en kaffe mere med paa vejen fra Workshop, Nude Espresso eller noget andet fristende paa vejen.

 430. Jeg synes næsten ikke der er noget bedre end at vågne op til solskin ind ad vinduerne for derefter at spise morgenmad i selskab med dem jeg holder af.

 431. Jeg elsker lørdag morgen med min mand og mine to børn. Vi lavet morgenmad med rundstykker, blødkogte æg, frugt og nogle gange pandekager. Vi kan hygge os i lang tid, mens Mads og Monopolet kører i baggrunden.

 432. Hvor er jeg glad for at vide, hvordan det rigtig udtales! Har indtil nu troet, at vi var ude i en engelsk udtale.
  For mig hører til the mest til om aftenen – sammen med et afsnit af yndlingsserien og strikketøj eller med en god bog.

 433. Sådan en af de der rare og rolige morgener, hvor man har tid til at nyde kaffen. Alt i mens at radioen kører i baggrunden. Det kunne jeg godt tænke mig snart.

 434. Elsker mine stille morgner. Det starter aftenen før – bordet dækkes og alt gøres så klar som muligt. På de rigtig gode dage laver jeg bolledej om aftenen. Ælsker at komme hjem fra en gåtur med hunden og der dufter dejligt af kaffe og friskbagte boller. Det er den ‘livseleksir’ som gør mig klar til dagen. Nyder at have tid til at sidde og hygge med familien uden stress – så vi står tidligt op (C:

 435. Jeg er på barsel for tiden, så jeg nyder hver eneste morgen, ved at blive lidt længere i sengen med min morgen glade dreng på 7 mdr., som elsker at hygge med mig. Jeg føler mig heldig og privilegeret over, at jeg har sådan en dejlig dreng. Han spreder en masse glæde og smil, en bedre start kan jeg ikke få.

 436. Det første jeg gør om morgenen, er at kysse min kæreste og tænde for musikken i vores lejlighed. Det er så hyggeligt og gør mig glad, hver dag :)

 437. En af mine yndlingsbeskæftigelser når jeg skal hygge mig er at sidde i vindueskarmen, når det regner, med en kop god te og fransk jazz i baggrunden. I en travl hverdag er det herre lækkert at kunne koble af engang imellem (især når det pis-øs-regner), hvor jeg bare laver absolut ingenting.

 438. Jeg elsker forårsmorgener, hvor solen står ind af mit køkkenvindue. Særligt i weekenderne, hvor jeg vågner tidligt. Så sidder jeg ved køkkenbordet på en skammel, læser avis, hører radio og ellers bare nyder roen, mens jeg sipper en kop the, spiser et rundstykke og et blødkogt æg eller to :)

 439. Min mor og jeg elsker te, og vi drikker altid en kop om morgenen sammen, inden den hektiske hverdag begynder. Vi har udviklet en lille tradition, hvor vi sender hinanden en sms, hvis vores dag er dårlig, eller der er sket noget træls, og så aftaler vi at drikke en kop te, når vi begge er hjemme igen. Så sidder vi ude i køknet med stearinlys og te. Det er et skønt te-minde for mig :-)

 440. Dejlig duftende te på terrassen når solen er gået ned og børnene puttet, og hele haven dufter af syren ♥♥♥ Skønt!

 441. I påsken begyndte min kæreste og jeg at se Game og Thrones sammen. Jeg var egentlig lidt skeptisk, men vores hele dage på sofaen, i nattøj, med dyner, varm te (og kaffe til ham) og ren afslapning, har i den grad gives serien mange plusser på kontoen.

  De seneste og kommende weekender har været og bliver travle, og jeg tæller derfor ned til en dag på sofaen når pinse rammer os. En stor kop lækker te, morgenmad og dyneputteri på sofaen … og en serie der har taget mig med storm. What’s not to like ;)

  God weekend

  /Gitte

 442. Jeg har sjældent min far for mig selv. Men når hele familien er samlet i sommerhuset, er vi ofte de første der står op. Så får han en kop kaffe og jeg en kop te, og så får vi snakket om alt det store, alt det små og alt det midt imellem. Det er en af mine yndlingsstunder

 443. Jeg skal på ferie til New York på mandag med to veninder, vi har boet derover i et halvt år. Så det bliver så dejligt at komme tilbage! Noget at det jeg virkelig savner og ser særligt frem til, er at spise en rigtig New Yorker-bagel med cream cheese og en kop te i fx Bryant Park, hvor vi rigtig kan slappe og lade op til dagens strabasser (shopping shopping shopping og et par drinks). Noget af det bedste jeg ved er en god kop te fra morgenstunden af – jeg kommer ikke rigtig igang med en god dag uden at starte med en dejlig kop te.

