Noir blanc rouge

bluse Ganni// bukser Ganni// taske Aigner (gave)// armbånd Annilu// sandaler Zara (gamle)

I lørdags holdt Cathrine den hyggeligste havefest i anledning af, at hun blev 25. Jeg var hoppet i et sort/hvidt sæt til lejligheden og for at undgå, at det blev for pyjamas-agtigt, blev det med høje snørestilletter og røde læber til. Det er den bedste måde, jeg kender til at peppe noget casual op og lynhurtigt se festlig ud.

Håret er i øvrigt blevet tonet køligere og jeg har fået lidt mørkere ‘slides’ (jo, jo det kaldte frisøren det) i. Er virkelig glad for resultatet og fortæller gerne mere om farve og teknik, hvis der er interesse for det.

ENGLISH RECAP: Saturday I went to a friends garden party to celebrate her 25th birthday in this black and white set. To dress it up a bit I went with black, strappy sandals and a red lip.

(Visited 565 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

40 Kommentarer

  1. Du er smuk! Og hvor er det en fornøjelse at I alle deler Cathrines fødselsdag – det ser jo ud som on at det har været den fineste fest! :-)

    Vil rigtig gerne se og høre mere om håret da jeg selv skal til frisør lige om snart ;-)

  2. Hvor er du bare fin med det hår! Og dit tøj er helt vildt fedt! :-) Fortæl endelig mere om håret, så har du en meget glad læser :-)

  3. Ohhh my Emily !!! Hvor ser du altså fin og sød ud i det outfit :-) Like Like a lot ;-)

  4. Har netop selv fået lavet lyse striber, der er blevet ALT for lyse. Så vil meget gerne høre mere om de mørke slides:).

    1. Hehe… ej forstår godt hvad du mener, man kan nemt komme til at ligne en indsnørret skinke ;)

  5. Nej hvor ser du fin ud! Og hvor må det være rart at tage til fest i nattøj – altså ikke rigtigt nattøj, men du ved. Haha. Specielt når nu temaet var american bbq (kunne ikke undgå at følge lidt med fra sidelinjen – det så skønt ud!) :)