Vind: 1.500 kr. til byBiehl

DSC_0030_zpsc59a5457

Nu jeg har talt så meget om smykker på det sidste, så er der ét smykke, som jeg virkelig har haft på igen og igen og igen i løbet af det seneste halvandet år

Det er ‘forget-me-not-bangle’-armbåndet fra byBiehl, som jeg har i flere ‘farver’. Det er suverænt nogle af de smykker, jeg går mest med. Uanset hvad jeg ellers har på, er der altid plads til at mikse sådan et ind også. Og nu kan én af jer vinde et – eller noget helt andet og/eller tredje –  for jeg sætter et gavekort på 1.500 kr. til byBiehl på højkant, som en fin sommerferiepræmie til en heldig læser.

For at deltage skal du blot være tilmeldt byBiehl’s nyhedsbrev her og lægge en kommentar til dette indlæg, hvor du fortæller og linker til hvad dit gavekort skal bruges til fra byBiehl, hvis du er den heldige vinder. Bliv inspireret her.

Konkurrencen slutter allerede på torsdag d. 17. juli kl. 16.00, så skynd jer at deltage :)

ENGLISH RECAP: The bangles from byBiehl have been some of my favorite accessories this year.

simple8_zpsaf763944bebiehl berlin12_zpsa0cff65f bff12_zps02d3fa6dwhite7_zps3d432e44  DSC_0042_zps78e78303 frederiksberg10_zps910856e1 lyserod2_zps1f10bb25 rafflesgul12_zps5ec34f0f  vero5_zps791b2262

(Visited 608 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

239 Kommentarer

 1. Jeg er lidt forelsket i “Signature Gold” ringen. Den er super fin og enkel og jeg er sikker på ville komme til at sidde fast på min fingre. (http://www.bybiehl.com/WebShop/Ringe

  Hvis jeg vandt ville jeg helt sikkert også købe to af de her smukke læder armbånd. Et til mig selv og et til min dejligste veninde, som jeg bestemt ikke ser nok fordi vi bor i hver sin ende af landet.
  http://www.bybiehl.com/WebShop/Armbaand (Leather bracelet gold – Black)

 2. Jeg er meget forelsket i bobbles ringen i guld og de fine ‘Forget-Me-Not’ bangles i guld eller rosegold. Åh alle de valgmuligheder! ;)

 3. Jeg har en del bybiehl smykker herhjemme, samlingen tæller 3 ringe og 4 armbånd og dertil pods. Desværre ejer jeg endnu ikke et af deres smukke bangles, men det står højt på ønskelisten, derfor ville gavekortet gå til et bangle i guld hvis jeg er den heldige.

  http://www.bybiehl.com/WebShop/Armbaand/Bangles

 4. Lækker konkurrence! Jeg tænker helt sikkert en bangles, så er jeg bare i tvivl om hvilket… Enten guld, rosaguld eller sølv. De er så fine :)

 5. Jeg har allerede en del ting fra byBiehl, som jeg er super glad for – desværre har jeg for nylig mistet mit læderarmbånd, hvor der var to pods med mine børns stjernetegn :o( Så hvis jeg vinder, skal jeg have købt det igen.

 6. Jeg ville elske at vinde de smukke sparkle earhangers i guld! Jeg kan død og pine ikke komme til at linke til dem fra telefonen, men håber jeg må være med alligevel ;)

 7. Jeg er vild med byBiel smykkerne! Hidtil har jeg dog kun kunne drømme om dem når jeg har modtaget nyhedsbrevet, men forhåbentlig vil jeg nu kunne realisere min drøm om at eje den smukke sparkling ring :)

  Jeg håber :)

 8. Jeg ville bruge gavekortet, som tilskud til “Forget-Me-Not-Bangle Gold”armbåndet, som jeg har ønsket mig så længe.

 9. Sikke en lækker konkurrence! Hvis jeg imod alle odds vandt ville mit gavekort helt klart gå til en bobbels ring og en signature ring. Farven på ringene kan jeg simpelhen ikke beslutte mig for endnu, men så er det jo heldigt at gavekortet kan rumme lidt forskelle farver ;)

