VIND: 3 Ringe efter eget valg

Indlægget er udgivet i samarbejde med Pandora

Put a ring on it… or three… The more the merrier!

For at fejre, at det er weekend lige om lidt og for at muntre jer op i efterårsrusket, så sætter jeg sammen med Pandora tre smukke ringe (efter eget valg) på højkant til én af jer.

Nå ja, for det kan godt være at kanelsnurre, skovtur og pink læbestift hjælper på gråvejrstungsind, men mon ikke at en flot ring eller tre også ville bringe lidt lykke?

Det ville de i alle tilfælde hos mig… Hint hint kærestetype ;)

Som jeg skrev om for lidt siden, så har jeg stylet 3 ringlooks til Pandora. Med masser af ringe! The more the merrier!

3 for 2
Lige nu kører Pandora en rar 3-for-2-kampagne, hvor de forærer dig den tredje ring, når du køber to. Og det gælder alle deres ringe.

Vind 3 ringe efter eget valg, værdi op til 5.000 kr.
Og en heldig en af jer skal vinde 3 ringe fra Pandora efter eget valg. Dog til en max. værdi af 5.000 kr. Men det er nu også en pæn slat ;)

For at deltage skal I kigge forbi her og derefter fortælle mig i en kommentar nedenfor (altså her på bloggen) hvilket look I bedst kan lide.

Konkurrencen slutter torsdag d. 23. oktober kl. 20.00.

(Visited 835 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

668 Kommentarer

 1. Sikke en fin konkurrence at gaa hjem paa saadan en fredag eftermiddag!

  Jeg er helt vild med Look 2, som jeg synes er enormt alsidigt og meget feminint.

  God weekend :)

  Mvh. Lisbeth

 2. Jeg er helt tosset med det fine look 2! :-)

  Tak for en super blog i øvrigt. Du gør det skisme godt!

 3. Sikke nogle fine ringe, jeg er helt klart mest til look 2, da det er lidt mere simpelt og hver dags agtigt :-)

 4. Det er altså et kompromisløst spørgsmål, der ikke tager højde for stemningslejet og begivenheden, men så look 2 da, sådan lidt mere hverdagslook, men er vild med fjerringen på 1 og hjerteromantikken all in på 3, men altså 2

 5. Helt klart look 2. Kan lige for mig at rocke det look sammen med min arve-ring fra farmor.

 6. Jeg er vild med det meget enkle og elegante look i nr. 1, og HOLD NU OP hvor ville jeg elske at få lov til at vælge 3 af Pandoras smukke ringe!

 7. Jeg vakler mellem 2 og 3. 2 er super fint i sin enkelhed, men 3 har den fine sløjfe-ring, som jeg er temmelig vild med. Håber man må være undecided? ;)

 8. Jeg er dybt splittet imellem look nr. 2, der er fint og enkelt, og look nr. 3, der er super piget og romantisk. Åhhh, jeg kan jo ikke vælge!

 9. Jeg er vild med look 1. Det er super fint med én ring på hver finger men også flot at samle alle 3 ringe på en finger

 10. Jeg er vild med look 1. Det er super fint med én ring på hver finger men også flot at samle alle 3 ringe på en finger

 11. Look nr to er virkelig lækkert, nu vil jeg krydse fingre for at jeg er den heldige vinder :)

 12. Jeg ef vild med look nr. 2. Jeg synes dets enkelthed gør det perfekt til at kombinere med alle slags styles!

 13. Det er jo nærmest umuligt at vælge, synes at alle 3 looks er vildt flotte, men hårdt presset må jeg sige look 3 – er VILD med hjerter og kunne sagtens finde plads til en eller flere af Pandoras fine hjerteringe i samlingen <3 :-)
  Kh Rikke

 14. Det er look nummer 2, jeg er helt tosset med. Tre ringe vil helt sikkert bringe lidt peps ind i sådan en regnfuld fredag i oktober :-)

 15. Look 3. Jeg føler tit at hjerter på smykker bliver alt alt alt for sødt og lillepige agtigt, men må indrømme at de mange hjerteringe, placeret forskellige steder på fingeren, skaber noget ret interessant og unikt.

 16. Hvor har du altså bare stylet look 2 flot! Klart min yndlings.
  Kunne helt sikkert finde på at bruge det – både som du selv skriver til hverdag men også til fest fordi den fine ring med hjertestene netop ligner en million ;)

 17. Jeg kan bedst lide look 3. Som du også skriver, så ville det peppe et ellers casual oufit meget op. Jeg er meget forsigtig i min tøjstil, så lidt spræl på fingrene passer rigtig godt til mig :)

 18. Look nummer 2 er jeg helt vild med! Hvor ser det fint og cool ud på samme tid, lige mig :) Håber meget på at vinde, kunne virkelig godt bruge en opgradering på smykkefronten!

