10 sommeropskrifter

peachsalad1_zps3ff2ec9eFersken-caprese (opskrift her).

Jeg har samlet ti herlige, sommerlige opskrifter lige til at gå i krig med i ferien. På Roskilde lige om lidt glæder jeg mig primært til at smage andres mad, ligesom jeg har spist rigtig meget ude den seneste tid, men derefter skal jeg også selv i sommerkøkkenet at lege med nogle af mine friske yndlingsråvarer. Og jeg glæder mig især til god køkkentid i sommerhus i Sverige, hvor der, hvis vi er heldige, måske allerede er kantareller.

Tjek også 10 søde sommeropskrifter her.

ENGLISH RECAP: 10 nice and easy summer recipes.

laks1_zps4732a66eSpeltsalat og laks med drys (opskrift her).

majssalat3_zpsb5316968Salat med friske majs, sommerkål og æbler (opskrift her).

pies7Små tærter (opskrift her).

vandmelonfeta6_zps40b1aa98Salat med vandmelon, feta, edamame og belugalinser (opskrift her).

moules2Hvidvinsdampede blåmuslinger/ Til Moules frites (opskrift her).

sommerpasta7_zps34ce970d10-minutters sommerpasta (opskrift her).

suppe1_zpsfa6edd18Ærtesuppe med myntepesto – kan også nydes kold (opskrift her).

vms5_zps5e7c6220Forfriskende vand med smag (opskrift her).

cherrymojito6_zpsa455aadcMojitos med kirsebær (opskrift her).

(Visited 1.542 times, 5 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer