Vind: 2.000 kr. til Perfectly Simple

Indlægget er udgivet i samarbejde med Perfectly Simple
perfectly simple

1. Bluse med tryk. 2. Tørklæde med skilpaddetryk. 3. Nederdel. 4. Stribet cashmere bluse. 5. Lyseblå cashmere bluse 6. Nederdel med trævler.

Jeg er, som dokumenteret bl.a. her og her, ret så begejstret for det fine danske mærke, Perfectly Simple. De laver både meget tidssvarende og trendy ting, men også klassikere, heriblandt de blødeste, lækreste og luneste (jep, dem kan jeg rigtig godt lide) cashmere bluser og trøjer.

Vind for 2.000 kr. tøj
Sammen med Perfectly Simple sætter jeg et gavekort på 2.000 kr., der frit kan bruges på deres webshop, på højkant til en heldig læser.
For at deltage skal du blot lægge et link til din favoritting fra Perfectly Simple i en kommentar herunder inden på fredag d. 3. oktober kl. 12.00.

Shop med 20% rabat
Frem til og med på søndag d. 5. oktober kan du handle hos Perfectly Simple med 20% rabat med koden emilysalomon20

ENGLISH RECAP: Sorry, this give away is for my Danish readers only.

(Visited 613 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

609 Kommentarer

 1. Jeg mangler en fin frakke. Og denne er da egentlig virkelig flot, så den kunne jeg helt klart tænke mig at gå med nu når det bliver lidt køligere i vejret :)

 2. Hm. Det må enten være denne cashmere bluse: http://perfectlysimple.dk/shop/cashmere-bluse-med-stikninger/95.html eller deres sorte bouclé jakke: http://perfectlysimple.dk/shop/boucle-jakke/130.html

  Cashmere blusen fordi den har en flot neutral mørkeblå farve, og fordi den ville være mega smart til vintermånederne (forudsat at det blive en kold vinter igen i år!), men også fordi den vil være fin med en skjorte til. Bouclé jakken, fordi jeg efter et par år på kontor har måttet indse, at jeg er nødt til at have mig sådan én. Har lige erhvervet mig en lys model, og så vil det jo være super at kunne supplere med en sort/mørk bouclé jakke :P

 3. Øj øj øj, jeg kendte ikke Perfectly Simple men hvor har de mange fine styles. Efter at have cruiset lidt rund på siden, er mit ønske-valg faldet på en grå cashmere sweater. Jeg har en, men den kom ud af vaskemaskinen fyldt med små huller, så jeg vasker aldrig igen cashmere i maskinen. Jeg krydser fingre og tak for fin konkurrence
  http://perfectlysimple.dk/shop/cashmere-bluse/151.html

 4. Åh hvor lækkert! Det ville være Så fedt at vinde, da jeg ikke har penge til tøj før efter jul. Jeg krydser Så meget fingre!
  Det er måske et lidt kedeligt og ordinært valg, men jeg er helt vild med denne cashmere trøje, som jeg ville elske at putte mig i på de kolde dage. Jeg er også helt vild med nederdelen på din collage.
  http://perfectlysimple.dk/shop/cashmere-bluse/151.html

 5. Hej Emily :) Sikke dog en lækker lækker konkurrence! Det var virkelig svært at vælge – men denne er og bliver min favorit: http://perfectlysimple.dk/shop/cashmere-bluse-med-stikninger/95.html
  Har ønsket mig en cashmere-trøje i jeg-ved-ikke-hvor-lang tid, men det er desværre kun blevet ved ønsket indtil nu, da det jo desværre ikke er det billigste stykke tøj – til gengæld har jeg hørt, at det skulle være det blødeste og lækreste! :) Jeg var heller ikke i tvivl om, at det skulle være en mørkeblå trøje, da det er og bliver min yndlingsfarve nr. 1! Best wishes Charlotte :-)

 6. Jeg er vild med denne nederdel! Og tænker at farven vil være et skønt friskt pust året rundt :-)

 7. Jeg havde straks én af de fine cashmerebluser i tankerne, da jeg så konkurrencen, MEN så klikkede jeg ind på hjemmesiden, og så var det pludselig ikke så nemt at vælge én ting! :) Jeg forelskede mig dog hurtigt i denne her kjole http://perfectlysimple.dk/shop/sweatshirt-kjole-med-cashmere/191.html, som både er feminin og sporty og perfekt til efterår og vinter. Og det bedste er næsten, at der er penge tilovers til en cashmerebluse, hvis jeg skulle være den heldige vinder :)

