Smykker

Jeg har nogle smykker, som jeg går med stort set altid. De er som regel i ægte guld og har en særlig betydning, som ringen i dette indlæg. Men så er der også alle dem, man går med non-stop over en længere periode, men som måske ikke ligefrem bliver livsledsagere. Selvom “Love tag’et” nedenfor faktisk kandiderer til sådan et. Det går jeg med meget ofte og har netop fået tilføjet et lille ‘P’. Kan I mon gætte hvad det er for?

Her er nogle af de smykker, som jeg går med hele tiden for tiden. Nogle meget trendprægede med ferskvandsperler og så nogle mere klassiske, som det kønne guldfarvede ur og hoops’ne.

ENGLISH RECAP: The jewelry I wear non-stop at the moment.

Love tag i ankerkæde og creol øreringe fra Jane Kønig.

Ur fra Michael Kors.

Armbånd fra Anni Lu og perlestav fra Lola’s Love.

(Visited 1.214 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

 1. Yndige smykker! Kender bestemt godt, at man går meget med ét bestemt smykke i en periode, og at man så går over til noget nyt eller tilbage til et af de mere klassiske ting i ens smykkeskrin. :)

 2. Et P’et i Jane König halskæden mon for Penny? :)
  Min hest gennem 16 år døde i januar og umiddelbart efter fik jeg tilført et lille L i min..:)

  1. Det er nemlig et Penny-P :) Hvor fint med L’et, det er en god måde at mindes på også :)

 3. Er dine Jane Kønig øreringe de runde, store (45 mm) eller de lidt mere aflange, små (34 mm)?

  Og hvilken længde har du lovetag halskæden i?

 4. Super fine smykker! Jeg er helt vild med Michael Kors uret – hvad hedder modellen? :-)
  Mvh Amanda

 5. Fedt indlæg, jeg synes nemlig også at smykker betyder mega meget for mig. De er en del af ens hverdag, og der er næsten en historie bag et hver smukt smykke, det er der i hvert fald med alle mine smykker!. Derfor kan jeg også rigtig godt lide som du selv skrive, at det er vigtig med smykker i god kvalitet.

 6. Hej

  Jeg elsker også smykker og har altid smykker på til hverdag og selvfølgelig til fest, det kan pifte en lidt kedelig bluse eller kjole op. Jeg kan godt lide mine smykker skiller sig lidt ud fra andre og stadigvæk følger moden selvfølgelig, jeg fandt nogle smukke smykker på http://jersieb.dk/ som jeg bare måtte eje, har lige fået dem ind af døren og de er bare flotte :-)

  Janne