 19. Jeg er helt væk i look 1! Det er så fint og stilrent og passer til nærmest alle outfits ;)

 20. Jeg kan bedst lide nummer to look, fordi det er det mest afdæmpede :-) god weekend til dig!

 21. Min favorit er look nr. 2! Jeg mikser i forvejen både guld og sølv, og jeg elsker dett lette look med de fine detaljer, som både kan stå alene , men også matches med mere fyldige og pompøse smykker :)

 22. Look 2 fordi, at det er simpelt og lækkert på én og samme tid. Og så er det altså det look, hvor jeg kan se mig selv bære hver og en af ringene.
  Når det så er sagt, så synes jeg alle looks er smukke, og er vild med hele “opsætningen/stemningen” på look 3, som minder mig om Valentines Day. <3

 23. Jeg er helt vild med look 3! Tror ikke jeg selv ville have tænkt på at sætte så mange ens ringe sammen, men det ser virkelig fint ud – super flot stylet Emily! :-)

 24. Ååh en lækker konkurrence! Krydser virkelig fingre!
  Jeg kan aller bedst lide look 2 ;-)

 25. Look nr. 3 er det jeg aller bedst kan lide.. Jeg ved dog ikke om jeg helt kunne se det på mig selv.. generelt er jeg nok mere enkel, rå og klassisk i min smykke-stil.. men på billederne er det min suveræne favorit :-)

 26. Jeg er mest til look nr. 2. Det er super fint, enkelt og elegant :) lige mig, hvis du skulle spørge fra nogen :)

  God weekend!

 27. Jeg kan bedst lide look nummer to – jeg er mest til det enkle, tror jeg. Selvom din røde kjole godt nok er helt fantastisk smuk.
  God fredag.

 28. Alle look er fine, men jeg er mest til de enkle hjerter i look 2. Dem ville jeg kunne kombinere i en uendelighed :-)

 29. Uden tvivl look 2:) Jeg elsker at det er helt enkelt og stilrent, og kan bruges til mange forskellige looks:)

 30. Jeg er mest til dit look nr 2 med både guld -og sølv ringene. Det er dog en virkelig god inspiration med de forskellige måde at style ringene på – måske jeg bliver modig nok til at tage så mange på på en gang?

 31. Jeg er helt vild med look 2!! Det er feminint, enkelt og super flot! Jeg ville elske at eje de ringe! :-)

 32. Kombinationen af guld, sølv og røde lakerede negle er både festligt, elegant og dejligt feminint. Og så er det jo nemt at mixe alle de smykker man har i gemmerne. Smykkelooket med hjerteringene minder mig om kærlighed, julestemning og honninghjerter…af en eller anden grund ;0) Go’ Fredag!

 33. Jeg kan godt lide alle tre looks, men Look 2 er mest mig. Desuden ville jeg være nervøs for at tabe de fine ringe, der sidder på de ydre led af fingrene i Look 1 og Look 3 :-D

 34. Arhmenaltså, Emily. Jeg er så vildt for LOOK 3 med hjerterne. De minder mig på én gang om romantik, bridget jones, varme, te og hygge. Ville holde af dem alle hver og en og måske dele dem med min mor og bedste veninde.

 35. Jeg hopper også med på look 2 – de fine sløjferinge er en fantastisk kontrast til de røde negle!

 36. Jeg må også slutte mig til gruppen af “Look 2”-fans. :) Det holder med sin enkelthed – og tidløshed.

 37. Åh, jeg elsker ringe – og mine Skagen ringe trænger desperat til nogen nye naboer, der kan friske dem op. Jeg er klart mest til Look 2 – jeg æælsker simpelheden i det, som ville passe perfekt til mine outfits, der typisk er bygget op af mange mere eller mindre ensfarvede lag :-)

 38. Jeg er helt klart mest til look 1. Jeg er en sucker for sløjfer, da jeg synes det et noget af det mest feminine der findes (nok også derfor jeg har en tatoveret) ;-)

 39. Synes de er alle sammen sååå fine :D <3 Men hvis jeg skal vælge bliver det LOOK 1 :) <3 Rigtig god weekend til dig :D

 40. Jeg tænkte til at starte med: klart 2’eren – så fint et look! Men jeg blev ved med at scrolle ned til look 3 igen. Og dét af en grund. For selvom det overrasker mig lidt, er det dét, jeg synes er allerfinest! Så varmt og feminint et udtryk til en sweater her i den kolde tid :)

  Rigtig rar weekend!
  M

 41. Jeg er tosset med Look 2. Jeg elsker kombinationen af forskellige metaller! Og så må jeg sige, at du gør en god karriere som håndmodel ;)

 42. Jeg elsker Look 2, lige sådan jeg drømmer om, at mine fingre skal se ud til hverdag!

 43. Jeg kan bedst lide look 2. Jeg har i mange år været en sporty-pige, og jeg bruger derfor ofte kun enkle smykker til dagligt.

