Små ting

{Neglelakker i fine sommerfarver fra Topshop}

Små rare ting, finheder og andre smilebåndstrækkere fra de seneste par uger. Lige nu er jeg i totalt zenmodus på ødegård langt ude i den svenske skov. Sluger bøger, slikker sol og sipper koppevis af kaffe. Og spiser masser af kanel- og vanillebullar, går ture med Pletten i skovene og ser på grævling, vildsvin, elg og solnedgang med ham jægertypen, jeg er heroppe med. Og smutter en tur til Göteborg og spiser burgere og kigger på byen. Og så sover jeg. Mere og længere end jeg troede var muligt. I går tog jeg således mere end 10 timer i streg og vågnede helt ør i hovedet og ret så veludhvilet. Tager lige en uge til sådan. Måske ikke med helt så massive lure, men i alle tilfælde med perfekt afslapning på svensk. Og snak og vin til langt ud på den lyse, skandinaviske sommernat.

ENGLISH RECAP: The little things that made me extra happy the past week. Pretty polishes in summer colors, delicate gold jewelry, a lemonade dispenser, perfect french fries, a yoghurt treat topped with berries and #mycalvins.

{Fandt den perfekte vand/sangria-tank takker være jeres gode forslag til dette indlæg. Den er fra Notre Dame og det sorte felt er i tavlelak, så man kan skrive på det med kridt}

{Health Junkie og The Yoghurt Shop har sammen lavet den lækreste skyrkoldskål}

{På besøg hos Charlotte Wendes, der laver de yndigste smykker}

{Heriblandt også delikate armbånd i guld}

{Perfekte pomfritter hos Brdr. Price}

{Cleansing Water fra Trines Wardrobe hitter på badeværelseshylden pt.}

{Mere sommerlig neglelak. Ja, jeg har et problem}

{90’er vibes allerinderst}

(Visited 912 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

23 Kommentarer

  1. Åh det må være tiltrængt for dig med den totale afkobling fra hverdagens trummerum. Det lyder i al fald som at du får slappet 200% af :) Glæder mig til ferie og muligheden for selv at sove 10 timer i streg!

  2. Hvor lydet der helt perfekt afslappende og helt ferie-vidunderligt. Og så er det sådan nogle yndig lykke-glimt, du har samlet sammen, som altid :)

  3. Åh hvor lyder det bare fantastisk. Skulle lige til at at skrive ‘jeg er vild med…’, men kunne ikke finde ud af, hvordan jeg skulle afslutte sætningen, for jeg er vild med det hele hehe.
    Det lyder vitterligt som den perfekte ferie. Fristes helt til at sige tillykke (:

  4. Ih hvor jeg elsker dine indlæg om små glæder i hverdagen!
    Og hvor skriver du så smukt om din tid i Sverige. Man får helt lyst til at komme op og træde i nogle ‘hjorte-lorte’ med dig :-) Ha!