Blå ruskindsjakke og marmorsko

jakke Y.A.S.// jeans Esprit// stilletter Guess// taske By Malene Birger (a/w 14)// solbriller Prada// armbånd byBiehl

Jeg holder ret så meget af det faktum, at man (i alle tilfælde oppe i mit hoved) kan slippe afsted med at have boyfriend jeans og en hullet t-shirt på, på arbejde, hvis bare man tilsætter en pæn jakke (som denne quiltede ruskindsbandit) og et par høje hæle.

Det bliver nok lidt udfra samme devise i dag, kan jeg mærke. For jeg er lidt ramt og fredagstræt, men har en dejlig dag foran mig, der byder på arbejde, hvilket bl.a. involverer en vinsmagning i eftermiddag og efter det har jeg en middagsdate med en sød mand med skæg.

Eller måske jeg skulle hoppe i en kjole for at få mig selv lidt op i gear? Af og til virker den slags tøjterapi jo :)

ENGLISH RECAP: I adore how heels and a fitted, cool jacket can make boyfriend jeans and a worn out tee appear work appropriate yet effortless.

(Visited 1.047 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

  1. når man er så pæn som dig, så kan man komme afsted med det meste på den front :)

  2. Jeg tror altså også, at du ville kunne slippe af sted med at have næsten hvad som helst på med sådan et udseende!

  3. Tøjterapi er den bedste slags der terapi på markedet! Gad vide hvad der mon er billigst i det lange løb – tøjterapi eller rigtig terapi? :b

    Er ret vild med de stilletbasser dér. Enkle, smukke og elegante på afstand, men helt specielle tæt på. Og så den perfekte hverdagshøjde. What more do you need? (: