Spis Roskilde – #rffood

morethanmusic

Jeg har været på Roskilde Festival hvert år i mere end 10 år, men de sidste par år har det været med maden for øje, og om ikke i centrum, så på lige fod med musikken. For Roskilde er blevet et rigtigt interessant sted at gå ud at spise! I Food Court findes alskens spændende madbikse, ligesom der på resten af festivalpladsen, såvel som i campingområdet er masser af lækkerier til at stille sulten og afhjælpe tømmermændende. Og så er der folkekøkkenet Food Jam i Øst, hvor man for en 50’er får fri adgang til den lækreste råvarebuffet og en time i køkkenet og således selv kan kreere sund (hvis man er til det) og lækker mad.

Sidst men ikke mindst findes der en række spændende mad events ved Dommertårnet og en masse herlige pop-up restauranter i Staldbygningen. Til de sidstnævnte er det en god idé at købe billet tidligt, idet de plejer at blive udsolgt hurtigt*. Info om alle madarrangementer er at finde lige her. Og for løbende updates kan man like More Than Eating på Facebook lige her.

Og rigtig god festival til de af jer der drager mod Roskilde nu. Selv venter jeg til på torsdag, men glæder mig helt vildt :)

*Billetter kan købes onsdag og torsdag fra 14-17 fra Agora C og torsdag 17-19, samt fre-søndag 14-17 fra Dommertårnet eller indtil, der er udsolgt.

roskilde-eating ESRoskilde110_zps993b00ff

(Visited 399 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

3 Kommentarer

  1. Spændende med al den lækre mad!! Det var nu man selv ville ønske man skulle på Roskilde alligevel… Rigtig god fornøjelse :-)
    Kh. Christina