Vind: Ternet overgangsfrakke fra Inwear

Inwear1

Hurra for begyndende efterårsrusk og for, at man så småt kan trække i fine frakker. Det skal fejres med to smukke, ternede herligheder fra Inwear, til to heldige læsere. Jeg har nemlig fået lov at sætte en frakke i str. 36 og en i str. 38 (à en værdi af 1.999 kr. stykket) på højkant til to af jer :) Så kan man jo håbe, at man kommer til at se lige så hot ud i den som Inwears lækre, svenske kampagnemodel, Mini Andén.

For at deltage i konkurrencen om en af frakkerne, skal du blot fortælle mig i en kommentar nedenfor, hvad du bedst kan lide ved efterår og hvilken størrelse du ønsker at vinde frakken i (36 eller 38).

Konkurrencen slutter på lørdag d. 20/9 kl. 12.00.

Frakken er i øvrigt i butik nu. Nærmeste forhandler oplyses på tlf: 70 30 28 28

inwear2

(Visited 658 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

828 Kommentarer

 1. Det bedste ved efteråret er striktrøjer, stearinlys og hyggetid, når det er blevet mørkt udenfor:-) Størrelse 38:-)

 2. Nøj hvor er den fin – jeg ville elske at have den i en 36 til de køligere dage – særligt nu, hvor mine tanker flakker rundt om uldfrakker, der ikke er sort (på trods af at SU-kontoen ikke er enig)!

  Jeg elsker hyggen indendørs med varm kakao og varme boller, når efteråret rammer og ikke mindst store comfy striktrøjer! Derudover er det også årstiden, hvor min mors røde hjemmestrikkede uldfutter kommer på fødderne, og når der er mørkt og koldt ude, vækker de stor begejstring med deres nisseagtige look ;) I år flytter jeg i egen lejlighed med en lille bitte altan i København og kan derfor se frem til at sidde derude med uldsutterne, uldtæppe og kakao i hånden på de lidt lunere efterårs-eftermiddage :) Efterår er faktisk min yndlings årstid!

 3. Det jeg bedst kan lide ved efteråret er stort set det hele! Lag-på-lag tøj, varm kakao, smukke blade og så har jeg fødselsdag midt i efteråret og det er gør det bestemt heller ikke værre ;)

  Jeg vil gerne vinde jakken i en 36

 4. Jeg eeeelsker de smukke farver om efteråret. Derudover er jeg ikke vild med at flashe hud, så denne årstid passer rigtig godt til mig tøjmæssigt.
  Størrelse 38 :-).

 5. Selvom det er hårdt at vinke farvel til bare ben og sommernætter, så synes jeg altså efteråret bringer en enestående ro med sig. Lige pludselig har man tid til sofahygge, tetid og eftertænksomhed. Når vejret ikke viser sig fra sin pæneste side, og alting bare er gråt og vådt, så stresses man heller ikke så let – jeg mener en mørk oktober søndag eftermiddag – kan man andet end at tænde stearinlys og putte sig længere ned under tæppet.

 6. Jeg kan allerbedst lide, at man med god samvittighed kan putte indendøre, med dyner, serier og varm kakao. Og så at man kan gå i støvler. Jeg bruger str. 36.

 7. Det bedste ved efterår er indendørs hygge med bøger, stearinlys og æblekage, smukke farver, regnvejr og varme striktrøjer. Jeg ønsker mig så inderligt jakken i str. 38!

 8. Åh, dét er nemt. Det er helt klart den friske, nærmest sprøde efterårsluft. Ih, hvor jeg elsker den! Hvis jeg bliver så heldig at skulle lufte mig i en ny jakke, så skal det være str. 38.

 9. Str. 36. Jeg kan bedst lide efterårsmaden – og kagerne. Svampe, æbler, rodfrugter osv. :)

 10. jeg elsker den smukke natur, der ændre sig og farve hver eneste dag, efteråret er en fantastisk smuk årstid som jeg holder rigtig meget af og så er det en tid hvor man sidder inde med levende lus og varm cacao og rå hygger :-)

  jeg ønsker den meget flotte frakke i str 40

 11. Hold da op den er flot!
  Jeg elsker at det er lov til at gå i bukser og tykke trøjer om efteråret. Jeg kommer fra Færøerne og kan slet ikke finde ud af det der med shorts og korte kjoler :P De mørkere farver der ofte er om efteråret kan jeg også bedre lide… og så er der selvfølgelig stearinlys :)

 12. Det bedste ved efteråret er farverne og den måde der dufter på. Siden jeg var helt lille, har min mor gjort mig opmærksom på, hvordan bladene på træerne er allersmukkeste i efteråret, himlen er højere og mere blå, og luften er helt ren og velduftende. Derfor minder efteråret mig også altid om min mor, så hendes yndlinsårstid og er også blevet min :) (str. 38)

 13. Elsker farverne, solen stråler og varm kakao. Og så skal man tænde brændeovnen igen

 14. Ååååh hvor den smuk! Jeg krydser fingre for at den kan blive min, i en str 38!
  Jeg elsker generelt efterår!! Det er min absolutte ynglings årstid. Jeg elsker bladene der skifter farve, duften i vinden, gode bøger, ro, den helt specielle måde solens lys bliver, regnvejrsdage med kaffe og stearinlys, striktrøjer og flotte frakker, og ja – jeg kunne blive ved :-D

 15. Det må uden tvivl være min mors hjemmelavede æbleflæsk lavet af æbler fra mit barndomshjem – smagen er fyldt med minder :)
  (str 36)

 16. Det bedste ved efteråret er klart sæsonen for græskar! Jeg elsker græskar og jeg elsker at lave forskellige velsmagende retter med det orange vidunder! Og maden deles selvfølgelig med søde venner til råhygge inden for, mens det vælter ned udenfor ;)
  Det ville dog ikke være dårligt med en lækker ny frakke til de gange, hvor jeg alligevel befinde mig udenfor, og gerne i str. 36 :)

 17. Det bedste ved efterår er alle de flotte farver og at man kan pakke sig ind i masser af strik mens man drikker varme drikke:-) jakken er smuk og jeg håber jeg jeg vinder den i str 38

 18. Jeg elsker når sæsonerne skifter. Når det bliver efterår nyder jeg de lange gåture i skoven med min hund, hvor man kan blive inspireret af farverne i naturen! Og så bliver det meget mere acceptabelt at drikke kakao med en kæmpe klat flødeskum bagefter.

 19. Det bedste ved efterår er lange gåture inkl. kastanjejagt i blæsevejr! Og iført den der skønhed i str. 38 bliver turene vist kun bedre!

 20. Det bedste ved efteråret har for mig, altid været de mange forskellige flotte farver på træernes blade. Når de falder til jorden og flyver rundt i vinden, så ved vi alle at efteråret er om os.

  Jeg ønsker at vinde jakken i str. 36 .. :)

 21. Fine frakker (denne er ikke en undtagelse!), lune striktrøjer og dejlig kaffe (sidstenævnte kan selvfølgelig nydes hele året). Str. 38 …

 22. Jeg ELSKER varm kakao, hjemmebag, nybrygget kaffe eller bland selv slik – på sofaen – med film. Optimalt set mens det rusker og regner uden for. Jeg glæder mig desuden også til lange bukser og mindre svedige cykelture! Jeg er en 38 :)

 23. Nu er jeg født i efteråret så har altid synes det er hyggeligt. Men en af de største grunde er at det er tiden hvor man kan hygge med varm kakao og the. Og bruge sine lækre tæpper som er liiidt for varme om sommeren. Ja, efterårs hygge er godt!

  Vil gerne vinde den i str. 38 :)

 24. Eftermiddagsgåture med den helt specielle blå himmel, der kun findes om efteråret, mens jorden er dækket af røde og gule blade. Og så hjem i en varm sofa! (:

  Str. 36

 25. Det smukkeste ved efteråret – det er de morgener, hvor man kommer træder og det er hundekoldt, men luften virker helt ren og frisk. Så kan man køre i skoven, finde kastanjer og nyde alle de skønne røde-, gule- og brune nuancer, som bladene har fået.
  Det hyggeligste ved efteråret – det er de søndage, hvor vejret river og rusker og kan bruge hele dagen under dynen på sofaen med en god bog. Alsammen uden dårlig samvittighed, for det er jo dårligt vejr udenfor.
  En ternet frakke vil egne sig til begge formål – så kan jeg se lækker ud både i skoven og på sofaen ;) I str. 36.

 26. Der er mange ting jeg godt kan lide ved efterår – at træerne skifter farve, så skovene bliver noget så smukke. At der er et væld af svampe, bær og frugter som er klar til at blive samlet. At varme mig med suppe og et blødt tæppe.. Ahhh…

 27. efteråret er min ynglings tid, minder mig om Paris, regn og smukke plade <3
  så smuk frakke! str. 36 hvis jeg skulle være den heldige vinder ;)

 28. Det smukkeste ved efteråret – det er de morgener, hvor man træder udenfor og det er hundekoldt, men luften virker helt ren og frisk. Så kan man køre i skoven, finde kastanjer og nyde alle de skønne røde-, gule- og brune nuancer, som bladene har fået.
  Det hyggeligste ved efteråret – det er de søndage, hvor vejret river og rusker og kan bruge hele dagen under dynen på sofaen med en god bog. Alsammen uden dårlig samvittighed, for det er jo dårligt vejr udenfor.
  En ternet frakke vil egne sig til begge formål – så kan jeg se lækker ud både i skoven og på sofaen ;) I str. 36.

 29. Frisk luft, røde kolde kinder, gåture med min dejlige beagle hund langs vandet i Dragør, gul/røde blade på træerne, nye farver til gardaroben og at julen nærmer sig! Hvad kan man ikke elske ved efterår! – jeg er stor fan! Super fin model og mønster på jakken! De passer ganske godt til nye billi bi biker boots! ;-) jeg passer begge størrelse men ellers helst 36 ;-)
  Caroline

 30. At farverne på træerne ændres, og den specielle følelse der følger med når luften bliver koldere, men solen stadig skinner. Str. 38

 31. Det smukkeste ved efteråret – det er de morgener, hvor man træder udenfor og det er hundekoldt, men luften virker helt ren og frisk. Så kan man køre i skoven, finde kastanjer og nyde alle de skønne røde-, gule- og brune nuancer, som bladene har fået.
  Det hyggeligste ved efteråret – det er de søndage, hvor vejret river og rusker udenfor, og man kan derfor bruge hele dagen under dynen på sofaen med en god bog. Alsammen uden dårlig samvittighed, for det er jo dårligt vejr.
  En ternet frakke vil egne sig til begge formål – så kan jeg se lækker ud både i skoven og på sofaen ;) I str. 36.

 32. Det bedste ved efteråret er de smukke farver i trækronerne i skoven, og når bladene falder dekorerer de skovbunden så smukt. Efterår er årstiden hvor man efter en lang frisk gåtur, kan nyde en kop varm kakao og hygge indendøre med dem man holder allermest af. Elsker efterår!
  Jeg bruger str 36 :)

 33. Jeg elsker varm strik, stearinlys, te, en god bog og et blødt tæppe med lidt mørk chokolade on the side. Når jeg skal ud af min hule, trækker jeg i en str. 38.

 34. Det smukkeste ved efteråret – det er de morgener, hvor man træder udenfor og det er hundekoldt, men himlen er blå, solen skinner og luften virker helt ren og frisk. Man tager en dyb indånding og mærker den kolde luft helt ned i lungerne. Så kan man køre i skoven, finde kastanjer og nyde alle de skønne røde-, gule- og brune nuancer, som bladene har fået.
  Det hyggeligste ved efteråret – det er de søndage, hvor vejret river og rusker udenfor, og man kan derfor bruge hele dagen under dynen på sofaen med en god bog. Alsammen uden dårlig samvittighed, for det er jo dårligt vejr.
  En ternet frakke vil egne sig til begge formål – så kan jeg se lækker ud både i skoven og på sofaen ;) I str. 36.

 35. Den særlige duft af kølig efterårsluft, der fortæller, at sommeren er slut, men det nu er tid til ture i perfekt løbevejr med udsyn til flotte efterårsfarver:) str. 38 :)

 36. Det jeg bedst kan lide ved efteråret er hvordan farverne i naturen skifter og luften er mere frisk! En gåtur i skoven på en solrig efterårsdag, dét er virkelig dejligt.
  Jakken i str. 36 .-)

 37. Jeg er et efterårs menneske, så jeg er vild med at tiden er til lækre boots, strik og den tid der indpirere mig aller mest til gode køb til min garderobe. Det er også den tid på året, hvor vi har de smukkeste farver i naturen og hvor der ikke er noget bedre end en latte og en tur i kongens have eller dyrehaven.

  Str. 38

  Mvh Jeanne

 38. Efterår er min yndlingsårstid :) farverne er så flotte og jeg har fødselsdag ;)
  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde vil jeg gerne bede om en str 36

 39. Hvor er den lækker! <3 Og netop noget af det bedste ved efterår, det er helt okay at i klæde sig mere lag-på-lag! Skønne strik, lækre tørklæder, fantastiske frakker og handsker! Herliiigt! Endnu et plus er inde-hyggen; tæpper, plaider, stearinlys og fine skær <3 Jeg elsker det! :))
  Str. 38 ..

 40. Hvordan kan man IKKE elske efterår? Naturen bliver smukkere, det bliver mørkere så man rigtig kommer i hyggestemning om aftenen med the, brændeovn og tæppe, og at man selvfølgelig kan have sådan en lækker jakke på, så bliver det vidst ikke meget bedre!!

 41. Det, jeg bedst kan lide ved efteråret, er, at det er sådan en smuk årstid, og luften er så frisk og ren. Jeg kunne godt tænke mig en str. 36, hvis jeg skulle være så heldig at vinde :-)

 42. Det jeg bedst kan lide ved efteråret er når træernes blade skifter til de flotteste rødlige nuancer!
  Og jakken ville være rigtig lækker at vinde i størrelse 38 (:

 43. Efterår har længe været min yndlingsårstid, og dét jeg så godt kan lide ved efteråret er at man kan gå med lækre striktrøjer, lune støvler og fine jakker – som denne. Tøjet er efter min mening bare pænere om efteråret. Derudover findes der næsten ikke noget bedre end at gå lange ture i skoven, iført ovenstående, og se på alle de fine farver på træerne, og derefter tage hjem og hygge med hjemmebag og the. :-) Ønsker mig jakken i str. 38. :-)

 44. Det faktum at det bliver sæson for levende lys igen <3

  Jeg kan faktisk både passe 36 og 38, men går ud fra at man skal vælge én?
  Så bliver det 36 :)

 45. Det jeg bedst kan lide ved efterår, må være at man endelig kan klæde sig “rigtigt” på igen, og trække i en pæn jakke og støvler uden at være ved at dø af varme. Jeg elsker sommer, men jeg kender heller intet bedre end at putte mig i en varm sweater med en kop te, mens man kigger på de flotte efterårs farver :-)
  Jeg bruger en str. 38

 46. Hej Emily!

  Ih, hvor er den frakke smuk! Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde eksemplaret i størrelse 38! Med den smukke krave, det fine tern, den praktiske og elegante længde og ikke mindst de dejlige mørkeblå nuancer, ville frakken nemlig gøre det så godt til mine nye fine efterårsskindsko, efterårsbukser og efterårstørklæder på dét, jeg elsker allermest ved denne årstid – gåture i den stemningsfulde friske, klare luft, der rummer en ganske særlig energi og spænding…. hvad enten det er turene hjem gennem Londons livlige kvarterer efter arbejde, ud til middage, events og selskaber om aftenen, eller på de fine weekendstunder med min lille gravhund i byens parker, eller under New Yorks og Bostons smukke flammende ‘foliage’, når jeg skal dertil på ferie og arbejde i oktober, eller rundt i Marais på pariserweekendtur i november.. Ih! Vinter, forår, sommer er skøn på hver deres måde, men jeg vågner altid lidt mere op i den sprøde efterårsluft, både når solen skinner fra septembers blå, blå himmel, og når det rusker og regner og det er ekstra legitimt at skynde sig igennem byen for at komme hjem eller ud til varme og hygge.. Måske er det fordi jeg har fødselsdag sidst i september, men jeg har altid forbundet efteråret med en kildrende fornemmelse af lykke… som altså især rammer når jeg tuller rundt i gaderne og suger den begyndende kølige luft ned i lungerne og kigger rundt på alle de dejlige uld- og skindmaterialer i gadebilledet.

  Hehe, så, ja, jeg håber, at jeg vinder, og ønsker samtidig dig et dejligt efterår! :)

 47. Jeg elsker de solskinsrige dage i efteråret hvor de sprøde blade ligger spredt.

  Jeg vil gerne vinde jakken i en str. 36 :)

 48. Jeg syntes det fine ved årstiden er skiftet fra sommer til efterår. Når man pludselig kan mærke en køligere vind i ansigtet, og når bladene ligeså stille skifter til mere gyldne nuancer.
  Det hyggelige ved efteråret er også, at man får mulighed for at pakke sig ind i lækre uldcoats og gå lange ture i skoven.

 49. Åh den er smuk! Bruger str 36 :) Det bedste ved efteråret er de smukke farver i naturen :)

 50. Uldne sweatre, rusken og blæsten og de falmende blade :) Jeg kunne godt tænke mig frakken i str 38.

 51. Det, jeg bedst kan lide ved efterår, er, at bladene på træerne skifter farver, og at der skabes sådan en hyggelig stemning :-) Jeg bruger en str. 36!

 52. Personligt er efteråret måske nok min ynglings årstid. Ikke mindst fordi jeg har fødselsdag, men også fordi jeg elsker at hygge indenfor med varme drikke og store tæpper. Og lag-på-lag :)

  Jeg vil gerne vinde jakken i en str. 38

 53. For mig er det bedste ved efteråret gåture i Dyrehaven, de lækre danske æbler, (ekstra) mange kopper kaffe samt stearinlys tidlig morgen og aftenen. Jeg ønsker str. 38 :)

 54. Jeg tror at det jeg holder mest af ved efteråret, er luften og lyset, der er så klart og rent. Jeg elsker at tage på udflugt med mine aller kæreste og vende hjem med røde kinder, klar til at putte og hygge i bløde dyner foran brændeovnen :-)
  (Jeg bruger str. 36 hvis jeg er den heldige)
  Kh Katrine

 55. Det bedste ved efterår er først og fremmest min fødselsdag. Så er det ellers at man kan begynde at gå med smarte striktrøjer, drikke te og kakao uden folk kigger underligt på en, have hyggestrømper på, men at det samtidig ikke er koldere udenfor end at du ikke behøver vanter, huer og halsterklæder, at du kan nøjes med en jakke. Det er det jeg elsker ved efteråret.
  Jeg bruger str. 38 ❤️

 56. Jeg elsker alt ved efteråret! Den allerførste aften hvor man kan tænde op i brændeovnen, varm kakao, at putte sig i store tørklæder, tæpper og sweatre. Men allermest elsker jeg de skønne æbler, der er modne nu og som smager fantastisk (særligt i kager, med masser af kanel!).

  Jeg er lidt i tvivl om mine fyldige hofter kan klemmes ind i frakkens lige snit, men hvis jeg skulle være den heldige, vil jakken i størrelse 38 nok passe bedst :)

 57. Jeg kan bedst lide lange gåture i skoven, når bladene har fået den flotteste røde farve, og man kan trække i lækre lune striktrøjer og tage hjem og drikke varm kakao under tæppet efterfølgende :-)
  Jeg ville elske at vinde frakken i str. 38 (En str. 36 ville heller ikke være helt af vejen;)

 58. Jeg elsker når skoven er i brændte farver! Det er så smukt. Jeg elsker at gå ture og drikke te eller varm kakao. Man er kommet over stresset ved at begynde i skole eller på arbejde efter sommerferien, og man kan så småt begynde at glæde sig til vinterhalvåret. Det bedste ved det hele er, at kunne sammensætte sin stil så det passer til det smukke efterår. Og så kan jeg godt lide regn og variation i vejret (y) perfekt.
  Str. 36

 59. Det jeg allerbedst kan lide ved efteråret, er de smukke farver og varm chokolade med en hel del flødeskum:-) og selvfølgelig flotte jakker som ovenstående i str. 36;-)

 60. Altså er bare generelt fan af efterår. Især fordi det kommer lige før min yndlings årstid. Nemlig vinter.
  Er vild med at putte mig under tæpper med hund, bøger og varme drikke, og føle det er lovligt, fordi det nu engang ofte er det, vejret indbyder til.
  Ja og så er tøjet bare langt mere mig, i den periode vi går ind i.

  1. Hov. Hvis jeg nu skulle være så heldig, så er jeg hende, der gerne vil bede om str. 36.

 61. Jeg elsker efterår på grund af alle farverne verden tager. Der er ikke noget bedre end at gå en tur i skoven, hvor træerne er i alle de grønne-røde-brune-gule nuancer der findes.
  Jeg ønsker mig str. 38 :)

 62. Jeg elsker naturen om efteråret! Alle de smukke gyldne farver når bladene begynder at visne.. Det er noget af det bedste jeg ved :) krydser fingre i håb om at vinde den fantastiske jakke i en str. 38 !

