Luksus vs. budget

luksusvsbudget

Jeg har savlet over og sukket efter de super sexede stilletter med remme fra Gianvito Rossi, i hvad der føles som umindelige tider. Og nu har jeg så besluttet at spare sammen til dem, for de er den helt rette blanding af klassisk sort pump og interessante og raffinerede detaljer. Er man ikke helt lige så vild efter at kaste en måneds husleje efter fodtøj, så er Zaras noget billigere version, der dog også udmærker sig ved at være en ret perfekt blanding af klassisk og sexede detaljer, et godt alternativ til under en tiendedel af prisen.

Ps. Tjek sidste omgang ‘Luksus vs. budget’ med sweatshirts med simili her.

ENGLISH RECAP: I’m head over heels (pun intended) about the classic yet super sexy Gianvito Rossi heels and have started saving for them. If you’re reluctant to pay that much for a pair of strappy pumps, I really like Zara’s version, which is pretty cool too and for less than a tenth of the price tag.

(Visited 335 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

5 Kommentarer

  1. Ih, hvis modellen fra Zara bare havde været uden de to nederste stropper, havde de næsten været lige så fine.. men også kun næsten ;)