Vind: For 1.500 kr. Mario Badescu

KONKURRENCEN ER SLUT. RABATKODEN GÆLDER STADIG :)

For snart et lille års tid siden blev jeg introduceret til de lækre, naturlige produkter fra Mario Badescu. Det skete gennem Karen Marie Groth, der ikke bare er den dygtige forsanger i Ivory & Gold (og helt afsindigt sød), men som også er indehaver af Beauty Hero og en af de sejeste skønhedsnørder, jeg kender.

Hun er selv stødt på de Vogue- og Oprah-roste kultprodukter fra Mario Badescu, da hun boede i L.A. for nogle år siden og det blev tilmed redningen for hendes dengang sarte og eksemplagede hud (der er mega pæn nu). Hun besluttede derfor, at vi også skulle have glæde af de virksomme produkter, der er baseret på frugter og planter, herhjemme i Danmark og forhandler nu en række udvalgte cremer, sæber og mirakelmasker på Beauty Hero.

Og nu kan en af jer vinde for 1.500 kr. af de lækre produkter. Og vinderen vælger helt selv, hvilke det skal være.

For at deltage skal du lægge en kommentar nedenfor med et link til det Mario Badescu-produkt fra Beauty Hero, du synes lyder mest interessant.

Konkurrencen slutter på fredag d. 20. juni kl. 12.00.

MINE EGNE FAVORITTER:

Drying Lotion er den perfekte bumsedræber og jeg har ikke haft en bums siden vi lærte hinanden at kende. Duppes på bumsen med en vatpind om aftenen og om morgenen er den væk. OBS! Skal ikke rystes!

Whitening Mask hjælper til at gøre huden klarere og udjævne pigmentpletter og -forandringer. Jeg har tendens til et lille ‘kakaooverskæg’ og her hjælper den mig.

Chamomile Night Cream er lækker til kombineret hud og sørger både for at forny, fugte og berolige.

Orange Cleansing Soap bruger jeg i ansigtet om aftenen og den har en luksuriøs konsistens, dufter herligt af appelsin og orangeblomst og så renser den huden grundigt, men nænsomt. Jeg bruger den sammen med min Clarisonic, så til de af jer, der har sådan en, kan jeg fortælle at den er oplagt.

A.H.A. Botanical Body Soap er mit alleryndlingsprodukt og har gjort underværker for min ryg der periodevis kan have tendens til urenheder. Denne her (og generel renlighed, skift af tøj osv.) har fået bugt med problemet og jeg er vild med tanken om kropsprodukter, der er målrettede og ‘kan noget’.

Papaya Body Lotion er også sådan et produkt og skulle efter sigende være god til bl.a. hormonknopper på armene. Jeg bruger den til førnævnte ryg og her er den fortrinlig og skal måske også have noget af den ære, jeg lige har givet A.H.A.-sæben.

RABATKODE: I kan alle sammen handle hos Beauty Hero med 25% til og med på mandag d. 23. juni ved at bruge dette link – det er slet at ret at følge det og så vælge ‘Webshop’ i venstre hjørne og så ellers bare fylde i kurven og afslutningsvis trykke på ‘Check Out’. Så fratrækkes rabatten på 25% automatisk. Happy shopping ;)

ENGLISH RECAP: Recently I’ve discovered and started to use the great, herbal and botanical products from Mario Badescu.

Unfortunately this give away is for Danish residents only.

(Visited 2.595 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

539 Kommentarer

 1. Alle produkterne ser interessante ud, men især deres serum lokker mig! Mario Badescu Herbal Hydrating Serum – 29 ml

 2. Jeg har før hørt om dette vidundermiddel http://beautyhero.dk/produkt/141/ , og ville elske at vinde det! Økonomien er desværre ret stram, så har ikke følt jeg kunne forsvare købet. Da jeg afleverer speciale lige om lidt, ville det endda blive min første kandidatgave :)

 3. Uden tvivl kunne jeg helt vildt godt tænke mig at prøve http://beautyhero.dk/produkt/141/ – Drying Lotion, når du skriver det er den perfekte bumsedræber kan det da kun være et mirakelmiddel, specielt når man er ovre teen årene, så må de altså bare gerne forsvinde, de bæster! ;-)