 444. Hejsa. Hver dag inden vi kører på arbejde og vores to piger cykler i skole, sidder vi altid og nyder et blødkogt æg, frisk frugt og gerne ymer eller lign med musli. God måde at starte hverdagen på.

 445. I min familie er en perfekt morgen enten i en ferie eller weekend, hvor vi er samlet. Her elsker vi at sidde og nyde en sen morgenmad bestående af hjemmelavede boller, æg, eventuelt noget yoghurt og en kop te :-)

 446. Jeg syntes at et dejligt tidspunkt at drikke te på, er i den sidste aftensol efter en varm sommerdag, på en bænk i parken eller haven, med en veninde under armen, en rar kop te og glade historier at fortælle :)

  Knus Nikoline

 447. Jeg nyder at sidde med en kop brændende varm te mellem hænderne på en grå og regnfuld eftermiddag, med computeren i skødet og te-damp på brilleglassene.

 448. Når jeg har fri fra mit arbejde som barista, ynder jeg at sove længe og vågne til lyden af kaffemaskinen som brygger filter til mor og jeg. Så spiser vi min hjemmelavede birchermüsli – med inspiration fra Melbourne, drikker kaffe og ser et par afsnit af vores yndlingsserie “Bones”. Så er dagen godt i gang, synes jeg. Om aftenen så drikker jeg gerne grøn the med lime, da jeg får rigeligt med koffein på min arbejdsplads. :)

 449. Uhh sikke en fin fin fin gave du har på højkant – Sådan et lækkert sæt ville helt klart hjælpe mig til at kunne nyde min morgenmad med blødkogt æg, hjemmelavet knækbrød, varm te og frisk frugt endnu mere. Bliver jeg den heldige vinder af de pæne Keith Brymer Jones porcelæn og rare nu-te skal jeg i fællesskab med mit speciale nyde hver en morgen ;-)

 450. Jeg har en te, som jeg kalder mormor-te, som jeg siden jeg var helt lille bitte altid fik hos min mormor. Det er en the, som hun selv har importeret og som er noget af det skønneste. I gave har jeg så fået en kæmpe bøtte med det, og idag når jeg savner min mormor, som er en af de bedste personer i mit liv, tager jeg en kop mormor te. Det kan altid få mig til at slappe helt af, og det vækker mange dejlige barndomsminder. Knus

 451. Min søde lillesøster og jeg elsker morgener så meget, at vi hver weekend skiftes til at lave morgenmad til hinanden imens den anden sover længe. Det er så lækkert at stå op til varme boller eller en anden lækker morgenmad man ikke har tid til i hverdagen :)

 452. Først og fremmest skal du have stor ros for din blog – jeg elsker din stil, både tøj- og inderetningsmæssigt. Den er så flot og elegant.
  Da jeg var mindre og kom hjem, enten fra fritidsklub eller skole, sad min mor og jeg altid og nød en kop te og evt. et stykke kage sammen. Det var så hyggeligt, og det har, tror jeg, bidraget til det gode forhold vi har til hinanden i dag :-)

 453. Morgenstund har guld i mund, så sandt, så sandt…:-)

  Hjemme hos os står den på MEGET morgenfrisk 5-årig dreng og hans noget (ofte) trættere mor (mig).
  Da min søn er udpræget a-menneske (kunne fristes til at skrive A+), er morgenerne herhjemme derfor lange omend også mega hyggelige – ofte med flere omgange af morgenmad, legobyggeri og røverhistorier.
  Jeg ville ELSKE at krydre vores morgen med det flotte sæt og en lækker kop the <3

  Weekend kram fra os

  PS. Tak for åben & ærlig blog, fuld af livsglæde :-)))))

 454. Hej Emily
  Tak for en smuk blog!
  Jeg er højgravid (har termin i morgen), så mine morgener går med at “snakke” med min baby og spise morgenmad i flere timer. Jeg eeeelsker lange morgener :-)
  Rigtig skøn fredag til dig.
  De bedste hilsner,
  Anna

 455. Jeg ville ønske, at jeg havde tid til at drikke te om morgenen, men det har jeg altså ikke. Så det første jeg gør, når jeg kommer i skole om morgenen er at købe en grøn te med hyldeblomst – god start på dagen :-)

 456. Min lørdag starter med morgenmad på sengen, serveret af min yndlingsmand og efterfølges af er langt bad.

 457. Det jeg ønsker mig aller mest er, at vågne op i ske med ham jeg holder aller mest af!

 458. Det allerhyggeligeste for mig er at vække min smukke datter Selma, som er 1 år gammel, og altid blive mødt med et smil der er så oprigtigt og helt igennem lykkeligt – for derefter at sidde sammen med hende på lammeskindet og læse en bog med en god kop the ved siden af.

 459. Min veninde (som jeg også bor sammen med) og jeg har begge et travlt liv, og er sjældent hjemme på de samme tidspunkter af dagen. Når vi begge så en gang i mellem har tid, laver vi en kande te, spiller kort og snakker om alt mellem himmel og jord. Disse stunder er guld værd for mig, og minder mig om hvor fantastisk en veninde jeg har.

 460. Jeg elsker at nyde en god kop the om aftenen. Om morgenen nyder jeg at sidde med mine børn og få dejlig stort morgenbord. Æg er et must, så disse ville være et hit.
  /Linn

 461. Jeg bruger altid lang tid på både at lave og spise morgenmad. Jeg synes det er så dejligt at have god tid om morgenen til at sidde med en god kop the og lidt lækker morgenmad, og gerne læse en bog eller kigge i blade imens :)

 462. Jeg laver kaffe på min lille italienske espresso-kande imens jeg laver yoga. Elsker den spruttende lyd, som fortæller at kaffen er færdig lige samtidig med at mine fem morgenhilsner er færdige ☺

 463. Snart er det hårde 2g år slut, og det skal selvfølgelig fejres i selskab med mine kæreste veninder. Vi smutter en tur i mit sommerhus, hvor jeg glæder mig til at vågne i den lyse morgen, løbe en tur og derefter slingre mig i hængekøjen med en dejlig kop til mens jeg kigger ud over havet. Desuden ville det da være perfekt at kunne tilbyde de veninder jeg har kært så god te som ‘Nu Te’ er.

 464. Lige nu går jeg bare og glæder mig til at flytte for første gang i mit liv, og så endda sammen med min kæreste, om kun lige lidt over en måned!!! Det bliver så spændende og jeg glæder mig ikke mindst til weekendmorgenerne hvor vi får tid til at sidde og hygge om vores morgenmad – vigtigst af alt; sammen!

 465. Hvis jeg ellers havde tid om morgenen ville jeg så gerne spise et blødkogt æg, spise havregryn med rosiner og bær og drikke et glas juice og kaffe.
  Nu er det bare sådan at jeg er meget slem til at snooze, så for det meste når jeg kun lige at kaste en banen og et glas iskaffe (af den lækre opskrift du har delt) indenbords.
  Til gengæld drikker jeg te hver eneste aften og jeg elsker Nute, så den her præmie ville jeg blive SÅ glad for!

 466. Det bedste ved morgner er, at det er tegn på at endnu en dag er startet, og ligemeget hvor dårlig din dag var dagen før, kan en ny dag altid opvarte dit humør <3

 467. Jeg kunne godt tænke mig at drikke te i flotte kopper med nogle andre bloggere. Har ikke (endnu) været til et blogtræf eller mødtes i et forum for bloggere, måske det kommer en dag, måske jeg bare holder det som “min private” hobby….

  Har for nylig “lært” at drikke kaffe, men der er nu alligevel ik’ noget så hyggeligt, girly-girly og sundheds-agtigt som at drikke te…..mynte, urte, blomster eller sågar lakridste; jeg er fan!
  – Og måske jeg vil drikke te i flotte kopper, med nogle andre bloggere, HVIS jeg vinder denne give-away…

  // Rikke //

 468. Når dagen har været lang, så venter en time i himlen, når jeg begraver mig under bløde uld tæpper og store puder. Jeg læner mig godt tilbage, og nipper til en varm kop te, som dufter af mynte eller lakrids.Tankerne falder til ro, og jeg kan trække vejret helt ned i maven. Jeg ser pludselig at solen skinner, at græsset vokset og livet er meget mere end at løbe efter et forsinket tog. Tetid er sundt for krop og sjæl.