 10. http://www.bybiehl.com/WebShop/Armbaand/Bangles/Forget-me-not_bangle_gold?tpl=productbox

  Helt sikkert “dit” flotte armbånd i guld – jeg er simpelthen så vild med det! Dvs jeg har cravet det længe – men det er som om, at det der hverdagsbudget ikke lige rummer over 1500 kr til et armbånd. Ifølge min søde kæreste i hvert fald ;-)

  Tak for en dejlig konkurrence og en endnu dejligere blog. Jeg nyder at følge med hver dag, selvom jeg måske ikke altid er helt så aktiv.

 11. Jeg ville helt klart snuppe et Forget-me-not bangle black :) Det er så fint og simpelt! God sommer!

 12. Hvis jeg var den heldige vinder, skulle jeg også ha’ et “Forget-Me-Not-Bangle” i Guld. Det er SÅ fint og har stået på min ønskeliste siden første gang jeg så det på dit håndled….

 13. VENUS NECKLACE SLIM GOLD
  +
  SIGNATURE RING GOLD

  de er SÅ smukke (kan ikke få links til at virke…)

 14. http://www.bybiehl.com/WebShop/Oereringe daisy ørestikker i guld er super smukke.. Passer fantastisk til mit mørke korte hår- og trænger til lidt lækkerhed og selvforkælelse da jeg de sidste 8 måneder har lånt min krop ud til lille Hugo som jeg glæder mig til kigger ud lige om lidt… :-)

 15. Hej
  Mit køb skulle helt sikkert vhttp://www.bybiehl.com/WebShop/Armbaand/Bangles/Forget-me-not_bangle_silver?tpl=productboxre:
  Her d. 1 september har jeg ikke shoppet i 1 år, og jeg er så stolt af mig selv. Har tænkt at jeg skulle forære mig selv noget til minde om det år og har nu besluttet at det skal være dette armbånd.
  Kh
  Malene

 16. Hej Emily
  Hvis jeg er den heldige vinder, vil jeg helt sikkert købe et Forget-me-not bangle rosaforgyldt.
  Så flot og unikt et smykke, som man bliver forelsket i ved første øjekast! :-)
  Hilsen Ellen

 17. Der er jo vildt meget jeg godt kunne tænke mig!
  Her er nogle af de ting jeg ville købe derinde, ikke alle kan jeg få for 1500 kroner, men det bliver noget af det i hvert fald hvis jeg vinder.
  Mega sød sølvring, som passer til alt, jeg synes generelt at alle deres smykker kan bruges alt.
  http://www.bybiehl.com/WebShop/Ringe/Bobbles_ring_silver?tpl=productbox
  Anden sød ring:
  http://www.bybiehl.com/WebShop/Ringe/Mini_sparkle_silver_ring?tpl=productbox
  Søde forget-me-not øreringe:
  http://www.bybiehl.com/WebShop/Find_din_stil/Sparkling_look/Forget-me-not_sparkles_black?tpl=productbox
  Det dejlige forget-me-not armbånd i guld:
  http://www.bybiehl.com/WebShop/Armbaand/Bangles/Forget-me-not_bangle_gold?tpl=productbox

 18. Jeg har længe været forelsket i Starry mini gold ring og selvfølgelig et sort læderarmbånd. (jeg kan ikke få linkene til at virke:-( )

 19. Det er faktisk ikke til mig, men min mor, som længe har ønsket sig denne ring: http://www.bybiehl.com/site/da/Webshop/wishlist/show. Jeg har hørt hende sukke efter den ‘Sparkle all black ring’ mange gange og det kunne da være skønt, sådan helt surprise-agtigt, at kunne overrække hende den – bare sådan fordi hun er sød :)

  God sommer, K

 20. Har tusind gange kikket på byBiehls mine sparke ring eller ørering – ville helt sikkert blive en daglig favorit

 21. Jeg er vildt forelsket i de her Starry mini gold ring, Signature gold ørehængere og Signature ring silver <3

 22. Helt klart et forget-mit-not-bangle i rosaguld – jeg har lige bestilt en rosaguld vielsesring og det vil være så smukt sammen!