 4. http://beautyhero.dk/produkt/141/
  Jeg har altid døjet med bumser og pt er det blomstret vildt og voldtsomt op! Jeg har prøvet utallige produkter uden held, men dette produkt lyder da helt fantastisk! Så jeg håber på at vinde, for at få en smuk hud at vise frem, nu det er sommer :)

 5. Specielt Whitening mask og Chamomile Night Cream lyder virkelig interessant, da jeg har en tendens til pigmentpletter, hvilket kræver at jeg er god til at gennemfugte og ‘berolige’ min hud.
  Håber meget på at vinde, da produkterne i øjeblikket er helt uden for mit budget, men lyder helt fantastiske!

 6. Så sent som i sidste uge prøvede jeg Mario Badescus drying lotion, og blev med det samme helt forelsket i den. Siden da har jeg siddet og gloet på alle produkterne på beautyhero og drømt om at have en uudtømmelig bankkonto, så de alle kunne bo hos mig – så den her giveaway er næsten for god til at være sand!
  Så jeg bliver jo nok nødt til at linke til den famøse drying lotion – med min problemhud, vil den helt klart passe perfekt ind i min hudpleje-rutine!
  http://beautyhero.dk/produkt/141/

 7. Har hørt vældig godt om det, men aldrig prøvet :) papaya bodylotion lyder super lækker.

 8. Lyder lige som noget for mig, der udover tendens til “kakaooverskæg” ( er ret vild med varm kakao, men come on…), har en hud, som pt. har tænkt sig at overreagere på stress, medicin osv.
  Drømmer mig tilbage til mine ungdomsår, hvor jeg havde porcelænshud.

 9. Jeg kunne virkelig godt ønske mig en Drying Lotion, da min hud har været virkelig grim det sidste halve år på grund af stress og får lidt søvn. Ser nu bare frem til en afslappet (og forhåbentligvis smukkere) sommer :)

 10. Jeg lider af psoriasis, har eksem samt sensitiv hud, så jeg synes der er mange af produkterne der lyder interessante.

  Jeg har svært ved at begrænse mit valg til et produkt, synes især Rashberry bodyscrub lyder interessant, idet jeg har cellitus og samtidig er gravid og derfor får løs hud.

  Jeg synes også Badescrub Silver powder lyder interessant idet jeg har en del hudorme, som jeg ikke har kunne få bugt med, da jeg ikke har haft kendskab til produkter som kan anvendes til min sarte hud.

  Jeg vil blive ovenud lykkelig for at vinde denne præmie og teste om dette er produkterne, som virker for min hud.

 11. Jeg synes at Mario Badescu Cellufirm Drops – 29 ml ser lidt spændende ud. Har i øvrigt aldrig hørt om mærket før, så det kunne være interessant at prøve.

 12. Ih, altså. Jeg elsker jo naturlige produkter, og umiddelbart lyder denne “Egg Shampoo” vældig interessant: zhttp://beautyhero.dk/produkt/mario-badescu-purpose-egg-shampoo-236-ml/

  Mange sommerhilsner,
  Katrine

 13. Jeg har i mange år døjet med urenheder på ryggen, og prøvet mange forskellige midler og plejer for at få dem væk – men intet har hjulpet. Jeg er normalt glad for sommer og varme, men sommeren bliver tilbragt med t-shirts og alt andet dækkende fordi jeg er så usikker på mig selv på grund af min ryg. Derfor ville det virkelig glæde mit lille hjerte at vinde denne http://beautyhero.dk/produkt/mario-badescu-aha-botanical-body-soap-236-ml/ for at se om den kan put an end to my misery! Jeg krydser fingre big time den her gang!

 14. Man kan få temmelig meget for 1.500 kr. – det ville være så lækkert at vinde :-) Jeg ville købe masken mod pigmentforandringer (http://beautyhero.dk/produkt/whitening-mask/), for får så nemt pigmentforandringer under næsen (øv) om sommeren, trods godt med solcreme. Og så ville jeg også købe en masse andre ting, hvis jeg vandt :-)

 15. Ej hvor en lækker konkurrence! Jeg har faktisk overvejet at købe drying lotion efter jeg så Sarah fra You Blush anbefalede den :-) men synes nu også mange af de produkter tiltaler mig!