 469. Om morgenen prioriterer jeg ro og god tid, allerhelst med udsigt til solens første stråler gennem vinduet. Jeg har læseferie, så der er heldigvis massere af tid til at gøre lidt ekstra ud af morgenmaden, som nydes med en kop te :-)

 470. Jeg elsker design, som er enkelt i designet og smukt æstetisk. Lidt ligesom en forårsmorgen her på nippet til sommer. Jeg elsker tanken om at drikke the i min nyindkøbte have og vide, at jeg står foran en sommer med renovering og muligheden for at sætte mit præg på et hus til mine smukke to børn og jeg. Det er kraftfuldt, enkelt og smukt. Derfor vil jeg gerne deltage i denne konkurrence :)

 471. Lige nu nyder jeg min venindes og min morgen i NZ hvor vi har kogt vand over vores lille gasblus, og drikker en kop te med udsigt over de smukkeste bjerge beklædt i flotte efterårsfarver:)

 472. Jeg elsker når der i weekenderne er tid til at gøre lidt ekstra ud af morgenmaden. Fx med nybagte boller og gerne i morgensolen på altanen :-)

 473. En kop te, en grape, et blødkogt æg, en skive brød med smør, Weekendavisen og radioen i baggrunden. Dét er en god morgen for mig

 474. Da kæresten sidder i en ekstremt hård eksamensperiode i den her måned og næste måned med, er der ikke tid til så meget andet end at terpe og det eneste pusterum for ham i øjeblikket er, når vi tager os en kop te om morgenen inden virvaret og stressen sætter ind. Så egentlig ville jeg gerne dedikere præmien til min dejlige dygtige kæreste, så hans morgenstunder med en kop te bliver endnu mere velsmagende – og serveret med en påmindelse om at nyde sin gode start på morgenen.
  Derudover har vi selv høns og diskuterer faktisk tit “hvad kommer først – hønen eller ægget” – så sådan nogle megasøde humoristiske æggebægre er der bestemt brug for herhjemme ;-)

 475. Normalt synes jeg det bedste om morgenen er at have god tid ! :-) Jeg bor i på Frederiksberg i Aarhus og de bedste morgener er dem, hvor jeg har god tid til først at løbe en tur langs havet. Når jeg så kommer hjem findes der ikke noget bedere end at tage et langt varmt bad efterfulgt af hjemmebagte boller, et blødkogt æg og en stor varm kop te på sofaen – gerne med et blad eller en god blog (som din) som selskab. :-) Dette er der desværre ikke så meget tid til for tiden, da eksaminerne trykker. Derfor er løbeturerne udskudt til om aftenen (når/hvis læsningen er færdig); de hjemmebagte boller og de blødkogte æg er skiftet ud med havregryn, rosiner og mandler og teen er skiftet ud med kaffe – for at kunne kører lidt længere på literen ;-) Derimod er jeg i en læsegruppe med nogle skønne piger!! Men efter en lang eksamensperiode glæder vi os til nogle af vores rolige morgener og til at have tid til de små hyggelige ting der kan være svære at finde tiden til i en travl hverdag. :-)

 476. Jeg har det bedst med at have god tid om morgenen, så jeg kan gå og pusle med forskellige ting og tage mig god tid, får spist morgenmad, som er allerynglings måltidet, ville dø hvis jeg ikke fik morgenmad ;) og så tjekker jeg evt op på blogs, læst i min bog eller magasin, om vinteren er det med en god kop the, gerne den grønne æble the fra Fortnum & Mason, som også komme i fine æsker, og om sommeren et glas juice :)

 477. Jeg synes morgenmaden/brunchen er ét af de mest hyggelige stunder på dagen og der er næsten ingen grænser for hvad man kan servere og spise. Det skønne er at te kan være med til at gøre det x-tra hyggeligt da te ofte kommer i flotte breve, dåser el. andet indpakning.

 478. Når jeg skal lave noget ekstra hyggeligt, så kan jeg godt lide at tage et dejlig skummende fodbad og bagefter ind under dynen og bare ligge og stene serier på netflix!! :) og selvfølgelig skal der lidt guf til og evt te og en hyggelig lyskæde tændt (:

 479. Jeg er ikke noget morgenmenneske og skal have lidt tid for mig selv. Men en god gang morgenmad og en lille kop kaffe efter et bad kan udrette små mirakler. Særligt hvis solen skinner udenfor, så kan jeg meget bedre overskue at stå op!! Min morgenmad for tiden står på chiagrød rørt op med friske hindbær og med jordbær på toppen, mums!

 480. Jeg nyder min alene-tid om morgenen med min computer og en god kop the. Så kan jeg lige blive opdateret mens resten af verden vågner ligeså stille.

 481. Jeg glæder mig til at min kæreste, som bor i Berlin, kommer og besøger mig snart. Har netop lige siddet og tænkt på at når han er her, så vil jeg lave morgenmad på sengen til ham, vi elsker begge æg, så det ville da være prikken over i’et at kunne servere dem i de fine æggebægre, og få en varm kop te til!

 482. Av min arm en dejlig, hyggelig og FLOT genvinst!!
  Jeg arbejder som vikar i en vuggestue, så de dage jeg ikke bliver ringet op kl. 6.30 og fabrilsk styrter ud af døren, bruger jeg på afslappet morgener derhjemme.

