In my element

Der skal ikke så vanvittigt meget til, for at gøre mig begejstret. Hunde (synes vitterligt ALLE hunde er søde, diskriminerer ikke), blomster, en tur på stranden, alle (gode som dårlige) jokes min mand fyrer af.

Og is virker også stort set hver gang. Sommerens kage kunne man kalde det. Den jeg er nærmest lykkelig over på billederne her er fra Isoteket på Østerbro. De har kanelis. KANELIS! Ofte at finde i ismontren i Frankrig og en af mine favoritter, men jeg er ikke tidligere stødt på den herhjemme, så lidt ekstra begejstret var jeg jo nok.

Ismageriet har jeg selvsagt også gæstet i løbet af sommeren. Og Nicecream som godt kunne gå hen at blive favoritten, deres Blueberry Cookie Monster er insane. Og så går jeg ellers og venter spændt på, at de holder op med at holde ferie hos Leckerbaer, så jeg snart kan prøve en af deres sindssyge sundaes.

Men er der et issted jeg har overset? Hit me :)

(Visited 4.075 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

31 Kommentarer

 1. siciliansk is på skydebanegade, raunzborggade og christianshavn… deres pistache is og blodappelsin sorbet er genial!! og så er alle ingridienser økologiske og alle smagsgivende ingridienser italienske <3

 2. Råmælksis med olivenolie og havsalt hos Mirabelle. Det er en uventet menlækker, lækker kombination!

 3. VildGlad på Amagerbrogade (de har vist også en filial et andet sted i byen) laver virkelig god is, og har mange alternative smagsvarianter. Sidste år lavede de en baobabis, den var jeg ret pjattet med, men den er desværre ikke på programmet i år.

  Butikken ligger på Amagerbrogade og med en is i hånden og hunden i snor, kan man gå en tur i Eberts Villaby og kigge på de fine huse og haver :-)

 4. Frederiksberg Chokolade på Frederiksberg Allé. Så hyggeligt sted og virkelig lækkert, hjemmelavet is og vafler. Og så er alleen i sig selv et dejligt sted at spise den ??

 5. Summerbird laver hvert år to forskellige slags ispinde, som de overtrækker, mens du venter ? I år er den ene lavet af hasselnøddeis, der er overtrukket med amber (verdens bedste chokolade, hvis du spørger mig), og det er tæt på gudespise ??. Jeg kan kun sige prøve den, prøv den ???

  1. Hej Mette ? Ved du hvor Summerbird sælger de is!? ? Er ikke så velkendt i Summerbird-universet (endnu ?), men elsker deres amber chokolade og kunne leve af hasselnøddeis, så det lyder jo som noget jeg bare må prøve!

 6. Du skal da prøve ISTID i Jægersborggade. De laver nitrogenis – og de har tilmed nogle insane sundaes!! ;-)

 7. Hvis du kommer forbi Aarhus, så må (SKAL) du prøve ishuset på Marselisborg Lystbådehavn, de ændrer varianter og har den bedst kanelis. Desuden er der kokosis også for vild. Kan bare sige, kom afsted! :-)

 8. Du kender den måske men Social Foods på Gl Kongevej har vitterligt noget af det bedste is jeg har smagt ?
  Kh Katja

 9. Jeg stemmer i med det sicilianske isted på skydebanegade. Helt fantastisk! Deres is har så meget smag. Er især vild med pistacien <3

 10. Kommer du forbi Kongens Have, så prøv isen i Herkules Pavilionen. Den er fra Kastbergs, et lille lokalt ismejeri i Silkeborg. Isen smager fantastisk og er lavet på økologisk mælk og fløde og rigtige frugter og bær. ?

 11. Du MÅ prøve saltkaramelisen fra Istid enten på Jægersborggade eller i Waterfront. Den er simpelthen så lækker. Og Isoteket er næsten min nabo. Elsker virkelig deres citrongelato med birkes.

 12. Jeg går med May og siger isen hos Frederiksberg Chokolade! Vaffel dyppet i smeltet ( god ) chokolade og hjemmelavet is i flere varianter,.

 13. Jeg ville rekommandere en smuttur eller forlænget weekend til Bornholm og et besøg hos BoisenIs i Snogebæk (min hyggelige hjemby), der fås blandt andet KANELIS samt mørk, god chokoladeis eller en frugtig havtornsorbet eller hindbærsorbet, hvis den søde tand trækker i den retning.

 14. Softice fra Something Frozen på Ravnsborg Tværgade er geniale. De skifter smage to gange om ugen og der er altid super lækre toppings på. Prøv det! Gourmet softice er det nye sort ?

 15. Jeg hopper med på social foodies, ISTID og Jakob og jacob som er SÅ lækker is, man køber i små bøtter i udvalgte supermarkeder. De levere bl.a. isen til sticks n sushi og har også nogle gange pop-up stande rundt omkring

 16. Social Foodies er mit yndlingsisted! (- og det kommer fra en, som har prøvet nærmest samtlige issteder i kbh) Ovenikøbet spiser man is med god samvittighed, fordi den både er økologisk og så laver Social Foodies gode samarbejder med Afrika.

 17. Hej Louise

  Jeg bor i Odense, og tidligere havde Summerbird deres egen butik her, men den er desværre lukket, så nu køber jeg isen i Magasin – der har Summerbird et lille hjørne ? Så mit bedste bud er Illum, Magasin ell lign, hvis ikke Summerbird har deres egen butik i nærheden af dig ? – men du har virkelig noget godt i vente ??

 18. Piger for filan! Hvor skal jeg spise meget is ;D Elsker det! Kram til jer alle og tak for jeres gode anbefalinger <3

 19. Du må endelig også prøve is på Nansensgade ved Mama Che Gelato mener jeg den hedder. Den ligger overfor basketbanen og på den anden side af vejen har de også et pizzaria. Det er ægte Italiansk, drevet af italianere, midt i København. What’s not to like? :-)