 16. Alle produkterne ser godt nok lækre og luksuriøse ud. Ville elske at prøve drying lotionen :-)

 17. Ej, hvor er der virkelig mange lækre ting. Det er næsten ikke til at vælge.. Men hvis jeg skal udpege en ting vil det være Drying Lotion http://beautyhero.dk/produkt/141/
  I en alder af næsten 29 år døjer jeg stadigvæk med en fed bums her og der og oftes på min ryg. Det er jeg rimelig ked af, så alt der kan hjælpe mig af med det vil få 1000 kys og kærlighed fremover!

 18. Jeg synes helt bestemt den her lyder spændende at prøve, og bestemt som noget for mig: http://beautyhero.dk/produkt/141/ – jeg har ikke tendens til megen acne, men jeg døjer med få, rigtig grimme bumser alt for ofte. Jeg krydser fingre. Sådanne cremer er desværre ofte for dyre til su’en :-)

 19. Tror jeg ville prøve: http://beautyhero.dk/produkt/elasto-collagen-night-cream/ har meget tør og sensitiv hud og det er bare vildt svært at finde noget der hjælper, så det kunne da være dejligt hvis dette gjorde! Og så at man kan smøre sig med det inden man går i seng, for det er bare ikke særlig rart at have klæbrig og fedtet hud når man skal i skole eller noget andet.

 20. Denne her lille laban http://beautyhero.dk/produkt/141/ er der sikkert mange, der vil vælge, og det tror jeg er med god grund. Jeg har kun hørt positive tilbagemeldinger fra bekendte der har prøvet Mario Badescu’s drying lotion, og for mit vedkommende lyder den meget tiltalende! Jeg har enormt sart hud og har derfor svært ved at finde produkter der ikke får min hud til at gå helt bananas.. Derfor er det svært at finde de lidt skrappere produkter når hormonerne er ustyrlige og får min hud til at te sig som en teenager på speed.
  Krydser fingre for jeg vinder!

 21. Efter afsluttet behandling med isotretinoin mod uren hud (det var noget af en omgang), ville denne http://beautyhero.dk/produkt/141/ være fantastisk at have stående på badeværelseshylden til skånsom bekæmpelse af de bumser der stadig måtte indfinde sig fra tid til anden, og som virkelig går mig på.

 22. Masken imod pigmentforandringer er (desværre) meget relevant for mig. Tillykke til din søde kæreste!

 23. Åh de lyder jo alle meget spændende og fristende, men tror da lige jeg står og mangler sådan en orange cleansing soap men må da helt sikker også prøve den A.H.A. Botanical Body Soap med en god skrubbebørste for produkter der er målrettede og kan udføre noget er lige mig så den lyder mest spændende.
  Mvh. Gitte

 24. Min bøvlede, kombinerede hud, der ikke tåler udtørring alle steder, ville elske sådan en fætter her: http://beautyhero.dk/produkt/141/
  Jeg har de sidste mange år skiftet hudplejeprodukter igen og igen, og har stadig ikke fundet det perfekte, men det lyder til, at dette mærke er værd at prøve!
  Bedste hilsner
  Luna Bærmonster
  baermonster(at)gmail.com

 25. Jeg er på jagt efter en lækker ansigtscreme og den her lyder simpelthen alt for lækker; Peptide Renewal Cream – hvis den lever op til det den lover, bliver jeg såååå glad

 26. Det var da lækkerier!! denne ville være helt fantastisk at få fingre i¨ produkt/mario-badescu-cellufirm-drops/¨Mario Badescu Cellufirm Drops – 29 ml

 27. Hvor er det fint, at Mario Badescu er kommet til Danmark. Jeg er vild med deres akne-bekæmpende produkter, og allermest har jeg et godt øje til deres Drying Mask, som jeg tror ville kunne få bugt med den urene hud, jeg kæmper med.