 63. Åh, jeg ønsker mig den fine frakke i en str. 36. Jeg elsker efterår! Efterår er min favorit årstid, fordi man kan putte sig ind i lækre striktrøjer, smukke vinterfrakker og chunky støvler. Og så selvfølgelig halstørklæder, huer og vanter.. Alt sammen perfekt til en tur i skoven og se på blade og dådyr og svampe og holde i hånd med den, man elsker. Og så tage hjem og drikke MASSER af varm kakao

 64. Nøj den er pæn – jeg vil drømme om sådan en i størrelse 36 :-)
  For mig er det bedste ved efteråret at det bliver helt legitimt at bruge voldsomt meget tid i køkkenet og lave en masse mad for så at invitere vennerne over for at bruge en masse timer indenfor over middagsbordet med en masse hyggelige starinlys! Og så elsker jeg når man kan gå i skoven på det tidspunkt hvor bladene har så mange forskellige farve at landskabet ser helt rød orange ud! Jep det er skisme smukt!

 65. Min absolut ynglingsting ved efteråret er æbler. Der findes nogle helt fantastiske æbler her først på efteråret, og noget andet – mere fashion – er de høje boots, de chunky af slagsen. Det er koldt nok til at gå i dem, men der er ikke så koldt der er frost nogen steder, så man ikke rigtig kan gå i høje hæle. Jeg kan ihvertfald ikke :-)
  Jakken er forresten virkelig flot, og langt flottere end den regnjakke lignende jakke jeg går i nu. Det ville være super hvis den blev sendt i en 36 – Og så må vi håbe den passer. Det er så forskelligt om jeg er en small eller medium. Det er virkelig et problem ved online køb.
  Krydser fingre for jeg vinder! :-D

 66. Det jeg elsker allermest ved efteråret er bladenes smukke røde/orange farve. Størrelse 38

 67. For mig betyder efterår ny begyndelse, ny chance, nyt håb. I mine teenageår havde jeg en del problemer og ofte måtte jeg smide alt hvad jeg havde, rykke rødderne op og håbe på det gik bedre et andet sted. Det indebar et nyt sted og en ny skole fra august. Altid med fornyet håb og tro på at det nok skulle blive bedre, nok skulle lykkes for mig.
  Minderne rammer mig hvert efterår. Jeg genkender følelsen af glæde, mærker håbet og troen på den nye begyndelse, hver gang helt frisk efterårsblæst rammer mig, duften af friskhed og våde blade. Blandingen af nattens sidste kulde og solstrålernes varme om morgenen kan gøre mig helt høj.
  Disse minder, der husker mig på aldrig at give op, er det jeg bedst kan lide ved efteråret.
  Frakken er virkelig smuk og jeg ville blive lykkelig for en i str. 36 :)

 68. Det allerbedste ved efteråret er den friske og opkvikkende brise, der kommer efter en lang lummer sommer. Og sammen med den fine jakke fra inWear i str. 38 kan det kun blive et godt efterår!

 69. Hvor er den fin! Jeg synes det er så svært at finde en jakke som passer både mig og mit SU budget.. Denne jakke ville helt sikkert fuldeende mit efterår ☺️ Det er svært for mig at svare på hvad jeg bedst kan lide ved efteråret, da jeg generelt bare elsker efteråret og alt hvad den indeholder

 70. Det bedste ved efterår er at kunne putte sig i lækre striktrøjer med bløde sokker på fødderne under dynen med en god kop varm kakao, ens yndlingsserie og masser af stearinlys :D

  Og hvor er jakken fin! Jeg ønsker mig den i str. 36 :)

 71. Jeg kan bedst lide naturens farver i efteråret, og dét, at man kan se laber ud i læderjakke og en beanie – det look er så lækkert!
  Smuk jakke i øvrigt, en størrelse 38 ville være perfekt :-)

 72. Jeg er så heldig, at jeg fra mit kollegieværelse på 9. sal har udsigt over Vestre Kirkegård. Faktisk er det jo så ikke møntet på nogen særlig årstid, men mere årets gang. Jeg elsker at se trætoppene skifte farver, kulør og overtøj. Og så ville jeg se ret flot ud, hvis jeg kom spankulerende, under trækronerne, i den frakke dér i størrelse 38 :)

 73. Hmm, det er godt nok et svært spørgsmål! Jeg er ret vild med alle årstiderne og synes de har hver sin charme. Meeeen det første der poppede op i mit hoved, da jeg hørte efterår, var de skønne efterårsgåture jeg plejer at tage med min familie i skoven enten hjemme eller oppe ved vores sommerhus. Efterfølgende spiser vi mine hjemmebagte boller og drikker te eller hjemmelavet kakao/chokolade med flødeskum. Det er nok den bedste måde man kan tilbringe en efterårsdag efter min mening :)

 74. Det bedste ved efterår er de hyggelige aftener hvor det blæser og regner hvor man bare kan putte under dynen, det er så hyggeligt når man kan hører det rusker i træerne udenfor, og ikke mindst at man endelig kan trække i en dejlig strik trøje og støvler. Elsker faktisk efterår haha.

  Ville elsker at have denne jakke på i en str 36

 75. Det bedste ved denne årstid er at den ligger op til indendørs hygge og kreative projekter imens man kan nyde de flotte efterårsfarver i naturen :-) jakken er super flot og blå er yndlingsfarven! Str 38

 76. Det jeg elsker mest ved efteråret er luften, den bliver lige en tand mere klar når man cykler på uni om morgenen. Det er svært at beskrive, men sådan frisk, klar og ren luft, samtidig med farverne på bladene skifter og det stadig er tilpas lyst til en gåtur om eftermiddagen.

  Jeg ønsker mig denne jakke til gåturene i en str. 38

 77. Det bedste ved efterår er, at den 27. oktober er vores bryllupsdag. Skoven i flammedragt og kold, sprød luft under blå, blå himmel vil altid minde mig om den ultimative kærlighedsdag :)
  Frakken ville passe mig i en str. 38 ;)

 78. Jeg elsker det skiftende vejr, bedst som man tror, at nu er sommeren slut, så får man lige et par gode sensommer/efterårsdage.
  Jeg ønsker mig den i str. 36

 79. Elsker duften af muld fra de faldende blade og at samle kastanier og lave kastanie dyr med min niece. Krydser fingre for frakken i str 38

 80. Det allerbedste ved efteråret er hygge under et tæppe med stearinlys, serier i fjernsynet og varm kakao med nybagte boller

  1. Det allerbedste ved efteråret er hygge under et tæppe med stearinlys, serier i fjernsynet og varm kakao med nybagte boller

 81. Jeg elsker når træerne skifter farve fra den klare grønne farve om sommeren til de røde, gule og mørkegrønne nuancer om efteråret. Str. 38

 82. De flotte farver træerne får, og så at jeg har fødselsdag :D Håber på at vinde frakken i str. 36

 83. Jeg vil gerne vinde den i en str 38 til min dejlige mor, tror virkelig den vil klæde hende flot!

  Det bedste ved efterår er kaffe/kakao/cafehygge med veninderne og ikke mindst lag-på-lag outfits, lange cardigan jeg har savnet dig! :-)

 84. Det bedste ved efterår er levende lys, sofahygge under et lunt tæppe, masser af te og ikke mindst de smukke farver i naturen :) Ønsker jakken i str. 38

 85. Elsker alt ved efteråret. YNDLINGS ÅRSTIIID!! :) Det bedste er alt det lækre tøj som man endelig kan gå med. (specielt jakker og frakker og støvler). Og så er naturen da bare så skøn med de orange/brune farver. (Bare ikke regnvejr) :)

  super lækker frakke. Håber at den bliver min ( str. 36)
  :) :) :)

 86. Jeg elsker efterår for efterårsvejr, der er perfekt til alle hyggelige stunder: varm kakao, film-marathon, efterårsbagning osv. :-)

 87. Efterår er klart en af de smukkeste årstider – ihvertfald i starten ;-) Når alle træernes blade skifter farve giver det en helt anden stemning udenfor! Og så er garderoben til efterår bestemt heller ikke kedelig. Der er tonsvis af muligheder :-)

  Jeg ville elske at eje jakken i størrelse 38!

 88. … At tiden igen er til hygge med stearinlys og rødvin :)
  Str. 38 ville være skønt :)

 89. Æblesæson! Og alt-med-kanel-sæson! Og store, bløde tørklæder at putte sig i:) Jeg ønsker mig en str 38, som jeg vil matche til et gråt cashmere tørklæde og en rød, blød hue:)

 90. Super flotte farver og solen en efterårsdag er super skøn. Str 38 hvis jeg er heldig

 91. Det bedste ved efteråret er de smukke varme farver, som træerne får og det gyldne eftermiddagslys, når solen går ned.

  Str. 36 :-)

 92. Sikke en flot frakke! Hvis jeg er så heldig at vinde, er det den i str. 36.

  Det bedste ved efteråret er helt klart, at bladene skifter farve og man kan igen drikke en masse the, varm kakao og spise hjemmebagte boller. Jeg har virkelig også set frem til, at kunne finde strik, strømpebukser, støvler, osv, frem igen. Lag på lag er det bedste!

 93. Jeg elsker efteråret pga. de mange utrolig smukke farver. At go tur i skoven og samle forskellige ting som grene, mos og bær og lave efterårskranse og mos kan gemmes til juledekorationer. Sol op- og nedgange er så fantastisk flotte i farverne og specielt når der er skyer på himlen. Luften er frisk og temperaturen er stadig nogenlunde. Elsker at hygge på sofaen med tæppe og en lækker trøje. Det er hyggeligt på denne årstid med Kakao m/flødeskum efter en lang gå tur.
  Str. M/38 passer helt perfekt på mig :-)

 94. Jeg kan bedst lide alt ved efteråret. Det er min absolutte yndlingsårstid: rivet, rusken, kulden, hyggen, tæpper, te, faldende blade, tiltagende julestemning, røde kinder, store halstørklæder, kastanjesamling, brætspil, kakao… Åh, jeg kunne blive ved., og evt. Supplere med en ternet jakke i str 38

 95. Efterår er min yndlingsårstid.. Æbler, stearinlys, ekstra hygge og ikke mindst de smukke rødlige farver på træerne.. Jeg elsker det !!!
  Hvis jeg er heldig er jeg en str 36 :-)

 96. Det jeg bedst kan lide ved efteråret er, at vinden rusker i ens hår, og alting bliver lidt vildere! Samtidig med, at det er tid til fordybning i sig selv, eftertænksomme eftermiddage, sprøde æbler og smukke morgener med rå temperatur, der gør det muligt at pakke sig ind i bløde tørklæder og trøjer.
  Jeg kunne godt tænke mig jakken i str. 38.

 97. Jeg elsker at kunne sidde indenfor med en kop varm kakao og en lækker kage, mens jeg kan se de røde blade falde af træerne. Sikke en kliché, men det er altså noget af det hyggeligste!

  Jeg kan både passe en 36 og 38, men hvis jeg bliver den heldige vinder, vil jeg have den i 36 :)

 98. Det jeg bedst kan lide ved efteråret, bladenes farver. I år efter en varm sommer har jeg set frem til at kunne trække i et par støvler, og finde strik tørklædet frem igen.
  Str. 38

 99. Jeg elsker hele efterårets flotte farvepalet, og får et kick ud af at cykle gennem skoven i Kongelunden på Amager. Desuden er jeg vild med kastanjer, og kan ikke lade være med at samle dem op, selvom der er hård konkurrence fra entusiastiske børn. Jeg er også fan af det lidt køligere vejr, og i den forbindelse ville den smukke jakke i str 38 være helt optimal :)

 100. Jeg tror det er hele hyggen ved det. Der er bare et eller andet over at det rusker lidt udenfor, hvor jeg føler at det er okay at lave den kop varme kakao og udskyde lektierne lidt, ved at læse en god bog i stedet <3
  Selvfølgelig er der også tøj-siden, at man kan lave lag-på-lag outfits og gå med en maaaaasse lækre striktrøjer! :-D
  Og så ønsker jeg at vinde str. 36!

 101. Årh, den er smuk. Jeg er ret vild med at komme tilbage til studiet med fornyet energi efter en lang, vidunderlig sommerferie. Og så stearinlys selvfølgelig, det er en klassiker. Hvis jeg vinder, vil jeg meget gerne bede om en str. 36 :)

 102. Det bedste ved efterår er at min store dejlige dreng fylder år i oktober, så vi plejer at gå amok med masser af varm kakao og kage, halloween-hygge, kastanjer, produktion af æblemost, bål i haven og slåskamp i rød-gule bladbunker – og det kunne da være fantastisk hvis det alt sammen kunne foregå i den smukke jakke i str. 38!

 103. Elsker efteråret for at man hurtigt kommer til at se ud som noget fra den engelske landadel tilpasset Dk – det er let at se velklædt ud. Og så er der jo stearinlys, varm kakao og masser af æblekage -,uhmmm

  Str 36 tak :-)

 104. Alt ved efterår, regn, rusk og hygge. Farverne skifter naturen får sine kræfter tilbage og vi mærker vinden i huden. En sådan jakke ville jeg elske at få efteråret i møde i.
  Knus fra Rikke

 105. Efterår er for mig hygge og hjemmelavet.
  Der er mange traditioner forbundet med efteråret i min familie.
  Jeg tager ud og plukker vilde brombær og hyben med min mor og laver marmelade i massevis.
  Med min far tager jeg på efterårsjagt – det er altid et eventyr (omend ikke ligeså udbytterigt som at gå på jagt efter brombær). :o)
  Og så er der selvfølgelig alle se smukke trøjer, støvler og jakker jeg får mulighed for at iføre mig. Frakken fra Inwear er fx lige mig.
  Str. 36

 106. Hej Emily.
  Sikke en fin frakke – dejlige farver (-:
  Det bedste ved efterår, er for mig uden tvivl, at sidde i min lejlighed med et dejligt tæppe – gerne flere af slagsen – en rigtig tøse-serie (SATC holder altid!) i tv’et, min yndlings te fra Søstrene Grene og selvfølgelig chokolade, massere af det (-;
  Skulle jeg være så heldig, at være en ”efterårs vinder”, ønskes frakken i str.36 (-:

  Håber også at du får et dejligt efterår!

 107. Hej Emily.
  Sikke en fin frakke – dejlige farver (-:
  Det bedste ved efterår, er for mig uden tvivl, at sidde i min lejlighed med et dejligt tæppe – gerne flere af slagsen – en rigtig tøse-serie (SATC holder altid!) i tv’et, min yndlings te fra Søstrene Grene og selvfølgelig chokolade, massere af det (-;
  Skulle jeg være så heldig, at være en ”efterårs vinder”, ønskes frakken i str.36 (-:

  Håber også at du får et dejligt efterår!

 108. Det bedste ved efteråret er varme trøjer og at hygge indenfor med gode bøger og varmkakao. :)

  Størrelse 38

 109. At sidde indenfor med en varm kop kakao (gerne i mit My Little Pony krus) og høre regnen tromme på vinduet :)
  Hvis jeg er heldig at vinde, må det gerne være str. 38.

 110. Det bedste ved efteråret er det smukke lys og den klare luft, som føles helt fornyende når man træder udenfor. Præcis som vejret har været idag. :) Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, ville en str. 38 være lige i skabet :)

 111. Det bedste ved efterår er at man kan finde sit vintertøj og vinterstøvler frem igen, og så selvfølgelig min fødselsdag d. 6/10, hvor jeg i år fylder 30 år! Jeg bruger str. 38 :-)

 112. Hej Emily.

  Det jeg elsker mest ved efterår er at kunne købe flotte vinterstøvler. Derudover elsker jeg at gå en tur i skoven, hvor de brændte farver begynder at dukke frem, og bladene falder af træerne (som man så kan gå og sparke lidt til, mens man nyder den brændende efterårssol)

  Jeg vil meget gerne have frakken i en tr. 38

  De bedste hilsner
  Anne-Mette

 113. Min absolut yndlingsegenskab ved efteråret er farverne udenfor. Nok er den første dag med nyfalden sne om vinteren ufattelig smuk, men kvaliteten ved efteråret er, at vi har farverne i vores omgivelser i meget længere tid end vi har den hvide sne. De varmeste gyldne og rødlige nuancer fra bladene på træerne, der skinner i aftensolen som gløder, kan kun få mig til at trække på smilebåndet.
  (Str. 36)

 114. Bedst ved efteråret kan jeg lide hyggelige eftermiddage under et tæppe på sofaen, med te og hjemmebag og regn på ruden :)
  Og så kan jeg ret godt lide denne her frakke (i str. 36)!

 115. Det bedste ved efteråret er de smukke farver i naturen og den helt særlige sprøde luft. Jeg elsker virkelig efteråret, det er så hyggeligt med det begyndende mørke, stearinlys og tykke trøjer :-)
  Jeg vil gerne vinde jakken i en str. 38

 116. Jeg synes det bedste ved efteråret er når bladene skifter farve, nyder mest at gå lange ture om efteråret. Elsker at samle kastanjer og flotte blade og bruge dem til pynt. Og at side pakket godt ind på altanen med stearinlys og et kæmpe krus kaffe. Skulle jeg være den heldige, ville en str. 38 være perfekt. Tak for en kanon blog. Følger den hver eneste dag :)
  Rigtig god efterår til alle :)

 117. Ville så, så, så gerne vinde den super smukke frakke i en størrelse 36.
  Efterår for mig betyder varmere tøj, mørke morgener og eftermiddage med stearinlys og ture i skoven med min datter og se på smukke efterårsfarver.

 118. Simremad, tærter med sensommerbær, stearinlys i vinduerne, klar frisk luft, smukke gyldne træer, blød varm uld, lange gåture, sløve søndage i biograf og mørke morgener med stærk kaffe, striksokker der titter frem over støvlekanten og halstørklæder der snoes en ekstra gang… Og smukke ternede frakker! :)
  Det er svært at vælge én god ting, når efteråret er noget nær det smukkeste og hyggeligste!
  Jeg ønsker mig inderligt denne smukke frakke i en str. 38 og takker for lækker blog!
  Kh Anna cæcilia

 119. Det bedste ved efterår er, udover min fødselsdag i september, helt klar at man kan begynde at hygge lidt mere igen. Hygge kommer bare nemmere med varm kakao og tykke striksokker og -trøjer. Jeg vil iøvrigt gerne vinde str. 38.

 120. Efterår er min absolut yndlings årstid. Forår og sommer er dejligt, men har bare ikke den samme charme som efteråret. Efterår er smukke farver og dejlig duft i skoven, med pels og store tørklæder. Og så er det årstiden, hvor man rigtig kryber sammen under dynen med en god film og masser af skoldhed the. Efteråret er jo bare indbegrebet af hygge.

  Hvis jeg er den heldige, ville jeg ønske mig den i str. 36.

 121. Jeg elsker at efteråret indbyder til rigtig meget hygge – de lange gåture i skoven og svampejagt, en varm kop te og en god serie, så er jeg lykkelig :)
  Og ps. jeg er en størrelse 38.

 122. Hvor lækker en frakke, gud hvor er den bare flot :) Jeg er tosset med den hygge man kan opleve i efteråret – med striktrøjer, lange gåture og en varm kop kakao når man kommer hjem :) Jeg ville gerne vinde den i en str. 38, men 36 kan også sagtens gå ;)

 123. Jeg ÆÆÆÆÆÆLLLLLLLSSSSSSSKKKKKKKKEEEEEERRRRRR at man kan gå en lang tur i et vådt og koldt vejr, komme hjem til sin hundeven, tænde stearinlys og lune sig på hjemmelavet chokolade eller coolmint-te og være kærlige med dem man holde af indenfor.

  Str. 38

 124. Hvis jeg vinder skal frakken være str. 36 :-)

  Det jeg elsker mest ved efteråret er temperaturen – jeg knus elsker lag på lag på lag!

 125. For mig er det bedste ved efterår øjeblikke fyldt med varm kakao, farverne i bladene og levende lys til en god film under dynen med de tætteste omkring en – selvfølgelig kombineret med tykke sokker! Str 36 :-)

 126. Efterår er indendørs hygge pakket ind i tæpper med lange snakke, te og stearinlys, mens man ser ud i det kolde efterårsvejr :) Jeg er vildt med efterår!!
  Jeg er en str. 38 :)

 127. Det bedste ved efterår er lyden, når man går gennem en stor dynge af blade i alverdens brune nuancer og af regn, som slår ind på ruden, mens man sidder og hygger i sofaen indenfor med dem man holder af ❤️ Den utroligt smukke frakke skal være en str 38, hvis jeg bliver den heldige vinder.

 128. Jeg elsker duften af efterår! Jeg elsker at gå en lang tur og dufte skoven, kastanjerne og bladene. Jeg elsker at pakke mig ind i strik, tørklæde, støvler og solbriller. Efterår er den dejligste tid!
  Samtidig er inwear mit ultimative yndlingsmærke, så lækkert og klassisk. Jeg ville rigtig gerne vinde jakken i en str. 38.

 129. Jeg elsker de smukke, gyldne farver, efteråret bringer med sig. Lange gåture med solbriller og et lunt halstørklæde, efterfulgt af varme drikke og måske en lille lur. Frakken er ikke gylden, men alligevel virkelig smuk. En størrelse 38 ville være god til mig! :)

  Kh Maria

 130. Jeg elsker de røde blade på træerne og at der er græskar at finde overalt! Jeg vil rigtig gerne vinde den i en str.38

 131. Mørke aftener, sterinlys, gode film, under varmt tæppe i sofaen, suppe, varm the og kakao! Efteråret er fantastisk hvis man selv gør det fantastisk og ikke lader sig tynge af mørket der sniger sig ind på en :)
  str. 38.

 132. Uden tvivl kombinationen af indehygge med sterinlys og ture i skoven og se de fine efterårsfarver :) str 38

 133. Efterår er min absolutte ynglingstid på året på grund af hyggen. De mørke aftener, stearinlys, sweatre og te.

  Str. 38 ville være at foretrække!

 134. Efterår bringer så smukke farver med sig, og solen får en helt anden varm glød. Jeg ville elske at gå tur i alt dette med denne jakke i en str 36.

 135. Den smukke farve på bladene på træerne og masser af café hygge :-)

  Str. 38 :-)

  Kh Cathrine

 136. Hvad jeg bedst kan lide ved efteråret, er uden tvivl de røde, gule og orange blade, der lige om snart begynder at falde af grenene. Det er så fantastisk at gå tur i den kølige luft og se på!

  Ja, og så bliver jeg nødt til at lukke mit femårige jeg ud og sige, at jeg også er fan af efteråret, fordi jeg fylder år i september. Der er intet bedre end en undskyldning for at samle familie og venner til varm kakao, boller og kage :-)

  Jeg krydser fingre for en jakke i str. 36!

 137. Altså ud over, at jeg har fødselsdag (jeg ELSKER at have fødselsdag), så er det den sprødhed, der er i luften de morgener, når solen skinner og duggen fordamper.

  Jeg vil rigtig gerne have frakken i str. 38.

 138. Det jeg elsker mest ved efterår, er den kølige friske luft og især det og at se alle bladene falde af træerne. Elsker at gå ture netop der :)
  Jeg tror en 36 vil passe bedst, hvis jeg skulle være den heldige.

 139. Jeg elsker efterårsferien i sommerhuset med en god bog under tæppet og en varm kop kaffe :-) (vil blive super glad for den smukke jakke i str 36).

 140. Det bedste ved efteråret er at gå en lang tur i skoven lige inden de sidste blade er faldet ned fra træerne. Det er simpelthen så flot med alle de mange farver :) Str. 38

 141. Det bedste ved efteråret er lange gå-ture med familiens (jagt)hund i en skov, hvor man virkelig kan se hvordan naturen skifter farve. Og så hjem i min lille Nørrebro-lejlighed bagefter, hvor jeg som en af de få har en meget gammel (og lille) brændeovn. Jeg elsker at høre ildens knitren blande sig med regnens dryp på ruden, mens jeg putter mig under uldtæppet med en god bog (og en sød én at flette tæer med).

 142. Ved efteråret elsker jeg de smukke farver, den dejlige hygge – og så fødselsdagsfejring for min lille nevø, min mor og mig selv :) Str 36 :)

 143. Det jeg elsker mest ved efteråret er hvordan landskabet skifter, de brændte farver og kold regn mod varme kinder :-) Str. 38.

 144. Det bedste ved efteråret er røde kinder, farverige blade man kan kaste med, varm æblekage, kakao, tykke tæpper og hygge med ild i pejsen. Str 36

 145. B&B! Boots & Brætspil! Det er de to ting jeg har mest kærlighed til, efterårets lækre smækre støvler og hyggeligestunder med brætspil! :D
  Str. 38 :D

 146. Først for få år tilbage begyndte jeg at holde af efteråret. En veninde gjorde mig opmærksom på de smukke farver, naturen byder på, og ikke mindst den fine friske efterårsluft. Nu elsker jeg årstiden. Indendørs giver denne tid på året mulighed for at hygge med en god bog og tændte stearinlys.
  Str. 38

 147. Det bedste er at gymnastiksæsonen starter igen! (går og nynner “vi siger oh oh gymnastik” med Hej Matematik). Str 38

 148. Min yndlingsting ved efteråret må helt klart være, at både min kæreste og jeg var fødselsdag i de næste par måneder. Jeg ved ikke noget bedre end at invitere hele familien til fødselsdagsfejring med lune boller og varm kakao med flødeskum. Og så må det faktisk hellere end gerne være rusk og regn udenfor, for så bliver de hængende en times tid ekstra og hygger <3 Jeg vil i øvrigt gerne gå efteråret i møde i den ternede frakke og passer nok en størrelse 38 :)

 149. Det bedste ved efterår er farverne i naturen der skifter og at det bliver mørkt om aftenen, så man kan hygge med tæpper og levende lys.
  Krydser fingre for str 38!

 150. Håber jeg vinder den flotte frakke i str.38 – Så vil jeg tage den på når jeg går igennem Københavns gader, hvor jeg indånder den friske kølige luft, drikker en varm kop “et eller andet” og ser på de flotte farver bladene på træerne har fået..
  DET elsker jeg ved efteråret!

 151. Tror det er første gang jeg rigtig glæder mig til efteråret. Det må skyldes den lange varme sommer.
  Frisk luft, træernes rødbrune farver, indendørs hygge med levende lys, bløde tæpper og varm te.
  Jeg vil være super glad hvis jeg vinder den flotte jakke i str. 38.

 152. Min absolut ynglingsting ved efteråret er skoven! Jeg elsker de gyldne og brændte farver, lyden af de knasende blade under fødderne, indåndingen af den friske luft og følelsen af den kølige vind i ansigtet. Og hvis der så er en kop varm te, nybagte boller når og tændte stearinlys man kommer hjem, så er er det et absolut plus :)

  Og vis jeg bliver så heldig at jeg kan lufte den lækre frakke i skoven en søndag eftermiddag, så må det meget gerne være en størrelse 38…

 153. Jeg har fødselsdag i november, så det er helt klart på listen over ynglingsting ved efteråret! Men ellers elsker jeg, at det bliver legitimt at bruge en dag på sofaen, med et tæppe, en vamset sweater og natbukser, en bog opslåede i skødet og en varm kop kakao på sofabordet. Hvis det så regner lidt udenfor, bliver det helt perfekt! :-)

  Det er en alt for lækker jakke, og hvis der kom en størrelse 36 hjem til mig ville jeg være mere end lykkelig :-)

 154. Når efteråret nærmer sig, må man benytte sig af, at det bliver tidligt mørkt og krybe under tæppet med te, bland selv slik, godt selskab og film. Ahhh.

  Jakken må gerne havne hos mig i en str. 36 (:

 155. Efterår er min ynglingsårstid! Bladene der falder af træerne, de smukke farver, de lange gåture, men mest af alt hyggen! Hyggen med familien, kæresten og vennerne! Det er det bedste!

  Jeg ville elske at gå en lang tur i den smukke jakke i str. 38.

 156. Det bedste er træerne som skifter farve, varme strikketøjer, stearinlys og kastaniedyr.

 157. Virkelig en af de pænere jakker! jeg er vild med den :-) Jeg er en str.38 – god tirsdag aften!

 158. Lækker præmie!

  Det jeg allerbedst kan lide ved efteråret er, at det ikke er for varmt til mit elskede lysegrå uldhalstørklæde og en strikhue med en lille pelskvast. Det boede jeg i sidste efterår og vinter, og så snart temperaturerne tillader det i år, så pakker jeg mig ind i det igen.

  Begge dele vil se lækkert ud med denne jakke, som jeg drømmer om i størrelse 36.

  /Line

 159. Efterår har ALTID været min yndlings årstid. Efteråret er så hyggeligt, man kan begynde at tænde stearinlys, sidde og hygge indenfor med venner og familie, begynde at drikke varm kakao, og ellers bare finde de dejlige strikbluser frem. Efteråret er også den smukkeste årstid, der er ikke noget rarere end at gå en tur i skoven og nyde de alle fine farver. Så derfor håber jeg at jeg vinder den smukke jakke i str 38, så kan kan holde varmen når jeg skal i skoven :-)

 160. Det jeg elsker allermest ved efteråret er at vi snart skal have gang i vores lækre brændeovn igen. Elsker bare når jeg kommer sent hjem fra arbejde på en kold og mørk efterårsdag og min søde mand har tændt op så der er lunt og rart til jeg kommer hjem.
  Jeg ønsker mig str 36

 161. Overgangen til efterår er for mig den smukkeste tid på året. Når solen skinner varmer den omgivelserne op med det flotteste varme lys, som kun understreger de orangerøde farver, der er at se rundt om i naturen. Og så den blå himmel som kontrast – så pænt! Samtidig er temperaturen helt perfekt, og man har mulighed for at gå i flot tøj, såsom denne frakke, som jeg ville elske at vinde i en str. 38!

  1. Hov, og det bedste ved efterår må være gåture i skoven og varm te under et tæppe.

 162. Faktisk er efteråret langt fra min yndlingstid selvom jeg som så mange andre synes at hyggen i sofaen med varms kakao er skøn. Jeg elsker dog de sjældne stunder hvor et solstrejf kigger forbi og den danske befolkning strømmer udenfor (godt pakket ind i tæpper og varm jakke) hvor de insisterer på at drikke deres kaffe i cafeernes udendørsområde på trods af kulden – alt sammen blot at nyde den (ofte) skarpe sol.

 163. Bladene i røde og gule farver. De er så smukt i skoven og elsker knitre lyden når man går på bladene. Og så har jeg fødselsdag i efteråret :) Vil gerne have den i str 38

 164. De smukker farver i skoven om efteråret er for mig det mest magiske :)
  Skøn frakke – jeg bruger str. 38.

  Mvh. Lisbeth

 165. At det nu er legalt at krybe sammen med en god bog, the og hjemmebag.. de smukke brune-orange-gule blade, som gør årstidens udendørsliv magisk når man går med sin lille uldtot i parken ♥
  generelt er efterår bare den bedste årstid!!!

 166. Ih altså hvor er den fin! Det aller bedste ved efterår er at cykle igennem byen når det bliver tidligere mørkt, på en vindstille aften og kombinationen af duften og farverne i efterårs naturen er helt fortryllende.
  Jeg er en str 38 i jakker, hvis jeg skulle være så heldig :)

 167. Sikke en smuk jakke. Jeg elsker efterårs og forår fordi man finder hele sin gaderobe frem sim passer til årstiden. Især efteråret er hyggeligt pga de lækre store jakker, frakker og striktrøjer er simpelthen for lækre. Håber jeg vinder en størrelse 38

 168. At man skal have mere tøj på end om sommeren :) Er fuldstændig skudt i sommeren, men rent påklædningsmæssigt vinder efteråret altså.

  Vil utrolig gerne vinde i str. 38 (for at være på den sikre side).

 169. Det bedste ved efteråret er når bladene får den flotteste brændte rød/gule/orange/brune farve og falder ned, så man kan lege rundt i mængderne af blade som var det sne og man selv 5 år gammel igen.
  Str. 38

 170. Jeg er hele året allermest tilhænger af lag på lag-outfits, men efteråret er utvivlsomt den bedste mulighed for at fuldføre et lækkert look :-) og så er en dag indendørs med tæpper og stearinlys, og silende regn udenfør jo altså heller ikke at kimse af ;-) jeg ønsker mig den lækre frakke i en str. 38. Skøn til et fint tørklæde og støvler.

 171. Tørre, knasende efterårsblade i skovbunden… :-)

  Jeg bruger en str. 36, og kunne virkelig godt bruge sådan en jakke! Krydser fingre :-)

 172. Det bedste ved efterår er, at alle veninderne igen er samlet i København efter en lang sommer på eventyr rundt om i verden. Det er så dejligt at bruge en masse eftermiddage på at catche op med dem alle og uddele masser af knus. Stearinlys og stik er også rart, men rarest er nu dem man holder af :-)
  Jeg ville være vild med jakken i størrelse 38. Så flot, altså!

 173. Jeg elsker alt ved efteråret, jeg har fødselsdag i oktober (hvem elsker ikke fødselsdage), man kan gå med sine lækre varme trøjer igen og hygge inden for med suppe eller varm kakao efter en tur i skoven hvor bladene så flot har skiftet farve.

  Jeg vil gerne vinde jakken i 36

 174. Jeg elsker efterårets mange farveskift, tid til lækker strik, starinlys og en masse kommende dejlige gårture med min lille babyboy

 175. Lækker jakke! Jeg vil gerne have den i en str. 38 – tror jeg… Jeg er lidt imellem de to størrelser, så alt afhængig af, om den er til den store eller den lille side, kan jeg også bruge den i en str. 36 :)

 176. Tændte starinlys, når det er gråt og vådt ude. Og naturen har så mange fantastiske farver. Jeg bruger str.38

 177. Hold da op en flot jakke!! Og hvor ville det være skønt, at friske sit lidt mørke vinter outfit op med den!! :D Det jeg bedst kan lide ved efteråret, er helt klart hyggen naturen. Træerne der får en flot brunlig/rødlig farve, og med bladene, der flyver rundt i luften! :) Hvis det er jeg er en af de heldige, ville det være perfekt med en str. 36 ;)

 178. Jeg elsker vejret. Jeg elsker regnen. Jeg elsker kontrasten mellem ens varme hus og kolde have. Jeg elsker at gå og putte mig ned i stor lækker strik, hue og halstørklæde. Drikke dampende kaffe og fordybe mig i en god bog.

  Størrelse 36 ville passe mig helt perfekt.

 179. Det bedste ved efteråret er vamsede striktøjer, lange gåture med min pølsehund og hvirvler af faldne, knasende blade. Og duftlys og varm kakao og kastanjedyr og og og.. :) Efteråret er bare en rar og hyggelig årstid!
  Jeg kunne godt tænke mig at vinde frakken i en str. 36. :D

 180. De bedste ting ved efteråret er mange. Vejret indbyder til mere hygge og intimitet indenfor, hvor man kan tænde stearinlys, putte under et tæppe og nyde en kop varm kakao, eller bruge en søndag eftermiddag med et spil matador imens vinden rusker i træerne udenfor, uden at man skal have dårlig samvittighed over ikke at være ude (:
  Bruger str. 38 i så fald heldet er med mig (;

 181. At sidde og brodere i stuelampens skær, mens min gode ven sidder og læser avis ved siden af mig.. Jeg er netop startet på julegaven til mine forældre.
  Nydelig frakke! Jeg ville gerne iklæde mig den str. 38 i hvert fald.

 182. Hvor er den smuk! Jeg elsker stearinlys i vinduet, mens man kan høre regn og vind udenfor. At sidde under dynen med varm te og have lækre striktrøjer, tørklæder og sutsko på. Ikke mindst elsker jeg de smukke farver

 183. Det bedste ved efteråret er farverne på træers blade, og at det snart er jul igen :-) str. 38.

 184. Jeg elsker efterårsluften og septembers høje blå himmel!!! Duften af blade og regn og følelsen af bløde halstørklæder mod kinden:-)

  Jeg ville elske at nyde efteråret iført dén smukke frakke.

  str. 36

 185. Hej Hej

  Jeg elsker efterår af mange årsager, men en af dem er, at det er tilladt al ligge hjemme under dynen en hel lørdag. Jeg elsker regnvejr, fra min vndueskarm vel at mærke, og varm kakao , og med store uldtrøjer går det, hvis man får lidt ekstra sul på kroppen!

  Kh. Tanja

  P.S Jeg ønsker mig jakken i str 38, så der er plads til at vokse lidt i den

 186. Hej Hej

  Jeg elsker efterår af mange årsager, men en af dem er, at det er tilladt al ligge hjemme under dynen en hel lørdag. Jeg elsker regnvejr, fra min vndueskarm vel at mærke, og varm kakao , og med store uldtrøjer går det, hvis man får lidt ekstra sul på kroppen!

  Kh. Tanja

  P.S Jeg ønsker mig jakken i str 38, så der er plads til at vokse lidt i den

 187. Det, som jeg aller bedst kan lide ved efteråret er at se naturen skifte. Det lyder totalt poetisk og kliché-agtigt, men når man som jeg er bosat i en af Europas største hovedstader, begynder man virkelig at længtes efter de røde efterårsblade og den friske vind, som efteråret i Danmark byder på! Her hvor jeg bor, er temperaturen dog også ved at skifte, og derfor kunne jeg godt tænke mig at vinde jakken i en str. 36

 188. det jeg elsker allermest ved efteråret, er at det minder mig om min tid som ridepige! jeg elskede rideturene i den røde/gule/brune skov efterfulgt af varm kakao mens man sadlede af.. aaaarh! :D

  jeg er en str. 36.

 189. Det bedste ved efterår er hygge, stearinlys, luften og at naturen ændrer sig rigtig flot. Derudover elsker jeg at min fødselsdag ligger i efteråret :)

  Jeg ønsker mig den flotte frakke i str. 38.

 190. Det jeg elsker mest ved efteråret må klart være at kunne hoppe i lidt varmere tøj, tykke strømper og dejlige trøjer – og ikke mindst tænde lys og læse en god bog ;)
  Jakken i str 38, vil passe perfekt til min efterårsgarderobe :)

 191. Det jeg elsker ved efterår er de fantastisk flotte farver bladene får og at de flyver rundt på jorden. Og så elsker jeg den lyd de giver når man træder på dem der er helt tørre – lidt underligt, I know. Men for mig er det lyden af efterår :) Er også lidt fan af efterårs søndage hvor man kan gå lange ture og få røde kinder, og tænde masser af stearinlys der hjemme bagefter.

  Str. 36 :)

 192. Det bedste ved efterår er helt bestemt weekenderne. For i efterårsweekender kan man gå lange ture i skoven, hvor bladene har skiftet farve. Når man så kommer hjem, kan man tænde op i pejsen og drikke dejlig varm te til en hjemmelavet æblekage med æbler fra haven.

  Det er noget af det bedste jeg ved!

  Og jakken i en str. 36 vil kun gøre det hele meget bedre :-)

 193. Det bedste ved efteråret er, at jeg nu synes det er legalt at byde mine gæster på suppe, sammenkogte retter og varme drikke. Det er en smuk frakke i fantastisk flotte farver – ønsker mig den i str. 38.

  Tak for en dejlig blog. Jeg håber du får et dejligt efterår.

 194. Det skønneste ved efteråret er en søndag med sen morgenmad, en tur skoven, hvor bladene drysser ned i smukke farver… Og så lige hjem og spise en gryderet, der varmer hele kroppen igennem

 195. Efteråret er fyldt med smukt oplyste himler. Regnversdage der kalder på varme drikke i smukke kopper, indtaget i sofaen indviklet i bløde plaider. Efterår er gyldne blade, svampesamling og duften af fugtig skovbund. Jeg holder meget af efterår.
  Den smukke frakke i størrelse 38 må meget gerne følge mig i dette efterår!

 196. Jeg er allermest fan af at se farverne ændre sig på min daglige cykeltur til og fra arbejde :-) Og så ville denne overgangsjakke pynte så fint i en størrelse 36.

 197. Lækker strik. Varme drikke. Uldsokker. Og starten på et højskoleophold om lidt! – Efterår jeg er klar! – især i den jakke i str. 38

 198. Hold op, hvor er den flot. Og så er den blå. Helt perfekt!
  Især hvis den var i størrelse 38 og var min. :)
  Jeg krydser alt, hvad krydses kan.

  1. Det jeg elsker ved efteråret er at sidde inde med min kæreste og drikke varm kakao, mens vinden rusker i træerne udenfor. Og så det fantastiske farvespil der er, når træerne begynder at mærke kulden.

 199. Jeg elsker solskinssøndage i skoven – specielt om efteråret. Farverne er helt specielle, unikke og fantastiske.

  Det kunne være skønt hvis min næste skovtur blev iført den smukke frakke :) (I str. 38)

 200. Det jeg elsker mest ved efterår, er følelsen af alt det nye, der skal til at begynde. Friskheden i luften stemmer så fint overens med friskheden, energien og gå-på-modet indeni.

  1. Jakken er i øvrigt helt perfekt til en smuk efterårstur i skoven – jeg ønsker mig en størrelse 36 <3

 201. Det bedste ved efterår er alle de fine farver, og frakken har sørme også ganske pæne kulører! :D I en str. 36 ville den passe mig perfekt! :)

 202. Jeg er faktisk en stor fan af efteråret fordi det har smukke farver, som jeg elsker at gå ture i og så giver efteråret mig en dejlig forventning om julens komme…Jeg er nemlig ‘jule-elsker’

 203. Det er måske en lidt mærkelig ting, men jeg er virkelig glad for den (hvad der for mig føles som mere) friske luft og gode duft der er lige så snart man er ude! Det er ligesom når det lige har regnet, en helt fantastisk følelse. :D Håber på at vinde en i 38!

 204. Kan bestemt aller bedst lide alle de smukke farver i naturen, det er skønt når man er ude og gå tur med sin hund, samtidig med at solen (til tider) skinner :-)

  Str 38 (be, be, be at jeg vinder) !!!