  Jeg er blevet påvirket af Instagram, så jeg spiser næsten kun pæn morgenmad. Ofte har min veninde og jeg en “breakfast club” hvor vi spiser morgenmad sammen. Vi kredser om at lave noget fint og lækkert mad og så drikker vi te til. Et slag 500 hænder også i ny og næ. Jeg tager forskud på mit liv som ældre, i en alder af 21 ;)
  Jeg kan ikke se hvordan denne gevinst IKKE skulle kunne forbedre mine fremtidige morgener! :)
  Jeg krydser derfor alle lemmer og håber jeg skal drikke te – nu (eller omvendt)

 483. Jeg elsker at have god tid om morgenen. Desværre sker det ikke så ofte, da jeg altid ender med at snooze 30 min længere end planlagt :-) Men når det lykkes, at jeg kommer ud af sengen i god tid, blander jeg græsk yoghurt, honning, hakkede nødder, havregryn og frugt op i et glas, så det ser appetitligt ud. Og ej at forglemme får jeg mig altid et blødkogt æg og et glas friskpresset grapejuice ved siden af.
  Min morgenmad spiser jeg foran tv’et med Go’Morgen Danmark kørende – og helst under dynen, hvis jeg har rigtig god tid.
  I weekenden er jeg fan af at ligge i sengen i et par timer før jeg står op, fordi det giver mig følelsen af at have rigtig fri. Så bliver der ofte gjort lidt mere ud af morgenmaden, som jeg spiser med en kop kaffe med min kæreste.

 484. De hyggeligste morgener er dem hvor jeg har god tid med skønne kæreste og aller skønneste datter. Specielt lørdag morgen er noget særligt hos os, der spiser vi hjemmebagte boller med ost og marmelade og gerne et blødkogt æg til, udover dette laver vi ofte en frisk smoothie og drikker en dejlig kop morgenfrisk te eller kaffe (kæreste er inkarneret kaffedrikker). Efter morgenmaden pakker vi tasken og så er det afsted til babysvømning, med den bedste sødeste og sjoveste svømmetræner og glade smil fra alle mand :)

  God morgen derude

 485. Jeg elsker at have god tid om morgenen, og have tid til alle mine rutiner. Jeg drikker altid et glas friskpresset appelsinjuice og spiser en passionsfrugt, så er man dækket ind af c-vitaminer! Så spiser jeg min morgenmad mens jeg ser nyhederne eller TLC. For tiden lytter jeg til musik fra Les Misérables mens jeg gør mig klar, det giver sådan en god start på dagen. Jeg ville dog ønske, at jeg havde en altan, så jeg kunne sidde ude at spise min morgenmad, men alternativt sidder jeg i min vindueskarm og nyder den første morgensol.

 486. Jeg elsker at sætte mig op i min vindueskarm med en kop te i hånden og kigge ned på alle menneskerne på gaden :)

 487. Der er intet bedre end en familiebrunch søndag formiddag for lige at slappe heeelt af. Der bliver serveret bananpandekager, smoothie, blødkogte æg og en lækker hjemmelavet morgenbolle til alle suppleret med en god kop kaffe, te eller juice. Det er simpelthen de hyggeligste og en perfekt anledning til at få snakket ugen igennem med familien :)

 488. Jeg er (overdrevet) A-menneske og står hver morgen op lidt over fem. Her om sommeren er der en helt særlig magi så tidligt om morgenen, og den nyder jeg altid med en god kop te, inden jeg for alvor går i gang med dagens gøremål.

  Tak for en skøn blog.
  Mvh. Lea – leafoustadharbo@gmail.com

 489. Jeg er afhængig af te om vinteren. Får varmen med det samme. Skal være te der dufter fantastisk, så man glæder sig til hver en tår :-)

 490. Jeg har rykket rundt på min seng, så nu vågner jeg med solen lige i ansigtet, det er simpelthen den bedste måde at starte dagen på! Jeg kan godt lide at stå op en time før jeg skal, så har jeg dejlig god tid :)

  Jeg plejer at gå i bad, og så har jeg håndklæde på hele morgnen… det er så hyggeligt, især at gå tilbage i sengen med en kop te eller kaffe, og lige se et afsnit af en serie:)

 491. Jeg elsker at starte mine weekendmorgener med at stå tidligt op med min hund, gå en god, lang tur og så komme hjem og spise morgenmad og drikke te, det er så hyggeligt, og denne præmie ville kun gøre det hyggeligere :)