 28. Virkelig lækker konkurrence :-) Jeg har længe døjet med urenheder, selvom jeg er fyldt 27 og har prøvet adskillige mærker uden rigtigt noget har virket. Kunne derfor godt tænkte mig at prøve deres produkter og specielt Drying lotion http://beautyhero.dk/produkt/141/ som du omtaler blandt dine favoritter.
  Kh Cathrine

 29. http://beautyhero.dk/produkt/141/ anytime!! Efter en lidt stresset periode – og en Northside Festival – så græder min hud lidt. Både indeni og udenpå. Jeg håber det her produkt kan gøre underværker for min stakkels hud som agerer teenager igen! :-D

 30. Kunne rigtig godt tænke mig at prøve denne her og se om den kunne hjælpe lidt på mine pigmentpletter/forandringer….ville da være helt fantastisk :-)

 31. Jeg har tidligere prøvet den fantastiske Drying Lotion, der virkelig har hjulpet på min problematiske teenagehud. Den ligger dog i den lidt dyrere end af skalaen – især for mig som studerende! Men det er virkelig et vidundermiddel, og jeg vil anbefale alle og enhver produktet!

  http://beautyhero.dk/produkt/141/

 32. Efter en hård omgang stress er min hud bare ødelagt, knopper,ar og meget mere og derfor vil produkterne her måske en af de ting der vil hjælpe processen som sundere og pænere hud på vej. En caming mask er nok det første der skal på,for at bryde denne onde cirkle.
  http://beautyhero.dk/produkt/calma-mask/

 33. Dejlig konkurrence :-)
  Hvis jeg var den heldige kartoffel, ville jeg vælge:
  Drying lotion så jeg i travle perioder ikke skal gå og føle sig som en flov teenager i en alder af 28… snart 29 år ! Lyder vildt hvis det virkelig virker :-)
  Og så er jeg altid på jagt efter den perfekte ansigts creme der fugter uden at fedte, så den ville jeg nok også snuppe.

 34. Noget af det værste ved at være ung (jeg er 19) er urenheder. Man går i seng og ser en lille bums på vej – man står op og hej til fætter grim. Jeg er så ked af mine urenheder i ansigtet og på ryggen, som er blevet værre. Øv øv øv. Jeg ved ikke om det er nogle af de produkter jeg bruger eller om det blot er fordi jeg er teenager. Men en ting er sikkert det er ikke nice.
  Jeg kunne super godt tænke mig nogle produkter som bare virker! Jeg kunne super godt tænke mig at prøve Drying Lotion, så jeg kan få bekæmpet mine små grimme uvenner.

 35. Jeg drømmer om at prøve Drying Lotion http://beautyhero.dk/produkt/141/ (som desværre ser ud til at være udsolgt nu)
  Gid jeg havde kendt det produkt i mine unge dage. Nu er jeg så heldig stadig at få den månedlige bums, og det ville da bare være skønt, hvis den kunne forsvinde natten over. Kh Mette

 36. Hej Emily
  Cremen mod urenheder på ryggen er klart en vinder hos mig. Idet jeg træne meget hver dag, har jeg ofte problemer med urenheder på ryggen og på brystet. Jeg krydser fingre!

 37. Det produkt jeg synes lyder mest spændende må klart være AHA Botanical Body Soap http://beautyhero.dk/produkt/mario-badescu-aha-botanical-body-soap-236-ml/, da jeg udover i ansigtet også kæmper med urenheder på bryst, skuldre og ryg. Det har jeg gjort de sidste 6 år, hvilket har plaget mig voldsomt, og virkelig har påvirket min selvtillid. Derfor ville jeg elske at få muligheden for at prøve nogle produkter fra Mario Badescu, og se om det kan hjælpe på min hud og dermed også min selvtillid. Jeg håber at heldet for en gangs skyld er på min side ;)

 38. Åh, den er godt nok svær. A.H.A. Botanical Body Soap lyder helt fænomenal. Men da min kæreste altid brokker sig over, at jeg trykker på mine bumser og får ar i en periode efter, må jeg vælge Drying Lotion. Den lyder nemlig helt perfekt til en pilfinger som jeg.
  Krydsede fingre og tak for en god blog, Camilla.

  http://beautyhero.dk/produkt/141/

 39. Jeg ville være lykkelig for at prøve denne cleanser til acne præget hud.

  I en alder af 26 fik jeg pludselig voksenacne, som jeg nu har kæmpet imod i tre år(!). Kosmetologbehandlinger, besøg hos læge og hudlæge og på medicin de sidste to år – det kunne være en glædelig afveksling at prøve nogle “rene” produkter uden kemi og antibiotika.

