Studiestart

backtoschool

Selvom det er mere end to år siden, jeg blev færdig med universitetet, så får jeg en ubændig trang til at købe skolesager, når kalenderen siger september. Jeg bliver ramt af en nostalgisk følelse og mindes shoppeture, hvor der blev købt kontorartikler, kuglepenne og notesbøger, lidt pænt til læsehjørnet og ikke mindst nyt tøj. Altsammen for at kunne starte skoleåret bedst muligt. Sådan føltes det i alle tilfælde. Måske lidt ligesom, at det er mere motiverende at træne, hvis man har noget lækkert træningsgear. Her er de ‘studiestartsting’, som jeg har i kikkerten. Og tænker, at de nok også godt kan bruges på arbejde og til hjemmekontoret ;)

 1. LucyCelebrates personlig notesblok til lange to do-lister (94 kr.)
 2. Zara loafers i lak med kvaster – pæne fødder til forelæsning (329 kr.)
 3. Herschel rygsæk med color block detaljer, funktionel men fashionabel (999 kr.) Denne her er også ret lækker.
 4. Nomess ‘Office Organizer’ i plexiglas holder orden på skrivebordet (595 kr.)
 5. Ganni uldnederdel med leopardmønster, vil være sød med en kabelstrikket sweater til (1.099 kr.) Her i tweed (899 kr.)
 6. Ellos skrivebordslampe, klassisk lampe til de mørke aftener (699 kr.)
 7. Kasette i kobber til papirer, magasiner eller kompendier (205 kr.)
 8. Faunascape YES-plakat – motivation på hjemmekontoret eller kollegieværelset (349 kr.)
 9. Ellos skrivebord i metal – pænt og enkelt (899 kr.)
 10. My Little Pony overstregningspenne, der gør læsning til en leg (30 kr.)
 11. Casio digitalur, kom til undervisning til tiden ‘+/- akademisk kvarter’ (449 kr.)
 12. Selected Femme ternet frakke, der ser perfekt ‘preppy’ ud (1.295 kr.)
 13. Penalhus i læder med franske sætninger, fås i flere fine farver (149 kr.)

ENGLISH RECAP: Even though I haven’t been in school for the past few years, september reminds me of the beginning of a new semester and going back to the university. Here are some of my ‘back to school’ faves and they easy translate into ‘back to work’/’supplies for the home office’.

[show_shopthepost_widget id=”242646″]
Indlægget indeholder affiliatelinks

(Visited 524 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

 1. Hej Emily :) virkelig pæne ting!
  Jeg tænkte på, hvor du køber t-shirts henne? Står og mangler både grå og sort og så kunne jeg måske godt tænke mig lidt sjovere farver også.
  Tak for en altid god blog.
  Kh Emma

 2. Åh, om jeg kender det! September får mig altid til at tænke på ‘You’ve Got Mail’, hvor hovedpersonerne sender lange mails frem og tilbage om ‘buketter af nyspidsede blyanter’ og den slags. Jeg rammes også. Altid.

  1. Åh buketter af nyspidsede blyanter, sådan en gad jeg godt modtage. Ren kærlighed!

 3. Det er sjovt, hvor meget du minder om mig med dine interesser.
  Var selv sådan en, der elskede at pakke bøger ind og spidse de fine nye blyanter, da jeg var lille. Svagheden for notesbøger og andet stationery er heller ikke her forsvundet med alderen. Dog har jeg ikke længere viskelæder med duft.

  1. Jeg har flere notesbøger (og huskelister og blokke og andet dims i den dur) end jeg kan nå at bruge på et helt liv ;) Åh viskelæder med duft, det må jeg se om jeg kan finde!

 4. Haha, hvor sjovt. Jeg har det på præcis samme måde. Jeg elskede at købe blyanter, kuglepenne, notesbøger og jeg ved ikke hvad. Bliver helt misundelig hvis jeg går forbi en Bog&Idé for tiden :D
  Jeg er vild med de ting du har samlet på billedet! Og jeg forelsker mig altid i de der Herschel-tasker. For fanden hvor er de fede, jeg har bare ikke haft virkelig brug for en rygsæk/skoletaske endnu, men hvis den tid kommer, så er det sådan en der skal med hjem, den er stensikker!

  /Cathrine
  http://www.cathrinefrier.dk

  1. Ja, de ser så lækre ud ikke? Ville ønske at jeg havde en undskyldning for at købe en, men som du har jeg ikke rigtigt noget at bruge den til lige nu…

 5. Enormt flot skrivebord! Min kæreste er ude i, at han skal have et mindre skrivebord herhjemme, måske man skulle lufte det der for ham.