 23. Hvis jeg er den heldige vinder af gavekortet, vil jeg bruge det på at købe Charlotte Biehls Venus necklace slim gold.
  http://www.bybiehl.com/WebShop/Halskaeder/Venus_necklace_slim_gold_-_70_80_or_90_cm?tpl=productbox
  Jeg har længe kigget efter en everyday necklace og den passer lige til mine behov og min smag. Den er elegant uden at blive kedelig, og bemærkelsesværdig uden at blive for meget (hvis du forstår) hvad jeg mener. Nå, men for at runde af er det i hvert fald det, jeg ville gavekortet til…

 24. Jeg ville bruge gavekortet på et forget me not bangle i Black. Har længe ønsket mig det, men pengene har ikke lige været der til det :)

 25. Jeg bliver færdig med min kandidat i IT, Kommunikation og Organisation her i august, og skal derfor flytte til KBH og starte i mit første job i en bank, og derfor skal jeg til at være ægte voksen og fornuftigt kontor-påklædt, så mit vildeste splash i hverdagen bliver nok accesories – derfor vil jeg sindssygt gerne tilføje sådan et smukt armbånd til min sparsomme smykkesamling, helst i guld, da jeg er en guldpige! :)

  Tak for en skøn blog!
  Sommerkram fra Aarhus

 26. Elsker elsker elsker byBiehls smykker. Jeg har allerede skrevet ørehængerne SIGNATURE DIAMOND – SILVER på min ønskeseddel (til Jul, vel og mærke :D), så kunne være skønt at kunne tilføje dem til min smykkesamling. Jeg er også faldet pladask for armbåndet FORGET-ME-NOT-BANGLE guld.

 27. Der er jo så mange fine ting, men er ret lun på forget-me-not rose gold armbåndet. Så fint, tidløst og passer til alt :)

 28. Jeg har længe været forelsket i Mini Sparkle Gold ringen, så det er helt sikkert den der røg i indkøbskurven først, hvis jeg var så heldig at vinde :)

 29. Jeg ville helt sikkert købe mig et par ørehængere – enten et af signaturerne eller de sorte circus :-)

 30. Dejlig konkurrence, med fineste præmier. Hvis jeg var så heldig at vinde, ville jeg suse ind på byBiehls hjemmeside og købe mig et sæt Daisy ørestikker … eller to ;) Min øreringe samling er der ved at blive ryddet ud i, da mit ene øre har udviklet en voldsom allergi, og jeg har derfor hårdt brug for noget ordentligt til mine øre … især fordi jeg i mit daglige arbejde ikke må gå med andre smykker end øreringe :O

  /Gitte

 31. Jeg kan ikke få lov til at linke, men jeg ville bruge gavekortet på en Forget-me-not bangle i sølv eller sort :)

 32. Uha, der er SÅ mange lækre sager… Jeg elsker “forget-me-not-bangle’ i guld <3
  Kh Maria

 33. Yndlings konkurrence. Jeg har drømt om det fine stjernedrys af et armbånd forget-me-not-bangle i GOLD så længe,… LÅVE LÅVE LÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅVE. Jeg ville nyde det armbånd alle dage året rundt. Skal til at være studerende igen som 31 årige her til sommer -det kunne være den allerbedste reminder om, at alt nok skal lykkedes i de 3,5 år studie varer. Tuttelooo….. dejlige gyldne armbånd bliv mit nuuuu.
  http://www.bybiehl.com/WebShop/Armbaand/Bangles/Forget-me-not_bangle_gold?tpl=productbox

 34. jeg har i mega lange tid ønsket mig denne ring – jeg syntes er noget at det smukkeste jeg nogensinde har set og den har noget helt exceptionel over sig jeg ikke kan beskrive med ord, det er en føleslse at skønhed og glæde i den ring ( svært at forklare) :-)

  Sparkle gold ring (50 (XS))
  Varenr.: 5-701a-GP-50

 35. Sikke en lækker give away! Jeg er vild med Starry mini gold ring – Det bliver ikke svært at finde noget for resten af gavekortet. Kunsten bliver nok at begrænse sig!