 205. Wow! Så kan man være modig og klassisk på en og samme tid. Størrelse 36.

 206. Det jeg bedst kan lide ved efteråret er, at så bliver det muligt at hive dynerne ind på sofaen, tænde masser af stearinlys, have lækker kaffe eller te i kopperne og bare have en hyggelig aften med den man holder allermest af i verden :-)

  Jakken skulle være en str. 36 :-)

 207. Jeg elsker at iføre mig en lækker jakke bla. Mine læderjakker er helt fantastiske, men denne sag ville nu heller ikke gøre noget, så en str. 36 må gerne sendes min vej

 208. Neeej en smuk jakke!
  Jeg elsker efterårets farver, elsker hvordan de forskellige nuancer af brun på træerne kan så fantastisk ud i lyset af en lavt hængende sol!
  str. 38

 209. Jeg elsker efterår – for mig indebærer det en masse hygge.
  Jeg elsker at sidde indenfor med varm kakao og kigge ud af mit store vindue, ud på naturen der skifter farve og når det regner! Det dufter helt specielt. Sådan en duft finder man ikke på de andre årstider!

 210. Farverne, varm kakao, stearinlys, sutsko og at flette tæer under de varme tæpper. Jeg ville elske at vinde en str. 38 :-)

 211. Jeg er begejstret for det meste ved efteråret. Det er ok at have stearinlys tændt, aften gåture i tusmørket, de gyldne blade på træerne – og efterårsgarderoben ikke mindst ;)
  Jeg er en str. 36, skulle jeg være så heldig at vinde.

 212. Str.36 :-)
  Jeg elsker farverne ved efteråret, synes det er en smuk årstid. Det har også altid været min yndlingsårstid, da jeg har fødselsdag i november :-)

 213. En tur på legepladsen med min datter i solskin,
  mens visne, gyldne blade daler ned over os.
  Størrelse 38 tak:-)

 214. Uha. Hvis man for en sjælden gangs skyld skulle have heldet med sig ville en str 38 være lige i skabet ;o). Tak for en god blog!

 215. Jeg kan bedst lide at gå ture i skoven og nyde det fine farvespil i træernes blade- forskellige smukke farver rangerende fra grøn over brun, rød og gul og allerbedst er det hvis solen skinner ned imellem træerne.

  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde den fine frakke, skal det være en str 38

 216. Efteråret er min absolutte favorit årstid. Farvepaletten med gul, orange og brun danner en fantastisk ramme og stemning, der oser af velbehag og hygge. Jeg elsker at tage i sommerhus, iklæde mig en vamset strik og sidde med en kop varm kakao foran pejsen og nyde at høre vinden ruske i træerne udenfor.

  Jakke str. 36

 217. Små, runde børneansigter i elefanthue, min ene søns fødselsdag 4/10 og varme drikke. Str 38, tak :-)

 218. Elsker duften af efterår.. Vinden, bladene, regnen, det hele har en helt særlig duft om efteråret <3 Og så drømmer jeg da for vildt om den jakke i str. 38.

  /Mette

 219. Jeg elsker at blive blæst igennem på en god gåtur- iklædt en smuk ternet uldfrakke str 38 og vind i håret:-)

 220. Elsker striktrøjer og at have en undskyldning for at drikke varm kakao ;) Str. 38 :D

 221. Det bedste ved efterår for mig er de smukke farver træerne har!

  En tur i skoven er sgu hyggelig når det er efterår :-)

  En str. 36 ville være fantastisk at vinde..

  /Stephanie

 222. Duften! Helt sikkert duften, den er speciel, fortryllende og nærmest beroligende for mig. Her hvor jeg bor brænder landmændene deres haveaffald af i efteråret, så det er en af de specielle efterårsdufte for mig, samt når folk tænder op i pejsen og det hænger i luften.

  Jeg vil gerne lune mig i en str. 38 :)

 223. Jeg er vild med efterår… men jeg ELSKER efterårs moden, klassiske snit, elegante jakker, varme farver og fede støvler. Gåture, duften, luften og at se naturen skifte farve. Min ynglings årstid.
  Krydser fingre for en str. 36

 224. Det bedste ved efteråret er træernes flotte efterårsfarver og varm kakao. Størrelse 36 :-)

 225. At have en god undskyldning for at sidde indenfor og hygge under dynen med en god film og varm kakao, må være det bedste ved efteråret. En frakke som den her ville dog gøre det lige så fantastisk at opholde sig udenfor :)

  – Str 36

 226. Sikke en smuk blå farve, der er i jakken!
  Det bedste ved efteråret er for mig, at jeg synes, at nærheden kommer mere i centrum. Vi rykker sammen og drikker en kop the med stearinlys, går turen i en skov med gule og røde nedfaldne blade på stierne og laver dejlige tunge og smagfulde retter til aftensmad. Elsker egentlig efteråret nu når jeg tænker nærmere over det (vinteren er en anden snak :)).
  Jeg vil rigtig gerne vinde jakken i en str. 38.

 227. Det jeg bedst kan lide ved efteråret er hyggen! At nyde hinandens selskab indenfor, mens det regner og rusker udenfor! Desuden har jeg en svaghed for efterårets farver. Og denne frakke ville gøre sig godt til de mange smukke gå-ture i efterårets kulde.

 228. Der bedste ved efterår er at man kan hoppe i lækkert lag på lag tøj, tykke hyggelige sweatere og lækre sager i læder :) frakken ville passe mig perfekt en str 38

 229. Den særlige blå efterårshimmel-farve sammen med løvfaldsfarverne.
  Str. 38, smuk rakke!

 230. Str. 38 – efterår er fedt fordi det så bliver naturligt at drikke varm cacao med flødeskum

 231. Jeg holder af efteråret for; skovens flotte farveorgie, gerne nydt på lange ture på hesteryg i Gribskov, for kreativ kastanje-hygge med mine dejlige piger og rustikke velsmagende gryderetter osv
  Ønsker mig frakken i str 38:)

 232. Jeg elsker alt ved efteråret! Farverne i naturen og i ens tøj, at drikke the og læse Sherlock Holmes eller Tove Ditlevsen, at spise lune boller i tusmørket og bare virkelig hygge igennem. Elsker frakker og Jakker, og de fine støvler man kan gå med. Og så elsker jeg at have fødselsdag i oktober, og kunne lave lune æblehorn og gammeldags æblekage (af friske æbler!), til min familie.

  Er en str. 38 :-).

 233. Jeg kan helt sikkert bedst lide naturens smukke farver, og så virker det bare ekstra oplagt at hygge sig indenfor under et tæppe og med noget varmt at drikke og noget sødt at spise :)
  Hvis jeg vinder så vil jeg give den til en veninde som bruger str. 38.

 234. Det jeg elsker mest ved efteråret er de røde blade, suppe og hyggen. Jeg elsker at man kan tillade sig at ligge i sengen en hel dag med en kop kakao eller te, en god film og for at toppe det hele af også en man elsker. Jeg elsker når bladene skifter farver til de smukkeste, varme farver som simpelthen er så fint. Og til sidst, elsker jeg suppe! Og vejret om efteråret er den perfekte undskyldning for at spise masse af det! :)
  Også ville efteråret jo blive endnu bedre med sådan en smuk, ternet jakke i str. 36 ;)

 235. Jeg er klart et sommermenneske men jeg kan dog ikke fornægte, at varm the, tæppe og gode serier nu også kan noget. Og ikke mindst de brune og orange farver i træerne..
  Jeg ønsker mig en str. 36!

 236. Jeg elsker efteråret fordi jeg har fødselsdag og i år, skal jeg holde en kæmpe fest med vennerne :). Str. 38

 237. Jeg kan godt li at man kan tænde stearinlys og hygge under et tæppe :D i en str 38 :D

 238. Efterår er et af mine yndlingsårstider. Jeg elsker at løbe og jeg løber allerbedst i kølige temperature. Men det bedste ved mine løbeture om efteråret er når man kan nyde det så fine landskab. Solnedgangen, blæsten, de fine brune blade der ligeså fint daler ned fra træerne, det skønne regnvejr og det dejlige friske kolde luft. Ja jeg er faktisk helt tosset med efterår. Efter en kold løbetur er det lækkert at komme hjem til et varmt bad og så ind under tæppet og drikke varmkakao med skumfiduser. Jeg er så klar til efterår – den kan bare komme an – meeeen jeg mangler dog en rigtig fin vinterfrakke. Så jeg ville elske bryde garderoben med en så fin frakke i str. 36 :-)
  Rigtig flot blog – du har en flot stil :-)

 239. Jeg nyder efteråret mest med ild i brændeovnen, varm the og lun æblekage…
  Jeg bruger str. 36.

 240. Jeg kan bedst lide de gule og røde blade, som knaser under efterårsstøvlerne. Den jakke er fantastisk og ville sidde pænt på mig i en str. 38!

 241. Det bedste ved efteråret er farvetskiftet. I en periode bliver hele skoven helt rød, gul og orange :-) En str. 38 (y)

 242. Den er jo så smuk! Hvis jeg bliver den heldige vinder, så vil jeg gerne be’ om en str. 36 :)

  1. Og jeg kan allerbedst lide ved efteråret, at det er en god undskyldning for at hygge indenfor med film og gode veninder, mens regnen rusker udenfor :)

 243. Det bedste ved efteråret, er lune strik trøjer, vejret, og varm te;-) str. 36

 244. ‘Mest af alt holder jeg af hverdagen’, og efterår byder (ud over smukke farver, frisk morgenluft og hyggelige trøjer) på alle de skønne hverdagsting, som har stået lidt på stand by henover sommeren. Alle er hjemme fra ferie, og der skrues godt op for hyggeaftaler med gode venner. Det elsker jeg mest ved efteråret.
  Og skulle den smukke frakke blive min (str 36), ville den blive en fin makker i mine efterårshverdage :-)

 245. Efteråret er for mig lig med hygge i massevis – fx i form af en tur i Dyrehaven pakket ind i mange lag tøj, varme støvler, et stort tørklæde og med en termokande varm chokolade under den ene arm og en man holder af i den anden.
  Hvis jeg var den heldige vinder, ville den smukke frakke i str. 38 være perfekt til sådan en tur ud i det flotte efterår.

 246. Kolde morgener på cykel, mens bladene bliver gyldne og falder af træerne. Især i en flot frakke i str. 38 :)

 247. 38 :)
  Jeg elsker farverne som efteråret bringer med sig. Og så er det så hyggeligt at sidde indenfor med en god bog mens vinden rusker udenfor og regnen slår på ruden :)

 248. Det bedste ved efteråret er duften af kulde som de voldsomme vindstød bringer med sig. Påmindelsen om at en kold tid snart vil komme, hvilket for mig betyder, stearinlys i vindueskarmen med et mørke som kulisse, varme kastanjer med smeltende smør og rødvin i glas, alt imens orange blade falde udenfor.

  Størrelse 38

 249. Det bedste ved efteråret er, at de dejlige varme sweatere og halstørklæder kan tages i brug igen. Jeg elsker at sidde inde foran brændovnen med en varm kop te, og samtidig hører regnen falde <3 Så hyggeligt..
  Jeg vil gerne vinde str. 38 :-)

 250. Først og fremmest er jakken wow super smuk og omg hvor ville jeg blive i den syvende himmel af glæde hvis jeg bliver den ene af vinderne <3
  Det bedste ved efteråret er når træerne ændre farver og bladene begynder at falde af, vinden suser mere fra træernes toppe og skoven får sin gang, bliver hurtigere mørkt og mere tøj på så man kan holde varmen inde og ligeså når man er ude at gå nogen dejlige ture <3 elsker at nyde naturen på hver sin årstid, når bare man er klædt varm på betyder vejret ingenting så derfor vil den skønne jakke gøre underværker for mig <3 ved efteråret kommer de levende lys og mere hygge på bordet og et tæppe når kulden bidder efter tur og med en varm kop kakao <3 <3 <3 ønsker jakken i str 38 <3

 251. Jeg elsker at gå en tur i skoven med min familie, når træerne står med de flotteste efterårsfarver. Str 36.

 252. Jeg elsker at sidde indenfor og læse en god bog eller se en god serie, mens regn og blæst rusker i træerne udenfor. Gerne med varm kakao og bland-selv slik, men det kommer jeg nok ikke til i år med en lille kolik baby. Derfor kunne jeg godt bruge en lun frakke i størrelse 38 til at trave rundt udenfor med barnevogn og skrigeballon :-)

 253. Det bedste ved efterår er at cykle i medvind , hvor tørklædet næsten er ved at flyve væk ;) str. 38

 254. Efterår er for mig lig med kastanjer (har lige samlet), fødselsdag (win!) og smukke gåture i efterårssmukke skove. Str. 36.

 255. Det bedste ved efterår, er de smukke farver, som kommer frem på træerne og at gå en lang tur. Med forhåbentlig denne flotte frakke :) str. 36

 256. Jeg elsker efterårets mange smukke farver, og den dybblå farve himlen får når vi træder ind i september. For mig indbyder efteråret til hygge, men det er så dejligt at man ikke nødvendigvis behøver at være indenfor.

  Og så skal jeg have den smukke jakke i str. 38 :)

 257. Hvorfor kan kan man kun vinde jakken i de små str? Det er da ikke helt fair for os, som ikke er så petit.

 258. Det bedste er, når mine piger begynder at efterspørge varm chokolade med flødeskum og nybagte boller om fredagen og regnen i vinden tager til, og dråberne fra regnen siler ned langs vinduerne, og vi tænder stearinlys og griner og hygger og tænker, godt vi er herhjemme i varmen….det er nu det bedste❤️

 259. At gå mange, lange ture i den smukke, smukke efterårsnatur – kan ikke få nok af den :) Hvis jeg var så heldig at vinde den skønne frakke, måtte den gerne være i størrelse 36.

 260. Lange gåture i den sprøde efterårsluft med sol i ansigtet omringet af gyldne blade efterfulgt af varm kakao med flødeskum på sofaen. Og at den igen er tid til bløde sweatre. Åh og alt med græskar! Jeg ville blive så glad for en str 36 :)

 261. Det jeg elsker mest ved efterår er farverne og den friske og nærmest sprøde vind, men selvfølgelig også indendørs hygge med kakao i koppen :) str. 38

 262. Gåture i skoven, efterfulgt af putte-i-lænestol med bøger, uldne tæpper og stearinlys:) Str 36:)

 263. Det bedste ved efterår er, at det er okay at snuggle ekstra meget. Om det er med ens kæreste, hund, dyne, veninde eller familie er sådan set hip som hap, alting er helt okay. Og for at gøre det endnu mere hyggeligt, kan man jo evt tilsætte varm kakao med flødeskum, stearinlys eller en god film. Dét er noget af det, jeg holder aller mest af ved efteråret.
  Og så krydser jeg fingre for en str 36!
  Hav en god tirsdag aften. Kh Clara

 264. Det bedste ved efteråret er den første dag der er frost i luften – den der helt friske, nærmest glasklare luft er SÅ skøn, og den fortæller mig altid at et aktivt efterår er på vej. Tiden imellem sommer (hvor der er varmt og man daser i solen) og vinter (hvor der er koldt og man putter i sofaen) byder for mig på oplevelser, realisering af planer og masser af eksperimenter med både mad, job, tøj og alt muligt andet.

 265. Jeg elsker en kold klar solskinsefterårsmorgen, hvor det lugter af jord og himlen er klar blå.

  (Str 38

 266. Jeg elsker at have striktrøje og halstørklæde på, det er det bedste! Og en str. 36 ville gøre mig glad:-)

 267. Det jeg elsker mest ved efteråret er svampeplukning og efterfølgende hygge! (Str. 38).

 268. Efteråret har de smukkeste farver…. Lyset er altid helt fantastisk og så selvfølgelig at der lige pludselig er tusind grunde til at smovse æbler i alle afskygninger og drikke varm kakao. Dette efterår bliver ekstra særligt fordi min lille dreng kommer til verden. Jeg krydser fingre og drømmer og den fine frakke i str.36.

  Tak for en fin blog

 269. Hej Emily
  Str. 38 er helt klart at foretrække, tern er jo sæsonens trend. Denne jakke er virkelig lækker og passer lige til efterårstiden.
  Jeg krydser fingre

 270. Uh, sikke en fin konkurrence, tak for den, og også tak for din skønne blog, Emily. Noget af det jeg holder allermest af ved efteråret er at gå ture blandt gyldne træer i den endnu lune eftermiddagssol under en blå, blå septemberhimmel. Meget gerne i en fin blå frakke i str. 36. (:

 271. Det bedste ved efterår er farverne i naturen, den kølige vind, der dufter noget så dejligt, hyggetid med venner, veninder og familie, alenetid med te og gode bøger og så alle de lækre, vamsede trøjer og jakker man kan iføre sig!
  Str. 38 ;-)

 272. Når vi endelig når det tidspunkt, hvor det igen giver mening at tænde stearinlysene og kravle ned under tæpperne med en varm kop te og en god film. Mmmmh, så kommer den der danske virkelig til sin ret (:

  Går efter den der str. 36 ;)

 273. Jeg elsker bl.a. Efteråret fordi det er blevet koldt nok til at finde dobbeltdynen frem igen og man kan putte tæt med kæreste-bassen uden at gennemsvede. (-;

 274. Det er jeg elsker allermest med efteråret er hyggetid med stearinlys, gode film og varme striktrøjer samt smukke gå tur i skoven :) Det er ikke blevet rigtig koldt, men det er stadig koldt nok til at putte under et tæppe på sofaen :)
  Flot flot jakke – Størrelse 38!

 275. Ej den stod jeg netop og prøvede i lørdags, men besluttede at tænke lidt over det – i hvert fald til jeg har fået løn :) Jeg vil SÅ gerne vinde den i str. 38!

  Jeg elsker alt det nye tøj, som lander i butikkerne, gåture i blæsevejr, kastanjer rundt om søerne, sommerhusbesøg med ild i pejsen, græskar med lys i og varme trøjer. <3

 276. Det bedste ved efterår er varm suppe, gåture, stearinlys og en god film! Str 36 :-)

 277. Jeg elsker efterår, fordi jeg elsker lyden af tørre blade under fødderne, når man går en lang tur udenfor. Jeg selv er en str. 44, men vil gerne vinde den i str. 38 til en god veninde.

 278. Efteråret er bare den flotteste årstid. Elsker både at cykle afsted om morgen og se hvordan bladene langsomt ændre farve og sidde inde i sofaen og hygge om aftenen, når det bliver mørkt. Derudover har jeg også fødselsdag i starten efteråret (man bliver aldrig for gammel til at glæde sig :) )

  Jakken skal være i str. s

 279. Det jeg allerbedst kan lide ved efteråret er at gå en tur i skoven sammen med min kæreste og familie. Det er så skønt og kønt at se alle de flotte røde og orange blade på træerne og i skovbunden.. hvis man er heldig, kan man også samle kastanier.. Jeg elsker kastanier, bliver helt som barn igen, når man kan samle dem.. (fandt årets første (for mit vedkommende) igår da jeg gik tur i haven ved landbrughøjskolen). Efter en dejlig lang tur i skoven er det dejligt at komme hjem i varmen og hygge med en kop te/kaffe/kage..

 280. Efterår for mig er: hygge indendøre(ingen dårlig samvittighed over at ligge længe under dynen, på regnvejrsdage), stearinlys, mørkere aftener, frisk luft, pæne farver, lange gåture, simremad, æbler, store stikketrøjer….. og en pæn frakke i str 38.

 281. Jeg elsker så mange ting ved efteråret! De smukke farver, at gå tur i tusmørket og se hyggen og lyset fra lejlighederne, den friske og sprøde vind og ikke mindst de saftige æbler! Jeg ønsker at vinde frakken i en størrelse 38!

 282. Det bedste ved efteråret er kombinationen af ude og inde: Først en lang gåtur i Riis skov, hvor jeg ofte går i stå både mentalt og fysisk når jeg står på skrænten og kigger ud over vandet. Når det så begynder at være for koldt, så er det om at komme hurtigt hjem, lave en kop te, kravle under uldtæppet i sofaen og så opstår dilemmaet: flette fingre med kæresten eller nørkle med strikketøjet. Det er ofte kæresten det vinder ;)

  Frakken i str 38 vil være lækker at have på i skoven :) Blå er også min favoritfarve :)

 283. Jeg er vild med de flotte farver, belysningen, indendørs hygge med stearinlys og efterårssuppe.
  Str. 38 :-)

 284. Jamen jeg eeeelsker efteråret fordi det nu er legitimt at sidde indenfor i sofaen, under dynen og hygge. Fordi min fødselsdag ligger i efteråret (og jeg er et lille barn hvad det angår :-) ) og fordi min kæreste og jeg har årsdag i efteråret (snart 6 år – but who counts ;-) )

  Jeg vil gerne vinde jakken i en str. 36

 285. Det bedste jeg ved ved efteråret er de smukke, smukke farver i skoven.. Alle de gyldne nuancer, solen der hænger lavere og giver flot genskin i søen ved min yndlingsskov i Silkeborg… Det er lige før jeg bruger mere tid i skoven i efteråret end ellers, hvad end det er en løbetur, gåtur med min kæreste, veninder eller bare mig selv..
  Ville da MEGET gerne vinde sådan en smuk frakke i størrelse 38 :)

  Mange hilsner fra Malene

 286. Efteråret er klart min yndlings årstid! Elsker alt fra de smukke skiftende farver udenfor, til hygge indendørs i store striktrøjer med en varm kop te. Og figner – klart min yndligsspise på denne tid! (og så ønsker jeg mig den lækre frakke i str. 36) :-)

 287. Det bedste ved efterår, er på sofaen med en god bog, te, mandler og min skønne lille hund ved mine fødder. Især hvis vi først har været ude og gå en tur med efterårsblade på jorden, som jeg kan sparke til med mine nye støvler i en lækker varm farve. Ville så være skønt med en dejlig frakke til i str. 38

 288. Det bedste ved efterår er uden tvivl når bladene skifter farve og blive gul- og rødlige. Derudover elsker jeg også hyggen indendørs med sæsonbagning, kakao og levende lys. Det er faktisk lige før jeg savner det nu :-)
  Str. 38

 289. Det bedste ved efterår er en tur i skoven med de smukke farver og knasen under skoene, når man går i de nedfaldne blade, finde kastanier og nulre dem i lommen, lege med helikopterblade og slutte hele turen af med varm kakao, friskbagte boller og røde kinder.

