Ny ven på farten

Indlægget er udgivet i samarbejde med Samsung

Den seneste uge har jeg afprøvet den nye, smukke Samsung Galaxy Alpha. Og selvom man skal gå ind i nye forhold med åbent sind og uden at være alt for forudindtaget, så var jeg altså noget skeptisk. Egentlig ikke så meget overfor selve produktet, men nok snarere over, hvor omstillingsparat jeg selv var.

Hvis der er noget jeg hader og slet ikke har tålmodighed til, så er det at hitte ud af nye tekniksager endsige læse manualer. Og jeg var lidt bange for, at jeg slet ikke kunne finde ud af telefonen, efter at have haft iPhone i de sidste mange, mange år og have brugt Mac siden gymnasiet. For nogle år siden lånte jeg nemlig min ekskærestes android-telefon og jeg syntes, det var noget bikset PC-værk at hitte ud af. Men jeg har mange venner, der er noget så begejstrede for Samsung og sagde at det nok skulle gå altsammen, så efter at have stirret på min nye telefon i 3 dage tog jeg tilløb og tændte den.

Og det gik sørme noget så fint gjorde det. Ikke nok med, at jeg kunne finde ud af at tænde den, så var den også helt og aldeles brugervenlig at manøvrere rundt i. Man skal godt nok oprette en ny brugerprofil for at kunne downloade apps, men bortset fra den meget lille udfordring, så har alt været meget ligetil.

Af særligt herlige ting ved Alpha’en må jeg nævne den knivskarpe og store skærm, det super gode kamera og at der er så lang levetid på batteriet. Jeg bruger min telefon til så mange ting og læser også blogs og avis på den, så det er virkelig rart med en stor og god skærm. Mange af billederne her til bloggen (især til Små Ting-indlæggene) bliver knipset med min telefon, så jeg er glad for at have et endnu bedre kamera at lege med nu, ligesom det er en fornøjelse ikke at skulle spare på batteriet (eller lade op 2-3 gange dagligt), når man er en Instagram/blog/mail/foto-junkie på farten :)

(Visited 481 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

 1. Kære Emily,
  ååhh kender det. Den ser godt nok lækker ud – fedt med det langvarige batteri, nu hvor man bruger så meget tid på mobilen. Jeg synes min iPhone løber så hurtigt tør for batteri.

  BTW: Lige for tiden føler jeg, at jeg kun har sort tøj, og min garderobe har virkelig brug for en kærlig hånd. Da jeg eeelsker din stil, vil jeg høre om du har nogen hurtige tips, eller nogle fede items man kan starte ud med, som er lidt farverige i det, uden at være for meget?

 2. Skal have skiftet min, efterhånden, meget gamle telefon ud. Jeg har ganske enkelt ikke kunne tage mig sammen, da jeg synes, det er så enormt svært at beslutte mig til hvilken én det skal være.
  Nu kan denne komme med i udvalget, og så må vi se, om jeg dog ikke snart kan tage en beslutning. :-)
  Pæn er den i hvert fald.

  1. Ja, jeg har i alle tilfælde lært at det kan være en meget fin øvelse lige at se på hvad der (ellers) findes på markedet, held og lykke i telefonjunglen :)

  1. Ja, måske ;) Er i alle tilfælde positivt overrasket og måske griner lidt af at jeg slet ikke havde overvejet alternativer tidligere.

 3. Jeg fik den nye iPhone6 i fredags, og den opfylder også ønsket om en større skærm og bedre kamera. Batterilevetiden er jo altid bedre i en spritny telefon i stedet for en gammel, så det bliver spændende hvordan de klarer sig på sigt.
  Ja, du kan nok høre at jeg er inkarneret æblefan! ;-)

  1. Haha… ja, det er jeg nu også og den nye ser så fin ud, men blev positivt overrasket over at forskellen egentlig ikke er større og at nogle af de ting jeg har savnet var at finde hos Samsung. Men ja, det er jo også noget af det den nye iPhone kan :)