 8. uuups det er da vist en fejl jeg ikke kender til det mærke. jeg er en meget “klassisk” pige og har mange neutral og klassiske outfit’s i min garderobe. det er faktisk lidt min udfordring når jeg shopper. jeg ender altid med et tidløst og klassisk item. for mange mærkelige farver og mønstre er ikke så meget mig. jeg kunne ønske mig alt fra denne kollektion. men ville blive glad for den her – til en start :) gardigans er min ven :)<3

  http://perfectlysimple.dk/shop/cashmere-cardigan/64.html

 9. Jeg må være blevet bidt af en eller anden gal smølf, for jeg har i den grad lyst til at iføre mig alt i blåt. Derfor er mit yndlingsitem fra Perfectly Simple denne smukke bluse, der både har stjålet mit hjerte i den lyse- og mørkeblå udgave:
  http://perfectlysimple.dk/shop/cashmere-bluse-med-stikninger/95.html#

  At den tilmed er i lækker cashmere er et blot et kæmpe plus, da det er den eneste form for uld, som jeg kan tåle, og som derved ikke få mig til at ligne en krebs, og som samtidigt kan holde mig varm i de kolde vintermåneder. ;) Ahhh.

 10. Jeg er helt tosset med den lyseblå sweater fra collagen, men dens mørkere bror er endnu mere perfekt til efterårets kølige dage og min garderobe ikke mindst ;-)

 11. Denne her kjole ville i mine øjne være helt perfekt på arbejde. Og med hæle og (flere/andre) smykker kunne den være fin til drinks også :) h
  ttp://perfectlysimple.dk/shop/sweatshirt-kjole-med-cashmere/193.html

 12. Åååååååh, hvilken fantastisk konkurrence! Har storsavlet hver gang du har haft tøj på derfra. Er dybt forelsket i mere eller mindre alle deres nederdele!
  Ville elske at eje begge de to du viser frem i forbindelse med dette indlæg, men for afvekslingens skyld vil jeg i stedet vælge denne, som helt sikkert ville passe perfekt ind i min samling :b
  http://perfectlysimple.dk/shop/nederdel-med-partisan-tryk/329.html

  – og hvis jeg så skulle være så heldig at vinde (krydser fingre!), så køber jeg helt sikkert dem alle tre haha ;)

 13. Jeg er fuldstædig forelsket i næsten alt fra Perfectly Simple, og det var derfor tæt på umuligt at vælge.
  Men denne bluse er simpelthen lige mig!:
  http://perfectlysimple.dk/shop/bluse-med-tryk/289.html
  Print og tryk er noget af det jeg elsker allerhøjest, men jeg synes tit det kan blive for meget. Denne bluse er perfekt – ikke for lidt og ikke for meget!

 14. Fin konkurrence :-)
  Den orange nederdel du har på ville måske være mit egentlige valg, men for at vælge lidt andet end det der er på collagen, ville jeg nok vælge denne sag http://perfectlysimple.dk/shop/sweatshirt-kjole-med-cashmere/191.html

  Tilpas afslappet og piget – tror den ville være super lækker at have på både til hverdag og fest! Kendte umiddelbart ikke til mærket, men vil da holde øje med det for eftertiden for det er da ret så lækkert :-)

 15. Dejligt at få udvidet sin “shop-online” horisont og sikke da nogle skønne ting de har hos Perfectly Simple!!
  Jeg faldt pladask for alle deres fine nederdele, så som denne her: http://perfectlysimple.dk/shop/printet-nederdel/80.html
  Jeg har sat mig for, at jeg skal være bedre til at købe noget med farve og print, og denne fine sag opfylder begge kriterier ;-)

  Kh Camilla

 16. Altså den lyseblå cashmeretrøje er jeg helt forelsket i, så det må være favoritten. Blandt meget andet fint tøj dog

 17. http://perfectlysimple.dk/shop/sweatshirt-med-cashmere/197.html

  Hvis jeg vandt gavekortet, ville jeg i hvert fald købe denne. Jeg er høj og ranglet, og en tætsiddende bluse gør (desværre) ikke noget godt for mig.. Så den her er et godt bud på noget varmt der indeholder lidt cashmere trods alt :-) Desuden synes jeg at pistolen er en lækker detalje, der kan gøre et outfit lidt finere og råt og knapt så ‘her er jeg i min almindelige kedelige sweatshirt’.

  Tak for en lækker konkurrence! Knus

 18. Den superlækre dunjakke i army er et stort ønske til efteråret.
  Har allerede den sorte, og den er helt fantastisk. Kølig, når det er lidt lunt i vejret og varm, når det er koldt og blæsende.
  Kan faktisk slet ikke undværes i en basisgarderobe, da den passer til både jeans og nederdel.

 19. Jeg kan desværre ikke komne til at linke, da det ikke virker fra min ipad, men jeg er helt vild med deres cashmere bluser, specielt den i grå og den i lyseblå – de er bare så fine!

 20. Denne nederdel er ret fin synes jeghttp://perfectlysimple.dk/shop/printet-nederdel/80.html
  Og den sorte boucle jakke…savle savle ☺