  Jeg krydser fingre!

  http://beautyhero.dk/produkt/acne-facial-cleanser/

 40. Ej, det er jo slet ikke til at vælge, synes alle sammen lyder interessante :) Men den jeg nok ville have mest brug for var Orange Cleansing Soap. Jeg skal vidst lige ind og kigge lidt mere på de produkter :) God sommer

 41. Drying Lotion – helt klart meget meget interessant – men den er jo udsolgt nu hvor der er rabat – suk.Den skulle ellers være min lejlighedsvise redning og redningsplanken for teenagedatteren. Så jeg håber virkelig !

 42. Den vil ikke lige kopiere linket.
  Men lip wax lyder fantastisk :)
  Må lige overveje om skønhedsprodukterne skal skiftes ud :), og så er indpakningen smuk :)

 43. Denne her http://beautyhero.dk/produkt/silver-powder/ pudderdims kunne jeg virkelig godt tænke mig at prøve! Har dum, fedtet, grov hud med store, tilstoppede porer på næse og kinder, som jeg er meget uvenner med. Og almindelig rens, skrub, maske og let fugt holder det kun lige på et tåleligt niveau. Så jeg vil vældig gerne prøve noget, der er rettet mod lige det problem! :)

 44. Med masser af sommerliv og ferie, der snart skal nydes, kunne jeg virkelig godt bruge en god dagcreme med en masser af spf, der ikke generer eller tilstopper min semi-mærkelig hud. Den kan lidt af det hele – småbumser, tørre pletter og fedtethed på trods af, at jeg nærmer mig de 30 :)

 45. Med årene er jeg blevet mere bevidst om at undgå alt for mange kunstige stoffer i de produkter, jeg bruger til hud og hår. Jeg er også blevet mere bevidst om vigtigheden af at rense og pleje sin hud dagligt – noget jeg ellers har syltet, indtil jeg var godt oppe i 30’erne. Og nu er jeg sørme også begyndt at bruge natcreme! Jeg leder efter den helt rigtige og synes Mario Badescus natcreme med kamille ser spændende ud: http://beautyhero.dk/produkt/chamomile-night-cream/

 46. Jeg kunne godt tænke mig at prøve denne buffering lotion… Pt. bruger jeg en skrap creme fra lægen mod acne, men synes ikke den virker, og man må max bruge den i 3 mdr, og jeg har 14 dage tilbage. Så med denne kunne jeg fortsætte kampen mod bumserne – for hvor fedt er det stadig at have teenage-hud når man snart fylder 27?? :(
  http://beautyhero.dk/produkt/buffering-lotion/

 47. Lige siden Sara fra Youblush skrev om “supermasken” Super Collagen Mask, som strammer op og giver glød, har jeg haft lyst til at købe den! Så mon ikke jeg kommer til at lave lidt netshopping med dine gode rabatkode ;)

 48. Jeg har længere været ramt af acne og har efterhånden prøvet hvad der føles som alle produkter på markedet, jeg håber derfor at jeg vil have mulighed for at afprøve Drying Lotion snarest muligt http://beautyhero.dk/produkt/141/

  Mange tak for en dejlig blog og god konkurrence. :)

 49. http://beautyhero.dk/produkt/whitening-mask/

  Jeg har netop også tendens til “kakaooverskæg”(som du så pænt kalder det) – special her om sommeren, når jeg endelig får lidt farve i mit ansigt. Det er smadder irriterende – og også lidt grimt, så hvis dette produkt kunne hjælpe, ville jeg blive henrykt! Synes ikke, at andre produkter har hjulpet særlig meget.(..)