 492. Normalt er jeg ikke et morgenmenneske, men nyder gerne at sove dejligt længe!
  Men da jeg gik på efterskole satte jeg engang imellem mit vækkeur til at ringe 1 time før. Så stod jeg op, lavede en kande te og satte mig i fællesstuens fred og ro og nød bare stilheden, alene tiden og et god kop te. I hverdagen travlhed og menneskemylder var det et dejligt lille afbræk og resten af dagen var altid bare lidt bedre! :-D

 493. Jeg kunne godt tænke mig til at blive bedre til at sidde om morgenen og nyde god kaffe, te og morgenmad – det nedprioriterer jeg desværre lidt for meget i hverdagen, men det gør også at jeg nyder det ekstra meget i weekenden, hvor jeg bruger flere timer med mads og monopolet, blogs, god og lækker morgenmad samt kvali tid med min skønne kæreste (;

  //trine v

 494. Jeg elsker at blive vækket om morgenen med en god the i sengen, så man kan vågne rart og langsomt :)

 495. Det hyggeligste om morgenen er at komme ind til min søn på 4 år og blive spurgt, om jeg har sovet godt <3

 496. I perioder, hvor det hele er lidt eksamensstresset omkring opgaveskrivning, så findes der altså ikke noget bedre (og hyggeligere) end at starte morgenerne langsomt op, med at lave en kop god the, en portion skyr med frugt/müsli/sirup/eller-hvad-der-nu-lige-byder-sig, et blødkogt æg og så en lækker banan/blåbær-smoothie (endda kreeret efter din opskrift herinde på bloggen!). :-)

 497. Jeg har en ret presset hverdag, så jeg sidder ikke og hygger mig med lækker brunch eller lignende. Men jeg sørger ALTID for at tage mig tid til at nyde mine havregryn(ja, jeg elsker dem, med min chokoladeorangeproteinpulver og mælk) om morgenen, inden dagen går i gang! Men fra mandag af, starter jeg nyt program(træning), som involverer morgencardio, det vil sige, før havregrynene skal jeg ud og powerwalke et par gange om ugen – det tror jeg bliver utroligt godt, så får jeg lige en stund for mig selv, tømme hovedet og gøre klar til dagen. :)

  Rigtig god weekend
  – Louise Kjær

 498. Jeg nyder morgenen da den for mig er lig ro og stilhed – så jeg forsøger ikke at kigge mail eller andet igennem om morgenen, da jeg synes det er fedt at have 20 min hvor det eneste man skal tænkte på er at spise morgenmad og slappe af inden virkeligheden rammer med eksamener og studier. :-)

 499. Min kæreste og jeg prøver at prioritere at lørdag formiddag bliver holdt hjemme med lækker brunch og Mads og monopolet.
  Det bare super hyggeligt og klart et tidspunkt præmien ville kunne bruges.

 500. Det bedste er at tage morgenmaden med ud i stille morgen. Og det må meget gerne involvere bare tæer i dugvådt græs.

 501. Altså, morgener er ikke helt hvad de har været, når man har en 2årig som vågner kl 05.03. Præcist. Hver dag. Men hvis man tager sig sammen og går tidligt i seng, så kan de meget tidlige morgener faktisk være helt fantastiske: at være med, når hele verden vågner. At trippe ud i haven med kaffe (eller the!) og morgenhår og se alting folde sig ud. Så er morgenen mit yndlingstidspunkt. Især hvis man har været god og har forberedt en bolledej aftenen forinden. Og hvis man må få en lille lur kl 11.

 502. Jeg savner mine morgener fra min tid i England med lækkert engelsk keramik, hvor te er noget helt særligt – også selvom du let kan blive tilbudt mere end 8 kopper om dagen. Efter det har jeg taget teen til mig. Personligt smager den dog bedst om morgenen, af den simple grund at, jeg står op i rigeligt god tid og på den måde får lov til at sætte tempoet helt ned før det går løs. Perfekt start på dagen for mig.

 503. Der er ikke noget bedre end at starte morgenen ud med Go´ morgen Danmark, bananpandekager med rabarberkompot og en kop varm te!

 504. Jeg ville ønske der var 2 ved morgenbordet om morgene, så der kunne hygges lidt. Min morgenmad sluges næste stående og med et ben ud af døren. Ofte tager jeg et par ostemadder eller nutellamadder med på arbejde og spiser dem dér. Når man er 2 eller flere glider der mere ned og det er hyggeligere.

 505. Nu hvor jeg lige har fået læseferie, er en af mine vigtigere prioriteter klart, at starte hver morgen ud med masser af forkælelse! Om det er alene eller med en masse tøser, så starter den med noget cozy musik, imens jeg ligger under dynen og nyder en lækker omgang morgenmad. Dette kunne typisk bestå af skyr med noget lækkert müsli, frugt, måske noget røræg og selvfølgelig en god kop te!

