Små ting

{Gave fra mig til mig, perlearmbånd fra Annilu}

I sidste uge lykkedes det mig for første gang i umindelige tider, at lade være med at arbejde om aftenen overhovedet, hvilket gav mere tid og plads til både hjemmehygge (der startede før kl. 21) og arrangementer ude. Det var virkeligt dejligt og jeg vil prøve at gentage succesen i denne uge. Som belønning (ja, ja det er godt at have en undskyldning) forærede jeg mig selv et armbånd, jeg har ønsket mig længe, selvom jeg nok burde have skrevet det på ønskesedlen til min sidste fødselsdag i tyverne lige om lidt. Men pyt skidt, syntes jeg fortjente det ;)

ENGLISH RECAP: The past week was made a little better by a present from me to me (pearl bracelet), a new tinted lip balm, my friends birthday bash including balloons and S’mores, discovering a great new spot to eat and cherry mojitos with the girls.

{Fin, naturlig farve, herlig duft + pleje. Baby Lips i kirsebærvarianten}

{Yndige balloner til havefest i lørdags…}

{… og skumfiduser, der blev grillet og lavet til S’mores}

{Super blinis på Candeur}

{Weekend-Kirsebærmojitos i haven med pigerne}

(Visited 529 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

  1. Kirsebærmojitos simpelthen? Dét må du lige fortælle mere om (hvis ikke det er et eller andet, jeg er gået glip af tidligere) :b

  2. Eiij, jeg craver simpelthen kirsebær for tiden! Var virkelig tæt på at købe nogle i dag, men der vandt danske jordbær altså ;)

  3. Åh, hvor jeg elsker dine “Små ting”-indlæg. De er så proppet med hygge og glæde over hverdagens små fornøjelser :-)

    Kh Katrine