  1. Det bedste ved efterår er en tur i skoven med de smukke farver og knasen under skoene, når man går i de nedfaldne blade, finde kastanier og nulre dem i lommen, lege med helikopterblade og slutte hele turen af med varm kakao, friskbagte boller og røde kinder.
   Ønsker mig str. 38 :)

 290. Alle de fine farve nuancer i naturen, det er så smuk en overgang.
  Masser af hygge med bøger, varm kakao og gode film.
  Gåture i min nye skønne frakke

 291. Avs, den er pretty! Det bedste ved efterår er duften af nedfaldne blade i skoven, den friskhed der er i luften på en solskinsdag – og at sæsonen for varm kakao med flødeskum skydes i gang.
  Str. 38 her..

 292. Det bedste ved efterår er, at det er tid til stearinlys igen (selvom det desværre ikke er sundt). Jeg ønsker mig frakken i str. 38! :-)

 293. Jeg kan allerbedst lide lange gåture i de flotte skove udenfor København. Alle de mange farver gør mig glad.
  Str. 38

 294. Jeg holder rigtig meget af efteråret, og synes ikke der er noget mere herligt, end når luften bliver koldere samtidig med, at man nogle dage stadig mærker solens varme stråler. Akkurat ligesom i de her dage, hvor der jo bare er så lækkert. Men, jeg synes dog heller ikke, at man skal kimse af regnsvejrsdage, hvilket efteråret jo også byder på. Men for at komme det hele lidt nærmere, så er jeg tosset med disse aspekter af efterår:
  -Min yndlingsgarderobe tilhører efterårssæsonen. Flere lag, smukke jakker (jeg kan bruge min elskede læderjakke), og generelt så er det bare lækkert at pakke sig lidt.
  -Efteråret er jo såå smukt! Lige om lidt er gaderne fyldte med gyldne blade, hvilket jo er så fint.
  – Masser af hyggelige stunder indendørs med veninder og kæreste med lækre sager ;)

  Jeg mangler virkelig en jakke – som er lidt varmere end ovenstående elskede læderjakke – så derfor vil jeg selvfølgelig blive rigtig glad for at vinde den virkelig fine blå-ternede jakke:) Jeg er en str. 38:)

 295. Mørket, sprødheden i luften om morgenen, mine Gannistøvler – og det faktum, at mine to små børn ikke er kulsorte fra top til tå af solcreme blandet med jord og sand hver eneste dag, når jeg henter dem.

  Jeg er en str. 36.

 296. Det jeg bedst kan lide ved efteråret er
  at gå tur på dage med sprød, kølig luft, klar blå himmel og gyldne blade
  at hygge sig indenfor med the og gode kager mens mørket falder på
  at iklœde sig dejlige trøjer, varme frakker og fede støvler
  at skœre grœskar ud og pynte lidt op udenfor med lanterner og planter
  Efteråret er i det hele taget en favorit–årstid og jeg vil rigtig gerne have frakken i en str. 38 :-)

 297. Jeg kan allerbedst lide at man har en undskyldning for at sidde inde og læse bøger :) Jeg ønsker mig frakken i str. 38.

 298. Jeg glæder mig faktisk til kolde ture i skoven med mine drenge og så hjem og drikke varm kakao med flødeskum, og der ville en varm og tilmed pæn jakke jo være perfekt. Str 38.

 299. Glæder mig til lækre (nye) støvler, stearinlys, varm the, rullekravesweatre, gåture i orange parker og skove i sprød efterårsluft :) forhåbentlig iklædt frakken i str. 38 :)

 300. Det bedste ved efterår er de nye varme farver, de dejlige strik og lag-på-lag-trenden! Så kan man både se fashionabel ud, samtidig med man er ultra komfortabel! Det er win-win!
  Denne jakke vil både gøre mig mere fashionabel, og jeg er sikker på, at den også er super komfortabel! En str. 36 ville passe mig perfekt :)

 301. Det bedste ved efteråret er lange gåture under krystalklar blå himmel og se på træernes skiftende farver med en elsket en i hånden – og måske iført sådan en fin jakke i str. 38 :)

 302. Det bedste ved efteråret er alle de skønne farver, og de knasende blade (som jeg ikke kan lade være med bevidst at træde på, når jeg går forbi…) Det er desuden skønt, at det ikke længere er aaalt for varmt til at putte :D
  Jeg vil gerne vinde den i en str. 36

 303. Det bedste ved efteråret er lange gåture under krystalklar blå himmel med en elsket en i hånden og se på træernes skiftende farver – og måske endda iført sådan en fin jakke i str. 38 :)

 304. Jeg elsker allermest at man kan have lag-på-lag på, og at vejret indbyder til hygge indendøre med the og en god bog. Ellers er en dejlig lang gåtur, i de smukke gyldne farver i skoven også altid godt :) Vil gerne vinde en str. 38.

 305. Efterår. Skovens smukke røde, gule, røde og brune farver. Varm kakao. Lune tæpper. Knælange støvler. Lag-på-lag tøj. Overgangsfrakker og -jakker. Cardigans og sweatre. Stearinlys. Hygge :-)
  Str. 38

 306. Det bedste ved efteråret er en søndag, hvor der er tid til en gå- eller løbetur i Søndermarken, som er smukkest om efteråret, og så en god film og hygge på sofaen bagefter. Jeg ønsker mig frakken i str. 38.

 307. Maden. Simre retter, bagte rodfrugter, supper. Elsker især bagte rødbeder med peberrodscreme og kartoffel-porre-suppe.

  – Og selvfølgelig også pæne efterårsfrakker, gerne i størrelse 38.

 308. The-hygge under et tæppe! Åh er sådan på jagt efter den perfekte vinterjakke, og så var den lige her… Str. 38. Krydser alt jeg har :-)

 309. Alle farverne, stearinlys og indendørshygge. Jeg vil gerne vinde den i en str. 36 :)

 310. Det bedste er når træerne skifter til alle de gyldne farver, hygge inde med the, boller og stearin lys

 311. Det jeg elsker allermest ved efteråret er farverne i naturen!!! :-) de er simpelthen enestående, især når man er på besøg hjemme hos sine forældre på landet, hvor farverne virkelig kommer til udtryk!!!
  Jeg vil gerne vinde denne lækre jakke i str 38 (måske 36 hvis den er lidt oversize i det?)

 312. Jeg elsker strik og investerer altid i mindst én ny strik hvert efterår. Desuden kan min yndlingsfrugt, klementinen, begynde at købes på denne årstid :) Str. 36 <3

 313. Jeg elsker de her varme efterlade m sol og så når træerne i dyrehandler har blad i smukke farver – jeg øsnker mig en str 38

 314. Dét jeg elsker allermest ved foråret er den, der helt specielle duft, som kun kommer om efteråret – når bladene skifter farve og blæsten får dem til at falde på den fugtige skovbund! Efter en tur i efterårsskoven er der ikke noget bedre end hygge med stearinlys, dejlig varm the og lækker hjemmebagt æbletærte :)

  Hvis jeg er så heldig at vinde ønsker jeg mig den fine frakke i str. 38 – så er der nemlig plads til en lækker strikketrøje ;)

 315. Åh… Det skønneste ved efteråret er helt sikkert at hygge med mine drenge en riv og rusk aften med kage, stearinlys og enten komiedy i tv eller et godt bræt eller kortspil…. Det dur ❤️

 316. Helt klart indendørshygge, med varm kakao og en god film, mens det regner udendørs – det må være det skønneste ved efteråret
  Str. 38 ^_^

 317. Det bedste ved efteråret er: Gåture i den smukke natur iført en dejlig varm frakke med halstørklæde, handsker OG hue, hvor jeg holder min søde kæreste i den ene hånd og en god kop kaffe i den anden :))

  Btw, jeg bruger en str. 36 :)

 318. Jeg synes at det allerbedste ved efterår er de flotte farver naturen kaster fra sig. Der er næsten ikke noget smukkere end at gå en tur i skoven og kigge på træernes røde, gule og orangefarvet blade som stille daler ned. Og så er vind og kulde jo altid en god anledning til at sidde indenfor med varm kakao og vafler :-)
  Hvis jeg er så heldig at vinde jakken, vil jeg blive glad for en str. 38.

 319. Jeg elsker efteråret – mest pga de fantastiske farver, både i naturen og på tøjet

 320. Septembers høje, blå himmel og den friske, kølige og spørge luft er helt fantastiske efterårskendetegn. Str. 38.

 321. Nøj for en fin frakke! Jeg er vild med Inwear, hvis pasform virkelig fungerer godt til min krop.
  Det bedste ved efterår er, at man kan gå lange ture i skoven med gode venner og familie, trampe i blade, få røde kinder og bagefter komme hjem til dampende te og æblecrumble. Det er noget af det allerfineste, jeg ved.
  Og ellers må det klart være alle de råvarer, der er i den danske natur lige nu: svampe, græskar, nødder, bær og ikke mindst de skønneste, smagfulde danske æbler.
  Hvis jeg er så heldig at vinde, vil jeg gerne vinde den i en 38, da det lige præcis er min størrelse. :)
  Bedste hilsner
  Luna

 322. Det bedste ved efteråret (ud over de smukke farver der pryder omgivelserne) er klar som du selv beskrev i et tidligere indlæg, at man kan have både bare ben OG smukke striktrøjer eller jakker som den fra Inwear, i et og samme outfit

 323. Det jeg bedst kan lide ved efteråret er stearinlys i mørket, ild i pejsen, pandekager og æbletærte (nu hvor bikinisæsonen er på behagelig afstand!), sofahygge, hoppen i vandpytter og blade i orange og brune farver! Jeg vil gerne vinde frakken i en størrelse 36 :)

 324. Jeg ville da ikke have noget imod at vinde den i en størrelse 36:-)
  Det bedste efteråret er når det regner udenfor og man kan sidde med en god bog foran brændeovnen og drikke kakao.

 325. Jeg ved ikke helt hvorfor, men efterår har altid fanget den dybere side af mig. Det er i efteråret, at jeg gør ekstra for at gøre mig selv glad. Jeg sover lidt tidligere, tænder lidt flere stearinlys, går i et lidt længere bad, der er lidt varmere. For mig er efteråret en tid der betyder varme, kærlighed og samvær. Det betyder, at jeg som fotograf får det lidt federe fordi solen ikke er så skarp og at jeg som studerende har det lidt bedre med at sidde indenfor og se ud i regnen og blæsten. Men mest af alt, så betyder det at jeg kan pakke mig ind og føle mig beskyttet af rullekraver, handsker, tørklæder, huer, uld, bomuld, hør og flotte støvler. Og vigtigst af alt: i dette efterår får jeg lov til at nyde mit absolut sidste år på gymnasiet, med en masse smukke venner og veninder! og jeg får lov til at høre Ed Sheeran i November! Efteråret er perfekt, både i år og næste år – det går aldrig af mode. Hvis jeg kunne få lov til at bære denne jakke i år – og næste og næste igen – så ville jeg blive lykkelig for en str. 38 :)

 326. De flotte farver i naturen – røde, gule og brune – er det bedste ved efteråret. :)
  Str. 36.

 327. En af de ting jeg kan lide ved efterår er at jeg kan tage min dyne ind i sofaen og putte under den med en bog uden at det bliver for varmt. Virkelig flot jakke, jeg ønsker at vinde str 36

 328. Glæder mig til Indian summer som allerede er sat lidt igang. Bladene på træerne der bliver orange og røde, og falder af og ligger helt sprødt på jorden. Elsker at gå med sweater og halstørklæde, drikke en pumpkin latte, spise græskarsuppe og nyde de kolde dugfriske morgener. Elsker efterår!!!

  Str 36:)

 329. Wow wow wow, den er flot! Str. 38, haps.
  Jeg elsker allermest de flotte farver, den varme the, duften af regn og den friske vind. Samtidig er det vidunderligt at se film, mens regnen pisker på ruden og vinden suser. Se lige engang billedet for jer!

 330. Når det er efterår, elsker jeg allermest, at bladene under mine fødder rasler og knaser. Den lyd er helt meditativ.
  Hvad bedre end en ny smuk frakke at indtage efteråret i. Jeg bruger strørrelse 36.

 331. Jeg elsker smukke efterårsdage, hvor der er sol på træernes flotte flotte blade i rød, gul og diverse gyldne nuancer. Men jeg holder også af at pakke mig ind i det helt rigtige tøj og blive blæst godt igennem i efterårsvinden – gerne på en lang gåtur ved havet med nogle kære ved min side. Det bedste er her at komme hjem med røde kinder og så fortsætte hyggen indenfor med stearinlys og lækker mad. Skulle jeg være så heldig at vinde er jeg en str. 38. Med ønsket om en masse dejlige efterårsdage til dig:)

 332. Jeg elsker lag på lag-muligheden rent modemæssigt. Og glæder jeg mig til igen i år at skulle samle kastanier med mine drenge (2 og 4 år) og lave alverdens dyr hvor kun fantasien sætter grænsen.

  En str 38 vil passe lige til mig :)

 333. At putte sig under tæppet med en god bog, mens vinden rusker udenfor. Ture i skoven i solskin, bladenes flotte farver og vamsede striktrøjer. Der er bare noget hyggeligt over efteråret.
  Str. 36

 334. Efterår = en tid hvor man kan sløse lidt med barberingen af ben, iklæde sig dejlig varme striktrøjer, finde kastanjer blandt alle de flotte orange blade, ta dynen med i sofaen og spise boller og drikke varm cacao i lange baner. Gå-turene gir røde kinder og luften føles frisk og ren. Str 38, hvis jeg skulle blive den heldige :-)

 335. Jeg kan faktisk ikke særlig godt lide efterår. Jeg er en forårs-pige. Men det betyder, at for mig varer efteråret kun ca én måned: oktober. September er jo næsten sommer og november er jo stort set vinter

  Størrelse 36

 336. Sikke dog en fin konkurrence.

  Min favorit ting ved efteråret er helt klart de gyldne blade der sidder på træerne i smuk kombination med hoppen-i-vandpytter. Efteråret er en smuk ting <3

  Nå ja og jeg ønsker mig en størrelse 38

 337. Farverne når bladene begynder at skifte farve og luften når den er helt klar og kold om morgenen eller når det lige har regnet og man kan lugte den våde jord (på en god skovbunds-agtig måde, hvis det giver mening)… Og hvis jeg skulle være så heldig, en fin ny frakke i str. 38… :)

 338. Varm kakao, at man kan have tørklæde på uden at dø af varme, ture med hunden i en fantastisk farvet skov, men i år nok allermest at putte min 5 uger gamle pige i noget af det fantastiske strik hendes farmor har lavet.
  Skulle jeg være så heldig er det en størrelse 38 (der forhåbenligt snart passer igen ;-))

 339. Det bedste ved efteråret er skovens smukke farver, når bladene skifter kulør <3
  Jeg vil gerne pryde mit korpus med en str. 36 :)

 340. Det bedste ved efteråret er den fantastiske høje blå himmel, der kun findes magen til i september og begyndelsen af oktober!

  Ku være fantastisk at vinde en frakke i str 38 :)

 341. Jeg elsker de smukke farver efteråret bringer med sig. Turene i skoven er altså lidt flottere med de røde og gule nuancer overalt. Derudover er mit efterårs (og vintertøj) så meget pænere end mit sommertøj, så glæder mig til at få det brugt :-) Jeg bruger str. 38.

 342. Der bedste ved efteråret er de flotte ture i skoven. De varme farver, som træerne får og de regnfulde dage som får en til at hygge indendørs. Det er en meget fin jakke, som jeg virkelig gerne ville eje i str. 36

 343. De kølige(re) morgener på vej til arbejde, og hvordan det alligevel kan nå at blive halvvarmt på cykelturen hjem igen

 344. Det bedste ved efteråret må være min fødselsdag, som faktisk er i dag – D.16.sep! Og så har heg faktisk kun en sommerjakke! Efterårets vejr, ville være meget dejligere med den der lækre jakke i str38! ;)

 345. Det jeg elsker aller mest ved efterår, er maden der følger med! Det føles bare lidt fjollet at drikke te, varm kakao og suppe når solen steger udenfor, men da netop disse 3 er noget af det bedste jeg ved, elsker jeg, når man kan indtage det i uanede mængder i efteråret! Gerne iført en lækker sweater og med udsigt til de visnende blade udenfor, måske med et par sterinlys tændt og en god bog.. Årh… Må man godt sige, at man elsker alt ved efteråret??

  Str. 36

 346. Fin, fin, fiiiin frakke. Elsker gåture i naturens flotte farver for derefter at komme hjem til stearinlys, te og hygge. :)
  Jeg er en størrelse 38.

 347. Ååårgh hvor er den fantastisk flot, den gad jeg virkelig godt vinde i en str. 38. Det beste for mig ved efteråret er indehyggen og at jeg ikke skal have dårlig samvittighed over at være indenfor, fordi vejret er dårligt. Når sommeren er ovre orker jeg bare ikke at stege mere i solen, så nu har jeg egentlig bare lyst til regnvejrsdage, netflix og lange gåture i den fine jakke

 348. Det bedste jeg kan lide ved efteråret er, at det ikke er sommer længere. Altså, forstå mig ret- jeg er også vild med sommer, men skiftene imellem sæsonerne er helt magiske. Den der første efterårduft. Endelig tid til fordybelse som læsning og strik. Og min fødselsdag! Efterår er rart. Specielt med kage og varm kakao (med ekstra flødeskum) efter en lang gårtur i skoven.
  P.S. Jeg er en str. 38 (Y)

 349. Den blå, blå himmel – kommer altid til at gå og nynne ‘Septembers himmel er så blå’. Og så det gyldne lys, der fremhæver efterårets rød-gul-brune nuancer ekstra smukt. Elsker at tage i Dyreparken på denne årstid.

 350. Jeg elsker at efterår er så alsidigt. Den ene dag er det høj solskin og t-shirtvejr, mens det den næste dag er rivruskende regn og man kan putte sig indenfor med te og stearinlys.. Og så den fantastiske duft af jord og natur i byen, når bladene falder af træerne :)
  Jeg bruger str. 38 og er lidt en samler af jakker som andre er af sko/tasker. Har dog endnu ikke en som denne, så har virkelig krydsede fingre!

 351. Mine ynglingsting ved efteråret er hyggen, stearinlys, dyne i sofaen, kaffe, hækling og gåture i skoven med bladenes smukke farver :) ønsker mig jakken i str 38

 352. Elsker efteråret for de smukke blade på træerne i alt fra rød, orange, gul, brun og mørk grøn…så en tur i skoven er skøn. Str. 38

 353. Det jeg allerbedst kan lide ved efteråret er en af de dage, hvor efterårsvejret er helt perfekt. Det vil sige, at himlen er blå, solen skinner, der er ikke en vind, der rører sig, men træerne er fyldt af røde og orange farver. Det er den fornemmelse af at sidde på en bænk, en altan eller en fortovscafe pakket ind i et tæppe og en jakke med solens stråler i ansigtet og samtidig den friske efterårsluft på kinderne. Når man sidder der med en god veninde, en kæreste eller en god bog og kan mærke årstiderne skifte, ja så er alt perfekt i min verden. Og så elsker jeg efteråret, fordi det igen er tid til at finde støvlerne frem fra kælderen (og også lidt fordi, at jeg har fødselsdag i oktober!)

  Jeg ønsker mig jakken i str. 36!

 354. Lag-på-lag-tøj kan tages i brug, de smukke efterårsfarver og varm kakao. Specielt det sidste…
  Strl. 38 :)

 355. Jeg ønsker mig den rigtig meget i str 36
  Og det bedste ved efteråret er at det bliver tid til hygge indendøre med rare folk <3

 356. Det jeg bedst kan lide ved efterår, er at sæsonen emmer af hygge og stearinlystid og at man kan begynde med at pakke sig ind i vamsede trøjer og sweatre…
  (Str 38)

 357. Det er så hyggeligt at gå og samle kastanjer i skoven og så komme hjem til en kop varm kakao og lækker æblekage med æbler fra haven. Det er en tradition vi har i familien. Så kan man jo samtidig gå og kigge på alle de fine svampe og blade i forskellige farver.
  Jeg ønsker mig frakken i str. 36! :-)

 358. Jeg elsker den første dag hvor et går op for én, at vinden er lidt koldere end før, og man rigtig kan mærke hvor frisk den er. Det er netop sådan en dag, man skulle trække i en jakke som denne – måske endda en i størrelse 38.

 359. Det bedste ved efteråret er en tur i skoven i de fineste røde, brune og gule farver. Derefter hjem og få kaffe og æblekage.
  Str. 38.