 506. At hive dynen med ud på slagbænken i køkkenet til friskbagte boller, hårdkogte æg og friskpresset ingefær-æblejuice. Min kæreste og jeg skiftes til at være den der ligger og slumrer lidt på slagbænken under dynen og til at være den der tager sig af “køkkentjansen” så den anden kan serviceres. Det er bare super hyggeligt!

 507. For mig er morgenen et af de bedste tidspunkter på dagen. Og det bedste er at sidde på altanen med et stort krus te, mens solen står op og fuglene synger. Og en dejlig morgenmad bestående af yoghurt med musli og bær, der nydes samtidig. God weekend til alle :)

 508. Jeg synes the dufter af pause. Og jeg glæder mig sådan til at mine drenge (på fire og to) begynder at sove lidt længere i weekenden så jeg i ro og mag kan stå op og lige lave mig en kop the som jeg vil drikke i stilhed inden dagen begynder :)

 509. Mmh jeg elsker the! Det minder mig om kolde dage hvor man kan få varmen under tæppet med en varm kop the :-)

 510. Jeg kan godt lide når jeg kommer rigtig tidligt op at løbe en tur og dufte at det er morgen, luften er ligesom “klarere”. Så hjem, og spise morgenmadi solen på min altan, gerne bestående af grød med kanel og nødder, og en stor mint-te. Det er en fantastisk morgen og god start på dagen i min verden :)

 511. Om morgenen elsker jeg at vågne op sammen med min kæreste. Han løber efter morgenbrød og jeg varmer vand til min morgen-te, så kan vi sidde og hygge os lidt over noget morgenmad, inden vi skal i gang med morgenrutinen.

 512. Det hyggeligste jeg ved, er at drikke en kop varm the til en god film om aftenen efter en lang dag :)

 513. Hvor lækkert! Jeg er vild med deres julete, men har ikke smagt de andre endnu. Jeg kan bedst lide de morgener hvor der er tid til en løbetur og et langt bad, men en langsom kop te gør også altid min dag bedre!

 514. Min veninde og jeg har begge noget for te, så det første vi gør når vi ses er at sætte vand til en kande over. Ville være noget så rart at kunne dele denne fine te med hende :-)

 515. Det allerhyggeligste vi laver på weekendmorgener er at spise brunch. Det er så hyggeligt at bruge tid på at dække bordet ekstra fint og servere lækker mad. I hverdagen har vi ikke tid til at spise sammen, så det er rart at have ekstra tid til hygge i weekenden :)

 516. Min yndlingsmorgen er en morgen som denne morgen, hvor jeg får løbet en tur med solskin i øjnene og fuglefløjt i ørerne :) Nu skal jeg til at lave mig noget røræg til morgenmad og ellers nyde at jeg har hele dagen foran mig. Hav en skøn søndag, håber du får smilet til solen.

 517. Jeg elsker at have god tid om morgenen, så står tit tidligere op end nødvendigt for at sidde og nyde morgenmad- meget gerne noget med æg – og en kop te og bladre og læse i Weekendavisen. Måske også tjekke Twitter og facebook. Hvis jeg orker det kører der gerne radio i baggrunden.

 518. Jeg står tidligt op og har en kort, travl morgen, inden jeg skynder mig videre på job. Dog indeholder hver morgen en kort stund, hvor jeg sidder i mit køkkenvindue og kigger ud på vejret og lige nu en smukt blomstrende gård, mens jeg spiser morgenmad. Rart i travlheden.

 519. Jeg nyder de rolige morgener hvor man er frisk og vågner tidligt og starter med et afsnit af en serie i sengen før kæresten smutter til bageren og jeg koger æg. Skal helst nydes på altanen.

 520. Jeg er stor fan af kvalitetsteer, pt. Er mine favoritter fra Carstensens gamle tehandel i Aabenraa, direkte hjembragt til meget mere fordelagtige priser end magasin, illum m.fl. kræver ;-) men emballagen kan ikke konkurrere med Nute, som jeg ville elske at smage :-)

 521. I weekenden nupper jeg gerne min dyne med ind i sofaen, og nyder en god kop te og lækker morgenmad/frisk frugt, mens mine tre små hunde snorker videre ved siden af mig.