 50. Wow, der er jo et produkt til hver af mine beauty-problemer!! Wauw, jeg har aldrig hørt om dette mærke, men hvis jeg ikke vinder konkurrencen skal jeg vist ud og købe mig fattig! Det er godt nok svært at vælge ET produkt..!!

  Men hvis jeg skulle vælge, må det være A.H.A-sæben. Jeg har i flere år døjet med så voldsomme hormonknopper på overarmene, at jeg ikke kan gå med tanktop, og har prøvet alt jeg overhovedet har kunne opstøve, men intet har virket.. Gruer for sommeren og bikinisæsonen, da sommer er blevet min hadesmåned efter mine hormonknopper begyndte! Så jeg krydser virkelig fingre!! Knus

 51. Hej Emiliy
  Dejligt præmie indlæg. Har længe sværget til MD formulations, men ved af erfaring det er godt at skifte produkter en gang i mellem. Derfor vil jeg elske at prøve Mario Badescu Whitening Mask da jeg har fregner og derfor godt kan lide produkter der hjælper på pigmentering og faktisk får mine fregner til at stå pænere frem :)

 52. En hormonel forstyrrelse gør, at jeg døjer med en overproduktion af talg, som kommer til udtryk i særligt ansigt og hovedbund samt arme, skuldre og ryg. Jeg har gennem årene prøvet snart alt ud i produkter og receptkure, men desværre uden held. Senest har jeg lagt min kost fuldstændig om for på den måde at prøve at ‘smøre’ min hud indefra. Det har til dels haft en effekt, men jeg må også erkende at det fortsat er nødvendigt at supplere med god hudpleje. Jeg kender kun meget lidt til Mario Badescus produkter, men vil elske, hvis disse kunne gøre en forskel! Med sommeren for døren er jeg sikker på, at denne oliefri fugtighedscreme med solfaktor vil gøre underværker: http://beautyhero.dk/produkt/135/

 53. Uh, det lyder som nogle produkter der ville passe godt til min post-eksamen hud, der har slået helt vildt ud efter mange måneders hektisk specialeskrivning. Tror Drying Lotion http://beautyhero.dk/produkt/dryinglotion/ kunne gøre underværker, så jeg kan nyde sommeren med lækker og flot hud. Den (og de andre pæne produkter) MÅ prøves!

 54. jeg syens produktet whitening mask lyder interessant – http://beautyhero.dk/produkt/whitening-mask/
  jeg har på trods af flittig brug af solcreme, pigmentproblemer, i form af en blis i panden (i bedste heste stil) og pletter på kindbenene. pletterne er helt symmetriske og jeg ligner næsten et rosharch billede.
  har endnu ikke fundet noget der kan få bugt med dem, tror den maske kunne gøre godt på de pletter.

 55. MIn hud driller så forfærdelig meget lige for tiden; bumser på øvre ryg, skuldre og på kinderne. Det går så meget ud over selvtilliden, og derfor hungrer jeg efter at afprøve Drying Lotion, samt sæben, du anbefaler. Jeg krydser fingre!

 56. Det lyder som om det er helt fantastiske produkter, priserne er slet ikke så høje som jeg havde forventede. Jeg ved simpelhen ikke hvilket produkt jeg syntes bedst om. Det eneste jeg bruger til daglig er en helt tilfælde creme, da jeg ikke kan finde ud af hvad jeg skal bruge eller hvordan. Denne webshop indeholder en masse produkter jeg ikke ved hvad er eller hvordan skal bruges. Jeg vil dog meget gerne lærer det, derfor deltager jeg i denne konkurrence. Håber at vinde :-)

 57. Jeg vil rigtig gerne prøve mange af deres produkter! Først og fremmest vil jeg gerne prøve ance-facial-cleanser:
  http://beautyhero.dk/produkt/acne-facial-cleanser/
  Jeg har gennem hele mit liv døjet med dels acne og dels til tider meget slem eksem. Det er meget svært at finde produkter som kan afhjælpe begge mine problemer, da et produkt som typisk afhælper det ene bevirker at det andet blusser op og omvendt. Det ville være et mirakel hvis dette mærke kunne hjælpe mig på vej til en pænere hud :)

