Cheating a little

Indlægget er udgivet i samarbejde med Samsung

It feels like cheating

Ok, det føles altså en lillebitte smule som at være nogen utro. Eller i alle tilfælde sådan som jeg forestiller mig, at den slags må føles. Hvilket er temmeligt tumpet, når det ‘bare’ handler om en telefon. Ikke desto mindre så bruger jeg ret meget tid sammen med min telefon hver dag. Måske endda mere end sammen med min kæreste. Det er lidt pudsigt at tænke på og måske noget, der kunne blive et emne til et helt indlæg i sig selv.

ENGLISH RECAP: I’m testing the new Samsung Alpha and it almost feels like cheating. So far I am impressed by its sleek looks and am eager to get to know the inside of it as well. 

Men denne her gyldne bandit, der tilmed hedder noget så potent som Alpha til efternavn, er flyttet ind hos mig. Og jeg er bange for at min iPhone bliver jaloux, hvis ikke den allerede er det.

Om den har grund til det, ved jeg endnu ikke. Jeg har nemlig kun akkurat nået at ae lidt på Alphaen og beundre dens slanke ydre og store, flotte skærm. Men jeg har ikke prøvet den endnu (ej heller dens efter sigende fantastiske kamera) og er også lidt bange for, om jeg nu kan finde ud af det der Android. Men jeg vil springe ud i det og prøve det hele af og lidt til og derefter fortælle om mine oplevelser med den.

Af alle mulige årsager håber jeg faktisk, at det kan blive os to. Og ikke kun fordi jeg synes den er flot. Min iPhone er nemlig min arbejdstelefon og dermed kun til låns. Og jeg har faktisk sagt mit arbejde op pr. 1. november, så derefter er det bare mig og Alpha’en, så satser altså virkelig på, at vi bliver fine venner.

Og det der med at sige op og hvad jeg så skal, tager vi lige i et andet indlæg snarest :)

Håber I har en rar søndag. Jeg klapper Alpha og drikker rosenlemonade og kaster med rosenblade. Det er i alle tilfælde tæt på og noget så dejligt ;)

(Visited 390 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

24 Kommentarer

 1. Jeg ved godt, at det ikke er dét, indlægget handler om, men hvor hvor HVOR har du fundet Rose Lemonade?!
  Jeg har ledt efter den siden jeg smagte den på MASH, men uden held….

   1. Så må jeg se, om jeg kan finde en Super Best et sted :D Eller om Emily måske har købt det et andet sted.
    Mange tak! :)

  1. Det er da bare så i orden :) I Mad og Vin i Magasin, men som Eva skriver så har de den også i nogle SuperBest :) God jagt! Den smager jo SÅ godt!

   1. Lækkert, tak!
    Ja, men det er jo noget med, at hele Super Best-kæden lukker, så tænkte, at det var bedre, hvis den også kunne købes andetsteds!
    Jo tak – jeg skal nok finde den (og fryde mig over, at jeg har fundet den efter 2 år……)!

 2. Spændende! Du har helt sikkert noget på bedding som er både rart og spændende.
  Jeg har også angst overfor det der android og elsker iphone for sin brugervenlighed og enkle opbygning. Men ingen tvivl om, at de andre laver telefoner som sagtens kan konkurrere – hvis man er villig til at skifte side ;) Jeg er nu ikke sådan at rokke, så pt kaster jeg lange blikke efter iphone 6, men jeg er spændt på at høre, hvad du synes. Umiddelbart ligner de i hvert fald hinanden.

  1. Tak :)
   Haha… tror vi har det ret ens, men af og til er det jo sundt at prøve noget nyt.

   1. Jeg har en mand som er inkarneret Apple-fan og som nu har fået en iPhone 6. Han fortæller mig hele tiden om, hvor stor og lækker en skærm den har og hvor lækre features den har.

    Jeg griner bare lidt for mig selv over, at han har misset ud på alle de ting i flere år fordi han har insisteret på at holde fast i iPhones frem for at prøve en Android

 3. Spændende Emily! Det indlæg glæder jeg mig til at læse :-)

  P.S. Den der Lip Bullet – er det en læbepomade? :-)

  Ha’ en god søndag med Alpha.

 4. Haha, jeg ved godt at det er fjollet, men jeg bliver så glad hver gang jeg hører om folk der bruger andre produkter end Appels. Jeg tror helt sikkert du bliver fan af Samsung. De laver nogle drøn gode produkter, og jeg har i hvert fald fundet dem svært vanedannende :b

  Glæder mig meget til at høre om din jobfremtid! (:

  1. Ja, det har jeg også ladet mig fortælle. Glæder mig til selv at prøve den af :)

 5. Det glæder jeg mig til at høre mere om – både jobfremtid og din dom over telefonen. Jeg har selv en iPhone, men jeg overvejer også, om jeg skal “skifte side”, når den skal skiftes ud :)