 360. Jeg kan bedst lide at hygge i sofaen under et tæppe med en god bog og en kop te :) Og jeg ville elske at iføre mig denne lækre frakke i str. 36 :)

 361. Jeg elsker hyggen ved efterår, med dem jeg har kært indenfor, men også hyggelige gåture i skoven og se træerne tabe sine blade, det at kunne klæde sig på lag på lag :)
  Ønsker mig jakken i str 38 :)

 362. Jeg kan bedst lide efteråret, fordi jeg har fødselsdag! Juhuuu! Men også fordi det så snart er jul. Er åbenbart kun 10 år indeni. :)
  Jeg ønsker mig jakken i str. 38.

 363. Jeg elsker når naturen ændrer farve til Orange og røde nuancer. Ville elske frakken i str 38

 364. Jeg er vild med efterårets farver og det, at man pludselig har en god undskyldning for at søge ind på hyggelige caféer. Hvis jeg vinder denne herlige frakke, ønsker jeg mig den i str. 36 :)

 365. Elsker efterår: Hos mig går der nærmest sport i at gøre efteråret über-hyggeligt:-). Simreretter, dyne i sofaen, et ekstra stykke kage (fordi der jo er længe til bininisæsonen), indkøb af pakkekalendergaver til min mor og søster (elsker at være i god tid og gøre gode gennemtænkte fund), og ja…at det i læbet af efteråret blive mere mere legalt at rette stemningsbarometeret mod jul❤.

  Jeg vil gerne forkæles med den fine jakke i str 36.

 366. Dejlige stunder inden døre, men en god film og hygge under dynen, i mens det blæser og regner udenfor. Jeg synes Efterår er ensbetydende med masser af hygge!
  Og gerne i en str. 36 hvis man skulle være så heldig :D

 367. Det bedste ved efterår er at gå en tur, pakket ind i eb skøn lun jakke som den man kan vinde og et lækkert tørklæde og se årstiden skifte; bladene der bliver orange, luften der bliver køligere osv. For efterfølgende at krybe ind under et tæppe på sofaen med et krus te. Det er efterår!
  Str. 36 vil pynte gevaldigt på min SU-pressede garderobe.

 368. At det bliver koldt nok til, at jeg kan hoppe i sweatere, spise varm suppe – og hygge nær brændeovnen, når jeg er på besøg hos mine forældre.

  Størrelse 36

 369. Jeg bruger 36 og det bedste ved efteråret er gåture i skoven og muligheden for at lege med loden, fordi man kan lave lag på lag på nye måder hver dag :-)

 370. Jeg elsker lange gåture med hunden i den flotte gyldne skov, efterfulgt af pandekager og the hjemme under uldtæpperne. Det er det bedste på en efterårsdag :) og kunne jeg iføre mig den lækre frakke, ville det jo være endnu bedre ;) (str 36)

 371. Min yndlingsefterårsting er normalt sollys set gennem falmende blade og fornemmelsen af at alting bliver mere trygt og hyggeligt. I år er det noget andet – jeg flyttede til USA midt i sommerferien og har brugt mange uger på at græde og føle mig ensom og dum i alt det nye. Og så har det været varmt! Alt for varmt, på den tørre, langt-væk-fra-havet-og-oppe-på-et-bjerg-agtige-måde. Men i takt med at varmen er svundet og efteråret er kommet, er jeg blevet gladere for min hverdag her. Så det må være yndlings-tingen i år! Jakken ville være helt perfekt i en str. 36. Tak for hjælpen med at sætte pris på små ting :-)

 372. Det bedste ved efteråret er helt klart luften og duften. Jeg elsker at tage en dyb indånding af den friske luft og de fantastiske dufte

  1. Hmmmm, og resten af indlægget kom så ikke med. Men det vil sætte prikken over i’ et at have denne lækre frakke på i str 38. Ha en dejlig sensommer/efterårsdag. Trine

 373. Lange gåture i skoven, the, nybagte boller/ kage, se farverne skifte ( – specielt omkring søerne Kbh og Frederiksberg have) lækker strik og jeg ku blive ved

 374. Det bedste ved efterår er skovens flotte farver, og at ungerne nærmest kan bade i de nedfaldne blade

 375. Årh, jeg elsker efterår! De smukke farver, den sprøde luft og de knasende blade under støvlerne må alle sammen være farvoritter!
  For ikke at snakke om lun æbletærte, lag på lag tøj varme drikke!
  Jeg kan slet ikke vælge! ;-)
  Men jeg tror det bedste må være hyggen! Med en bog, et stort tæppe og te, i sofaen, mens det er mørkt udenfor og brændeovnen er tændt! Dét er sagen!

  Hvis jeg skulle gå hen og vinde den smukke frakke, så skal den være str. 36 :)

 376. Det er svært at komme op med det bedste ved efterår, når man har en snottet næse, men jeg tror det bedste er luften. Frisk, klar, let og sådan skarp. Ikke som den tunge luft om sommeren.
  Str. 36

 377. Det bedste er forvandlingen. At der efter en lang periode med sand mellem tæerne, bare ben under kjolen og konstant sved på overlæben – kommer efterår. At træernes farver langsomt bliver rødlige og står i brand når solen skinner på dem. At luften er så frisk at den i mødet får al træthed ud af ens krop. At man kan bruge en hel dag på at samle kastanjer og lave dyr mens man drikker varm kakao. At det er okay at være inden døre og gemme sig under dynen en hel dag. At man igen kan iføre sig varme striktrøjer og uldsokker. At man kan lave græskarsuppe og spise bagte rodfrugter. Kort sagt: at der sker en forvandling og man kan observere og føle denne på sin egen krop.

  (str. 36)

 378. Det skønne ved efteråret er mørkere aftner med levende lys og lækker efterårs mad med grovere grøntsager.. Samt mørkere morgner med levende lys og brunch:) i år har jeg set frem til endnu en ting ved efteråret – koldere temperaturer – som gravid sætter varmen sig lidt på mine ankler

 379. Det bedste ved efterår er de brændte farver, lugten af våd jord og blade og det fuldstændigt vidunderlige vemod der fylder mig når solen skinner på en klar blå himmel. (Str 36)

 380. Det jeg elsker allermest ved efteråret er, at det nu er mørkt nok om aftenen til at tænde stearinlys. Og så småt at kunne glæde sig til julemåneden, det gør jeg allerede :)
  Jeg kunne godt tænke mig jakken i str. 38, da jeg har en mave, der kommer til at vokse henover efteråret og vinteren, så det ville være rigtig dejligt med en ny overgangsfrakke, som jeg kan passe (til modsætning fra dem i mit skab, der nok bliver lidt svære at lukke).

 381. Jeg er lige startet på studie, hvor jeg skal køre i tog 1 1/2 time hver vej. Det er hårdt at komme op om morgenen, men hvor er jeg glad for det er i efteråret, jeg er startet. Det er hverken for koldt eller for varmt, når jeg tager afsted tidligt om morgenen, og luften er klar og ren, så jeg bliver frisk på cykelturen hen til toget. Og så er det bare så smukt at se byen skifte årstid! Jakken er super flot, og ville elske at vinde den (i str. 36) – især når jeg nu er på SU ;)

 382. Jeg elsker efterår- især dem uden alt for meget regn!
  Gåture i naturen i smukke farver og intense dufte med Dolly, lun strik og store tørklæder, en overflod af lækre grøntsager i sæson, tid til køkkensysleri og søde sager og tid i sofaen med tæpper, kæresten, film, bøger og snoller..

 383. Det bedste ved efterår er lækre striktrøjer, smukke skovture, kølig frisk luft og hyggetid med min lille familie indenfor! Frakken i str. 36 ville gøre mit efterår endnu pænere :)

 384. Efterår er komme-hinanden-ved-familie-hygge-tid. Hygge med film, læse historier, bage, gå tur osv.
  Og så er jeg forresten sikker på at den cool frakke vil klæde mig i en str. 36 :o)

 385. Èn af de bedste ting ved efteråret er, at det nu igen er tid til at tænde stearinlys og hygge sig indendørs. Jeg ønsker mig en str. 38.

 386. Udover farverne og hyggen og undskyldningen for at have tykke, uldne trøjer på, er det bedste ved efterår min fødselsdag og at cykle over visne blade på cykelstien. Det er den rareste lyd. Hihi

 387. Det bedste ved efteråret er, at gå lange ture i den helt friske luft og kigge på de vidunderligt smukke blade. Og så at komme hjem til stearinlys, varm kakao eller te og en plaid, og spise simre mad eller hjemmebagte tærter! :)

  Ps. Jeg vil meget gerne vinde jakken i en str 38

 388. Det bedste ved efteråret er de smukke farver, halloween-(u)hygge med ungerne, æblekager i lange baner og ild i brændeovnen. Efteråret er klart min favoritårstid :)

  Hvis jeg er den heldige vinder (og jeg krydser fingre), så ønsker jeg mig frakken i str. 38

 389. En efterårsdag med lidt kølighed i luften og klart vejr er den dejligste tid på året. Og så kan jeg godt lide at der bliver mørkt om aftenen.
  Jeg bruger størrelse 34 (hvis der findes str. 32 i en style, er det den jeg bruger)

 390. Super smuk jakke! Hvis jeg blir den heldige vinder, skal det være en str. 38 ;) Det bedste ved efterår er, foruden de smukke blade og at julen nærmer sig- jaaa :D Så er det, at det nu er lovligt at tilbringe en hel dag under et tæppe, med varm kakao og hjemmebagteboller. Udover det så har jeg termin D. 4. November, så jeg har glædet mig ekstra meget til efteråret i år :)

 391. Alle de smukke farver på bladene. Samle kastanjer. Lave hyldebærsaft. Og så har både min elskede og jeg fødselsdag:)

 392. Jeg er mest vild med de lange gåture efterfulgt af the (og boller?!) under tæppet i sofaen. Enten akkompaneret af en god bog eller netflix. Jeg bruger str 38. God dag til dig!

 393. Det bedste ved efteråret er, at det er starten på noget nyt. Nye farver på bladene foran mit køkkenvindue, nye mørke aftener, en ny yndlingste og nye indendørs hyggestunder med mine nærmeste. Dette efterår er jeg desuden startet på en ny og meget spændende kandidat, og selvom jeg som noget nyt også skal undvære min kæreste – han er på udveksling indtil jul – så er min nye hverdag slet ikke sådan at kimse af. Og den vil kun blive endnu bedre i en ny, fin frakke i størrelse 36 :-)

 394. Uh det bedste ved efterår er det gyldne lys, farverne på træerne, sprøde æbler og lækre grønsager, og at det endelig igen er okay at foretrække indendørsliv og hygge :)

  Hvis jeg vinder den fantastiske frakke, skal det være str 36.

 395. Det bedste ved efteråret er, når alle stearinlysene tændes, et tæppe over sig og et afsnit af Matador. Så bliver det ikke hyggeligere :-)

  Vil gerne vinde den i størrelse 38.

 396. Efteråret er skønt! Mest af alt så elsker jeg gåturene med vores hund i skoven, naturen viser sig fra sin flotteste side lige nu.
  Lag på lag, og skønne strik er stilmæssigt det skønne ved efteråret, og det ville da lige være prikken over i’et med denne fantastiske frakken. Håber på at en str. 38 kommer hjem til mig at bo.
  Tak for en skøn blog :-)

 397. Syd europeisk efterår: Smukke farver, vin høst og god mad efter en vandretur i bjergene.
  Efterår er det smukkeste, og en str. 38 ville passe fint!!

 398. Det bedste ved denne årstid er at finde kastanjer, bøg og flotte blade sammen med mine dejlige børn i min vuggestue – det er smadder hyggeligt!
  hvis jeg skulle være den heldige er jeg en str. 36 :)

 399. Det bedste ved efterår er farven på træerne og stearinlys.
  Jeg bruger størrelse 38 – krydser fingre :-)

 400. Jeg kan allerbedst lide alle de smukke farver og den frisk luft. Hvis jeg vinder den fine frakke, skal den være str. 38 :)

 401. Det bedste ved efterår er varm kakao under et tæppe og stearinlys :) Jeg vil gerne vinde jakken i str. 36.

 402. Det bedste ved efterår er helt klart de flotte farver på træerne og glæden over at tænde stearinlys om aftenen. Str. 38 :)

 403. Det bedste ved efteråret er helt klart at jeg for brugt mere tid på mine kreative ting.. :) om sommeren laver jeg alt andet og ude hele tiden

  Virkelig flot jakker og er nok er str 38.

 404. Den bedste ved efteråret er farverne – fra en helt grøn sommer over til et væld af farver og nuancer i naturen, love it!
  Jeg ønsker str. 38 :)

 405. Når bladene skifter farve og en tur i skoven er en fantastisk farverig oplevelse. Str. 38.

 406. Det bedste ved efterår er store dejlige trøjer, som man kan putte sig i, og sidde indenfor med stearinlys, film og lækker mad, mens det regner og blæser udenfor. Og så må jeg nok også indrømme, at jeg også elsker, at man kan mærke, hvordan juledagene nærmer sig. :)

  – Jeg bruger iøvrigt str. 36 :)

 407. Det skønneste ved efteråret må helt klart være dejlige hyggestunder indendørs med the og kanelboller! Jeg er str. 38 :)

 408. Helt klart farverne – Hvordan naturen får et helt specielt look i et kort stykke tid! Men også et stearinlys i vinduet, sammen med en god bog og et tæppe i sofaen :-)

 409. Jeg elsker at gå tur med en lækker varm jakke om efteråret og se de smukke farver, og så gå hjem og lave nybagte boller, drikke te og varme sig med et varmt tæppe foran brændeovnen :-)

  Jeg bruger str. 36.

 410. Det jeg holder mest af ved efterårt er de der semmi-lune dage, hvor man kan pakke sig lidt ind i alle sine efterårsfavoritter, men stadig nyde solens stråler i ansigtet. Brombær pluk, blommer og æblepluk – og æblegrød i lange baner. Efterår er virkelig en hyggelig årstid. Sparke i blade i skoven og drikke te med dem man holder af. Det kan jeg vældig godt lide!
  Desuden vil jeg elske at gå efteråret i møde i den smukke frakke – en str. 38 må være fint til mig og mine store striktrøjer :)

 411. Det bedste ved efterår er farvernes skiften. Jeg synes det er helt vildt som man kan se forskellen fra dag til dag. Btw, funny fact: har lært i biokemi at alle de farvepigmenter vi ser i bladene om efteråret har været der hele tiden, det grønne farvepigment var bare så kraftigt at man ikke kunne se det. Først når det grønne pigment bliver nedbrudt om efteråret kommer de andre frem.

  Jeg håber på at vinde den smukke frakke i str. 38.

  God dag derude!

 412. Elsker de smukke farver naturen får, her om efteråret. Det er så dejligt at gå en tur, med mine små hunde i skoven, og efterfølgende hygge hjemme med en god kop the. Denne frakke ville være perfekt både i skoven og i byen :-)
  Str. 36

 413. Jeg elsker at hoppe i et par tykke strømper, og en stor striktrøje, drage ud i den skønneste skov der ligger lige bag ved vores lejlighed. Farverne er så smukke, så der er rig mulighed for at tage en masse lækre billeder :) (str. 38)

 414. Jeg elsker efteråret fordi det på en eller anden måde føles som nytår. Sommeren er snart ovre og vi går en hel anden tid og tankegang i møde. Hvor foråret er tiden hvor man venter på sommeren, planlægger ferie og drømmer om forårskærligheden <3 så er efteråret tid til fordybelse, familiehygge – den du er født ind i og den du selv har valgt. Det er her den dybere kærlighed kommer frem, her man finder ud af om sommerens romance holder, især når man er gået fra korte beklædningsdele og nu pakker sig ind i lækre strik :-) og meget mere er overladt til fantasien.

  Jeg ønsker mig en str. 38 hvis heldet er med mig :-)

 415. Jeg elsker efterårets smukke farver – og at sidde i sofaen med stearinlys tændt, en varm kop te og mit strikketøj. Efterår og indendørshygge passer så godt sammen.
  Den flotte ternede frakke vil jeg gerne vinde i en størrelse 38, så der er plads til en varm sweater under :)

 416. Det jeg elsker mest ved efteråret er den utrolige smukke glød alt får i den lavt stående morgen sol, det har en helt specielt brændende orange næsten magisk farve som flammer..
  Str. 38

 417. Jeg elsker, når bladene skifter farve til orange og rode nuancer. Det er bare så flot!

  Hvis jeg vinder, vil jeg gerne have jakken i en str. 36.

 418. Det bedste ved efteråret er stemningen. Det begynder at blive koldere og man varmer op til inde-hygge. Luften er frisk og træerne utroligt smukke – jeg ELSKER at gå lange ture i Frederiksberg have omgivet af smukke farver.

  Jakken ønsker jeg i størrelse 36 <3 :)

 419. Jeg elsker efterårets helt klare, friske luft og ekstra blå himmel. Man kan rigtig nyde de fine farver udenfor, få kønne røde kinder og slutte dagen af med en kop kakao under dynen.

 420. Kastanjer (de er jo bare barndom og pænhed), simreretter og en god undskyldning for at opdatere gaderoben <3 Krydser fingre for en str. 38 til mig!

 421. Jeg elsker når man kan hygge indenfor med te eller latte (bare noget varmt), og med stearinlys og stor dyne. Om søndagen når det er dårligt vejr elsker jeg tv-serier eller en tur i storcenter hvor man kan gå indenfor og så slutte af med en tur på café :-)
  Jeg har også allerede købt min dejlige vinterfrakke, som jeg skal tage i burg når det bliver lidt koldere (men den er sort, og det ville være lækkert med en farvet/ternet) – lige nu har jeg stadig læderjakke, men lag på lag indenunder.
  Jeg ønsker mig den i 38, og den ville være lækker, så jeg kan skifte mellem favrer og sort, med hensyn til mit outfit :-) <3
  God dag <3

 422. Det bedste ved efteråret i år er at Ken Follets sidste bog i century triologien udkom igår og ligger på mit navnbord! Så når det er er blevet mørkt om aftenen rejsen jeg tilbage til den kolde krig :D Størrelse 38 :)

 423. Efterår er fødselsdag, regnvejr, varm kakao, hjemmebag, en god sweater og forhåbentlig en storbyferie i uge 42. Str. 36

 424. Bladene der skifter farve på træerne og minder os om sommeren, der var, og vinteren der kommer. Dét er smukt!
  Str. 38.

 425. Jeg elsker efteråret når bladene på træerne begynder at skifte farve. Det er så smukt med alle de fine nuancer

 426. Den er så fed, synes ellers altid det er så svært at finde en flot efterårsfrakke, men den er lige i øjet! Størrelse 38.

  Det bedste ved efteråret er faktisk regnvejret! Jeg elsker regnen og ikke mindst duften af regn. Det er ikke noget bedre end at komme udenfor en efterårsmorgen, lige efter det har regnet og man stadig kan lugte regnen. Derudover er det altid dejligt at sidde under dynen og hygge i regnvejret med familien, en god film, mors hjemmelavede boller og en kop kaffe! Desuden er jeg også født i efteråret, der er Halloween og det amerikanske Thanksgiving fejres i stor stil sammen med venner og bekendte, så det bliver jo ikke meget bedre!

 427. Gåture i skoven med min bedste hundeven. Der er ikke noget bedre når luften dufter af efterår og bladene daler fra himlen. Hjemlig hygge med god samvittighed !

  Jakke str 38 :)

 428. Mm. Kan ikke sige mig fri fra at elske efterårets farver. Alle de brændte jordfarver. Ildorange og lysende gul. Korte eftermiddage i vådt græs, leg og skræppende gæs. Efterårets susen, og når regnen stille begynder at titte frem, næserne bliver røde, kinderne tørre og indenfor må man drikke te, krumme sammen i sofaen og hygge i tæppehuler. Ah. Jeg elsker faktisk efteråret, især første del.

  Og så ville en str. 36 klæde mig ganske godt, tror jeg :)

  kh Mai

 429. Det bedste må klart være den der nostalgiske følelse der følger med årstidens skiften, især fra sensommeren til efterår.. Fornemmelsen og følelsen af at vejret skifter fra en mild til en sprødere vind, er svær at sætte ord på, og bringer mindre frem om utallige oplevelser fra barndommen og tidligere år. Og det bedste af det hele er, at man glemmer hvert år hvordan det dufter og føles! Og ja, septembers himmel er så blå :)
  Smuk frakke! Den skulle være i en 36.

 430. Efterår er den tid på året, jeg er særligt glad for at bo i Danmark. Jeg elsker, når årstiderne skifter! Selvom man nemt kan blive træt af regn, skal man huske at nyde det skønne overgangsvejr. Det er koldt nok til at blive indenfor med god samvittighed – sidde med dem man holder af med noget varmt at drikke og hjemmebag, og høre regnen der plasker ned udenfor. Velvidende at det vil dufte dejligt at regn, når man endelig bevæger sig ud i den særlige friske, crispy luft. Samtidig er det stadig varmt nok til at gå lange ture, hvor man kan nyde naturen og de smukke orange-røde farver. Helst iført påklædning præget af lag på lag og en blanding af forskellige materialer, gerne læder og uld. Mørke toner og tern hører også til mine efterårsfavoritter, og den smukke frakke ville passe perfekt ind i min garderobe. Jeg håber, jeg skal nyde min yndlingsårstid i en str. 36!

