Små ting

{Y.A.S. kjole og Selected Femme stilletter, som jeg luftede til fest i Domus Medica i fredags}

De seneste par uger har været fyldt med kandidatfester, fødselsdage og anden festivitas og der er altså noget herligt over at få lov at hoppe i festtøjet så ofte. Så kan det næsten heller ikke mærkes, at der ikke er nogen bryllupper (der ellers er alleryndlings, når det kommer til festform) i kalenderen denne sommer. Ind imellem al festligheden er der også blevet tid til lidt sommerhusliv, til at nyde mit nye kvarter og ikke mindst tosomhed på hjemmebane med ny (eller genoplivet fra pigekollektivstiden) fredags-cocktail-tradition og morgenmad på sengen.

ENGLISH RECAP: The little things that made the past few weeks a little more spectacular. A great party dress and pretty sandals, a delicious ice cream cake, the most beautiful sunset at my favorite beach, a crisp cocktail with elderflower, lemon juice and a hint of fresh cut grass, breakfast in bed, my new neighborhood and a juice cleanse.

{Fineste og lækreste islagkager fra La Glace til (endnu en) kandidatfest forrige uge}

{Solnedgang på yndlingsstranden i Hornbæk}

{Frisk og fabelagtig fredagsdrink med smag af græs og sommer. Opskrift nedenfor}

ODDKA Flower Bud

5 cl ODDKA Fresh Cut Grass
2 cl. hyldeblomstsaft (koncentreret)
2 cl friskpresset citronsaft
1 cl sukkersirup
danskvand

 • Fyld et highball glas med isterninger og hæld derefter alle ingredienser i. Top med danskvand og pynt med et par mynteblade.

{Morgenmad på sengen sidste weekend}

{Er blevet ret forelsket i mit nye kvarter og Utterslev mose i særdeleshed}

{‘Juicetur’ med Louisa Lorangs nye og anbefalelsesværdige Juice og Co.}

Indlægget indeholder affilliate-links.

(Visited 1.488 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

  1. Mange tak skal du have Louise! Og ja, jeg er også ved at blive rigtig glad for det :)

 1. Nå ja, man må jo tage hvad man kan få :b
  Vil dog vove at påstå, at kandidatfester er et rimeligt godt alternativ til bryllupper, selvom det nok ikke er helt så romantisk hehe (:

 2. Det er SÅ hyggeligt ude ved mosen, så jeg kan virkelig godt forstå din kærlighed til dit nye kvarter. Og så ser den der islagkage virkelig god ud! Jeg tror altså lige jeg skal have presset en is ind inden jeg forlader DK for fire måneder på onsdag.

 3. Det er så hyggeligt at se bilelder fra Utterslev mose på din blog :-) Jeg bor altid hos min mor i Søborg, når jeg er hjemme på ferier fra Firenze og løber tit i mosen. Elsker den! Kan være vi mødes dernede en dag :-)

 4. Virkelig, virkelig skønne billeder! Du ser fantastisk ud på det første (ser du Scandal? …kjolen er totalt Olivia Pope agtig)
  Glæder mig til at følge med i dine billeder og ord gennem sommeren! Ha’ det godt :-)

 5. Flot flot kjole! Må jeg spørge til størrelsen? Jeg kender slet ikke mærket og blev noget rundforvirret på hjemmesiden; size 0, 1, 2, 3 og uk sizes gjorde det ikke meget bedre :) Måske du vil være søde at guide mig lidt på vej? Hvilken str. er din kjole f.eks,? Og er den stor/lille i størrelsen?