 522. For tiden bruger jeg mine morgener i min vindueskarm, med benene i morgensolen og nyder den sidste tid i min skønne Vesterbrolejlighed. Altid med yoghurt med alverdens topping, ofte med en kop te dertil. Det ville være helt perfekt, hvis det søde porcelænssæt kunne blive inkorporeret i mit nye morgenritual i min nye lejlighed, når den tid kommer :-)

 523. lige nu ligger jeg i sengen, søndag formiddag, med en dejlig kop urtete i hånden og læser blogs. det er ren hygge og indbegrebet af en god begyndelse på dagen.

 524. Her efter det er begyndt at være varmere er jeg gået igang med at lave “iced tea” om morgenen samtidig med morgenmaden så den er klar til at nydes når jeg kommer hjem! Det er SÅ rart at have en kande is the i køleren efter en lang varm dag som jeg kan nyde på altanen til noget musik eller bare rent fuglekvidder! Det er så dejligt lige at afkoble lidt :)

 525. Noget jeg glæder mig rigtig meget til fortiden, er efter to måneder som hjemløs at flytte ind i min nye lejlighed, hvor jeg kan nyde en kop te mens jeg hygger med en bog, og at hyggelige weekender med go morgenmad og min kæreste dejlig selvskab:)

 526. Det bedste for mig er at gå en lang tur ned til vandet med min hund under armen og nyde det skønne vejr vi har fået og tænke over livets gang. Og tror jeg at jeg ville give mig i kast med nu.

 527. Yes, jeg nåede lige at være med! Jeg glæder mig til at skulle holde min fødselsdag som brunch for alle mine veninder en gang her i læseferien, og der skal både være te og blødkogte æg. Det bliver en hyggelig stund med pigesnak og hygge! P.s. så er min fødselsdag i morgen (hyggeligt), men har 24 timers fysik eksamen, også i morgen (mindre hyggeligt)
  God søndag!

 528. For en måned siden kom jeg hjem fra en rejse på 3,5 måned i Asien, hvor turen gik blandt andet til Bali. Mens jeg var på Bali besøgte jeg en kaffefarm, hvor jeg købte lidt forskelligt the og kaffe. Derfor elsker jeg nu at sidde om morgenen med en kop the fra Bali og sidde og tænke tilbage på rejsen. Det er en virkelig rar start på dagen :-)

 529. Jeg er en af de mennesker der om morgenen er det man kalder lidt morgen-sur.. Dette er egentlig fuldstændig misforstået, da jeg bare godt kan lide at bruge en times tid eller to til at samle mig, og “vågne ordentligt op” i hovedet. Dette gør jeg allerbedst med en god kop te og helst en flot solopgang, samt min søde kat. Så er jeg helt klar til dagen! :)
  Jeg bliver helt glad indeni hvis mit morgen-kit er pænt og cute. Hvilket dette er! Jeg vil SÅ gerne vinde det, for jeg er sikker på, at jeg ville være lidt mindre morgen-tvær hvis jeg havde lidt pænt at vågne med.

  Sommerkram fra Ida <3

 530. Jeg er lige nu på barsel og det aller bedste tidspunkt på dagen er når min mand er kørt på arbejde og baby sover igen og jeg sidder og nyder den sidste rest morgenstund, fuglene og roen. Drikker en kop te eller kaffe og glemmer næsten hvor sort jeg er under øjnene, hvor meget maven stadig føles som dej og hvor træt jeg egentlig er.

 531. Jeg elsker at starte morgenen med Go’ morn dk, en kat på skødet, lidt frisk frugt og te. Så kan det kun blive godt…

 532. At stå helt tidligt op og gå ned til vandet for at se morgensolen stå op en klar og kølig sommermorgen med en kop te i termokanden :D

 533. Jeg elsker sommermorgener, hvor jeg kan invitere venner på brunch og vi kan drikke te, mens vi snakker om alt mellem himmel og jord:-)

 534. Ville være perfekt at kunne nyde lækker morgente, når jeg skal sidde og vågne med min Border Collie hvalp som flyttede ind i dag :D

 535. Uh.. Te er altid godt, men te er allerbedst, når man nyder det med nogle man holder af! I disse eksamensperioder er te et must når der skal læses med studiegruppen. :)

 536. Jeg ville elske at kunne dække op med ovenstående porcelæn når min kæreste og jeg i weekenderne gør lidt ekstra ud af morgenmaden :-) Det er skønt at starte morgenen på den måde, og jeg ville ønske der var tid til det hver morgen :-)

 537. Min datter ønsker æggebægrene så meget til sin fødselsdag på tirsdag. Hun havde æggebægrene men de gik desværre i stykker da tallerkenrækken ikke holdt. SÅ HELP. Hun er operationssygeplejerske på Rigshospitalet og behov for sit morgenæg!
  Kh hendes mor