 431. Bordeaux farvede træer, te og spilleaftener. Og stearinlys. Og lag på lag på lag. Og cashmere halstørklæder. Arh, jeg kunne blive ved :)
  Den her måtte godt følge mig i str. 38

 432. Hej Emily, ih siden jeg læste dit studiestarts-indlæg har jeg kigget efter en frakke lig den du postede dér (Selected Femme havde dog desværre ikke flere i min størrelse, str. 38). Og nu kom der så en chance for at vinde dette underskønne eksemplar fra InWear – yea! Jeg forbinder efterår med gyldne, brændte farver, et nedsat tempo, kølige, friske morgner, græsplæner, der minder om et stjernetæppe, dér med duggen i morgensolen. Morgen-te på terrassen med et lunt tæppe (eller frakke;)), lange eftertænksomme gåture i skoven med mastiffen, samtaler i stearinlysenes skær… En sagte nedtrapning til vinterens komme. Tak for en dejlig, inspirerede blog.

 433. Bordeauxfarvede træer, the og spil-aftener. Og stearinlys. Og lag på lag. Og cashmere halstørklæder. Og gryderetter. Og .. :)
  Den her laban måtte godt følge mig til langt ind i vinteren i en str. 38

 434. Det smukkeste ved efteråret er måden det ligner at de faldende farverige blade faktisk svæver med vinden, i stedet for brutalt at falde mod jorden som en kastanje. Det er bare så idyllisk! Derudover så er det som om, at vinden først nu bliver renset for en fugtighed, der hænger i luften hele sommeren. Mine lange cykelturer virker pludselig opkvikkende i stedet for tunge og svedige, selvom temperaturen ikke er høj nok til at være skurken. Om det så er medvind eller modvind :)
  Str. 38

 435. Det må først og fremmest være alle naturens farver, der opleves bedst ved en god lang tur i skoven. Derefter anledningen til at begynde at tænde stearinlys indenfor igen og hygge som vi danskere er bedst til. Sidst men ikke mindst er det den perfekte årstid til storbyferie, som er en af favoritterne :-) (str. 36 – hvis man skulle være så heldig)

 436. Det aller bedste ved efteråret er det vamsede tøj man kan putte sig i og hyggen indendørs efter en gåtur i det ruskende efterårsvejr :) str. 38

 437. Efterår er min absolutte yndlings-årstid. Jeg elsker hyggen med stearinlys, hjemmebag og varm kakao efter en lang tur i skoven eller på stranden. At putte under dynen eller tæppet med en god bog eller film. Den helt friske og rene luft, de smukke farver og efterårs-mad. Mmh!

  Str. 36

 438. Hvor er det en smuk jakke, og hvor ville en str.36 passe perfekt ind i min (drømme) efterårsgarderobe! (: Det bedste ved denne årstid er, at den gør hård bachelorskrivning hyggelig. Stearinlys, udsigten over de smukke gule, brune blade ud af mit vindue og mormors hjemmefutter på fødderne – man glemmer helt, at man faktisk ‘arbejder’ (:

 439. Jeg elsker de smukke farver, den rene klare luft efter en kold nat, gåture ved stranden, svampejagt, duften af skov, blæsevejr, røde kinder, varm kakao og nybagte boller, hyggetid under uldtæppet med en god bog, stearinlys og ikke mindst bare at sidde og kigge ud på en kold og våd regnvejrsdag og falde totalt i staver! Det gik lige op for mig, hvor meget en efterårspige jeg egentlig er! ;) Jeg ville elske at gå denne magiske årstid i møde i den virkelig lækre frakke i størrelse 38.

 440. Jeg elsker, at naturen stille og rolig gør sig klar til vinteren og at temperaturen stadig tillader at gå en langtur med en god kop kaffe. Ville elske at se naturen forbedrede dig på vinteren med en kop kaffe i hånden og denne frakke på i en størrelse 38.

 441. Str. 36.

  Efterår er min absolut favorit af de fire årstider. Den mener mig om dengang jeg var barn. Mine forældrer bor lige op af en stor skov og når de første efterårsblade faldt ville være altid gå en lang tur. Mig og mine brødre ville samle bladene sammen og lege i dem. Når vi kom hjem tog vi alle madrasserne, dynerne og hovedpuderne ind i stuen, hvor vi ville se en god film alle sammen. Vi gør det stadig den dag i dag, trods flere af mine brødre har fået børn, men det gør det bare sjovere at lege i bladende og putte under dynerne. Jeg ser allerede frem til det. Der er bare ikke noget bedre end at hygge sig med dem man elsker især når det er lidt koldt udenfor.

 442. SÅ fin frakke. Jeg elsker InWears klassiske designs, som dog har lidt kant… Og så elsker jeg den blå farve, som giver et frist twist i den mørke vintertid. :)
  Strørrelse 36.

 443. Det bedste ved efterår, må være farverne på bladene og gåturene i skoven. Hvert efterår ønsker jeg mig en hund :-)
  Jeg ville gerne have frakken i str. 38

 444. Det bedste ved efteråret er at trække i gummistøvler og traske ud over stubmarker, mens man trækker den ganske særligt friske og sprøde luft dybt ned i lungerne!

  Jeg bruger str. 38.

 445. Lige så meget som jeg elsker, når det bliver varmt nok til at lufte bare ben under kjoler og nederdeler, nyder jeg, når jeg igen kan trække i strømpebukser lækre lune trøjer og tørklæder. Der er bare noget hyggeligt ved at begynde at pakke sig lidt ind i lækre materialer. Så en lækker frakke passer jo meget godt ind i den sammenhæng :-) Og jeg tror hellere, at jeg må have den i en str 38 :-)

 446. Efterår er den årstid, hvor min sjæl falder i hak. Melankolien over lysets forsvinden og følelsen af lethed når man svajer i efterårsvinden, som pludselig afløses af høj sol, isblå himmel og flammende træer. En årstid, der får mig til at danse. Og så elsker jeg huer! Og smukke frakker i str. 36 :)

 447. Elsker efterår! Solskinsdagene med ture i skoven og våde dage som indbyder til indehygge med hjemmebag, stearinlys og afslapning!
  Synes frakken er så smuk – ønsker mig den store str!

 448. Det bedste ved efteråret må helt klart være de der gyldne dage hvor solen skinner, og himlen er knaldblå og man går tur i skoven der er fuld af de flotteste “ild-farver” – det er noget af det smukkeste synes jeg!

  Jeg ønsker mig den flotte frakke i str 38 – og så en solskinsdag i skoven :)

 449. Det bedste ved efteråret er både den indendørs hygge med tæpper og varme te hvor man sidde og se ud på efterårsblæsten. Samtidig elsker jeg de efterårsdage med flot solskin hvor man kan gå lange ture og nyde alle de smukke farver naturen har. Og så har jeg fødselsdag på denne dejlige årstid! :-)

  Jeg ønsker mig jakken i str. 36

 450. Det bedste ved efteråret er gåture i de svenske rød-brune skove langs Lagan. Hyggelige stunder indenfor med tæppe, stearinlys og en god krimi. knoldsellerisuppe med bacon. og ikke mindst min fødselsdag. Jakken ville være en vidunderlig fødselsdagsgave og vil passe perfekt ind i gåturene i sverige. Str. 38

 451. Det jeg elsker ved efteråret er, at bladene begynder at skifte farve, så de gule, orange og røde farver kommer frem. Jeg elsker når det regner og man kan sidde idenfor i varmen med en film og en kop varm kakao eller te. Desuden ligger min fødselsdag i efteråret, så det bliver jo ikke bedre.

  En str. 38, hvis jeg er så heldig.

 452. Jeg elsker efteråret! De smukke farver, når bladene bliver helt røde og gule og falder af træerne, og når solen går ned og efterlader hele himlen med det smukkeste lyserøde skær – og jeg elsker hyggen, når det hele bliver lidt køligere udenfor, så er der intet bedre end at kunne drikke en masse te under et tæppe foran fjernsynet eller med en god bog i hånden. Når ja, og så er det også her til efteråret, at jeg har fødselsdag, så derfor er det jo altid en skøn årstid ifølge mig! :D
  Derudover elsker jeg hyggeligt og varmt tøj, dejlige sweaters, smukke tørklæder og lune frakker – jeg ville elske at tilføje denne smukke smukke jakke til min garderobe, i en str 36 hvis jeg skulle være så heldig :)

 453. Efteråret med de smukke farver er fantastisk. Men jeg ved, at jeg også snart vil savne sommer, sandaler, sol og strand… ;-) Str. 38

 454. Den måtte meget gerne flytte herhjem!

  Det bedste ved efterår er het sikkert muligheden for at iklæde sig lag og skønne striktrøjer. Og så farverne! Efteråret er bare den bedste årstid.

  Jeg ønsker mig str. 38

 455. Når bladene begynder at få brune og røde nuancer, samt vinden begynder at suse, minder det mig om hyggeligt stunder med en god kop varm kaffe under et tæppe. Når man går på opdagelse i efterårets smukke natur, ville denne fantastiske ternede uldjakke være perfekt til at beskytte sig mod kulden!

  Jeg ønsker mig den BRÆNDENDE i str. 36 :o)

 456. Efterårsgarderoben: store sjaler og smuk kabelstrik
  Naturens farvespektrum: gule, røde og grønne blade
  Hygge med familien foran brændovnen på kolde novemberdage
  + At man slipper for at barbere stængerne lige så ofte (haha!).

  (str. 36)

 457. Den fine frakke kunne jeg virkelig godt tænke mig i str. 38.

  Det bedste ved efteråret er alle de smukke farver på træerne, at samle kastanjer og så efterårsstormene, der markerer sæsonen for dem af os, der holder af at windsurfe eller kitesurfe…..

 458. Jeg elsker rigtig mange ting ved efterår. Farverne, de tykke sweatre, ild i brændeovnen og varm suppe :-)
  Hvis jeg vinder, skal det være str. 38.
  kh Tine

 459. At det er tid til rodfrugter, græskar og simremad!
  Og til skønne frakker som den her – i en størrelse 36 ;)

 460. Det bedste ved efteråret er helt klart de flotte farver, træerne får… og så skader det heller ikke, at man igen kan tænde stearinlys tidligt på aftenen :-) Jeg ønsker mig frakken i str. 36.

 461. Jeg elsker farverne på træerne, den kølige friske luft og kronhjortene i brunst i Dyrehaven.
  Og jeg er en str 38

 462. Jeg kan bedst lide at gå ture i skoven med mine bedsteforældre og søskende, når alle bladene er rød-brune og senere at krølle sig op under et varmt tæppe med en kop varm kakao, en god bog og også gerne noget bagværk ;)
  Elsker farven på jakken og en størrelse 36 af den ville passe mig helt perfekt!

 463. Jeg kan bedst lide romantikken! Jeg synes det er så frygteligt romantisk når alting begynder at skifte farve og inviterer til indpakkede gåture og indendørshygge med stearinlys og omslynget fjernsynskiggeri med en man godt kan lide <3
  Hvis jeg skulle være så heldig, så ønsker jeg mig frakken i str. 38.

 464. Jeg elsker at man kan begynde at gå med store tørklæder, lækre sweaters og fede jakker – så jeg håber helt sikkert, at jeg får mulighed for at rende rundt i den lækre sag! Str. 36 :)

 465. Hvor er den dog bare fantastisk flot !!!
  Den vil passe mig perfekt i en str. 36
  Krydser arme, ben, fingre osv. :)

 466. Det bedste ved efteråret er en god gåtur i skoven i overgangsfasen, hvor alle bladene skifter farve, det må gerne blæse lidt ved sådan en efterårs gåtur, så man er rigtig glad for at komme ind til en varm kop kakao efterfølgende :)
  (savner min tid i canada på denne årstid, i canada er farveskiftet helt fantastisk) :)

  Hvis jeg er den heldige vinder, må den meget gerne være i str. 38 ;)

 467. Jeg elsker efteråret for den struktur der kommer tilbage i min hverdag. Ovenpå sommeren med sene aftener ude, ferier udenlands, sommerhusture og generelt meget lidt tid i sit hjem, nyder jeg at være hjemme igen. Efteråret er tiden til fordybelse i køkkenet, sofahygge og stearinlys.

  Str. 38

 468. Shit hvor er den pæn! En str. 36 ville være perfekt for de kølige, friske efterårsmorgener på vej i skole. Jeg elsker virkelig efterår, især den næste måneds tid inden kulden for alvor indtrænger. Farverige blade, gåture, varme drikke, gode bøger og film, knasende æble fra haven og uldne sweatre er blandt mine favoritting fra denne årstid.

 469. Det bedste ved efterår er det omskiftelige vejr, de mange flotte farver, hjemmestrikkede sokker og hygge :D
  Str. 36 ;-)

 470. Det bedste ved efteråret er farverne, som er så smukke. Skoven bliver utrolig flot og rolig på en anden måde og den danner de perfekte rammer for en skøn ridetur på min hest. Så en ridetur i skoven om efteråret er det bedste jeg ved. Hestene bliver også altid lidt friskere og det hele får mere liv med den friske luft :-)
  Str. 38

 471. Wow, jeg er solgt!! Åh, hvor ville jeg gerne vinde sådan en lækker sag i str. 36!

  Det allerbedste ved efterår er uden tvivl de regn-ruskene dage med ture i skoven, for at samle kastanjer og kigge på flotte efterårsfarver. Derefter hjem til en kop varm kakao og æblekage i sofaen med hyggesokker og lunt tæppe. Selvfølgelig i selskab af de sødeste mennesker. JEG KAN IKKE VENTE :-))

 472. Røde blade, kastanjer og kakao med skumfiduser… :-)
  Skulle jeg være så heldig at vinde, bruger jeg str. 38.

 473. Det bedste ved efterår er naturen. De flotte træer der skifter farve, vinden der dufter af .. ja.. efterår. Også er det ofte stadig så lunt i efteråret så man ikke skal pakke sig ind i tykke jakker og tørklæder. nyder at man kan rende rundt i små jakke lidt endnu og nyde den sidste “sommer” sol. jeg ønsker en i str 28 til min veninde. hun har fødselsdag snart og har noget med frakke . især som ovenstående :)

 474. Jeg bliver altså nødt til at vælge to ting:

  1) at man igen ‘må’ drikke varm chokolade (hvad jeg er i færd med netop nu) – helst en mørk, småbitter hjemmelavet sag med godt med flødeskum.

  2) Røde, gule og orange blade på træerne og gåture – gerne i Dyrehaven og se på kåde hjorte!

  Jeg vil frygteligt gerne vinde jakken i en str. 38 :)

 475. Jeg nyder mest den lidt køligere luft, der er næsten sprød i sin friskhed. Og solens stråler, der bryder igennem og indbyder til at vende ansigtet opad mod varmen. Snart kommer jeg måske også til at holde af de mørke aftener med et lunt tæppe i sofaen, men jeg er der ikke helt endnu ;-)
  Jeg ønsker mig en lækker frakke i størrelse 38 til at cykle på arbejde i og til at tage af, når tiden er til en pause på en bænk i en solstråle.

 476. Efteråret er lig med ro og hygge. Hygge med dem man har nærmest. Efter en travl sommer med masser af drøn på og rejser er der endelig tid til slappe lidt af og nyde hverdagen igen med alle dem man næsten ikke har set hele sommeren, fordi sommerferierne sjældent passer sammen. Det elsker jeg ved efteråret!

  Jakken ville sidde perfekt i str. 36 :)

 477. Jeg holder af det danske vejr og alle dens luner. Efterår er ingen undtagelse:) Bladene falder af træerne og suser rundt på vejene, gode cafe ture med lækker kaffe og kage. Stearinlys, tæppe og en film er dejlig hygge på sofaen. What’s not to like – i’m in love.

  Og med den skønne jakke, kan søndags tur i Kongens have kun blive et endnu større hit :)
  S. 36.

  :)

 478. Efteråret er min yndlingstid på året, og intet bringer minder og nostalgi frem som de efteråret formår at gøre det! Men det absolut bedste ved efteråret er uden tvivl, når den kan mærkes i luften! Du ved, når luften bliver helt sprød og kølig i lungerne. Ak, jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg har hoppet op og ned (ja bogstavelig talt!) i begejstring over at kunne mærke den allerførste efterårsluft. Det er en mini-luksus, som jeg aldrig stopper med værdsætte.

  Og hvad ville være bedre end at nyde dette i en fin jakke? Str. 36 herfra. :)

 479. Det jeg allerbedst kan lide ved efterår er: Når man har været udenfor, fryser lidt, og så kommer hjem under et tæppe med varm kaffe en masse gode ting at læse. Avis, bøger og blogs. :)

  Jeg vil gerne vinde jakken i størrelse 38.

 480. Det bedste ved efterår er at det er lovligt at putte sig i striktrøjer, drikke varm kakao, have de dejlige store læderstøvler på og en dejlig stor hue, uden man ser helt mærkelig ud, eller sveder ihjel for den sags skyld… Jakken passer helt perfekt ind i det bedste jeg ved, ved efteråret! Jeg kunne godt tænke mig den i str. 38 :-)

 481. Det bedste ved efterår er stearinlys, varm kakao med skumfiduser og nybagte boller :)
  Str. 38.

 482. Hej Emily :) Min absolut yndlingsting ved efterår, er at alle rykker inden for og at det nu igen er tilladt at hygge med varm kakao og hjemmebagt kaaaage, og en god filmaften med søde venner er jo heller ikke at kimse af!

  Jeg ønsker mig frakken i str. 36 – ih hvor er den altså fin!
  Mvh. Charlotte

 483. Det bedste ved efteråret, er tøjet! Lækre sweatre og fine frakker (som denne). Er også klart mere til efterårsfarver end til sommerfarver.
  Skulle jeg være så heldig at vinde, skulle den Være str. 38 :)

 484. Store trøjer og halstørklæder, stearinlys, varm kakao og kastanjedyr :)
  – Sådan en ville jeg blive glad for i str. 36! :)

 485. Det bedste ved efteråret er helt sikkert at gå en tur i skoven.
  Den ro der er i skoven en efterårsdag, hvor bladende falder om fødderne på en, er helt specielt for efteråret, og er helt fantastisk når man har lidt for mange ting om ørerne.
  Denne frakke ville være helt perfekt til sådan en dag.
  Hvis jeg skulle være så heldig, så vil jeg gerne have den i en størrelse 38.

 486. Hvad jeg elsker ved efteråret?
  LYSET. Det smukke, orange lys, der kommer om aftenen. De sidste par dage har vejret været lunt, og da jeg er så heldig at bo lige ved siden af en smuk sø, midt i Odense, har jeg nydt aftenlyset ved vandet. Simpelthen så ubeskriveligt smukt. Det kan kun opleves om efteråret og det ELSKER jeg!

  Jeg er en størrelse 36 og kunne vildt godt tænke mig at vinde!

 487. Jeg vil blive lykkelig over, at få frakken i en størrelse 38 – håber på et lidt oversized look. Det bedste ved efteråret er tøjet – jeg ELSKER A/W kollektionerne! De mørke farver, flotte jakker og lækre støvler er lige min stil.

 488. Jeg elsker at trave lange ture i skoven og se bladene drysse fra træerne og ned på jorden, hvor de lægger sig som et tæppe, som er vidunderligt at gå og løbe igennem. Efteråret kan noget helt særligt med de mørke aftner og levende lys og masser af hygge. Str. 36

 489. Det bedste ved efteråret er klart at tage sin lunere garderobe i brug igen – intet slår følelsen af at pakke sig ind i lun strik på en råkold efterårsdag. Stearinlys, hygge under tæppet på sofaen og ild i brændeovnen skal man nu heller ikke kimse af. Ville elske at vinde jakken i str. 38.

 490. Jeg elsker især dette efterår, fordi jeg fylder 25, og jeg er glad for både at se frem og tilbage denne gang.

  Str. 36 ville være dejligt <3

 491. Det bedste ved efterår er de varme trøjer og naturens smukke farver :)
  Jeg ønsker mig frakken i str. 36.

 492. Selvom det måske lyder dumt, så kan jeg bedst lide at starte på studiet igen. En hel sommer til at lade op og gå og glæde sig til at komme igang. Men måske jeg bare har været heldig og lande på min rette hylde ;)

  Frakken er virkelig fed, og jeg tror den ville sidde super godt på mig i en str 36

 493. Vinder jeg denne skønhed, vil jeg gerne have den i str. 38 :-)

  Der er mange ting jeg elsker efteråret for. Men mest af alt elsker jeg efteråret, fordi det bygger en perfekt bro mellem to andre dejlige årstider, nemlig sommer og vinter. I løbet af efteråret lever jeg stadig højt på sommer, sol og varme. Fregnerne på mine kinder minder mig stadig om solens mange kys og mine knogler har endnu ikke mistet den der skønne gennemvarme følelse. Og minderne om dejlige sommerstunder lever stadig i bedste velgående. Og mens alle disse ting løjer af i takt med at vinden rusker bladene af træerne og tunge regndråber lander på mine ruder, er der tid til at synke ned i de tunge dyner, tænde stearinlys, lave simreretter, fortabe sig i gode bøger og ikke mindst glæde, glæde, glæde sig til den skønne vinter- og juletid. Efteråret er tiden til at fordybe sig, sunde sig og forberede sig. Og det ELSKER jeg efteråret for!