 44. Det ville være så skønt at vinde 3 ringe :-)

  Jeg har svært ved at vælge hvilket look, jeg bedst kan li´. Alle 3 er fantastiske til hver deres lejlighed. Men skal jeg vælge en frem for de andre må det være nummer 1.

  Hilsen Christina

 45. Jeg er mest til look 3, som bare stråler af kærlighed <3 og så er jeg bare vild med hjerter. Har endda to styks tatoveret – et på ribbene og et på venstre underarm :)

 46. Åh, jeg er først liiiiiige, i en alder af 30, begyndt at gå med ringe (har aldrig kunne lide mine hænder). Jeg er solgt til mine tre HM ringe – men dem vil jeg da virkelig gerne opkvalificere med look 1 ;-)

 47. Synes du burde reservere konkurrencen til single-laidies, der har urimeligt bare fingre, efter man ikke rigtig kan holde ud at gå med dem fra ex’en længere… :-D
  Det øger lissom lowlifefølelsen, at købe ringe til sig selv ;-)
  Nå ikke?

  Så stemmer jeg på look nr et af 2 årsager: Du er den eneste, der skal se laber og stilet ud med så mange ringe. Og jeg er HELT pjattet med fjer-ringen.

 48. Jeg er vild med kugleringene fra look nr. 2, så det må være mit valg :) Ville elske at vinde konkurrencen!

 49. Årh, jeg er vild med det enkle og fine udtryk i look 2. Så smukt og giiiiid jeg vinder! Kh Tine

 50. Jeg tænkte umiddelbart look 2, fordi det er mest hverdags-brugbart. Men altså – det må blive look 3. Og så tror jeg lige, jeg må vide det her til min kæreste – hvis nu man ikke vinder, så ved han det – Hehe :)

 51. Look nr 2! Underspillet luksus. Jeg ville gå efter enkle guldringe, om jeg var så heldig at vinde :)

 52. Jeg er mest vild med look 2. Synes de enkle ringe, især dem af guld, er virkelig fine!
  Krydser fingre ;) God weekend!

 53. Jeg kan bedst lide look 2, da det ligger mest op af min stil. Kan dog ikke lade være med at være lidt lun på look 3, selvom det ligger så langt fra det jeg normal ville iklæde mig :-)

 54. Look 2 er klart det flotteste til hverdag og fest:). Look 2 kan bruges alle kvinder – ung som gammel. Hjerteringen er noget af det sødeste og den ville jeg vælge som den første:) Måske ville jeg endda vælge 3 stk. af den ?

 55. Jeg prøver at forenkle min stil, så jeg er klart til look nr 2, selvom jeg er syg med den store “fjer”ring i look nr. 1..

 56. Jeg er klart mest begejstret for look 2. Synes de enkle ringe med små kugler på række er ualmindeligt charmerende.

 57. Jeg kan bedst lide look 1. Jeg har været held vild med fjerringen siden den kom sidste år, er også held vild med den matchende halskæde. Og sløjfer er bare fine :-)

 58. Helt sikkert look nr.2! Jeg krydser virkelig fingre for at jeg vinder denne her, da jeg i sidste uge mistede alle mine ringe fordi jeg havde glemt de var i min uniformslomme også smed jeg uniformen til vask. Jeg arbejder på et stort hospital, så ringene helt forsvundet i det kæmpe store vaskeri! Derfor ville det være det bedste plaster på såret med de skønne ringe fra pandora <3

 59. Åh, den er svær, for alle tre look er noget så pæne! Men jeg er helt tosset med guldringene i look 2, så det må blive dem.
  God fredag. :)
  Bedste hilsner
  Luna
  baermonster(at)gmail.com

 60. Når man nu skal vælge – look nr. 2 – hverdags looket. Men er ret vild med fjerringen:)

 61. Det bliver look nr. 1. Jeg synes, at ringen med fjer er meget pæn. Jeg vil nok aldrig vælge at tage så mange ringe på, men sammensætningen er rigtig fin.

 62. Øj en fin præmie! Min favorit er den med de enkle guldringe, og de ville også passe bedst til min stil. Men jeg gad virkelig godt ha’ en enkelt sløjfe eller fjer også!

 63. Look 2 er min favourit :) Tak for en rigtig god blog! Den lyser op på disse grå dage :)

 64. Selvom at ringe alle er de samme.. så er jeg vild med looket med alle hjerte ringene.. :-)

 65. Jeg er helt klart mest til det enkle look, så look 2 vinder hos mig. :) Og håber da jeg selv kan putte nogle lignende ringe må mine egne fingre ;)

 66. Look 2 ville være så fint! Det er så feminint, og det er jeg ved at prøve at blive mere. Jeg har været meget sporty, men er i fuld gang med at blive feminin med blonder, pels og frakker, og masser af ringe! ;-)

 67. Look 2 er min favorit. Vil benytte lejligheden til at takke for en hammer god og inspirerende blog :-)

 68. Look 3 er virkelig virkelig pænt. Og selvom jeg normalt ikke er til bling (troede jeg?) er det altså mit favorit look :)

 69. Jeg er så forelsket i den hjertering der, så det må blive look nr. 3 (julegavehint, som jeg må få listet ind i en indskudt sætning til manden her hjemme, nu hvor han ikke læser med her).

 70. Var egentlig først på look nr. 2, men efter overvejelser er jeg faktisk endt på look nr 1. Det er en række iøjenfaldende ringe, som man vil lægge mærke til og som kan understrege et look på forskellige måder.
  Jeg selv er god til at vælge det enkle og lidt pæne, men får altid øje på andre folks lidt mere specielle ringe.
  Så derfor siger jeg look nr. 1 :0)

 71. Jeg er helt vild med look 1! Mine fingre krydser for at det er dem, der vinder ;-)

  Tak for dejlig blog!

 72. Jeg har ellers altid haft lidt imod hjerte som symbol på tøj, smykker osv ( synes hurtigt det bliver lidt for sødt) men lige her synes jeg faktisk dit nr 3 look holder. Een alene ville jeg ikke være til, men som du har stylet med lak og mange ringe bliver det lidt fedt. Så jeg bliver mere og mere var på look nr 3.

 73. Min favorit er look 2, men hjerteringene i look 3 er også så fine, jeg skal dog lige vænne mig til, at man godt kan have ringene siddende midt på fingeren!

  VH Anne W.

 74. Svært at vælge for det er skønne kombinationer du har kreeret! Men det må blive look nr. 1. Er vild med både sløjferingen og fjerringen! Pandora laver de smukkeste smykker♥

 75. Jeg kan aller bedst lide look nr. 2. Min mor har ringe der minder om dem, og det samme har jeg – ja, æblet falder ikke langt fra stammen ;-)

 76. Alle 3 looks er virkelig flotte, men jeg synes nu, at look nr. 2 er flottest!
  Glimtende sten, røde negle og sløjfer.. så bliver det næsten ikke smukkere! :)

 77. Jeg synes, at alle tre look er ret så flotte på en lidt over-the-top måde. Hvis jeg skal vælge et må det blive nummer tre; ret romantisk med de røde negle og hjerteringe :)

 78. Er virkelig vild med både 1 og 2, men tror alligevel jeg vælger look nr. 2. Som mit yndlings☺️

 79. Look nr. 1!! Helt sikkert :-) Er sikker på en ny flot ring ville pynte på mit efterårshumør.

 80. Ih, jeg synes look 2 er rigtig fint! Jeg er selv stortset kun til guld, og ikke så meget til “glimmer” :-) Jeg går som regel også altid med to gulringe på samme hånd. Og så ligner de flotte guldringe den jeg har haft i mange år, men som knækkede i foråret. Så en lidt mere kraftig erstatning ville være vidunderligt – evt. også til én af mine veninder :- )

 81. Jeg kan bedst lide det enkle look i look nr. 2, hvor den blå trøje er baggrunden. Det er super fint at du har mikset guld og sølv :-)

 82. Min favorit er look 2. Jeg esker at blande metaller, så kombinationen af sølv og guld er fantastisk smuk, især i et så stilrent look. Looket kan samtidig peppes op vil at tilføje en enkelt eller to mere sølvringe med hjertestenen hvis man skal ud efter arbejde f.eks.

 83. Hej

  Sikke nogle flotte ringe – ja generelt kan det jo siges om Pandora at de laver flotte smykker.
  Jeg foretrækker allermest billed nr 2.
  Vh Daniela

 84. Bruger sjældent ringe, men ville helt bestemt gøre det, hvis de fine ringe på look nr 2 var mine

 85. Hej Emily ! Det må være Look 2, der gerne måtte sidde på mine fingre – enkelt, klassisk og tidløst ☺️

 86. Jeg er fan af look 2. Så fint!! Og jeg vil vælge ringe i den kategori, hvis jeg bliver den heldige vinder.

 87. Looket med fjer- og sløjferingene er min favorit, da det er ringe jeg ønsker mig begge 2 <3

 88. Argh.. Jeg hører til et sted mellem look 1 og 2, meen med kniv for struben ville jeg nok sige 2

 89. Hej Emily :) Min favorit må være stylingen med alle hjerterne – på en måde er det for meget, MEN synes nu bare, at det hele spiller på det billede! Smukke fingerringe, røde negle og en dejlig kop kaffe

 90. Skøn konkurrence!! Jeg synes look nr 2 er super fint og enkelt. Ringene ville passe perfekt ind i min samling :)

 91. Det må være look nr. 2. Jeg er ikke så meget til glimre-glimre-shiny-shiny stuff, men mere det helt helt enkle :)

 92. Mit yndlingslook er helt klart nummer 2! Jeg synes, at det er så fint og enkelt og ringene ville passe superfint ind i min egen smykkestil :)

 93. Jeg kan bedste lide look 2. Det er enkelt og feminint – Lige efter min smag.
  Krydser fingre for at jeg bliver den heldige, som får fat i 3 flotte pandora ringe :-)

 94. Hej Emily!
  Jeg kan bedst lide look nummer 1! God weekend til dig – og de andre læsere :)
  Mvh Fie

 95. Ahhhh, hvis du tvinger mig til at vælge, så må det altså blive look 1. Jeg KAN ikke stå for den fjerring

 96. Er helt pjattet med look 2. Meget enkelt, men alligevel super flot og opsigtsvækkende, med kombinationen af guld og sølv! Så fint!

 97. Åh, jeg er helt forelsket i look 2.Virkeligt flotte, klassiske og simple ringe! De kunne helt klart bruges i min noget sparsommelige smykkesamling. ;) De er også virkeligt fine fordi de sagtens kan bruges hver for sig og kombineret med andre ringe.

 98. Hej jeg synes at look nr. 1 er meget smukt. Jeg er vild med sløjfe ringen og den store med bladet/fjeren. Dem vil jeg gerne vinde :-) ml

 99. Look 3; det varmer og er fuld af kærlighed, hvilket er det jeg nok selv mest vil gå med i forlængelse med at jeg lige er blevet gift :)

  Y x

 100. Jeg synes at Look 2 enkelt og casual – nok det man til hverdag ville gå mest med – men de andre look er også fine !

 101. Jeg synes at look 2 er det smukkeste, selvom de andre nu også er virkelig flotte!

 102. Ej man kan da ikke vælge, de er jo alle tre så smukke, wauw <3 men jeg har altså forelsket mig helt i den med bladet, så det må være look 1, nu hvor jeg tvinges til at vælge =)

 103. Ingen tvivl om, at min favorit er det er inde på siden har nummer to! Mest lige til og elegant, de andre er for mig lidt for tunge.

 104. For sig selv er jeg ikke rigtig vild med hjerteringen, men på look 3 synes jeg det fungerer rigtig godt – derfor er det dét jeg bedst kan lide :)

 105. Jeg er nok mest til look nummer 2, hvis jeg skal vælge. Ellers er en kombi af dem alle tre nok mere min smag:-)

 106. Jeg kan bedst lide det både simple, femine og rå look nr. 2. Fjerringen er super fin! :D Krydser fingre for at det er mig, som kan få så fine fingre :D

 107. Jeg synes alle looks er virkelig flotte på hver deres måde, men min favorit må blive look 1, det tror jeg kan lyse ethvert outfit op :)

 108. Jeg tror bedst, jeg kan lide look 1. Men de er nu alle flotte :) God efterårsweekend til dig.

 109. Er helt vild med de små hjerter, de er feminine, søde og sender et fantastisk signal. De kan blødgøre og sætte et fint touch på et drenget eller sporty look, eller understrege og supplerer de finde lyserøde og bløde nuancer vi ser i modebilledet pt.
  De er bare underskønne :-) Så Look 3 er helt klar p min liste over must haves…

 110. Hjerte med stort hjerte på !!

  Er helt klart kærlighedstypen. Der er vild med hjerte ringen.
  Mest af alt da jeg ikke tør/har lyst til en tatoo, vil denne ring været et symbol for kærlighed til min datter og mig selv .. Hjerte, hjerte, hjerte..:-)

