De perfekte stiletter

Joie sandaler i ruskind og læder

Mens jeg var syg i sidste uge, så prøvede jeg (lidt for meget) kræfter med lidt netshopping. Hvilket efterlod mig midlertidigt fattig, men med en ret så pæn efterårsgarderobe. Heriblandt de her sandaler, som er lige akkurat den sko, jeg har drømt om i flere år snart, men aldrig er stødt på. Og så var de endda på udsalg. Modellen er rigtig flatterende på foden (og tilmed med en super behagelig læst) og farven kan man kun blive glad af og lade tilføre ethvert outfit lidt ekstra (jeg havde dem på her i går).

Har I et par drømmesko, forestillede eller virkelige, som I er på jagt efter?

ENGLISH RECAP: Finally found the perfect pair of coral strappy sandals and I am in love. 

Indlægget indeholder affilliatelinks

(Visited 1.982 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

20 Kommentarer

  1. Helt ok :) De er nemlig meget true to size. Har dem i en 38.5 og det er lige akkurat min størrelse :)

 1. De er så flotte så kan godt forstå at du måtte have dem :-)
  Jeg har et spørgsmål til dig angående din korte Ganni Teddy jakke. Hvordan er den i størrelsen? Og kan den holde en varm i vintertiden? (altså normal vinter, ikke de -20 grader isvinter vi har haft de sidste par år)
  Håber at det er okay at jeg spørger her selvom at det ikke lige har noget med indlægget af gøre :-)

 2. Skøn farve! – det kan være farligt at være syg, skadeligt for Dankortet! ;)

  har mine skønne Billi Bi støvler som jeg glæder mig til, at få i brug igen her i efteråret, knus elsker dem, og kan ikke få nok af Billi Bi heels og støvler. Så enkle i designet, der passer min stil godt.

  smil Lene :0)
  http://justlove2ndhandbyleneb.blogspot.dk/

  1. Dejlig med yndlingssko, som man glæder sig til at kunne have på igen :) og helt enig, de laver nogle fine ting!