 494. Jeg elsker efteråret fordi man både kan gå lange ture i skøn sol, ruskende blæst eller silende regnvejr – efteråret er en uforudsigelig årstid og det er skønt og forfriskende. Jeg nyder at komme hjem fra en lang gåtur med røde kinder og vind i håret og så hygge i sofaen med stearinlys, en god bog og varm the! :-)
  Jeg vil gerne vinde den i størrelse 38! :-)

 495. Det bedste ved efterår er klart at putte på sofaen med et varmt tæppe, the og en god serie eller film. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde frakken, skulle det være i str. 36. Den ville pynte gevaldigt :)

 496. Elsker en tur i skoven om efteråret, særligt når solen skinner på bladene i de røde, brune, gule og få grønne nuancer. Turen skal helst følges op med varm cacao og hjemmebag, så er min søn også ret vild med det

 497. Jeg elsker efteråret fordi himlen har den smukkeste blå farve især i september, løvfaldet er så fint og æblerne smager allerbedste netop nu. Det er også tid til ælbekage og simremad og det gør det hele endnu bedre. Nå ja og så har jeg fødselsdag i efteråret.

 498. Det bedste ved efteråret er farverne – og den friske luft!:) Jeg ville elske at iføre mig denne smukke frakke på en kastanje-tur i Dyrehaven!

 499. Åhh efterår – jeg elsker når farverne skifter, den lette kølige luft der giver ens næse og kinder den fineste røde farve når man træder ind igen – til varme the eller en god kop kaffe og måske nybagte boller.
  For mig er efteråret lig med mere tosomhed – om det så er min kæreste eller mine veninder jeg er sammen med.

  Jakke vil især være velegnet til de dejlige ture langs åen – som jeg er så heldig at bo et stenkast fra :) (str. 36)

 500. Jeg elsker efteråret, når træernes blade skifter farve og de begynder at falder af. Str 36.

 501. Jeg elsker tiden med de mange uld lag og stearin lysene. Dette efterår skal jeg rigtig putte og hjemme hygge jeg skal nemlig ha et barn til foråret.

  Jeg vil så gerne have den fine jakke i str 36

 502. Det jeg bedst kan lide ved efterår, er helt klart endelig at kunne begynde at tænde stearinlys om aftenen uden at få hedeslag, og alt den hygge dette selvfølgelig fører med sig :-))) mmmh!
  Jeg er en str 36.

 503. Det bedste ved efteråret må klart være lange gåture i regnvejr med synet af de gule blade på træerne, efterfulgt af dyner, pandekager, te og stearinlys…

  Hvis jeg er så heldig at jakken bliver min skal det være en str. 36

  :-)

 504. Jeg kan bedst lide rødgule blade og kastanjer. Har altid en kastanje i lommen.
  Og varm solbær saft.
  Og en dejlig jakke i str 38 til gå-ture steder hvor der falder nogle blade

 505. Det, jeg elsker allermest ved efteråret, er at det er sådan en cozy årstid med stearinlys, varm kakao, dyner og rigtig meget hygge, samtidig med at det ikke er blevet ulideligt koldt endnu.

  Kunne sindsygt godt tænke mig den i str 38 :)

 506. Hvor er jakken super fed – jeg ville elske at vinde en i str. 36 :) Men det bedste ved efteråret er for mig kastanjer, striktrøjer og sutsko :)

 507. Det allerbedste ved efteråret er helt sikkert de mange lag man kan pakke sig ind i. De lækre farver der altid kommer til efteråret. Varm strik og bløde støvler.
  Dejlig varm the i koppen, stearinlys i huset, hygge på sofaen med vovserne og ligge tæt og få varmen med ham jeg bedst kan lide :)
  Størrelse 38

 508. Jeg kan bedst lide alle de smukke, gyldne farver – at luften bliver “sprød”, og alt den lækre mad, man kan høste rundt omkring! Og så er det dejligt at man ikke får dårlig samvittighed over at bruge eftermiddagen inden for på sofaen. Str. 38

 509. Jeg kan bedst lide, at de mørke aftener giver mig lejlighed til at få tændt stearinlys og lyskæder, som giver det bedste bløde lys. Og så vil jeg gerne vinde frakken i str. 38 :)

 510. Det bedste ved efterår er at have været ude i regnvejr og komme ind i varmen, tage en striktrøje på og hygge med tæpper og varm kakao
  str 36

 511. Det bedste ved efterår er alle de smukke røde, orange og gule farver træer og buske skifter til. Det er så smukt at være i men også at kigge på mens man luner sig indenfor i varmen.
  Jeg ville elske kappen i en str 36! :)

 512. Det bedste ved efterår må være de flotte rød-brune-gule farver, som bladene får! Og ikke mindst lune sweatere og varm ingefær-te i koppen :) Jeg ønsker mig størrelse 36 :)

 513. Det bedste ved efteråret er at gå ude med kæresten i den ene hånd og snoren til hunden i den anden. Nyde den blå september himmel, samle svampe i skoven, kigge på sten ved stranden og komme hjem til supper og kage.
  Jeg drømmer om at vinde jakken i str. 38.

 514. Jeg elsker mørke aftener, en kop varm kakao og en god serie under dynen! Og så kunne jeg godt tænke mig jakken i str. 36 :-)

 515. Hvor er den bare fin! Jeg ville elske at vinde sådan en i str. 36!
  Jeg elsker stort set alt ved efteråret. Temperaturen, farverne, dejlige vamsede striktrøjer og at spise en masse rodfrugter ;-) også har jeg fødselsdag i oktober (man er vel stadig et lille barn indeni, som glæder sig til sin egen fødselsdag ;-))

 516. Jeg sad faktisk lige i går og snakkede med en af mine venner om vores yndlingsårstider og min er uden tvivl efteråret. Det bedste er at gå en tur en ‘lun’ efterårsdag og se på træerne der lige så stille skifter farve til varme og brændende nuancer. Jeg kan blive helt salig og lommefilosofisk på sådan en tur. Ret vildt at vejret og årstider kan ændre så meget på ens omgivelser.

  Lige nu er jeg i Canada og her siger folk at det ligner at skovene står i flammer – spørg mig lige om jeg glæder mig?

  Kh Marie

  (…..størrelse 38……)

 517. Glæder mig til efteråret…specielt i år. Lille ny hundehvalp i familien til efterårsferien. Gåture som pludselig giver mening! i høj sol -og i regn og rusk . Og at det igen er legalt at tænde stearinlys, kravle under tæppet og læse gode bøger -forhåbentlig med en lille hvalp i skødet…..Det er nemlig allerede vedtaget i familien at han gerne må være i sofaen:-)
  str. 36

 518. Det bedste er, at det er tid til at krybe under tæppet når man ligger i sofaen – hvor man kan ligge med god samvittighed, fordi det alligevel er dårligt vejr uden for :)

  Jeg vil gerne vinde den i str. 36 :)

 519. Det bedste ved efteråret er, at det er mørkt om morgenen. Det er så hyggeligt at spise morgenmaden mens solen stille og roligt titter ind ad køkkenvinduet!

  Jeg ville elske at vinde jakken i en str. 38.

  Christine

 520. En af de bedste ting ved efteråret er ferien, hvor jeg sidste år tog afsted med min veninde i sommerhus. Så kan man tage sin største, lækreste jakke på for at gå ture i skoven under farverige trækroner i blæsevejr. Bagefter kan man komme tilbage i sommerhuset, bage en pæretærte og se serier non-stop under et varmt tæppe. Helt klart en af de bedste måder at nyde årstiden på! :-)

  Hvis jeg vinder, vil jeg gerne have frakken i en str. 36.

 521. Jeg elsker efteråret på grund af lyset! Det er blegt og det passer så godt til de mange andre kraftige farver. Og selvfølgelig at man begynder at få lyst til varm mad igen :)

  Str 38 ønsker jeg, hvis jeg er så heldig at vinde.

 522. Jeg er flyttet til London og skal være mor for første gang lige om lidt. Det er SÅ spændende!
  Elsker efterårstøj og dansk design og frakken (str. 38) vil passe smukt til den kongeblå barnevogn min lille pige skal skubbes rundt i.

 523. I guess its crispy and fresh air that makes every morning a wonderful start of a day !. Size 38

 524. Den måtte gerne holde mig varm gennem efteråret! Faktisk er efterår min ynglingsårstid, for jeg elsker at se, hvordan naturen ændre sig fra sommer til efterår – tænk blot på bladene, der kan leges i og kastanjerne, hvilke kan bruges det kastanjedyr. Samtidig er der intet bedre end at være udenfor iført sin ynglings jakke og sko tilsat et kæmpe halstørklæde, der kan holde halsen lun, mens solbrillerne endnu ikke er lagt på hylden, for efterårssolen er noget af det smukkeste, og at sidde på en café bakket godt ind i et tæppe med en kaffe i hånden, mens solen skinner på dig, er efter min mening fantastisk! Jeg kunne skrive en hel roman om, hvor højt jeg elsker efterår, men må nok hellere stoppe her ;)
  Skulle jeg være én af de heldige, ville jeg meget gerne have jakken i en str. 38, så der er plads til ynglingssweateren!

 525. Jeg elsker efteråret, de lune milde dage. Indetid med stearinlys hjemmebag of håndarbejde. Uhmm. Str 38 til mig.

 526. Det bedste ved efteråret er de gyldne farver i naturen, min fødselsdag, og at det snart er jul!
  Og jeg ønsker mig jakken i en str. 36.

 527. Mørkere aftener og morgener med stearinlys og varmt tøj i koldere vejr. Jeg ønsker mig str. 38

 528. Det bedste ved efteråret er at man kan gå i “lag på lag” tøj. Jeg elsker sweatre, jakker, store tørklæder, varme drikke, at bladene på træerne bliver forskellige farver osv.
  Str. 36

 529. Min yndlingsting ved efteråret er helt klart at gå lange ture ved søerne med min yngste lillebror. Han er 7 år og det gladeste og mest livsbekræftende på denne jord. Så samler vi en masse (som i en shit-load) kastanjer, tager hjem, drikker varm kakao og laver kastanje-dyr. Som altid bliver til kastanje-drager og grim-far-kastanje-mand.
  Simpelthen en lille bid efterårslykke lige der i stuen.

 530. Det bedste ved efteråret er uden tvivl, at jeg kan finde alle mine bløde og komfortable striktrøjer frem! Derudover er det altid på denne årstid, hvor vi i familien hygger med kagebagning og varm kakao! Og så ville en dejlig frakke i str. 36 også hjælpe på efterårshumøret, hvis jeg skulle være så heldig at vinde ;-)

 531. Stearinlys og sofahygge, varm kakao og gryderetter, sokker og varme trøjer, biografture og serieaftener, gåture i den friske efterårsluft og julen lige om hjørnet:-) Str. 36.

 532. Det bedste ved efteråret er duften og fornemmelsen af den helt friske, kolde luft på en gåtur i en orangefarvet natur. Dér, hvor man får dejligt kolde kinder!

  Jeg håber på at vinde den fine, fine jakke i størrelse 38 :-)

 533. Det bedste ved efteråret er farverne – på bladene, på kastanierne, i stuen når solen står lavt og så alle de dage, hvor man kan trave sin by tynd med en kop kaffe i hånden, et tørklæde om halsen og åbentstående jakke. Hvis jeg skulle være så overmåde heldig ville jeg gerne ønske mig en str. 36.

 534. Jeg elsker at gå en lang tur i skoven og se på alle de smukke orange, gule og røde farver som dækker træer og jord. Faktisk er det noget af det bedste jeg ved!
  Størrelse 36
  Mange hilsner,

 535. Elsker efterår, fordi det er lig med smukke farver, stearinlys, indendørshygge og vamsede sweatre.
  Str. 38

 536. Det sjoveste ved efteråret er at hoppe i vandpytter med gummistøvler på, og så hjem og hygge under dynen bagefter :)
  Str 38

 537. Jeg kan allerbedst lide lyset! De lange skygger og de rød-brune farver sammen er smukt!
  Str. 38 :)

 538. Det jeg bedst kan lide ved efteråret, det er, at iføre mig bløde varme trøjer og at drikke masser af te med honning. Jakken ville passe perfekt til en efterårsdag i dyrehaven i str. 36, tak ;)

 539. Det bedste ved efterår er efterårssol og gåture. Med varmt tøj på, og kold næse – og så hjem og have en kop the – det er ægte hygge.
  Jeg ønsker mig jakken i str. 38 :)

 540. Det bedste ved efteråret er klart de lækre farver naturen får og at det begynder at blive tid til stearinlys.
  Jeg vil gerne have den i størrelse 38 :)

 541. Det jeg bedst kan lide ved efteråret er farverne. Både de farver naturen skaber ved at gå fra sommer til efterår men også de farver de nye efterårs
  kollektioner (tøj) kommer til at være i!
  Men jeg elsker også en lille kop varm kakao i ny og næ ;)
  Jeg ønsker frakken i størrelse 38 :)

 542. jeg elsker alt ved efteråret – den hyggeligste årstid: kølige vinde, gule toner på træerne, kastanjer, lange gåture, varme trøjer, kolde næser, lange karbade, heldagsregn, stearinlys, hjemmebag, tv-serier, hjemmestrikkede uldstrømper, hjemmelavet kakao, spilleaftener med brætspil, rødvin og nære og kære. efteråret bringer mit indre barn frem – jeg får aldrig nok af hygge!

 543. Jeg ELSKER farverne på bladene! Og svampeture ude i skoven, jeg kan simpelthen ikke få nok :-)
  Jeg bruger str. 36

 544. For at være helt ærlig er jeg ikke spor vild med efterår! Vejret er køligt, kedeligt og man ved aldrig helt hvad man skal tage på at tøj, for lige pludselig fryser man og så sveder man – temperaturskift er jeg ikke fan af, og det synes jeg, jeg har oplevet lidt for ofte dette efterår! Nå, men det jeg synes, som efteråret bringer, er lysten til indendørs hygge – jeg tænker kakao med flødeskum, tøsefilm i fjernsynet, læsning af gode bøger i sofaen, altsammen imens man kan skimte træer, der mister sine blade, i vindueskarmen. Ren hygge og harmoni!
  Og jeg bruger størrelse 36.
  :)

 545. Det bedste ved efterår er indendørs hygge med stearinlys, lyden af regnvejr og varme strikbluser.
  Derudover elsker jeg efteråret fordi
  – Jeg meget bedre kan lide min efterårs- og vintergarderobe.
  – Fordi jeg elsker alle former for supper.
  – Fordi jeg elsker min støvler, som endelig kan tages frem igen.
  – Fordi jeg elsker, at tiden indbyder til, at jeg kan krybe sammen under tæppet og finde mine romaner frem.
  __
  Og sikke en fin overgangsfrakke! Den kunne jeg godt tænke mig i en størrelse 38, da jeg er sikker på, den ville være glad for at bo i mit klædeskab ;)

 546. Det bedste ved efteråret er, hvordan man kan se farverne skifter. Sidst på sommeren bliver den grønne farve så kedelig, men når efteråret slår ind begynder farveskiftet og hele skoven bliver i stedet rød-brun i alle mulige smukke nuancer.
  – Og størrelsen på jakken: 38 ;)

 547. Ihh hvor er den fin og den ville da sidde så godt på mig ;)
  Jeg er nok en str. 38 :)

  Jeg holder af efterårets smukke farver, bladene som falder af og det skiftende vejr. Efteråret byder på alt fra solskinsdage til mørke dage med rusk og regn.
  På dage med solskin nyder jeg at gå ture i den flotte natur og på regnfulde dage står den på hjemlig hygge med te, varme og en god bog.

  November i år bliver noget helt særlig for mig. Jeg venter en lille pige på min fødselsdag 8 november. Sikke en gave og et dejlig efterår jeg har i vente :-)

 548. Jeg elsker efterår, fordi det bliver tid til rodfrugter, æbler, samle kastanjer, hygge indendørs, gåture i smukke smukke skove og efterfølgende tæppe og the. Elsker i det hele taget, at vi har årstider med så forskelligt vejr i Danmark.

  Jakken er perfekt og jeg ønsker mig den i str 38

  Kh Rikke

 549. Åh kan umuligt udpege hvad jeg bedst kan lide ved efteråret! Jeg elsker naturens smukke farver. Jeg elsker at iklæde mig lag på lag med mindst ét styk strik. Jeg elsker at det giver anledning til at pakke sig ind i tæpper og nyde en kop varm kakao og en god bog. Jeg elsker varmen der breder sig fra alle stearinlysene, som nu bliver tændt. Jeg elsker at alle dage er suppedage. Jeg elsker at der kommer massere af vandpytter man kan hoppe i. Og det her efterår ville jeg elske at være iklædt en str 38 af denne smukke frakke.

 550. Det dejlige ved efteråret, er roen og hyggen. Man kan med god samvittighed læse en bog med et tæppe over sig, en kop te og stearinlysene er tændt.
  Frakken ser flot ud, en str. 36 vil passe :-)

 551. Jeg elsker at man kan pakke sig ind i lækker strik, læder, tørklæder og frakker. Det er meget nemmere at være fashionable, når du kan klæde dig på i flere lag ;-)

  Jeg vil blive rigtig glad for at vinde frakken i en størrelse 36! :-)

  – Trine
  http://trines-closet.dk

 552. Efterår er indendørshygge med serier i tv’et og din blog selvf! Frakken i str 36 vil pynte i mit klædeskab

 553. Det bedste ved efterår er de pæne styling muligheder man har med hensyn til tøj, varmestriktøjer, stearinlys, te eller kakao efter kastanjesamling i skoven, bare generet ture i skoven, København om efteråret og ikke mindst at ligge under sin varme dyner og se utallige afsnit af yndlings serien. :)
  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde den fine frakke, skulle det være str. 36

 554. Elsker når det rusker og rager udenfor, og man sidder under slumretæppet med varm kakao <3

  Ønsket str. 36 – den er så lækker :)

  Kh Maria Seidelin

 555. Hej Emily
  Det jeg allerbedst kan lide ved efteråret er at gå en lang tur og hoppe i alle blade bunkerne (ja, jeg er 29 men mit indre barn er ofte lysvågen og elsker store bunker med visne blade :))
  Hvis jeg er så heldig at vinde frakken vil jeg gerne have den i str.36 :)

 556. Efteråret er min favorit årstid! Det er her hvor man kan hygge sig på legitim vis med stearinlys i tusmørket, pakke sig ind i alt fra blød strik til store tørklæder, drikke te, kaffe og varm chokolade (med flødeskum!) hele dagen, nyde gåture i skoven imens man kigger på nedfaldne rødbrune blade, spise kager i alverdens afskygninger, slappe af indendøre når regnen siler ned, se serier og læse tunge bøger under dynen og ellers bare nyde det fantastiske lys, naturen gennemstrømmes af i denne tid. :)

  Jeg bruger str. 36!

 557. Wow, den er flot! Den ville ikke være dårlig at vinde i str. 36, til turen med barnevognen for at aflevere den ældste.
  Efterår er lig med hygge for mig – Sterinlys, brændeovn, tykke strømper, brandte farver udenfor og æbletærte.

 558. Det absolut bedste ved efterår er smukke blade på træerne, dates med søde veninder over en kop varm kakao og at det er helt okay at nyde en fridag i sengen omgivet af varme dyner, god film og sød kæreste. Det er jo for koldt til at stå op ;-)

 559. Hvad jeg bedst kan lide ved efteråret: Farverne på træerne, de bliver bare smukkere og smukkere jo længere hen på efteråret man kommer. Der er ikke noget bedre end at gå en tur i skoven og samle blade og kastanjer sammen med drengene og så kommer hjem i varmen igen.

  Og frakken den skal være en str. 36 :-)

  /annette

 560. Jeg vil gerne vinde jakken i str. 38 :)

  Jeg er egentlig ret vild med alle 4 årstider, det at skifte til en ny årstid er der altid noget nyt og samtidigt utrolig mindefuldt over! Men det jeg allerbedst kan lide ved efteråret, er nok at gå tur i skoven med Millo min borderterrier! Skoven er helt speciel smuk med sine efterårsfarver.

 561. Den blygrå himmel over AmagerFælled – luften, som er ren og frisk efter at det har regnet – de let sure, vilde æbler og brombær, som plukkes og spises med det samme på gåturene, som bliver badet i et helt specielt, lidt sart, lys; mindre skarpt end sommerens direkte sol. Og så selvfølgelig det enormt hyggelige i at komme hjem, gemme sig under tæpper og læse magasiner eller bage kanelsnurrer eller kardemommeknuder, mens det bliver mørkt udenfor. Det er det bedste ved efteråret!
  Til de yndede efterårsgåture vil den smukke jakke være helt perfekt – i en størrelse 34 :-).

 562. Sikke en pæn frakke – den kunne fint følge mig ind i efteråret (i en størrelse 38 ;-)).
  Jeg har det lidt ambivalent med efteråret. Det er en trist tid – sommermagien er væk for good. Men jeg synes alligevel at farve-spekteret er fantastisk! Bladenes nuancer af brun, orange, rød og gul! Farver jeg kun kan holde af om efteråret :-)