 111. jeg er altså vild med look 3! Selve lokket er super sødt, og selvom det er meget markant, bliver det ikke “for meget” fordi det hele er hjerter.. Og så hele stemningen i det billede! Så hyggeligt og hjertevarmt

 112. Look nr. 2 er helt sikkert mit yndlings! Jeg er helt vild med at det er blevet “tilladt” at mixe og matche både sølv og guld :-D

 113. Helt klart look nr 2! Wow det er fint:-) Krydser alt hvad jeg kan, for at jeg er den heldige vinder:-)

 114. Normalt er jeg slet ikke til hverken glimmer eller hjerter, men LOOK 3 er simpelthen så fint – og sammen med den ternede skjorte og de røde negle er det den helt perfekte blanding af romantik og casual chic!

 115. Jeg synes at look 1 er mega fedt pga sløjferingene.. Har længe haft øje på dem i guld også.. Er også vild med ideen om at have en huskesløjfe! :) så krydser mine sløjferingløse fingere… ;)

 116. Look nr. 2 er min favorit. Ringene har nogle fine detaljer men helhedsindtrykket er stadig meget enkelt :)

 117. Jeg er vildest med look 2, på trods af at alle looks er super fede! Men de små enkle, guld hjerte ringe er altså så skønne :-)

 118. Hej Emily
  Jeg kan bedst lide sløjfelooket (look 1) – det er super classy og smukt med det oxiderede sølv og simili i kombination med røde negle og bordeaux tøj.
  Hilsen Aja

 119. Hejsa Emily
  Jeg er VILD med looket med de mange hjerteringe. En super fin ide at lade dem sidde længere oppe på fingrene:)
  Kh Lise

 120. Jeg synes alle tre de fine, men er mest til look 2 som er fint og underspillet, sådan hverdagsfin. Og så er det cool at blande sølv og guld:-). Men er også glad for fjerringen som jeg bruger sammen med en lille fjerring i guld fra Line&Jo..

 121. uha en skøn konkurrence!
  Look nummer 2 er mit favoritbog, elsker enkle ringe, der mixes og efterlader et lækkert udtryk:-)
  Så fint!

 122. Fantastisk gave ♥ Jeg kan bedst lide LOOK 2. Det er lige min smag: klassisk, enkelt og feminint ♥ Jeg vil gå med disse ringe altid, for de passer til vinter- hygge -aftener med familien, regnvejrs weekender i sommerhus med veninder og super cool sommer romantik ♥

 123. Sikke nogle fine looks, og de er alle så forskellige. Jeg synes, nr. 2 er enkelt og fint, så det må blive mit bud på en vinder.

  God weekend!
  Kh Katrine

 124. Uh… Det er svært at vælge, alle looks er super fine, men look nummer 2 er klart min favorit.

 125. det er helt sikkert look 3 med hjerteringene! der er noget vinterhygge og julet over det, men selvfølgelig også kærlighed. og jeg er VIRKELIG en sucker for kærlighed! de 3 ting blandet sammen: en hyggelig aften under dynen med en kop varm kakao, en romantisk-komedie på skærmen (helst en af den slags der foregår i juleperioden) i mens sneen daler udenfor! uha… det er hvad looket får mig til at tænke på.

 126. Jeg er helt vild med look nr 2. Look nr 1 er rigtig lækkert sat sammen med din super flotte kjole!

 127. Sikke en herlig konkurrence! Look 2 er uden tvivl det, der falder bedst sammen med min personlige stil. Når det så er sagt, er jeg helt vild med stylingen og hjerteringen i overflod i look 3 – her formår du ligesom at indkapsle det bedste af to verdener i en komposition af en slags stilfuld hygge. I love it ;)

 128. Hej Emily
  Åh tror jeg byder ind med look 2. Men bladringen vil også være skøn.

  Mvh. Gitte

 129. Jeg er meget vild med look nummer 2. Det er både enkelt og stilrent.

  -Karoline

 130. Der er godt nok stor enighed om look 2. Den er jeg altså også på. Selvom jeg godt kan lide glimmer, så skal det heller ikke blive for vildt. Man skal jo også kunne løfte armene :)

 131. Kan egentlig bedst lide sløjfe ringen. Men look 2, som er meget enkelt og stilrent er nok mere mig! :)

 132. Jeg er helt vild med alle tre looks! Ringene passer godt til alt, og er så smukke. Dog tror jeg look nr 2 ‘Til hverdag’ er min ynglings. Simpelt, feminin og smukt.
  Krydser fingre!