 36. Jeg er helt vild med dit ‘forget-me-not-bangle’-armbånd og hvis jeg fik muligheden for at købe noget fra byBiehl ville det klart være et sådan i guld :)

 37. Jeg ønsker mig at bruge et evt. Gavekort til et armbånd ligesom det du har, det er så fint og vil passe godt til de andre armbånd jeg bruger :-)

 38. Jeg vil bruge gavekortet til “forget me not bangle gold”, som vil passe sammen med de tre guld armbånd, jeg altid har på mit håndled: det jeg fik i dåbsgave, det jeg fik da jeg blev 18 år og det jeg fik i gave på en græsk ø for 4 år siden.

 39. Uha er jo som et barn i en legetøjsbutik :-)

  Jeg har samlet lidt i indkøbskurven, som dette gavekort vil være mere end et kærkommen tilskud til ;-)

  Det er bla. Forget-me-not gold læderarmbånd med forgyldt sølvlås og Forget-me-not pod, læderarmbåndet uden pod’en samt Forget-me-not circle gold øreringene.

  http://www.bybiehl.com/site/da/Webshop/basket

 40. Jeg har en lang ønskeseddel bangels armbånd og ringe de står højt på mine ønsker, så hvis jeg er heldig vil de blive købt

 41. Signature necklace rose gold (45 cm)
  Varenr.: 3-201-45-RG

  Den er bare så smuk!

 42. Jeg har allerede et læder armbånd med sølv pods, så det ville pynte så fint med lidt guld. Den med navnet “buddha” er klart min farvorit! :)

 43. De laver bare så pæne smykker, Og hvis jeg er den heldige vil jeg vælge deres Forget-me-not bangle silver (18 cm)armbånd :)

 44. WOW, nogle smukke smykker, ejer desværre ikke selv noget fra byBiehl, men det vil jeg da meget gerne lave om på ;-). Hvis jeg skulle være så heldig (og lykkelig) at vinde, så ville jeg nok købe det smukke og enkle sølvarmbånd: http://www.bybiehl.com/WebShop/Armbaand/Soelvarmbaand med en sød lille pod til: http://www.bybiehl.com/WebShop/Pods/Nature_1 den der hedder: Little friend
  (Varenr.:1-306a-B) som et sødt lille “minde” om min hund. Iøvrigt, flot konkurrence!!
  Ha en god sommer!
  Mvh. Victoria.

 45. Har længe været ret lun på Memento Mori Glam armbåndet :) så det skulle helt sikkert være det.

 46. Min halskæde er gået i stykker, så ønsker mig denne “Venus Necklace slim silver”

 47. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde tror jeg at jeg ville hapse en signature ring silver hjem, plus en venus necklace slim silver 80 cm – det ville være et lækkert sommer touch til ethvert outfit :D

 48. Jeg kunne godt tænke mig en smuk ring. Da min vielsesring er blevet for stor. Så savner og gå med ring på.

 49. Hvis jeg var den heldige så ville jeg bruge gavekortet på et “forglemmigej armbånd i guld” til min dejlige lillesøster.

  Forglemmigej er hendes yndlings blomst og da jeg ikke ser hende lige så meget som jeg ville ønske, så kunne det være fantastisk at give hende sådan en gave, så hun hele tiden kan blive mindet om hvor meget hun betyder for mig.

 50. Det her i sort. Har jeg længe sukket efter.. Det er så smukt og passer til min halsring, som jeg altid bærer.
  God sommer..

 51. Sparkle all black ring – åååh den drømmer jeg om – tilpas rå og feminin på samme tid :-)

 52. Er helt vild med Forget-me-not gold armbånd og Forget-me-not earstick gold <3

 53. Hvis jeg vandt vil jeg bruge gavekort på denne flotte ring: Bobbles ring gold ❤️