 58. Mario Badescu Calma Mask lyder som en helt fantastisk ansigtsmaske for mig. Min hud er ekstrem sart og jeg lider til tider med eksemudbrud samt rødmen i huden. Desuden lider jeg også af tendens til fedtet hud, så masken passer perfekt til alle mine hudskavanker. Det kunne være dejligt at prøve den af :)

 59. http://beautyhero.dk/produkt/calma-mask/ lyder som en helt fantastisk ansigtsmaske for mig. Min hud er ekstrem sart og jeg lider til tider med eksemudbrud samt rødmen i huden. Desuden lider jeg også af tendens til fedtet hud, så masken passer perfekt til alle mine hudskavanker. Det kunne være dejligt at prøve den af :)

 60. Jeg er gravid og har selv svært ved at finde rundt i junglen af produkter som har det rette i. Især ansigtsvask er nærmest umuligt at finde uden diverse kemi.. Elsker at de hos Mario Badescu har en opdeling som inkluderer gravide og fandt en ansigtsvask :-D krydser fingre og ser om jeg er heldig her og ellers smutter jeg fluks ind og hapser denne http://beautyhero.dk/produkt/glycolic-foaming-cleanser/
  Kh Stine

 61. Jeg har, på trods af min unge alder på 20 år, overraskende mange rynker omkring øjnene og panden. Dette giver ikke det bedste førstehåndsindtryk, og får mig ofte til at fremstå træt og uoplagt, selvom jeg ikke er det.
  Jeg fandt lige den her inde på hjemmesiden, og synes helt bestemt, at den ser interessant ud:
  http://beautyhero.dk/produkt/mario-badescu-cellufirm-drops/

  Mvh. Camilla.

 62. Den der bumse-væk-serum lyder for god til at være sand, så den ville jeg da med glæde afprøve!

 63. http://beautyhero.dk/produkt/herbal-hydrating-serum/

  Efter at jeg læste beskrivelsen af deres herbal hydrating serum, er jeg bare overbevist om at den er noget for mig! Min hud er meget sensitiv og bliver meget hurtig tør – også efter min dagcreme er kommet på. Så måske dette kan være min redning fra irriteret og tør hud! Krydser fingre

  Sommerkram fra Ida

 64. Jeg har længe ville prøve mærket, så krydser fingre. Selvom jeg ikke er så heldig er det fedt med rabatter:-). Fordi jeg er gravid ville denne olie være skøn!
  beautyhero.dk/produkt/muscle-oil/

 65. A.H.A. Botanical Body Soap ville være et produkt jeg rigtig godt kunne tænke mig at prøve

 66. Jeg synes det hele ser så indbydende ud, Mario Badescu elastu-collagen Night cream ville være på ønskelisten.

 67. Jeg er natcreme-afficionado og leder altid efter den BEDSTE af det BEDSTE. Jeg kunne virkelig godt tænke mig at prøve Mario Badescu Peptide Renewal Cream. Måske den kan kurere anstrengt sommerhud?

 68. Papaya Body Lotion lyder som noget jeg gerne vil prøve – men egentlig også alle de andre produkter :)

 69. I en alder af 27 har jeg stadig ikke fået den glatte og bumsefri hud, som jeg drømte om da jeg var teenagebumset. Det er jeg sådan set stadig, jeg er bare ikke teenager længere… Oven i det har jeg det sidste års tid døjet med tørre pletter/eksem. Så jeg prøver at fugte med måde. Der lyder den her maske som en, der ville gøre min besværlige hud (og mig!) glad: http://beautyhero.dk/produkt/calma-mask/
  :)

 70. Sikke en dejlig konkurrence!!! Jeg kunne godt tænke mig at prøve Enzyme Cleansing gel – få renset min hud helt i bund, så jeg kan stråle mig igennem sommeren :-) Åh, må jeg være den heldige for engang skyld ;-)

 71. http://beautyhero.dk/produkt/dryinglotion/ Drying Hvis denne virker lige så godt som du skriver er det jo helt fantastisk! Jeg har aldrig før været plaget af uren hud, men nu begynder der at dukke en enkelt bums eller to op noget oftere end jeg bryder mig om (selvfølgelig bryder man sig aldrig om det), og det kunne da være super lækkert at de forsvandt hurtigt igen, jeg har især en der er helt umuligt at slippe af med.