 133. Ihhh der er mange fine ringe, men allermest er jeg vild med look 3. Jeg elsker sammenspillet mellem guld og sølv og så er hjerterne simpelthen så fine:-)

 134. Look 2 er klart det bedste, Look 1 virker for rodet med ringene med sløjfer på det yderste led, havde det bare været inderst havde det virket bedst.
  Look 3 er okay – men det er for ensformigt,

 135. Det look jeg bedst kan lide er look nr. 1. Så fint, så feminint, så enkelt. 3 ting man aldrig går galt i byen med!
  Krydsede fingre herfra.
  – Julie M.

  1. Lavede selvfølgelig en tastefejl! Look nr. 2 var det jeg mente. Er vild med guldringendes enkelthed, og hjerteringen sammenspil.
   – Julie M.

 136. Hvem falder ikke for hjerter…. det er ihvertfald look nr. 3 jeg vil slå et slag for:-)

 137. Hvis jeg kigger på ringene, kan jeg bedst lide look nr 2 – kugleringene ville passe så fint sammen med den forlovelsesring, der pryder min venstre hånd. Men hvis ringene sættes i parantes, må det lækreste look vist være det øverste billede af en fin én i mørkeblå og pigefarver – meget elegant!

 138. Jeg har altid selv 6 ringe på mine fingre, men altid kun 1 ring på hver finger.. Men look nr 2 som jeg bedst kan lige inspirerer mig til at prøve med lidt flere, men stadig holde det simpelt, så jeg håber jeg vinder ringene, så jeg kan få et nyt look.. :)

 139. Jeg kan bedst lide look 1 – elsker de små sløjfer som også vil blive et hit hos mine to piger :-)

 140. Det er virkelig svært at vælge, for jeg synes, at hvert look kan noget. Alligevel ville look nr. 2 passe bedst til min garderobe, da jeg er stor fan af et simpelt look, men rigtig fine look’s du har lavet, Emily! :-)

  Ha’ et fortryllende efterår!

 141. Hej Emily,
  Super fine looks – alle 3! Hvis jeg kun må vælge én, så går jeg med look nr. 2, da jeg elsker ringenes enkelhed og ikke mindst billedets udtryk af at være “feminin på farten”.

 142. Selvom jeg er vild med sløjfe-ringene – som i virkelig vild med dem – så er jeg alligevel mest vild med look 2… Krydser fingrer!

 143. Jeg er helt vild med look 2, da det på samme tid er både enkelt, stilrent og utroligt smukt.

 144. Mit yndlings må klart være look nr. 2. Det er så fint, enkelt og feminint. Med et par ekstra ringe til samlingen, ville det helt klart være et look, som jeg ville prøve at skabe selv :-)

 145. Look 2! Er vild med kombi af guld og sølv:-) Det siges desuden at det at bære både guld og sølv på samme hånd vidner om at man er i balance med sig selv!!

 146. Åh jeg er helt vild med look 2 og 3 – det er fordi jeg synes det ville være så fint med en hjertering og en med guldkuglerne –> denne på det ydereste led af fingeren!. :-* Også skulle min søde mor have den anden, en hjertering, fordi hun er her gennem tykt og tyndt igennem min øjensygdom! Det er så fantastisk at have et menneske der løfter dig op og inspirerer dig, men samtidig giver et kærligt spark i den rigtige retning!

 147. Jeg er mest til look 1 for jeg har længe været helt vild med fjerringen
  Krydser fingre for lidt ringforkælelse, så jeg kunne forkæle min mor med en af dem også, det fortjener hun

 148. Kan bedst lide look nr.2, da jeg ikke er så vild med, at ringene sidder halvt nede på fingrene :-)

 149. Uh, den er lidt svært. Jeg er helt vild med blad-ringen fra Look 1, men det må blive look 2 der vinder. Det er så fint og dejligt enkelt.

 150. Jeg var lidt splittet mellem look 2 og 3, men det bliver look 2. For som den skandinavier jeg er, kan jeg ikke stå for det enkle med små detaljer.

 151. Jeg elsker look 3… Kombinationen af ens design og men blanding af guld og sølv synes jeg virkelig spiller – enkelt og lækkert!

