Crêpes og cocktails hos Candeur

Forrige weekend var jeg på Candeur at spise et festmåltid af en 3-retters menu bestående af pandekager i alle afskygninger og ledsaget af rare cocktails. Herligt koncept i et hyggeligt lokale og med den venligste betjening, så alt i alt en oplevelse, som jeg på det varmeste kan anbefale!

Lyder måske en kende overentusiastisk, men jeg kan virkelig godt lide pandekager og cocktails og så har det måske også lidt at gøre med, at jeg var (og er) en lillebitte smule forelsket i min ledsager ;)

Vi var inviteret af Early Bird, der har Candeur i porteføljen af lækre restauranter, hvor man kan være heldig at købe et ledigt bord, på den dag hvor man vil ud at spise og hvor 1/3 af prisen så er slået af. Læs mere om hvordan det fungerer og tjek hvilke restauranter, der er ‘på menuen’ i dag lige her.

Alletiders, både selve Candeur og Early Bird som koncept, hvis I skal ud at spise i weekenden. Eller en anden gang :)

ENGLISH RECAP: If visiting Copenhagen please stop by delicious ‘Crêpes and Cocktails’ place Candeur. Great atmosphere and delicious food and cocktails.

Blinis med stenbiderrogn til forret. Yndlings.

Jeg fik en galette (salt boghvedepandekage) med røget laks, peberrodscreme, fennikel, kørvel og æble til hovedret. Så lækkert!

Candeur er kendt for deres desserter – og det er i øvrigt muligt bare at komme derind og spise dessert og sippe cocktails – og vores flamberede crêpes skuffede bestemt ikke. Særligt min med rom, chokoladefudge, kirsebær og hjemmelavet bananis var vildt god. Mit mundvand løber bare af at sidde og kigge på den og skrive hvad der var på.

(Visited 1.097 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

  1. Hihi tak for tip! Hops så landede der et bord i indbakken :) God start på weekend! Håber du får en rigtig skøn en af slagsen!! :)

  2. Forsinket tillykke med din kærestes lægetitel! Det er bare super sejt!
    Har han på nuværende tidspunkt nogen idé om, hvad han vil specialisere sig i? Og hvor skal han i turnus?

    Knus for en forhåbentlig fremtidig læge!!!

    1. Mange tak :) Han starter på Bispebjerg på Endokrinologisk til august og ved endnu ikke helt hvilken hylde han gerne vil lande på :)