Sunday Funday

sunday

Jeg har holdt weekend med stort W for en gangs skyld og slet ikke rørt computeren. I dag er startet med en lang løbetur i Utterslev Mose og god morgenmad efterfølgende. Resten af søndagen byder på en tur på Ordrupgaard i det fine vejr (glæder mig til at se både Carl Larsson og deres kunstpark) og efterfølgende frokost på Skovshoved Kro. Og middag hos forældrene i aften. Rart!

Og så glæder jeg mig ellers også til for alvor at indvie hjemmekontoret i morgen :)

Jeg håber at I også har en fabelagtig søndag!

Klem

(Visited 364 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

 1. Åhhh ser lækkert ud Emily! Og glæder mig til at følge med og se hjemmekontoret udforme sig. Freelance life rocks! god søndag! :) kram

 2. Hej Emily!
  Jeg har også holdt weekend (næsten) uden computer ;)
  Jeg har dog lavet et lille indlæg om dig og din blog.. hvis du har lyst til at læse den, så gå ind på min blog :)
  Jeg ønsker dig en fortsat dejlig og hyggelig søndag!
  Kærlige hilsner
  Emily K.

 3. Virkelig et fint citat på billedet! Din weekend lyder også ret fin. Man burde dyrke det med at være offline lidt mere. Jeg kan allerede mærke nu at jeg efter fire måneder ude i verden, er helt lykkelig over at være tilbage på almindeligt mobilabonnement med data og det hele, så jeg ikke længere kun er afhængig af wi-fi-muligheder.

  1. Elsker begge dele tror jeg, men det er vigtigt at have lidt balance i det, så man ikke bare er sporadisk ‘på’ hele tiden :)