W.E.E.K.E.N.D.

YAY! It’s here. W.E.E.K.E.N.D!!!

Det er fredag og det er ikke en dag for tidligt, hvis I spørger mig. Denne her uge var hårdere end sædvanligvis og jeg er ellevild over, at kunne se frem til en weekend helt uden planer. Altså andet end at lave drinks med en af tingene på billedet ovenfor. Kan I gætte hvilken drink?

Det überseje tyggegummi og de kønne ‘pooh-bags’ med mintgrønne striber er gaver fra sødeste Tine, som hun har bragt med hjem fra New York. Bedste gaver altså! Og så er jeg også blevet begavet med neglelak og parfume af de søde damer hos Eurowoman, i anledning af at de lige har udgivet Eurowoman nr. 200. Det burde vist være mig, der gav dem gaver, men mange tak og stort tillykke til mit yndlingsmodemagasin :)

Og rigtig god weekend til jer allesammen! Der kommer dog lige en ret sej konkurrence på senere i dag, hvor I kan vinde virkeligt pænt bling i ædle metaller til poterne, så kig ind i eftermiddag.

ENGLISH RECAP: The weekend is finally in sight and not a day too early if you ask me! This week have been particularly hard and I look forward to a weekend with no plans except for making cocktails with one of the items shown above.

(Visited 286 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

  1. OK! Birthday cake tyggegummi! Det er jeg da nødt til at prøve! I hvert fald prøve at få fat i!. Giv gerne lyd om det er lige så fantastisk som det lyder :-)