Luksus vs. budget

[show_ms_widget id=”4333938″ image_id=”4493518″ width=”630″ height=”438″]

Lige siden jeg lånte den lækreste skjorte med similisten (det er også den, der har fået plads i min nye header), er jeg blevet helt bidt af casual items, som skovmandsskjorter og sweatshirts, med pynt og bling. En trend som By Malene Birger for alvor har fået mine øjne op for denne sæson.

Jeg har i særdeleshed sukket efter deres smukke og elegante neopren sweatshirt med påsyede sten, men syntes at den var lidt over mit budget for et item, som er så trendpræget. Derfor endte jeg med at klikke Needle and Threads noget billigere version (der endda var på udsalg) hjem, da jeg faldt over den.

ENGLISH RECAP: This season I’m really into jewel embellished, casual items like sweatshirts or flannel shirts. The By Malene Birger one is so beautiful, but I’ve opted for the similar one from Needle and Thread which seemed a more suitable choice for a trendy piece.

Indlægget indeholder affiliatelinks 

(Visited 439 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

  1. Jeg tror altså heller ikke at neopren er super godt til en bluse :-) Jeg tror meget hurtigt man kommer til at svede på den der ubehagelige måde. Men pæn det er den!

  2. Jeg kan virkelig godt lide Malene Birger-versionen, men jeg ser alligevel mig selv bedst i den anden. Så tak for tippet :-)