 72. Jeg ville elske at teste Mario Badescu Rose Hips Nourishing Oil, 29 ml, til min tørre sommerhud! :-)

 73. Alle produkterne lyder lækre! Men jeg er specielt interesseret i ‘Papaya body lotion’ fordi jeg har hormonknopper på armene og på siden af lårene som jeg bare har prøvet alt muligt for at få væk, men for det meste bliver det bare værre af diverse behandlinger. :-) Krydser fingre

 74. Døjer meget med bumser lige for tiden og har prøvet lidt forskelligt uden held desværre og nu vil jeg snart godt slippe for bumser, har døjet med det i Ove et halvt år og nu må det gerne være slut.
  Derfor kunne jeg allermest ønske mig det der er i linket. He kan ikke lige huske hvad det hed, men den er i linket ;) knus

 75. Sikke en lækker giveaway! :-)
  Jeg står og mangler en rens, der passer til min hudtype. Jeg har prøvet flere forskellige, og har stadig halv fyldte flasker stående i mit skab, da jeg er begyndt på at bruge et produkt, som så ikke alligevel passede til min hud, hvilket gjorde, jeg stoppede med at bruge det og købte et nyt… Jeg har kombineret, tør og sensitiv hud, så jeg har læst om diverse produkter indenfor denne kategori, og jeg har faktisk fundet en rens, som lyder som lige netop, hvad jeg har brug for – nemlig Mario Badescu Alpha Grapefruit Cleansing Lotion:
  http://beautyhero.dk/produkt/alpha-grapefruit-cleansing-lotion/

  Jeg krydser fingre!! :-D

 76. Faar aldrig rigtig taget mig sammen til at koebe en serum, saa den skal helt sikkert med i pakken hvis jeg vinder den!:-)

 77. Mario Badescu Drying Lotion – til min skønne datter, der kæmper med uren hud og eksamen :)

 78. Hej! Og rigtigt mange tak for en dejlig blok!

  Eksamens stress har været hårdt for min hud på det sidste! Så derfor tænker jeg at denne beroligende maske ville være et hit til i det mindste at få huden til at slappe lidt af, selvom hovedet stadig kører på fuld tryk:)

  http://beautyhero.dk/produkt/healing-soothing-mask/

  Derudover virker det som en fantastisk hjemmeside med virkeligt lækre ting! Så jeg ville SÅ gerne vinde:)

  Venligst Line

 79. Det kunne være utrolig dejligt, hvis jeg vandt denne makeupfjerner, http://beautyhero.dk/produkt/mario-badescu-carnation-eye-make-remover-oil-59-ml/ , da jeg har utrolig sart hud omkring makeupprodukter. Den eneste makeupfjerne jeg kan tåle er en fra Lancome og det er ikke fordi det er den billigste på markedet! Så det kunne være fedt at få lov til at prøve denne, da den faktisk ikke er så dyr igen, men stadig risikabelt, hvis nu jeg ikke kan tåle den. Ellers ville denne, http://beautyhero.dk/produkt/mario-badescu-aha-botanical-body-soap-236-ml/ , som du selv har nævnt/foreslået, da jeg som regel får urenheder på ryggen. Og det er bare træls, for man føler at alle kan se det og at alle lægger mærke til det. Og det er ikke det kønneste. :(
  Krydser fingre! <3

  1. Drying Lotion er en SKRAP sag, der er beregnet til kun at bruge lokalt lige på en bums. Det må ikke kommes i hele ansigtet/på større områder. Resten af Mario Badescu serien er meget skånsom. Der findes mange, mange gode anmeldelser af produktet også, men det er vel kun rimeligt at ikke alle elsker det.