Kig forbi i Magasin Odense

I lørdags havde jeg nogle helt vildt hyggelige timer i Magasins skønhedsafdeling på Kgs. Nytorv og jeg glæder simpelthen så meget til (forhåbentlig) at gentage succesen i Odense i morgen.

Det er kl. 16-18 i morgen (fredag d. 29. august), at I kan finde mig i skønhedsafdelingen i Magasin i Odense og få en snak om skønhedstricks (eller noget andet, jeg er også altid frisk på at tale om sko eller hunde), teste mine skønhedsfavoritter, shoppe med rabat og så er der også goodiebags til de 10 første.

Og der er også masser af andre stande, hvor man kan prøve, lære og dufte (plus drinks og dj) i skønhedsafdelingen i Magasin i Odense i morgen, så tør godt love, at det er besøget værd og en fin måde at skyde weekenden i gang på :)

I det hele taget sker der en masse på skønhedsfronten i Magasin (i hele landet) i forbindelse med deres Beauty Weeks i disse uger, se programmet for din Magasin her.

Mine 10 favoritter lige nu fra Magasins skønhedsafdeling, der er ‘3-for-2’ og du kan læse mere om dem og hvordan jeg bruger dem i dette indlæg. Jeg har også mine yndlingsdufte med, som man kan prøve.

Det var så hyggeligt at møde og tale med så mange af jer i lørdags. Og nørde lidt omkring påføring af læbestift, hårpudder, hvordan man får neglelak til at tørre og andre små beauty-herligheder. Og så var det altså også en fornøjelse at ‘være tilbage på gulvet’ i Magasin. Jeg havde nemlig (også) sådan en god oplevelse dér i vinter. Det – og hvad jeg skal være i mit næste liv – kan man læse mere om i det her indlæg fra februar.

Fredag d. 5. september er jeg i Århus, så hvis I er derfra eller i nærheden, må I endelig kigge forbi skønhedsafdelingen i Magasin i Århus mellem kl. 16-18 :)

(Visited 874 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

 1. Kære Emily

  Jeg har virkelig flottet mig i dag. Har købt cuticle cream, lip scrub og Russian Red til læberne. Så røg der også en John Read selftanner til ansigtet med… Og så har jeg købt det der mega lækre regnslag fra MbyM (som er tilpas stilet med et hint af spejderpige, hæhæ), som du skrev om i mailen. Ahmen altså… Det er lidt farligt at følge dig, unge dame ;) hahaha! Ej, det er skønt med gode råd og inspiration. Så slipper jeg for fejlkøb. Win!
  TAK :)
  Jeg ønsker dig en dejlig aften.
  Bedste hilsner
  Cecilie

  1. Wow, sikke mange lækre sager! Håber du bliver rigtig glad for dem :)

   Haha… sorry, men ja, dejligt hvis det i det mindste betyder færre fejlkøb.

   Klem

 2. Lækkert hår! Hvordan gør du? Og hvordan får du “bølgerne” til at holde?

  Glæder mig i øvrigt til at se hvordan du styler blusen med “juveler”, har lige klikket den hjem

 3. Av nu frister du – det ku’ være helt vildt sjovt at lægge vejen forbi Århus og møde hele Danmarks bedste blog-veninde ;)