Shopping fra sengekanten

[show_ms_widget id=”3579746″ image_id=”3723854″ width=”630″ height=”1626″]

1. See by Chloé tee (på udsalg). 2. Asos halskæde. 3. Anthropologie gulddyppet bestik. 4. Shiraleah sort/hvid fotoramme. 5. Urban Outfitters ‘Chicago’ glas. 6. River Island Boyfriend jeans. 7. Asos drop waist kjole. 8. H&M t-shirt. 9. Garance Doré telefoncover. 10. Zara mønstret top. 11. Asos swing kjole. 12. Joie ruskindssandaler. 13. See by Chloé tanktop (på udsalg). 14. Zara ternet skjorte. 15. Orla Kiely nederdel. 16. Needle and Thread sweatshirt med påsyede sten (på udsalg).

Netshopping har vist sig at være en alletiders sygdomsbeskæftigelse. Herover er nogle af de ting, jeg har klikket hjem og et par, jeg drømmer om at købe.

Jeg er langsomt i bedring, men sådan en lungebetændelse viste sig ikke at være til at spøge med. Har aldrig før prøvet, at det har taget så lang tid, at komme sig over sygdom og har heller aldrig før prøvet, at være så meget syg på en sommer. Har på den anden side heller aldrig før prøvet at have lungebetændelse. Så nu har jeg virkelig valgt at tage det alvorligt og har været hjemme hele ugen (har vitterligt heller ikke kunnet andet, har været så skidt) og har ryddet lidt ud i kalenderen og aftalt med mig selv, at der skal være mere luft i den fremover.

Men hurra for webshopping og Netflix, nu ‘får’ jeg trods alt den pæneste efterårsgarderobe OG er helt up to date med alle mine yndlingsserier :)

Tip: Lige nu er der 20% på alle ikke nedsatte varer på ASOS med koden ASOSGLAMOUR.

ENGLISH RECAP: I’ve been net-shopping quite a bit while being at home in bed with pneumonia. That and eating popsicles and watching Netflix.

Indlægget indeholder affiliatelinks

(Visited 487 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

20 Kommentarer

 1. Åh, hvor jeg føler, at det her indlæg kunne være skrevet af mig (bortset fra at jeg ikke har nogen blog.. Tilgengæld har jeg sygdom)
  Simpelthen så uinspirerende at være syg og ikke kunne noget som helst!!
  Har dog en ide om at netshopping (og serier) kan kurere det meste (:
  Ligger selv i sengen for tiden i næsten alle døgnets 24 timer – vil derfor høre, om du ikke har en filmanbefaling? Gerne en pladder-romantisk-så-det-næsten-er-for-meget (;
  Fortsæt rigtig god bedring!

  1. Hej Anne Sofie,

   Også god bedring til dig! :)

   Så lige din kommentar oven over min, og jeg vil gerne lige dele et par filmanbefalinger med dig. To film, jeg selv går og venter på at få tid til at gense. To søde, sjove og pladderromantiske film:

   give it a year
   the five-year engagement

   1. Tak for din kommentar og filmanbefalinger – sødt af dig!
    Jeg har set dem begge og ja, de rummer al den sød-suppe-romantik, som en sygdomsramt trænger til (;

  2. Ja hurra for netshopping ;)
   Hvad med nogle af de gamle med Audrey Hepburn?
   Sabrina, Breakfast at Tiffanys eller Forelsket i Paris?
   Ellers er der The Holiday eller Ps. I love you (sidste godt nok lidt af en tudefilm). God bedring :)

 2. God bedring, søde Emily. Det lyder ikke rart med lungebetændelse…

  Har selv lige købt t-shirten fra H&M – den er lidt et lille basis-mesterværk. Kan godt anbefales.

  1. Tak :)
   Og dejligt at høre med t-shirten. Det var lige akkurat hvad jeg håbede på

 3. Ja, det var dråben – nu røg Asos drop waist i kurven !!!! ( Har egentlig ikke råd, men du sørgede jo for 20% …. Tak for det og god bedring

 4. Lungerne skal der værnes om. Ofte bliver de og deres funktion taget for givet, i hvert fald så længe man er rask.
  Så når du nu bliver frisk igen, så husk at glæde dig over at kunne trække vejret frit og uden besvær.
  Som lungesyg føler jeg med dig, da det kan være hårde dage at få luft i, når luftfugtigheden er høj.
  Rigtig god bedring og ja pas nu lige lidt på dig selv.

 5. God bedring søde Emily! Det er da noget træls noget sådan en omgang sygdom… også om sommeren. Altså altså! Jeg håber snart du bliver frisk igen – i hvert fald rigtig god bedring :-)

  Og lækre ting – det er altså så fristende at klikke en masse ting med hjem når man kigger rundt på nettet ;-) Det kan godt gå hen at blive lidt farligt og måske en smule dyrt i længden ;-)

  http://www.camillazanchettabertelsen.bloggersdelight.dk

 6. Hej
  Skøn blog du har. Altid inspirerende.
  Har et enkelt spørgsmål mht boyfriend jeans fra River Island. Hvordan er størrelsen i forhold til alm. jeans størrelser.

  1. Tak :) Har ikke modtaget mine endnu, men synes deres størrelser plejer at være meget reelle. Tjek evt deres size guide :)