 152. Look nr.2 er mit yndlings– enkelt, feminint og alsidigt. Jeg håber, jeg vinder sådan nogle smukker ringe :D

 153. Jeg er mest vild med look nr. 1 som helhed – men er, hvis man skal se på ringene individuelt, ret forelsket i den smukke (og IMO superfeminine) sløjfering <3

 154. Look nr. 2 er lige mig – fint og enkelt! Men den der sløjfering på look nr. 1 er da SÅ fin!!!

 155. Helt klart look nr. 2.
  Feminint og enkelt. Perfekt til hverdag og fest. Guldsmykker giver varme til blege efterårshænder :)

 156. Jeg er helt tosset med look 1! Er vild med mikset af guld og sølv, og at det er så enkelt og fint. Det er lige mig :-)

 157. Wow, lækker præmie! Jeg synes look 2 er helt vildt fint, da det virkelig er ‘råt’ og feminit på samme tid:) krydser fingrer, trænger virkelig til at opgradere min smykkesamling. Tak for en dejlig blog.

 158. Hmm…jeg er vilde med de kugleringe i look 2, men fjerringen …. nøj altså….. Jeg krydser fingre for at vinde, så jeg kan få mine helt egne, men om det bliver til ringe på yderste led er tvivlsomt. Mine fingre er ret korte, så ……..

 159. Uha det er sørme ikke nemt at vælge – Jeg tror dog det bliver Look nr. 2, da ringene passer bedst til mine andre smykker

 160. Look nr. 2 er mest mig. Det ville være super flot både til hverdag og til de mere festlige lejligheder :)

 161. Jeg er helt vild med det enkle ved look 2 og alligevel mixet af sølv og guld, og så med den lille enkle hjerte sten ring ;) men alligevel en ring på hver finger! :)

 162. Wauw en lækker konkurrence:)

  Jeg er helt vildt med det 3. look:)
  Håber at blive den heldige!

  God dag/
  Sisse

 163. Helt sikkert look 1. Det er elegant, sofistikeret og elegant :) Perfekt til efteråret og julens fester.

 164. Jeg har altid elsket ringe, og på en eller anden måde virker de mere feminine end andre smykker. Ringe har en tendens til at polere ens look og samle outfittet til en helhed. Selvom jeg synes alle dine tre looks er fantastiske, er look 2 nu engang min favorit. Det rummer en diskret elegance med et moderne twist. Det er blevet meget populært at bære mange ringe, men jeg synes også, det har en tendens til at blive klumpet og usammenhængende. Men det er også det, der er fantastisk ved dit look, fordi du har formået at genskabe denne trend på en smagfuld måde, der er elegant og på én og samme tid fashionabelt.

 165. Alle tre looks er jo sååå fine, til hver deres lejlighed!
  Men jeg har en svaghed for “blad-ringen”, så jeg må gå med look nr.1. Men hvor nuttet ville “sløjfen” ikke også være til jul!

 166. Som én af de få synes jeg at look 3 er det bedsteste – glimmer og hjerter hele vejen :-D

 167. Jeg er helt klart mest til look nr. 1. Er stadig ved at lære at gå med smykker, så de fine, diskrete ringe på 1. billede er lige mig :)

 168. Åh, de er jo alle tre fantastiske hver for sig! Jeg tror dog, min stil mest er til look 3, hvis jeg nu skal vælge ;)

 169. Look 1 er min favorit – navnlig fjer-ringen er flot – gad vide, om man kan få den i guld?…

 170. Synes at alle tre look har hver sin charme, men specielt Look nr. 2 tiltaler mig. Helt sikkert den kollektion jeg ville bruge mine penge på, hvis jeg vandt konkurrencen!

 171. Jeg er SÅ vild med billede 1 – er helt og aldeles forelsket i fingerspids-ringene med sløjfer – nøøøøj. Og til noget andet – æstetikken i billedet er ligeledes så fint med de røde negle, som passer vidunderligt til det skinnende sølv. Jeg er FAN.

 172. Look 2 er lige mig!! Og det vil også være ringene fra dette look jeg vil går efter hvis jeg skulle være så heldig – nå ja, og så måske den også vildt smukke fjerring fra første look :)

 173. Fjerringen fra look 1 er for vild – men må indrømme, at jeg er helt solgt på enkeltheden i look 2 og elsker hvordan disse ringe vil match ethvert hverdagsoutfit

 174. De flotte ringe med hjerter vil passe godt til mig og videre til mit kommenede
  barnebarn som forventes født —14 februar –lille pige på valentinsdag !! Kan blive et godt minde om sin mormor, når hun kan bruge disse ringe!!

 175. Hej Emily!
  Rigtig flotte ringe alle sammen, jeg fik den ene til 595 i look 1 i gave og jeg elsker den. Det er virkelig en af de smukkeste ringe jeg ejer.
  Dog ville jeg, hvis man skal se på alle de tre ringe, vælge look 2.

  Jeg ville vælge look 2